Habertürk 02.07.2011

Aslan burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay aslanlara, ilişki konusunda şanslarının döneceğini söylüyor.

Aslan Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Aslan burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde oluşan Parçalı Güneş Tutulması, kimliğiniz, ailevi ilişkileriniz, yuvanız ve duygularınız üzerinde etkilidir. Siz yaşama hangi gözlükle bakıyorsanız bu tutulma size onu getirir. Onun içindir ki, lütfen pozitif düşünmeye ve herşeye rağmen hayata dört elle sarılmaya çalışınız ve umudunuzu bir çiçek gibi yüreğinizin içinde büyütünüz. 2 Temmuz tarihinde başlayan Merkür Aslan burcu seyri, maddi konularda planlamalarda bulunma anlamında etkilidir. Güven duygunuz yükselir ve bu konuşmalarınızda da hissedilir. Hatta kendi fikirlerinizi fazlasıyla önemsersiniz. 4 Temmuz tarihinde Venüsün burcunuz üzerinde başlayan etkisi, ilişki konusunda şansınızın dönmesini sağlayıcıdır. Bağlı olduğunuz kişiden kopmanız oldukça zordur. Eskiye ait herşey sizi etkisi altına alır. Nostaljik bir etkidir. Anıları uyandırır ve kimi zaman hüzünlendirir. 23-28 Temmuz tarihlerindeki Güneş ve Venüs Aslan burcu seyirleri, maddi konularda güvenlik duygusunun öneminin altını güçlü bir şekilde belirleyicidir. Aşkta kontrolü elinizde tutmaktan hoşlanırsınız. 28 Temmuz tarihinde başlayan Merkür Başak burcu seyri, eğitimden işe, sağlıktan düzenlemeye kadar her konuda akıllı bir şekilde ilerlemenin işaretidir. Başkalarına hizmet duygunuz öne çıkar.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Temmuz tarihine kadar etkili olacak Güneş-Yengeç burcu seyri, aşk hayatınızla ilgili konularda duygusal ve ruhsal manada önem arzetmekte. Belki Güneşin bu seyri size arzu ettiğiniz ataklığı, canlılığı getirmeyebilir, öyle fazla ortalarda görünmeyebilirsiniz. Hatta elinizden geldiğince sakin limanları tercih edebilir, kendinizi kalabalıklar içinde yalnız hissedebilirsiniz. Bütün bunlar sizi korkutmasın. Nasıl her gece Güneş olanca haşmetine rağmen yeni bir günde bizleri aydınlatmak için geriye çekiliyorsa, sizler de Güneşin çocukları olarak şimdi kendinizi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle dünyaya gösterebilmek adına içsel arınmaya, bilinçli istekleriniz için hedef belirlemeye çalışacaksınız. Bu süreç toparlanmak adına son derece önemli, son derece verimli geçebilir. Sadece tek farkı bütün bunlar gizli bir şekilde gerçekleşecek ve pek kimse tarafından görülmeyecektir. Bu dönemde siz kendi yalnızlığınız içinde ruhsal yönden toparlamak adına yaşamınızı gözden geçirebilir, kendiniz için asıl gerekli olanın altını çizebilirsiniz. Egonuz gereği korunmak dürtünüz yükselebilir ancak en yakınlarınıza mahremiyetinizi sunabilirsiniz. Şimdi tek isteğiniz sakinlik ve huzurdur. Bunu size sunabilecek kişi veya olgular baş tacınızdır. Bazen çalışmak dahi istemeyebilir, bazen de ruhunuzun o derin güzelliklerini keşfetmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Liderlik etmek yerine, geri planda kalarak etrafınızdaki dünyayı pencerelerin ardından izleyebilirsiniz. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek için yapmanız gereken en önemli şey, kendi içinizdeki ben duygunuzla buluşmak ve tüm karmaşık durumlara rağmen kendinize güvenmektir. Çünkü bu bir aylık süreç, sizi ışığa doğru yol alan kelebekler misali besleyecek, kimi zaman ürkütse de, Güneşin özel çocukları olarak gideceğiniz güzergahı siz çok iyi bilmektesiniz. Bu yoldan ne ilk ne de son geçişiniz. Şimdi size düşen bir günlük bir ömür için değil bir ömür boyu mutluluk için kendinizi arındırmak, hedeflerinizi belirleyerek üzerine gitmek olmalıdır.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili Aslanlar, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve Parçalı Güneş Tutulması iç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde etkili olacağından, hayatınızdan çıkarıp atmanız gerekenleri tespit etmeniz açısından son derece önemlidir. Sizi duygusal ve ruhsal anlamda dünyadan soyutlayan ne varsa bunları bilinçli bir şekilde gözden geçirirseniz biliniz ki aşamayacağınız hiçbir engel yoktur. Biz insanoğlu kaderin elinde mahkum değiliz. Aklımız, inancımız ve irademiz var. Kendimize şöyle bir derinlemesine bakalım. Orada ne görüyoruz bu çok önemli. Tutulmayı trafikteki ikaz lambası gibi düşünürsek, nerde duracağımızı, ne zaman harekete geçeceğimizi anlamış oluruz. Sözgelimi sağlık problemleri, gizli düşmanlıklar ve yani enerjinizi kesen herşeyin farkına varabilir ve bunlarla nasıl mücadele etmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Yeter ki, kendinizden uzaklaşmayınız. Kendinizi tanımlamakta karmaşa yaşıyorsanız bu tutulma sizi kendi gerçeğinizle yüzleşmeniz ve ayağa kalkıp mücadele etmeniz için itekleyecektir. Aşırı duyarlılığınızı geriye çekerek bağımlılıklarınızı sorgulamalısınız.

Belki de ter dökerek bunca zaman oluşturduklarınızı bir yana koyup yeni bir yola adım atmaktasınız. O zaman hangi yönde ilerlemek istediğinizin farkında olunuz. Bu yol sizi ne kadar mutlu edecek, neler kazandıracak. İyice hesabınızı yapınız. Kendinize yeni bir sayfadan gerçekçi bir şekilde bakmaya çalışınız. Parasal konularda başarılı olmak için ölçülü hareket etmek fakat endişeli davranmamak, ekmeğinizi kazanmak için çaba sarfetmek ancak ilişkilerinize dikkat etmek son derece önemlidir. Her şeye kusur bulmak, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirememek anlamına gelir ki, olumsuzdur. Oysaki Güneş Tutulmasının verdiği destekle kendi kendinizi gözden geçirmeniz, durumunuzu analiz etmeniz gayet faydalıdır. Bu dönemde sanatsal el işçilikleri, sağlık ve güzelleşme konuları, tasarım çalışmaları maddi kazanç getirici olabilir.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs etkisini, örnekle açıklamak istiyorum. Söz gelimi evlisinizdir veya uzun süredir birliktesinizdir. Fakat bu sorunlu bir beraberliktir. Eşiniz size karşı kimi zaman aşırı bağlı, bazen de sizden uzak durmaya çalışıyor gibidir. Bu karmaşık durum öyle veya böyle devam etmektedir. Siz ise, bu durumu kabullenmiş ilişkiyi sürdürmektesinizdir. Venüs Yengeç burcunda seyrine başladığında, geçmiş sorunlar yeniden kendini hissettirmeye başlayabilir. Böyle durumda olanlara tavsiyem, eskinin gölgeleri ve hüzünlendirici olaylarını hatırlamak yerine, öncelikle bu sorunlara neden olan noktalar üzerinde mantıklı düşünmek ve aklı başında çözümler bulmaya çalışmaktır. Eğer aranızdaki sevgi birliği güçlü ise, mutlaka problemlere çare bulunur. Hele bu sıkıntılar, dış etkenler nedeniyle oluşuyorsa, birbirinize kenetlenerek aşabilmeniz gayet kolaydır. Yeter ki, bu ilişkiyi her iki taraf da sürdürmeye kararlı olsun.

Bir başka örnek daha vereyim. Sözgelimi uzun süredir devam eden bir ilişkiniz vardır veya evlisinizdir. Lakin pek mutlu olduğunuzu da söylemek zordur. Bir yandan aranızda iletişimsel sorunlar diğer yandan maddi konularda veya kendinizce problemleriniz vardır. Sıkıntılarınız geri planda huzurunuzu kaçırmaktadır. Ancak ayrılmaya gönlünüz razı değildir. Venüs-Yengeç burcunda seyrine başladığında, gizli sıkıntılarınız öne çıkmaya başlar. Hassasiyetiniz yükselir. Gerek tutulma, gerek Güneş ve Venüsün seyirleri sizi fazlasıyla duygusallaştırabilir. İçinizdeki ses, dayanmanız gerektiğini söylemektedir. Bu durumda olanlara tavsiyem tabii ki gerçeklerin farkında olmaktır. Çünkü Venüsün bu seyri, uzun süre bastırılmış olan üzüntü ve özlemlerinizin, geçmişe yönelik ve elinizde olmayan koşulların sizi duygusallaştıracağını, hatta oldukça üzeceğini göstermektedir. Yapılması gereken, ilişkinizi görmek istediğiniz gibi değil, gerçekçi haliyle ele alarak incelemektir.

Son bir örnek: Hayal kırıklığı yaşamak istemediğiniz için, ilişki kurmaya pek sıcak bakmıyorsunuzdur. Karşınıza çıkan kişileri beğenseniz dahi, geçmişin anıları, eskinin izleri yüreğinizi acıtır. Yine hüsran ve karmaşık duygular yaşanacak ve yine bir başkasının hayatının içine dalınarak sorunlar yaşanacaktır. Bu durumda kişi iki yol izleyebilir. Ya bu dönemde bir ilişkiye başlar fakat oldukça temkinlidir veyahut gerçekten doğru biri çıkana kadar yalnızlığı tercih edebilir. Tarihler 23 Temmuzu gösterdiğinde Güneş burcunuzda ilerlemeye başladığında, yavaş yavaş kendinizi toparlamanız kolaylaşır. Manevi değerlerinin ön plana geldiği, bazı konularda geçmişle alakalı değerlendirilmelerin yapıldığı belki de dönüş çabası içinde olunacağı, eski ilişkilerin tekrar gözden geçirilebileceği ve iç dünyanızda birçok şeyi bir daha ele alacağınız bu sürecin ev, aile, anılar, yaşananlar süzgeçten geçirilerek yüreğinizin ve beyninizin içindekileri belli bir temele oturtma dönemi olduğunu biliniz. Huzur bulmak adına, problemlerden kaçmaya çalışmak, güvendiğiniz alanlara çekilmek gibi dürtüler hissedilmesi doğaldır. Ancak unutmayalım ki, insan aklıyla düşünebilen bir varlıktır. Bunu unutmazsak, dönemi gayet olumlu bir şekilde geçirebiliriz.

Temmuz ayında Venüs-Yengeç burcu seyrinin en dikkate alınması gereken tarihleri: 4-8-9-13 Temmuz olarak görülmekte. Özellikle 8 Temmuz Venüs-Uranüs zorlu görünümü ve Venüs-Chiron olumlu açısı kafamızı karıştıracağa benziyor. Çünkü her ikisi de birbirinden farklı yansımalar. Bir yandan üstünüzde hiçbir baskıya tahammül gösteremezsiniz diğer yandan bağımlılığınız nedeniyle kopamazsınız. Bu durumun geniş yansımalarını her zaman olduğu gibi günlük yorumunuzda okuyabilirsiniz.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, sizler için hakikaten faydalı, tesirli ve oldukça güçlüdür. Hani deyim yerindeyse, Aslanın kendini Aslan gibi ifade edebildiği bu dönemin kıymetini bilmek ve gayet akıllı bir şekilde değerlendirmek gerekir. Her yıl Güneş bu tarihe geldiğinde bir kat daha parladığınızı, dünyaya şöyle bir yüksekten baktığınızı, etrafınızda istediğiniz her insanı etkiniz altına aldığınızı hissedersiniz. Güneş bireylik duygusudur, güçtür, ışıldamaktır, özdür, egodur. Güneşin ışığı nereye değse orası aydınlanır, ısınır. Fazlası zarardır ama yokluğunu düşünmek bile zordur. Hep sorarlar, neden Aslanlar bu kadar etkileyici, neden unutulmaları zor diye. İşte bunun en önemli sebebi Güneştir. Öz kimlik duygunuz üzerinde bu denli etkili olan bu güç eğer doğru bir şekilde kullanılırsa girişim arzusu, başarı, zevk, aşk, coşku, yaratıcılık konularında sizi olabildiğince besler, büyütür, geliştirir. Şimdi her gün sırayla doğum günlerinizi kutlamaya başlayacaksınız. Bir yaş daha olgunlaşacak ve bir yaş daha almanın ağırlığı ve sorumluluğu içinde hareket edeceksiniz. Dış dünyada aktif ve son derece cesur, sıcak ve cömert hatta azametli bir şekilde kendinizi gösterme vaktiniz olan bu tarih diliminde sevginizi ifade etme, imajınızı güçlendirme, çevrenizle bağlantı kurma ve en olumlu yönlerinizi gösterme, ben buradayım diyebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

23 Temmuz tarihine kadar etkisi devam edecek Güneş-Yengeç burcu seyrinden geçtiğimiz Haziran ayında bahsetmiştik. Önemini hala koruyor. Ne zaman bir gezegen Yengeç burcunda ilerlemeye başlasa sizler geriye çekilir ve gezegenin işaret ettiği konular üzerinde düşünmeye başlarsınız. Bu gezegen Ay ise duygusallaşırsınız, Mars ise ailevi konular üzerinde hislenirsiniz, Venüs ise korunmak, kollanmak istersiniz. Tabii ki bu gezegen yöneticiniz Güneş oldu mu, gerek yaşamınıza yön verirken, gerekse tüm kişisel ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Enerjiniz düşebilir, Aslan bile olsanız desteklenmeniz, motive edilmeniz gerekir. Oysaki bu halin tek çözüm yolu, bu sürecin farkında olarak kendinizi ayarlamaktır. Yani yaşanılan duyarlılığın, geriye çekilişin, hassasiyetin düzeltilmesinin sizin elinizde olduğunu bilirseniz bu transit zamanları çok daha yararlı şekilde geçirebilirsiniz. Oysaki çoğunluk olarak ne yapıyorsunuz?

Aşırı gurunuzu devreye sokarak her fikrinizin kabul edilmesini bekliyor ve bu olmadığında ise oldukça bunalıyorsunuz. İkincisi ise herşeyi kendi haline bırakarak ne olacaksa olsun boşver moduna giriyorsunuz. Bu iki davranış veya düşünce biçimi doğal olarak sabit bir noktada hiçbir şey yapamamanıza neden oluyor. İlişki konusunda da aynı durumlar geçerli. Her şekilde kendi isteklerinizi ön plana almaya devam ederseniz, karşınızdaki kişinin sürekli size uymasını beklerseniz ve eleştirildiğinizde kendinizi düzenlemek yerine geri çekilirseniz doğal olarak karşınızdaki kişiyle bir uyum yakalayamazsınız.

Size yaşamınızla ilgili tüm ipleri alabilmeniz için kendinize yeni bir yön çizmeniz gerektiği konusunda, günlük burç yorumlarında da yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizler Güneşin insanlarısınız, o nedenle hiçbir burç sizin kadar sıcak ve güçlü enerjilere sahip değil. O zaman yaşam enerjinizi en iyi şekilde kullanmalı, kendinize olan güveninizi ayakta tutmalısınız. Gezegenler sadece etki yaratırlar, hayatınızın ipleri daima sizdedir. Siz süreci nasıl değerlendirmek istiyorsanız, hayat size onu verir. Korku duyarsanız, endişe yaratıcı olayları önünüze getirir, umutlanırsanız karşınıza yeni doğan güneş birlikte mucizeler getirir. Tercih sizin dostlarım. Yöneticinizi hangi şekilde kullanacağınıza siz karar verin ve mutlu olun.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, zihinsel düşünce gücümüz ve aklımız sayesinde çevremizle bağlantı kurabilmemizde, bu sayede kendimizi ifade etmemizdeki en önemli güçtür. Sizin açınızdan gayet olumlu olan bu enerjiyi daha da faydalı şekilde kullanmak için sabit fikirlilikten uzak durmanız son derece önemlidir. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar konusunda öncelikle hünerlerinizi göstermek konusunda özgüvenli davranmalı, net ve kararlı bir şekilde girişimde bulunmaya çalışmalısınız.

Merkür genel anlamda Aslan burcunda kişinin kendi bildikleri konusunda yanlış dahi olsa diretmesine neden olabilir. Bu durumda yapılması gereken özellikle girişim konusunda sabit düşünmemek, alternatifleri değerlendirmeye çalışmak, içinde bulunduğunuz şartları da gözden geçirerek mantıklı bir karara varmaktır. Aşırı gururlu tepkilerde bulunmak, standartlarınızı çok yüksek tutarak karşınıza çıkabilen iyi bir teklifi elinizin tersiyle itmek yerine olabilecek faydalarını gözden geçirmek ona göre karar vermek akıllıca olabilir. Bu enerji sizler için gayet etkili bir haberleşme, iletişim ve hızlı hareket etme anlamına gelmektedir. Dış dünyada kendinizi, fikirlerinizi, girişimde bulunmak istediğiniz alanların altını bir kez daha çizerek, aktif bir şekilde hareket edebilirseniz, hem çevrenizdeki insanlarla bağ kurmanız kolaylaşır hem de kafanızın içindeki hedefler için mesafe almış olursunuz.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Aslanlar 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, başta çalışma hayatınız olmak üzere özel yaşamınızdaki sorumluluklarınız ile sizi sınırlayan, tedirgin eden geçmişe ait konular, bağımlılıklarınız arasındaki kutuplaşmanın simgesi olarak dikkat çekiyor. Bu tutulma, iş ilişkileriniz, becerileriniz ve iş yapma gücünüzle alakalı her durumla yakından ilgilidir. Bu tarih ve yakınlarında özellikle sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Çevrenizde bulunan, usta, patron konumundaki kişiler üzerinizde baskı uygulayabilirler. İş hayatınızla ilgili mevzularda bu tarih ve yakınlarında yeni kararlar almayınız. Girişimlerinizi ileri bir tarihe ertelemeye çalışınız. Birlikte görev aldığınız kişilerle aranızda oluşabilecek tartışmalardan kaçınınız. İş bağlantınız olan, hizmet götürdüğünüz kişilerle parasal anlamda el sıkışmadan önce bu kişileri iyice araştırınız. Ufak tefek sağlık şikayetlerinizi kulak arkası etmeyiniz.

Çocuk sahibi olmanızın önünde engel oluşturabilecek problemlerinizi ihmal etmeyiniz. Beslenmenize dikkat ediniz. Evcil hayvanlarınızın bakımını ve aşılarını, evinizdeki hijyen durumunuzu kontrol ediniz. İş organizasyonlarınızda olabilecek gelişmelere karşı önlem almayı unutmayınız. Kullandığınız iş teknikleri veya çalışırken izlediğiniz yöntemlerde meydana gelebilecek değişimlere hazırlıklı olunuz. İşinizdeki verimliliğinizi etkileyen her ne varsa gözden geçiriniz. Ani iş değişikliği yapmayınız. Tutamayacağınız işler için söz vermeyiniz. Etrafınızdaki kadınlara dikkat ediniz. Aile sağlığınızı önemseyiniz. Sorumluluklarınızın iş alanında artması mümkündür. Dağılmanın önüne geçmek için muhakkak iş programı yapınız. Olabilecek tartışmalar nedeniyle ani iş değişim kararı almayınız. Gerginlik ve stresten uzak durunuz. Ailenizi veya bizzat sizi ilgilendiren geçmişe ait konuların sizi tedirgin etmesine izin vermeyiniz.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Aslanlar 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay dış görünümünüzdeki en ufak bir ayrıntıdan genel ruh halinize kadar kapsayan geniş bir yelpazenin, canlılık ve bilinçli bir şekilde hayata uyarlanması yönünde etki edecek bir taze kuvvettir. Geçtiğimiz yıldan bu yana neler yaptınız, neler kazandınız, neleri başardınız, neleri es geçtiniz. Bu Yeniayda hem geçmişi şöyle bir kendi içinizde gözden geçiriniz hem de bundan sonra neler yapmak istiyorsunuz, hedefinizde neler var bunları ele alınız. Bu Yeniay da her sene olduğu gibi sizler için bir fırsat anlamı taşımaktadır. Son bir silkelenişle ayağa kalkarak gücünüzü toplayın ve yaşamınız adına alacağınız yeni kararları saptayın, girişimde bulunun ve hedefinize kitlenin.

Bunu yapmanız halinde hem ilişki konusunda esnek olmayı, bundan sonrası için daha sorumluluk dolu bir şekilde hareket etmeyi, kendiniz dışında bir başka insanla hayatınızı bütünleştirmeyi, korkup kaçmak yerine kabullenmeyi ve mücadele etmeyi başaracaksınız. Bugünkü Yeniay enerjisini doğru ve yerinde kullanmanız halinde, iki hafta sonraki dolunayda geldiğiniz son noktayı görebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için, gerçekçi düşünmeli, sorumluluklarınızdan kaçmamalı, kendiniz hakkında net bir kimlik duygusu oluşturmalısınız. Sizin dışınızda var olan insanların fikirlerini dinlemeli, pohpohlanmayı beklemek yerine, yaşamınızda gerçek kıldıklarınızın haklı gururunu yaşamalısınız.

PARA KONULARI

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi Merkür sürecini hem olumlu hem de dikkat edilmesi gereken yönleriyle izah etmek isterim. Olumlu açıdan baktığımızda, organizasyon yeteneğinizin ve odaklanma gücünüzün yüksek olacağı bu dönemde kazanç sağlayan alanları keşfetmeniz gayet kolaylaşır. Sözgelimi sanatsal konular bunlardan biri olarak öne çıkıyor. Aslan kendini ifade etmenin, aşkla bir işin üzerine yürümenin işaretçisidir. Böyle bir enerji, insanı maddi açıdan rahata erdirecek konular üzerinde başarılı kılabilir. Kişi kendinin farkında olduğu sürece bir sorun yoktur. Burada farkında olmak sözcünün altında yatan, kibirlilikten uzak olmak ve sürekli haklı olduğunuzu düşünerek sabit fikirli davranmamaktır. Siz son derece canlı bir insansınız. Enerjinizi sınırlandırmaya pek imkan yoktur. Çalışmaktan da pek şikayetçi değilsinizdir. Ve ben inanıyorum ki, bir Aslan ne kadar zorlukla karşılaşırsa karşılaşsın keyifle mücadelesini sürdürür. Mert ve dürüstsünüzdür. Bu özelliklerinizi mali konular üzerinde bilinçli bir şekilde yönlendirdiğiniz zaman tabii ki paranın kıymetini bilecek ve olur olmaz harcamalardan uzak duracaksınız. Zaten bu süreci olumlu yönde değerlendirmenin de sırrı burada yatmaktadır.

Peki hangi konulara dikkat etmek gerekiyor. Bunların başında, lüks merakı geliyor. Bir Aslan tüm heybetiyle ortalarda dolanmayı sever. Para bunu sağlayan en önemli güçtür. Maddi gücü yerinde olan Aslanların bu dönemde tabii ki dikkatli ve dozunda alışveriş yapmaları, paralarına sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum. Ayrıca aşırı derecede kendinden emin olmanın, bazen insanı maddi konularda yanıltabileceğini düşünmek lazım. Merkür-Aslan burcu seyrinin Temmuz geçişinde olumsuz bir tarih söz konusu değil. 5-9-12 Temmuz tarihleri öne çıkıyor. Bu tarihlerin yansımaları hakkında günlük yorumlarınızda yine geniş açıklamalar yer alacak. Ancak 5 temmuz Merkür-Jüpiter görünümünde dikkatli konuşmakta, özellikle gelir durumunuzu ilgilendiren konularda abartıdan kaçınmakta fayda var dostlarım.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-20-21-22-25-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 9-10-15-16-17-23-24-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5-6

Yeniay: 5-6-7

(Ay gezegeninin Aslan burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze

Dolunay: 15-16-17

(Ay gezegeninin Kova burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER