Mynet 01.10.2012

Aslan burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
23 Ekim tarihine kadar Güneş, Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş aşk hayatınızla ilgili konularda incelediğimizde, partnerinizle görüş alışverişinde bulunma, birçok durum size uymasa da, karşınızdakiyle fikir birliği oluşturmak adına istekli olma, duygularınızdan ziyade, ilişkinizi sürdürmek adına problemlerinizin üstünü sıvazlama tarzında devam edebilir. Yani anlaşmaya niyetlisinizdir veya huzursuzluk çıkmaması adına bunu gönüllü olarak yapabilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarının farkındasınızdır, diplomatik davranmaya gayret edersiniz, paylaşımın önemini bildiğinizden fevri davranmamaya gayret gösterebilirsiniz. Daha açık ifadesiyle egonuzu bir müddetliğine geri plana çekmişsinizdir diyelim. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı ise, çevrenizdeki insanlarla olan temasınız sonucunda kimi zaman sizi etkileyen kişilerin karşınıza çıkması mümkündür. Bunların içinde bir kişinin dikkatinizi çekmesi için her şeyden önce nazik, ölçülü, sıcakkanlı, kendine güvenen ve size hayranlık duyacak kadar etkili biri olması gerekecektir. Sizi ilgi odağı haline getirmesi ve bir o kadar da akıllı ve kültürlü olması lazımdır. Yani bir Aslanın aşk konusunda çeşitliliğe sahip olduğu ama tek kişiye bağlanması için, karşısındaki kişinin çok özel olması gereken bir süreçtir bu. Evli olan Aslanlar için anlamı ise, yuvalarının dirlik ve düzenliği adına öncelikle yakın akrabalarla belki de hiç hoşlanmasınız bile, eşinizin hatırına iyi geçinmeniz, irtibatta bulunmanız veya yardımcı olmaya çalışmanızdır. Yani burada diplomatik davranmak, adil düşünmeye çalışmak, tarafsız bir şekilde olayları incelemek önemlidir. Eşinizle olan yakın temasınızda ise, yukarıdaki paragrafta yazılanlar aynen geçerlidir. Kendinizi öne sürmek yerine, onun ihtiyaçlarına kulak vermeyi tercih edebilir, uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Çünkü parasal konular, sağlık veya başka nedenler yüzünden yaşanılan zorluklarda birbirinize destek vermeniz gerekliliği doğmuş olabilir. Bu yüzden de çatışma yaşamaktansa, itişip kakışmamak yerine halim selim bir profil çizerek huzurunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrine başlayacak Mars, doğası gereği isteklerin peşinden gidebilme ve ele geçirebilme arzunuzu fiziksel olarak ifade etmeniz demektir. Durum böyle olunca aşk konusunda daha girişimci olacağınız açıktır. Bu süreçte, hayallerinizin gücü yüksektir ve deneyimlere gayet açıksınızdır. Bilirsiniz Aslanlar kendilerini ifade etmekten ve liderlik özelliklerini göstermekten son derece zevk alırlar. Girişkenlikleri ve aşkta cömert davranışlarıyla, karşı cins tarafından her zaman tercih edilmişlerdir. Çünkü kral ve kraliçe ruhunu astral olarak bünyelerinde taşıyan ve bu olguyla güçlendirilmiş olarak dünyaya gelen özel kişilerdir. Sizler bu uzun dönem içinde, aşk konusunda asla basit ve sıradan bir şeyle yetinmeniz mümkün değildir. Eğer karşı cins üzerinde otoritenizi kuramazsanız, keyifsiz bir Aslan olarak köşenizde dinlenmeye çekilebilirsiniz. Sevilmeyi hayal ederken veya serüvenlere bu kadar açıkken, ilginç kişileri arzulayacağınız kesindir. Fakat tercih edilen kişinin de, gayet özel bir insanla olduğunu bilmesi ve buna göre davranması şarttır. Yaşamınızda kişi ister sevgiliniz olsun isterse eşiniz veya yeni tanışacağınız kişi fark etmez, sizin otoritenizi kabul etmesi ve ona göre davranması şarttır. Kimi zaman abartıya varan davranışlarınız olsa da, hatta yargılamalarda bulunsanız da, cinsellik söz konusu olduğunda otomatik olarak ateşlenen arzularınız olacağı kesindir. Evet, bu süreçte erotizm gayet güçlüdür ve partnerinizin de buna uyması ve sizi memnun etmesi şarttır. Aslan burcu sevgilisi olanlara önerim, partnerinizin hobilerini paylaşmanız, onun zevklerine en az onun kadar önem vermeniz, cinsellik konusunda tutuk ve isteksiz davranmamanızdır. Ayrıca yeni ve ilginç şeyler bularak, onun dikkatini çekmeniz, Aslan partnerinizin çok hoşuna gidecektir. Şimdi gelelim Mars-Yay burcu seyri hakkında önemli bir hatırlatmaya. Unutmayalım ki, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, bilinçli hareket etmeyi ihmal etmeyin derim. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Akrep burcu ilerleyişi, kendinizi her anlamda güven altına alma arzunuzun işaretçisidir. Aileniz, yuvanız, miras, mal, mülk, emlak ile alakalı konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Kişi bu istekle, ilerisi adına bir yer satın almayı ve oraya yerleşmeyi düşünebilir. Satürn ve Kuzey düğümün de Akrep burcunda ilerlediğini düşünürsek, yerleşimle ilgili meselelerin bugünlerde veya iki buçuk yıl içinde gerçekleşmesi, konuşulması, planlanması mümkündür. Şunu bilelim ki, Güneş astrolojik olarak istek gücümüzdür. Yavaş ilerleyen gezegenlerin işaret ettiği konuları ön plana getirir ve belirginleştirir. Siz bu meseleler üzerinde yoğunlaşırsınız. Şartlar yavaş yavaş değişmeye dönüşmeye başlar. Bunu olumsuz yönde ele almayınız. Bu değişimlerin sizler için, bir dönüşüm ve yenilenme süreci olduğunu bilerek bilinçli şekilde düşünmeye, hareket etmeye çalışınız. Sözgelimi bu süreçte bazılarınız evlenip yuvadan ayrılabilir, kimileri ev satın alınabilir veya başka yere taşınabilir. Bir kısmınız yatırım amaçlı bir borcun altına girerek mücadele verebilir. İşlemeyen her şey dönüşür ve işler hale getirilir. Bu işler hale getirme işlemi kimileri için zorlayıcı olsa da, aslında kişiyi olgunlaştıran, ayaklarının üzerinde durmasını sağlayan düzenlemelerdir. İşte Güneş-Akrep burcu seyir döneminde, hem Satürn hem Kuzey düğüm Akrep geçişindeki yaşanması muhtemel gelişmelerin ilk örnekleri hissedilmeye başlar.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde Güneş-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünüm, ciddi ve sorumluluk duygusu çerçevesinde hareket ederek, hem ailevi hem özel yaşam hem de iş hayatımızla alakalı konular üzerinde duracağız. Kimlerle birlikte yaşıyorsak, çalışıyorsak veya köklü bir bağlantımız varsa bu kişilerle olan ilişkimizi gözden geçirmemiz gerekebilir. Onlar bize veya biz onları uyarabiliriz. Sorumluluk yüklenebiliriz veya yükleyebilirler. Bizi kontrol edebilirler. Mecburen biz de, kendimizi korumak, çıkarlarımızı tehlikeye düşürmemek için mücadele edebiliriz.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, tüm burçlar açısından olduğu gibi sizler içinde gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir enerjidir. Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kimi zamanlarda rehavet hissi uyandıracak olan Venüs dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda yaşamak adına sizi destekleyicidir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Aslanlar Yengeçler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Aslanlar bu süreçte, ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konuları kanuni bir yolla halletmeye çalışabilirsiniz. Büyüklerinizden, eşinizden veya bir başkasından size kalan bir ev veya mülk ile alakalı konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Evinizi satabilir, başka bir yerde oturabilirsiniz. Kiracı iseniz ev sahibinizle, ev sahibi iseniz kiracınızla alakalı konular üzerinde yoğunlaşırsınız. Mesleki problemlerinizi veya bu konudaki gelişmeleri ailenizle birlikte ele alabilirsiniz. Aile içinde, baskın karakter olmaya çalışabilirsiniz. Maddi konularda ailenize destek olabilirsiniz veya onlar size destek çıkabilirler. Geleceğinizi garanti altına almak için ev sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Bir aile kurmak ve çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Güvencenizi fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Yüksek idealler belirleyebilirsiniz. Aileniz tarafından sevilmek, değer görmek, kabullenmek sizin için son derece önemli hale gelir. Bilinçaltınızda, geçmişe ait yerleşmiş olan korkularınızdan arınmak için kendinize telkinde bulunabilirsiniz. Geçmişte ailenizden bir şekilde kopmuş iseniz, onları tekrar bulmak için harekete geçebilirsiniz. Yaşlı bir büyüğünüzle ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle ortak bir iş kurabilir, elde ettiğiniz geliri bölüşebilirsiniz veya daha önceden kurulmuş bir ortaklığınız varsa, gelir-gider anlamında meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle oturabilirsiniz. Aile üyelerinizle ortak bir ev alabilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Güneş, yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizi işaret ederek, anlaşmaktan, uyumdan yana olduğunuzun işaretçisidir. Bazen böyle davranmak kolay olmasa da, paylaşım içinde olmanın sizi güçlendireceğini düşünerek buna katlanmanız mümkündür. Bu geçiş, popülerliğin yükselişi, sosyal ilişkilerinize önem vermeniz, kaliteyi önemsemeniz, politik davranmanız yönünde de etkili bir dönemdir. Yeni dostlar edinmek, çevrenizdeki insanlarla olan bağınızı bir şekilde ayakta tutabilmek için bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabilir, ne kadar özel biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Peki bu enerji altında aşk konusunda neler yaşanabilir. Terazi burcundaki Güneş, ilişkiniz olsun veya olmasın, çevrenizle yakın bağlar kurmaya dönük olacağınızın bir göstergesidir. Çeşitli aktivitelere katılabilir, yenilik anlamındaki gelişmeleri takip edebilir, bilgilenebilir, yeteneklerinizi öne çıkarabilir popüler olabilirsiniz.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli tarihi: 9 Ekim. Bu tarihte Güneş-Jüpiter arasında oluşan faydalı görünümü gayet olumlu bulmaktayım. Hem çevrenizle olan ilişkinizde tarafsız bir şekilde hareket etmenizi hem de amacınıza uygun şekilde ilerlemenizi sağlayıcıdır. Yeni tanışmalar, görüşmeler, yolculuklar, girişimler anlamında bu görünümü olumlu buluyorum.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 tarihi itibariyle Akrep burcunda seyrine başlayacak Satürn öncelikle kendi iç dünyanızın derinliklerini, bu tarihe kadar yaşadıklarınızı, biriktirdiklerinizi derinlemesine gözden geçirme zamanıdır. Ayrıca son 7-14-21 veya 28 yıl önce yaşanmış önemli deneyimleri bu tarih sonrası şöyle bir hatırlayınız. Nerelerde bocalamış hangi engellerle baş etmek zorunda kalmıştınız. Eğer 5 Ekim tarihine kadar, dengeleri yerli yerine oturtmuş, problemleri çözümlemiş, ne yapacağınızı kafanızın içinde belirlemişseniz Satürn-Akrep burcu geçişinde pek yorulmazsınız, kendinize bir dünya kurarsınız. Yok, eğer hala birileri hayatınıza müdahalede bulunuyorsa, aileniz, ilişkiniz, yuvanızdaki şartlara boyun eğiyor ve hatta özveride bulunuyorsanız, biliniz ki bütün bunlarla iki misli uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Satürn çözülmemiş önünüze getirir koyar, siz bir çözüm bulana kadar da yakanızı bırakmaz. Ben bu geçişin 2012 yılı değil ama 2013 itibariyle gayet önemli olacağını düşünüyorum. Bu sürecin başlamasıyla benim size tavsiyem, sizi derinden derine üzen, yoran hatta kendinizden bile uzaklaştıran, kaygı yaratan ne varsa bunlardan kurtulmaya çalışın. Çünkü bunları siz elemezseniz, siz hayatınızdan çıkarmazsanız emin olunuz ki, bunlar iki misli daha yükle üzerinize biner. Kendinize öyle bir dünya kurun ki, artık birilerinin eli, parmağı içinde olmasın. Siz iç dünyanızda neyi bastırıp veya gereksiz yere neyi kurcalayıp durursanız emin olunuz ki, bu süreçte bunlar sizi bir kurt gibi içten içe kemirmeye başlar. Sorumluluklar artar, ailenizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, birileri evinize müdahalede bulunur. Kısaca sürekli ayıkla pirincin taşı hali. Lütfen bu süreçten başlamadan sağlıklı bir şekilde şöyle bir derinlemesine gözden geçirin ve huzur bulmak için, huzursuzluk yaratan ne varsa bunları kimsenin baskısı altında kalmadan hayatınızdan çıkarın. Çıkarın ki, kendinize ve hayata gülümsemeniz kolay olsun.

PARA KONULARI
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs parayla olan ilişkinizin titizlikle gözden geçirildiği zamandır. Bu burçta Venüs pek rahat etmediği için, kazancınızla ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış, sürekli bütçenizi gözden geçirmeye mecbur bırakılmış hissedersiniz. Bu durum, sizin gibi cömert, yaşamayı seven, hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmaya hevesli kişiler için rahatsız edicidir. Çalışan bir kişiyseniz, bu dönemde iş ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bir sorun yaşanması durumunda maddi açıdan zor durumda kalabileceğinizi göz önüne almak lazım. Her yıl farklı zamanlarda Başak burcunda ilerleyen Venüs, genel anlamıyla ekonomik hareket edilen bir süreçtir. Aldığınız malın kaliteli olup olmadığını, uzun süreli kullanıp kullanmayacağınızı göz önüne alırsınız veya almanız gerektiğini düşünürsünüz. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde maddi konularda iş birliği yaptığınız kişilere, alışverişte bulunduğunuz insanlara dikkat ediniz. Açık ve dürüst paylaşımlarda bulunmak gerekiyor. 9 Ekim tarihinde kişisel bakım, sağlık konularında harcamalarda bulunabilirsiniz. 17 Ekim tarihinde sosyal ilişkiler, davetler, arkadaşlarınızla paylaşım, değişik yerler görmek amaçlı harcamalarda bulunabilirsiniz. Ancak dozunu ayarlayalım. Kimseye borç vermeyelim. Eğer bir girişim düşünüyorsak, yarar-zarar hesabını gözetelim. 25 Ekim tarihinde, kişisel ihtiyaçlarınız için ailenizden destek görebilir veya siz ailenize destek olabilirsiniz.

5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda takıntılı hareket etmek yerine bilhassa yeteneklerinizi hayata geçirerek kazanmak adına ifade etmeniz anlamına geliyor. Eş veya başkaları kaynaklı gelirler yine ön planda. Ancak bunlara güvenerek bir yaşam sürdürmek yerine gerçekten elle tutulur bir şeyler yapmak için girişimlerde bulunmak lazım. Merkür Akrep burcunda kişinin mesafeli, gizemli duruşunun simgesidir. Demek oluyor ki, bağımlılıklarınız nedeniyle tam anlamıyla cesaretli olmayanlarınız çoğunlukta. Kendinizi belli bir çemberin içinde hapsetmiş, kurtulmayı bekliyorsanız bu kesinlikle yanlış. Oysaki mükemmel bir zihin odaklanmasına sahip olacağınız bu dönemde kendinizi kazanmak adına yönlendirirseniz neler yapılmaz ki. Hatta evde oturan birisi bile olmanız ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde ailevi meselelerde sert tepkilerden kaçınınız. Size ait sırları bir başkasının öğrenmesi ve size karşı kullanması mümkündür. Bu durum ailenizle aranızda bir soruna yol açmaması için dikkatli olun. 16 Ekim tarihinde paraya ihtiyacınız artabilir. Bir ihtiyacınızı karşılamak için iş yerinizden avans isteyebilirsiniz.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-14-15-18-19-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-16-17-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

Yeniay: 9-10-11

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23-24

(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER