Mynet 01.03.2012

Akrep burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık yorumu (Mart 2012)

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında aşkla alakalı yaşam evinizde etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri, kendinizi ifade gücünüz, canlılığınız, bireysel isteklerinizi aşk hayatınızla ilgili meselelerde odaklayacağınızı görmekteyiz. Ancak Güneş her ne kadar burcunuzla uyumlu bir açı oluştursa da dikkatli olunmadığı takdirde sizi yanılgılara kolaylıkla sürükleyebilir ve gerçeklerden uzaklaştırabilir. Eğer siz, bu dönemi olumlu olarak değerlendirmek istiyorsanız lütfen gerçekçi olunuz. Görmek istediklerinizi değil, gerçeği anlamaya çalışınız. Sanatsal yönde bir mesleğe sahipseniz bu dönem gayet yararlı geçebilir. Yeteneklerinizi ve potansiyel gücünüzü gösterebilme fırsatı bulabilirsiniz. Aşk hayatınız açısından güçlü bir romantizm, fantezi yaşamınızı destekleyebilir. Sevdiğiniz kişilere karşı daha merhametli, yardımsever davranmanızı sağlayabilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, karşınıza çıkabilecek fırsatlar veya bazı gelişen olayların başta belirlediğiniz hedeflerden sizi uzaklaştırmamasıdır. Gözünüz boyanabilir veya hiç olmadık kararlar alabilirsiniz. Hızla gelişen olaylar karşısında asıl gitmeniz gereken yönden uzaklaşabilirsiniz. Bu enerjinin bu yönlerinin farkında olarak tutarlı bir yol izlerseniz bu dönemde kendinizi iyi hissetmeniz mümkündür.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında yöneticisi olduğu Boğa burcunda ilerleyecek Venüs ilişkisi düzgün seyirde ilerleyen kişiler için, ciddiyet dolu konuşmaların, paylaşımın, ortak hareket etmenin, birlikte yol almanın, kısaca biz olmak adına gerek maddi ve gerekse manevi açıdan el birliği yapmak anlamına gelir. Bu durumda partnerinizle her konuda anlaşabilir, sevginizi ciddi bir platformda sürdürmeye karar verebilirsiniz. İlişkisinde sorun olan kişiler açısından bu enerjilerin yansıması, problemlerin istenildiği takdirde el birliğiyle çözülmesi ve huzurlu bir dönem yaşanması anlamına gelebilir. Çünkü bu enerjiler partnerinizin ilişkisine verdiği önemin ve gösterdiği özenin belirtecidir. Bu durumda görüyoruz ki, eşiniz veya birlikte olduğunuz kişi kendi değerlerine sahip çıktığı kadar sizinkileri de önemsemeye başlayabilir ve size doğru yönelebilir.

İlişkisi yeni başlamış veya başlayacaklar açısından bu tarihlerin en önemli yansıması, güçlü ilişkiler kurabilme, düzgün kişilerle irtibata geçebilme şeklinde gelişebilir. Eğer eşleşim haritanızda(iki kişinin ortak ilişki haritası) ve transitler açısından uygun enerjiler söz konusu ise, kadersel bir durumun işareti olabilir. Şimdi gelelim önemli noktaya. Venüs-Boğa burcu geçişinin Mart ayındaki etkili tarihleri, 6-11-14 Mart olarak öne çıkıyor. Mars ve Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım. Ne olursa olsun, bilinçli, gerçekçi ve mantıklı bir şekilde ilişki hayatınızı sürdürün veya ona göre seçimlerde bulunun. Özellikle 14 Martta Venüs-Pluto ve Venüs-Jüpiter gayet olumlu. Ancak Venüsün,,,, geri hareketi devam etmekte olan Mars ile yapacağı görünüm olumlu da olsa, siz önünüzdeki gerçeğin farkında olun, hedefinize uygun şekilde hareket etmeye çalışın. Geçmiş sorunları kulak arkası etmeyin, acil kararlar almadan önce iyi düşünün.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, gündelik iş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Fakat bu enerjinin acelecilik, çabuk fethetme ve çabuk sıkılma gibi görülen yan etkilerinin bilincinde olmanız gerekmektedir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olacaktır. Öne fırlamak, yorulmaksızın hareket etmek, coşkunluk, dinamizm, her işin altından kolayca kalkmak gibi destekleri de hesaba katarsak hakikaten etkili bir süreç olabilir. Yalnız bu süreçte öncelikle gerçekçi bir şekilde hedefinizi belirleyin, diğer insanlarla olan bağlantınızı güçlü tutun, her şeyi kendiniz yapmak yerine elbirliği içinde ilerlemeyi tercih edin. Böyle davranırsanız hem güçlü adımlar atabilir hem de fazla risk almamış olursunuz. Hani bir söz vardır, kontrolsüz güç, güç değildir diye. İşte Güneş koç burcunda ilerlerken kontrolsüz bir güçtür. O nedenle bu gücü belirli bir alana yönlendirmek ve bu enerjinin desteğiyle kimliğinizi iş alanında en olumlu şekliyle kullanmak gayet akıllıca olur. Belirsizlikler karşısında çabuk yılmamaya çalışın, siz doğru yolunuzda ilerleyin ve uygun zamanda doğru hamleler yaparak bu zamanı iyi değerlendirmeye bakın. Sizler ikinci yöneticiniz Mars gezegeninin güçlü çocuklarısınız.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?
Balık burcuna gerileyen Merkür soyut çalışmalar, hobileriniz anlamında aslında gayet olumludur. Şiir yazmak, elle yapılan sanatsal faaliyetler yaratıcı kabiliyetinizin ürünü uğraşılar konusunda iyi bir zamandır. Ancak borsa, şans oyunları konusunda dikkatli olmak gerekir. Önünüzü göremediğiniz sularda yüzmemek lazımdır. Aşk konusunda düşünülmeden verilen sözler daha sonra sorun oluşturabilir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum. Gerçekçi düşününüz ve bağımlılıklarınızın esiri olmayınız.

İŞ VE KARİYER

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Bu dönemde organize olmakta, birilerine ulaşmakta, sunum yapmakta, diğer kişilerle bir araya gelmekte gecikmelerin yaşanması mümkündür. Hizmet, sağlık sektörü ve çalışma hayatınızla ilgili konularda özellikle grup çalışmalarında zorlanmalar yaşanabilir. Arkadaşlarınızın sağlık veya iş ile alakalı meseleleriyle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızın yoğunluğu, sosyal hayatınızın sekteye uğramasına yol açabilir. Eski arkadaşlar sorun çıkartıcı olabilir. Yavaşlamalar çoğu zaman ümidinizi kırıcı bir etki yaratabilir. Endişelerinizden kurtulmak için öncelikle akılcı hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Bu dönemi soğukkanlı bir şekilde değerlendirenler 14 Nisan sonrası daha hızlı bir şekilde işlerini yoluna koyabilirler.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri, ifade gücünüz, canlılığınız, bireysel isteklerinizi aşk hayatınızla ilgili meselelerde odaklayacağınızı görmekteyiz. Ancak Güneş her ne kadar burcunuzla uyumlu bir açı oluştursa da dikkatli olunmadığı takdirde sizi yanılgılara kolaylıkla sürükleyebilir ve gerçeklerden uzaklaştırabilir. Eğer siz, bu dönemi olumlu olarak değerlendirmek istiyorsanız lütfen gerçekçi olunuz. Görmek istediklerinizi değil, gerçeği anlamaya çalışınız. Yeteneklerinizi ve potansiyel gücünüzü gösterebilme fırsatı bulabileceğiniz bu dönemde merhametli ve yardımsever davranabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, karşınıza çıkabilecek fırsatlar veya bazı gelişen olayların başta belirlediğiniz hedeflerden sizi uzaklaştırmamasıdır. Gözünüz boyanabilir veya hiç olmadık kararlar alabilirsiniz. Hızla gelişen olaylar karşısında asıl gitmeniz gereken yönden uzaklaşabilirsiniz. Bu enerjinin bu yönlerinin farkında olarak tutarlı bir yol izlerseniz bu dönemde kendinizi iyi hissetmeniz mümkündür. Güneş gezegeninin Balık burcu seyri sinema, tiyatro, dizi oyunculuğu, müzik, dans, ritmik sanat icraatları açısından etkili bir dönemdir. Bu süreçte yaratıcılık ifadesi güçlenir ve duygular herhangi bir alanda teatral bir biçimde sergilenmeye çalışılabilir. Bu süreçte kendinizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyerek, kimsenin üzerinizde baskı yaratmasına izin vermeden gerçek seçimlerinizi yapınız. Bu baskı ister ailenizden gelsin, ister iş hayatınızdan isterseniz sevdiğiniz kişiden, öncelikle ileriyi görmeye çalışın. Önünüzdeki güzelliklere değil, çok uzak bir ufuktaki hedefi gözleyin. Karmaşık, çözülemez, kuşku yaratan ve yaşamınızı sıradanlaştıracak seçimlerde bulunmayın, farklı ufuklar keşfetmek isterken gerçeklerden uzaklaşmayın.

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Merkür, geri hareketin başlayacağı 12 Mart tarihine kadar iletişim ve haberleşme açısından oldukça hızlı ve aktif bir zamanın göstergesidir. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda gerek girişimleriniz gerekse günlük görevleriniz açısından güçlü olma arzunuz yükselebilir. Bu istek sizi detaylı işlerde dikkatli olmanız halinde başarıya götürebilir fakat sabırsızlık göstermeniz halinde sorunlar yaratıcıdır. Benim tavsiyem, önyargılı hareket etmemeniz, olayları başkalarının gözünden görmeye çalışmanız ve keskin konuşmalardan kaçınmanızdır. Ben geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi ve sonrasını(gölgeli günler) önemseyen bir danışmanım. Bu nedenle 5 Mart tarihi itibariyle gözünüzü dört açmakta ve karşınıza çıkan fırsatları iyice araştırmakta fayda var.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Akrepler, 8 Mart saat 11:40 de, Başak-Balık burç düzleminde meydana gelecek Dolunay ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konuları tekrar gözden geçirmenizi gerektiricidir. Hayatınıza çekidüzen vermeniz adına önemli olan bu deneyimleri güce dönüştürmenin sırrı, kuruntulu davranmamak, içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirerek, neler yapmanız gerektiğini tespit etmektir. Gerek hedefleriniz ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda bir yandan kaçış gösterirken diğer yandan bağımlılıklarınızın esiri olmamaya lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız ağır, önünüzde kocaman bir hayat duruyor. Kimi zaman aşkla terbiye olurken bazen hedeflerinizin ne kadar doğru olup olmadığıyla imtihan edilebilirsiniz. Kimi zaman yeter diye bağırmak gelir içinizden lakin hep ilerlemek durumundasınız. Geçmiş ve gelecek arasında durduğunuz şu anki noktada ihtiyacınız olanları iyice belirlerseniz, hangi oluşum veya hangi engel karşınıza çıkarsa çıksın üstesinden gelebilirsiniz. Fakat siz kendinizden emin değilseniz o zaman tabii ki ayağınıza takılan bir minicik taş bile sizi yıldırabilir. Oysaki, gerçekçi olmanız gerekiyor. Gerek Merkür ve gerekse Mars geri hareketlerinin etkili olduğu bir aydayız. Herşeyi ama herşeyi lütfen iyice gözden geçiriniz.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Bu dönemde günlük hayatınız veya çalışma koşullarınızın düzensizliği, aşırı hareketli yaşamak sağlığınız konusunda zorlayıcı olabilir. İletişimde hatalar, sabırsızlık, aceleci kararlar yüzünden verimli çalışamayabilirsiniz. İş ortamında veya günlük hayatta ilişkilere dikkat ediniz. Bazen sinirli tepkilerde bulunmanız veya size karşı bulunulması mümkündür. Bunlar sağlığınızı risk altına alabilir. Sakin ve aklı başında ilerlemekte yarar var.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür soyut çalışmalar, hobileriniz anlamında aslında gayet olumludur. Şiir yazmak, elle yapılan sanatsal faaliyetler yaratıcı kabiliyetinizin ürünü uğraşılar konusunda iyi bir zamandır. Ancak borsa, şans oyunları konusunda dikkatli olmak gerekir. Önünüzü göremediğiniz sularda yüzmemek lazımdır. Aşk konusunda düşünülmeden verilen sözler daha sonra sorun oluşturabilir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum. Gerçekçi düşününüz ve bağımlılıklarınızın esiri olmayınız.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Akrepler 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcunda meydana gelecek Yeniayın etkisini, bu yıl Merkürün geri hareketine rastlaması ve Mars-Uranüs kavuşumu çerçevesinde ele almak gerekiyor. Hangi konularda etkili önce ona bir bakalım. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular, Zorunluluklarınız yani mutlaka yerine getirmeniz gereken görevleriniz, iş ilişkileriniz(birlikte çalıştığınız insanlarla olan her türlü alış-veriş), sizi rahatsız eden, tehdit altına alan kişi ve olaylarla mücadele biçiminiz, önemli sağlık problemlerinizle ilgili kullanacağınız alternatif yöntemler, bedensel ve zihinsel anlamda sizi yoran, hayatınızı güçleştiren sıkıntılarınız, Staj, kurs benzeri alanlarda kendinizi ifade gücünüz, yeteneklerinizi başkalarının hizmetine sunma girişimleriniz, İş yeri ortamınız, sosyal haklarınız ve ustalarınızla olan her türlü ilişkiniz, yaşamınızda neyin gerekli ve neyin gereksiz olduğunu yeniden tespit etmeniz gerekiyor. Bu konularda önceliklerinizi belirleyebilir, bu önceliklere göre hayatınızı nasıl düzenleyebilirsiniz bunları gözden geçirebilirsiniz. Sağlığınız konusunda daha dikkatli olur, düzenli beslenmenin önemi üzerinde durabilirsiniz.

Doğal sınırlarınızı belirleyebilir, kendinizi tam anlamıyla tanımlamak için eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Hatalarınızdan ders alarak bundan sonrasında çok daha olumlu seçimlerde bulunmak için bilinçli hareket edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda tekrar düşünebilir, kariyerinizle ilgili konularda neler yapmanız gerektiğini tespit edebilirsiniz. Şu anki iş durumunuzu ve çalışma şartlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. İşinizde ilerlemek için pratik yapabilirsiniz. İşinizi kurmak için gereken şartları araştırabilirsiniz. Hangi konularda yetersiz ve hangi alanlarda tecrübesiz iseniz bu mevzular üzerinde odaklanarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı (içki, ilaç, uyuşturucu, diyet, düzensiz beslenme) gözden geçirebilir, gerekirse tıbbi bir yardım alabilirsiniz. Sigorta işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

PARA KONULARI

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Merkür maddi konularda direkt tavırlı, hakkınız olanı alabilmek için hırslı olmanız anlamındadır. Oysaki ne denli sakin, akıllıca hareket edebilirseniz emin olunuz ki, bunun sonucu menfaatinizedir. Bir de şimdiden bir hatırlatmada bulunayım. Merkür 12 Mart tarihinde geri harekete geçiyor. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 5 Mart tarihine kadar, fikirlerinizi ve projelerinizi otoritelerinize sunmaya çalışınız veya görüşmeler için hızlı davranın. Karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmeye bakın. Bol bol çalışın ve mesleki konularda bulunduğunuz alanda söz sahibi olmaya bakın. Bu geliriniz açısından son derece faydalı olabilir. Değişik ve ilginç öneriler için hazırlıklar yapın. Çevrenizdeki insanlarla işbirliği halinde olmayı unutmayın. Ayrıca bu seyir altında, partnerinize de destek olmaya çalışın ve onun yapmayı düşündüğü yeniliklerde yanında olun. Çünkü onunla alakalı bir gelişme sizi de yakından ilgilendirebilir. Ortaklaşa düşünmek üzerinizdeki yükü hafiflettiği gibi, size de farklı ufuklar kazandırabilir. Gördüğünüz gibi finansal alanda hızlandırıcı ancak ay sonuna doğru dikkatli olunması gereken bir dönemdeyiz.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-16-20-21-30-31
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-18-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler: 20-21
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14
Yeniay: 11-12-13
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 24-25-26-27
(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER