Mynet 01.05.2012

Akrep burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek ciddi ilişki ve evlilik evinizin yöneticisi Venüs partnerinizle maddi ve manevi paylaşımlar yönünde etkili olmayı sürdürüyor. Miras, hisseli paralar veya eş destekli kaynaklar konusunda dikkat etmeli, durumunuz ne kadar iyi olsa da, boyunuzu aşabilecek harcamalardan uzak durmalısınız. Boşanma nedeniyle, nafaka veya hukuksal sorunlarınız varsa, ayrılmak üzere olduğunuz kişiyle gerilimli konuşmalar yapmak yerine olgun ve hoşgörülü bir tarzda hareket ederseniz, çıkarlarınızı korumuş olabilirsiniz. Yeni tanışmalarda birbirinizi her yönüyle tanımaya gayret ediniz. Gizli saklı davranabilir, kendi hakkındaki asıl doğruları gizleyebilir. Ayrıca bu etkiler altında yaşanan ilişkiyi derinlemesine gözden geçirmek kolay olmadığı için, görünen kısmı sizi daha fazla çekebilir.

İlişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler bu dönemde paylaşımcı düşünürler. Zevk aldığınız şeyleri ortaklaşa yapmak hoşunuza gidebilir. Bilgi paylaşımında bulunmak, beraber farklı bir şeyler üretmek sizi keyiflendirebilir. Bu süreçte duygusal olmak veya derin bir şekilde hassasiyet içinde aşkı yaşamak yerine, tutkularınızı paylaşmak, konuşmak, iletişimde bulunmak hoşunuza gidebilir. İlişkisinde sorun olanlar, aksayan noktaları belirlemek, kimi zaman aranızda engel oluşturan problemleri mercek altına alarak neler yapılabilir bunu saptamak son derece önemlidir. Cinsel paylaşımın güçlenmesini, lezzetlenmesini sağlayacak olan iletişimdir. Yani partnerinizle ne kadar çok şeyi paylaşıyorsanız birbirinizi o kadar çekici bulabilirsiniz. Bunun tersi durumunda, beraberliği sürdürmek, uzun süreli kılabilmek mümkün değildir. Ayrıca bu süreçte çiftler, fantezilerine sınır koymadan, her şeyi birlikte keşfetmek, birbirlerini yeniden tanımaktan hoşlanabilirler. Dikkat edeceğiniz husus birbirinize olan güven duygunuzu zedelememeniz, açık, dürüst bir şekilde konuşabilmenizdir.

Venüs-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümü: 4 Mayıs. Bu tarihte ilişkiniz veya iş ortaklığınızla ilgili konularda dikkatli bir iletişimin önemi büyük. Bireysel düşünmek ve sert konuşmak yerine, akıllı bir şekilde hareket etmekte yarar var.

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerlemesi devam edecek Güneş, 13 Mayıs tarihinde Jüpiter ile kavuşum yapacak. Bu kavuş, ilişki kriterlerinizi düzgün ve sağlam bir çerçeve üzerinde inşa edebilmenizde önem taşıyor. Bu kavuşumun düzenleyicisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için ilişkinizin niteliğine göre farklı yansımalar doğurabilir. İlişkisi gizli saklı olan veya taraflardan birinin benzetme yerindeyse, başının bağlı oluşu, siz Akrepler için can sıkıcıdır. Çünkü kişi elindekini korumaktan yanadır ancak sizden de vazgeçmemesi kafanızı bulandırır. Böyle bir durumda mutlaka gerçekçi düşününüz. Çünkü Venüs 15 Mayıs sonrası geri harekete başlayacak. Böylece sizin ilişkiden beklediğiniz güvenilirlik olgusu pek gerçekleşmeyebilir. İyi düşünün derim. İlişkisi sağlam temellere dayanan çiftler açısından bu geçiş, partnerin beraberliği ciddiye aldığını gösterir. Sadece kendince ilişkinin rutinleşmesi biraz canını sıkıyor olabilir. İlişkisi yeni başlayanlar, bu kavuşum etkisi altında, karşı tarafın sağlamlığı ve ayakları yere basışından memnundurlar. Ancak yine de ilişkinin kökleşmesi için zaman faktörünü mutlaka önemseyin. Onu iyice tanıyın. Bitmemiş bir ilişkisi var mı, nasıl bir yaşam sürüyor, gerçekten ciddi niyetli mi bunu bilinçli bir şekilde ele alınız.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - Saat 06:35

Sevgili Akrepler 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle burcunuz üzerinde meydana gelecek Dolunay ve aynı gün oluşacak Merkür-Satürn karşıtlık etkisi ilişkiniz-çalışma hayatınız-gizlilik içiren durumlar-sağlığınız ve kişisel kararlarınız gibi geniş bir alanda etkilidir. Dolunay, bir projektör gibi istekleriniz ile duygularınız arasındaki köprüyü aydınlatmaktadır. Bir yandan huzur arayışınız, sakin ve dingin bir şekilde yaşamınızı sürdürmek isteyen bilinçli yanınız diğer yanda kaybetme korkusu içinde her şeyi kontrol isteyen bilinçaltınız arasındaki bu savaş oldukça zorlayıcıdır. Alışkanlıklar, sahip olma duygunuz, küçük şeylerden mutlu olmayı bilen yanınız bir türlü doymak bilmeyen ihtiraslarınıza, bağımlılıklarınıza yeniliyor gibidir. Her insanın kendi dünyasında, iyi ve kötü, doğru ve yanlış kavramları savaş halindedir. Ancak biz insanoğlu bu çelişkiye rağmen, hayatımızı sağlıklı bir şekilde sürdürebiliriz. Fakat bazen öyle durumlar olur ki, mücadele gücümüz zayıflar. Sözgelimi karşı cinsle aramızda yaşanan sorunlar veya farklılıklar bu gücün zayıflamasındaki en önemli etkenlerden biridir. Benim değerlerime karşılık senin verdiklerin, senin inandıklarına karşılık benim arzularım arasındaki bu savaşta yenik düşmemek için yapılması gereken, içimizdeki iyi ve kötü kavramını veyahut duygularımızla bilinçaltımızda yaşanan fırtınaları mantıklı bir şekilde ortaya koymak ve bunlarla yüzleşecek kadar cesur olmaktır. Ancak bu sayede sorunlar, karmaşalar ortadan kalkabilir. Geçtiğimiz 21 Nisan tarihindeki Yeniayda ilişki konusunda verdiğiniz kararların ve o günden bu yana yaşanılan gelişmelerin sonuçlarını görebilmeniz yönünde de etkili olan bu Dolunay ilişkinizdeki uyum ve uyumsuzluğu görebilmeniz yönünde gayet kıymetli bir gündür.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Merkür-Boğa burcu seyri genel olarak partnerin ilişkideki etkin rolünü gösteriyor. Karışıklık yaşansa dahi o bunu kendisi için bir fırsata dönüştürebilecek yapıda. Eğer beraberliğiniz köklü ve yerli yerine oturmuş ise, bu geçişte partnerinizin sağduyulu ve yapıcı şekilde konuşmalarından zevk alabilirsiniz. Tam tersine bir sorun varsa, onun sabit fikirli ve inatçı tavırları can sıkıcı olabilir. Ne söyleseniz, sadece kendi düşüncesini önemseyebilir. Bu durum iletişimin önünü kesici ve doğal olarak anlaşmayı zorlaştırıcıdır. Yeni başlayan bir ilişkide, partnerin kendi sözünü dinletmesi veya baskın konuşmaları sizin için hoş olabilir. Eskilerin deyimiyle -Ağzından çıkanı kulağı duyuyor deriz. Peki, bu geçiş hangi konularda ne gibi güçlükler yaşatır veya bu iletişim tarzı, bir soruna yol açar mı? Bunu Merkürün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre anlayabiliriz.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. 11 Mayıs tarihinde Merkür-Neptün ile olumlu bir görünüm yapacak. Bu durum ilişkinizle ilgili konularda aşkı teşvik edici ve birbirinize karşı yönelmenizi sağlayıcıdır. 13 Mayıs tarihinde hem ileriye dönük olarak hem de mevcut durumun düzeltilmesi yönünde rahatlatıcı enerjiler mevcut. Daha önce sorun oluşturmuş meseleler üzerinde olumlu adımlar atılabilir. 14 Mayıs tarihinde hem iletişimsel anlamda olumlu hem de ilişkinin seyrini görebilmek yönünde aklı başında gelişmeler söz konusu. 22 Mayıs tarihinde, Merkür-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. İlişki meselelerinde inancınız bir hayli yükselebilir. En azından maddi ve manevi yönden partnerle anlaşabilmek kolay gözüküyor.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi:
Öncelikle bu geri hareket süresince, ilişkinizle alakalı paylaşımın özünü, şöyle derinlemesine gözden geçirmekte yarar var. İki taraf da birbirine karşı dürüst ve açık davranıyor mu? Maddi ve manevi konularda da düşünmek lazım. Nelere gereksinim duymaktasınız, bu ihtiyaçları elde ederken dürüst davranıyor musunuz? Veya ortağınız ne kadar dürüst. Bütün bu konularda yüzleşmede bulunmak gerekiyor. Tabii ki İkizler burcunda gerileyen Venüs, sadakat duygunuzu tartışmaya açıyor. Eşler olarak, iş ortakları olarak birbirinize sadık mısınız? Bu konuda da değerlendirmede bulunmakta yarar görüyorum. Bu süreçte parasal konularda ani karar verilmemeli, hesaplarınızı mutlaka dikkatli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Eşinizin veya iş ortağınızın mali konulardaki durumuyla yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kadar etkisi devam edecek Mars-Başak burcu seyri, ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz anlamında etkilidir. Kişi bu etki altında pürüzleri temizlemek, yeteneklerini diğer insanlara göstermek, arkadaşlık ilişkilerini yeniden düzenlemek, aynı görüşte olan kişilerle her türlü alışverişinde aksaklık yaratan sorunları ayıklamak durumundadır. Eğer bir amacınız varsa, oyunu kuralına göre oynamalısınız. Hırslı çalışmak, hakkınız olanı istemek, bazı yanlışlıklar karşısında sesinizi çıkarmak mümkün. Kişi eğer arzu etmediği şartlarda ve ortamda bir de yoğun şekilde çalışıyorsa gerginlikler görülmesi mümkündür. Bu dönem genel olarak satış-pazarlama-hızlı ve aktif görev sahipleri için etkilidir. Ancak dediğim gibi iş yoğunluğunuzda sağlığınıza ve etrafınızla olan ilişkinize dikkat etmeniz yararlı olur.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde parasal konularda ileri adımlar atabilmek, hayatınızı garanti altına alabilmek, kimseye muhtaç olmamak, ekmeğinizi kazanmanın size sağlayacağı özgürlüğün tadını çıkarmak istiyorsanız, lütfen akıllı hareket ediniz. Birilerinin sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyiniz. Dikkatli ve ideallerinize uygun şekilde hareket ediniz. 16 Mayıs tarihinde enerjiniz gayet olumlu. Hedefinize uygun şekilde hırslı ve azimli şekilde çalışabilir. Güç ve kontrolü ele geçirebilirsiniz. Geleceğiniz adına doğru kararlar verebilirsiniz. 17 Mayıs tarihinde sizi kaygılandıran, kendinizi zayıf hissetmenize yol açan meseleler üzerinde kendinizi kurban gibi hissedebilirsiniz. Bu denli çalışmanıza ve çaba sarf etmenize rağmen bazı kişiler tarafından engellendiğinizi düşünebilirsiniz.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Merkür iletişim ve haberleşme açısından oldukça hızlı ve aktif bir zamanın göstergesidir. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda gerek girişimleriniz gerekse günlük görevleriniz açısından güçlü olma arzunuz yükselebilir. Bu istek sizi detaylı işlerde dikkatli olmanız halinde başarıya götürebilir fakat sabırsızlık göstermeniz halinde sorunlar yaratıcıdır. Benim tavsiyem, önyargılı hareket etmemeniz, olayları başkalarının gözünden görmeye çalışmanız ve keskin konuşmalardan kaçınmanızdır. Geri hareket sırasında karşınıza çıkan teklifleri, yaşanan durumları, sizi zorlayan etkenleri ve içinde bulunduğunuzu durumu tekrar gözden geçirerek planlamasını yaptığınız işleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde bazı kişilerle ortaklaşa hareket etmek zorundaysanız ve bu kişilerle aranızda maddi ve manevi anlamda bir paylaşım söz konusu ise işin gereği olarak ılımlı konuşarak sorunları çözmeniz faydalı olur. 6 Mayıs tarihi gayet önemlidir. Hem Dolunay hem de Merkür-Satürn arasındaki karşıtlık sizi iş konularında epeyce zorlayabilir. Ortaklaşa çalıştığınız insanlarla aranızda, adaletsiz paylaşımlar veya bir takım sorunlar yüzünden ters tepkilerde bulunabilirsiniz.

PARA KONULARI

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, partneriniz ve birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinizdeki etkisini gösteriyor. Eğer bu kişilerle aranızda belli bir menfaat söz konusu ise, aynı iş yerini paylaşıyorsanız veya onlarla bir arada olmanız gerekiyorsa tabii ki sabırlı olmakta yarar var. Eğer üzerinizde bir baskı söz konusu olursa pek sabırlı davranmayabilirsiniz. Agresif tepkilerde bulunabilirsiniz. Bu durum sağlığınızı risk altına alabilir. Lütfen kimlerle iş birliğindesiniz, nasıl davranmanız gerekiyor bunu mutlaka bilinçli bir şekilde düşününüz.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde ortak gelir ve paylaşım anlamında ilişkilerinizi gözden geçirmenizde yarar var. İsteklerinizi hırslı bir şekilde dile getirebilirsiniz. 6 Mayıs tarihi Dolunay ve Merkür-Satürn arasındaki karşıtlık parasal ve iş konularında mücadeleci bir günü işaret ediyor.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, maddi konularda uzun uzadıya düşünmekten, plan yapmaktan hoşlanmazsınız. Ancak şunu söylemeliyim ki, işbirliği yapmanız son derece akıllıca olur. Hele bir de iş ortaklığınız varsa, bu son derece önemlidir. İlişkide olduğunuz kişilerle açık ve net bir şekilde, aranızdaki sınırlar belirlenmelidir. Birbirinizden saklınız gizliniz olmamalı, gerekirse bunu yasal olarak bir sözleşmeye bağlamalısınız. Böylece istikrarlı bir şekilde ilerlemek mümkün olur.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23, 26, 30 Mayıs tarihlerinde parasal yönde olan tüm ilişki ve iş ortaklığı konularında hem geleceğinizi düşünerek hareket etmeli hem de bir karar verirken bunun size olabilecek yarar ve zarar hesabını iyi yapmalısınız. Siz başkalarına dayalı bir yaşam sürmek yerine, bizzat kendi kazancınızı elde etmelisiniz. Yeteneklerinizi mutlaka değerlendirmelisiniz. Böylece hiç kimsenin üzerinizde oyunlar oynamasına izin vermemiş olursunuz. 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde maddi konularda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Ancak bu fırsatları kendi başınıza değil de, başkalarına bağlı olarak değerlendirecekseniz mutlaka iyi düşününüz. İş kurmak istiyorsanız, kredi ve borçlanmalar konusunda hesabınızı iyi yapınız.

21 Mayıs İkizler burcunda Halkalı Güneş Tutulması: Ortaklaşa kaynakların nasıl kullanılması gerektiği konusunda çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tutulma para ve değerlerinizdeki sadakat, doğruluk, dürüstlük anlamındaki kriterleri kafanızın içinde yerli yerine oturtmanız anlamında etkilidir. Yanlış bir ortakla yollar ayrılabilir. Yanlış bir ilişki size zaman kaybettirebilir. Gizlilikler aşikar olunca zor durumda kalınabilir. Yanlış bir beraberlik maddi ve manevi yönden sizi rahatsız edebilir. Borç-alacak miras ve hisseli paralar anlamında mutlaka dikkatli olunması lazımdır. Yanlış kişilerle yanlış ilişkilere girmemekte yarar vardır. Ani kararlar alarak kimseyle para ve ilişki anlamında el sıkışmamak gerekir.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda fevri hareket etmekten uzak durmanız gerektiğinin simgesidir. Öncelikle sözlerinizi keskin bir silah gibi kullanmamanız, kendinizi ifade ederken daha ölçülü konuşmaya çalışmanız, hedef olarak belirlediğiniz konularda bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Kararsız hareketler, kolayca uyarıldığınız için öfkeli tepkiler, tartışmacı tutumlar size yarar değil bilakis sorun çıkartabilir. Çıkarlarınızı iyi kollamanız, işbirliği içinde olduğunuz insanlarla olumlu şekilde bağlantı kurmanız lazımdır. Ayrıca bu dönemde iş çevrenizdeki insanları, ortaklık kurduğunuz kişileri tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde 26 Mayıs tarihinde parasal alışverişlerimizde akıllı hareket edelim. Kafamızı karıştırabilecek meseleleri bilinçli bir şekilde çözebilecek gücümüz var. Yeter ki ayarımızı bilelim. Ortaklaşa alışverişlerde geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçirmemizde yarar var. 28 Mayıs tarihinde işimizle ilgili yenilik ve değişimler heyecanlandırıcı duruyor. Acele kararlardan kaçınalım.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-9-10-14-15-24-25-31
Zayıf Enerjili Günler: 11-12-19-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler: 14-15
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8
Yeniay: 5-6-7
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 18-19-20
(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER