Mynet 01.12.2011

Akrep burcu aylık yorumu (Aralık 2011)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Akrep Burcu-Aralık Ayı Genel Değerlendirmesi

Akrep burcu aylık yorumu (Aralık 2011)

10 Aralık İkizler burcunda oluşan Ay Tutulması yine para ile alakalı yaşam evinde oluştuğu için olumluya işaret. Bir başvurunuz sonuçlanabilir ve bu sonuçlanma elinize bir miktar geçmesini sağlayabilir. Ayrıca eş veya ailenizden bir destek görebilirsiniz. Sizin kendi kazandığınız paradan ziyade bu tutulma başkalarından gelen yardımın işareti. Ancak şunu unutmayın. Eğer siz para harcamaya meyilli birisiyseniz bu Tutulmanın uyarıcı olacağını da belirtmek isterim. Ay tutulmaları daima hasat anlamına gelir. Demek oluyor ki, ne ektiyseniz bu tutulmada onu biçebilirsiniz. Bir de unutmayalım ki, İkizler burcunda Ay tutulması oluşuyor ancak karşıt evinizde Yay burcunda Merkür geri hareketi devam ediyor. Demek oluyor ki, 14 Aralık tarihine kadar sakin ve aklı başında hareket etmek gerekiyor. 20 Aralık Venüs Kova burcunda seyrine başlayacak. Ailevi konularda beklenmedik bazı gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmeler sayesinde değişiklikte bulunmayı istediğiniz konularda mantıklı düşünmek lazım. 22 Aralık Güneş Oğlak burcu seyri, gayet olumlu. Hem çevrenizle hem de iş-eğitim-girişim anlamında sağlam adımlar atabilmeniz mümkün.

Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

10 Aralık Ay Tutulması 16:33-İkizler Burcunda
10 Aralık Uranüs Düz Seyrine Geçişi 09:04
14 Aralık Merkür Düz Seyrine Geçişi 03:43
20 Aralık Venüs Kova Burcuna Girişi 20:26
22 Aralık Güneş Oğlak Burcuna Girişi 07:30
26 Aralık Jüpiter Düz Seyrine Geçişi 00:08

AŞK VE İLİŞKİLER

20 Aralık tarihine kadar Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, yakın çevrenizden başlamak üzere iletişim, haberleşme ve her türlü irtibatınızda ilişki olgusunun her şeyden daha ön plana gelmesini sağlar. Neden? Çünkü Venüs hem ciddi ilişki evinizin yöneticisi hem de ruhsal anlamda geçmişle alakalı tüm konularda yapılması gereken bir yüzleşmenin işareti. Bu yüzleşme Merkür geri hareketi 14 Aralık tarihine kadar devam edeceği için beraberlikte sorumluluk ve ciddiyet, güvenilirlik ve uzun ömürlü olmasına daha fazla önem verilmelidir. Kişi hem yakın çevresiyle olan ilişkilerinde hem de hayatın genelinde kendini rahat ve huzur içinde hissetmekten yanadır. Venüs astrolojik olarak yaşamın lezzet duygusudur. Oğlak burcu ise, lezzetin oluşması için uyulması gereken kuralları gösterir. Yani, bizi dizginler ve kendimize getirir. İletişimden haberleşmeye kadar her konuda hatasız ve önyargısız bir şekilde ilerlemek, karamsar düşünmemek ancak geçmişte yaşanan tecrübeleri de hafife almamak lazımdır. Genel olarak bir kişi böyle bir transit esnasında eğer çalışıyorsa işiyle ilgili, eğitim hayatında ise dersleriyle alakalı veya iş problemi varsa bunu bir an önce çözüm bulmak için mücadele eder ve hedefine ulaşmak ister. Bazen kendini çaresiz ve yetersiz hissetmesi mümkündür. Ancak hemen toparlanır, çünkü ayaklarının üzerine sağlam bir şekilde basması gerektiğinin farkındadır. Duygusal konularda ise güvence ihtiyacı fazlasıyla ön planda olduğundan objektif tarzda düşünmeye çalışır. Çünkü yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğinin bilincindedir. Açık ve yalın şeylerden hoşlanır, temkinli ve dikkatlidir. Çevre ilişkilerine değer verdiği için, seçeceği eşin veya sevgilinin aklı başında biri olmasını ister. Amacı sağlam bir evlilik veya aklı başında bir ilişki yaşamaktır. Merkür geri hareketi 14 Aralık tarihine kadar geçmişle alakalı konuları da gözler önüne getirir. Duygularını göstermek ve ihtiyaçlarını dile getirmekten çekinir. Aile, iş, ev veya sosyal yaşamla alakalı konularda ancak ve ancak çok güvendiği insanlarla sıkıntılarını paylaşabilir. İç huzurunu önemser ve yeni bir sayfa açabilmek için dayanılmaz bir istek duyar.

Benim bu dönemde size tavsiyem, ne keskin kararlar veriniz ne de çaresizmişsiniz gibi düşünmeyiniz. Bu gelgitler sırasında yapılması gereken öncelikle hakikatlerin ışığı altında ilerlemek ve ilişkiyi iyice analiz etmektir. Bu analizi geri hareket döneminde yapabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için bu süreç özellikle geçmiş tecrübelerinizi gözden geçirerek ilişki konusunda bilinçli seçimlerde bulununuz. Ancak bunu yaparken kendinize yüklenmenin, inzivaya çekilerek hayattan küsmenin anlamı yoktur. Bazılarınız için Venüs-Oğlak burcu seyrinin anlamı, yakın çevrenizde bulunan bir büyüğünüzün size evlilik konusunda yardımcı olmasıdır. Sizden birini önerebilirler. Böyle bir durumda benim size tavsiyem ne olursa olsun, Aralık ortasına kadar acil kararlar vermemeniz ve karşınızdaki kişiyi derinlemesine gözden geçirmenizdir. Venüs-Oğlak burcu geçişinin etkili tarihleri: 1-5-18 Aralık öne çıkıyor. 1 ve 5 Aralık tarihini olumlu buluyorum. Ancak 18 Aralık tarihinde temkinli hareket etmenizden yanayım.

20 Aralık-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkinizle bir yandan özgürlük ihtiyacınız yoğunken, diğer yandan duygusal açıdan güvende olmaya önem verebilirsiniz. Tabii ki bir ilişkinin uzun ömürlü olması için herşeyden önce partnerinizle aranızda belli bir sıcaklık oluşması veya böyle bir ortam oluşturulması lazımdır. Bu tarihler arasında ise, sizin ilişkinize bakış tarzınız ile, ilişkinizin kalitesi ve niteliği arasında belli bir gerilim oluşması mümkündür. Kimi Akrepler için bu dönem birkaç olasılığı içeriyor olabilir. Her Akrep burcu kişisi aynı olayları yaşamayacağına göre, her zamanki gibi bu olasılıkları sizlerle paylaşmamız en doğrusudur. Kimileriniz bu dönemde, eşiniz veya sevgilinizin üzerinizdeki baskısı nedeniyle özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünürken, bazılarınız huzur ve mutlu olmak için eşit paylaşımlar içinde olduğunuz bir kişiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir olasılık ise, üzerinizdeki ailevi yükümlülükler, sorumluluklar nedeniyle bir yuva kuramamanın, bir düzene kavuşamamanın sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Daha önce boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş Akrepler için de bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir. Bir yandan hayatınızı yeniden düzene koyma ihtiyacınız, diğer yandan ailenin dul olmanız sebebiyle üzerinizdeki baskısı sıkıcı gelebilir. Kimilerinizde ise durum çok daha ilginçtir. İyi bir yuva kurmuşsunuzdur fakat eşinizin işi dolayısıyla birbirinizi göremiyor oluşunuz veya bu dönemde eşinizin yuvanızdan uzak oluşu nedeniyle sıkılabilirsiniz. En son olasılığımız ise, eşinizin çalışmıyor oluşu nedeniyle, sizin bu dönemde evinizin ihtiyaçlarını tek başına karşılamak zorunda oluşunuzdur. Yaşı genç olan kardeşlerimizin bu enerjinin anlamı ise, ilişkiniz nedeniyle ailenizin özgürlüğünüzü kısıtlaması ve bu dönemde size karşı belli bir mesafe koymalarıdır. Hangi durumda olursanız olun, bu tarihler arasında kendinizi arzuladığınız şekilde ifade etmek isteğiniz ön plandadır. Yaşamınızı haklarınız çerçevesinde sürdürmek isteyebilir fakat sahiplenici ve kısıtlayıcı tavırlardan hoşlanmadığınız için bazı kişilerle aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Venüs-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 21 ve 31 Aralık öne çıkıyor. 21 Aralık günkü enerjiler ilişkiniz konusunda Jüpiterin devam eden geri hareketi nedeniyle uzun ömürlü bir karar için pek etkili bir gün değil. Ailevi ilişkilerinize, yenilik anlamında düşündüğünüz kararları ölçüp biçmekte yarar var. 31 Aralık günü Jüpiterin geri hareketi bitiyor. Bu durum olumlu gibi duruyor. Ancak yine de şöyle bir etraflıca duruma bakmakta yarar var.

İŞ VE KARİYER

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek kariyer evinizin yöneticisi Güneş, toplumsal statünüz, otoritelerle ilişkiniz, mesleki performansınız veya yenilikte bulunmak adına tüm girişimlerinizin ana gayesinde parasal açıdan güçlü olmak, yaşamınızı daha refah bir şekilde geçirmek ve yeni bir yaşam kurmak amacı baş planda yer almaya başlar. Jüpiterin 26 Aralık tarihine kadar geri hareketini sürdürecek oluşu, güvence ihtiyacınızın iki misli artması demektir. Yani çalıştığınız firmanın saygınlığı, düzgünlüğü, toplum içindeki imajı ne kadar önemli ise, maddi konularda sizi tatmin etmesi de o denli önemlidir. Başarının karşılığının parasal gelirle eş değer olacağını düşünebileceğiniz bu dönemde doğal olarak hakkınızı almak için, gerek patronlarınızla gerekse yaptığınız işin niteliğine göre kendiniz bizzat maddi konularda görüşmelerde lütfen dikkatli olunuz, yaşanabilecek durgunlukların tüm burçların farklı alanlarda görülebileceği gerçeğini göz ardı etmeyiniz. Güneş-Yay burcu geçişinin etkili tarihleri: 2-4-6-19-20 Aralık olarak önem arzediyor.

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Mars, dispozitör gücü Merkürün 14 Aralık tarihine kadar devam edecek geri hareketi sebebiyle dikkatli olmaya yine devam ediyoruz. Sorumluluk gerektiren tüm konularında pratik, hızlı ve analizci bir bakışla ve gayet gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz gerekmekte. Mantıklı olmanız gereken bu dönemde hedeflerinize varmanız için her şeyden önce sistemli hareket etmeniz çok önemli. Öncelikle amacınız kusursuzluk olmalı, potansiyel gücünüzün en üst limitine çıkabilmek adına emek sarfetmelisiniz. Bir hedef belirlemeli ve o hedefe giderken öylesine inançlı ve kararlı olmalısınız ki, dışarıdan bir müdahale olsa dahi siz, yolunuzdan dönmeden ilerlemenizi sürdürmelisiniz. Bir diğer önemli husus ise şudur ve diyebilirim ki, şu ana kadar yazılanların özeti bir paragraftır. Her insan güzel olan şeylere layıktır. Bu en doğal hakkıdır. Sizin yaşamınız hakkında düşündüğünüz mükemmellik ölçünüz ne olursa olsun, hayatın gerçekleriyle çelişiyorsa biliniz ki sahip olduğunuz herşey bir zaman sonra sizi doyurmamaya başlayacaktır. O nedenle lütfen gerçeklerle hayalleriniz arasındaki çizgiyi net olarak çizin. Bu sizi hem saplantılardan kurtaracaktır hem de başarılı sonuçlar almanızda destekleyici olacaktır. Mars-Başak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 2-5-12 Aralık olarak öne çıkıyor. Merkür geri hareketi devam ettiği için, mesleki konularda dikkatli olmamız, hedefimizin farkında olarak acil ve keskin kararlar almamamız, daha temkinli ve bilinçli hareket etmemiz mutlaka gerekiyor.

URANÜS GERİ HAREKETİ BİTİYOR

10 Aralık tarihinde geri hareketi sona erip düz olarak Koç burcunda seyrine devam edecek Uranüs etkisini tekrar hatırlayalım. Astrolojik yapısı gereği özgürlük, bireysellik orijinal değişim ve heyecan isteyen bireysel yanlarımızın ortaya çıkmasında etkili bir güçtür. Uzun devinimi boyunca haritamızda hangi yaşam alanında ilerliyorsa orayı değiştirir, eskinin yerine yeniyi getirir veya yeniye yer açabilmek için eskiyi ortadan kaldırır. Başta çalışma hayatınızın günlük aktiviteleri olmak üzere sağlığınız, iş gücü verimliliğiniz, ustalık-çıraklık durumunuzla ilgili mevzularda zorlanmalar yaşanabilir, uyum sorunları görülebilir ve kişi yeni gelişmeler karşısında özgür olmak isteyebilir. Sistemli bir düzen içinde iş yapmak veya günlük yoğunlukla başa çıkabilmek kolay değildir. Çalışma hayatı bilinen yöntemlerden bağımsız ve oldukça farklıdır. Kişi başarılı olabilmek için alışılmamış usuller denemek durumundadır. Şu bildiğimiz dokuz altı türündeki işler geçerliliğini kaybeder. Modern usuller mutlaka denenmeli ve keşifçi olmalı, yeniliklere açık bir bilinçle hareket edilmelidir. Uranüs Koç burcu sürecinde kişi rahat olabileceği, kendi çalışma saatlerini kendisinin düzenleyebileceği tarzda yaşamaktan yanadır. Sistemin gereklerine başkaldırabilir veya tümüyle reddedebilir. Ayrıca kişisel olarak bulunduğu ortamda diğerlerine göre ne kadar orijinal biri olduğunu düşünerek kimseyi beğenmeyebilir. Eğer doğum haritanızda Uranüs güçlü bir ev ve konumda ise, ayrıca buluşçu yani yeniliklere açık bir kişi iseniz ben bu dönemi başarılı şekilde geçireceğinizi düşünüyorum. Tam tersine rutin çalışma hayatını seven, sistemli ve prensipli bir kişi iseniz, büyüme hedefinizden ziyade düzen meraklısı iseniz, klasik yöntemlerle çalışmayı seven bir insansanız bu hıza ayak uydurmakta veya çalışma hayatınızda meydana gelecek değişimlere uyum sağlamakta zorlanabileceğinizi düşünüyorum. Uranüs etkisi altında gereklilik kavramı devre dışı kalır. Çünkü bu kavramın içinde disiplin vardır. Oysaki Uranüs Koç burcunda ilerlediği süreçte düzene karşı çıkmak denilen bir oluşum söz konusudur. Akrep aslında dönüşüm ve yenilenme burcudur. Ayrıca Uranüs Akrep burcu insanlarında güçlüdür. O zaman sizler de şimdiden değişime açık olarak hayatınıza şekil verebilirsiniz. Ancak yaşamınız gereği ve yaşınız icabı isyankar tavırlar, asi hareketler kimileriniz için sakıncalı olabilir. Bunun ayarını çok iyi bilmek lazımdır. Öyle bir düzende yaşıyor veya çalışıyorsunuzdur ki, sizin asi tavırlarınız hoş karşılanmaz. Bu durumda iş değişiklikleri, beklenmeyen krizler sıkça yaşanır.

22 Aralık- 20 Ocak 2011 tarihleri arasında devam edecek Güneş-Oğlak burcu seyri sorumluluk bilinci içinde, iş, eğitim ve iletişim konularında daha ciddi bir şekilde düşünmeyi, otorite konumunda bulunan kişilerle iyi geçinmeyi, mantıklı düzenlemelerde bulunarak hedeflerinizi gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz. Güneş Oğlak burcu seyir zamanları genel olarak her burç mensubunun farklı alanlarda olsa da, daha ciddi ve tutarlı bir şekilde hareket etmesi anlamına gelmektedir. Bu süreçte özellikle mesleki kariyerinizle alakalı konularda toplu görüşmeler, toplantılar, gündelik iş hayatının düzenlenmesi konusunda ayarlamalar gündeme gelebilir. Eğer siz bir işverenseniz etrafınızla daha sıkı bağlar kurarak kendinizi tanıtmak ihtiyacı duyabilir, ağır fakat emin adımlarla ilerlemenin başarıyla eş değer olduğu bilinci içinde hareket edebilirsiniz. Zihinsel açıdan kendinizi disiplin altına alma ihtiyacınız oldukça yüksektir veya olması gereken de budur. Bu tarih aralığında, hiçbir şeyin şansa bırakılmaması, her bir noktanın, daha sonra sorun oluşturmaması adına titizlikle gözden geçirilmesi gerekir. Kimileriniz için eğitim planlarının gözden geçirilmesi, bazılarınız için mevcut işinizin sağlamlaştırılması, çoğunluğunuz için de geleceğinizin garanti altına alınması adına, kendinizi güçlü bir şekilde ifade anlamına gelen bu enerjinin doğru şekilde kullanılması halinde, sorumluluklarınızın artması mümkün olsa da, bunun size olan katkısı ve karşılığı tahmininizden daha yüksek olabilir. Bu enerjinin olumlu yansımalarından yararlanmanın yolu, gücünüzü doğru zaman ve doğru alanda değerlendirmekle oluşabilir. Bu tarih aralığında hedeflerinize kilitlenme ve üzerine giderek elde etme, bilgiyi öğrenme ve başkalarına ulaştırma konularında her ne kadar konsantrasyon gücünüz yavaşlamış gibi dursa da, bu süreçte öğrendiğiniz bilgileri unutmanız kolay kolay mümkün değildir. İş girişimleriniz konusunda temkinlilik anlamına gelen bu enerji, yakın çevrenizde bulunan kardeş, komşu, arkadaş veya tanıdıklarınızla alakalı sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir. Sizlere bu enerji altında tavsiyem, güvenliğiniz konusunda her zaman dikkatli olmanız, disiplinli çalışmaya devam etmeniz ve güçlü insanlarla olan ilişkinize özellikle özen göstermenizdir.

Güneş-Oğlak burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-23-29 Aralık. 29 Aralık tarihini iş konularında yapılacak görüşmeler açısından gayet olumlu bulmaktayım. 23 Aralıkta mücadele oldukça yüksek. 22 Aralıkta ise lütfen maddi ve uzun ömürlülük açısından iş konularını değerlendirme altına alınız.

YENİAY OĞLAK BURCUNDA

24 Aralık tarihinde saat 20:07 itibariyle Oğlak burcunda meydana gelecek Yeniay, yakın çevrenizle olan her türlü ilişkinizde, kardeşleriniz, sosyal yaşamınız, eğitim hayatınızla ilgili her konuda, duygu ve düşüncelerinizin aynı paralelde olması nedeniyle kendinizle çelişmeden, çatışmadan gününüzü geçirmeniz adına destekleyicidir. Bu etki altında başarma tutkunuz oldukça yükselebilir ve bu tutku önümüzdeki haftada da etkili olacağından, kendinizi her alanda güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayabilir. Gündelik temaslarda bilgi alış verişi, paylaşma ve fikirlerinizi ifade edebilme gücünüz yavaş yavaş toparlanmaya başlayabilir. Eğitim hayatı içinde olanlar açısından etkisi çok daha olumludur. Söz gelimi öğretmenlerin sıkıntı ve sorunları devlet tarafından veya kendi bulundukları ortamdaki otoriteler tarafından ciddiyetle dinlenebilir hatta yeni bir sorumluluk almanız istenebilir. Elde ettiğiniz olanakları değerlendirme ve geleceğinizi daha farklı şekilde gözden geçirme olanağına kavuşabilirsiniz. Zihinsel yönden rahatlayabilir, kafanızın içinde problem yaratan konuları çözümlemeye başlayabilirsiniz. Bugüne dek yaptığınız çalışmaların farkedilmesi mümkün olabilir.

PARA KONULARI

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek kariyer evinizin yöneticisi Güneş genel olarak toplumsal statünüz, otoritelerle ilişkiniz, mesleki performansınız veya yenilikte bulunmak adına tüm girişimlerinizin ana gayesinde parasal açıdan güçlü olmak, yaşamınızı daha refah bir şekilde geçirmek ve yeni bir yaşam kurmak amacı ön plandadır. Merkür geri hareketinin 14 Aralık tarihine kadar devam etmesi ve bu geçişin yöneticisi Jüpiterin 26 Aralık tarihine kadar devam edecek gerilemesi nedeniyle bu dönemde başkalarıyla olan parasal ilişkilerimizde, alacak ve borç konularında, bir sorunu halletmede güçlüklerle karşılaşabiliriz. Yavaşlamalar görülebilir, sabırlı olmak gerekebilir. Güvence arzunuz iki misli artabilir. Yani çalıştığınız firmanın saygınlığı, düzgünlüğü, toplum içindeki imajı ne kadar önemli ise, maddi konularda sizi tatmin etmesi de o denli önemlidir. Başarının karşılığının parasal gelirle eş değer olduğunu düşündüğümüz bu dönemde hakkımızı almak için, yapılacak görüşmelerde bilinçli düşünmekte yarar var.

Güneş-Yay burcu seyir zamanları genel olarak maddi konularda iyimser bir hava yaratabilir. Ancak para evinizde geri hareketini 14 Aralık tarihine kadar sürdürecek Merkür ve 26 Aralık tarihine kadar Güneş-Yay burcu geçişinin dispozitörü Jüpiterin geri hareketi nedeniyle kazandığınızdan daha fazla harcamanız ve abartılı düşünmeniz mümkündür. Madem bunu biliyoruz. O zaman biz de tedbiri elden bırakmamalıyız. İş görüşmelerinde veya işle alakalı girişimlerde çıkarlarını düşünmeden kararlar verebilir, maaş durumunuzla ilgili otoritelerle olan görüşmelerde tartışabilir, meydan okuyabiliriz. Benim tavsiyem öncelikle kendinizi, yaşamınızı, yeteneklerinizi gözden geçirerek kafanızın içinde bir hedef belirlemek ve sonrasında bu hedefe giden yolda önünüze çıkabilecek engelleri hesap ederek ilerlemektir. Bazen hayat yavaşlar, amacımıza ulaşırken yavaş çekim bir filmin oyuncusu gibi hissederiz kendimizi. Bunları özellikle bugünlerde doğal karşılayınız. Neler yapmalıyız? Bu dönemde öğrenme hevesiniz artacağı için, bilgilenmeye, bildiklerinizi kafanızın içinde süzgeçten geçirmeye çalışınız. Başkalarından borç istemeden önce iyi düşününüz, kredi kartı harcamalarınıza dikkat ediniz. Hisse senedi, miras, vergi ve ortak parasal hesaplarınızı kontrol ediniz. Ticari ve özel alışverişlerinizde gözünüzü dört açınız. Zaman zaman zorlanmalar oluşabilir. Başkaları nedenli maddi problemler karşımıza çıkabilir. Çok sevdiğimiz kişiler bize yanlışlar yapabilir. Bunlar dolayısıyla zarar görmemek için, iyi niyetimizin sınırlarını iyi çizelim. Maddi açıdan Aralık sonrası yavaş yavaş işlerin yoluna girmesinin mümkün olduğunu bilerek, sakince hareket edelim. Güneş-Yay burcu geçişinin etkili tarihleri: 2-4-6-19-20 Aralık olarak önem arzediyor.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Yetenekleriniz yoluyla olan tüm maddi kazanımlarınız, (geliriniz), kayıplarımız (parasal), duygusal anlamda güven sağlayan değerleriniz, yatırımlarınız, gelir ve giderleriniz (bütçeniz), yetenekleriniz, becerileriniz, kar ve zararlarınız, harcamalarınız, zenginlik, hırsınız, sağlamlaştırmak (maddi ve manevi)isteğiniz, üretim şekilleri, değer yargılarınız, menkul değerler, ticaret gelirleri, parasal sorunlarınızla mücadele gücünüz, borçlarınız.

Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?

- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.

- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.

- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.

- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.

- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.

- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular

- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.

- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.

- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.

- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

İKİZLER BURCUNDA AY TUTULMASI

10 Aralık saat 16:36 itibariyle İkizler burcunda meydana gelecek Ay Tutulması dispozitör güç Merkürün 14 Aralık tarihine kadar olan geri hareketi nedeniyle duygusal ve ruhsal açıdan başkalarıyla olan paylaşımlarınız konusunda olmak üzere, kredi başvurularınız, elden alınan borçlar veya değişimde bulunmak istediğiniz birçok konuda, beklentileriniz dışında gelişmeler yaşanması veya gecikmelerin görülmesi yönünde sabırlı olmamızı gerektiriyor. Bugünlerde yeni bir girişimde bulunmak sakıncalıdır fakat daha önceki başvurularınız veya işleriniz sonuçlanır. Cinsel paylaşımlarınız, ortak kaynaklarınız, eşinizin kazanç durumu veya borçlarınız mevzularında olabilecek sıkıntılar karşısında dikkatli olmanız gerekebilir. Bugünlerde özellikle borç-alacak mevzularında dikkatli olmanızı öneriyorum. Bunun dışında ameliyat, ciddi operasyonlardan acil olmadıkça kaçınınız. Sizi kadersel manada etkileyebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınız yüzünden maddi kayba uğrayabilirsiniz. Benim tavsiyem Tutulmanın 15 gün öncesi ve sonrasında parasal konularda, ortaklık ilişkilerinde, kredi borçlanma gibi konularda dikkatli olunuz ve altından kalkamayacağınız sözler vermeyiniz.

14 Aralık-8 Ocak 2012 tarihleri arasında Yay burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, sizden farklı düşünen kişilerle her türlü iletişiminiz anlamında hoşgörülü hareket etmenin işaretidir. Merkür bu alanda her türlü konuda öğrenme hevesliliği verir. Kişi uzakları keşfetmek, yenilikleri takip etmek ve bu yenilikleri işinde kullanmak taraftarıdır. Ayrıca kendini geliştirme anlamında belli bir süre yabancı dil öğrenme, staj süresi geçirme, hem çalışıp hem akademik anlamda kariyerine ağırlık verme, ileride daha sağlam bir iş bulmak için eksikleri tamamlama şeklinde dönemi değerlendirebilir. Satış pazarlama veya bir ürünün tanıtımı anlamında girişimlerde bulunma yine bu sürecin etkileri arasında yer alır. Bir işte ustalaşmak için işyerinizin sizi bir müddetliğine bir başka şehir veya ülkeye göndermesi veya sizin bu yönde bir talepte bulunmanız mümkündür. Kültürel fikir alışverişleri, gizli bir görev için bir süreliğine geriye çekilerek çalışmak, önemli bir sanatsal proje için gözlerden uzak kalmam, bir takım araştırmalar yapmak yararlıdır. Merkürün dispozitör gücü olan Jüpiterin 26 Aralık tarihinde düz seyre geçmesiyle iş ortaklığı, evlilik, iş sözleşmesi, yasal bir davanın sonuçlanması yoluyla parasal gelir elde etmeniz veya ilişkiniz yoluyla rahatlamanız mümkündür.

Aralık Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-12-13-16-17-20-21-24-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 1-6-7-8-14-15-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23
Yeniay: 20-21
(Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 6-7-8
(Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Aralık ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER