Habertürk 02.05.2011

Akrep burcu aylık yorumu (Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su bu ay akreplere, ilişkilerindeki problemleri sakin ve ılımlı bir şekilde çözebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

AKREP

Akrep burcu aylık yorumu (Mayıs 2011)

Akrep Burcu-Mayıs Ayı Genel Değerlendirmesi

Merkürün geri hareketinin bitiminden çalışma koşullarınız ve verimliliğiniz konusunda net bir şekilde düşünmeniz ve düşündüklerinizi ortaya koyabilmeniz daha kolay. Mayıs ayı, tüm burçlar sakin gözüküyor. Venüsün yönettiği Boğa burcunda seyrine başlaması ve hem Mars ve hem de Merkürü destekleyici oluşu, ilişkiniz, parasal konular, manevi değerleriniz anlamında partnerinizle uzlaşmanızı sağlayıcı olumlu enerjiler olarak önce akıyor. Bu dönem ilişkilerde problemleri sakin ve sevgi dolu bir şekilde çözebilmek mümkün. Evliliği düşünenler için 16 Mayıs gayet hoş bir tarih. Yeni ve sağlam bir ilişki yaşamak için uygun bir zaman. Kısaca kendinizi ilişki anlamında rahat hissedeceğiniz bir dönem diyebiliriz. 21 Mayıs Güneş İkizler burcunda ilerlemeye başladığında, parasal konular üzerinde çıkarlarınızın bilinci içinde esnek düşünmeye çalışmakta fayda var. Hesabınızı iyi yapmalı, sabırsız davranmamalısınız.

Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

11 Mayıs Mars Boğa burcuna girişi 10:03
16 Mayıs Venüs Boğa burcuna girişi 01:12
16 Mayıs Merkür Boğa Burcuna girişi 02:18
21 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi 12:21

AŞK VE İLİŞKİLER

YENİAY BOĞA BURCUNDA

Sevgili Akrepler 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, ilişki anlamında yaşanan bazı durumları ve geri dönülmesi imkansız değişimleri daha sağlam bir şekilde ele alarak gözden geçirmenizi sağlayabilir. Bu gözden geçirişte en çok üstünde durmanız gereken konu, dengeli bir paylaşımda bulunmanız, gerek maddi ve gerekse manevi açıdan birbirinizle ortak nokta oluşturmaya çalışmanızdır. Aranızda kuşku ve kuruntu yaratan konular varsa bunları açık bir dille ortaya koyunuz ve meseleleri el birliğiyle çözmeye çalışınız. Evliliğiniz veya uzun süredir sürdürdüğünüz beraberliğinizi Yeniayın güçlü ışığı altında pozitif-negatif yönleriyle ele alabilirsiniz.

İlişkide kişiliğinizden ödün vermeden anlaşma sağlamak ne kadar önemli ise çoktan bitmiş bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmak da o denli yanlıştır. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, siz veya partneriniz, birbiriniz üzerinde baskı uygulamadan, sağlıklı bir ilişki yürütme konusunda gerçekçi bir şekilde düşünmenizdir. İlişkisi olmayanlar açısından bu yeniay yeni bir aşkın işareti olabilir. Ayrıca Yeniay zamanları evlilik kararı için uygun zamanlardır. İlişkinizi güven içinde yaşamak ve istikrarlı bir hayat sürmek adına dikkatli seçimlerde bulununuz. Unutmayalım ki, ilişki bir ortaklıktır. Her iki tarafın da birbirine karşı özverili, paylaşımcı, dürüst davranması beraberliğin selameti açısından gayet kıymetlidir. Böylece iki hafta sonraki Dolunayda olumlu sonuçlar alabiliriz.

11 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Mars, 16 Mayıs sonrası yine Boğa burcunda ilerleyecek Venüs tarafından güçleneceği için, ben Mayıs ortasından itibaren ilişki anlamındaki enerjilerinizi gayet olumlu bulmaktayım. Hatta Boğa burcunda Haziran ayında seyrine başlayacak Jüpiteri karşılama provası olarak görüyorum. Yani artık yeni ve sağlam bir sayfa hayatınızda açılmaya başlıyor. Burada kafa karıştırıcı olan Satürn geri hareketi. Neden? Çünkü hala iç dünyanızda geçmişte yaşanmış ve bir türlü ne olduğunu tam anlayamadığınız, isimlendiremediğiniz yürek yangınınız olabilir. İşte bu yürek yangınız 1 Mayıs tarihinde sona ermiş ve siz yeni bir hayata adım atmışsanız sorun yok. Ancak hala kafanızın içinde bu kişi varsa epeyce bir düşünmeniz mümkün. Burada şu husus çok önemli. Eğer iki kişi oturup konuşarak bu ilişkinin aksayan noktalarını gözden geçirip, bundan sonra el ele hayata devam edebilecek kadar birbirlerini seviyorlarsa bir sorun yok. Mayıs ortasından itibaren enerjiniz yükselerek sizleri bir ömrü birlikte geçirmek üzere destekleyebilir. Tabii ki bunun için bu kişiyle eşleşim haritanızda böyle bir kadersel durum olması en önemli kriter. Diyelim ki, anlaşamadınız ve bitirdiniz. O zaman artık geriye dönüp ah vah etmeye lüzum yok. Hayatınıza yeni bir sayfa açarak Mayıs ortasından itibaren sağlam ve güvenli bir hayata adımınızı atınız. Bakın bu son yazdıklarım çok önemli. Şimdi oturup düşününüz lütfen. Ne yapmak niyetindesiniz? Bunu kafanızın içinde oturtabiliyorsanız bundan sonrasında bir sorun çıkmaz. Yok hala oturtamazsanız, Satürn-Terazi burcu seyri sizin aklınızı, yüreğinizi karıştırmaya devam eder. Özellikle Venüsün seyirlerinde fazlasıyla zorlanırsınız. Mayıs ayında Mars geçişinin en etkili tarihleri, 12, 18, 20, 23 Mayıs olarak etkili gözükmekte. Bunların hepsi gayet olumlu. Yeter ki siz ne yaptığınızı hangi yönde ilerlemek istediğiniz bilin. Gerisi gayet kolay,

16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında yöneticisi olduğu Boğa burcunda ilerleyecek Venüs ilişkisi düzgün seyirde ilerleyen kişiler için, ciddiyet dolu konuşmaların, paylaşımın, ortak hareket etmenin, birlikte yol almanın, kısaca biz olmak adına gerek maddi ve gerekse manevi açıdan el birliği yapmak anlamına gelir. Bu durumda partnerinizle her konuda anlaşabilir, sevginizi ciddi bir platformda sürdürmeye karar verebilirsiniz. İlişkisinde sorun olan kişiler açısından bu enerjilerin yansıması, problemlerin istenildiği takdirde el birliğiyle çözülmesi ve huzurlu bir dönem yaşanması anlamına gelebilir. Çünkü bu enerjiler partnerinizin ilişkisine verdiği önemin ve gösterdiği özenin belirtecidir. Bu durumda görüyoruz ki, eşiniz veya birlikte olduğunuz kişi kendi değerlerine sahip çıktığı kadar sizinkileri de önemsemeye başlayacak ve size doğru yönelebilecektir. Bunları göz önüne alarak sizin de inatlaşmamanız, gereken anlayışı göstermeniz, isteklerinizi biz olmak adına düzene kavuşturmanızdır.

İlişkisi yeni başlamış veya başlayacaklar açısından bu tarihlerin en önemli yansıması, güçlü ilişkiler kurabilme, düzgün kişilerle irtibata geçebilme şeklinde gelişebilir. Eğer eşleşim haritanızda(iki kişinin ortak ilişki haritası) ve transitler açısından uygun enerjiler söz konusu ise, kadersel bir durumun işareti olabilir. Fakat şu bir gerçek ki, Venüs kısa süreli bir etki olmasına rağmen, güç kazandığı Boğa burcunda, kuracağınız ilişkinin temelinin sağlam olmasını sağlayıcıdır. Tabi ki bunu uzun zamanlı kılmak, paylaşmakla, hoşgörülü ve sevgi dolu hareket etmekle mümkündür. Ayrıca iş evinizin yöneticisi Mars gezegeninin bu süreçte ilişki evinizde seyrini sürdürmesi, özel ilişkinizin iş çevrenizden biriyle kurulabileceğinin de göstergesidir. Bu kişinin temkinli, ciddi ve sevgi dolu biri olacağını söylemek mümkündür. Venüs-Boğa burcu geçişinin Mayıs ayındaki etkili tarihleri, 16, 20, 21, 23 Mayıs olarak öne çıkıyor. Bu enerjilerin tümü gayet olumlu gözüküyor. Ben bu tarihlerdeki enerjileri Haziran ayında başlayacak Jüpiter-Boğa burcu seyrinin ön hazırlıkları olarak görüyor ve sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Yeter ki, Satürn geri hareketinin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Artık bilinçli, gerçekçi ve mantıklı bir şekilde ilişki hayatınızı düzene koymaya başlayın. Bakın enerjiler de ay ortasından itibaren sizden yana. O zaman değerlendirmekte fayda var.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA

Sevgili Akrepler 17 Mayıs saat 14:09 itibariyle burcunuz üzerinde meydana gelecek Dolunay bir projektör ışığı gibi istekleriniz ile duygularınız arasındaki köprüyü aydınlatmaktadır. Bir yandan huzur arayışınız, sakin ve dingin bir şekilde yaşamınızı sürdürmek isteyen bilinçli yanınız diğer yanda kaybetme korkusu içinde her şeyi kontrol isteyen bilinçaltınız arasındaki bu savaş oldukça zorlayıcıdır. Alışkanlıklar, sahip olma duygunuz, küçük şeylerden mutlu olmayı bilen yanınız bir türlü doymak bilmeyen ihtiraslarınıza, bağımlılıklarınıza yeniliyor gibidir. Her insanın kendi dünyasında, iyi ve kötü, doğru ve yanlış kavramları savaş halindedir. Ancak biz insanoğlu bu çelişkiye rağmen, hayatımızı sağlıklı bir şekilde sürdürebiliriz.

Fakat bazen öyle durumlar olur ki, mücadele gücümüz zayıflar. Sözgelimi karşı cinsle aramızda yaşanan sorunlar veya farklılıklar bu gücün zayıflamasındaki en önemli etkenlerden biridir. Benim değerlerime karşılık senin verdiklerin, senin inandıklarına karşılık benim arzularım arasındaki bu savaşta yenik düşmemek için yapılması gereken, içimizdeki iyi ve kötü kavramını veyahut duygularımızla bilinçaltımızda yaşanan fırtınaları mantıklı bir şekilde ortaya koymak ve bunlarla yüzleşecek kadar cesur olmaktır. Ancak bu sayede sorunlar, karmaşalar ortadan kalkabilir.

İŞ VE KARİYER

2 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek Mars etkisini önce genel hatlarıyla ardından dikkat edilmesi gereken yönleriyle ele alacağım. İş evinizin yöneticisi olması sebebiyle tabii ki en önemli etkisi, birlikte çalıştığınız insanlarla aranızdaki rekabeti kızıştırması ve sabırsızlığa meyil oluşturmasıdır. Bildiğinizi okuma tarzında tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Gerek ilişki kurma biçiminiz gerekse paylaşımlarınızda bir amaca yönelik hareket tarzı olan bir insan değilseniz, etrafınızdaki insanlarla işbirliğinde bulunmanız zorlaşır. Bilginiz ve deneyimleriniz yetersizse, diğer kişiler tarafından eleştirilmeniz mümkündür. Rekabet duygusu kimi zaman öylesine baskındır ki, ne kadar arkadaşça paylaşımdan yana olsanız da, durumları kendi bakış açınızla ele alabilirsiniz. Eğer siz bir işverenseniz, yanınızda çalışan kişilere karşı sert tavırlar gösterebilirsiniz. Bunların nedeni, sorumluluklarınızın ağırlığı ve çalışma şartlarınızın güçlüğüdür. Paylaşım içinde uyumlu bir şekilde çalışmaya özen gösterseniz de, karşınızdaki kişinin yapacağı bir yanlışlık sizin de zarar görmenize yol açabilir. Böyle bir durumda doğal olarak sinirlenmeniz, bazen arkadaşlarınıza karşı sert çıkmanız mümkündür. Sorumluluklar veya ekipteki liderliğinizin veya bir başka kişinin liderliğinin sizin üzerinizdeki baskısı, ister istemez sert tepkiler gösterilmesine yol açabilir. Detaylı işler, kendinizden daha ziyade başkalarının iyiliğine olacak şekilde hareket etme zorunluluğunuz sizi kimi zaman çileden çıkarabilir. Öne çıkma arzunuz, kendinizi gösterme hevesiniz, işinizi layıkıyla yapma isteğiniz çoğu zaman çevrenizdeki kişilere karşı yumuşak davranmanızın önüne geçebilir. Aynı yolun yolcusu bile olsanız, kendi çıkarlarınızı daha fazla kollayabilirsiniz. Yaşamın zorunlulukları, yapılması gerekenler ve rutin işlerin sıkıcılığı derken verimli olmanız mümkün değildir. Bu dönemde size tavsiyem, çevrenizle olan işbirliğinden uzaklaşmamanız, işinizin verimli bir şekilde sürmesi için etrafınızla uyumlu bir şekilde hareket etmeye çalışmanızdır.

Mars-Koç burcu geçişinin Mayıs ayındaki en etkili tarihi 1 Mayıs Mars-Jüpiter kavuşumu. Bu kavuşum çalışma hayatınızın gündelik temposunun hızlanışı ve aktif hale gelişinin simgesidir. Bu enerjiyi olumlu yönde nasıl kullanmalıyız ve olumsuz durumlara yol açmaması için hangi noktalara dikkat etmeliyiz birlikte gözden geçirelim. Öncelikle eğer bir idealiniz varsa, iyimserlik içinde hareket etmek ve mücadelenizi sürdürmek şarttır. Zaten hedefi olan kişi, her zorlukla mücadele edebilecek güçtedir. İster iş yerinde problemi olsun ister iş bulmakta zorlansın isterse iş koşulları ağır olsun, hiç fark etmez. Benim bir hedefim var ve ben azimle yolumda ilerlemeliyim diye düşünür. Kendine güven duyar ve kararlılık gösterir. İşte bu özellikleri onu ayakta tutar ve sorunların üstesinden gelir. Diyelim ki tam tersine hareket ettiniz. Agresif davrandınız, hoşgörüsüz bir şekilde hareket ettiniz ve gereksiz yere olmadık şeyler için fırtına kopardınız. O zaman biliniz ki, zorlanırsınız ve sağlığınız da bozulur. Oysaki Jüpiter artık iş alanınızdan çıkmak üzere ve ortaklık evinize giriyor. Gelin olumlu yönüyle kullanın ve bundan sonraki Boğa burcu sürecinde daha güvenli şekilde ilerleyin. Hayatınıza yeni bir iş ortağının veya özel manada bir kişinin girmesi mümkünken, neden pire için yorgan yakasınız. Sakin, aklı başında ilerlemekte fayda var. Bu anlamda Mayıs ayının ilk on günü çok önemli. Bunun bilincinde olarak kendinizi ayarlamanızı tavsiye ediyorum.

21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs, iş temponuz, sağlığınız ve ustalık, çıraklık, hizmet konularındaki aktivitelerin, hırsın, bencil düşünmenin, deyim yerindeyse keseri kendiniz adına doğrultmanın işaretçisidir. Kimileriniz için bu, bir işi öğrenmek adına belli bir stajdan geçme dönemidir, kimilerinize göre bir ustanın yanında bizzat işi öğrenmektir. İlişkiler konusunda sert ve oldukça stres yaratan bir etkidir. Size son derece azimle çalışma ve öne geçme gücü verebilir. O denli hızlı ve aktif bir şekilde çalışırsınız ki, belki de kendinizi hiç bu kadar canla başla görmemişsinizdir. Yalnız bu süreçte dikkat edilmesi gereken nokta, bu denli yoğun ve stresli çalışmanın sizi yorabileceği konusudur. Sağlık konusu önemlidir, özellikle bu dönemde bayan Akreplerde dismonore sorununa yol açmasıdır. Ayrıca hamilelik döneminde düşük olayına dikkat etmek gerekebilir. O nedenle çalışırken dinlenmeyi, üşütmemeyi ve kendinize iyi bakmayı ihmal etmemelisiniz.

Venüs-Koç burcu geçişinin en etkili tarihi 1 Mayıs. Bu tarihte Venüs-Satürn karşıtlığı meydana gelecek. Bu karşıtlık, kendi istekleri yönünde hareket etmek isteyen bireyin, düzgün yürümeyen, eşit hak ve özgürlük olgusu çerçevesinde sürdürülmeyen iş veya özel şartlar nedeniyle kendini baskı ve gerilim altında hissetmesi anlamındadır. İşte bu yüzden, yanlış kişilerle kurulan ve sürdürülen ilişkilerde lütfen dikkatli olunuz. Sizi yıpratan ve üzen durumları kulak arkası yapmak yerine bunları nasıl düzene koyabilirsiniz onları düşünün. İlişkinizin artı ve eksilerini iyi tahlil etmeye çalışmanız son derece önemli. Kimileriniz ailenizden gizli bir evlilik veya gözlerden uzak bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bu ilişki sizin açınızdan yıpratıcı dersler ve sorumluluklar içerebilir. İlişkiniz bilinçaltınızda karmaşık düşüncelere sebep olabilir. Bu nedenle ağır sorumluluklar altına girebilirsiniz. Bazılarınız evliliği nedeniyle ciddi sağlık problemleri, psikolojik sorunlar yaşayabilir. Bunlar yanlış yapılan seçimlerin ve acele kararların sonucudur. Böyle bir durumda, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Bir kısmınız ise, alıştığınız düzeni, direttiğiniz bir planı, eskiye ait konuları inatla sürdürmeye çalışabilirsiniz. Çünkü değişim sizi oldukça korkutabilir. Fakat bu sefer de memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Gördüğünüz gibi ilişkilerinize, kendinize ve içinde bulunduğunuz duruma gayet açık ve net bir şekilde bakabilirseniz hem iş, hem özel hayatınızla ilgili konularda doğru kararlar verebilir, bu iki enerjiyi olumlu yönde değerlendirebilirsiniz.

23 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak yoluna devam edecek olan Merkür iletişim ve haberleşme açısından oldukça hızlı ve aktif bir zamanın göstergesidir. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda gerek girişimleriniz gerekse günlük görevleriniz açısından güçlü olma arzunuz yükselebilir. Bu istek sizi detaylı işlerde dikkatli olmanız halinde başarıya götürebilir fakat sabırsızlık göstermeniz halinde sorunlar yaratıcıdır. Benim tavsiyem, önyargılı hareket etmemeniz, olayları başkalarının gözünden görmeye çalışmanız ve keskin konuşmalardan kaçınmanızdır. Geri hareket sırasında karşınıza çıkan teklifleri, yaşanan durumları, sizi zorlayan etkenleri ve içinde bulunduğunuzu durumu tekrar gözden geçirerek planlamasını yaptığınız işleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

11 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Mars-Boğa burcu seyri, ister ailenizle gerçekleştirdiğiniz isterse bir başka kişiyle bir araya gelerek kurmayı düşündüğünüz iş olsun farketmez, bu enerjiler altında, çalışma ortamınızın düzenlenmesi, zihninizin hedefinize odaklı gelişimi, amaçlarınız için elbirliği içinde hareket edilmesi esastır. Madem bir yola çıkılmıştır o zaman gerekenler düzgün bir şekilde gerçekleştirmeli, hiçbir detay gözden kaçırılmamalıdır. Ortaklarınızla her konuda anlaşabilmek için birbirinize karşı dürüst olunmalı, ortak amaç birliği içinde hareket etmeye özen gösterilmelidir. Ancak bu sayede ilerlenebilir ve güç sahibi olunabilir.Ayrıca bu dönemde, aranızda yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz sözleşmelerde gayet akıllıca hareket edilmeli, her ayrıntı önemle alınmalı ve esasa bağlanmalıdır. Böylece ileride oluşabilecek sorunların veya yanlış anlaşılmaların önüne geçilebilir. Hani derler ya, dostluk başka alışveriş başka diye. Aynen öyle.

Kendi özel işi olmayıp, bir şirkette maaşlı çalışanların bu dönemde birlikte görev yaptıkları kişilerle ılımlı ilişkiler içinde olmaları gayet faydalıdır. Çünkü bunun tam tersi bir durum huzursuzluk anlamına geleceğinden sağlığınız açısından riskli olabilir. Bu dönemde iş hayatınızla ilgili konularda, zihinsel açıdan sakin bir şekilde davranmanız ve ekmeğinizi kazanmak için, çevrenizle uyum içinde hareket etmeniz gayet yararlıdır. İşinize kendinizi adadığınız ve kafanızın içindeki amaçları gerçekleştirmeye istekli olduğunuz sürece, ilerleme yavaş seyirde olsa dahi, sonucun başarılı olması mümkündür. Görev ve sorumluluklarınızın farkında olarak emek sarfetmeniz gereken bu dönemde yeterli oranda tatmin olmanız için büyük özen ve gayret göstermeniz faydalıdır. Ancak önünüze çıkan fırsatlar ne kadar olumlu gibi gözükse de aşırı analiz etmeniz sonucu değerlendirememeniz mümkündür. Fakat etraflıca incelediğimde, bu durumun çok büyük bir probleme yol açmayacağını söyleyebilirim. İşinizde yükselmek, söz gelimi çıraklıktan ustalığa geçebilmek için, kararlı olmak, sağlam adımlar atmaya çalışmak ve mantıklı olmak lazımdır. Ancak böylece hedeflerinize erişmeniz mümkündür. Etrafınızdaki kişilerle ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz de faydalıdır. Zaten dönemin güçlü enerjileri bu yönde hareket edebilmenizde sizi destekleyicidir.

Bu dönemdeki enerjiler bazı iş kollarında maddi anlamda daha fazla kazanç sahibi olmanızda etkilidir. Söz gelimi sanatsal alandaki çalışmalar, güzellik ve bakım, Estetik cerrahi, moda, ev dekorasyon, iç mimari, restorasyon çalışmaları, keyifli mekanlar yaratmak, eski bir iş yerini ortak bularak geliştirmek ve verimli hale getirmek, kuyumculuk, Emlak alım satımı, medya alanında bu konularda halkı bilgilendirmek, son zamanlarda sıkça duyduğumuz çöpçatanlık firmaları veya bu amaçla yapılan her türlü organize faaliyetlerden para kazanılabilinir, ortak işler yapılabilir. Burada önemli olan, hangi işi yaptığınız kadar işinizi pazarlama şeklinizdir. Ne kadar göze hoş görünecek şekilde düzenlerseniz yani ambalaja önem verirseniz, müşterinizden de maddi talebiniz o denli yüksek olabilir. Fakat bu yüksek fiyat kimsenin gözüne çok gelmez. Çünkü öylesine estetik bir şekilde sunumunu yapıyorsunuzdur ki, bunu gören kişi satın almamak için kendini zor tutar.

PARA KONULARI

23 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür maddi konularda direkt tavırlı, hakkınız olanı alabilmek için hırslı olmanız anlamındadır. Oysaki ne denli sakin, akıllıca hareket edebilirseniz emin olunuz ki, bunun sonucu menfaatinizedir. Karşınıza çıkabilecek fırsatları ve geri hareket esansında düşündüklerinizi bu tarihler arasında değerlendirmeye bakın. Bol bol çalışın ve mesleki konularda bulunduğunuz alanda söz sahibi olmaya bakın. Bu geliriniz açısından son derece faydalı olabilir. Değişik ve ilginç öneriler için hazırlıklar yapın. Çevrenizdeki insanlarla işbirliği halinde olmayı unutmayın. Ayrıca bu seyir altında, partnerinize de destek olmaya çalışın ve onun yapmayı düşündüğü yeniliklerde yanında olun. Çünkü onunla alakalı bir gelişme sizi de yakından ilgilendirebilir. Ortaklaşa düşünmek üzerinizdeki yükü hafiflettiği gibi, size de farklı ufuklar kazandırabilir. Gördüğünüz gibi finansal alanda hızlandırıcı ancak ay sonuna doğru dikkatli olunması gereken bir dönemdeyiz.

21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında Güneş İkizler burcunda seyredecek. Bu dönemde maddi konularda uzun uzadıya düşünmekten, plan yapmaktan hoşlanmazsınız. Ancak şunu söylemeliyim ki, işbirliği yapmanız son derece akıllıca olur. Hele bir de iş ortaklığınız varsa, bu son derece önemlidir. Maddi konularda aceleci davranılmamalı, belirsizlik veya problemler karşısında akıllı davranmalı, pes edilmemelidir. Bu tarihler arasında parasal konularda veya çıkarlarınızla ilgili mevzularda belli bir hedef için odaklandığınızda başarılı sonuçlar almanız mümkündür. Ayrıca çevrenizdeki kişilere karşı da toleranslı davranmalısınız. Tabi isterseniz. Çünkü biliyorum ki, bir Akrep ancak kendi doğrularıyla yaşamaktan ve kendince kararlar almaktan yanadır. Oysaki onun varoluş amacı, başka insanlarla işbirliği içinde olmaktır. Eğer bunu yapmazsa, evrimini tam anlamıyla tamamlayamamış olacaktır. Bu enerji altında, bütçenizi kontrol altında tutmak son derece önemlidir. Paranın hayatınızdaki anlamını şöyle bir gözden geçirmeniz, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini tespit etmeniz son derece faydalıdır. Böylece yaş tahtaya ayak basmamış olursunuz. Bu bakış açısı hem işbirliklerinde hem de paraya yaklaşımınızda destekleyici bir faktördür.

Bu süreçte, parasal konularda çelişkili düşünmeniz mümkündür. Çünkü yanlış yapmak istemezsiniz. Her seçeneği gözden geçirebilir, güvencenize fazlasıyla önem verebilirsiniz. Kariyer evinizin yöneticisi olan Güneş İkizler burcu döneminde benim size tavsiyem, maddi ilişkide olduğunuz kişilerle açık ve net bir şekilde konuşmanız, sistemli hareket etmeye çalışmanızdır. Birbirinizden saklınız gizliniz olmamalı, gerekirse bunu yasal olarak bir sözleşmeye bağlamalısınız. Böylece istikrarlı bir şekilde ilerlemek mümkün olur. Ticaretle ilgili konularda sizi destekleyici bu enerji, yenilikleri işinizde uygulamanız halinde size kazanç şeklinde geri dönebilir. Farklı yatırım araçları, alım satım işleri, kurulacak iş bağlantıları, işinizde çeşitlilik, kısaca değişimi takip etmek ve bu değişimi işinizde uygulamaya geçirmek maddi konularda gelirinizi arttırıcı bir etki yaratabilir. Güneş İkizler burcu seyrinin en etkili tarihleri 22, 25, 27 Mayıs olarak öne çıkıyor. Bunların içinde en önemlisi 22 Mayıs Güneş-Neptün zorlu görünümüdür. Bu görünüm altında iş hayatınız ve parasal konularda kendinize özgü amacınız yoksa, bir takım kişiler tarafından kolaylıkla kandırabilirsiniz. Ayrıca sağlık konusunda dikkatli olmanız, samimiyetsiz, güven hissi uyandırmaya kişilerle iş birliğinden uzak durulmalı, verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat etmelisiniz.

Mayıs Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 7-8-12-13-16-17-20-21-24-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-4-9-10-11-22-23-29-30-31

Aşkta En Şanslı Günler : 24-25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

Yeniay: 16-17

(Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 2-3-4-29-30-31

(Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER