Mynet 01.11.2011

Aslan burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Aslan Burcu-Kasım Ayı Genel Değerlendirmesi

Aslan burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

2 Kasım tarihinde Merkür ve Venüs neşeli Yay burcunda seyirlerine başladığında yılın aşk ve sosyal aktiviteler anlamındaki en güzel zamanı geldi diyebiliriz. İnsan kendini sanki büyük bir cendereden çıkmışçasına rahatlamış hissedebilir. Aşk evinizde seyrini sürdürecek bu iki gezegen hem ilişki anlamında hem de zihinsel anlamda sizi pozitif bir şekilde düşünmeye, yeni deneyimlerin heyecanına kapılmaya davet ediyor. 11 Kasım tarihinde Mars Başak burcunda seyrine başladığında maddi konularda düzeninizi korumak için mücadele verebilirsiniz. Kazanç konusunda sıkıntısı olanlar gerçekçi bir şekilde hareket edebilirler. 22 Kasım tarihinde Güneş aşk evinizi ziyaret ettiğinde yolculuklar, görüşmeler, yeni tanışmalar gündeme gelebilir. İyimser ve neşeli, içinden geldiği gibi davranan kişi belli bir kural çerçevesinde yaşamaktan hoşlanmaz. 24 Kasım Merkür geri hareketi ve ardından 25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması aşk hayatınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket ederek durumunuzu gözden geçirmeniz lazım. Pürüzleri gidermek için sabırlı olmak şarttır. Belli bir yavaşlama oluşur. Ancak bu hem kendinizi hem de içinde bulunduğunuz durumu anlayabilmeniz için verilen kısa bir moladır. 26 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında etrafınızı kontrol altında tutmak, başkalarını yönlendirmek isteyebilirsiniz.

Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

2 Kasım Merkür Yay Burcuna Girişi 18:54
2 Kasım Venüs Yay Burcuna Girişi 10:51
9 Kasım Neptün Düz Seyrine Geçişi 20:54
11 Kasım Mars Başak Burcuna Girişi 06:15
11 Kasım Chiron Düz Seyrine Geçişi 01:14
22 Kasım Güneş Yay Burcuna Girişi 18:08
24 Kasım Merkür Geri Hareket Başlangıcı 09:19-Yay Burcunda
25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması 08:20-Yay Burcunda
26 Kasım Venüs Oğlak Burcuna Girişi 14:36

AŞK VE İLİŞKİLER

11 Kasım tarihine kadar burcunuz üzerinde seyir ekinliği devam edecek olan Mars, Aslan burcunun ateşli doğasını ortaya çıkararak, size cesaret gücü verebilir ve girişimler açısından hırslı bir şekilde öne çıkmanızı sağlayabilir. Bu durum uzun aylardır sessiz durmakta zorunda kalan siz Aslanların yeniden gücünüzü kazanmanızı ve ben buradayım demenizi sağlayacak son derece değerli bir etkidir. Şimdi yapılması gereken kendinizi açık ve seçik bir şekilde ortaya koyabilmek. Yalnız bunu yaparken de abartıya kaçmamak, illa benim dediğim olacak tarzda hareket etmemek, saldırgan davranmamak, hayranlık toplamaya çalışmadan, gururlu ve kibirli davranmadan karşınızdaki kişiyle ortak hareket edecek tarzda ilerlemek olmalıdır. Liderlik yeteneklerinizi kullanarak hayatınıza bir yön vermeli, bu yön sayesinde beraberliğiniz adına yeni bir düzen kurabilmeli, artan güven duygunuzla hem sevdiğiniz kişiyi hem de hayatı kucaklamalısınız. İlişkisi olmayanlar için bu sürecin anlamı ise, dış dünyada artan cazibenizin ve güvenli duruşunuzun, karşı cins tarafından oldukça beğenilmesi ve dikkat çekmenizdir. Hani üstünde şeytan tüyü var dedikleri söze uygun, öyle bir parıldamaya başlarsınız ki, isteseniz de cazibeniz ve çekiciliğinizi bir şeylerin bastırması mümkün değildir. 7 Kasım tarihinde Mars-Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak. Bu görünüm, ilişkinizle alakalı pürüzlerin, hayal kırıklıklarının yüzeye çıkmasına neden olabilir. Aranızdaki görüş farklılıkları 2 yıl öncesini hatırlatan olayların tekrar yaşanmasına veya içinde bulunduğunuz şu anki durum mesafenin daha fazla artmasına sebebiyet verebilir.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Merkür-Yay burcu dönemi, aşk hayatınızın canlanması, iletişim anlamında kendi öneminizi hissettirmeniz, düşüncelerinizin doğruluğu konusunda inatçılık etmeniz anlamına geldiği gibi yeni tanışmalar yeni serüvenlerin de genel olarak yaşandığı süreçlerdir. Yalnız şunu belirteyim ki, Merkür Yay burcunda mutlaka mercek altına alınması gereken bir enerjidir. Çünkü abartılı ve fanatik tarzda eğilimlere yol açabilir. Bu yüzden yenilik arayışınız mevcut ilişkinizi risk altına alabilir. Dikkatli olmakta fayda vardır. Merkür gezegeni siz Aslanların ileriye yönelik hedefler ve para evinizin de yöneticisi olduğundan, bu dönemde amaçlarınızı sanatsal konularda, yabancılarla temasta, bilgilenme, oyun veya hobilerinizle aracılığıyla gerçekleştirebilecek sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren ve eğlenmeye yönelik işler ön planda olabilir. Sosyal hayatınız canlanabilir ve sosyal aktiviteler kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde önem kazanabilir. Keşifçi ve maceracı yapınız öğrendiklerinizi yazıya ve söze dökebilmenizde etkilidir. Kimileriniz için özellikle çocuklarınız veya çocuklar aracılığıyla para kazanmanız anlamına gelebilir. Yolculuklar ve yabancı dil, uzak ülkelerle bağlantılı aktivitelerden finansal gelir elde etmeniz mümkündür. Kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edeceğiniz bu etki altında, yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeye çalışmalısınız. Güçlenecek iyimserliğiniz size yanlış kararlar aldırmaması için temkinli olmanızda fayda vardır.

2 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Venüs- Yay burcu etkisi altında aşk konusunda daha deneyimsel ve maceraya dönük düşünmeniz mümkündür. Birlikte aktif şekilde hareket edeceğiniz, size farklı dünyaların kapılarını açacak, eğlenceli, kültürlü, pozitif ruha sahip kişilerle olmaktan keyif alabilirsiniz. Hoş zamanlar geçirmekten, yaşamı esprili bir şekilde ele almaktan, hayallerinizi ve ideallerinizi paylaşmaktan mutluluk duyacağınız bu süreçte uzun süreli bir ilişkiden ziyade neşeli bir arkadaşlığı daha fazla tercih edebilirsiniz. Yeniliklere açık olacağınız için, karşınızdaki insanı tanımak, onun farklı yönlerini keşfetmek, dürüst ve açık bir şekilde paylaşımda bulunmak bu dönemin etkili yansımaları arasındadır. Özellikle bu süreçte yabancı uyruklu kişiler, kendi diliniz, dininiz ve kültürünüz dışında farklılıkları olan karşı cins sizi fazlasıyla etkileyebilir. Venüs bu burçta ilerlerken serüven meyliniz oldukça fazladır. İlişkisinde aradığı mutluluğu bulamayan Aslanların bu enerjinin etkisi altında bir başka kişiye yönelmeleri mümkün olsa da, beraberliklerini bitirmek gibi bir istekleri olmayabilir.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş genel anlamıyla uzakları keşfetmenizi, yabancılarla temas etmenizi, hem ruhsal hem de fiziksel açıdan kendinizi gayet iyi hissetmenizi, aşk hayatınızla alakalı her mevzuda bir çocuk kadar rahatlamanızı sağlayıcıdır. Sizler için yeni bir aşk anlamına gelebileceği gibi, birlikteliğinde mutlu olan Aslanların sevdikleri kişiyle gayet hoş vakit geçirme olanağı buldukları bir dönemin de göstergesi olabilir. İlişkisi olmayan Aslanlar için bu süreç, gayet heyecanlı ve erotizm açısından güçlü bir zaman anlamına gelebilir. Özellikle yabancı uyruklu kişilerle iletişim ve birebir ilişki yaşamak açısından da olumlu enerjilere sahipsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen Aslanlar için bu enerji oldukça etkilidir. Yine bu enerji altında hayatın eğlenceli yanlarını tadabilmeniz kolaylaşır ve her türlü etkinlikte kendinizi gösterebilecek, hobilerinize vakit ayırabilecek, sanatsal, sportif konularda girişimlerde bulunabilecek güce sahip olabilirsiniz. İş hayatınızın gündelik temposu içinde yeni iş olanakları sağlayabilecek bu etki altında, işinizle alakalı gelişmeler ve yoğunluklar göze çarpabilir. Sizler bu süreçte, güçlenen inancınızla zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Hak ve adalet duygusu içinde hareket etmeye devam edeceğiniz bu dönem, çocukları olan Aslanlar için ailevi ilişkilerin güçlendiği bir zaman dilimidir. Bu seyir devam ederken, Merkür 24 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında bu alanda geri hareket yapacağı için, yukarıda bahsi geçen gelişmelerde yavaşlama, yanlış anlama veya iletişimsel zorluklar yaşanabilir. Aslında bütün bunlar içinde bulunduğunuz durumu ve gelişmeleri dikkatlice gözden geçirmeniz, temkinli davranarak yanlış kararlar vermemeniz bakımından etkili mola sürecidir. Böyle görüldüğü zaman geri hareketin sizi tedirgin etmesine fırsat tanımamış olursunuz.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Aşk ve flört ilişkileriniz, romantik ilişkileriniz, irade gücünüz, kararlılığınız, zevk aldığınız tüm hobileriniz, yaratıcılığınız, çocuklarınız, benliğinizi öne çıkarmanızı sağlayan faaliyetleriniz ve dikkat çekme çabalarınız, borsa, spekülasyon, şans oyunları, eğlence hayatı, tiyatro, müzik, sportif faaliyetleriniz.

Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?

- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular
- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

İŞ VE KARİYER

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş genel anlamıyla eviniz, ailenizle ilgili her türlü konuda iç gözlemde bulunma süreci anlamı taşır. Sizler bu dönem içinde, çocukluğunuzda sizi etkileyen ve ailenizle olan ilişkilerinizden kaynaklanan tüm geçmişinizi tekrar gözden geçirerek, sizi oluşturan değerlerin altını bir kez daha çizebileceksiniz. Hangi konular bilinçaltınızda yer etmişti, hala hangi olayların etkisi altındasınız. İçinden bir türlü çıkamadığınız hangi psikolojik sıkıntılara sahipsiniz. Evinizi birlikte paylaştığınız insanlarla bir arada olmaktan gerçekten mutlu musunuz? Yaşamınızı yeniden yönlendirmek adına hangi güçlü mücadeleyi vermek zorundasınız. Benliğinizin derinliklerinde sizi rahatsız eden durumlar nedir? İşte bu ve buna benzer soruların cevap bulduğu bir dönem geçirebilirsiniz. Her yıl bu mevsimlerde, akrep burcunda ilerleyen güneşin sizin doğum güneşinizle zorlu görünüm oluşturması nedeniyle bu bir aylık dönemin zorlu geçmesine neden olabilir. Bunun yarattığı psikolojik etkiler altında dış dünyadaki herkesin sizin benliğinize meydan okuduğunu hissedebilirsiniz. Bu durum altında sizler genel ev yaşamınız veya ailevi konularda bir değişim sürecinden geçersiniz. Kimileriniz yeni bir kararla iş dünyasını bırakarak ev yaşamını tercih edebilir, kimileriniz ise, ev içinde değişimlere gidebilir, bazılarınız ise yeni bir eve taşınabilir. Her ne olursa olsun, bu değişimler genel olarak çoktandır düşündüğünüz planladığınız şeylerdir. Yalnız olaylar yavaş geliştiği için, gergin tepkiler vermeniz mümkündür. Yapmanız gereken ise, kafanızın içindeki hedeflerden şaşmamak, yeni oluşan şartlara uyum göstermek ve gereksiz endişelerden kurtulmaktır.

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA-10 Kasım saat 22:16

10 Kasım saat 22:16 itibariyle Boğa-Akrep burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, özellikle mesleki girişimleriniz veya çalışma hayatınızla ilgili konularda kendinizi yeteri kadar güçlü ifade edemeyişinizin getirdiği sorunları gösterdiği gibi, tam tersine içinizden gelen bir dürtü ile değerlerinize aşırı sahip çıkmanız anlamına da gelebilir. Burada yapılması gereken, adım adım ilerlemeyi kabul etmek, değerlerinizin farkında olmak, ancak yapıcı değişimlerde bulunmayı da bilmektir. Bu Dolunay, otorite konumunda bulunan kişilerle aranızda istemeden de olsa yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Bütün bunlar karşısında, sakin ve olgun yaklaşımlar içinde çözüm bulmaya çalışırsanız, her türlü güçlüğü kolaylıkla savuşturabilirsiniz. Bir yandan dışarıda, işinizle alakalı mücadele verirken, diğer yandan ailevi konulardaki sorumluluk ve güvence meseleleriniz arasında kalabilirsiniz. Bu durum kimi zaman stres altında kalmanız ve herşeyden elinizi çekerek uzaklaşmanıza neden olabilir. Şu anki konumunuz, sizi doyurmadığı için, anlamsız ve geleceği belli olmayan bir mesleki faaliyetin içinde kendinizi sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Fakat bütün bunlara rağmen, siz bu enerjinin bilincinde olarak, kendinizi yine de güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışır, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket ederseniz hem işinizde büyük problemler yaşamamış hem de aile yaşamınızda arzuladığınız huzura kavuşmuş olursunuz. Benim tavsiyem bu tarihin yakınlarında özellikle mesleki ve ailevi konularında sakin ve olgun yaklaşımlar içinde olmanız, sabit fikirli düşünmemenizdir. Sizin değerlerinizle başkalarının istekleri arasında yaşanabilecek gerilimden uzak durmanız faydalıdır.

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında Oğlak burcunda seyredecek olan Venüs seyrini, hem 24 Kasım tarihinde başlayacak Merkür geri hareketi hem kariyer evinizde hala devam eden Jüpiter geri hareketi ve de Kasım ayının tümünde etkili olacak enerjiler çerçevesinde ele almak lazım. Nelere dikkat etmek gerekiyor? Öncelikle geçmişi şöyle bir gözden geçirmek lazım. İş hayatınızla ilgili konularda, geçmişte yaşanan tecrübelerinizi düşünerek neler eksik, hangi konularda kendinizi geliştirmelisiniz veya iş yaşamında ustalaşmanız için neler yapmanız gerekiyor bunları düşününüz. Eğer yeni bir iş düşünüyorsanız. Tam olarak sağlam bir iş bulmadan mevcut işinizden ayrılmayınız. Aynı ortamda birlikte paylaştığınız kişilerle olan ilişkinizin son derece önemli olduğunu ve bu konuda dikkatli hareket etmeniz gerektiğini biliniz. Kimi zaman yaptığınız iş veya iş yeri ortamınızla ilgili konularda sıkılabilirsiniz. Çevrenizle olan her türlü ilişkinizde ılımlı bir şekilde harekete etmeli, her şeyi biliyorum havasına girmemeli, ancak sizi ezmeye kalkmalarına da göz yummamalısınız. Venüs Oğlak burcu seyir zamanlarında kişi tevazu içinde olmayı, disiplinli çalışmayı, ciddi şekilde hareket etmeyi bilmelidir. Hedefe varmak için sabırlı davranınız. Yolunuz uzun ve çetin olsa da, Venüs oğlak burcu pozisyonu size disiplinli çalışmanız için baskı uygulasa da, siz bütün bunların geleceğiniz açısından önemli olduğunu bilerek dayanmalısınız. Pratik bir şekilde çalışmayı, organize olmayı, iş saatlerinizi düzenli bir şekilde ayarlamayı başardığınız takdirde bu süreç sizin için oldukça verimli geçebilir. Yeter ki siz gurur yapmayın, inatçı davranmayın ve o muazzam cömertliğinizi, yüce yürekliliğinizi göstermeyi bilin. Ayrıca eşiniz, aile büyüklerinizle alakalı sağlık konuları bu dönemde sizi meşgul edebilir ve bizzat bunlarla ilgilenmek sizin neredeyse gündelik aktiviteniz olmaya devam edebilir.

PARA KONULARI

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi Merkür sayesinde ifade gücünüzü sözel, yazı ve aktivite anlamında ne denli güçlü bir şekilde ortaya koyabilirseniz o denli parasal yönden güçlenmeniz mümkündür. 24 Kasım tarihinde etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketine kadar İşiniz seyahat, turizm, yüksek eğitim, halkla ilişkiler, yabancı ülkeyle bağlantılı alanlarla alakalı olabileceği gibi, çocuk eğitimi, eğlence hayatı, sanatsal faaliyetler, diplomasi, politika, hukuk, danışmanlık, tercümanlık, yayın hayatı gibi konulardan para kazanmanız mümkündür. Yoğunluk bu süreçte fazlasıyla hakimdir. Parasal kazanımlarınızda spekülasyon ve yatırım konusu da değerlidir. Ticari, eğitimle bir şekilde alakası olan yerlerden gelir elde etmeniz mümkündür. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanız, insanlarla iyi bir diyalog içinde olmanız, kendinizi güçlü bir şekilde tanıtımınız son derece önemlidir. Burada dikkat edeceğiniz husus, bu enerjinin çabucak tüketilmeye yönelik olması ve bu nedenle abartıya açık oluşudur. Yani siz, yukarıdaki konularda temelinizi güçlü tutmanız halinde bu enerjiyi kalıcı olarak kullanabilirsiniz. Böylece kısa süreli faydalar elde etmek yerine devamını sağlamış olursunuz. 24 Kasım sonrası ise, parasal konularda dikkatli olmakta yarar var.

11 Kasım-23 Ocak tarihleri arasında para evinizde seyrini sürdürecek Mars, tasarrufun önemini göstermekte. Yani maddi konularda daha dikkatli hareket etmek gerekliliği doğabilir. Kaynaklarınızı olur olmaz şekilde harcamalar yaparak tüketmek yerine, sistemli şekilde hareket etmenize neden olan şartlarla karşılaşabilirsiniz. Bu enerjinin etkisi altında özellikle dispozitör güç Merkür 24 Kasım tarihinde geri harekete başlayacağı için lütfen harcamalarınız konusunda dikkatli olunuz. Ekonomik yönden hakikaten bütçenizi sarsmayacak veya her ihtimale karşı bir kenarınıza para ayırın.

Bu enerji, parasal konularda eleştirel tavırlar içinde olmanız veya kazanımlarınız konusunda eleştirilere maruz kalmanız anlamına gelebilir. Özgür ve gururlu Aslanlar için bu durum tabii ki rahatsız edicidir. Özellikle ay sonuna doğru enerjiler maddi anlamda zorlayıcı olarak görülüyor. Ancak şu var ki, bu eleştiriler dikkatlice gözden geçirildiğinde oldukça faydalıdır. En azından kendinizi düzenlemenizi ve gözden geçirmenizi sağlar. Maddi konularda titizlik ve pratik hareket etmek Mars sayesinde mümkündür. Eldeki verilere göre hareket etmeniz sayesinde kalıcı çözümler bulmanız kolaylaşır. El sanatlarıyla uğraşmak, hizmete yönelik servisler, hesaplama(muhasebe) hijyen gerektiren konular üzerinden para kazanılabilir. Ayrıca bu süreçte eş, iş ortağınız, yasal davalarınızla ilgili konularda beklediğiniz paralar gecikebilir veya hayal ettikleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir. Benim tavsiyem maddi açıdan ılımlı hareket etmeye özen göstermenizdir. Nitekim Mars Başak burcu enerjisi altında kolay kolay sinirlenmezsiniz ancak canınızı sıkan ufak tefek konular rahatsız edici olabilir. Bir de abartılı düşünmek ve kararlar vermekten lütfen uzak durun.

Kasım Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 6-7-8-11-12-13-16-17-18-21-22-25-26
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-23-24-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20
Yeniay : 16-17-18
(Ay gezegeninin Aslan burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze
Dolunay :2-3-29-30
(Ay gezegeninin Kova burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kasım ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER