Habertürk 01.08.2011

Akrep burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay akreplere, sabırlı, mantıklı ve akılcı hareket etmelerini öneriyor.

AKREP

Akrep burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Akrep Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

Merkür hem parasal hem de hedefleriniz konularında siz Akrepler için belirleyici bir gezegendir. Onun içindir ki, onun seyirleri son derece önem taşır. 3 Ağustos tarihinde önce Başak ardından 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda geri hareketini sürdürecek oluşu, ileriye yönelik iş ve amaçlarınız hakkında şöyle bir mantıklı düşünme zamanını gösteriyor. Ne yöne gitmek istiyorsanız ve kafanızın içinde neler planlıyorsunuz bunları düşünmek için 27 Ağustos tarihine kadar vaktiniz var. Yavaşlayın ve kendinize sorular sormaya, bazı durumları tekrar ele almaya başlayın. 22-23 Ağustos Venüs ve Güneş Başak burcunda seyrine başladığında, Merkür geri hareketini daha iyi değerlendirmeniz anlamında size destek enerjilerdir. Sabırlı, akılcı ve mantıklı hareket ettiğinizde Ağustos ayını gayet olumlu geçirebilir, 27 Ağustos geri hareketin bitiminin ardından düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. Mükemmeli yakalamak için araştırıcı olmaktan vazgeçmeyin.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek ciddi ilişki evinizin yöneticisi Venüsün etkisini, Merkür geri hareketini göz önüne alarak incelemekte fayda var. Karşımıza çıkabilecek yeni bir kişi, ilişkimizle alakalı vereceğimiz karar veya yön değişikliklerinde dikkatli olmamız gerekiyor. Bu tarihten çok önceleri olan, kararlaştırılmış ve sonuca bağlanmış, her yönüyle düşünülmüş konuların yürürlüğe konmasında hiçbir sakınca yoktur. İlişkisi düzgün seyirde ilerlemekte olan kişiler veya sağlam temelli evlilikleri olan çiftler, önceden düşündükleri ve karara vardıkları planlamaları gözden geçirip uygulayabilirler. Yeter ki, üzerinde iyi düşünülmüş, her ayrıntı gözden geçirilmiş olsun. Böyle dikkatli kişiler açısından bir sorun çıkması enderdir. Bu çiftler zaten gerek ailevi ve gerekse toplumsal sorumluluklarının farkındadırlar. Etkili ve nazik konuşmaları birbirlerine duydukları sevginin göstergesi olarak değerlidir. Baş başa görüşerek her durumu ele alabilir, mantıklı hareket edebilirler.

İlişkisinde sorun olanlar açısından Venüs Aslan burcu seyrinin yaratabileceği etkiler daha farklıdır. Hakimiyet hırsınız oldukça yükselebilir. Yani ilişkide benim dediğim olsun tarzında yaklaşımlar daha fazla ön plandadır. İlişkide iplerin sürekli sizin elinizde olmasını isteyebilir eğer karşı taraf buna yanaşmıyorsa duygusal açıdan soğuk ve mesafeli bir tutum içinde olmanız mümkündür. Kendinizi değerli hissetmek için partneriniz tarafından pohpohlanmanız ve size gösterilen bu aşırı sevgiyle gururlanmanız lazımdır. Yani eğer sevgiliniz size mutlak itaat ediyor ve söylediklerinizi yerine getiriyorsa ne ala. Tam tersi durumda ise, aşırı gururlu tepkiler göstererek kendinizi geriye çekebilirsiniz. Tabi ki böyle bir tutum içinde olmak doğal olarak aranızdaki karşıtlıkların daha da büyük sorunlara yol açması gayet kolaydır. Çünkü sürekli ilgi görmek, bir kral veya kraliçe edasıyla ilişkide baskın karakter olmaya çalışmak, partneriniz açısından zorlayıcı bir durum olabilir. Eğer ilişkinizin sevgi yönü ağır basıyorsa, bir şekilde problemler giderilebilir. Yok hayır, partneriniz de baskın ve inatçı bir kişiyse, o zaman durum daha da vahimleşir. Peki böyle durumda olanların ne yapması gerekiyor. En iyi yöntem Merkür geri hareketinde geriye çekilerek tüm sorunları ister karşılıklı isterse tek başınıza ele alarak gözden geçirmek. Geri hareket zamanlarında olaylar daha net algılanacağından doğal olarak bu süreç tarafsız bir şekilde düşünülmesi ve herkesin kendi payına yüzleşmede bulunması adına etkilidir. Bu sürecin bir başka etkisi, geri hareketten çok önce bir nedenle ayrılmış, aralarındaki sorunları çözememiş çifterin eski sorunlarını tekrar gözden geçirerek bir araya gelmeleridir. Tabi ki problemler eski olunca olayları daha net değerlendirmek mümkündür. İlişkisi olmayanlar karşılarına çıkacak yeni bir kişi hakkında hemen ileriye yönelik düşünmemeli, arkadaşlığı ön plana alarak Ağustos ayını geçirmelidirler. Bu kişinin mesleki yaşamını, toplum içindeki yerini, ailesini, ailesine bakış açısını, ileride bir yuva kurmak isteyip istemediğini konuşmalarından, tavırlarından anlamaya çalışmanızda fayda var.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Başak burcu seyri, kendiniz veya partnerinizle ilgili olarak eleştirel bir tavır almanıza neden olabilir. Venüs Başakta düşük enerjili bir etkidir. Bu durum doğal olarak aranızdaki arkadaşlığın sürmesi veya bağın sürdürülmesinde bir sorun yaratmasa da, kimi zaman kendinizi suçlamaya ama bir çeşit kurban psikolojisi altında olayları ele almaya başladı mı üzerinde düşünmenizi gerektiricidir. Burada önemli olan var olan problemlerin yarattığı karışıklığa düzen getirmek, şu andaki soruna odaklanmak, birbirinize karşı şefkatli davranmak, olayları iyi analiz etmek ve ılımlı davranmak olmalıdır. Korkularınız olsa bile sosyal hayatın içinde yer almalı, ayrıntıların fark etmeli, biraz daha sakin olmaya çalışmalısınız. Kendinizi kader veya başka bir nedenden dolayı mağdur görmeye çalışmadan, belirli bir plan yaparak ilerlemeli, bağımlılıklarınızın esiri olmamalısınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Aşırı duyarlılık, kendinize güvensizlik, yetersizlik duygusu altında geri çekilmek ilişkinizle ilgili veya genel olarak aşk hayatınızla alakalı olarak hüzün getiricidir. Belirsizlikler karşısında yapacağınız tek şey vazgeçmeden önce mücadele etmeye hazır olmaktır. Siz mücadelenizi verin olmuyorsa olmuyor ama en azından bir çaba gösterilmiş olur. Bu sizin tarafınızdan veya ondan veya her ikiniz birlikte farketmez yapılması önemlidir.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyredecek Güneş gezegeni yaşamınızı ilgilendiren her konuda, özellikle geriye çekilerek içsel anlamda gözden geçirme ve eksiklerinizin saptaması adına olumludur. Bunu bir hazırlık dönemini olarak adlandırabiliriz. İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa bunlar üzerinde düşünmeniz yararlıdır. Bu sessizlik içinde bazı dengeleri yerine oturtabilmeniz için, öncelikle sakin bir şekilde hareket etmeniz önemlidir. Merkürün geri hareket döneminde eğer gözden geçirmelerde bulunduysanız, kafanızın içinde bazı durumlar az çok şekillendiyse şimdi bunları hayata uygulama vaktiniz gelmiş demektir. Eğer ilişkinizde sorunlar olmasına rağmen sürdürmeye kararlı iseniz, karşılıklı paylaşımda bulunmayı ihmal etmemek gerekir. Yani kendi gerçeğinizi yaratmak zorundasınız. Bu enerji gizli ve yasak ilişkileri gündeme getirebilir veya böyle bir ilişkiniz varsa kafanız karışabilir. Bir araya gelmenin zor olduğu bir beraberlik nedeniyle kendinizi çaresiz hissetmeniz mümkündür. Bildiğiniz gibi her yıl Akrepler özellikle bu dönemlerde sırf bu yüzden tedirginlik yaşar ve ne yönde karar almak gerektiğini bir türlü bilemezler. O zaman bu yıl bir değişiklik yapın ve ne yapılması gerektiğini artık bilinçli bir şekilde düşünün. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı ise, paylaşıma hazır olmayı istediğiniz halde, kendinizi güvende hissetmemeniz yüzünden çekimser kalmanız anlamına gelebilir. Hatta geçmişte kalan veya şu an mecburen sürdürdüğünüz diğer ilişkiniz de kafanızı kurcalıyor olabilir.

İŞ VE KARİYER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, sizler açısından gayet olumludur. Güneş hayatın merkezi, ısı ve ışık kaynağıdır. Geçtiği yaşam evi, onun sıcaklığıyla ısınır ve taçlanır. Tabi ki bu enerjiyi kendinizi üstün görme şeklinde kullanırsanız bu durum aleyhinize gelişebilir. Asıl yapılması gereken girişimcilik yönlerinizi ortaya çıkarmak, yaşamınızda bir amaç yaratmak ve hedefinize ulaşmak için var gücünüzle çalışmaktır. Eğer sorumluluklarınızın bilincinde olarak, kendinize yeni bir yön çizebilir, azim ve kararlılıkla, sabırla mücadele ederseniz altından kalkamayacağınız hiçbir sorun kalmaz. Seçeceğiniz meslek ve ilerleyeceğiniz yön üzerinde, etrafınızdaki kişiler sizi yönlendirmeye, büyüklüklerini göstermeye çalışabilirler. Böyle durumlarda çekişmek yerine, amaçlarınız konusunda onlarla ılımlı şekilde konuşabilirseniz sorun kalmayacaktır. Yine bu enerjinin bir başka yansıması, ailenizin istekleri ve beklentileri nedeniyle asıl yapmak istediklerinizden gönüllü olarak vazgeçişiniz anlamına da gelebilir.

Bu enerjin bir başka yansıması, toplumun dikkatini çekmek veya toplum içinde güçlü bir yer edinmek amacı taşıyor olmanızdır. Baskılar veya içinde bulunduğunuz durum o kadar canınıza tak etmiştir ki, güç kazanmadan kendinizi ispat edemeyeceğinizi, atılımda bulunmadan takdir göremeyeceğinizi, ilgi uyandırmadan bir yerlere gelemeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Bütün bunlar ister istemez sizi gereğinden fazla egosantrik davranmaya itebilir. İktidar oyunları, başarılı olmak için türlü yolları denemek bu dönemin görülebilecek sert sonuçlarından biridir. Bu enerjiyi, bu süreci olumlu şekilde geçirmenin yolu, yaratıcılığınızı içinden geldiği ifade etmek, yeteneklerinizi açığa çıkarmak, sağlıklı bir şekilde iletişimde bulunmak ve bağlantılar kurmaktır. Hiç kimse için değil, kendiniz için en doğru olanı yapmaya çalışmalı, alkışlanma beklemeden sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Ancak böylece güven ve iç huzuruna kavuşabilirsiniz.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında kariyer evinizde etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyrini, Merkür geri hareketinin etkilerini göz önüne alarak incelemek faydalı olacaktır. Mesleki faaliyetleriniz, otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz ve toplum içindeki yerinizle alakalı konularda kimi zaman hoşgörüsüz davranmanız veya size davranılması mümkündür. Güçlü görünme arzunuz veya kontrolü elinizde tutma isteğiniz ön planda olacağı için çatışmalar yaşanabilir. Tabi ki bu çatışmalar Venüsün yapısı gereği öyle şiddetli değildir. Ancak patron konumundaki kişilerle ilişkinizde dikkatli olmanız faydalıdır. -Benim kurallarım, isteklerim geçerli demeye kalktığınız zaman buna müsaade edilmesi mümkün olmayabilir. Ailevi ilişkileriniz açısından da durum böyledir. Siz kendi fikirlerinizi kabul ettirmek istersiniz fakat onlar kendi koydukları kurallar içinde davranmanızı bekleyebilirler.

Bugüne dek oluşturduğunuz çevreniz ve çevrenizle aranızdaki bağ dokunuzun sağlam oluşu, size iş yaşamınızda veya ilişkilerinizde ön planda olabilmeniz açısından tabii ki destekleyicidir. Benim bu süreçte size tavsiyem, potansiyel yeteneklerinizi hayata geçirebileceğiniz şekilde iş seçiminde bulunmanız veya şu an bulunduğunuz pozisyonda iyi bir noktaya gelebilmeniz adına güçlü pozisyonda bulunan kişilerle sıcak ve candan bir ilişki kurmaya çalışmanızdır. Madem kuralları koyanlar onlar o zaman uyum sağlamaya çalışmak gayet akıllıca olacaktır. Kaldı ki 28 Temmuz itibariyle Merkür geri hareketin gölgeli günleri başlıyor. Mesleki açıdan önünüze gelen yeni bir teklifi, seçeneği iyice gözden geçirmeniz lazım. Yani ileriye yönelik mi değil mi bunu bilmek gerekiyor. Rutin iş yaşamınızın gereklerini aynen yerine getiriniz. Sonuçta hayat durmuyor. Yenilik anlamında düşündüğünüz işleri eğer daha önceden enine boyuna incelediyseniz yürürlüğe koymanızda bir sakınca yok.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

-Arkadaşlık ilişkileriniz (paylaşımlar)tanıdığınız tüm kişiler
-Aynı amacı paylaştığınız insanlar,
-Grup faaliyetleriniz, size yardımcı olanlar
-Siyasi görüşleriniz
-Birlik ve beraberlik duygunuz,
-Sosyal ilişkileriniz, insancıl davranışlarınız,
-Projeleriniz, toplumsal hareketleriniz, öncelikleriniz,
-Stratejik ortaklıklarınız, arzularınız, geleceğe dönük beklentileriniz
-Organizasyonlar, özgürlük duygunuz, tanıtım çalışmaları,
-Toplumsal hizmetlerimiz, sosyal girişimleriniz,
-Karşı cinsle olan arkadaşlık ilişkiniz (arkadaşlıkla başlayan ilişkiler),
-Yenilikler yapma isteğimiz,
-İşvereninizin mali durumu, üvey çocuklarınız
-Güven ve rahatlık duyduğunuz ortamlar, temyiz davalarınız, acenteler, aracı kurumlar

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

-İş başvurularınız
-Mesleki kariyeriniz
-Toplumsal ün, şöhret
-Otoritelerle olan ilişkiniz (patronlarınız, ebeveynleriniz),
-Sosyal statünüz
-İşverenleriniz, toplumsal açıdan tanınan güçlü yakınlarınızla olan iletişiminiz
-Girişimleriniz, yükselişiniz, mesleki sorunlarınız,
-Sosyal mevkiiniz, mesleki ödülleriniz, toplumsal ifadeniz

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars etkisi altında olaylar üzerinize gelerek sizi baskı altına alsa bile, sizin bu dünyadaki göreviniz kendinizi ayağa kaldıracak dönüşümü gerçekleştirmek için öncelikle aşırı duygusal düşünmekten uzak durmanızdır. Kaldı ki, aynı gün Merkür geri harekete başlıyor. Eğer siz, başkalarını fazlasıyla önemser ve sadece kuşku ve kuruntular içinde hareket etmeye devam ederseniz kendinizi çok yorarsınız. Bu dönemde yüksek eğitim, hayatınızı yenileme ve yeni bir yön çizmek konusunda, keşifleriniz ve yurtdışı bağlantılı tüm işlerinizi lütfen bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Amacınız ne ise, ona göre eksikleriniz var mı, ne gibi hazırlıkta bulunmanız gerekiyor bunları ele alınız. Kontrolünüzü kaybetme korkusuyla yanlış kişilere ve yanlış seçimlere yönelmeyiniz. Yaşam ancak içinizdeki asıl özü muhafaza ettiğinizde, kendinize güven duyduğunuzda, şartlara göre esnek davranmayı bildiğinizde ve bazı şeyler eğer olmuyorsa bunun hayrınıza olabileceği gerçeğini göz ardı etmediğinizde huzurlu bir şekilde yaşanır.

Bu süreçte kendinizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyerek, kimsenin üzerinizde baskı yaratmasına izin vermeden akışa ayak uydurunuz. Bu baskı ister ailenizden gelsin, ister iş hayatınızdan isterseniz sevdiğiniz kişiden, siz kendiniz ne istiyorsunuz, neye ihtiyacınız var bunu düşününüz. Sabit fikirli davranmayın, Mars(yengeç) enerjisinden hassasiyetinizin artması yönünde değil, öncü yönüyle yararlanarak güven duygunuzu ayakta tutunuz. Karmaşık, çözülemez, kuşku yaratan ve yaşamınızı sıradanlaştıracak seçimlerde bulunmayınız.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Akrepler 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, aile yaşamınız, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yuvanızdaki değişimler konusunda önemli olacağının göstergesi olduğundan, aşırılığa kaçmadan, tepkisel davranmadan anlaşmaya çalışmanın önemi büyük. Kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade etmek yeni bir sayfadan hayata bakmak istiyorsanız, iç dünyanızdaki güven duygusunu muhakkak ayakta tutmalı fakat herkesin yararına olacak şekilde ayarlamalarda bulunmalısınız. Ruhunuzun derinliklerinde bulunan özgürlük dürtüsünü herkesin yararına olacak şekilde düzenleyebilirseniz hem dış dünyada başarılı girişimlerde bulunabilir hem de yarınlarınızı garanti altına alabilirsiniz.

Sabit fikirli, aşırı gururlu davranmak yerine, birlikte yaşadığınız kişilerin de onayını almaya çalışmanız, yeni değişimlerde onların da fikirlerine başvurmanız gayet mantıklı. Sadece bireysel arzularınızı tatmin etmeye çalışmak ve kendiniz dışındaki insanların ne düşündüğünü önemsememek son derece yanlıştır. Bu durum doğal olarak eviniz sınırları içinde bir kopuşun göstergesi ve bir ayrılığın işareti olabilir. Böyle bir durum yaşamamak için lütfen bilinçli isteklerinizle duygularınız arasındaki dengeyi iyi kurmaya çalışınız.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, özellikle Merkürün geri hareketinin bitimi sonrası etkisini daha fazla hissettirici olur. Uzun vadeli hedeflerinizi dikkatli bir şekilde ele aldığınız bir süreçtir. Bir Akrep yönetici gezegeni Pluto nedeniyle her zaman, kendini yoktan var edebilmeyi başarır, yenilgiler yaşasa bile, istediği zaman ayağa kalkarak ben buradayım diyebilir. Başak burcunda ilerleyen Güneş işte, tam bu noktada sizi destekleyicidir. Sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda mükemmelliğe duyduğunuz ihtiyacın altını çizebilir. Şu an elinizde olanlar nedir? yeterli midir? daha neler yapılabilir? Bütün bunları gözden geçirmeniz için destekleyicidir. Hizmet duygunuz bu süreçte oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yalnız size dikkatli olmanız gereken bir konuda uyarıda bulunayım. Güç ve kontrole verdiğiniz önemi herkes bilir. Eğer siz bunu sağlamak için, çevrenizdeki insanları eleştirmeye, mükemmel olmadıkları için suçlamaya hatta üzerlerinde baskı kurmaya kalkarsanız bu son derece yanlış olabilir. Analiz etmeniz doğaldır bunda bir şey yok. Lakin kusursuz olanı istiyorum diyerek, elinizdekileri az bulmak, çevrenizdeki insanları yargılamak ve ben bilirim tavırları içinde olmak gönül kırıcı olabilir.

PARA KONULARI

Gölgeli günlerini de hesaba katarsak 8 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Merkürün Başak burcundaki geri hareketi esnasında daha net düşünebilir, ayrıntıları gözlemleyebilir, bütçenizle alakalı gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Eskiye ait borçlarınız için veya sıkıntılarınız için başkalarından destek beklemek yerine, bizzat kendiniz sosyal çevrenizi genişletin. Geniş bir ağ üzerinde ilerleyin. Güçlü insanlarla temas ederken maddi açıdan size olabilecek getirilerini hesaba katmadan iş yapmayın. Eğer sağlam ve ileriye yönelik plan ve projeleriniz varsa bunları hayata geçirebilmek adına neler yapabilirsiniz bunları gözden geçirin. Eğer bunlar için parasal desteğe ihtiyaç duyarsanız, yine bütçeniz koşulları altında bir ödeme planı hazırlayın. Lakin bu tarihlerde yatırımlarınıza dikkat edin. Ortaklaşa yapılacak işlerde kimlerle parasal bağlantınız olacaksa bu kişilere güvenmeden önce haklarında araştırma yapın. Sosyal klüpler, arkadaş grupları ile temasta olun. Bu kişilerden gelir elde edebilecek işlere yönelin. Ekip çalışmalarına önem verin. Bu gibi işlerden gelir elde edebilir misiniz bunları araştırın. İşinizle ilgili maddi konularda görüşmelerde bulunurken iş haklarınızı, sözleşme şartlarınızı ve tabii ki alacağınız miktarı akıllıca en başından konuşun. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde bu iki tarih aralığını gayet olumlu değerlendirebilirsiniz.

8-26 Ağustos Aslan burcunda gerileyecek Merkür mesleki konular üzerinde sizi fazlasıyla düşündürebilir. Jüpiterin desteğini tabii ki unutmamak lazım. Bu bir yerde ortaklarınızdan, eşinizden görülen desteğin işaretçisi. Ancak geri hareketin etkili olduğu alan, sizin kariyer hayatınız. Yani birilerine endeksli mi yaşayacaksınız yoksa siz düzgün bir iş sahibi olarak kimseye ihtiyacınız kalmadan ayakta mı duracaksınız. Zaten özellikle Aslan burcundaki geri hareket kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz bir iş tercihinde bulunmanız için etkileyicidir. Sanki bize şöyle demektedir. Sen işini sağlam kazığa bağla, bu aralar destek görürsün ama sonrası ne olacak? İşte benim sizlere tavsiyem, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde bu tarihleri arasında şöyle bir araştırma yapmanız. Ancak adım atın demiyorum. Bekleyin ve Eylül sonrası yaptığınız araştırmaya göre adımınızı atın. Eğer işinizden memnun ancak maaş konusunda sorunlarınız varsa, iş verenlerle Eylül ayında görüşmekte fayda var. Ben işimden memnunum ancak aldığım ücret yeterli değil gibi.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-10-11-14-15-16-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 12-13-19-20-21-26-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 14-15-16

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8-9

Yeniay: 5-6

(Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 19-20-21

(Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER