Mynet 03.09.2012

Balık burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkinizle alakalı konularda yapılacak yeni düzenlemelerin işareti olup, birbirinizle el ve gönül birliği yapmanız halinde, aranızdaki sorunların çözümlenmesinde destekleyicidir. Lakin tam tersi bir durumda Güneşin tetikleyici özelliği nedeniyle, en önemsiz konuların bile sürekli ortaya gelmesi, tartışılması, çözüm bulunmaması anlamına gelebilir. Partnerinizin eleştirel yaklaşımları bu sürecin önemli etkilerinden olup, güya kusursuzluk arayışı nedeniyle yapılmaktadır. Burada size düşen görev, ortalığı ılımlı bir şekilde yumuşatmak ve birbirinizi kırmadan, olabilecek en olgun ifade tarzınızla çözmeye çalışmaktır. Aslında içinde hiçbir kötülük olmasa da, hatta bunu beraberliğinin sürekliliği adına yaptığını düşünsek bile, bazen dozunu kaçırabileceğini göz önüne alarak şimdiden kendinizi hazırlamanız faydalıdır. Böyle bir enerji altında sizin hayalleriniz, hayata bakışınız, yaşam felsefeniz ve isteklerinizle, onun kimlik duygusu arasındaki sorun, kimi zamanlarda, zıt kutuplar gibi birbiriniz arasında çekim oluşturabilir.

Benim tavsiyem beraberliğinizdeki sevgi olgusunu, o ilk günlerdeki heyecanları hatırlayarak ve hatırlatarak gündeme getirmeniz ve şimdiki bu karşı karşıya geliş halini tatlıya bağlamanızdır. Burada düşünmeniz gereken konu şudur. Biz birbirimize karşı galip gelmek için mi beraberiz yoksa birbirimizi güçlendirmek için mi? işte sır dolu soru cümlesi budur. Bu cümle bu sürecin de sonucu anlamına gelebilir. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, karşılarına çıkacak kişiyle aralarında yoğun bir tutkudan ziyade mantıklı bir alış verişin göstergesidir. Yani herkes kendi güvenliğine önem vereceğinden, aşkın karın doyurmadığı düşünülebilir. Balıklar bu enerji altında, çok önceden canları fazlasıyla yandığından karşılarına çıkacak kişide, sadakat, güvence arayabilir ve gelecek konusunu ön planda tutarak beraberlik yaşamayı tercih edebilirler.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde ilişkinizi ilgilendiren konularda aceleci kararlar vermeyiniz. Çok yönlü bir şekilde düşününüz. Prensiplerinize ters düşen bir şey varsa bunu ılımlı bir şekilde konuşunuz. İyi niyetli davranmak veya tam tersine her şeye bir kulp takmak yanlış olabilir. İlişkinizle alakalı konular üzerinde 10 Eylül tarihi önemli. Karşı taraf kendince düşünüyor olabilir. Ona zaman tanıyınız ve vereceği kararı bekleyiniz. 21 Eylül tarihinde ilişki anlamında önünüzü görmeniz mümkündür.

1-17 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, ilişki meselelerin, iş ortaklığı ve sözleşme konularının üzerinde bir hayli incelemede bulunulacak süreç anlamı taşıyor. Yaşamınızı paylaştığınız veya paylaşmayı düşündüğünüz kişi hakkında her şeyi öğrenmek istediğiniz bu dönemde açıklık ve dürüstlük kavramı sizin için pek kıymetlidir. Eğer partnerinizle önemli bir meseleyi aydınlatmak için konuşmak istiyorsanız, bu süreç gayet uygundur. Ayrıca planlamalarda bulunma, sorunları mercek altına alarak akıllıca çözmeye çalışma, bütünden ziyade detayların üzerinde durma anlamında bu seyir önemlidir. Eğer ilişkiniz yürümüyorsa, neden yürümediğini iki taraf da birbirlerinin fikirlerine kulak vererek saptamaya çalışırsanız tabii ki çözüm başarılı bir şekilde elde edilir. Hani benim bir sözüm vardır. Aynayız birbirimize, ne görüyorsan bende, aynısını görüyorum sende. İşte bu söze uygun şekilde, siz sevgiyle yanaşırsanız veya siz gerçekçi bir şekilde durumları ortaya koyarsanız anlaşmanız rahat olur. İş konularında, bu dönem sözleşme maddelerinin tekrar gözden geçirilmesi yararlıdır. Eğer sözleşmeniz yenilenecekse veya yeni bir işe girecekseniz mutlaka bir uzman kişiye danışarak bu sözleşmenin doğru ve hukuka uygun şekilde yapılıp yapılmadığını araştırınız. Bu süreç evlenme kararı alma yolunda ailenizle konuşmanız, aile tanışmaları yönünde de etkilidir. Ancak tabii ki iyice düşünmekte yarar vardır.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde ister eş, ister iş ortağınız isterse yenilik anlamındaki her türlü konuda lütfen iki kez düşünmeyi ihmal etmeyiniz. 5 Eylül tarihindeki Merkür-Mars olumlu görünümü, iş-ilişki-yenilik-eğitim-yolculuk-ticari konularda olumludur. Ancak risk faktörünü 9 Eylül sonrası yapılacak işlerde mutlaka göz önünde tutmakta yarar vardır.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Merkür, diplomasi ve ılımlı düşünmenin, hem başkalarıyla ortak paralar konusunda çıkarlarınızı korumanızda hem de gereksiz şeyler yüzünden zihinsel olarak yorulmamanızda etkilidir. Bu süre içinde ortaklarınız, eşiniz veya ailenizle ilgili her türlü konuda ılımlı yaklaşımlar içinde bulunmakta yarar var. Huzura ulaşmak için öncelikle kendimizle kavgamızı bitirmemiz, olumsuz düşünmememiz, geçmişini affedip yola devam etmemiz faydalıdır. Yaşanan her zorlu deneyim bundan sonraki güzergahınızda size rehber olacak ama bir daha karşınıza çıktığında acaba doğru mu diyerek risk almanıza gerek kalmayacaktır. Ben bu enerjiyi sizler açısından, tırtılın kelebeğe dönüşmesi süreci olarak görmekteyim. Acele etmeden yavaşça ilerleyin, doğanın adaletine güvenin ve siz doğru adımlar attığınız takdirde bir günlük değil bir ömür yaşamayı başarabilen özel bir kelebek olacağınızı bilin. İşte bütün bunların size maddi açıdan getirebileceği yararları göz ardı etmeyiniz.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihindeki Merkür-Uranüs karşıtlığından önce bir not düşmek istiyorum. Son iki buçuk senedir, partnerimiz, iş ortağımız veya farklı konularda işbirliğine zorlanıyoruz. Birileri kepçeyle veriyor sonra tencereyle geri ödetiyor. Bankalarla alakalı borçlar, yükselen faizlerle büyüyor, evinde oturduğumuz kişi, değerinden fazla kira istiyor, borçlarımızı ödemek istiyoruz ancak borcu borçla kapamamamız için sistem bizi zorluyor, şöyle başımızı sokacak bir ev alalım, yatırım yapalım diyoruz astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. İşimizi, sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, ancak kazancımız hak ettiğimizden az oluyor. Sabır sabır diyerek susuyoruz. Ortayı bulmaya çalışıyoruz. Bahsi geçen bu karşıtlık etkisi altında, isyan edebilirsiniz. Ne varsa aşım kaygısız başım, artık sizin de bu yaptığınız haksızlıklara boyun eğmeyeceğim diyerek deyim yerindeyse kazan kaldırmanıza neden olabilir.

İŞ VE KARİYER

7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Mars, gayet güçlü bir yansımadır. Eğitim hayatınızdan akademik kariyerinize, inancınızla alakalı konulardan yolculuklara kadar her anlamda derinlemesine araştırmanın işaretçisidir. Kişi başarılı olmak için kendini mutlaka gözden geçirmeli, eksiklerini belirlemeli, ben biliyorum demek yerine, öğrenmeyi tercih etmelidir. Bu öğrenme sizi başarılı kılabilir. Uzaklara yapılan yolculuklar hem gelişiminiz hem arınmanız hem de dönüşümünüz anlamında faydalıdır. Yüksek öğrenim, mistik çalışmalar, ihtisaslaşma, uzak akrabalarla ilişki, bayan Balıkların eş adayı ile tanışması gibi bir çok gelişim yaşanabilir. Tutkularınız bu dönemde bir hayli yüksektir. Kazanmaya kendini odaklanmış kişi, kaybetmemek için gereken ne varsa yapabilir. Sırlarınız, mahremiyetiniz, özel ve gizli olan faaliyetleriniz yine bu döneme rastlar. Değişik görüşte insanlarla tanışırsınız. Fakat bu insanlar hakkında kimseye pek bir bilgi vermezsiniz. Daha doğrusu hedefinize varırken, karda yürür izinizi belli etmezsiniz. Değişik çalışmalar, aktiviteler hep bilinmeyenler, herkesin erişemediği konular üzerinde toplanır. Ancak Mars-Akrep burcunda bir hayli sert geçiştir. Bilip bilmeden yanlışa sapmamanızda da yarar vardır.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihinde ilişkinizle alakalı konularda partnerinizle karşılıklı konuşabilirsiniz. Karşı tarafın kafanızdaki soru işaretlerini gidermesi gerekecektir. Çünkü siz ne olursa olsun ne yaptığını bilen, hedefi olan, aklı başında birine ihtiyaç duymaktasınız. İlişkisi olmayanlar için bu tarihteki görünüm, kafanızın içindeki kriterlere uygun biriyle tanışmanın işaretçisidir. Ancak her şeyi açık açık konuşmakta yarar var.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında çalışma evinizde etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, doğası gereği her ne kadar akla hep aşk ilişkilerini getirse de, bir önemli özelliği de, hayatımızın huzurlu ve güven dolu geçmesi için gerekli olan parayı temsil etmesidir. Şöyle bir düşünürsek, yaşamdan zevk alabilmenin en önemli şartlarından biri de maddi güvencemiz değil midir? Bu süreçte her türlü alışverişte egomuz ön planda. İster istemez liderliğimizin kabul edilmesinden yanayız. Ancak bunun ayarını öyle akıllıca yapmalıyız ki, huzursuz olmayalım. Israrcı olmak, inatçı tavırlar göstermek, durumunuzun farkında olmamak ne kadar yanlışsa, birilerinin ellerine kendinizi teslim etmek, hiç bir çaba sarfetmeden herşeyin lehinize gelişmesini beklemek de o denli yanlıştır. Bu dönemin faydalı tarafı, sanatsal konularda yaratıcılığınızı körüklemesidir. Dönemi olumlu yönde geçirmek ve sonrasında rahat etmek için, bu süreçte eksiklerinizi gözden geçirmek ve tamamlamak, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, kilonuza özellikle dikkat etmek faydalıdır. Ayrıca iş veya özel arkadaşlıklarınızı, ilişkinizi gerçekçi manada ele almak şarttır.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihinde Bir yandan kendini ifade etmek isteyen birey, diğer taraftan kimsenin denetimi altına girmemek için mücadele veriyor. Planlarını, düşüncelerini ve kendini güçlü bir şekilde ortaya koymaktan yana. İşte bu görünüm, yaratıcı yeteneklerini dile getirerek, önüne çıkan seçenekleri akıllıca gözden geçirerek, güven duygusunu ayakta tutarak kişinin gayet başarılı sonuçlar alabileceğini gösteriyor.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Güneş, her türlü paylaşım, başkalarıyla bütünleşme ve kendinizle alakalı konularda eksiklerinizi gözden geçirmek adına birebir ilişkilerin önemini vurgulamaktadır. Şimdi siz artık kendi fikirlerinizi hayata geçirirken, sizin dışınızdaki insanlarla ılımlı ve uyumlu paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken, kuşku ve kuruntulu durumlarda psikolojik olarak gerilime düşmek yerine dengeli bir iletişimi ön plana getirerek, herkesin kendi payına yapması gerektiği yönünde anlaşmaya varmalısınız. Ne kendinizi feda edecek kadar özverili, ne de başkalarının çıkarları konusunda sertlik gösterecek kadar uyumsuz davranmamalısınız. Siz Balıklar kendi doğal yapınız gereği her zaman bu ince çizgiye dikkat eden kişiler olduğunuz için, bu süreci çok büyük problemler olmadan geçireceğinizi söyleyebilirim. Çıkarlarınız konusunda dikkatli olmayı elden bırakmadan, ihtiyacınız olan alanlarda ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek durumunuzu düzeltecek kararlar alabilirsiniz. Evlilik, ortaklık, kredi, miras ve sigorta gelirlerinizle alakalı olan tersliklerde, gerekli kişilerle irtibata geçerek iyi bir diyalog içinde sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Cinselliğinizi ilgilendiren her konuda bütünleşmek ve bir olmak için her şeyden evvel ilişkinizin kalitesi üzerine düşünmeli karşılıklı haz duygusuna önem vermeyen ve sadece kendini düşünen kişilerden uzak durmaya çalışarak içgüdüsel farkındalığınızı arttırmayı hedeflemelisiniz. Bu konudaki sorunlarınızı tek başına yüklenmek yerine, biz olmayı başaracak şekilde önlemler almak için iletişimi muhakkak sağlamalısınız.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihindeki Güneş-Pluto mücadeleci görünümü, işbirliği yapmanın, ileriye dönük hedeflerimiz, hayallerimiz açısından önemine işaret ediyor. Hayatımızdaki gereklilikleri ve gereksizleri adil ve tarafsız bir gözlem gücüyle gözden geçirmemiz anlamında bizi uyaran bu görünümleri güce dönüştürmenin sırrı, kendimizden ve inandıklarımızdan vazgeçmeden ilerlemekle mümkün. Bazı kişiler, yaşanılanlar veya yaşanmışlıkların izleri yüreğimizin içinde kimi zaman kanasa da, o izler bilgeliğin işaretçisidir. İlişkimizde bir türlü istikrarın sağlanamaması veya karşımıza çıkan insanların ne yaptığını bilmeyen halleri de bizi terbiye edebilir. Bu nedenle arzu ettiğimiz dönüşümü gerçekleştirmekte zorlanıyor olabiliriz. Ancak şu var ki, bu zorluklar bizi koruyucu bir kalkan da olabilir. Her şeyin en güzeli ve en yararlı olana ulaşmak değil mi gayemiz? Eğer bir durum arzu ettiğimiz gibi gelişmiyorsa, bunu bir de bu bakış açısıyla değerlendirmemiz doğru olmaz mı? Meyvenin dalında olgunlaşma süreci yok mudur? Erkenden koparırsak tadı yok diye şikayet edebilir miyiz dostlarım? O zaman gelin bugünkü görünümlerin sizi baskı altına alarak umutsuzluğa sürüklemesine izin vermek yerine, kendiniz için güzellikler düşünün. İsyan etmek kolaydır, pes etmek, hayata havlu atmak kolaydır. Ancak derinliklerin ve bilgeliklerin temsilcisi Balıklara bu yakışır mı, bir düşünün.

PARA KONULARI

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Balıklar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Balıklar bu süreçte, eğitim hayatınızla ilgili konularda yeni bir değişim, dönüşüm ve köklenme yönünde kararlar alabilirsiniz. Bilgiye, bilgilenmeye ve öğretmeye dönük mesleklerde çalışabilirsiniz. Okült konular, bilinmeyenler, yazım, haberleşme ve ticari alanlarda büyüyebilirsiniz. Ortaklarınız yoluyla maddi ve manevi desteklerle karşılaşabilirsiniz. Kehanet, psikoloji, yargı, yasal, kanuni işlerden gelir elde edebilirsiniz. Başka bir şehir, ülke veya farklı bir yerde hayatınızı sürdürebilirsiniz. Yabancı kişiler veya ortaklarla işbirliğinde bulunabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla alakalı maddi ve manevi gelişmeleri yakından takip edebilir, destek olabilirsiniz. Burs alarak veya burs vererek eğitim alanına adım atabilirsiniz. Alacak-borçlarınızla alakalı meseleleri hukuki yollardan çözebilirsiniz. Mesleki alanınızı ilgilendiren seyahatlere çıkarak, yerinde bilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Bazı kişilerle iş veya özel anlamda yollarınızı ayırabilir, başka kişilerle ilerlemeyi, bir araya gelmeyi tercih edebilirsiniz. Eşinizin bir akrabası veya uzak bir tanıdığınızdan miras alabilirsiniz. İnsanlara şifa gücünüzle, özel yeteneklerinizle yardım eli uzatabilirsiniz. Bilinmeyenler üzerinde araştırmalarda bulunabilir, özel bilgilerinizi medya ve yayın yoluyla insanlarla paylaşabilirsiniz. Küçük çevrenizden çıkınız ve büyümeye hazır olunuz. Belki yorulacaksınız ama sonunda gelişeceksiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-19-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 7-8-15-21-22

Aşkta En Şanslı Günler: 10-11

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-3-30

Yeniay: 1-2-27-28-29

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 14-15-16

(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER