› 
 › 
Junoastrology.com 24.01.2015

Merkür'ün geri hareketi hayatımızı nasıl etkileyecek?

21 Ocak-11 Şubat tarihleri arasındaki Merkür retrosu, kafa karışıklığını gidermek ve kendimize mantıklı bir yol çizmek için bir fırsat olabilir. Juno Yıldız Gözlemcisi Merkür'ün geri hareketini yorumladı.

Güneş Kova Burcu’na girdi ve Yay Burcu’nda ilerleyen Satürn ile ilişkisi 60’lık açı üzerinden dostane bir hale büründü. Birkaç gün daha bu minvalde gidecek. Bu günler kaçırılmayacak günler... Zira, bir süredir ve epeyce bir süre daha Satürn, Neptün – Lilith karşıtığı ile T-Kare görünümde. Mars da Neptün ile kol kola olduğundan, kararsızlığımıza, mızmızlığımıza, başta kendimize sonra başkalarına hayırsızlığımıza bin bahane bulmaya pek yatkınız. Isıtıp ısıtıp önümüze, yerine gelmeyen beklentilerimizi koyuyor ve bunların üzerinden bir imkansızlıklar kurgusu geliştirip, hoşnutsuz ve çabasız bir biçimde şikayet edip duruyoruz!

Merkür'ün geri hareketi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Ay da Balık Burcu’na girdi… Artık kendimizi salıverme, hüzünlere dalıverme halimize değmesinler… Biz de gönül ferahlığı ile yaydıkça yayalım. Bazılarımız ise, bugüne dek dikkate almadıkları olasılıkların hayalini kuruyor ve atağa kalmak için yeterli ve gerekli zemine sahip olup olmadıklarını düşünerek çekimser duruyor olabilir.

Merkür retrosunun etkileri
Hiç bir şey yapmamak, hiç bir işe el sürmemek için en şahane bahane Merkür Retrosu... Ama Güneş şu birkaç gün için üzerimizde Satürniyen bir basiret ve dayanıklılık olacağına işaret ediyor!

Bu günleri, kafa karışıklığınızı dağıtmak, isteksizliğinizi gidermek için kullanın. Adım atamadığınız konularda uçuk hayaller ve bedbin bahaneler arasında savrulmak yerine, önceliklerinizi saptayın. Sonra da mantıklı ve uygulanabilir bir yol çizin kendinize. Yapamadıklarınız için üzülmek ya da imkansızı istemek yerine, yapabildiklerinizi ya da mutlaka yapılması gerekenleri alın önünüze ve onları teker teker temizleyin. Retrolar, çekmece temizliği dönemleridir. Çekmecelerinizi boşaltıp havalandırın.

17 derece Kova’da başladığı "retro" sürecini, burç değiştirmeden 11 Şubat’ta 1 derece Kova’da bitirecek Merkür, 20 Ocak Yeniay’ıyla hayatımıza girmiş olan dinamikler konusunda, son gözden geçirmeleri yapmamıza, içimizi ve etrafımızı derleyip toplamamıza zemin sağlayacak. Kendinizi mızmız hallere ya da olmaz hayallere teslim edip, bu devreyi boş geçirmeyin. En önemlisi; arzu ettiklerinizin hayırlı olup olmadığına dair göstergeler, uygun adımlarla gidip gitmediğinize dair yol işaretleri dileyin evrenden… Bakan göze gösterilip, duyan kulağa fısıldanacaktır bu ipuçları mutlaka...

Sonrası yürüdükçe yoldan sorulur…

Junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER