Mynet 01.11.2012

Aslan burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)
17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda seyrine başlayacak Mars, doğası gereği isteklerin peşinden gidebilme ve ele geçirebilme arzunuzu fiziksel olarak ifade etmeniz demektir. Durum böyle olunca aşk konusunda daha girişimci olacağınız açıktır. Bu süreçte, hayallerinizin gücü yüksektir ve deneyimlere gayet açıksınızdır. Bilirsiniz Aslanlar kendilerini ifade etmekten ve liderlik özelliklerini göstermekten son derece zevk alırlar. Girişkenlikleri ve aşkta cömert davranışlarıyla, karşı cins tarafından her zaman tercih edilmişlerdir. Çünkü kral ve kraliçe ruhunu astral olarak bünyelerinde taşıyan ve bu olguyla güçlendirilmiş olarak dünyaya gelen özel kişilerdir. Sizler bu uzun dönem içinde, aşk konusunda asla basit ve sıradan bir şeyle yetinmeniz mümkün değildir. Eğer karşı cins üzerinde otoritenizi kuramazsanız, keyifsiz bir Aslan olarak köşenizde dinlenmeye çekilebilirsiniz. Sevilmeyi hayal ederken veya serüvenlere bu kadar açıkken, ilginç kişileri arzulayacağınız kesindir. Fakat tercih edilen kişinin de, gayet özel bir insanla olduğunu bilmesi ve buna göre davranması şarttır. Yaşamınızda kişi ister sevgiliniz olsun isterse eşiniz veya yeni tanışacağınız kişi fark etmez, sizin otoritenizi kabul etmesi ve ona göre davranması şarttır. Kimi zaman abartıya varan davranışlarınız olsa da, hatta yargılamalarda bulunsanız da, cinsellik söz konusu olduğunda otomatik olarak ateşlenen arzularınız olacağı kesindir. Evet, bu süreçte erotizm gayet güçlüdür ve partnerinizin de buna uyması ve sizi memnun etmesi şarttır. Aslan burcu sevgilisi olanlara önerim, partnerinizin hobilerini paylaşmanız, onun zevklerine en az onun kadar önem vermeniz, cinsellik konusunda tutuk ve isteksiz davranmamanızdır. Ayrıca yeni ve ilginç şeyler bularak, onun dikkatini çekmeniz, Aslan partnerinizin çok hoşuna gidecektir. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

21 Kasım tarihine kadar etkili olacak Güneş-Akrep burcu ilerleyişi, kendinizi her anlamda güven altına alma arzunuzun işaretçisidir. Aileniz, yuvanız, miras, mal, mülk, emlak ile alakalı konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Kişi bu istekle, ilerisi adına bir yer satın almayı ve oraya yerleşmeyi düşünebilir. Satürn ve Kuzey düğümün de Akrep burcunda ilerlediğini düşünürsek, yerleşimle ilgili meselelerin bugünlerde veya iki buçuk yıl içinde gerçekleşmesi, konuşulması, planlanması mümkündür. Şunu bilelim ki, Güneş astrolojik olarak istek gücümüzdür. Yavaş ilerleyen gezegenlerin işaret ettiği konuları ön plana getirir ve belirginleştirir. Siz bu meseleler üzerinde yoğunlaşırsınız. Şartlar yavaş yavaş değişmeye dönüşmeye başlar. Bunu olumsuz yönde ele almayınız. Bu değişimlerin sizler için, bir dönüşüm ve yenilenme süreci olduğunu bilerek bilinçli şekilde düşünmeye, hareket etmeye çalışınız. Sözgelimi bu süreçte bazılarınız evlenip yuvadan ayrılabilir, kimileri ev satın alınabilir veya başka yere taşınabilir. Bir kısmınız yatırım amaçlı bir borcun altına girerek mücadele verebilir. İşlemeyen her şey dönüşür ve işler hale getirilir. Bu işler hale getirme işlemi kimileri için zorlayıcı olsa da, aslında kişiyi olgunlaştıran, ayaklarının üzerinde durmasını sağlayan düzenlemelerdir. İşte Güneş-Akrep burcu seyir döneminde, hem Satürn hem Kuzey düğüm Akrep geçişindeki yaşanması muhtemel gelişmelerin ilk örnekleri hissedilmeye başlar.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, tüm burçlar açısından olduğu gibi sizler içinde gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir enerjidir. Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kimi zamanlarda rehavet hissi uyandıracak olan Venüs dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda yaşamak adına sizi destekleyicidir.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığında, ufkunu genişletmek, yaşamın anlamı ve önemini kendince tespit etmekten yana olan kişi, çevresel faktörler, bir takım insanlar, durumlar nedeniyle sınırlandığını hissedince sert tepkilerde bulunabilir. Çünkü sınırlanmak gururlu bir Aslan için oldukça zorlayıcı. Bazı kişilerle görüş ayrılıklarına düşmeniz söz konusu. Geleceğe ve keşfedilmesi gerekene odaklanmaktan yana olan birey kendi dar çevresinde kalmaya zorlandığı için zaten gergin. Oysaki burada yapılması gereken, ideallerinizden tümüyle vazgeçmek değil. Bilakis oturup neler eksik veya nelere dikkat etmek gerekiyor bunları ele almak. Bağları koparmak yerine, çevrenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmak, sizinle aynı görüşte olmasalar dahi, istekleriniz şimdilik gerçekleşmese dahi sabırla zamanın geçmesini beklemek ve aklı başında davranmak. Böylece 13 Aralık 2012 tarihi geldiğinde yenilikleri yerli yerine oturtur, hızlıca uygulamaya başlarsınız. Yeter ki, bir amacınız, hedefiniz doğru olsun.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda kısa bir süre ilerleyecek Merkür, bu yıl ki geri hareketi nedeniyle 1-7 Kasım tarihleri arasında(gölgeli günler) dikkatli olmamızı gerektiriyor. Gölgeli günler, geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesidir. Bu nedenle Merkür Yay geçişini iki ayrı bölümde ele alacağım. 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında, aşk hayatımızla ilgili konularda bir hayli aktif olabiliriz. Hayatın güzelliklerini yaşama hevesliliğimiz yüksektir. Bazen sıkıntıdan kimi zaman da coşkunlukla kararlar verebiliriz. Aşka kapımızı açarız, içeri gireni hiç düşünmeden buyur ederiz. Sonra da çabuk sıkılır vazgeçebiliriz. Çok fazla beklentimiz olur. Karşımıza çıkan bir insan, bir durum bizi tatmin etmeyebilir. İçimizden geleni konuşuruz ancak birileri bizi yanlış anlayabilir. Dikkatli olalım. Geri hareket dönemi olmasa da, Merkür yay burcunda zihinsel anlamda inatçı davranmamıza neden olur. Temkinli olmayı bilmek lazım. Bu süreçte Bir çok alana merak duyarız. Her şeyden biraz bilgilenir ancak bu bilgilerin ne işimize yarayacağını bilmeyiz. Merkür astrolojik olarak Yay burcunda düşük etkili bir enerjidir. Bu türden tavırlar, gölgeli günlerin etkisiyle ileride soruna yol açabilecek kararlar alınmasına sebep olabilir. Onun için bastığımız yeri bilmekte yarar var. 1-7 Kasım tarihleri arasında düşünmeden etmeden paramızı çarçur etmeyelim. Şans oyunları, borsa, yatırım gibi konularda dikkatli olalım.

YAY BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım(saat 01:04)-14 Kasım(saat 09:42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Aşk ve flört ilişkileri, çocuklarınızla alakalı konular, spor faaliyetleri, borsa, spekülasyon, şans oyunları, cinsel yaşam, yeni bir aşka adım atmak veya ayrılık kararı, maceraya atılmak, çocuk sahibi olmaya karar vermek, kürtaj kararı, mahkemeler, yasal konularda etkilidir.

DİKKAT

Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00:08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Aslanlar 14 Kasım saat 00:08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00:12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, eviniz, ailevi konular, yerleşim yeriniz, özel hayatınız, sizi baskı altında tutan her konuda etkilidir. Tutulmanın gerçekleştiği gün düşündüğünüz bir yenilik veya bir değişim, parasal veya farklı bir nedenle engellenebilir. Siz bu durumda mecburen tekrar düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Kimileri için bu durum aşk hayatıyla ilgili konularda olabilir. Eski bir ilişkiye tekrar şans verirsiniz ancak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine bir başka olasılık, şu sıralar kafanızı bir hayli kurcalayan bir meseleyi tam halletmek üzereyken, kimseden destek göremediğiniz için, sözgelimi kredi alamadığınız veya bir borcunuz veyahut da henüz şartlar uygun olmadığı için ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Sizler Güneş Tutulmasının işaret ettiği özellikle yuvanızla ilgili meseleler üzerinde bilhassa dikkatlice durmalısınız. Önümüzdeki bir yıllık süre içinde ailenizle yakından ilgilenmeniz, sorumluluk almanız gerekebilir. Baba ve Anneniz sizin üzerinizde baskın bir rol oynayabilir. Bekarsanız aileniz evlenmenizi isteyebilir. Evli iseniz eşinizle aranızdaki sorunları halletmeniz gerekebilir. Yalnız yaşıyorsanız bu yalnızlık duygusu sizi biraz tedirgin edebilir. Bir borcun altına girip ev almayı düşünebilirsiniz. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Güvencenizi fazlasıyla önemsersiniz. Sevilmek, korunmak, değerli bulunmak istersiniz. Geleceğinizle ilgili meseleleri kafanıza daha fazla takabilirsiniz. Bir yuvam olacak mı, yuvamda mutlu olacak mıyım, iş hayatım ne olacak, sağlığım bozulursa, işimi kaybedersem veya yalnız kalırsam diye kendi kendinizi zorlayabilirsiniz. Oysaki bir değişim sürecidir. Her Aslanın hayatında değişimler olması gerektiği şekilde yerli yerine oturacaktır. Bunu doğal bir gelişim süreci olarak kabul ediniz.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında etkili olacak Mars-Oğlak burcu seyri azimli ve kararlı bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gereken süreç anlamına geliyor. Otorite konumunda bulunan kişiler veya hayatın bizzat kendisi sizi sorumluluk almaya zorlar. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Disiplin içinde hareket etme zorunluluğunuz var. Siz bunu gönüllü olarak kabul eder, kimseyle çatışmadan hareket etmeye çalışırsanız, bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Eğer bedensel ve ruhsal anlamda sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa, bu dönemde mutlaka doktor kontrolünüzü yaptırınız. Bu dönem kendinizi ve iş hayatınızı mantıklı bir şekilde gözden geçirmek zamanıdır. Mars Oğlak burcu seyrinin olumsuz bu yönlerine karşılık faydalı tarafları, azımsanmayacak kadar fazladır. Bir kere sizin gibi ateşli bir kişi hedefine odaklanması halinde başarılı işler çıkarır. Dağılmadan belli bir sistem içinde hareket edilmesi halinde hedefinize bilinçli bir şekilde varmanızı destekler. İsteklerinizin peşinden giderken yolunuzun üstüne çıkabilecek engellerle savaşmanızı sağlar ve direnç kazandırabilir. Gördüğünüz gibi olumlu ve zorlayıcı yönleri olan bir enerjiyle karşı karşıyasınız. Benim önerim bu etkili gücü, olumlu yönlerini merkez alarak kullanmanız ve bu sürecin yararlı bir şekilde geçirmenizdir. Astrolojide kişilerin seçimlerine karışılmaz. O nedenle ben bir danışman olarak, bu tarihler arasında zorlu gibi gözüken fakat son derece yararlı olan bu enerjiyi, disiplinli bir şekilde çalışarak güce dönüştürmenizi öneriyorum.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ

27 Kasım(saat 00:47)-11 Aralık(saat 03:40) tarihleri arasında, düz seyirle Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, eviniz, güvenliğiniz, aileniz, özel hayatınızla ilgili meseleler üzerinde derinlikli bir şekilde düşünmenin işaretçisidir. Ayrıca 14-27 Kasım tarihleri arasında gözden geçirdiğiniz, karar verdiğiniz planların yürürlüğe konması veya son gelişmeler ışığında tekrar değerlendirilmesi anlamında faydalıdır. Bu süreçte, genel olarak insan pek konuşmak, derdini anlatmak, dışa aksettirmek istemez. Kendiyle baş başa kalıp düşünür. Eğer bu düşünme evresi, sağlıklı bir şekilde yapılırsa gayet hoş neticeler verir. Ancak endişe, takıntı, saplantı gibi reaksiyonlar oluşursa dikkatli olmak lazım. Böyle zamanlarda mutlaka güvendiğiniz biriyle sıkıntılarınızı paylaşınız. Problemleri ne fazla büyütmeli ne de göz ardı etmelisiniz. Sizi baskı altına alan meselelerin özüne inmenizde yarar var. Ailenizle ilgili bir problem mi var. Bu problemin nedenleri nedir? Çözüm bulunabilir mi? kendinizden çok mu fedakarlık yapıyorsunuz. Sırf birileri mutlu olsun diye kendinize mi yükleniyorsunuz? Bütün bunları mantıklı, gerçekçi ve derinlikli bir şekilde ele alırsak, çözüm bulmamız da kolay olur. Ev satın almak, kiralamak, evinizi sigorta ettirmek, ailenizle alakalı konular üzerine eğilmek, kredi başvurusu gibi konular üzerinde odaklanabilir, derinlikli bir şekilde düşünebiliriz. Tabii ki, çok dikkatli bir şekilde fiyat araştırması yapmak, soruşturmak, ondan sonra karar vermekte yarar var. Son bir not: Ev içinde tartışmalardan kaçınalım.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

PARA KONULARI

MERKÜR AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım (saat 09.42)-27 Kasım(saat 00.47) tarihleri arasında gerileyecek Merkür, ev-emlak meseleleri, miras, hisseli paralar, alım-satım, komisyon, ortaklaşa bölüşümler, ailevi ilişkilerle alakalı konularda etkilidir. Eğer yeni bir ev alacaksanız, geri hareket döneminde mutlaka iyice araştırınız. Komisyoncularla bizzat görüşünüz. Gidip yerinde görünüz. Sağına soluna her yere dikkat ediniz. Evinizi satacaksanız yine uzman kişilerden bilgi alınız. Bu dönemde taşınmayı düşünmek yerine, 27 Kasım sonrası bunu yapınız. Geri hareket döneminde içinde oturacağınız evin eksiklerini tamamlayınız. Bir başka kişiyle aynı evde yaşamak istiyorsanız, bu kişiyi mutlaka iyi tanıyınız. Evinizde tadilat onarım düşünüyorsanız geri hareket gayet uygun zamandır. Ailenizle olan ilişkinize mutlaka dikkat ediniz. Yanlış anlaşılmalar, baskı altına alınmak, evin içinde huzursuzluk, kopukluklar meydana gelebilir. Sabırlı olunuz. Eğer bir kontrat, sözleşme imzalayacaksanız bu tarihleri düşünmeyiniz. 27 Kasım tarihine erteleyiniz. Çok beğendiyseniz bir miktar kaparo verirsiniz. Evinizdeki kıymetli kağıtlarınızı, bilgisayarınızdaki önemli bilgileri kontrol ediniz. Evinizin güvenliğine önem veriniz. Miras, hisseli bölüşümler için hukuki haklarınızı gözetiniz. Eğer daha önceden evden ayrılmayı düşündüyseniz, geri harekette vazgeçebilirsiniz. Ancak ilk kararınız ne ise o kararda kalıp, geri hareket döneminde duruma bir daha bakınız. Hala kalmayı düşünüyorsanız geri hareketten sonra kararınızı veriniz. Ev içinde aksaklıklar bu dönemde oluşabilir, tamirat gerektirebilir. Usta kişilere danışınız. Bacanızı, kombinizi kontrol ettiriniz. İyi bir servise danışınız.

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-15-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 13-19-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 15

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

Yeniay: 5-6-7-8

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 18-19-20

(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER