Mynet 05.04.2012

Akrep burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek ciddi ilişki ve evlilik evinizin yöneticisi Venüs seyrini iki ayrı tarih aralığında mercek altına alıyorum. 17 Nisan olana dek süren bölümde, ilişkinizle alakalı konular üzerinde romantizm olgusu, şefkatli konuşmalar, birinizi anlamaya çalışmak gibi yansımalara rastlanır. Bir yandan kafanız her ne kadar beraberlikte karışık olsa da, iletişimde genel anlamıyla hoş etkiler söz konusu. Önemli tarihler: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan tarihindeki Dolunay ve aynı gün Venüs-Neptün arasındaki mücadeleci görünüm çok dikkatli olunmasını gerektiriyor. Çünkü ilişkide hayal kırıklığı yaratan noktalar su yüzüne çıkarak sizi rahatsız edebilir. Böyle bir etki altında siz, ilişkinize olan bağımlılığınız nedeniyle olayları, durumları görmezden gelebilirsiniz. Oysaki hakikatlerin farkında olarak ilişkinize bakmanızda yarar var. 8 Nisan tarihinde eski halledilmemiş bazı meseleler üzerinde tekrar bir gözden geçirmede bulunmak yararlı olur. Özellikle hedefleriniz birbirinizden farklı ise, bunların ele alınması gerekir. 9 Nisan tarihinde sürpriz bazı konular aranızda gündeme gelebilir. İlişkide aksayanların ele alınmasında fayda görüyorum.

12 ve 13 Nisan çok önemli. Çünkü ilişkinin maddi ve manevi anlamda güvence içerip içermediği, gelecek ümidi olup olmadığı konularında bilinçli düşünmemiz şart. Özellikle bu iki tarih eşleşim haritalarında problemli olan çiftler açısından sakıncalıdır. Sakin olmakta yarar görüyorum. 17 Nisan sonrası ilişkinizle alakalı konularda mutlaka paylaşım ve cinsel anlamdaki konuların ele alınması gerekiyor. Belli bir restleşme veya egosantrik hareketler oluşabilir. Belirsizlik içeren noktalar varsa, her iki taraf da bunlar üzerinde dayatmalarda bulunarak çözüm talebinde bulunabilir. Ancak burada asıl önemli konu, ilişkiyi karşılıklı çıkarlar üzerine kurmaktan ziyade, ki böyle düşünülmesi sevginin temeline zarar verebilir. Yapılması gereken, her ikinizin veya özellikle partnerin bencil düşünmemesi, adil davranmaya çalışmasıdır. Genel olarak İkizler sürecinde yeni bir beraberliğe başlayanlar, dikkat etmelidir. Birbirinizi her yönüyle tanımaya gayret ediniz. Bu sürecin bir başka etkisi, partnerin veya sizin aynı anda iki kişiyle birden ilgilenmeniz veya hangi kişiyi tercih edeceğiniz hususunda karar verememenizdir.

Bu süreçte beraberliklerin temelinde kimi zaman cinsellik kimi zaman maddi paylaşımlar kimi zaman da ortak ilgi alanları olması dolayısıyla başlaması ve sürdürülmesi mümkündür. İlişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler bu dönemde paylaşımcı düşünürler. Zevk aldığınız şeyleri ortaklaşa gerçekleştirmek hoşunuza gidebilir. Bilgi paylaşımında bulunmak, beraber farklı bir şeyler üretmek sizi keyiflendirebilir. Bu süreçte duygusal olmak veya derin bir şekilde hassasiyet içinde aşkı yaşamak yerine, tutkularınızı paylaşmak, konuşmak, iletişimde bulunmak hoşunuza gidebilir. Bu dönemde öncelikle ilişkinizde aksayan noktaları belirlemek, kimi zaman aranızda engel oluşturan problemleri mercek altına alarak neler yapılabilir bunu saptamak son derece önemlidir.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi bitip tekrar Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, aşkta gerçekleri olduğu gibi değil, olmasını istediğiniz tarzda görmenize neden olur. Evet belki geçtiği yaşam alanı son derece uğurludur fakat yaşanan veya yaşanacak ilişkiyi olumlu olarak değerlendirmeden önce iyi düşünmenizi gerektirir. Bu süreçte tanışmalar kimi zaman romantik bir iletişimle başlar ve öylece sürüp gidebilir. Günümüz dünyasında sizin de bildiğiniz gibi internet yoluyla birçok insanla karşılaşma şansı elde edilebiliyor. Üye olduğunuz bir arkadaşlık sitesinde veya sanatsal bir aktivitede aniden biriyle karşılaşmanız ve aşık olmanız mümkündür. Devam eden ilişkinizde güzel bir dönemdir. Her iki kişi de birbirini mutlu edecek sözler sarfedebilir. Bu enerjinin desteği altında, rüyalar ve sezgiler o denli güçlenir ki, ileride karşınıza çıkacak kısmetinizi rüyanızda görmeniz mümkündür. Hatta bunu daha sonra bir araya geldiğinizde siz veya o dile getirebilirsiniz. Yaşanan aşkın bu dünyanın kirliliklerinden uzak hatta içinde bulunduğunuz zorlukların bile ilacı olması mümkündür. Düşünceler, hayallerden özlemlerden kolaylıkla etkilenebilir, karşınızdaki insanı incelemek, neyin nesi kimin nesidir diye düşünmek bile istemezsiniz. Ayrıca yaşadığınız aşkı idealize ederek, görmek istediğiniz şekilde yorumlayabilirsiniz. Çünkü yüreğinizin bir yerinde böylesi güzel bir şeyi kaybetmek korkusu vardır. Bazı şeyleri sezinlersiniz ancak üzerinde durmaz, dibini kurcalamak istemezsiniz. Oysaki böyle dönemler gizli ve yasak ilişkiler yaşama açısından da etkili bir dönemdir. Yine bu dönemi aşkın meyvesi çocuklar açısından ele alırsak aralarında sorun olan çiftler bu süreçte bir çocuk sahibi olarak ilişkilerindeki pürüzleri düzelteceklerini düşünebilirler. Yaşanan ilişkide eğer sorunlar varsa bu dönemin olumlu enerjisinden yararlanarak muhakkak çözmeli, kısa süren bu transitten yararlanarak gönül birlikteliğinizi yeniden kurmaya çalışmalısınız. Bu süreçte ben yine de size dikkatli olmanızı söylemek isterim. İlişkiniz eğer sağlam temelli ise, birbirinizi yıllardır tanıyorsanız bu sürecin romantizmi inanılmaz güzeldir ama yeni bir aşk ise lütfen dikkatli olunuz. Verilen sözlerin sağlamlığına, bunu söyleyen insana ve geleceğe dair düşünürken dikkatli olmaya çalışınız. Çünkü karşınızdaki insan ne kadar iyi niyetli olsa da, daha sonra elinde olmayan sebeplerle yapmak istediklerini hayata geçirmesi zor olabilir. O nedenle siz kısa sürecek bu güzelliğin tadını çıkarmayı bilin ama gerçek hayattan uzaklaşmamaya dikkat edin.

12 Nisan tarihinde Satürn ile Merkür arasında oluşan görünüm, astrolojik yapısı gereği aşk hayatınız-gizli ilişkiniz-sırlarınız-çocuklarınız-sağlığınız-iş verimliliğiniz gibi konularda sizi test edicidir. Belirsizlik sizi biraz rahatsız edebilir. Bir yandan, Ey hayat benim için güzel bir şeyler hazırlamalısın artık diyen hüzünlü yüreğiniz diğer yandan geriye dönüp bakar, hala tam olarak yerine oturması zor olan şartlarını düşünür. Bu süreç, geçtiğimiz 26 Şubat-2 Mart arasında yaşanmış durumları aşk hayatınızla ilgili konuları tekrar gündeminize getirebilir. Böyle bir durumda, sakin ve bilinçli bir şekilde olana bitene bir daha bakalım olur mu?

YENİAY BOĞA BURCUNDA - 21 Nisan saat 10:18

Sevgili Akrepler 21 Nisan saat 10:18 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay ve aynı gün Ay-Mars ve Ay-Neptün arasındaki olumlu görünümler, ilişki anlamında yaşanan bazı durumları ve geri dönülmesi imkansız değişimleri daha sağlam bir şekilde ele alarak gözden geçirmenizi sağlayabilir. Bu gözden geçirişte en çok üstünde durmanız gereken konu, dengeli bir paylaşımda bulunmanız, gerek maddi ve gerekse manevi açıdan birbirinizle ortak nokta oluşturmaya çalışmanızdır. Aranızda kuşku ve kuruntu yaratan konular varsa bunları açık bir dille ortaya koyunuz ve meseleleri el birliğiyle çözmeye çalışınız. Evliliğiniz veya uzun süredir sürdürdüğünüz beraberliğinizi Yeniayın güçlü ışığı altında pozitif-negatif yönleriyle ele alabilirsiniz.

İlişkide kişiliğinizden ödün vermeden anlaşma sağlamak ne kadar önemli ise çoktan bitmiş bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmak da o denli yanlıştır. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, siz veya partneriniz, birbiriniz üzerinde baskı uygulamadan, sağlıklı bir ilişki yürütme konusunda gerçekçi bir şekilde düşünmenizdir. İlişkisi olmayanlar açısından bu yeniay yeni bir aşkın işareti olabilir. Ayrıca Yeniay zamanları evlilik kararı için uygun zamanlardır. İlişkinizi güven içinde yaşamak ve istikrarlı bir hayat sürmek adına dikkatli seçimlerde bulununuz. Unutmayalım ki, ilişki bir ortaklıktır. Her iki tarafın da birbirine karşı özverili, paylaşımcı, dürüst davranması beraberliğin selameti açısından gayet kıymetlidir. Böylece iki hafta sonraki Dolunayda olumlu sonuçlar alabiliriz.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Güneş döneminde 4 Tarih gayet kıymetli. 22 Nisan tarihi gayet olumlu. İlişkideki romantizm ve bağlılığı güçlendirici, aşık olmak, aşkla kendinden geçmek anlamında gayet faydalıdır. İlişkisi sağlam temellere dayalı çiftler için ben bu dönemi olumlu buluyorum ve evlilik için de uygun görmekteyim. Sorunları olan çiftler de bu tarihte aralarındaki sorunları kolaylıkla çözebilirler. Yeni tanışmalar açısından da gayet yararlıdır. Birbirinize olan düşkünlüğünüz gözle görülecek kadar yoğundur. Hatta sizi görenler, birbirlerine ne kadar yakışıyorlar diye düşünebilirler. 24 Nisan tarihinde yine ilişkinizle alakalı konularda olumlu bir şekilde hedeflerinizi tayin edebilir, nasıl bir yol izleyeceğinize karar verebilirsiniz. 28 Nisan tarihindeki enerjiler sorunları tedavi edici maddi anlamda da kuvvetlendiricidir. 29 Nisan tarihinde ilişki konularında olumlu ve ileriye yönelik kararlar alınabilir.

İŞ VE KARİYER

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlemesi devam edecek olan Güneş, 15 Nisan tarihinde Satürn ile karşıtlık oluşturacak. Bu durum, genel anlamıyla çalışma hayatınız, sağlığınız, sizi endişeye sürükleyen ilişki-iş veya genel sorunlarınızla alakalı konularda etkilidir. Çevrenizdeki insanlara, işbirliği halinde olduğunuz kişilere, zorunlu olarak bağlantınız olan insanlara dikkat etmenizdir. Tam bu noktada sezgilerinize güvenmeyi, etrafınızda olabilecek gelişmelere kulak kabartmayı ihmal etmeyiniz. Size sizden başka dost olmadığı düşüncesini sağlıklı bir şekilde içinizde muhafaza ederek etrafınızla temas kurmayı ihmal etmeyiniz. Yani biliniz ki, birileri yanlış bir şekilde sizi yönlendirebilir veya hakkınız olanı elinizden almaya çalışabilirsiniz. Bunun farkında olarak adımlarınızı atarsanız kendinizi korumanız mümkündür. Bu demek değil ki, etrafınıza agresif tepkilerde bulunacak veya sorunlar karşısında hemen parlayacaksınız. Tabii ki hayır. Sadece dikkatli olacak, sizi rahatsız eden hangi sorun varsa bunu akıllıca gözden geçirmeye çalışmalısınız. Fiziksel ve ruhsal yönden huzurlu bir yaşam nasıl sürülür, bir ilişkide denge nasıl kurulur, dengenizi bozanlar, kararsızlık çekmenize neden olan konular üzerinde lütfen bir daha çok iyi düşünmelisiniz. Ayrıca işinizle ilgili mevzularda ani girişim ve kararlarda bulunmadan önce, her şeyi etraflıca ele almayı, iyi incelemeyi ihmal etmeyiniz. Kendinize olan güveninizi kimsenin bozmasına etkilemesine izin vermeyiniz. Hangi konuda olursa olsun endişelerinizi, korkularınızı, rahatlama teknikleri uygulayarak, kendinize daha fazla özen göstererek giderebilirsiniz. İlişkinizle ilgili konularda sağlıklı bir paylaşımın önüne geçen nedenleri bir daha ele alınız.

15 Ağustos 2012 tarihinde Mars, Satürn ile kavuşum yapacak. Ben derim ki, bu Güneş-Satürn karşıtlığını iyi değerlendirin. Aksaklık çıkaran ve sizi verimsiz hale getiren, sağlığınızı zorlayan, çalışma hayatınızı etkileyen, geri planda yıllardır yormakta olan meseleleri bilinçli şekilde gözden geçirin. Ruhunuzu hapsetmeyin. Gereksiz yüklerin altında kalmayın. Bunu yapınız ki, Ağustos ayında zorluk yaşamayın. Unutmayınız ki, siz önemlisiniz.

14 Nisan tarihine kadar devam edecek Mars geri hareketi süresince, organize olmakta, birilerine ulaşmakta, sunum yapmakta, diğer kişilerle bir araya gelmekte gecikmelerin yaşanması mümkündür. Hizmet, sağlık sektörü ve çalışma hayatınızla ilgili konularda özellikle grup çalışmalarında zorlanmalar yaşanabilir. Arkadaşlarınızın sağlık veya iş ile alakalı meseleleriyle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızın yoğunluğu, sosyal hayatınızın sekteye uğramasına yol açabilir. Eski arkadaşlar sorun çıkartıcı olabilir. Yavaşlamalar çoğu zaman ümidinizi kırıcı bir etki yaratabilir. Endişelerinizden kurtulmak için öncelikle akılcı hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Bu dönemi soğukkanlı bir şekilde değerlendirenler 14 Nisan sonrası daha hızlı bir şekilde işlerini yoluna koyabilirler.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında düz olarak seyrine devam edecek olan Mars, hem geri hareket döneminde gözden geçirdiğiniz çalışma şartlarınızı, sosyal güvenliğinizi, iş yerinizle olan ilişkinizi şöyle bir kafanızın içinde derleyip toparlamanızda faydalıdır. Tabii ki Mars bu alanda yine sizi detaylı bir şekilde çalışmaya ve sağlık konularında hassas olmaya çağırıyor. 17 Nisan tarihine kadar ki etkilere baktığımda özellikle yaratıcı yetenekleri olan, yazarlar, edebiyatçılar, el sanatları, tiyatro gibi konularla meşgul kişiler için verimli bir dönem olarak görüyorum. 17 Nisan sonrası özellikle hırslı çalışmak, hakkınız olanı istemek, bazı yanlışlıklar karşısında sesinizi çıkarmak mümkün. Kişi eğer arzu etmediği şartlarda ve ortamda bir de yoğun şekilde çalışıyorsa gerginlikler görülmesi mümkündür. Bu dönem genel olarak satış-pazarlama-hızlı ve aktif görev sahipleri için etkilidir. Ancak dediğim gibi iş yoğunluğunuzda sağlığınıza ve etrafınızla olan ilişkinize dikkat etmeniz yararlı olur. İş görüşmeleri veya işten ayrılma gibi durumlar yaşanması mümkündür. 22 ve 23 Nisan tarihlerinde temkinli olmakta yarar vardır.

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA - 6 Nisan saat 22:19

Sevgili Akrepler 6 Nisan saat 22:19 Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay ve aynı gün Venüs-Neptün ve Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümler, iş hayatınızla ilgili konularda son derece dikkatli bir şekilde hareket etmeniz gerektiğinin işaretidir. Bu nedenle öncelikle çevrenizdeki insanlara, işbirliği halinde olduğunuz kişilere, zorunlu olarak bağlantınız olan insanlara dikkat ediniz. Tam bu noktada sezgilerinize güvenmeyi, etrafınızda olabilecek gelişmelere kulak kabartmayı ihmal etmeyiniz. Size sizden başka dost olmadığı düşüncesini sağlıklı bir şekilde içinizde muhafaza ederek etrafınızla temas kurmayı ihmal etmeyiniz. Yani biliniz ki, birileri yanlış bir şekilde sizi yönlendirebilir veya hakkınız olanı elinizden almaya çalışabilirsiniz. Bunun farkında olarak adımlarınızı atarsanız kendinizi korumanız mümkündür.

Bu demek değil ki, etrafınıza agresif tepkilerde bulunacak veya sorunlar karşısında hemen parlayacaksınız. Tabi ki hayır. Sadece dikkatli olacak, sırlarınızı çok güvenmedikçe kimseye söylememeniz gerektiğini bileceksiniz. Ayrıca işinizle ilgili mevzularda ani girişim ve kararlarda bulunmadan önce, her şeyi etraflıca ele almayı, iyi incelemeyi ihmal etmeyiniz. Kendinize olan özgüveninizi kimsenin bozmasına etkilemesine izin vermeyiniz. Hangi konuda olursa olsun endişelerinizi, korkularınızı, inancınıza sarılarak kendi başınıza çözümlemeye çalışmalı, karşınıza çıkan engelleri akıllıca hareket ederek aşmaya çalışınız. İlişkinizle ilgili konularda ser verip sır vermeyiniz. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde gayet kolay bir şekilde Dolunayın üstesinden gelebilirsiniz.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Merkür iletişim ve haberleşme açısından oldukça hızlı ve aktif bir zamanın göstergesidir. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda gerek girişimleriniz gerekse günlük görevleriniz açısından güçlü olma arzunuz yükselebilir. Bu istek sizi detaylı işlerde dikkatli olmanız halinde başarıya götürebilir fakat sabırsızlık göstermeniz halinde sorunlar yaratıcıdır. Benim tavsiyem, önyargılı hareket etmemeniz, olayları başkalarının gözünden görmeye çalışmanız ve keskin konuşmalardan kaçınmanızdır. Geri hareket sırasında karşınıza çıkan teklifleri, yaşanan durumları, sizi zorlayan etkenleri ve içinde bulunduğunuzu durumu tekrar gözden geçirerek planlamasını yaptığınız işleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Merkür-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-23-25 Nisan. 22 Nisan tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda sürprizler var. Kimileri yeni bir iş haberi alabilir, bazılarınız gergin bir şekilde işten ayrılmaya kalkışabilir, bir kısmınız da ustalık belgesi alabilir. Her Akrep aynı durumları yaşamadığı için bu üç ayrı sonucu bildirmek durumundayım. Bize düşen ne yaptığımızı bilmek ve keskin hareketlerden kaçınarak, ortadaki resme soğukkanlı bir şekilde bakabilmektir. 23 Nisan iş hayatınızla ilgili meselelerde parasal konuların görüşme tarihi veya belirginleştirilmesi yönünde önem taşıyor. 25 Nisan tarihinde yöneticiniz Pluto ile Merkür arasında bir zorlu enerji var. O tarihte maddi ve iş konularında sınırlarınızın farkında olarak iletişimde bulunmakta, kararlar vermekte yarar var.

PARA KONULARI

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs başka insanlarla temaslar kurarak maddi ve manevi açıdan kendinizi garanti altına almaya çalışacağınız anlamına gelebilir. Kafanızın içindeki planlarınızla ilgili ikilemlere açık olduğunuz bu zaman içinde benim tavsiyem ne olursa olsun mantıklı hareket etmeniz, kuşku ve kuruntulu işlerden uzak durmanız, yaşamınızla ilgili dönüşüm ve yenilenmede bulunurken her olgunun olabilecek iki sonucunu da düşünerek hareket etmenizdir. Seçeneklerin artışı, kafanızı kurcalasa da, siz kendinizi ve varmak istediğiniz hedefin altını iyi çizerseniz çelişkilere düşmeden yol alabilirsiniz. Miras, hisseli paralar veya eş destekli kaynaklar konusunda harcamalarınıza dikkat etmeli, durumunuz ne kadar iyi olsa da, boyunuzu aşabilecek harcamalardan uzak durmalısınız. Boşanma nedeniyle, nafaka veya hukuksal sorunlarınız varsa, ayrılmak üzere olduğunuz kişiyle gerilimli konuşmalar yapmak yerine olgun ve hoşgörülü bir tarzda hareket ederseniz, çıkarlarınızı korumuş olabilirsiniz. Venüs-İkizler burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan tarihi özellikle aşk hayatınız veya iş ortaklığınız konularında maddi meseleler üzerinde çok dikkatli durulması gerekiyor. Çünkü başkalarından elde edeceğiniz paralar konusunda söylenenlere değil, ortada olan gerçeklere bakmakta yarar var. 8 Nisan tarihinde dış dünyadaki hedeflerinizle ilgili geçmiş meseleler tekrar gündeme gelebilir. Karar vermeden önce enine boyuna düşününüz. 9 Nisan tarihinde iş hayatınız ve maddi konularda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Siz yine de bu yeniliğin veya kararların sizin için faydasını ve zararını lütfen iyice bir hesaplayınız. 12 ve 13 Nisan tarihlerinde mutlaka temkinli olmak gerekiyor. Önünü göremediğiniz yatırımlardan, borçlanmalardan kaçınmak lazım.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür maddi konularda direkt tavırlı, hakkınız olanı alabilmek için hırslı olmanız anlamındadır. Oysaki ne denli sakin, akıllıca hareket edebilirseniz emin olunuz ki, bunun sonucu menfaatinizedir. Karşınıza çıkabilecek fırsatları ve geri hareket esansında düşündüklerinizi bu tarihler arasında değerlendirmeye bakın. Bol bol çalışın ve mesleki konularda bulunduğunuz alanda söz sahibi olmaya bakın. Bu geliriniz açısından son derece faydalı olabilir. Değişik ve ilginç öneriler için hazırlıklar yapın. Çevrenizdeki insanlarla işbirliği halinde olmayı unutmayın. Ayrıca bu seyir altında, partnerinize de destek olmaya çalışın ve onun yapmayı düşündüğü yeniliklerde yanında olun. Çünkü onunla alakalı bir gelişme sizi de yakından ilgilendirebilir. Ortaklaşa düşünmek üzerinizdeki yükü hafiflettiği gibi, size de farklı ufuklar kazandırabilir. Gördüğünüz gibi finansal alanda hızlandırıcı ancak ay sonuna doğru dikkatli olunması gereken bir dönemdeyiz.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-12-13-16-17-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 2-14-15-21-22-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler: 16-17
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11
Yeniay: 7-8-9
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 21-22-23
(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER