@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.08.2013

Ağustos 2013 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun Pudra.com okurları için Ağustos 2013 aylık burç yorumlarını anlatıyor. Bu ay öne çıkan olayları ve tarihleri okuyarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı tavsiye ederiz.

Ağustos 2013 aylık burç yorumları

Koç ve yükselen Koç için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(21 Mart - 19 Nisan)
Aşkı arayacağınız bir aya girdik. Cesur adımlar atmak isteyeceksiniz. Ancak aceleci olmanın zararını görebilirsiniz. Kendinizi çok zorlamayın. Çocuğu olan Koçlar çocuklarıyla daha çok ilgilenmeli ve onların sorunlarına yardımcı olmaya çalışmalılar. Fırsat buldukça spor yapmak, yaratıcı işlerle meşgul olmak enerjinizi dengeleyecektir.

Ayın son haftası işleriniz artacağı için hazırlıklı olmalısınız. Yardım isteyeceğiniz kişileri iyi belirleyin. Pek çok işi bir arada yapmanız gerekeceği için sorumluluklarınızı başkalarıyla paylaşmanızı tavsiye ederim. Sağlığınıza daha dikkat etmeli, yaptırmanız gereken tetkikleri ihmal etmemelisiniz.

Boğa ve yükselen Boğa için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(20 Nisan - 20 Mayıs)
Evinizde yapmanız gereken işler sebebiyle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Tadilat, tamirat, taşınma gibi işler üstünüze kalabilir. Birçok işin altından kalmak için enerjinizi kontrollü harcayın. Gereksiz yere öfkelenmemenizi ve olayları sakinliğinizi koruyarak yönlendirmenizi öneririm.

Tatil yapmak istiyorsanız ayın son haftasını beklemeniz yerinde olacak. Üstünüzdeki sorumlulukları atıp kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlilik artacak. Bu ay hayatın renklerine daha yakın olabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(21 Mayıs - 20 Haziran)
Yoğun bir trafik altında olacağınız bu ay ifadelerinize dikkat etmenizi öneririm. Haddi aşan laflar etmemek, yanlış anlaşılmamak için kontrollü olmalısınız. Yapacağınız anlaşmalar ya da görüşmelerden karlı çıkmak için daha sabırlı olun. Ay içinde bolca seyahat edebilir, yakın yerlere gidebilirsiniz. Trafikte dikkatli olmalı, kendinizi ve sevdiklerinizi korumalısınız.

Ayın son haftası bütün bu hareketlilik duracak. Evinize, ailenize vakit ayırmanız gerekecek. Ancak yapmanız gereken işler yüzünden huzursuz olabilirsiniz. Ebeveynlerinize zaman geçirmeniz ve onların sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Taşınma ya da evde bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(21 Haziran - 22 Temmuz)
Ay boyunca harcamalarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Gereksiz yere para harcamamalı, elinizden geldiğince masrafları kısmalısınız. Elinizdekilerin değerini bilmeniz gereken bir zamandan geçiyorsunuz. Yeni bir yatırım yapmak istiyorsanız ayın sonunu beklemeniz yararlı olacaktır.

Satın alacağınız şeyden kar etmek istiyorsanız biraz daha sabırlı olun. Ayın son haftasından itibaren iletişim ve pazarlık gücünüz yükselecek. Yakın yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız oldukça hızlanacak.

Aslan ve yükselen Aslan için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bu ay kendinize zaman ayırmanız gerekecek. Ne zamandır ihmal ettiğiniz konulara yönelmeli, sağlığınız için yatırım yapmalısınız. Aksi takdirde bir çok zorlukla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilir, öfke patlaması yaşayabilirsiniz. Zorunlu haller dışında ameliyat ya da küçük operasyonlardan uzak durmanız yararlı olur.

Ayın son haftasından itibaren maddi konulara daha çok önem vermenizi tavsiye ederim. Harcamalarınızı gözden geçirmeniz, hesaplarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Kazançlarınızı ve kaynaklarınızı iyice analiz etmeden masrafa girmeyin.

Başak ve yükselen Başak için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(23 Ağustos - 22 Eylül)
Olayları kontrol etmeye çalışmamanız gereken bir ay Ağustos. Ay sonuna kadar sabırlı olun. Gereksiz yere enerjinizi harcamayın. Ay sonundan itibaren rahatlayacağınızı bilerek hareket etmeniz yerinde olur. Dış dünyadaki zorluklara rağmen içinize dönmeniz size çok iyi gelecek. Manevi konularla ilgilenmek ruhunuzu besleyecek, enerjinizi tazeleyecektir.

Ayın son haftasından itibaren rahatlayacaksınız. Kendinizi kolaylıkla ifade etmeye, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeye başlayacaksınız. Kişisel konuların ağırlık kazandığı bu dönemde sağlığınızla ilgili yapacağınız her şey sizi güçlendirecek. Sağlıklı beslenmek, doğal tedavi yöntemleri size iyi gelecek.

Terazi ve yükselen Terazi için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(23 Eylül - 22 Ekim)
Ağustos'u gelecek günleri organize etmekten yana kullanın. İşinizden elde ettiğiniz kazançları gözden geçirin ve ajandanızı düzenleyin. Yeni girişimler yapmak için dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan ilham alabilirsiniz. Onların vereceği öğütleri dikkatle dinlemenizi tavsiye ederim. Enerjinizi kontrol etmeli, adımlarınızı olumlu yönde atmaya özen göstermelisiniz.

Ayın son haftasına girmeden önce olaylara biraz daha dışarıdan bakmanızı tavsiye ederim. Olaylar sizin istediğiniz gibi ilerlemeyeceği için kontrol etmekten vazgeçmelisiniz. Her türlü tersliğe, zorluğa karşı sabırlı olun. Manevi konulara yönelmek, ibadete ağırlık vermek üstünüzdeki baskıyı hafifletebilir.

Akrep ve yükselen Akrep için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(23 Ekim - 21 Kasım)
İşiniz, kariyeriniz için önemli bir aydan geçiyorsunuz. Önemli kişilerle birlikte olabilir, kendinizi göstermek için fırsat yakalayabilirsiniz. Ancak enerjinizi doğru kontrol etmenizi ve sinirlerinize hakim olmanızı öneririm. Kontrol dışı olaylara kızmak yerine, bunu fırsat bilerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece işte başarı yakalayabilir, istediğiniz gibi dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

Ayın son haftası arkadaşlarınızı aramanız için iyi bir zaman. Birlikte yapacağınız organizasyonlarda aktif görev alabilirsiniz. Ortak amaçlar için hareket edeceksiniz. Sosyalleşmeye önem verin ve çevrenizi genişletin. Dostlarınızın desteğini kolayca aldığınızı göreceksiniz.

Yay ve yükselen Yay için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(22 Kasım - 20 Aralık)
Yurt dışı, uluslararası konularla yakın olacağınızı bir ay Ağustos ayı. Yabancı misafirleriniz olabilir ya da farklı ülkelere gidebilirsiniz. Dini, uhrevi, manevi konulara daha yakın olmak isteyeceksiniz. Ancak karşılaşacağınız zorluklara olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmanızı tavsiye ederim. Tepkisel davranmanın size sadece gereksiz yere enerji kaybettireceğini bilmelisiniz.

Ayın sonuna doğru hedeflerinize konsantre olun. Özellikle işle ilgili konularda kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Önemli kişilerin dikkatini çekebilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz. Evlilik ve annelik gibi alanlarda dikkat çekici konular olabilir. Başkalarının sizi gözlediğini unutmayın.

Oğlan ve yükselen Oğlak için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(21 Aralık - 19 Ocak)
Bu ay borç, alacak, kredi gibi konulara yönelmeniz gerekecek. Ancak önemli bir girişimde bulunacaksanız kontrollü olun. Ödemeyi unuttuğunuz vergi, sigorta, prim, ceza gibi konular birden bire gündeme gelebilir. Beklenmedik harcamalar için kontrollü olmakta fayda var. Masraflarınızı hesaplarken görünmeyen kalemleri de eklemeyi unutmayın.

Ayın sonuna doğru rahatlayacaksınız. Üzerinizdeki maddi, manevi baskı azalacak. Tersine olaylara daha iyimser bakmanın yararını göreceksiniz. Detaylarla ilgilenseniz de büyük resmi görecek, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar, yüksek öğretim gibi konularda ilerleme kaydetmek için çalışmanızı tavsiye ederim.

Kova ve yükselen Kova için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(20 Ocak - 18 Şubat)
Bu ay partnerinizle birlikte hareket etmelisiniz. Kendi başınıza alacağınız kararların eleştirilme olasılığı yüksek. Gereksiz yere şimşekleri üstünüze çekmemek için karşınızdakini düşünerek adım atın. Böylece gereksiz gerginliklerden korunmuş olursunuz. Evlilik, ortalık gibi konularda daha yapıcı adım atmanız gerekecek. İlişkinizi korumak için kontrollü olun.

Ayın son haftasından itibaren maddi konulara odaklanmanız yerinde olur. Özellikle partnerinizle birlikte yaptığınız harcamalara özen gösterin. Ortaklaşa giderleri karşılamak için kontrollü gitmeniz iyi olur. Hesapta olmayan ödemeler için bütçenizi iyi ayarlamalısınız.

Balık ve yükselen Balık için Ağustos 2013 aylık burç yorumu


(19 Şubat - 20 Mart)
Çalışma şartlarınızın ağırlaşacağı bir aya girdiniz. Pek çok işi tek başınıza yapmanız gerekebilir. Enerjinizi kontrollü harcayın. Kendinize çok yüklenirseniz, cidden zorlanabilir, hastalanabilir, sakatlanabilirsiniz. O yüzden sizi yoran gündelik işleri dikkatlice düzenleyin. Pratik, verimli olmaya özen göstermeli, gereksiz detaylardan kaçınmalısınız.

Ayın son haftasından itibaren ikili ilişkiler gündeme gelecek. Eşiniz ya da iş ortağınıza zaman ayırın. Birlikte hareket ederek detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Başkalarına yardım etmek, hizmet üretmek için yeni projelere adım atmak için uygun bir zaman. Karşınıza çıkan kişilerden güç alacaksınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun'un Ağustos 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihlerini anlattığı yazısını okuyarak daha rahat bir ay geçirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER