Habertürk 01.06.2011

Akrep burcu aylık yorumu (Haziran 2011)

Astrolog İrem Su bu ay akreplere, paralarını har vurup harman savurmamalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

Akrep Burcu-Haziran Ayı Genel Değerlendirmesi

Akrep burcu aylık yorumu (Haziran 2011)

2 Haziran tarihi iki açıdan önemli. Birincisi Merkür gezegeninin zeki İkizler burcunda seyrine başlaması ve İkizler burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması. Yani destekleyici iki gücünüz bulunmakta. Aynı anda iki yerden para gelebileceği gibi, ailenizden veya işverenlerinizden destek görebilirsiniz. Bankalarla alakalı konularda ise sözgelimi bir kredi düşünüyorsanız ödeme durumunuzu göz önüne alarak hareket edin. 9 Haziran tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başladığında maddi konular yine gündemde kalacağa benziyor. Partnerinizle bu konuda karşılıklı konuşabilirsiniz. Yalnız sizi rahatsız eden noktalar varsa bunları çekinmeden söyleyiniz. 15 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Ay Tutulması, parasal konuların aydınlığa kavuşmasını en azından durumunuzu anlamanızı sağlıyor. Belli bir miktar paranın elinize geçmesi mümkün. Paranızı har vurup harman savurmamakta fayda var. 21 Haziran Güneş Yengeç burcu seyri, aile ziyaretiniz, uzakta bulunan tanıdıklarınız, eskiye ait bazı meseleler üzerinde düşünmeniz anlamında etkileyicidir. Aynı gün Mars İkizler burcunda seyrine başladığında maddi konularda harekete geçebilir, isteklerinizi elde etmek için akılcı bir planlama yapabilirsiniz.

Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

2 Haziran Parçalı Güneş Tutulması 00:16-İkizler Burcunda
2 Haziran Merkür İkizler Burcuna Girişi 23:02
3 Haziran Neptün Geri Hareket Başlangıcı 10:28
4 Haziran Jüpiter Boğa Burcuna Girişi 16:56
8 Haziran Chiron Geri Hareket Başlangıcı 22:07
9 Haziran Venüs İkizler Burcuna Girişi 17:23
13 Haziran Satürn Düz Seyrine Geçişi 06:51
15 Haziran Ay Tutulması 23:14-Yay Burcunda
21 Haziran Güneş Yengeç Burcuna Girişi 20:16
21 Haziran Mars İkizler Burcuna Girişi 05:50

AŞK VE İLİŞKİLER

9 Haziran tarihine kadar yöneticisi olduğu Boğa burcunda ilerlemesi devam edecek Venüs ilişkisi düzgün seyirde ilerleyen kişiler için, ciddiyet dolu konuşmaların, paylaşımın, ortak hareket etmenin, birlikte yol almanın, kısaca biz olmak adına gerek maddi ve gerekse manevi açıdan el birliği yapmak anlamına gelir. Bu durumda partnerinizle her konuda anlaşabilir, sevginizi ciddi bir platformda sürdürmeye karar verebilirsiniz. İlişkisinde sorun olan kişiler açısından bu enerjilerin yansıması, problemlerin istenildiği takdirde el birliğiyle çözülmesi ve huzurlu bir dönem yaşanması anlamına gelebilir. Çünkü bu enerjiler partnerinizin ilişkisine verdiği önemin ve gösterdiği özenin belirtecidir. Bu durumda görüyoruz ki, eşiniz veya birlikte olduğunuz kişi kendi değerlerine sahip çıktığı kadar sizinkileri de önemsemeye başlayacak ve size doğru yönelebilecektir. Bunları göz önüne alarak sizin de inatlaşmamanız, gereken anlayışı göstermeniz, isteklerinizi biz olmak adına düzene kavuşturmanızdır. İlişkisi yeni başlamış veya başlayacaklar açısından bu tarihlerin en önemli yansıması, güçlü ilişkiler kurabilme, düzgün kişilerle irtibata geçebilme şeklinde gelişebilir. Eğer eşleşim haritanızda(iki kişinin ortak ilişki haritası) ve transitler açısından uygun enerjiler söz konusu ise, kadersel bir durumun işareti olabilir. Fakat şu bir gerçek ki, Venüs kısa süreli bir etki olmasına rağmen, güç kazandığı Boğa burcunda, kuracağınız ilişkinin temelinin sağlam olmasını sağlayıcıdır. Tabi ki bunu uzun zamanlı kılmak, paylaşmakla, hoşgörülü ve sevgi dolu hareket etmekle mümkündür.

21 Haziran tarihine kadar etkili olacak Mars-Boğa burcu seyri, 9 Haziran tarihine kadar Venüs tarafından güçlendirilmekte. Yani Venüs, Marsa koltuk çıkmakta diyelim. Eğer iki kişi oturup konuşarak bu ilişkinin aksayan noktalarını gözden geçirip, bundan sonra el ele hayata devam edebilecek kadar birbirlerini seviyorlarsa bir sorun yok. Mayıs ortasından itibaren enerjiniz yükselerek sizleri bir ömrü birlikte geçirmek üzere destekleyebilir. Tabii ki bunun için bu kişiyle eşleşim haritanızda böyle bir kadersel durum olması en önemli kriter. Diyelim ki, anlaşamadınız ve bitirdiniz. O zaman artık geriye dönüp ah vah etmeye lüzum yok. Hayatınıza yeni bir sayfa açarak sağlam ve güvenli bir hayata adımınızı atınız. Bakın bu son yazdıklarım çok önemli. Şimdi oturup düşününüz lütfen. Ne yapmak niyetindesiniz? Bunu kafanızın içinde oturtabiliyorsanız bundan sonrasında bir sorun çıkmaz.

JÜPİTER BOĞA BURCUNDA

4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiter 12 yıl sonra partner evinizi ziyaret ediyor. Bu olumlu bir işaret. Aşk hayatınız ve ilişkinizi maddi ve manevi anlamda gözden geçirerek ciddi bir karar almanız hiç şaşırtıcı olmaz. Evlilikten söz ediyorum. Bu enerji yılın ikinci yarısında Akrepler açısından rahatlatıcı görünüyor. Belki iş yükünüz ağır veya içsel anlamda Satürn nedeniyle kafanız karışık. Ancak Jüpiterin altı ay sürecek bu yansımasından Akrepler olumlu manada istifade edebilirler. Beni tek düşündüren Jüpiterin abartıya açık enerjisidir. Yani bilinçli davranmaktan uzak durursanız yanlış karar bir verebilirsiniz. Bu süreçte karşınıza gerçekten size sağlamlık duygusu verecek ve sahiplenici yönleriyle etkilenmenizi sağlayacak Jüpiteri olumlu yönde kullanmak için, karşınızdaki kişinin kendi değerlerine veya sizin önem verdiğiniz konulara olan ilgisini iyi gözlemleyin. Eğer süregelen sağlam bir ilişkiniz varsa yaz aylarında evlilik kararı verebilirsiniz. Hayatınıza dahil olabilecek kişinin geçmişini ve şu anki durumunu araştırın. Mali konulara bakış açısını öğrenin. Kendinize ve partnerinize belli bir zaman mesafesi koyarak tarafsız bir şekilde bakın. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Bakın her sene Jüpiterle ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları ve olumlu yönleri yazıyorum. Ancak görüyorum ki sadece duymak istenilenleri ele alıyorsunuz. Oysaki her enerjinin gölge bir tarafı vardır. Şimdi ne yapmalısınız. Gerçekçi olmalı, birbirinizi tanımalı, bir ömrü birlikte sürdürmeniz mümkün mü diyerek aklı başında gözlemlerde bulunun. Bu arada bazı Akrepler geçmiş ilişkilerini unutmamaları sebebiyle karşılarına çıkacak kişi konusunda kararsız kalabilirler. Bu durumda artı ve eksileri lütfen iyice düşünün. Bu konuda 30 Ağustos-26 Aralık tarihlerindeki geri hareket faydalı olabilir.

9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs süresince, popüler iletişimci, arkadaşlık kurabileceğiniz, birlikte gezebileceğiniz, eğlenceli kişileri daha fazla tercih edebilirsiniz. Bu dönemde önemli olan, tarafsız ve net bir şekilde yaşadığınız birlikteliği veya kuracağınız beraberliği incelemenizdir. Ne acele bir yargıda bulunarak iyimser düşünmeli, ne tam anlamadan, tanımadan bir saptamada bulunulmalı ne de hiçbir şeye dikkat etmeden gelişigüzel hareket edilmelidir. Günümüz dünyasında artık aşklar, arkadaşlıklar internet aracılığıyla gerçekleşiyor. Yalnız bu beraberlikler kökleşemeden çabukça sona eriyor. Onun içindir ki, dikkatli olmakta fayda var. 16 Haziran tarihine kadar Venüsü dispozite eden Merkür sayesinde karşı cinsle irtibatınız yoğun olabilir. Ancak ne olursa olsun yeni tanışmalarda birbirinizi her yönüyle tanımaya gayret ediniz. Gizli saklı davranabilir, kendi hakkındaki asıl doğruları gizleyebilir. Ayrıca bu etkiler altında yaşanan ilişkiyi derinlemesine gözden geçirmek kolay olmadığı için, görünen kısmı sizi daha fazla çekebilir. İletişim kurma ihtiyacınız bu süreçte artabilir. Ancak dinlemekten ziyade konuşmayı tercih ettiğiniz için, birlikte olduğunuz kişiyi tanımak gibi zamanınız yoktur. Bu sürecin bir başka etkisi, aynı anda iki kişiyle birden ilgilenmeniz veya hangi kişiyi tercih edeceğiniz konusunda şaşırmanızdır. Aynı şekilde sizinle olan kişinin de bir başka ilişkisi olabilir veya evlidir. Duygusal olmaktan ziyade bu beraberliklerin temelinde kimi zaman cinsellik kimi zaman maddi paylaşımlar kimi zaman da ortak ilgi alanları olması dolayısıyla başlaması ve sürdürülmesi mümkündür.

-İlişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler bu dönemde paylaşımcı düşünürler. Zevk aldığınız şeyleri ortaklaşa gerçekleştirmek hoşunuza gidebilir. Bilgi paylaşımında bulunmak, beraber farklı bir şeyler üretmek sizi keyiflendirebilir. Bu süreçte duygusal olmak veya derin bir şekilde hassasiyet içinde aşkı yaşamak yerine, tutkularınızı paylaşmak, konuşmak, iletişimde bulunmak hoşunuza gidebilir. 16 Haziran sonrası ise, aşkta daha hassas ve sahiplenici bir dönemdir. Yani hızlı ilişkiler yaşamak yerine, daha seçici davranırsınız. Bu dönemde öncelikle ilişkinizde aksayan noktaları belirlemek, kimi zaman aranızda engel oluşturan problemleri mercek altına alarak neler yapılabilir bunu saptamak son derece önemlidir. Cinsel paylaşımın güçlenmesini, lezzetlenmesini sağlayacak olan iletişimdir. Yani partnerinizle ne kadar çok şeyi paylaşıyorsanız birbirinizi o kadar çekici bulabilirsiniz. Bunun tersi durumunda, beraberliği sürdürmek, uzun süreli kılabilmek mümkün değildir. Ayrıca bu süreçte çiftler, fantezilerine sınır koymadan, her şeyi birlikte keşfetmek, birbirlerini yeniden tanımaktan hoşlanabilirler. Dikkat edeceğiniz husus birbirinize olan güven duygunuzu zedelememeniz, açık, dürüst bir şekilde konuşabilmenizdir. Venüs-İkizler burcu geçişinde dikkat edeceğiniz tarihler, 10, 14, 28 Haziran olarak öne çıkıyor.

SATÜRN GERİ HAREKETİ SONA ERİYOR-13 Haziran

13 Haziran-7 Şubat 2012 tarihleri arasında tarihleri arasında Terazi burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Satürn bildiğiniz gibi Ocak ayından bu yana geri hareketini sürdürmekteydi. Satürn-Terazi burcunda düz olarak seyrini sürdürmesi, iş ve özel ortaklık ilişkileri konusunda etkili olan Satürn, aksayan noktaları gözden geçirmenizi ve düzenlemenizi sağlayıcı güçlü bir yansımadır. Düzgün yürümeyen, eşit hak ve özgürlük olgusu çerçevesinde sürdürülmeyen bir iş veya özel yaşamınız varsa, bu tarihler arasında gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz gerekir. Yanlış zaman ve yanlış kişilerle kurulan ve sürdürülen ilişkilerde lütfen dikkatli olunuz. Sizi yıpratan ve üzen durumları kulak arkası yapmak yerine bunları nasıl düzene koyabilirsiniz onları düşünün. Bu uzun sürede, ilişkinizin artı ve eksilerini iyi tahlil etmeye çalışmanız son derece önemlidir. Kimileriniz ailenizden gizli bir evlilik veya gözlerden uzak bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bu ilişki sizin açınızdan yıpratıcı dersler ve sorumluluklar içerebilir. İlişkiniz bilinçaltınızda karmaşık düşüncelere sebep olabilir. Bu nedenle ağır sorumluluklar altına girebilirsiniz. Bazılarınız evliliği nedeniyle ciddi sağlık problemleri, psikolojik sorunlar yaşayabilir. Bunlar yanlış yapılan seçimlerin ve acele kararların sonucudur. Böyle bir durumda, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Bu enerjinin etkisi altında, alıştığınız düzeni, direttiğiniz bir planı, eskiye ait konuları inatla sürdürmeye çalışabilirsiniz. Çünkü değişim sizi oldukça korkutabilir. Fakat bu sefer de memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Gördüğünüz gibi ilişkilerinize, kendinize ve içinde bulunduğunuz duruma gayet açık ve net bir şekilde bakmanız gereken dönemdesiniz.

Not: Satürn gezegeninin asıl önemli dersleri ve zorlu zamanları geri hareket süreçleridir. Ve bu dönem, aslında son derece faydalıdır. Fakat bir türlü kabul etmek istemeyiz. Oysaki kendimizi incelediğimiz, yaşadığımız ilişkileri süzgeçten geçirdiğimiz, karşımıza çıkan kişiler sayesinde hayatı demlediğimiz, piştiğimiz zaman aralığıdır bunlar. Eğer bu yönüyle bakabilsek o kadar çok işimize yarar ki, lakin insanoğlu çekilen sıkıntıları şanssızlık olarak değerlendirdiği için, ne söylense kaderi suçlamaya devam edecektir. Geri hareketin zorlu olmasının sebebi, siz iç dünyanıza çekilip kendinizi gözden geçirirken, dışarıdaki dünyanın her taraftan üzerinize gelerek otoritesini kabul ettirmeye çalışmasıdır. İşte tam bu noktada yapılması gereken, bu zorlukların altında yatan nedenleri düşünmek ve buna göre ayarlamalarda bulunmak, tedbirli olmaktır.

İŞ VE KARİYER

11 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Mars-Boğa burcu seyri, ister ailenizle gerçekleştirdiğiniz isterse bir başka kişiyle bir araya gelerek kurmayı düşündüğünüz iş olsun farketmez, bu enerjiler altında, çalışma ortamınızın düzenlenmesi, zihninizin hedefinize odaklı gelişimi, amaçlarınız için elbirliği içinde hareket edilmesi esastır. Madem bir yola çıkılmıştır o zaman gerekenler düzgün bir şekilde gerçekleştirmeli, hiçbir detay gözden kaçırılmamalıdır. Ortaklarınızla her konuda anlaşabilmek için birbirinize karşı dürüst olunmalı, ortak amaç birliği içinde hareket etmeye özen gösterilmelidir. Ancak bu sayede ilerlenebilir ve güç sahibi olunabilir. Ayrıca bu dönemde, aranızda yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz sözleşmelerde gayet akıllıca hareket edilmeli, her ayrıntı önemle alınmalı ve esasa bağlanmalıdır. Böylece ileride oluşabilecek sorunların veya yanlış anlaşılmaların önüne geçilebilir. Hani derler ya, dostluk başka alışveriş başka diye. Aynen öyle.

Kendi özel işi olmayıp, bir şirkette maaşlı çalışanların bu dönemde birlikte görev yaptıkları kişilerle ılımlı ilişkiler içinde olmaları gayet faydalıdır. Çünkü bunun tam tersi bir durum huzursuzluk anlamına geleceğinden sağlığınız açısından riskli olabilir. Bu dönemde iş hayatınızla ilgili konularda, zihinsel açıdan sakin bir şekilde davranmanız ve ekmeğinizi kazanmak için, çevrenizle uyum içinde hareket etmeniz gayet yararlıdır. İşinize kendinizi adadığınız ve kafanızın içindeki amaçları gerçekleştirmeye istekli olduğunuz sürece, ilerleme yavaş seyirde olsa dahi, sonucun başarılı olması mümkündür. Görev ve sorumluluklarınızın farkında olarak emek sarfetmeniz gereken bu dönemde yeterli oranda tatmin olmanız için büyük özen ve gayret göstermeniz faydalıdır. Ancak önünüze çıkan fırsatlar ne kadar olumlu gibi gözükse de aşırı analiz etmeniz sonucu değerlendirememeniz mümkündür. Fakat etraflıca incelediğimde, bu durumun çok büyük bir probleme yol açmayacağını söyleyebilirim. İşinizde yükselmek, söz gelimi çıraklıktan ustalığa geçebilmek için, kararlı olmak, sağlam adımlar atmaya çalışmak ve mantıklı olmak lazımdır. Ancak böylece hedeflerinize erişmeniz mümkündür. Etrafınızdaki kişilerle ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz de faydalıdır. Zaten dönemin güçlü enerjileri bu yönde hareket edebilmenizde sizi destekleyicidir.

Bu dönemdeki enerjiler bazı iş kollarında maddi anlamda daha fazla kazanç sahibi olmanızda etkilidir. Söz gelimi sanatsal alandaki çalışmalar, güzellik ve bakım, Estetik cerrahi, moda, ev dekorasyon, iç mimari, restorasyon çalışmaları, keyifli mekanlar yaratmak, eski bir iş yerini ortak bularak geliştirmek ve verimli hale getirmek, kuyumculuk, Emlak alım satımı, medya alanında bu konularda halkı bilgilendirmek, son zamanlarda sıkça duyduğumuz çöpçatanlık firmaları veya bu amaçla yapılan her türlü organize faaliyetlerden para kazanılabilinir, ortak işler yapılabilir. Burada önemli olan, hangi işi yaptığınız kadar işinizi pazarlama şeklinizdir. Ne kadar göze hoş görünecek şekilde düzenlerseniz yani ambalaja önem verirseniz, müşterinizden de maddi talebiniz o denli yüksek olabilir. Fakat bu yüksek fiyat kimsenin gözüne çok gelmez. Çünkü öylesine estetik bir şekilde sunumunu yapıyorsunuzdur ki, bunu gören kişi satın almamak için kendini zor tutar.

16 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda transitini sürdürecek Merkür geçmiş problemlerinize çözüm bulmanızda ve geleceğinizi şekillendirmenizde dikkatli ve mantıklı düşünmenin size faydalar sağlayacağını göstermektedir. Hassas düşünmeye neden olabilir. Güç ve kontrole bu denli önem veren bir Akrep için bu enerji bağımlılık duyduğu konulara takılıp kalması anlamını da taşıyabilir. Yani güven elde etmek için elinde olan herşeye sıkıca sarılabilir. Oysaki bu durumda yapması gereken ileriye bakmak ve eskiyle alakalı yaşanmışlıkları geride bırakarak gereksinimlerinin altını çizmektir. Çünkü şimdi ihtiyacı olan tek şey, hayatının derinliklerini gözden geçirirken nerelerde eksik kaldığının tespitini yapmaktır. İşte bu tespit bundan sonrasında ona yoldaş olacak ve ileriye bir ok gibi fırlamasını sağlayacaktır. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde size kuvvet olacaktır. Gerek ilişkinizde gerekse kendinizi ifade etmenizde son derece önemli olan bu süreci iyi değerlendirmeniz halinde göreceksiniz ki, gerçek güç sahibi olmanın yolu öncelikle mantıklı düşünmeye çalışmaktan geçiyor. Çünkü işin içine duygular karıştığında, kesin bir çizgi çizebilmek oldukça zor. Sabit düşüncelerinizi bu etki altında biraz daha esnetebilmeniz de yine olabilecek olumlu tesirlerden biri olacağından ben bu enerjiyi en olumlu anlamda kullanacağınızdan eminim. 18, 19, 21 Haziran tarihlerinde tedbirli olmakta fayda var.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Yengeç burcu geçişi, duygu dünyanız ve geleceğinizle ilgili konularda, güvenlik olgusuna fazlasıyla önem vereceğiniz süreç anlamı da taşımakta. Benliğinizin ana gelişim olgusunda bu değer ön planda olacağından, ülkenizi, manevi değerlerinizi, alışkanlıklarınızı ve inandıklarınızı savunmak ve sevgiyle büyütmek niyetinde olabilirsiniz. Bu dönemde dünya görüşünüz ve yaşam şekliniz olarak kendi kimlik duygunuzu kesinlikle yitirmeden ve bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri devre dışı bırakmadan hareket etmeyi isteyebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi güvencenizi kaybetmemek ve bilinmezler arasında kaybolmamak içindir. Belki her eyleminizi dış dünyada göstermek niyetinde olmayabilirsiniz. Fakat bunun nedeni elinizdekileri koruma dürtünüz ve güvenliğinizi sağlamak çabanızdandır. Ayrıca bu dönem anayurdu dışında yaşayan vatandaşlarımız için hasret duydukları insanları görmek için yıllık izinleri kullandıkları bir dönem anlamı taşıyabilir. Aile ortamınıza verdiğiniz önem, sahip olduğunuz tüm değerleri yaşadığınız ortamı bezemek, güzelleştirmek, büyütmek adına kullanabilir, ülkenizde yatırımlar yapmayı tercih edebilirsiniz.

Hani insan geldiği yeri unutmamalı deriz ya bazen, işte bu dönemde kişi geçtiği aşamaları unutmaz ve bildiklerini diğer insanlara öğretmek taraflısı olabilir. Bu dönemin bir başka etkisi ise, inancınız adına vereceğiniz mücadeledir ve bu mücadelede ailevi değerleriniz ön planda olabilir ve siz bu değerlere uygun şekilde hareket etmekten hoşlanabilirsiniz. Yaşamınızı düzenlemek adına attığınız her adımda gerek prensipleriniz ve gerekse manevi değerlerinizin izlerine rastlamak mümkündür. Ülkeniz dışında yaşamak durumunda bir kişi olsanız bile, geleneklerinizi, kültürünüzü ve göreneklerinizi gittiğiniz yerlere taşıyarak, bulunduğunuz ortamı kendinize uygun hale getirmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin aşırı derecede yoğunlaşacağı bu süreçte, mistik çalışmalar gündeme gelebilir. Ayrıca eğitim hayatınızdaki yeni uygulamalarda başarılı olmak adına öncü gücünüz size destek olacaktır.

16 Haziran-2 Temmuz Merkür ve 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek ikinci yöneticiniz Mars başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda fevri hareket etmekten uzak durmanız gerektiğinin simgesidir. Öncelikle sözlerinizi keskin bir silah gibi kullanmamanız, kendinizi ifade ederken daha ölçülü konuşmaya çalışmanız, hedef olarak belirlediğiniz konularda bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Bu dönemde istekleriniz için yapılacak yolculuklar ve görüşmeler gayet değerlidir. Fakat kararsız hareketler, kolayca uyarıldığınız için öfkeli tepkiler, tartışmacı tutumlar size yarar değil bilakis sorun çıkartabilir. Çıkarlarınızı iyi kollamanız, işbirliği içinde olduğunuz insanlarla olumlu şekilde bağlantı kurmanız lazımdır. Ayrıca bu dönemde iş çevrenizdeki insanları, ortaklık kurduğunuz kişileri tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır. Mars İkizler burcunda öğrenmenin, iş seyahatlerinin, bilgilenmenin, bildiklerini kabul ettirmenin göstergesidir. Rekabeti körükleyen bu enerji, ani kararlar almanızda da etkilidir. Bazen bir ufak söz veya davranış, yanlış seçimde bulunmanıza neden olabilir.

PARA KONULARI

21 Haziran tarihine kadar etkili olacak Güneş İkizler burcu seyri boyunca, maddi konularda uzun uzadıya düşünmekten, plan yapmaktan hoşlanmazsınız. Ancak şunu söylemeliyim ki, işbirliği yapmanız son derece akıllıca olur. Hele bir de iş ortaklığınız varsa, bu son derece önemlidir. Maddi konularda aceleci davranılmamalı, belirsizlik veya problemler karşısında akıllı davranmalı, pes edilmemelidir. Bu tarihler arasında parasal konularda veya çıkarlarınızla ilgili mevzularda belli bir hedef için odaklandığınızda başarılı sonuçlar almanız mümkündür. Ayrıca çevrenizdeki kişilere karşı da toleranslı davranmalısınız. Tabi isterseniz. Çünkü biliyorum ki, bir Akrep ancak kendi doğrularıyla yaşamaktan ve kendince kararlar almaktan yanadır. Oysaki onun varoluş amacı, başka insanlarla işbirliği içinde olmaktır. Eğer bunu yapmazsa, evrimini tam anlamıyla tamamlayamamış olacaktır. Bu enerji altında, bütçenizi kontrol altında tutmak son derece önemlidir. Paranın hayatınızdaki anlamını şöyle bir gözden geçirmeniz, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini tespit etmeniz son derece faydalıdır. Böylece yaş tahtaya ayak basmamış olursunuz. Bu bakış açısı hem işbirliklerinde hem de paraya yaklaşımınızda destekleyici bir faktördür.

Bu süreçte, parasal konularda çelişkili düşünmeniz mümkündür. Çünkü yanlış yapmak istemezsiniz. Her seçeneği gözden geçirebilir, güvencenize fazlasıyla önem verebilirsiniz. Kariyer evinizin yöneticisi olan Güneş İkizler burcu döneminde benim size tavsiyem, maddi ilişkide olduğunuz kişilerle açık ve net bir şekilde konuşmanız, sistemli hareket etmeye çalışmanızdır. Birbirinizden saklınız gizliniz olmamalı, gerekirse bunu yasal olarak bir sözleşmeye bağlamalısınız. Böylece istikrarlı bir şekilde ilerlemek mümkün olur. Ticaretle ilgili konularda sizi destekleyici bu enerji, yenilikleri işinizde uygulamanız halinde size kazanç şeklinde geri dönebilir. Farklı yatırım araçları, alım satım işleri, kurulacak iş bağlantıları, işinizde çeşitlilik, kısaca değişimi takip etmek ve bu değişimi işinizde uygulamaya geçirmek maddi konularda gelirinizi arttırıcı bir etki yaratabilir.

İKİZLER BURCUNDA YENİAY VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

Sevgili Akrepler 2 Haziran saat 00:02 de İkizler burcunda oluşacak Yeniay ve ardından saat 00:16 da meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulması, alışık olmadığınız bir enerjiyle çevrelenmeniz dolayısıyla kafanızın karışmasına neden olabilir. Siz su grubunun sabit burcusunuz. Tutulmalar ise hava ve ateşin(İkizler-Yay) değişken niteliğinde oluşacak. Bu durumda öncelikle esnek düşünmeyi öğreneceksiniz. Artık ben böyle düşünüyorum veya böyle istiyorum demek yerine, ortama, insana, duruma göre şekil almayı bilmelisiniz. Yoksa bu tutulma kafanızın epeyce karışmasına yol açabilir. Oysaki her tutulma, önünüzde beliren yeni bir sayfanın açılmakta olduğunun göstergesidir. İster görmezden gelin, hiç fark etmez. Değişim kaçınılmaz olarak gelir hayatınızın merkezine oturur. Öncelikle kimlerle parasal ilişkiniz varsa eskinin tüm hesaplarını kapatmaya hazır olun. Şu ayağınızın altında pranga oluşturan yasal olarak sizi zorlayan, türlü oyunlarla sizi dize getirmeye çalışan kişilerle mücadele etmek için akıllıca planlarda bulunun. Eskilerin deyimiyle ak akçe kara gün içindir deyimini unutmadan, çıkarlarınızı korumak için cin gibi olun derim. Paranıza sahip çıkın, çıkın ki, 15 Haziran tarihindeki Ay Tutulmasında yaşanabilecek bir değişim sizi yormasın. Kredi, nafaka davaları, vergi borçlarınız için bu tutulma size yeni çıkış yolları sunabilir. Bunları iyice bir araştırın. Yasal davalarınız için nasıl bir yol ve yöntemle ilerleyeceğinizi mutlaka soruşturup öğrenin. Ödenmesi zor olan borçlar altına girmeyin. Jüpiter Boğa burcu size ilişki konusunda şans verir ancak parasal konularda dikkatli olun. Gerek Güneş ve gerekse Ay Tutulması kazançla alakalı yaşam alanında oluşacağı için parasal durumlarda çok akıllı davranmanız gerekiyor. Bazı yaralar sarılabilir ancak yeni yaralar açılmaması için dağılmamak, cüzdanınıza sahip çıkmak çok önemli dostlarım.

9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında ise, İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs başka insanlarla temaslar kurarak maddi ve manevi açıdan kendinizi garanti altına almaya çalışacağınız anlamına gelebilir. Kafanızın içindeki planlarınızla ilgili ikilemlere açık olduğunuz bu zaman içinde benim tavsiyem ne olursa olsun mantıklı hareket etmeniz, kuşku ve kuruntulu işlerden uzak durmanız, yaşamınızla ilgili dönüşüm ve yenilenmede bulunurken her olgunun olabilecek iki sonucunu da düşünerek hareket etmenizdir. Seçeneklerin artışı, kafanızı kurcalasa da, siz kendinizi ve varmak istediğiniz hedefin altını iyi çizerseniz çelişkilere düşmeden yol alabilirsiniz. Miras, hisseli paralar veya eş destekli kaynaklar konusunda harcamalarınıza dikkat etmeli, durumunuz ne kadar iyi olsa da, boyunuzu aşabilecek harcamalardan uzak durmalısınız. Boşanma nedeniyle, nafaka veya hukuksal sorunlarınız varsa, ayrılmak üzere olduğunuz kişiyle gerilimli konuşmalar yapmak yerine olgun ve hoşgörülü bir tarzda hareket ederseniz, çıkarlarınızı korumuş olabilirsiniz.10, 14, 28 Haziran tarihlerinde dikkatli olmakta fayda var.

YAY BURCUNDA DOLUNAY VE AY TUTULMASI-15 Haziran saat 23:14

Sevgili Akrepler, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, başta, finansal gelirleriniz olmak üzere, kayıp-kazanç anlamındaki her türlü konuda değerlendirmelerde bulunmanızı sağlayan bu oluşumu güce dönüştürmek mümkündür. Bunun için mevcut şartlarınızı gözden geçirmeniz gerekmekte. İşinizden elde ettiğiniz gelir yaşamınızı huzur ve güvenlik içinde geçirmenizi sağlamıyorsa bunun için neler yapmanız gerekiyor öncelikle bunu gözden geçirmelisiniz. Şartlarınızı daha iyi hale getirmek için, kendi payınıza düşenler nelerdir?

Kendinizi parasal kazanç açısından yeterli görmediğiniz takdirde özgüveninizi sağlayacak ne gibi bir girişimde bulunmalısınız, kaynaklarınızı düzenli bir şekilde elde etmek adına acil olarak verilmesi kararlar nedir? Endişesiz ve düzenli bir gelir için başka iş şartları veya olanakları için girişimde bulunmanız gerekebilir. Kendinizde gördüğünüz eksikler, cesaretsizlik veya güvensizlik nedeniyle bir türlü başlatamadığınız planlarınız üzerinde çalışmalısınız. Eğer şikayetçi olduğunuz durumlar varsa, bunları düzenleme yoluna gitmelisiniz. Bazılarınız gelir düzeyi iyi olmasına rağmen harcamaları konusunda dikkatsiz davrandıkları için zor durumlara düşmekteler. O zaman bugünden itibaren daha tutumlu olmak adına iradenizi devreye sokmalısınız. Tabii ki değişimler kısa sürede gerçekleşmez. Ancak buna niyetli olduğunuz zaman hayatta imkansız diye bir şey yoktur.

21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında başkaları kaynaklı ortak paralar evinizde ilerlemesi devam edecek olan Mars, ortak paralar ve kaynaklar konusunda gayet meraklı, araştırıcı ve bilgilenmeye açık bir hareket kabiliyetinin göstergesidir. Çıkarlarınızı korumanız ve kollamanız mutlaka lazımdır. İletişim becerisi, konuşmak ve dinlemek parasal mevzularda çok işinize yarayabilir. Uyanık bir akıl her konuda olduğu gibi maddi meselelerde de bütün ipuçlarını toplayabilir, her şeyi daha net algılayabilir. Bu seyir, içinde bulunduğunuz koşullara göre kendinizi uydurabilme yeteneğinizi canlandırır. Bu sayede kendinizi daha iyi düzenlemeniz mümkündür. Çareler üretmeniz kolaydır. Değişik durumlarla karşılaşmanız mümkün olsa da, bunlardan ders çıkarmayı bilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınız, kardeşlerinizle maddi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Eğer doğum haritanızda Mars, evlilik veya aile evinizin yöneticisi pozisyonunda ise, bu süreçte eşiniz ve iş ortaklarınızla görüşmelerde bulunarak durumları gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçte özellikle sizlere tavsiyem, iyi niyetinizin suistimal edilmemesi için cömertliğinizi belli bir sınır içinde tutabilmenizdir. Çünkü bazılarınız bu dönemde maddi ve manevi açıdan elinizdekileri paylaşıma açıksınızdır. Hesaplarınızı kontrol etmeniz, birbirinizden ayrı işler yapmamanız faydalıdır. İş ortaklarınız veya eş, kendi parasını harcamakla kalmaz, sizin de paranızı çarçur edebilir. Eşinizle veya maddi bağlantılarınız olan kişilerle para yüzünden tartışmalar yaşamanız mümkündür. Miras, hisseli paralar üzerinde iki yönlü durumlar oluşabilir. Başkalarından elde edeceğiniz paralarla gecikme ve belirsizlikler meydana gelebilir. Bütün bunları göz önüne alarak bu dönemde dikkatli olmanız, çift sonuçlu durumlara göre önlemci olmanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Haziran Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-12-13-16-17-21-22-30

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-7-18-19-20-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15

Yeniay: 12-13

(Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 26-27

(Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER