Habertürk 01.09.2011

Aslan burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay aslanlara, bütçe konularında aldıkları kararları uygulamaları için destekleyici etkilerin devrede olacağını söylüyor.

ASLAN

Aslan burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Aslan Burcu-Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Eylül tarihinde yöneticisi olduğu Başak burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, geri hareket döneminde bütçenizi ilgilendiren konularda aldığınız kararları uygulamanız yönünde size destektir. Bu yansıma altında genelde tutumluluk ön planda olur. Kaldı ki bir ihtiyacınız varsa veya bir şey satın almayı kafanıza koyduysanız onu elde etmek için daha dikkatli davranacağınız kesindir. 15-23-26 Eylül tarihlerinde sırasıyla Venüs, Güneş ve Merkür Terazi burcunda seyirlerine başladığında sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere her konuda uyumlu ve dengeli bir şekilde hareket etmenin önemi büyür. Arkadaş canlısı, duyarlı ve bulunduğunuz ortamda huzur isteyen bir kişi olarak uzlaşmadan yana olursunuz. Kaliteli ve elit ortamlarda yeni insanlarla tanışmaktan zevk alırsınız. Bu tarihlerde popülerliğiniz oldukça yüksektir. Gözde davetlerin baş konuğu olmanız gayet doğaldır. Giyim merakınız, para harcama meyliniz artar. Başkalarının fikirleri size uymasa da, nazik bir biçimde dinlersiniz. Yükseleninize olumlu görünüm yapan gezegenler çekiciliğinizi arttırır.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, tüm burçlar açısından olduğu gibi sizler içinde gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir enerjidir. Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kimi zamanlarda rehavet hissi uyandıracak olan Venüs dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda yaşamak adına sizi destekleyicidir. Sosyallik arzunuzun yükseldiği bu süreçte, arkadaşlarınızla oldukça sık bir araya gelebilir, küslükleri ortadan kaldırmak için arabuluculuk yapabilir, duyarlı ve sıcak yaklaşımlarınızla takdir toplayabilirsiniz. Bu süreçte karşıt görüşlerin ortak bir noktada buluşması önemli olduğundan siz de farklı düşüncede olan kişilerle sakin bir şekilde anlaşmaya çalışmanız önemlidir. Şimdi düşünüyorum da, bu enerjiye bu dönemde o kadar ihtiyacımız var ki. Dileğim hepimize iyi gelmesidir. Eylül ayında Venüs geçişinde dikkatli olmamız gereken tarih: 17-20 Eylül. 17 Eylül tarihini fazlasıyla önemsiyorum. Temeli sağlam olmayan ilişkilerde kolayca kopuşlar başlarken, aniden başlayan aşklar yaşanması da mümkündür. Aranızdaki görüş farklılıklarına, birbirinizin özgürlüklerine saygı göstermekte veyahut size uymuyorsa ciddi manada ilişkinizi ele almakta fayda var. Ancak ben bu tarihteki zorlu geçişi kolaylıkla atlatabileceğiniz kanaatindeyim.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Güneş, başta yakın çevrenizdeki insanlar olmak üzere aşk hayatınızla ilgili konularda da, ilişkiler oldukça ön plana gelmektedir. Bu enerji bir Aslan için, kendini ifade konusunda, egosunu geriye çekerek, birlikte olduğu kişi veya diğer önemli kişilerle anlaşabilmek adına uyum içinde davranması gerektiğinin göstergesidir. Bu tüm burçlar için geçerlidir fakat ifadenin güçlü insanları olan sizler için bu durum aslında pek kolay olmasa da, dengeli bir paylaşım içinde olmanın sizi güçlendireceğini düşünerek buna katlanmanız mümkündür. Ayrıca bu seyir bir Aslan için çevresindeki popülerliğini ifade edebilmesi ve yeni insanlarla tanışarak liderlik özelliklerini gösterebilmesi açısından faydalı olabilir. Sosyalleşmenin işareti olan Terazi burcundaki Güneşin enerjisi sayesinde siz Aslanlar yeni dostluklar kurabilmek ve yeni insanlarla tanışmak ayrıca çevrenizdeki insanlarla olan bağınızı bir şekilde ayakta tutabilmek için bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabilir, ne kadar özel biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Peki bu enerji altında aşk konusunda neler yaşanabilir. Terazi burcundaki Güneş, ilişkiniz olsun veya olmasın, öncelikle benliğiniz gelişimi, egonuzun doyurulması adına çevrenizle yakın bağlar kurmaya dönük olacağınızın bir göstergesidir. Yani siz bir yandan partnerinizle bağınızı uyumlu bir şekilde devam ettirmek isterken diğer yandan yeniliklere de açık olabilir, başka insanlarla yazışarak, konuşarak veya bizzat bir şekilde tanışarak iletişimde bulunabilirsiniz. Fakat bütün bunlar sosyalleşmek, çeşitli aktivitelerde bulunmak, yeni bilgiler öğrenmek, kendinizdeki yetenekleri ortaya çıkarmak ve yeni bir çevre edinerek popüleritenizi yükseltmek amaçlıdır.

İlişkisi olanlar için bu enerjinin anlamı, partnerleriyle daha fazla görüş alışverişinde bulunma, birçok durum size uymasa da, karşınızdakiyle fikir birliği oluşturmak adına istekli olma, duygularınızdan ziyade, ilişkinizi sürdürmek adına problemlerinizin üstünü sıvazlama tarzında devam edebilir. Yani anlaşmaya niyetlisinizdir veya huzursuzluk çıkmaması adına bunu gönüllü olarak yapabilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarının farkındasınızdır, diplomatik davranmaya gayret edersiniz, paylaşımın önemini bildiğinizden fevri davranmamaya gayret gösterebilirsiniz. Daha açık ifadesiyle egonuzu bir müddetliğine geri plana çekmişsinizdir diyelim. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı ise, çevrenizdeki insanlarla olan temasınız sonucunda kimi zaman sizi etkileyen kişilerin karşınıza çıkması mümkündür. Bunların içinde bir kişinin dikkatinizi çekmesi için her şeyden önce nazik, ölçülü, sıcakkanlı, kendine güvenen ve size hayranlık duyacak kadar etkili biri olması gerekecektir. Sizi ilgi odağı haline getirmesi ve bir o kadar da akıllı ve kültürlü olması lazımdır. Yani bir Aslanın aşk konusunda çeşitliliğe sahip olduğu ama tek kişiye bağlanması için, karşısındaki kişinin çok özel olması gereken bir süreçtir bu. Evli olan Aslanlar için anlamı ise, yuvalarının dirlik ve düzenliği adına öncelikle yakın akrabalarla belki de hiç hoşlanmasınız bile, eşinizin hatırına iyi geçinmeniz, irtibatta bulunmanız veya yardımcı olmaya çalışmanızdır. Yani burada diplomatik davranmak, adil düşünmeye çalışmak, tarafsız bir şekilde olayları incelemek önemlidir. Eşinizle olan yakın temasınızda ise, yukarıdaki paragrafta yazılanlar aynen geçerlidir. Kendinizi öne sürmek yerine, onun ihtiyaçlarına kulak vermeyi tercih edebilir, uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Çünkü parasal konular, sağlık veya başka nedenler yüzünden yaşanılan zorluklarda birbirinize destek vermeniz gerekliliği doğmuş olabilir. Bu yüzden de çatışma yaşamaktansa, itişip kakışmamak yerine halim selim bir profil çizerek huzurunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında burcunuzda seyretmeye başlayacak aktivite, mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars sizler için gayet etkili bir enerjidir. Mars, Aslan burcunun ateşli doğasını ortaya çıkararak, size cesaret gücü verebilir ve girişimler açısından hırslı bir şekilde öne çıkmanızı sağlayabilir. Bu durum uzun aylardır sessiz durmakta zorunda kalan siz Aslanların yeniden gücünüzü kazanmanızı ve ben buradayım demenizi sağlayacak son derece değerli bir etkidir. Şimdi yapılması gereken kendinizi açık ve seçik bir şekilde ortaya koyabilmek. Yalnız bunu yaparken de abartıya kaçmamak, illa benim dediğim olacak tarzda hareket etmemek, saldırgan davranmamak, hayranlık toplamaya çalışmadan, gururlu ve kibirli davranmadan karşınızdaki kişiyle ortak hareket edecek tarzda ilerlemek olmalıdır. Liderlik yeteneklerinizi kullanarak hayatınıza bir yön vermeli, bu yön sayesinde beraberliğiniz adına yeni bir düzen kurabilmeli, artan güven duygunuzla hem sevdiğiniz kişiyi hem de hayatı kucaklamalısınız. İlişkisi olmayanlar için bu sürecin anlamı ise, dış dünyada artan cazibenizin ve güvenli duruşunuzun, karşı cins tarafından oldukça beğenilmesi ve dikkat çekmenizdir. Hani üstünde şeytan tüyü var dedikleri söze uygun, öyle bir parıldamaya başlarsınız ki, isteseniz de cazibeniz ve çekiciliğinizi bir şeylerin bastırması mümkün değildir..

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür sizlerin, yakın çevre ilişkileri, yolculuklar, parasal konular, kardeşlerinizle alakalı meseleleri gündeminize taşımaya başlayacak bu enerjinin etkinliği altında, farklı insanlarla tanışabilir ve onlarla aranızdaki iletişiminizde egonuzu geri plana atarak fikir birliğinde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde en önemli konulardan biri, huzur duygusu olacaktır. Kimseyle çatışmaya girmeden, tartışmadan zihinsel olarak alışverişte bulunmak, bilgi sahibi olmak ve dağarcığınızı genişletmek yararınızadır. Yine bu süreçte yaşamınızla ilgili kararlarınızda dikkatlice düşünmek, ölçmek tartmak durumundasınız. Çevrenizde tanıdığınız insanların veya kardeşinizin evlenmesi, iş kurması gibi durumlar oluşabilir.Yakın çevrenizden bir kişi dikkatinizi çekebilir ve bir beraberlik başlatabilirsiniz. Fakat bu sevgi duygusundan ziyade kafaca anlaşma havasında olacaktır. Arkadaşlık ilişkileriniz ön plana gelebilir veya siz onlarla ortak bir iş yapmak amaçlı konuşmalar yapabilirsiniz. İleriye dönük hedefleriniz arasına evlilik girebilir veya yakın çevrenizde bulunan insanlarla buna benzer konularda sohbetlerde bulunabilirsiniz. Yolculuklarınızın temelinde de buna benzer konular baş yeri alabilir. İş ortaklarınızla yapılan görüşmeler veya işinizle alakalı konularda seyahatler gündeme gelebilir. Parasal konularda yeteneklerinizi hayata geçirmenize destek insanlar bulabilirsiniz. Bu dönemde güneşinizle uyumlu bir görünüm yapacak Merkür, zihinsel olarak huzura ihtiyacınız olacağının göstergesidir.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

Saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sağlıklı bir sağduyu ile kendinizi ifade edebilmeniz, çevrenizde bulunan insanlarla olan tüm paylaşımlarınız açısından yenilenmek tazelenmek anlamı taşıyacaktır. Hatasız ve önyargısız bir şekilde olayları kavramanız için, zihinsel esneklik sağlayacak bu enerji altında, içinde bulunduğunuz durumları tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi sadece dar çevreniz içinde değil, büyük bir bütünün parçası olarak hissetmeniz için de gayet belirleyici bir enerji olacaktır. Sözel ve kültürel anlamdaki tüm gelişimler adına fırsatlar sağlayıcı olabilir. Her türlü iletişim kanalıyla kendinizi tanıtım için uygundur. Çevrenizde meydana gelen olaylarda, duruma göre hareket etmeniz için destekleyicidir. Bilgi öğrenmek, yaymak ve iletmek konusunda beceri kazandırır ve yalın bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Böylece sizler, egonuzun baskısı altında kalmadan, sık ve sürekli fikir değiştirdiğiniz alanlarda daha sağlam adımlar atabilir, belirli bir dünya görüşü altında savunduğunuz değerlerinize sahip çıkabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, siz Aslanlar için girişim ve faaliyet, yenilik ve uygulama, mücadele etme ve mücadeleyi kazanma aşamalarında zorlanmalar yaratabilir. Kişi ailevi veya farklı mevzular nedeniyle duygusal tepkilerde bulunabilir. Hedefleriniz konusunda hayalci, ilgi duyduğunuz şeylerin peşinden gitme konusunda kararsız, kimi zaman oldukça değişken çoğunlukla aşırı duyarlı davranmanız anlamına da gelebilir.

Bu dönemi olumlu şekilde geçirmek için benim tavsiyem yakınlarınızla empatide bulunmak, başkalarını iş veya özel anlamda elinizden geldiğince desteklemek, güvenliğinizi inşa etmek adına eksikleriniz varsa bunları tamamlamaya çalışmak, mütevazi bir şekilde isyan etmeden yaşamak en doğrusudur. Her ne kadar yavaşlık hatta sıkışmışlık içinde olsanız da, kendinizi kontrol etmeniz, hayata olgun bir şekilde yanaşmanız, hedeflerinizden vazgeçmemeniz, başarı için sorumluluklarınızın bilincinde olmaya devam etmeniz, bu dönemin bitiminde vakit kaybetmeden karmaşaya düşmeden girişimlerde bulunmanız adına etkili olacaktır.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs etkisi altında bazı şeyler gözümüze daha fazla batmaya başlar. Olmayacak detayların, noktaların üstünde fazla durarak kendimize dert edinir, karşımızdaki insanı üzebilir, mükemmel olmadığı için suçlarız. Oysaki yapılması gereken nerelerde yanlışlar vardır ve nelerin tamir edilmesi gerekmektedir. Bunları saptamak olmalıdır. Şimdi siz Aslanlar da bu enerjinin sayesinde elinizde olan maddi ve manevi güzelliklere şöyle bir bakarak nelere sahip olduğunuzu anlamaya çalışabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken kendini hep güzelliklere layık gören bir burç olarak, gerginleşebilir ve tepkisel davranabilirsiniz. Yapılması gerekense tabi ki bu değil. Sakin ve mantıklı bir şekilde gerekenleri saptamak ve düzeltmeye çalışmak. Bu düzenlemeler 9 Eylül tarihi sonrası Merkür Başak burcunda düz olarak yoluna devam ettiğinde maddi konularda akıllıca hareket etmeniz, yeteneklerinizi hayata geçirerek geçiminizi sağlamanız, yanlış olanla olmayanı saptamanız, iş hayatınızla ilgili durumları yerli yerine oturtmanız, bütçenizi ayarlamanız ve doğru kararlar vererek hayatınızı yönlendirmeniz kolaylaşır.

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle Başak burcunda oluşan Yeniay iki alanda etkili. Birincisi: Başkaları üzerinde fikirlerinizle, savunduklarınızla, değerlerinizle etkili olmanız kolaylaşıyor. İkincisi maddi konularda yeni girişimlerde bulunarak gücünüzü yeniden kazanmanız anlamında olanaklarınız artıyor. Bildiğiniz gibi, Merkürün geri hareketi cumartesi günü sona ermişti. Bu sayede son haftalarda yürürlüğe koymayı düşündüğünüz işlerinizi kendinizden emin bir şekilde Yeniayın desteğini alarak uygulayabilirsiniz. Şu sıralar burcunuz üzerinde düz olarak seyrine devam eden Merkür çekici yönlerinizin başkaları tarafından fark edebilmesinde ve sözlerinizin kabul görmesinde size destektir. Kısaca sizi baskı altına alan ve yorgunluk hissi uyandıran durumlar sona eriyor diyebiliriz. Özellikle 3-9 Eylül tarihleri arasında hakikaten bir altın gibi ışıldadığınızı fark edebilirsiniz.

9 Eylül sonrası ise, Merkür Başak burcunda ilerlemeye başladığında, parasal konularda Yeniayı güçlü bir şekilde dispozite ederek size arka çıkıyor Kazancınızda artış sayesinde bütçenizi yeniden güçlü bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Öz değer duygunuzun yükselişi, sizi pasif hale getiren her türlü pürüzü ortadan kaldırmanıza destek oluyor. Bu yükseliş doğal olarak her işin altından kalkarak ekmeğinizi kazanmanızda size yardımcıdır. İş sorunları olanlar veya yeni bir iş girişimde bulunarak para kazanmak isteyenler için şans faktörü fazlasıyla size çalışıyor diyebiliriz. Bütçe düzenlemeleri yapmak için bu tarih sonrası her şey gayet olumlu gözüküyor. Analizci düşünmeniz sayesinde doğru yolda ilerleyerek, verimli sonuçlar elde etmeniz gayet mümkün. Öğrenmek, bilginizi genişleterek nereden ne kazanç sağlayabilirsiniz, bunları tahmin etmek çok kolay. Kardeşleriniz veya genç insanlara destek verebilirsiniz veya onlardan maddi ve manevi anlamda destek görebilirsiniz.

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

Sevgili Aslanlar 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek Jüpiter, mesleki kariyeriniz, toplumsal ilişkileriniz konularında daha dikkatli düşünmenin, sağlam olana yönelmenin, aceleci kararlar vermemek gerektiğini gösteriyor. Sabırlı ve kararlı çalışmak, ne istediğini bilerek ona göre yaşamınızı düzenlemek son derece önemli.Jüpiter astrolojik ifadesi gereği geçtiği alanda büyümek ve gelişmek ihtiyacımızın simgesi olduğuna göre geri hareket süresince sizler de iş hayatınızla ilgili konularda aklı başında hareket etmeye yeteneklerinizin farkında olarak iş seçimlerinizi yapmaya özen göstermelisiniz. Kişi kendinden emin olduğu zaman doğal olarak doğru tercihlerde bulunur. Abartıdan uzak durmak, her durumu enine boyuna düşünmek, riskten uzak durmak gayet yararlıdır. İşinde yetersiz kaldığınız durumlarda kendini geliştirmeli, bilginiz olmayan konularda sanki varmış gibi ahkam kesmemeliyiz.

PARA KONULARI

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, maddi kazanımlarınızla ilgili konularda ciddi bir şekilde düşünme zamanınızdır. Özellikle geri hareketin gölgeli günlerinin bitimiyle kazancınızla ilgili maddi görüşmeler, yeni bir işe başlama veya yoğunluğun artışı söz konusudur. Detaylı işler nedeniyle kimi anlarda gerginleşmek mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, hizmet sektörünün maddi açıdan kazandırıcı olmasıdır. Yatırımlarınızı değerlendirirken veya iş yaparken insana hizmet ilkesini muhakkak ön planda tutmanız gerekmektedir. Hani köle gibi çalışma denilecek bir dönem olarak görebiliriz. Hem ciddi ve tutarlı bir şekilde özverili hareket etmek durumundasınız hem de bütçenize dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu süreç içinde insansınız eksikleriniz olabilir muhakkak, sakın ola ki durumunuzu gözden geçirirken ne kendinizi ne de başkalarını suçlama meyilli davranmayınız. Sakin ve sağlıklı bir şekilde işlerinizi yerine getiriniz ve sorumluluklarınızın farkında bir insan olarak, neler yapabilirseniz daha fazla kazanabilirsiniz bunların üzerinde durmaya çalışın. Bu etki altında zaten neler yapmanız gerektiğini anlayacağınız için, aksayan noktaları düzene kavuşturmanızın yolunun sistemli hareket etmek ve çalışmak olduğunu bilebilirsiniz. Bazı planlarınız, evdeki hesabın çarşıya uymaması sözüne uygun şekilde umduğunuz gibi gitmediğinde, etrafınızı suçlamak yerine nasıl bir çözüm bulunmalı, bunun üzerinde durmanız yararlıdır. Böylece zaman kaybetmemiş olursunuz.

9 Eylül -25 Eylül tarihleri arasında kazanımlar evinizde ve Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Merkür metotlu düşünmeyi, olan biteni, aksayan noktaları tarafsızca gözlemlemeyi, net bir şekilde algılamayı ve saptadığınız aksaklıkları sistemli bir şekilde ilerlemek adına düzene kavuşturmayı başarmanızda en etkili silahınız. Aslında şöyle bir düşünürsek, gerek Merkür, gerek Venüs ve gerekse Satürn gezegenlerinin güçlü oldukları burçlardan geçecek oluşları biz insanları koruyucu ve soğukkanlı bir şekilde önümüzdeki gerçeklere bakmamızı sağlayıcı kuvvetli ışıklar. Bize düşen bu ışığın aydınlattığı yoldan ilerlemek. Merkür yönettiği Başak burcunda, siz Aslanların bilinçli ve analitik düşünmenizi sağlayıcı, maddi açıdan sakin bir şekilde etkili planlamada bulunmanız açısından destekleyici gözüküyor. Ayrıca geçtiğimiz ay etkili olan geri hareket sırasında düşündüğünüz konuları yoluna koymanızda da yardımcınızdır. Parasal konularda gayet akıllı bir şekilde ilerlemenizde size rehberlik edicidir. Bütçenizi düzenlemenizde de size yardımcıdır.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, başkaları aracılığıyla elde ettiğiniz paralar konusunda zorluklar yaşatabilir. Sözgelimi evlisinizdir fakat eşinizin bir takım sorunları nedeniyle elinize geçen miktarda azalma veya kesilmeler meydana gelebilir. Ailenizle oturuyorsanız onların size herhangi bir yardımı söz konusu olmayabilir. İş ortaklarınızla aranızda maddi anlaşmazlıklar olabilir. Ancak siz susmak zorunda kaldığınız için sağlığınız bozulabilir. Bir başka etki, sizinle alakası olmayan borçlar nedeniyle yaşanabilecek zorluktur. Lütfen bu dönemde kimseye kefil olmayınız. Sizinle veya eşinizle ilgili yaşanması muhtemel sağlık sorunlarına lütfen dikkat ediniz. Gizli düşmanlıkların görülmesi ihtimalini göz önünde bulundurarak etrafınızdaki insanlara dikkat ediniz. Dünyanın bin bir türlü hali var diye düşünmeli, tedbirli olmalısınız. Öfkeden, stresten uzak durunuz. Şu da var ki, Merkürün 9 Eylül sonrası burcunuzda ilerleyişi, mantıklı olarak düşünülmesi halinde her problemin çözülmesinin kolay olacağını göstermektedir. Kendi kazanımlarınız konusunda ise, şansınız gayet açık. Demek oluyor ki, siz başkalarıyla ortaklaşa olan maddi ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Ancak kendi kazancınız anlamında rahatsınız. O zaman paranıza sahip çıkın ve ne olursa olsun iyi tanımadan etmeden kimseyle maddi ilişkiye girmeyin.

Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-13-14-18-19-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-3-8-9-15-16-17-23-24-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 4-5

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25-26

Yeniay: 23-24

(Ay gezegeninin Aslan burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze

Dolunay: 8-9

(Ay gezegeninin Kova burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER