Mynet 03.09.2012

Akrep burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Akrepler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Akrepler için bu süreç gerçekten çok önemli. Çünkü tutulmalar bundan böyle siz ve karşıt burcunuz Boğa üzerinde gerçekleşecek. Onun için Kuzey düğüm geçişi sizi bir hayli ilgilendiriyor. Ne gibi etkileri olabilir? Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemek, görünüşünüzü değiştirmek için yeniliklerde bulunabilirsiniz. Bunların bir kısmı sağlığınız için gerekli olan işlemlerdir. Bazen de gençleşmek veya güzel görünmek içindir. Yoga, meditasyon, mistik konularda gelişmek veya öğrenmek amaçlı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bu konularda kendinizi dış dünyaya tanıtabilirsiniz. Sağlığınızı, nasıl göründüğünüzü, sizi nasıl bulduklarını bir hayli önemsersiniz. Zayıflamak için spor, egzersiz ve şifa tekniklerinden yararlanabilirsiniz. Bu tür konularda meslek sahibi olabilirsiniz. Otoriter ve baskın tavırlarınızla ilgi uyandırmaya çalışabilirsiniz. Vücut geliştirme sporlarına, kas yapıcı çalışmalara, dövüş tekniklerine meraklı olursunuz. Başkalarına şifa sunabilir, şifa verici teknikleri öğretebilirsiniz. Gizemli konulara çok fazla ilgi duyarsınız. İlişkilerinizde kazanan taraf olmayı tercih edersiniz. Ancak bu durum düzgün bir ilişki yaşamanızın önüne geçebilir. Dikkatli olunuz. Ortaklıklara değer verirsiniz. Eşinizden destek görmeyi arzularsınız.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Merkür, kendinizle baş başa şöyle bir ilişkiniz, hayatınızı, yaşadıklarınızı, olan ve biteni gözden geçirmeniz anlamında bana göre gayet rahatlatıcıdır. Belki sorunlar hala devam ediyor olabilir veya siz kendinizce kafanızın içinde bir çok şeyi oturtmakta güçlük çekiyorsunuzdur. Ancak şu var ki, geçtiğimiz aya göre şimdi tarafsız ve gayet objektif bir şekilde önce kendinizi derinlemesine bir gözden geçiriniz. Düşünmeden fevri davranmamanız, kendinizi öne sürerek haklı olduğunuz gerçeğini kabul ettirmeye çalışmamanız faydalıdır. Bu enerji bazı Akrepler için, gizli ve yasak bir ilişkinin göstergesi olabilir. Olanaksız veya bir araya gelmenizin imkansız olduğu bir beraberlik nedeniyle kimi anlarda kendinizi oldukça çaresiz hissedebilirsiniz. Kafanızın içinde ne yönde karar almanız gerektiğini bilemeyebilir fakat bütün bunlara rağmen bırakmakta tereddüt edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı ise, başka bir insanla paylaşıma hazır olmayı istediğiniz halde, kendinizi tam olarak güvende hissetmediğiniz için çekimser kalmanız anlamına gelebilir.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi, ilişki, ortaklık, hayata bakış açınız, bugüne dek yaşanmışlıklar, mücadeleleriniz, bilinçaltınızda birikmiş nice olayların tortusu, gizli ve saklı sancılarınız anlamında bir kez daha yokluyor. Siz arka planda, kimse bilmese de, son iki yıldır hayatınızı belli bir dengeye oturtmak için çabalamaktasınız. Ne yapsanız, özellikle beraberlik anlamında bir türlü rayına oturmayan şartlar nedeniyle, zincirleme problemleri çözmeye uğraşıyorsunuz. Bugünkü karşıtlık doğal olarak kişinin artık bir şeyleri düzeltmekten vazgeçmesi, gerekli ve gereksiz bir takım sorunlardan sıkılarak endişeler altında sağlığının bozulmasına yol açabilir. Peki ne yapılmalıdır? Hep şunu tekrarlıyorum gerçekçi düşünülmelidir.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyredecek Güneş, meslek hayatınız ve ilişkileriniz anlamında bir değerlendirmede bulunmanın işaretçisidir. Ancak bu değerlendirmede elinizde olmayan nedenler, hassasiyet, vicdanınızın sesini dinlemek zorunda kalışınızın sizi bir hayli üzdüğünü, kafanızı karıştırdığını söyleyebiliriz. Sorunlu bir ilişki yaşayıp pürüzleri bir türlü gideremiyor olmak, paylaşımsızlık, ilişkide dengelerin bozuk oluşu son iki buçuk yıldır sizi bir hayli yormakta. Gelgitler, kararsızlıklar, yerli yerine oturtma çabaları derken bir hayli yoruldunuz. Bir yanınız adil olmalısın, gerçekçi düşünmelisin derken diğer yanınız bir çok şeye tahammül etmekte zorunda kalıyor. Ortalamayı bulayım derken, aslında aynı kısır döngü içinde sürüklendiğinizi fark edebilirsiniz. Güneş-Terazi ilerleyişi, Ekim ayında burcunuz üzerinde başlayacak Satürn geçişine hazırlık hem de Terazi burcundaki Satürn transitine veda anlamında önem taşıyor. Güneşin birazdan izah edeceğim önemli görünümü, mesleki ve ilişki anlamında sizi bir hayli sıkıştıracağa benziyor.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül Güneş-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, derinlemesine düşünme, kimseye taviz vermeden kendi gerçeğinizi yaratma, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir yelpaze içindeki yavaş ancak etkili dönüşümün işaretidir. Yetenekli olduğunuz alanlarda liderlik gücü kazanmanız ve kendi gerçeğinizin farkına varmanız için Pluto yıllardır sizi etkilemeye devam ediyor ve sorumluluklarınızı hatırlatıyor. Sizi yıpratan ilişki veya geçmiş problemlerle başa çıkmanız için kendinizi gözden geçirmeniz yolunda uyarıyor. Bir yandan düşünceleriyle, yeni bir çevrede kendini ifade etmek için uğraşan, ter döken, emek sarfeden kişi, diğer taraftan bir türlü anlayamadığı tutarsız ilişkiler, sağlık problemleri veya psikolojik sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor.Sanki ayağımızın altında bir pranga veya sanki kaderimizmiş gibi önümüze birileri problemleri getirip koyuyor gibi hissedebiliriz. Kendine ve geleceğe yatırım yapmak isteyen kişi ise, doğal olarak bunu gerçekleştiremediğinde içine kapanmakta hayattan uzaklaşabilir. İsyan etse bir türlü, bağları koparsa bir türlü. Oysaki, inancınızı korumanız, üzerinizde ne kadar baskı ve sorununuz olursa olsun, bugün sizi yoran sıkıntıların bir gün sona ereceğini düşünmenizdir. Benim tavsiyem hiç kimse için yolunuzdan dönmemenizdir. Sizi üzmelerine izin vermemenizdir. Belki şu an çaresizce kabul ettiğiniz durumlar olabilir. Ancak bunlar yavaş yavaş hayatınızdan çıkıp gidecek, yepyeni bir sayfa önünüzde açılacak. Lütfen dolduruşlara gelmeyiniz.

İŞ VE KARİYER

22 Eylül tarihine kadar etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, uzun vadeli hedeflerinizi dikkatli bir şekilde ele aldığınız bir süreçtir. Bir Akrep yönetici gezegeni Pluto nedeniyle her zaman, kendini yoktan var edebilmeyi başarır, yenilgiler yaşasa bile, istediği zaman ayağa kalkarak ben buradayım diyebilir. Başak burcunda ilerleyen Güneş işte, tam bu noktada sizi destekleyicidir. Sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda mükemmelliğe duyduğunuz ihtiyacın altını çizebilir. Şu an elinizde olanlar nedir? Yeterli midir? Daha neler yapılabilir? Bütün bunları gözden geçirmeniz için destekleyicidir.

Hizmet duygunuz bu süreçte oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yalnız size dikkatli olmanız gereken bir konuda uyarıda bulunayım. Güç ve kontrole verdiğiniz önemi herkes bilir. Eğer siz bunu sağlamak için, çevrenizdeki insanları eleştirmeye, mükemmel olmadıkları için suçlamaya hatta üzerlerinde baskı kurmaya kalkarsanız bu son derece yanlış olabilir. Analiz etmeniz doğaldır bunda bir şey yok. Lakin kusursuz olanı istiyorum diyerek, elinizdekileri az bulmak, çevrenizdeki insanları yargılamak ve ben bilirim tavırları içinde olmak gönül kırıcı olabilir.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10, 21 Eylül. 7 Eylül tarihinde hedeflerinizi çıkarlarınız doğrultusunda gözden geçirebilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, güvendiğiniz veya ilerlediğiniz yolun farkında olmak, akıllıca düşünmektir. Vereceğiniz karar ne derece doğru, bunu enine boyuna düşününüz. 10 Eylül tarihini beklemekte yarar var. Bu tarihte ilerisi adına doğru bir yön çizebilmek, işlerinizi organize etmek, iş görüşmelerinde bulunmak, amacınıza uygun şekilde ilerlemek mümkündür. 21 Eylül tarihi gayet olumlu. Artık amacınızın ne olduğunun bilinci içinde hareket edebilir, kararlar verebilirsiniz.

7 Ekim tarihine kadar burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars, karar vermekte zorlandığınız meseleleri netleştirmeniz yönünde faydalıdır. Mars bu alanda güçlü bir enerjidir. Başarma dürtünüz yoğun ve hedeflerinizle ilgili farkındalığınız yüksektir. Ayrıca Akrep burçları bilirsiniz, kendilerini pek ele vermekten hoşlanmazlar. Bu nedenle, bu tarih itibariyle hem geri planda düşündüklerinizi hem de ortaya koymak istediklerinizi çevrenizle paylaşmak yerine kendi içinizde hesaplamalara gidebilirsiniz. Amacınız iyi bir adım atmak ve bunu çok iyi başarmaktır. O nedenle benim bu devrede size tavsiyem, dışarıdan gelebilecek seslere kulaklarınızı tıkayarak, her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesap edip iyice inceledikten sonra girişimde bulunmazdır. Yani karşınıza çıkabilecek teklifler veya gelişmeler ne kadar olumlu olsa da, siz bunları iyice gözden geçiriniz, ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışınız ve ben buradayım diyecek kadar da kendinize güveniniz. Tabii ki disiplin bu dönemde oldukça önemli. Özellikle, girişimlerinizle alakalı olarak belli bir düzen içinde hareket etmek, hem işi takibiniz açısından hem de olabilecek herhangi bir terslikte kontrolünüzü kaybetmemeniz açısından yararlı olabilir.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül.
5 Eylül tarihini olumlu buluyorum. Hedefinize uygun şekilde ilerleyebilir, gücünüzü kanıtlayabilir, istediğiniz yönde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hem akıllıca düşünerek hem de kontrolünüzü kaybetmeden kararlar alabilir ve ilerleyebilirsiniz. 27 Eylül tarihinde iş hayatınızı ilgilendiren konularda bir hayli tutkulu, yenilik anlamında kararlar almaya dönük, kendinizi ispat edebilmek için var gücünüzle mücadele edebilirsiniz. Takdir edilmek, beğenilmek arzunuz bir hayli yüksektir. Ben biraz dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Olur ya, bazı kişiler baskın tavırlar sergileyebilirler. Böyle bir durum olursa, esnek hareket etmeyi bilerek durumu lehinize çevirebilirsiniz.

1-17 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Merkür hedef bilinci içinde, ne yapmanız gerektiğinin farkında biri olarak girişimlerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Öğrenmeye, öğretmeye, düzenlemeye, düzeltmeye son derece açık olduğunuz bu tarih sonrasında iş girişimleriniz başarıyla sonuçlanabilir. Gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. En ince detayları bile rahatlıkla fark ederek yolunuzda sağlam bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Yeni dostluklar kurabilir, genç insanlardan destek görebilirsiniz. Pratik bir şekilde işlerinizi yoluna koyarak etrafınızdaki insanların size gıptayla baktıklarını fark edebilirsiniz. Sohbetleriniz can kulağıyla dinlenir, bulunduğunuz ortamlarda göz doldurabilirsiniz. Sürüncemede kalan işler yoluna girebilir. Meseleleri mantıklı bir şekilde ele alabilirsiniz. İş çevrenizle ilişkileriniz düzelir. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meseleleri çözüme kavuşturabilir, hayatınızı düzene koyabilir, hedefinize göre bir yol belirleyebilirsiniz.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde aşk hayatınız, iş yaşamınız ve ileriye dönük olarak düşündüğünüz her türlü mesele üzerinde yaratıcı, becerikli ve akıllı bir şekilde kararlar alabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve popülerliğiniz bir hayli yükselir. Romantik ve sanatsal alanlarda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bir projenin sunumunu yapabilirsiniz. Romantik ancak kendinizin gayet iyi farkında olduğunuz için, aşk hayatınızla ilgili meselelerde doğru bir şekilde karar verebilirsiniz. Ben yine de aklı başında hareket etmenizden yanayım.

1-17 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Merkür hedef bilinci içinde, ne yapmanız gerektiğinin farkında biri olarak girişimlerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Öğrenmeye, öğretmeye, düzenlemeye, düzeltmeye son derece açık olduğunuz bu tarih sonrasında iş girişimleriniz başarıyla sonuçlanabilir. Gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. En ince detayları bile rahatlıkla fark ederek yolunuzda sağlam bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Yeni dostluklar kurabilir, genç insanlardan destek görebilirsiniz. Pratik bir şekilde işlerinizi yoluna koyarak etrafınızdaki insanların size gıptayla baktıklarını fark edebilirsiniz. Sohbetleriniz can kulağıyla dinlenir, bulunduğunuz ortamlarda göz doldurabilirsiniz. Sürüncemede kalan işler yoluna girebilir. Meseleleri mantıklı bir şekilde ele alabilirsiniz. İş çevrenizle ilişkileriniz düzelir. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meseleleri çözüme kavuşturabilir, hayatınızı düzene koyabilir, hedefinize göre bir yol belirleyebilirsiniz.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde aşk hayatınız, iş yaşamınız ve ileriye dönük olarak düşündüğünüz her türlü mesele üzerinde yaratıcı, becerikli ve akıllı bir şekilde kararlar alabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve popülerliğiniz bir hayli yükselir. Romantik ve sanatsal alanlarda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bir projenin sunumunu yapabilirsiniz. Romantik ancak kendinizin gayet iyi farkında olduğunuz için, aşk hayatınızla ilgili meselelerde doğru bir şekilde karar verebilirsiniz. Ben yine de aklı başında hareket etmenizden yanayım.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda, eğlence ve yaratıcılık gerektiren alanlarda zevk alabileceğiniz bir iş tercihinde bulunabilirsiniz. Sözgelimi sanatkarlık, serbest meslek, sahne, dramatik sanatlar gibi. Popülerliğiniz ve güçlü kişilerle ilişkiniz sayesinde bir iş edinebilirsiniz. İş görüşmelerinde kılık ve kıyafetinize önem veriniz. Ancak aşırı taleplerde bulunarak, hiçbir şeye ihtiyacınız yokmuş gibi bir hava yaratarak zorluk çıkarmayınız. Moralinizi yüksek tutunuz. 21 Eylül tarihinde iş hayatınız ve gelirlerinizle ilgili akıllıca hareket ediniz. Karşınıza çıkan fırsatları inceleyerek kararınızı veriniz. 27 Eylül tarihinde otoritelerle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Tepkilerinizi kontrol ediniz.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-10-11-15-19-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-12-13-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 1-27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

Yeniay: 18-19-20

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay 4-5-6-7

(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER