Habertürk 01.09.2011

Akrep burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay akreplere, ilişki sorunlarının üstesinden gelmelerinin kolaylaşacağını söylüyor.

AKREP

Akrep burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Akrep Burcu-Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Eylül Merkür Başak burcunda düz olarak seyrine devam ettiğinde, işinizle ön planda olmak, takdir edilmek istersiniz. İşleriniz derleyip toparlayın ve yolunuza başarılı bir şekilde devam edin. Aksilikler olduğunda sakın geri dönmeyin, var gücünüzle değişime adapte olmaya çalışın. 15 Eylül Venüs Terazi burcu seyrinde ilişkinizle alakalı pürüzlerin üstesinden gelmeniz gayet kolay. Ayrıca bu dönemde beraberliğinizi kendi içinizde olumlu bir şekilde ele alabilir, lezzetine varabilirsiniz. 19 Eylül Mars Aslan burcu seyri, kariyer konularında kendinizi gösterme fırsatı yakalamanız anlamına geliyor. Şimdi daha güçlüsünüz. 23-26 Eylül dönemi sakinlik, huzur arayışınız yüksek. İlişkiniz başınızın tacı. Her iki taraf da sorumluluklarının farkında olursa değmeyin keyfinize.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Başak burcu seyri 9 Eylül tarihine kadar hala etkisini koruduğu için, aşağıdaki uyarıları mutlaka göz önüne almakta fayda var. Ne gibi gelişmeler yaşanır? Öncelikle kendiniz veya partnerinizle ilgili olarak eleştirel bir tavır almanıza neden olabilir. Venüs Başak burcu geçişlerinde enerjiler düşüktür. Bu durum doğal olarak aranızdaki arkadaşlığın sürmesi veya bağın sürdürülmesinde bir sorun yaratmasa da, kimi zaman kendinizi suçlamaya ama bir çeşit kurban psikolojisi altında olayları ele almaya başladı mı üzerinde düşünmenizi gerektiricidir. Burada önemli olan var olan problemlerin yarattığı karışıklığa düzen getirmek, şu andaki soruna odaklanmak, birbirinize karşı şefkatli davranmak, olayları iyi analiz etmek ve ılımlı davranmak olmalıdır. Belirli bir plan yaparak ilerlemeli, bağımlılıklarınızın esiri olmamalısınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Aşırı duyarlılık, kendinize güvensizlik, yetersizlik duygusu altında geri çekilmek ilişkinizle ilgili veya genel olarak aşk hayatınızla alakalı olarak hüzün getiricidir. Belirsizlikler karşısında yapacağınız tek şey vazgeçmeden önce mücadele etmeye hazır olmaktır. Nitekim 9 Eylül sonrası Venüsü dispozite edecek olan Merkür sayesinde yukarıda izah ettiğim olumsuzluklar mantıklı düşünüldüğünde kolayca çözüme bağlanır. Geçtiğimiz ay, geri hareket nedeniyle oluşmuş sorunlar veya kararsız kaldığınız, sizi rahatsız eden noktalar üzerinde de rahatlamalar görülür. Dilerim her Akrep bu olumlu gelişimden nasibini alır.

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

Sevgili Akrepler 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek olan Jüpiter, aşk hayatınızı veya evliliğinizi maddi ve manevi anlamda gözden geçirmeniz ve abartılı kararlar almadan önce iyi düşünmeniz anlamına geliyor. Bu geri hareket, şu andaki mevcut ilişkinizin durgun bir döneme girmesine neden olabilir. Tam karar vermiş ve ileriye dönük planlamalarda bulunmuşken, karşı tarafın kendi değerlerine sahip çıkarak sizi göz ardı etmesine neden olabilir. Bu yüzden bilinçli davranarak, ilişkinizi tekrar bir ele alınız. Gerçekten bu beraberlik uzun vadeli mi değil mi, aranızda ne gibi sorunlar yaşanıyor, bunlar düzeltilebilir mi bunları bir daha düşününüz.Hayatınıza dahil olacak veya hayatınızda olan kişinin geçmişini ve şu anki durumunu araştırın. Mali konulara bakış açısını öğrenin. Kendinize ve partnerinize belli bir zaman mesafesi koyarak tarafsız bir şekilde bakın. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Ayrılık safhasında iseniz, hemen kötümserliğe kapılmayın. Bu durumun, içinde bulunduğunuz hali daha akılcı bir şekilde ele alabilmenizi sağlayan bir zaman aralığı olarak düşünün. Gerçekçi olmalı, birbirinizi tanımalısınız. Geçmişte yaşananlar Aralık sonrası daha olumlu kararlar vermenizde size yardımcıdır.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında, yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyen bir Venüs, iç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınızı yoğunlaştırabilir. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Sevdiğiniz kişiye ulaşmanız zordur ve ifade edebilmeniz neredeyse imkansızdır. Ruhsal yönden kendinizi ve yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirişiniz anlamına gelebilir. Kimileriniz için yaşadığınız ilişkiden dolayı kendinizi geri planda tutmak ihtiyacınızın simgesi olabilir. Bazılarınız için fantezilerin yoğun şekilde yaşandığı gizli kaçamaklardır. Fakat her şeyden önemlisi kendi arzularınız ve zayıflıklarınızla yüzleştiğiniz bir süreç olması mümkündür. Güzel rüyalar ve hayaller zamanıdır.

Hayatın zorlayıcı ama ihtiraslı bir şekilde arzulandığı aşkların göstergesi olan bu süreç kendi içinizdeki ruhsallığınızı keşfetmeniz açısından da değerlidir diyerek bitirmiştim. Venüs Terazi burcunda yönetici olduğu için ve geçtiği yaşam evinde aşk açısından etkili enerjilere sahip olduğundan bir başka göstergesi ise, sevgi konusunda içinde bulunduğunuz durumun pek gözler önünde yaşanması yerine daha tedbirli ve daha özenli bir şekilde korunması gerektiğini söylemek mümkündür. İlişkinizin bazı insanlar tarafından bilinmesinin farklı sorunlara neden olması yüzünden, gizlilik içinde yaşanması gerektiğini de gösterebilir. Sevginizi koşulsuz bir şekilde yaşadığınız için aslında karşınızdaki kişiden tek beklentiniz sabırlı ve anlayışlı olmasıdır. Kimileriniz için anlamı ise, yaşanılan ilişkide her iki tarafın da birbirine karşı dürüst ve yalansız davranması gerekliliğidir. Eğer uzun yıllardır süren bir beraberliğiniz varsa birbirinizi gayet iyi tanıdığınız için dürüst davranmanız kolaydır. Fakat bu yeni bir heyecansa bazı şeyleri gizlemeniz mümkündür. Bazı Akrepler için bu süreç ilişkinizle alakalı konularda bir karar alma dönemi olabilir. Hangi yönde ve neler yapmanız gerektiğini tespit açısından önemli olan bu zaman diliminde yaşadığınız beraberliği tekrar ele alarak düşünmeniz, kontrolünüz altında olmayan durumlar için neler yapmanız gerektiğini tespit etmeniz mümkündür.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyredecek Güneşin etkisinden olumlu manada yararlanmak için, 15 Eylül tarihine kadar mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunulması yararlıdır. 15 Eylülden sonra Güneşi dispozite edecek Venüs, en azından geçtiğimiz Ağustos ayına göre biraz rahat nefes almanızı sağlayıcıdır. İlişkinizle alakalı konularda, sorunlarınız olmasına rağmen sürdürmeye kararlı iseniz, karşı taraf da bunda ısrar ediyorsa, probleme neden olan konuları ciddi manada ele alınız. Eğer sizin veya onun için bu ilişki artık bitmişse o zaman lütfen yeni bir sayfadan hayata bakmak için kendinize zaman ve şans tanıyınız. Her yıl Akrepler özellikle bu dönemlerde belli bir tedirginlik yaşar ve ne yönde karar almak gerektiğini bir türlü bilemezler. O zaman bu yıl bir değişiklik yapın ve ne yapılması gerektiğini artık bilinçli bir şekilde düşünün. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, geçmişte yaşananlar nedeniyle kendinizi yeni bir aşka hazır hissetmemeniz şeklinde özetlenebilir.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Merkür, kendinizle baş başa şöyle bir ilişkiniz, hayatınızı, yaşadıklarınızı, olan ve biteni gözden geçirmeniz anlamında bana göre gayet rahatlatıcıdır. Belki sorunlar hala devam ediyor olabilir veya siz kendinizce kafanızın içinde bir çok şeyi oturtmakta güçlük çekiyorsunuzdur. Ancak şu var ki, geçtiğimiz aya göre şimdi tarafsız ve gayet objektif bir şekilde önce kendinizi derinlemesine bir gözden geçiriniz. Düşünmeden fevri davranmamanız, kendinizi öne sürerek haklı olduğunuz gerçeğini kabul ettirmeye çalışmamanız faydalıdır. Bu enerji bazı gizli ve yasak ilişkileri gündeme getirebilir. Olanaksız veya bir araya gelmenizin imkansız olduğu bir beraberlik nedeniyle kimi anlarda kendinizi oldukça çaresiz hissedebilirsiniz. Kafanızın içinde ne yönde karar almanız gerektiğini bilemeyebilir fakat bütün bunlara rağmen bırakmakta tereddüt edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı ise, başka bir insanla paylaşıma hazır olmayı istediğiniz halde, kendinizi tam olarak güvende hissetmediğiniz için çekimser kalmanız anlamına gelebilir.

İŞ VE KARİYER

19 Eylül tarihine kadar etkili olacak Mars-Yengeç burcu seyri, hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda hassasiyet yaratıcı olabilir. Ancak sizlerin bu dünyadaki göreviniz kendinizi ayağa kaldıracak dönüşümü gerçekleştirmek için öncelikle aşırı duygusal düşünmekten uzak durmanızdır. Bu dönemde yüksek eğitim, hayatınızı yenileme ve yeni bir yön çizmek konusunda, keşifleriniz ve yurtdışı bağlantılı tüm işlerinizi lütfen bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Amacınız ne ise, ona göre eksikleriniz var mı, ne gibi hazırlıkta bulunmanız gerekiyor bunları ele alınız. Kontrolünüzü kaybetme korkusuyla yanlış kişilere ve yanlış seçimlere yönelmeyiniz. Yaşam ancak içinizdeki asıl özü muhafaza ettiğinizde, kendinize güven duyduğunuzda, şartlara göre esnek davranmayı bildiğinizde ve bazı şeyler eğer olmuyorsa bunun hayrınıza olabileceği gerçeğini göz ardı etmediğinizde huzurlu bir şekilde yaşanır. Bu süreçte kendinizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyerek, kimsenin üzerinizde baskı yaratmasına izin vermeden akışa ayak uydurunuz. Bu baskı ister ailenizden gelsin, ister iş hayatınızdan isterseniz sevdiğiniz kişiden, siz kendiniz ne istiyorsunuz, neye ihtiyacınız var bunu düşününüz. Karmaşık, çözülemez, kuşku yaratan ve yaşamınızı sıradanlaştıracak seçimlerde bulunmayınız.

23 Eylül tarihine kadar etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, 9 Eylül sonrası hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında destekleyicidir. Uzun vadeli olmasını istediğiniz ve yürürlüğe koymayı düşündüğünüz, geri hareket boyunca gözden geçirdiğiniz projeleriniz şimdi uygulama anlamında şansınız yüksek. Bir Akrep yönetici gezegeni Pluto nedeniyle her zaman, kendini yoktan var edebilmeyi başarır, yenilgiler yaşasa bile, istediği zaman ayağa kalkarak ben buradayım diyebilir. Başak burcunda ilerleyen Güneş işte, tam bu noktada sizi destekleyicidir. Sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda mükemmelliğe duyduğunuz ihtiyacın altını çizebilir. Şu an elinizde olanlar nedir? yeterli midir? daha neler yapılabilir? Bütün bunları gözden geçirerek eksiklerinizi tamamlamanızda zihinsel olarak bilinçli düşünmenizde Hizmet duygunuz bu süreçte oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yalnız size dikkatli olmanız gereken bir konuda uyarıda bulunayım. Güç ve kontrole verdiğiniz önemi herkes bilir. Eğer siz bunu sağlamak için, çevrenizdeki insanları eleştirmeye, mükemmel olmadıkları için suçlamaya hatta üzerlerinde baskı kurmaya kalkarsanız bu son derece yanlış olabilir. Analiz etmeniz doğaldır bunda bir şey yok. Lakin kusursuz olanı istiyorum diyerek, elinizdekileri az bulmak, çevrenizdeki insanları yargılamak ve ben bilirim tavırları içinde olmak gönül kırıcı olabilir.

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu oluşumu ben, iki tarih ve iki ayrı alan üzerinde etkili bulmaktayım. Yeniayı dispozite edecek olan Merkürün geri hareketinin bitmiş olması tabii ki gayet yararlı. İlk tarih: 3-9 Eylül arasıdır. Bu zaman sürecinde, toplumsal alanda kendimizi,,, gerek mesleki ve gerekse iş anlamında kolaylıkla lanse edebilecek durumdayız. Kendimizden emin olduğumuz takdirde, iş sorunlarımızı kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Güçlü bir izlenim yaratabilmenizde size destek olan Yeniayın enerjisiyle artık çaresiz değilsiniz. Sadece yapmanız gereken, -Ben başarabilirim, kendime güveniyorum ve mutlaka arzuladığım noktaya geleceğim diyerek kendinize telkinde bulunmaktır. Eğer yeni bir iş girişiminde bulunmayı istiyorsanız bu tarih sonrası şansınız oldukça yüksek.

9 Eylül sonrası Merkürün Başak burcunda ilerlemeye başlamasıyla hedeflerinizin bilinci içinde, ne yapmanız gerektiğinin farkında olarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğrenmeye, öğretmeye, düzenlemeye, düzeltmeye son derece açık olduğunu bu tarih sonrasında iş girişimleriniz başarıyla sonuçlanabilir. Gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. En ince detayları bile rahatlıkla fark ederek yolunuzda sağlam bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Yeni dostluklar kurabilir, genç insanlardan destek görebilirsiniz. Pratik bir şekilde işlerinizi yoluna koyarak etrafınızdaki insanların size gıptayla baktıklarını fark edebilirsiniz. Sohbetleriniz can kulağıyla dinlenir, bulunduğunuz ortamlarda göz doldurabilirsiniz. Sürüncemede kalan işleriniz kendiliğinden hızlı bir şekilde yürürlüğe girebilir. Endişelerinizden kolaylıkla sıyrılırsınız. Çünkü endişeye yol açan nedenleri artık mantıklı bir şekilde ele almanız mümkün hale gelmiştir. İş çevrenizle ilişkileriniz düzelir. Dostlarınızdan büyük destek görebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meseleleri çözüme kavuşturabilir, hayatınızı intizamlı bir şekilde sürdürebilirsiniz.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında kariyer hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Mars- Aslan burcu seyri, başarılı olabilmek için bazı noktalara özellikle dikkat etmenizi gerektiricidir. Bunlardan birincisi, gerçek kimliğinizi dış dünyadan gizlemeden cesaretli bir şekilde girişimde bulunmaya çalışmalısınız. Başkalarını değiştirmek için uğraşmamalı, herkesin sizin gibi düşünmesini beklememeli, insanları yönetmeye kalkmamalısınız. Öncelikle kendinizi inceleme altına alarak eksiklerinizi net olarak saptamalı ve bunları tamamlamaya çalışmalısınız. Yaratıcı enerjilerinizi devreye sokarak, yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz alanları tercih etmeli, projelerinizi hayata geçirirken özgüveninizi ılımlı ve hoşgörülü tarzda davranacak şekilde ayarlamalı, egonuzun esiri olmamalısınız. Fakat bunun sınırını bilemezseniz her şeyin alt üst olması da mümkündür. Bu dönemde liderlik yanınız öyle baskındır ki, karşınızdaki kim olursa olsun, ister patron ister iş yaptığınız insanlar isterse hayatın bizzat kendisi hiç fark etmez, hep siz haklısınızdır, hem siz doğrusunuzdur ve hep siz güçlüsünüzdür.

Peki ama bunu kabul etmeyen olursa ne olacak? İşte zaten en önemli soru da budur. Bunun cevabını yaşanan süreç çeşitli olaylar ve kişiler aracılığıyla tatmanızı sağlar. Öyle bir dönemdir ki bu, birileri -Benim dediğimi yapacaksın der, siz hayır benim isteğim gibi olsun dersiniz. Bazı olaylar sizi aşar, ama siz olayı aşmaya çalışırsınız. Liderlik etmek istersiniz, ama çevrenizde o kadar çok lider vardır ki, siz arka planda kalmaya gönülsüz olduğunuzdan isyan eder üste geçmeye çalışırsınız. Ancak benim tavsiyem, mütevaziliği elden bırakmayın, zekanızla, yeteneklerinizi olgun bir şekilde ifade edin ve ne olursa olsun sorumluluklarınızın farkında olun. Mars-Aslan burcu geçişini ben sizler açısından gayet önemli bir dönem olarak görüyorum. Başarı hırsını, mesleki yükselme, kabul edilme, güçlü olma gibi arzuları canlandırıcı olan bu enerji, yaratıcı yeteneklerinizi belli bir amaç ve hedef üzerinde yönlendirdiğiniz takdirde, önemli adımlar atılabilir. Bu tarihler arasında genel olarak otorite kurmaya yönelik tavırlar içinde olmanız doğaldır. Mücadele gücünüzün yüksekliği liderlik yönünüzün kuvvetlenmesi anlamına gelir ki, kişisel açıdan kimliğinizi diğer insanlar üzerinde baskın şekilde göstermeniz kolaydır. Tabii ki insanın kendine güvenmesi son derece güzel bir şey. Lakin ayarımızı tutturamazsak veya boş işler peşinde koşarsak bunun bize yararı pek olmaz. Kendi kendinizin patronu olma dürtüsü, kurallar doğrultusunda hareket etmenizin önüne geçebilir. Yani ben bunu tek başıma yapabilirim dürtüsü yoğundur. Fakat Eylül ayının geneline baktığımızda enerjilerin, ben demek yerine biz olgusu çerçevesinde devamının faydalı olduğunu göstermektedir. Eş veya ortaklarımızın gücüne ihtiyaç duyabiliriz. Bu durumda atacağımız adımlara dikkat etmemiz gerekiyor. Diyelim ki tek başınıza hareket etme imkanız yok. O zaman otorite konumunda bulunan kişiler veya hayatın bizzat üzerinizdeki baskınlığını normal karşılamanız lazım. Çünkü buna isyan etmeniz halinde gücünüzü yanlış kullanmış olursunuz. İşte bu gibi durumlarda huysuzluk yapmamalı, ekibin veya ortaklığın içinde yol almaya devam ederken bir yandan kafanızın içindeki planları tam olarak ne zaman gerçekleştirebilirsiniz bunu saptamalısınız. Yani isteklerinizden vazgeçin demiyorum ama bu ay sisteme ayak uydurmanızın doğru olacağı kanaatindeyim.

23 Eylül tarihine kadar etkisi devam edecek Güneş, hedeflerinizle alakalı konularda dönüşümde bulunmaya duyduğunuz açlığın göstergesidir. Bir Akrep yönetici gezegeni Pluto nedeniyle her zaman, kendini yoktan var edebilmeyi başarır, yenilgiler yaşasa bile, istediği zaman ayağa kalkarak ben buradayım diyebilir. Başak burcunda ilerleyen Güneş işte, tam bu noktada sizi destekleyici olabilir. Sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda mükemmelliğe duyduğunuz ihtiyacın altını çizebilir. Şu an elinizde olanlar nedir? yeterli midir? daha neler yapılabilir? Bütün bunları gözden geçirmeniz için destekleyicidir. Hizmet duygunuz bu süreçte oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yalnız size dikkatli olmanız gereken bir konuda uyarıda bulunayım. Güç ve kontrole verdiğiniz önemi herkes bilir. Eğer siz bunu sağlamak için, çevrenizdeki insanları eleştirmeye, mükemmel olmadıkları için suçlamaya hatta üzerlerinde baskı kurmaya kalkarsanız bu son derece yanlış olabilir. Analiz etmeniz doğaldır bunda bir şey yok. Lakin kusursuz olanı istiyorum diyerek, elinizdekileri az bulmak, çevrenizdeki insanları yargılamak ve ben bilirim tavırları içinde olmak gönül kırıcı olabilir.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, kendinizi yeniden oluşturmak ve içsel dünyanızı yakından ilgilendiren her alanda düzenlemeler yapabilmeniz için etkili olacaktır. Yaşamın sıkıntıları şüphesiz herkes için geçerli, o nedenle, yaşadığınız problemler sadece size ait değil. Herkes kendi payına, farklı bir alanda mücadele vermekte, sıkıntı çekmekte. İstisnalar nasıl kaideyi bozmaz ise, genel olarak herkesi ilgilendiren olumsuz bazı durumlar da bütün insanları kapsamakta diyebiliriz. Öncelikle endişelerden kurtulmayı ve kendi içinizdeki bütünlüğü muhakkak sağlamayı bilmelisiniz. İnancınızı kendinize rehber edinerek, birlik bilinci içinde hareket etmeniz son derece faydalıdır. Kısaca yalnız değilsiniz demek istiyorum. Sıkıntı ve engelleri, olgunlaşmanız için gereken adımlar olarak ele alırsanız, bundan sonrası adına, daha olumlu seçimlerde bulunabilir, kendinizi tanımlama yolunda kuvvet kazanabilirsiniz. Gerçeklerden kaçmak veya birtakım bağımlılıklar yoluyla problemlerden kurtulmak çözüm olmadığına göre, özgüven duygunuzu muhakkak ayakta tutmalısınız. Şüpheler içinde kalarak her şeyi bulanık halde görmek yerine, net bir şekilde saptayarak hareket edebilirseniz, korkularınızın sizi esir almasına izin vermemiş olurusunuz. Ayrıca müdahalede bulunmanızın mümkün olmadığı kayıplar veya yoksunluklar için kendinizi psikolojik olarak dibe vurmaktansa, bütün bunları hayatın bir gerçeği olarak kabullenerek dimdik ayakta durmalısınız.

PARA KONULARI

9 Eylül-25 Eylül tarihleri arasında düz olarak seyrini sürdürecek Merkür, yönettiği Başak burcunda gayet güçlü bir enerjidir. Başkaları kaynaklı gelir evinizin yöneticisi Merkür, maddi açıdan çıkarlarınızı ön plana alarak hareket etmenizi sağlar. Sağlam ve ileriye yönelik plan ve projelerinizi Ağustos ayındaki geri hareket döneminde gözden geçirdinizse şimdi bunları uygun bir finansörle halledebilmenizde size destek verir. Bütçeniz koşulları altında bir ödeme planı hazırlayarak başvurularınızı yapmanızda yararlıdır. Yatırım düşünüyorsanız, akıllıca hareket ederek en doğru tercihi bulmanızda zihinsel yönden sizi uyarır. Yeni bir ortaklık düşünüyorsanız, karşınızdaki kişiye güvenmeden önce ön bir bilgi sahibi olmanız faydalıdır. Sosyal klüpler, arkadaş grupları ile temasta bulunmanız yerinde olur. İşinizle ilgili maddi konularda görüşmelerde bulunurken iş haklarınızı, sözleşme şartlarınızı ve tabii ki alacağınız miktarı en başından konuşun. Eğer geri hareket döneminde her şeyi iyice gözlemlediyseniz ve kafanızın içinde hesaplamalarda bulunduysanız, şimdi hangi yönde ilerleyeceğinizi biliyorsunuz demektir.

Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-3-6-7-10-11-12-20-21-22-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 8-9-15-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 10-11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-5

Yeniay: 1-2-3-29-30

(Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 15-16-17

(Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER