Mynet 03.09.2012

Aslan burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)
7 Ekim tarihine kadar etkili olacak Mars-Akrep burcu enerjisi altında, yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Bugüne dek oluşturduğunuz ve mücadele ederek sahip olduğunuz her şeyi koruma dürtünüzün yüksek olduğu bugün ev sınırlarınız içinde olabilecek her gelişmeye müdahalede bulunmak isteyebilirsiniz. Sinirleriniz biraz gergindir, size denetim uygulamaya çalışan kişiler, ister eşiniz, sevgiliniz, anne veya babanız olsun tahammülünüz yoktur.

Bu etkiler altında kimileriniz yeni bir eve taşınmak, satın almak ve hayatınızı yönlendirmek istersiniz fakat kontrat konularında bazı terslikler, gecikmeler oluşabilir. Kimileriniz evliliğinizdeki sorunlar nedeniyle kendinizi yuvanızda mutsuz hissediyor olabilirsiniz. Evinizden memnun olduğunuz halde, Adli davalarınız nedeniyle ev sahibiniz çıkmanız gerektiğini söyleyebilir. Bazılarınız boşanmak üzeredir. Fakat yasal sürecin başlatılması konusunda terslikler yaşanabilir veya uzun yıllardır birlikte olduğunuz kişiyle mutlu bir yuva kurmayı düşünürken gereksiz bir tartışma yaşamanız mümkündür. Bazılarınız ise ailenizin baskısı nedeniyle mutlu olduğu ilişkisini yaşamakta zorlanıyor olabilir. Hatta büyükleri nedeniyle evliliğinde mutlu olamayan kim bilir kaç kişi vardır? Bütün bunların enerjiler nedeniyle olduğunun bilincinde hareket etmenizi, sakin yaklaşımlarda bulunmanızı, sonradan pişman olacağınız eylemlerden uzak durmanızı öneriyorum.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihinde ailevi ve parasal meseleler üzerinde hem titiz düşünürsünüz hem de sınırlarınızı korumaya çalışırsınız. 27 Eylül tarihinde eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda hakimiyetçi tavırlarınızla liderliğinizi kabul ettirmeye çalışırsınız. Eğer birileri size baskıda bulunursa buna izin vermeniz asla mümkün değildir.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür sizlerin, yakın çevre ilişkileri, yolculuklar, parasal konular, kardeşlerinizle alakalı meseleleri gündeminize taşımaya başlayacak bu enerjinin etkinliği altında, farklı insanlarla tanışabilir ve onlarla aranızdaki iletişiminizde egonuzu geri plana atarak fikir birliğinde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde en önemli konulardan biri, huzur duygusu olacaktır. Kimseyle çatışmaya girmeden, tartışmadan zihinsel olarak alışverişte bulunmak, bilgi sahibi olmak ve dağarcığınızı genişletmek yararınızadır. Yine bu süreçte yaşamınızla ilgili kararlarınızda dikkatlice düşünmek, ölçmek tartmak durumundasınız. Çevrenizde tanıdığınız insanların veya kardeşinizin evlenmesi, iş kurması gibi durumlar oluşabilir. Yakın çevrenizden bir kişi dikkatinizi çekebilir ve bir beraberlik başlatabilirsiniz. Fakat bu sevgi duygusundan ziyade kafaca anlaşma havasında olacaktır. Arkadaşlık ilişkileriniz ön plana gelebilir veya siz onlarla ortak bir iş yapmak amaçlı konuşmalar yapabilirsiniz. İleriye dönük hedefleriniz arasına evlilik girebilir veya yakın çevrenizde bulunan insanlarla buna benzer konularda sohbetlerde bulunabilirsiniz. Yolculuklarınızın temelinde de buna benzer konular baş yeri alabilir. İş ortaklarınızla yapılan görüşmeler veya işinizle alakalı konularda seyahatler gündeme gelebilir. Parasal konularda yeteneklerinizi hayata geçirmenize destek insanlar bulabilirsiniz. Bu dönemde güneşinizle uyumlu bir görünüm yapacak Merkür, zihinsel olarak huzura ihtiyacınız olacağının göstergesidir.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihindeki Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında, yakın çevrenizde bulunan akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, insanlarla olan irtibatınız, eğitim hayatınız gibi konularda ılımlı ve ortama ayak uydurucu tarzda düşünebilirsiniz veya sizden bu doğrultuda davranmanız beklenir. Ancak son yıllarda yaşanan gelişmeler bu ılımlı halinizin, kıymet bilir tavırlarınızın sizi artık yorması ve pek de kıymetinizin bilinmemesi sebebiyle sizi farklı arayışlara, hayatınızı bakış açınızı değiştirmeye zorluyor olabilir. Bu karşıtlık, işte bu zorlanma sebebiyle kendinize yeni bir düzen kurmanız adına sizi itekler. Ne olacaksa olsun, artık birilerini idare etmekten bıktım, kendime bir yol açayım ve ona göre yaşantımı düzenleyeyim diyerek ani kararlar alabilirsiniz. Tabii ki böyle bir istek gayet doğaldır. Ancak benim tavsiyem, uygulamak istediğiniz yenilikleri iyice sağlam bir zemine oturtmanızdır. Bunu öyle yapalım ki, temeli sağlam olsun.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyredecek Venüs, hem çevre hem de kariyer evlerinizin yöneticisi olması sebebiyle dışa karşı kendinizi güçlü bir şekilde gösterme arzunuzun işaretçisidir. Bu dönemde göz önünde olma arzunuz bir hayli yoğundur. Hayatın sorunları, karmaşası veya zorluklarını bir şekilde çözeceğinize dair güveniniz yüksektir. Bu güven duygusu öylesine etkilidir ki, sizi hiç kimsenin hafife alması, yok sayması mümkün değildir. Fiziksel çekiciliğiniz bu geçiş sayesinde parlak bir ışığın sizi takip etmesine benzer. Kaliteli olan ne varsa ona yönelirsiniz. Kendinizi bir hayli beğendiğiniz için, mesleki, ilişki ve her türlü alanda en iyisi ne ise onu elde etmek istersiniz. Belki cebinizde paranız yoktur veyahut işinizden memnun değilsinizdir. Olsun, ne fark eder. Gösterişli haliniz, gururlu duruşunuz, ilişkilerde hakim partner oluşunuz sizi cazip kılıcıdır.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihinde, hem ilişki hem yenilikler hem de özgürce karar verebileceğiniz bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm sayesinde yeni bir aşka adım atmak, sürpriz ve olumlu bir şekilde ilerlemek, yeni kararlar alabilmek mümkün gözüküyor. Sıra dışı ve oldukça farklı bir ilişki yaşanabilir. 21 Eylül tarihinde hedefleriniz, ilişki ve yenilik anlamındaki kararlarınızı uygulama yönünde aktif bir gün. Ancak şöyle bir incelemenizde de yarar görüyorum.

22 Eylül-23 Ekim tarihlerinde yöneticiniz Güneş, Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş aşk hayatınızla ilgili konularda incelediğimizde, partnerinizle görüş alışverişinde bulunma, birçok durum size uymasa da, karşınızdakiyle fikir birliği oluşturmak adına istekli olma, duygularınızdan ziyade, ilişkinizi sürdürmek adına problemlerinizin üstünü sıvazlama tarzında devam edebilir. Yani anlaşmaya niyetlisinizdir veya huzursuzluk çıkmaması adına bunu gönüllü olarak yapabilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarının farkındasınızdır, diplomatik davranmaya gayret edersiniz, paylaşımın önemini bildiğinizden fevri davranmamaya gayret gösterebilirsiniz. Daha açık ifadesiyle egonuzu bir müddetliğine geri plana çekmişsinizdir diyelim. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı ise, çevrenizdeki insanlarla olan temasınız sonucunda kimi zaman sizi etkileyen kişilerin karşınıza çıkması mümkündür. Bunların içinde bir kişinin dikkatinizi çekmesi için her şeyden önce nazik, ölçülü, sıcakkanlı, kendine güvenen ve size hayranlık duyacak kadar etkili biri olması gerekecektir. Sizi ilgi odağı haline getirmesi ve bir o kadar da akıllı ve kültürlü olması lazımdır. Yani bir Aslanın aşk konusunda çeşitliliğe sahip olduğu ama tek kişiye bağlanması için, karşısındaki kişinin çok özel olması gereken bir süreçtir bu. Evli olan Aslanlar için anlamı ise, yuvalarının dirlik ve düzenliği adına öncelikle yakın akrabalarla belki de hiç hoşlanmasınız bile, eşinizin hatırına iyi geçinmeniz, irtibatta bulunmanız veya yardımcı olmaya çalışmanızdır. Yani burada diplomatik davranmak, adil düşünmeye çalışmak, tarafsız bir şekilde olayları incelemek önemlidir. Eşinizle olan yakın temasınızda ise, yukarıdaki paragrafta yazılanlar aynen geçerlidir. Kendinizi öne sürmek yerine, onun ihtiyaçlarına kulak vermeyi tercih edebilir, uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Çünkü parasal konular, sağlık veya başka nedenler yüzünden yaşanılan zorluklarda birbirinize destek vermeniz gerekliliği doğmuş olabilir. Bu yüzden de çatışma yaşamaktansa, itişip kakışmamak yerine halim selim bir profil çizerek huzurunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Aslanlar Yengeçler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Aslanlar bu süreçte, ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konuları kanuni bir yolla halletmeye çalışabilirsiniz. Büyüklerinizden, eşinizden veya bir başkasından size kalan bir ev veya mülk ile alakalı konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Evinizi satabilir, başka bir yerde oturabilirsiniz. Kiracı iseniz ev sahibinizle, ev sahibi iseniz kiracınızla alakalı konular üzerinde yoğunlaşırsınız. Mesleki problemlerinizi veya bu konudaki gelişmeleri ailenizle birlikte ele alabilirsiniz. Aile içinde, baskın karakter olmaya çalışabilirsiniz. Maddi konularda ailenize destek olabilirsiniz veya onlar size destek çıkabilirler. Geleceğinizi garanti altına almak için ev sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Bir aile kurmak ve çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Güvencenizi fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Yüksek idealler belirleyebilirsiniz. Aileniz tarafından sevilmek, değer görmek, kabullenmek sizin için son derece önemli hale gelir. Bilinçaltınızda, geçmişe ait yerleşmiş olan korkularınızdan arınmak için kendinize telkinde bulunabilirsiniz. Geçmişte ailenizden bir şekilde kopmuş iseniz, onları tekrar bulmak için harekete geçebilirsiniz. Yaşlı bir büyüğünüzle ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle ortak bir iş kurabilir, elde ettiğiniz geliri bölüşebilirsiniz veya daha önceden kurulmuş bir ortaklığınız varsa, gelir-gider anlamında meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle oturabilirsiniz. Aile üyelerinizle ortak bir ev alabilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT:
2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Güneş, yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizi işaret ederek, anlaşmaktan, uyumdan yana olduğunuzun işaretçisidir. Bazen böyle davranmak kolay olmasa da, paylaşım içinde olmanın sizi güçlendireceğini düşünerek buna katlanmanız mümkündür. Bu geçiş, popülerliğin yükselişi, sosyal ilişkilerinize önem vermeniz, kaliteyi önemsemeniz, politik davranmanız yönünde de etkili bir dönemdir. Yeni dostlar edinmek, çevrenizdeki insanlarla olan bağınızı bir şekilde ayakta tutabilmek için bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabilir, ne kadar özel biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Peki bu enerji altında aşk konusunda neler yaşanabilir. Terazi burcundaki Güneş, ilişkiniz olsun veya olmasın, çevrenizle yakın bağlar kurmaya dönük olacağınızın bir göstergesidir. Çeşitli aktivitelere katılabilir, yenilik anlamındaki gelişmeleri takip edebilir, bilgilenebilir, yeteneklerinizi öne çıkarabilir popüler olabilirsiniz.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihinde ilişkiniz, iş girişimleriniz, eğitim hayatınız, iletişim, haberleşme, yolculuklarınız konularında ılımlı, dengeli ve olgun yaklaşımlarda bulunmanın gerekliliğidir. Böyle bir görünüm altında insan ister istemez kardeşleriyle yakından ilgilenir, çevresinde oluşan haksızlıklara müdahalede bulunma ihtiyacı duyar veya böyle mücadelelerin içinde bulur kendini. İş hayatının kendi içindeki detaylı ve yoğun çalışmalarının sizleri yorabileceğini işaret eder. Bir taraftan disiplinli bir şekilde çalışmanız, ilişkilerinize özen göstermeniz, yeri geldiğinde hoşgörülü davranmanız beklenir. Diğer taraftan karşınıza çıkan engellerle veya içinde bulunduğunuz durumun zorluklarıyla baş etmeniz gerekir. Kolay değildir. Ancak, hakimiyetçi tavırlardan uzak duracağız. Yeri gelecek detaylı işlerle boğuşacağız, yeri gelecek işimizde ustalaşmak adına sabırlı davranacağız. Ağır ve bazen sıkıcı işlerle uğraşacak, kimi zaman ne arıyorum burada diyerek isyan edeceğiz, sabrımız test ediliyormuş gibi hissedeceğiz. Fiziksel bedenimiz ile zihnimiz arasındaki kontrolü iyi sağlamalıyız. Bu görünümü başarılı bir şekilde değerlendirmenin yolu, sağlığımızın ne kadar kıymetli bir armağan olduğunun bilinci içinde hareket etmek, takıntılı, endişeli, kuruntulu davranmamak, iradeli olmak size zarar veren ne varsa onları tek tek gözden geçirerek gerekirse bırakmak.(Sigara, içki, uyuşturucu alışkanlığı-beslenme bozuklukları-yoğun çalışmak- sağlık güvencesi gibi konulara dikkat etmek. Kısaca hiçbir şeyi şansa bırakmamak lazımdır.

PARA KONULARI
22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Güneş, kazanımlarınızla ilgili konularda ciddi bir şekilde düşünme zamanınız geldiğinin göstergesidir. Bir yıl sonra bu noktaya gelen Güneş, doğal tetikleyici özelliği nedeniyle ister istemez parasal durumunuzun net olarak görülmesi açısından önem taşımaktadır. Şöyle de demek mümkündür. Bugüne dek verdiğiniz emeğin, çalışmalarınızın veya ektiğiniz tohumların hasadı anlamına geleceğinden kimileriniz için bir maaş artışı anlamına gelebileceği gibi, yeni bir yoğunluğun simgesi de olabilir. Detaylı işler yoluyla kazanılacak para nedeniyle gerginleşmek mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, hizmet sektörünün maddi açıdan kazandırıcı olmasıdır. Yatırımlarınızı değerlendirirken veya iş yaparken insana hizmet ilkesini muhakkak ön planda tutmanız gerekmektedir. Hani köle gibi çalışma denilecek bir dönem olarak görebiliriz. Hem ciddi ve tutarlı bir şekilde özverili hareket etmek durumundasınız hem de bütçenize dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu süreç içinde insansınız eksikleriniz olabilir muhakkak, sakın ola ki durumunuzu gözden geçirirken ne kendinizi ne de başkalarını suçlama meyilli davranmayınız. Sakin ve sağlıklı bir şekilde işlerinizi yerine getiriniz ve sorumluluklarınızın farkında bir insan olarak, neler yapabilirseniz daha fazla kazanabilirsiniz bunların üzerinde durmaya çalışın. Bu etki altında zaten neler yapmanız gerektiğini anlayacağınız için, aksayan noktaları düzene kavuşturmanızın yolunun sistemli hareket etmek ve çalışmak olduğunu bilebilirsiniz. Bazı planlarınız, evdeki hesabın çarşıya uymaması sözüne uygun şekilde umduğunuz gibi gitmediğinde, etrafınızı suçlamak yerine nasıl bir çözüm bulunmalı, bunun üzerinde durmanız yararlıdır. Böylece zaman kaybetmemiş olursunuz.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde maddi konular üzerinde dikkatlice durmakta, hani deyim yerindeyse dereyi görmeden paçaları sıvamamakta yarar var. 10 Eylül tarihinde maddiyat ve iş ile ilgili konularda doğru bir karar verebilirsiniz.

1-17 Eylül tarihleri arasında kazanç evinizde etkili olacak Merkür-Başak seyri, hedeflerinize uygun şekilde düşünerek paranızı yönlendirmenizi, kazanç konularında akıllıca kararlar vermenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi sağlayan bir geçiş sürecidir. İlerisi adına düşünülmesi sağlar. Hesap kafanız bir hayli iyidir. Paranızı nereye yatıracağınızı, yarar-zarar hesabınızı çok iyi yaparsınız. Ancak yine de zarara uğramamak için, uzman kişilerden bilgi edinmekte yarar görüyorum. Merkür bu dönemde ekonomik şekilde alışverişi, ihtiyaçlarınızı karşılarken gereksiz yere para harcamamanızı sağlar. İşinizden elde ettiğiniz gelire göre bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya bazı kişiler sizden bir çok konuda akıl isteyebilirler. Onlara da sağduyunuzla destek verebilirsiniz. Siz de iş konusunda arkadaşlarınızdan veya güçlü kişilerden yardım görebilirsiniz. Bir arkadaşınızla iş yapabilirsiniz veya bu konuda değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Bu süreçte planlı hareket ederek, sağduyulu davranarak karışık durumlara çözüm bulmanız kolaylaşır.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde yatırımlar, parasal konular, alacak-borç, ortaklık gelirleri, banka kredileri veya yapılacak işlerde mutlaka akıllıca düşünülmesinde yarar var. 5 Eylül tarihinde parasal konularda mecburen dikkatli davranırsınız. Gelirinize göre ihtiyaçlarınızı temin etmeye çalışınız. 9 Eylül tarihinde karşınıza çıkan fırsatları mali açıdan gözden geçirerek karar verebilirsiniz. Enine boyuna düşünelim.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-12-13-17-21-22-30

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15

Yeniay: 12-13-14

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 25-26-27

(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER