Mynet 01.10.2012

Balık burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, her yıl olduğu gibi ilişki anlamında ince eleyip sık dokuma ve mantığın ön planda tutulması gereken dönemdir. İnce eleyip sık dokuma zamanı olduğu için, partneriniz veya siz aranızdaki farklılıkların aslında ne kadar özel bir şey olduğunu düşünmek yerine, tam tersi tepkilerde bulunarak birbirinize mesafe koymaya çalışabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar hayatın kendilerine karşı haksızlık yaptığını ve bu yalnızlığın yazgınız olduğunu düşünerek kendinize boş yere yüklenebilirsiniz. Partneriniz ilişkide fazla titiz davranışlar sergileyebilir veya size karşı sevgisini sunmakta kimi zaman çelişkili tavırlar gösterebilir. Bu halleri ise kafanızı oldukça karıştıracağından, hangi yönde hareket etmeniz gerektiğini kimi zaman tespit etmeniz zorlaşabilir. Yukarıdaki durumlar genel etkiler olduğu için, zaten her sene aşağı yukarı genel anlamıyla hissetmekteyiz. Asıl önemli olan görünümlerdir. Böylece bu geçişin Ekim ayındaki etkisini anlamış olacağız. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihi ilişkisi düzgün çiftler açısından gayet olumlu. Aranızdaki paylaşım iki yönlüdür. Biriniz gayet mantıklı, dikkatli ve akılcı davranır, diğer taraf romantik, sevgi ve şefkat doludur. İlişkisi sorunlu olanlar ise, dengeli bir alışverişte bulunmalıdırlar. Bir taraf eleştirir diğer taraftan susup içine kapanırsa sağlıklı bir ilişki yaşanmaz. İlişkisi olmayanlar açısından bu tarihteki görünüm, seçici davranmanın işaretidir. Kişi karşı cinsle olan temasında hem ciddiyet hem de duyarlılık arar. 9 Ekim tarihinde partneriniz ileriye dönük bir şekilde düşünür. Bu seneki Venüs Başak geçişinde, Merkürün Ekim sonunda gerileyecek oluşu, gölgeli günler dahil olmak üzere 1 Kasım itibariyle acil kararlar vermekten uzak durmanızı gerektiriyor.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Eğer siz bir arada olmaktan mutluluk duyan bir çiftseniz, bu enerjinin gücünü arkanıza alarak birlikte bütünlük duygusu içinde el ele vererek ilerleyebilirsiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, paylaşımda birbirinize karşı anlayışsız davranıyorsanız dikkatli olmak lazımdır.
Çünkü aranızdaki farklılıkların yarattığı problemler sıkıntı vericidir. İlişkisi olmayanlar için bu dönemin anlamı, özünde dengeli ve huzurlu bir paylaşıma duyduğunuz ihtiyacı gösterir. Bu öyle bir ilişki olmalıdır ki, hem maddi hem de manevi anlamda sizi güçlendirmelidir. Bu dönemde en önemli nokta, sizin ne aradığınızı ne istediğinizi tam olarak kafanızın içinde oturtarak inançla böyle birinin hayatınıza girmesini dilemenizdir. Kendine inanan, sevgiye adanmış yürekler için mucizeler daima vardır. Sakın umudunuzu yitirmeyiniz.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların bir başka şehir veya ülkede yerleşme kararı vermeniz anlamına gelebilir. Gidip yerinde görerek araştırarak seçimde bulunabilirsiniz. Bu karar, eğitiminiz, işiniz, aileniz veyahut evlilik gibi nedenlerle alınabilir. Bildiğiniz gibi Satürn-Akrep burcu geçişi ve Kuzey düğüm Akrep etkisi zaten önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte sırasıyla siz Balıkların ufkunuzu geliştirme, yeniliklerde bulunma anlamında bir değişim, dönüşümün işaretçisidir. Mücadeleniz yüksek olacak. Belki zorlanacaksınız. Ancak şu var ki, yaşam tek düze değil. Hepimiz günün birinde bir sebeple büyümek, farklı deneyimler yaşamak, gelişmek, hayatımızı yönlendirmek için kararlar veriyoruz. Hayat önümüze fırsatlar çıkarıyor veya mecburen uymamız gerekiyor. Fakat şu var ki, hepsi bizim gelişimimiz anlamında önemli oluyor. Tabii ki kimimiz bunun farkında bazılarımız zamanla anlıyor. Bu dönemde yüksek hedefler belirlemek, kararlı olmak, gerekirse her şeye sıfırdan başlamak, mücadele ederek kendinizi ortaya koymak gayet önemli. Ben sizler açısından bu süreci olumlu buluyorum. Güneş bir aylık dönemde, gerek Satürn ve gerekse Kuzey düğümün işaret ettiği konuların bir ön belirleyicisi olarak etkili olabilir. Yukarıdaki meseleler üzerinde düşünen bir çok Balıkla karşılaşabiliriz. Hakkı olanı elde etmek için veya kendini aklamak adına bazı Balıklar bu dönemde maddi ve manevi davalarla uğraşabilirler. Mistik faaliyetler, gizemli konular, derinlikli araştırmalar bu dönemin etkileri arasındadır. Kişi kazanmak için azimli ve kararlı olmalıdır. İnsanlarla kaynaşmalı, gerekirse ortaklar edinmeli, çıkarlarının farkında olmalıdır. Yolunuz uzun ama bir önceki Satürn-Terazi burcu seyrinde olduğu gibi zorlu değildir.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu hem çalışma hayatınız hem hedefleriniz hem de ilişki anlamındaki sorumlulukların artışıdır. Ancak bu sorumluluklar sizi büyütür, geliştirir, önünüzdeki yolu görmenizi sağlar. Hesabınızı iyi bilirseniz kazandırıcı olur. Panik olursanız fırsatları kaçırmanıza neden olur.

İŞ VE KARİYER

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23:34

5 Ekim tarihi itibariyle Akrep burcunda seyrine başlayacak Satürn, hayatın özünü, yaşamın anlamını kavramak, düşünce ve inancımızın ardında yatan evrensel gerçeklere ulaşmak adına çıkılan yolculukların, öğrenilen bilgilerin, kendi içimize olan yolculukların işaretidir. Ufkunu genişletmek, kendini yeniden oluşturmak isteyen bireyin önce kendindeki eksikleriyle yüzleşmesi gerekir. Bu yüzleşme sonucunda asıl özünüzün farkına varabilirsiniz. Bu keşif süresince bütün sahteliklerden kurtulmanız, korkularınızın ardında yatan gerçeklere ulaşmanız mümkündür. Kolay değildir bu içe dönüş yolculuğu ve insanın kendiyle yüzleşmesi, gerçeklere ulaşması. Bunu ancak sizin gibi aşkın bireyler, mayasında gerçekten safiyet taşıyan kişiler yapabilir. Bazen hayat tüm insafsızlığıyla insanın üzerine yüklenir. Çıkış yok gibidir. Ya siyah ya beyaz ikisinden birini tercih et diye sıkıştırır bizi. Ancak ve ancak kendinin farkında olan kişi neyi seçmesi gerektiğini bilerek yola çıkar. Sizler bu süreçte, kendiniz için en gerekli olanı keşfetmek için eğitim görerek, derin araştırmalar yaparak, okuyarak, öğrenerek bilgelik kazanabilirsiniz. Her öğrendiğiniz bilgi size yavaş ve oldukça derin bir şekilde sunulacağı için, sabırlı olmanız gerekiyor.

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, hedef olarak belirlediğiniz konular üzerinde gayretli ve iyimser hareket etmenin işaretçisi gibi dursa da, diğer burçlara da belirttiğim gibi, ikinci yöneticiniz Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermemek gerekiyor. İş hayatımız ve kazancımızla alakalı risk girmemek lazım. Diyelim ki belli bir borcunuz var veya kafanızın içinde yapmak istediğiniz bir hedefiniz var. Ve siz Mars Yay burcu etkisi altında içinizden geldiği gibi kararlar veriyorsunuz. İş değişikliğinde bulunuyor veya şu anki mevcut işiniz dışında başka işlerle uğraşıyorsunuz. Eğer böylesi kararlarınız düşünülmeden veriliyorsa yani maceracı davranılıyorsa bunun bedelini zorlu ödeyebiliriz. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda seyrini sürdürecek Güneş, her türlü paylaşım, başkalarıyla bütünleşme ve kendinizle alakalı konularda eksiklerinizi gözden geçirmek adına birebir ilişkilerin önemini vurgulamaktadır. Şimdi siz artık kendi fikirlerinizi hayata geçirirken, sizin dışınızdaki insanlarla ılımlı ve uyumlu paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken, kuşku ve kuruntulu durumlarda psikolojik olarak gerilime düşmek yerine dengeli bir iletişimi ön plana getirerek, herkesin kendi payına yapması gerektiği yönünde anlaşmaya varmalısınız. Ne kendinizi feda edecek kadar özverili, ne de başkalarının çıkarları konusunda sertlik gösterecek kadar uyumsuz davranmamalısınız. Siz Balıklar kendi doğal yapınız gereği her zaman bu ince çizgiye dikkat eden kişiler olduğunuz için, bu süreci çok büyük problemler olmadan geçireceğinizi söyleyebilirim. Çıkarlarınız konusunda dikkatli olmayı elden bırakmadan, ihtiyacınız olan alanlarda ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek durumunuzu düzeltecek kararlar alabilirsiniz. Evlilik, ortaklık, kredi, miras ve sigorta gelirlerinizle alakalı olan tersliklerde, gerekli kişilerle irtibata geçerek iyi bir diyalog içinde sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Cinselliğinizi ilgilendiren her konuda bütünleşmek ve bir olmak için her şeyden evvel ilişkinizin kalitesi üzerine düşünmeli karşılıklı haz duygusuna önem vermeyen ve sadece kendini düşünen kişilerden uzak durmaya çalışarak içgüdüsel farkındalığınızı arttırmayı hedeflemelisiniz. Bu konudaki sorunlarınızı tek başına yüklenmek yerine, biz olmayı başaracak şekilde önlemler almak için iletişimi muhakkak sağlamalısınız.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihi: 9 Ekim. Güneş-Jüpiter arasındaki etkileşim, hayata güvenle bakmanızı sağlıyor. Dış etkilerin içinizdeki güzellikleri, inancı yok etmemesi gerektiğini size hatırlatıyor. Mutluluğumuz başkalarına değil, önce kendimize bağlı. Her ne yaşarsak yaşayalım, hayattan asla uzaklaşmayalım. Böyle düşününler güzel sürprizlere hazır olsunlar.

b>PARA KONULARI
5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda seyrine başlayacak Merkür genel anlamıyla zihinsel olarak yoğunlaştığınız, maddi kaynaklarınız, cinsel paylaşımlarınız, bankalarla ilgili durumlarınız, borçlarınız, ortaklarınızla alakalı parasal konulara ara vererek, yüksek eğitim, uzun yolculuklar, keşif ve araştırma, yabancı ülkelere yerleşim veya yabancı kişilerle iletişim, din ve inanç konuları, uzak kültürler, yeni bir yön tayin etmek üzere kendinizle olan keşif yolculuğunuz, genişlemek, büyümek, maceralar, gönül ilişkiniz, eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde zihinsel olarak yoğunlaşmanız anlamına geliyor. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihi gayet olumludur. Başvuruda bulunduğunuz bir iş başarıyla sonuçlanır. Sezgileriniz sizi hiç bir konuda yanıltmaz. Başkalarının gözünde güçlü pozisyona gelirsiniz. Mistik gücünüz yükselir. Bu konularda tanınırsınız. Etrafınızdaki kişileri kolaylıkla etkiniz altına alırsınız. Sözleriniz gizemlidir. Yetenekli olduğunuz bir alanda çalışmaya başlarsınız. Bugüne dek bilmediğiniz ancak son derece önemli bir konuda bilgi sahibi olursunuz. Bu sizin için gayet olumludur. 10 Ekim tarihinde cesaretiniz yüksektir. Girişimlerde bulunursunuz. Ser verip sır vermezsiniz. Mücadele ettiğiniz bir mesele başarıyla sonuçlanır.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.


Sevgili Balıklar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Balıklar bu süreçte, eğitim hayatınızla ilgili konularda yeni bir değişim, dönüşüm ve köklenme yönünde kararlar alabilirsiniz. Bilgiye, bilgilenmeye ve öğretmeye dönük mesleklerde çalışabilirsiniz. Okült konular, bilinmeyenler, yazım, haberleşme ve ticari alanlarda büyüyebilirsiniz. Ortaklarınız yoluyla maddi ve manevi desteklerle karşılaşabilirsiniz. Kehanet, psikoloji, yargı, yasal, kanuni işlerden gelir elde edebilirsiniz. Başka bir şehir, ülke veya farklı bir yerde hayatınızı sürdürebilirsiniz. Yabancı kişiler veya ortaklarla işbirliğinde bulunabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla alakalı maddi ve manevi gelişmeleri yakından takip edebilir, destek olabilirsiniz. Burs alarak veya burs vererek eğitim alanına adım atabilirsiniz. Alacak-borçlarınızla alakalı meseleleri hukuki yollardan çözebilirsiniz. Mesleki alanınızı ilgilendiren seyahatlere çıkarak, yerinde bilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Bazı kişilerle iş veya özel anlamda yollarınızı ayırabilir, başka kişilerle ilerlemeyi, bir araya gelmeyi tercih edebilirsiniz. Eşinizin bir akrabası veya uzak bir tanıdığınızdan miras alabilirsiniz. İnsanlara şifa gücünüzle, özel yeteneklerinizle yardım eli uzatabilirsiniz. Bilinmeyenler üzerinde araştırmalarda bulunabilir, özel bilgilerinizi medya ve yayın yoluyla insanlarla paylaşabilirsiniz. Küçük çevrenizden çıkınız ve büyümeye hazır olunuz. Belki yorulacaksınız ama sonunda gelişeceksiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-16-17-20-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-12-13-18-19

Aşkta En Şanslı Günler: 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-27-28

Yeniay: 24-25-26

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 11-12-13-14

(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER