Habertürk 01.06.2011

Balık burcu aylık yorumu (Haziran 2011)

Astrolog İrem Su bu ay balıklara, ilişki ve para ile ilgili konularda ön yargılı olmamalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Balık Burcu-Haziran Ayı Genel Değerlendirmesi

Balık burcu aylık yorumu (Haziran 2011)

2 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, dikkatimizi evimiz sınırları içindeki hareketliliğe ve ailemizle alakalı konulardaki iletişimimize çekiyor. Tabii ki bir çoğumuz çalışmak ve ekmeğimizi kazanmak durumundayız. İnsanlara hizmet ediyor, canımızı dişimizi takarak çalışıyoruz. İstiyoruz ki kimseye muhtaç olmayalım ve düzgün bir yaşam sürelim. İşte bu yüzden kimi zaman ailemizi ihmal ediyoruz veya gerginlikler nedeniyle sağlımız risk altına giriyor. İşte bu tutulma bize biraz daha sakinleşmemiz kendimize dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Merkür, Venüs ve Mars aynı alanda seyirlerine sürdüreceği için doğal olarak hem ilişkimiz hem parasal konular hem de hayata bakış açımız olarak önyargıyla hareket etmememiz, belli bir sistem çerçevesinde sağlıklı bir şekilde paylaşımda bulunmamız gerekiyor. Bunu başardığımızda hem iş sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz hem de bilgimizi tecrübemizi gerekli alanlarda sergileme fırsatı buluruz. 15 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Ay Tutulması kariyer hayatımız, toplumsal aktivitelerimiz konusunda belli bir hızlanmanın göstergesi. Bizi derinlemesine düşünmeye, kendimizden emin olmaya ve yeteneklerimizi keşfetmeye teşvik ediyor. Duygusal düşünmek yerine girişimci bir ruhla hareket edersek başarı bizimle demektir. Ancak tam tersine abartılı tepkilerde ve isteklerde bulunur, dağınık çalışır ve hayallerimizin esiri olursak hayattan olumlu bir karşılık beklememiz mümkün değildir. Bu tutulma iş sorunlarınız, iş girişimleriniz ve işinizle alakalı konularda yaşanabilecek yeni gelişmelerin işaretçisidir. Bu gelişmelere göre kendinizi şimdiden ayarlarsanız olumlu yansımaların sizi bulduğuna şahit olabilirsiniz.

Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

2 Haziran Parçalı Güneş Tutulması 00:16-İkizler Burcunda
2 Haziran Merkür İkizler Burcuna Girişi 23:02
3 Haziran Neptün Geri Hareket Başlangıcı 10:28
4 Haziran Jüpiter Boğa Burcuna Girişi 16:56
8 Haziran Chiron Geri Hareket Başlangıcı 22:07
9 Haziran Venüs İkizler Burcuna Girişi 17:23
13 Haziran Satürn Düz Seyrine Geçişi 06:51
15 Haziran Ay Tutulması 23:14-Yay Burcunda
21 Haziran Güneş Yengeç Burcuna Girişi 20:16
21 Haziran Mars İkizler Burcuna Girişi 05:50

AŞK VE İLİŞKİLER

9 Haziran tarihine kadar Venüs-Boğa burcu seyri devam ediyor. Uyum, paylaşım, sevgi alış verişi konularında yakın çevrenizle olan bağlantınızı olumlu yönde etkileyicidir. Ayrıca aşk adına düşünürken ve karar verirken, sevgi, saygı ve güven üçlüsü içinde hareket edeceğinizin göstergesidir. Bu dönemde yanılmanız, birileri tarafında duygusal yaralar almanız, kendinizi mutsuz hissetmeniz mümkün değildir. Bilakis öyle sağlamcı ve öylesine temkinli davranırsınız ki, yanlış bir karar vermeniz pek mümkün değildir. Kolay değil tabii ki, nicedir mücadele etmektesiniz. İşte şimdi karşınıza çıkabilecek kişi ile veya şu anda hayatınızda bulunan insanla sağlam, ileriye dönük bir şekilde konuşabilme, bağlantıda bulunabilme şansına sahipsiniz. Artık geleceğiniz adına düşünüyorsunuz görmek istediğinizi değil, gerçek olanı istiyorsunuz. Hayal değil, bilakis gözlerinizi dört açarak ilerlemekten yanasınız. Çünkü artık, iyi niyet, empati kurmak, kendinden önce başkasını düşünmek zamanı olmadığının, bu iyi niyetliliğin başınıza ne gibi sorunlar açtığının, bu izlerin kapanmasının zaman alacağının farkındasınız.

Şimdi önemli olanın ayaklarınızı sağlam olarak yere basmak olduğunun farkına bir kez daha varacaksınız. Venüsün güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemesi böylesine etkileyici. İnsanı şöyle bir kendine getirir ve akıllı ol diyerek uyarır. İnsan böyle bir transit etki altında yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğini bilir. Önlemini alır, hayata ona göre bakar. Sen yanlış bir seçimdin ve ben doğruydum diyerek gitmesi gerekenleri uğurlayın, mantıklı gözlerle dünyaya bakın. Bunu öylesine inançlı yapın ki, dışarıdaki dünya hak ettiğiniz güzellikleri size sunsun. Şöyle bir etrafınıza bakın, size bakan sevgi dolu bir gözle karşılaşmanız bu süreçte mümkün. Siz de ona bakarken, bugüne dek yaşadıklarınızı unutun.

21 Haziran tarihine kadar Boğa burcunda ilerleyecek Mars, sahiplenme, sadakat, dürüstlük ve doğruluk olguları içinde ilişki yaşamaktan oldukça keyif duyabilirsiniz. Aşk konusunda güçlenmenizi, sadakat duygusu içinde hareket etmenizi sağlayan, bir ilişkiden ne beklediğinizi, partnerinizle neleri paylaşmaktan hoşlandığınızı, aranızdaki iletişimde neleri merkez aldığınızı belirleyebileceğiniz bu dönemde, ilkbaharın tohum vermeye hazır toprağı gibi, sizler de aşk konusunda verimlilik, kalıcılık, sadakat olgularını ön planda tutarak ilişkinizi büyütebilir, böylece güzellikler biçebilirsiniz.

Duygularınızı bir oya gibi işleyeceğiniz bu dönemde, aşkın teninizdeki yansıması, size ayrı bir canlılık, yaşama sevinci ve fiziksel açıdan taze bir görünüm sunabilir. Duygularınızdan emin olmanız nedeniyle, artık hangi yolda yürümek istediğinizin bilinciyle ilerleyebilirsiniz. Boğada ilerleyen Mars, Venüs tarafından 9 Haziran tarihine kadar desteklenmekte. Kendi bünyesinde sahipliği, elde edileni korumak içgüdüsünü, yeri geldiğinde yüreğinizin kalesini savunabileceğinizin de göstergesidir. İşte tam bu noktada, eğer ilişkinizde sorunlar devam ediyorsa sağlamlık çerçevesi içinde gözden geçirilerek, karşılıklı güven duygusu öne alınarak çözümlenebilir. İlişkisi sağlam temelli olanlar bu dönemde, cinselliklerini doyasıya yaşayabileceklerini, arzularının karşılıklı olması nedeniyle, birbirlerine kenetleneceklerini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Tabi bunun sonucunda hayatı güzel görmemek, mutluluğu yüreğinizde hissetmemek mümkün mü? ilişkiye yeni başlayacaklar açısından bu enerjinin önemi, ilişkinin niteliğine ve kişilerin karakter yapılarına göre değişse de, en başta dikkat etmeleri gereken nokta, birbirlerinin ilkelerine, inandıklarına ve beklentilerine karşı duyarlı olmaları, birbirlerinden ne beklediklerini net bir şekilde ifade edebilmeleridir. Böylelikle kişiler ileride yaşanabilecek her türlü sorunu beraberce çözmüş olurlar. Bu çözüş ise, hayal kırıklığı gibi bir durumun ortadan kalkması anlamına gelir. İşte bütün bu güçlü enerjiler altında aşk yüreğinizde alevlenirken, aşkı yüreğinizde ihtirasla sarıp sarmalarken yüzünüzdeki o tatlı gülümseyişi görmeyi ne kadar isterdim bilemezsiniz.

2 Haziran-16 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür hareketliliğin, konuşmaların, değişimin işaretçisi. Siz yuvanıza bağlı ve düşkün bir kişisiniz. Uyumlu ev yaşamı ve evinize gelenlerle huzur bulan ve ağırlamaktan hoşlanan bir kişi olarak evinizi ilgilendiren en olumsuz durumda bile moral olarak düşüşe geçebilirsiniz. İşte bu süreçte hızlılık veya iki yönlü düşünme, koşuşturmalar zihnen sizi yorsa da sezgileri ve insancıl yanları güçlü olan siz Balıklar bir şekilde bu enerjiyle baş edebilir ve negatif durumları kendi lehinize döndürebilirsiniz. İnancınız bu yolda rehberinizdir. Hiç ummadığınız yerlerden gelen destekler sayesinde bir şekilde bu durumları atlatacaksınız. Maddi durumları pek kafanıza takmadığınız için sizin mutluluğun anahtarı evinizdeki huzurdan geçtiğine göre zihninizi, doğal empati kabiliyetinizle birleştirerek içinizdeki inancınıza sarılın ve düşüncelerinizi pozitif alanlara yönlendirin. Göreceksiniz hiç ummadığınız değişimleri düşüncelerinizin gücüyle yakalayacaksınız. 3, 5, 14 Haziran tarihleri tedbirli olunması açısından önem taşıyor.

9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında, İkizler burcunda seyrini sürdürecek Venüs, yuvanızla alakalı konulardaki paylaşımların, iletişiminin göstergesi anlamına gelen bu enerji, aile içindeki her türlü bağlantının, problemlerin gündeme gelerek çözülmesi adına etkilidir. Kimi zaman kardeşlerinizle ilgili kimi zaman yakınlarınızla alakalı her konu eviniz içinde konuşularak çözümlenilmeye çalışabilir. Zihinsel uyumun ev alanı içinde mutlaka sağlanması gereken zamandır. Kişisel olarak ahenk içinde ve huzurlu bir dönem geçirmek için, öncelikle dengeli bir paylaşımın sağlanması gerekmektedir. Venüs İkizler burcunda mantıklı bir bağ kurmak gerektiğini de göstermektedir. Aile içi ilişkiler yüzeysel olmamalı, birlikte yaşadığınız kişiyle paylaşımlarınızı düzene koymalı, dışarıdan hiç kimsenin evinizdeki sorunlara karışmamasını sağlamalısınız. Bu dönemde duygularınızı tarafsız bir bakış açısı altında incelemeniz ve bilinçaltınızdaki çelişkilerden muhakkak uzak durmanız, karar verilmesi gereken konularda her ayrıntıyı gözden geçirmeniz lazımdır. Sizler bu dönemde evinizi sosyal hayatın merkezi gibi görerek, dostlarınızla, arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç yuvanızda vakit geçirmek isteğinizin belirtecidir. Bekar balıklar için bu dönem evlilik konusunun kimi zaman aile üyeleriyle konuşulduğu fakat kararsız kaldığınız bir süreç olabileceği gibi, aynı anda iki ev arasında koşuşturmanız da mümkündür. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, hassasiyet içinde düşünmemek, olaylara ne kayıtsız ne de fazla duygusal bakmamaktır. İç dünyanızdaki güven hissinizin yükselmesi için, balık hassasiyetini dengede tutmanız kesinlikle gereklidir.10, 14, 28 Haziran tarihlerini önemsiyorum. Dikkatli olmakta fayda var.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında, aşk evinizde ilerleyecek Güneş, duygular alemi sizi farklı bir konuda düşünmeye zorlar. Yani, aşkla büyümek aşkı teninde hissetmek isteyen yürek, geçmişini hatırlar. Bu durum, bir yol ayrımında hangi yöne gideceğini bilemeyen bir yolcunun haline benzer. Öylece durur ve bekler. Bu bekleyişte kendi yüreğinin sesine kulak vermesinin daha doğru olacağını düşünür. Bu durum, derin sulardan sığ yüzeye çıkarak keşifte bulunmak isteyen bir balığın, korku içinde kendi karanlığına dönmek istemesine benzer. Çünkü geçmiş bildiği, gelecek ise bilmediği bir yerdir. Sevgili Balıklar Güneşin Yengeç burcu seyri, aslında böylesine çelişkili bir zaman diliminin simgesidir. Fakat bu bir Balık için yabancısı olduğu bir hal değildir. Çünkü o ikilemlerin ustası ve bilinmezlerin kahinidir. Bu süreçte yapılması gereken tabi ki geçmişin tekrar gözden geçirilmesi fakat mutlaka, ya onarılarak düzenlenmesi veya tümüyle geride bırakılarak devam edilmesidir. Bu enerjiyi olumlu şekilde kullanmanın yolu ise, önce geçmişinizle barışmak, sonra onu uğurlamak ve yeniye yer açmaktır.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars eviniz, duygusal güvenceniz ve ailenizle ilgili konularda iletişimin oldukça güçlü ve biraz da agresif tarzda uygulanacağının göstergesidir. Kimileriniz, yeni bir eve taşınmak zorunda kalabilir, kimileriniz ev sorunları nedeniyle oldukça sıkılabilir, kimileriniz ise aile bireyleri aralarında problemler yaşayabilir. Mars gezegeninin bu konumu, aktif enerjinin sözel ve hareket tarzında hızlanmasına neden olduğundan, bu enerjiyle sizin gibi hassas bir insanın baş edebilmesi doğal olarak zordur. Doğal yapınız gereği, elinizden geldiğince her sorundan uzak durmaya çalıştığınız halde, nedense bu süreçte her şey garip bir halde üzerinize gelmektedir. Yaşamınızdaki bazı olayların üzerinizde bıraktığı etki nedeniyle oldukça gerilimli olabilirsiniz. Kimliğinizi oldukça zorlayan bu enerji aslında mücadele etmenizi ve cesur bir şekilde düşünmenizi sağladığı halde, siz tam tersi bir görüş açısıyla hareket ederek huzursuz, öfkeli ve zor bir insan haline gelebilirsiniz. Aktif olarak en çok gerilim gösterdiğiniz konuların başında ilişkiniz ve kendinizi güvensiz hissetmeniz sonucu yüzünüze yansıyan keyifsizlik haliniz baş yeri alacaktır. Sizi her zaman sessiz ve sakin gören kişiler bu durum karşısında şaşkınlık yaşayabilirler. Bu durum doğal olarak sağlığınızın etkilenmesine ve işgücü kaybınıza neden olabilir. 22 ve 28 Haziran tarihlerini tedbirli olunması gerektiği için önemsiyorum. Bunları günlük yorumlarımızda detaylı bir şekilde inceleyeceğim.

İŞ VE KARİYER

21 Haziran tarihine kadar devam edecek Güneş-İkizler burcu seyir, bilgilenmeye verdiğiniz önemin göstergesidir. Gelişim için, dikkatli, sabırlı, azimli bir şekilde hareket etmenizi sağlayan bu enerji altında, gayet hızlı ve aktif bir şekilde hareket edebilir, kafanızın içindekileri uygulamaya koyabilirsiniz. Uyarılara açık ve desteklenmeniz halinde kolaylıkla başarıya ulaşabileceğiniz bu dönemde, yüzeysel düşünmek yerine derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Bu sizi olabilecek yanlışlıklardan koruyabilir. Astrolojiye meraklı olanlar bilirler. İkizler burcu seyir zamanları iletişim, medya, haber, ulaşım, eğitim konularında yapılacak bağlantıların simgesidir. İnsan böyle zamanlarda pek sıkıntıya gelemez. Bunun için de çabucak yön değiştirmekten yanadır ve her alanda kendini göstermeye çalışır. Birden fazla konuyla ilgilenir fakat bunların kalıcılığı yoktur. Oysaki yapılması gereken, bilgi ve tecrübenizi gösterebileceğiniz alanları belirlemek veya belirlediyseniz bu konularda harekete geçmektir. Böylece dağılmanın önüne geçilmiş olur.

Bu dönemin bir başka yansıması, işinizle alakalı konularda kavrayışın yükselmesi, becerikliliğin artışı, algılamanın yoğunluğudur. Atak, gayet uyanık, hünerlerinizi ortaya koymanızı sağlayan enerjiler, iş hayatında sizi bir ışık gibi takip edebilir. Ayrıca çevrenizle olan irtibatınız, sosyal yönden gelişiminizi sağladığı gibi, yeni kurduğunuz arkadaşlıklar mesleki girişimlerinizde size destek olabilirler. Gelip geçici hedefler yerine tutarlı ve dengeli paylaşımlar sayesinde işlerinizi yürürlüğe koymanız kolaylaşır. Hızlı zihinsel faaliyetler yargı ve mantık gücünüz, şu anki işiniz veya kurmayı düşündüğünüz işle alakalı olarak daha tutarlı kararlar vermenizi sağlar. Böylece net bir şekilde ben bu yolda ilerleyeceğim veya şu alanda sesimi duyuracağım demeniz mümkün olur.

JÜPİTER BOĞA BURCUNDA

4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan ikinci yöneticiniz Jüpiterin Boğa burcu seyri siz Balıklar için gayet olumlu bir enerjidir. İletişim, eğitim, haberleşme, girişim ve zihinsel konularda etkili olacak bu güçlü ve olumlu etki sayesinde son yıllarda yaşanan özel problemlerinizi, aile ilişkilerinizi ve çevrenizle olan bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısına damgasını vuracak bu enerjiye ne kadar çok gereksinim duyduğunuzu biliyorum ve bu enerjinin olumlu etkisini yazarken inanın sizlerle aynı sevinci yaşıyorum. Birileri veya bazı nedenler yüzünden son günlerde yaşadığımız stres ortada. Ancak biliniz ki, sanıldığı kadar zorlu bir yıla girmiyorsunuz. Sadece başkalarıyla olan parasal ilişkilerinizde ve harcamalarınızda dikkatli olun bu yeter. Jüpiter Boğa burcu seyri 12 yıl sonra 3.evinizi yani biraz önce saydığım konularla alakalı yaşam evinizi ziyaret edecek ve sizi kendi değerlerinizi sahiplemeniz, yaratıcı gücünüzü ortaya koymanız ve moral duygunuzla kaynaklarınızı geliştirmeniz anlamında ilahi bir kuvvetle saracak. Bu güç eğitim hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınızın bilinci içinde hareket etmenize yardımcı olurken, bildiklerinizi başka insanlarla paylaşmanız ve bundan maddi gelir elde etmeniz anlamında da destekleyecektir. Bir kısmınız yılın ikinci yarısında araba, ev, emlak sahibi olmayı düşünebilir bazılarınız fiziki anlamda değişimlere gidebilir. Gündelik hayatınızı olumlu yönde değiştirecek bu enerji, komşuluk, kardeşlik ilişkileriniz anlamında da yardımcınızdır. Kardeşlerinize iş para ve ailevi ilişkilerinde destek olabilirsiniz onlarda size aynı şekilde sevgilerini sunabilirler. Projelerinizi eğitim, iş ve çevrenizle ilgili konularda yürürlüğe koyabilir bunlardan gelir elde edebilirsiniz. Çevrenizi güzelleştirme ve daha rahat bir yaşam sürebilme anlamında doğal bir şansa sahipsiniz. Bu devrede bilinçli, kararlarınıza sadık, huzuru ön planda tutmaya çalışınız. İnatçı davranmayınız. Öncelikle siz önemlisiniz bunu unutmayınız. Bunu sürekli tekrarlıyorum ancak o kadar hassas Balık dostlarımız var ki, en ufak bir meseleyi kendilerine dert ediyorlar. Oysaki gördünüz işte sanıldığı kadar zorlu enerjilerimiz yok. Ancak siz kendi kendinize meseleleri büyütürseniz gezegenlerin olumlu tesirlerini engelleyen duvarları etrafınıza örer, bu güzelliklerin size ulaşmasını imkansız kılarsınız. Hemen bugün derin bir nefes çekerek, Ey hayat güzellikler içinde bir yılı karşılıyorum ve senin bana vereceklerini bekliyorum. İnancımı koruyor ve hayata dört elle sarılıyorum demeyi unutmayınız. Yeni bir yıla nasıl başlarsak öyle olur. Gelin sevinçle umutla başlayalım. Eğer insan umudunu içinde bir çiçek büyütmekten vazgeçmezse, hiçbir gezegen tesiri onu yıkamaz. Astroloji, gezegenlerin insan üzerindeki psikolojik tesirlerini anlamamızı sağlayan bir ilim dalı. Yani kehanet aracı değil. O zaman bize düşen bu tesirleri zamanına göre kullanmayı bilmek. Lütfen sizi birilerinin etkilemesine izin vermeyiniz, olur mu?

İKİZLER BURCUNDA YENİAY VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

Sevgili Balıklar 2 Haziran saat 00:02 de, İkizler burcunda Yeniay oluşacak ve ardından saat 00:16 itibariyle Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulmanın hava grubu bir burçta oluşması İç dünyanız, ailevi ilişkileriniz ve ev içinde yaşanabilecek hızlı ve benim benzetmeme göre havalı! değişimlerin işaretçisi. Ev satın almak, ev içinde yeni düzenlemelerde bulunmak, yeni bir eve taşınma ihtiyacı duymak gibi. Jüpiterin Boğa burcunda ilerleyeceğini de hesaba katarsak çevre değişiminin kalıcı yönde olacağını söylemek mümkün. Tabii ki Balık gibi su grubunun özel üyeleri için, bağımlılıklar çok önemlidir. Değişimler olumlu yönde olsa dahi Balık buna alışana kadar bir miktar heyecanlanabilir, zorlanabilir. Oysaki evrensel değişimler bizi hem fikirsel anlamda büyütür, olgunlaştırır hem de önümüze yeni bir yol, seçenek sunar. O zaman bize düşen bu değişime ayak uydurarak yaşamımızı düzenlemektir.

Belki uzun süredir ailenizle yaşıyordunuz. Bu tutulmalar Mayıs 2013 yılında tamamlandığında yani iki yıl sonra kendi dünyanızı kurarak hayatınızı düzenleyeceksiniz. İş-ev yaşamında oluşan Güneş-Ay Tutulmaları size yepyeni bir yaşamın kapılarını açarak şenlendirecek. İleri seviyeye atlamaya hazır olanlar için her Tutulma bir joker karttır. Eskinin yerine yenisini koyduğunuz zaman, yeninin tadını çıkarmanız mümkün olur. Ailevi ilişkilerinizde bundan böyle iletişimi mutlaka göz önüne almakta fayda var. Birbirinizle konuşmaktan vazgeçmeyiniz. Birbirinizi dinlemeye özen gösteriniz. Ortaklaşa hareket etmeye çalışınız. Gelecek haberler, yaşanabilecek gelişmeleri iki yıllık olarak düşünün. Yani Mayıs 2013 olduğunda bu tutulmaların hayatınızdaki tesirleri sırasıyla kendini göstermiş olacak.

Akılcı düşünerek ailenizle olan ilişkinizi yeniden düzenleyin, geleceğinizi garanti altına alacak yeni değişimlere hazır olun. Bir bebek sahibi olabilir, tek yaşıyorsanız evlenebilir, bir ev satın alabilir, sık sık yolculuklara çıkabilir, evinizi bir iş yeri gibi kullanabilir, kardeşiniz veya bir yakınınızla birlikte yaşayabilir, yeniden eğitim hayatına adım atarak evinizde iki yıl sürecek bir çalışma dönemi geçirebilir, home ofis tarzı çalışabilir, evinizi kiraya verebilirsiniz. Bunlar sizi şaşırtmasın. Aksine bunların sizin için yeni gelişmeler olduğunun farkına vararak hayatınızı düzenleyebilirsiniz.

YAY BURCUNDA DOLUNAY VE AY TUTULMASI-15 Haziran saat 23:14

Sevgili Balıklar, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, meslek hayatınızla ilgili her türlü konu(terfi, şöhret, kariyer, yeni iş girişimi), toplum içindeki yeriniz (evlilik yoluyla veya iş değişimi), mesleğinizle ilgili ödüller, yaşamınızın bundan sonrası için düşündüğünüz statü değişikliği, işverenlerle ve ebeveynlerinizle olan ilişkiniz(mesleki olarak size olan etkileri) karşınıza çıkabilecek fırsatların iş anlamında değerlendirilmesi gibi geniş bir alanda etkilidir. Şimdi siz, üstteki konuları veya sizi rahatsız eden durumları gözden geçirebilirsiniz. Bu gözden geçirme sonucunda, değişim ihtiyacı duyanlar olduğu gibi, mevcut durumun düzeltilmesi adına çaba sarfetmeyi isteyenleriniz de bulunabilir. Bazılarınız pek arzu etmediğiniz bir pozisyonda çalışıyor veya mutsuz bir yaşam sürüyor olabilirsiniz.

Fakat ne yöne gitmeniz ve ne yapmanız gerektiğini bilemediğiniz için mecburen katlanmak zorunda kalıyor da olabilirsiniz. İşte bu Tutulma tespitlerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Ancak bu durum bazılarınızın işine gelmeyebilir. Yüzleşmekten kaçınabilir. Olanı, olduğu haliyle yaşamayı tercih edebilir. Fakat şunu unutmayalım ki, eğer sorun varsa ve tedavi edilmiyorsa sürekli kabuk bağlanmasına izin veriliyorsa, biliniz ki, bir başka zaman bunlar tekrar önünüze gelecektir. Benim tavsiyem abartılı bir iyimserlikle olaylara yaklaşmamanız, gerçekçi davranmanızdır. Eğer siz bütün bunlara rağmen hala aynı yolda ilerlemeye çalışıyorsanız biliniz ki, dışarıdan gelen baskılar bir gün sizi değişimde bulunmanız adına zorlayacaktır.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş, yaratıcı yönlerinizi öncü bir biçimde hayata geçirmenizi, uygulamalarda bulunarak bunları ifade etmenizi sağlar. Güvence isteğiniz ön planda olduğu için, yanlış kararlar vermemek için fazlasıyla itina gösterebilirsiniz. Güneşin duyarlı ışığı sizi aydınlatırken, kim olduğunuzu, nelere sahip olduğunuzu düşünmek gayet kolaydır. Yüreğinizdeki ses, neler yapabileceğini dünyaya göstermelisin der gibidir. Size düşen bu sesi izlemek ve kendinizi göstermektir. Bu dönemde dikkat edeceğiniz en önemli husus, kimsenin etkisi altında kalmamaktır. Bu dönemde insanlar üzerinde farklı bir etkiniz vardır. Sahip olduklarınızı koruma içgüdünüz yoğundur. Bu dönemde eskiyle alakalı veya aşina olduğunuz kişiler vasıtasıyla kendinizi dış dünyada ifade etmeye, girişimde bulunmaya çalışabilirsiniz. Fakat burada ince ve hassas bir çizgi bulunmakta. Yengeç burcu seyirleri genel anlamda kişinin kabuğuna çekilmeyi veya bağımlı olduğu alanlarda faaliyet göstermeyi tercih ettiği zamanlardır. Yani önünüze yeni bir fırsat çıktığında şüpheyle yaklaşabilir veya ne kadar güvendeyim sorusunu sorabilir, büyük oynamaktan korkarak, aynı olgulara sarılarak yaşayabilirsiniz. Oysaki Yengeç burcu süreçlerinde eskinin tecrübelerinden yararlanarak yeniye yer vermek gerekebilir. Yaşadığınız ilişkinin veya doğru düzgün bir ilişki yaşayamamanın verdiği sıkıntıların sizi tedirgin etmesine ve sırf bu yüzden hayata karşı direncinizin düşmesine müsaade etmeyiniz. Hangi konuda olursa olsun lütfen gerçekçi düşününüz ve kendiniz adına en iyiyi istemek için mantıklı davranınız.

PARA KONULARI

21 Haziran tarihine kadar etkisi devam edecek Mars-Boğa burcu seyri, Alacak-Borç konularında rahatlama imkanı bulabilirsiniz. Görüşmeler başarılı bir şekilde geçebilir. Siz sakin, aklı başında konuşun, iletişimde bulunun gerisini merak etmeyin dostlarım. Sadakatle işlerinizi yapıyor oluşunuz doğal olarak maddi kazançlar elde etmenizde sizi destekleyicidir. Elinizdeki parayı geleceğiniz adına kullanmanız anlamında destekleyici, hedef bilinci içinde hareket etmenizi sağlayıcı olan enerjiler altında bütçenizi rahatlıkla kontrol edebilir hale gelirsiniz. Ödemelerinizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde belli bir rahatlama oluşacağı için, uzun zamandan sonra gelen bu ferahlıkta dengenizi kaybetmemek için, belli bir sistem içinde hareket etmeniz faydalıdır. Yani beş duyunuzun sizi esir almasına izin vermemiş olursunuz. Ödemeniz gerekenleri en başta, ardından ihtiyaçlarınızı daha sonra da kalıyorsa birkaç kuruş kenarınızda bulundurmanız faydalıdır.

SATÜRN GERİ HAREKETİ SONA ERİYOR-13 Haziran

13 Haziran-7 Şubat 2012 tarihleri arasında düz olarak seyrini sürdürecek Satürn, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilerek bir düzene oturtulması açısından son derece önemlidir. Finansal, cinsel ve duygusal konularda partnerinizle ortaklaşa hareket etmeniz gereken bu dönemde, benim isteklerim yerine bizim arzularımız demenin vaktidir. Bireysel istekleriniz konusunda bencil olmanız, davranmanız sonucunda zorluklar yaşanabileceğini biliniz. Öncelikle kendinizi, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Bu dönemde ne kadar sakin, kararlı olursanız o denli mutlu olmanız mümkündür. Ortaklaşa iş veya özel ilişkilerde, yatırım ve girişimlerinizde, parasal tüm konularda yepyeni olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Tek dikkat edeceğiniz husus, gizli saklı hareket etmemek, şüphe ve endişeli davranmamak, kendinize güvenmektir. İş hayatınızla ilgili mevzularda yaratıcı gücünüzün açığa çıkabileceği bu dönemde hedefinizi iyi saptarsanız neler yapabileceğinizi de gayet iyi bilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapmaya ve birikimlerinizi doğru şekilde kullanmaya bağlıdır. Artık hayaller yerine gerçekleri merkez almalısınız. Bankalarla alakalı borçlarınız, kredi girişimleriniz kısaca başkaları vasıtasıyla elde edilecek her türlü parasal konularda dikkatli olunuz. Kimileriniz maddi açıdan eşiyle nafaka konularında çıkmazlar yaşayabilir. Böyle durumlarda uzlaşmacı hareket etmek son derece önemlidir. Yani çıkarlarınızı düşünerek hareket ediniz. Vergi, miras, hukuk konuları, ortak iş ve eş kazançları mevzularında zorluklar yaşanabilir. Bu mevzularda önleminizi almalı, ılımlı şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Destek gördüğünüz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz.

Not: Satürn gezegeninin asıl önemli dersleri ve zorlu zamanları geri hareket süreçleridir. Ve bu dönem, aslında son derece faydalıdır. Fakat bir türlü kabul etmek istemeyiz. Oysaki kendimizi incelediğimiz, yaşadığımız ilişkileri süzgeçten geçirdiğimiz, karşımıza çıkan kişiler sayesinde hayatı demlediğimiz, piştiğimiz zaman aralığıdır bunlar. Eğer bu yönüyle bakabilsek o kadar çok işimize yarar ki, lakin insanoğlu çekilen sıkıntıları şanssızlık olarak değerlendirdiği için, ne söylense kaderi suçlamaya devam edecektir. Geri hareketin zorlu olmasının sebebi, siz iç dünyanıza çekilip kendinizi gözden geçirirken, dışarıdaki dünyanın her taraftan üzerinize gelerek otoritesini kabul ettirmeye çalışmasıdır. İşte tam bu noktada yapılması gereken, bu zorlukların altında yatan nedenleri düşünmek ve buna göre ayarlamalarda bulunmak, tedbirli olmaktır.

21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, maddi kazanımlarınızla ilgili konularda kararsızlık, başkalarının duymak istediklerini söylemek zorunda kalmak, sabırsızlık, kimi zaman iki yönlü hareket etmek anlamındadır. Maddi konularda iç güvenliğiniz ve yuvanızla alakalı yaşam alanında ilerleyecek Mars, mantığa uygun çözümler yaratmanın gerekli olduğunu göstermektedir. Bu dönemde iş ortaklarınız veya başka kişilerle anlaşmaya gönüllü olmak, karşılıklı ilişkileri güçlendirmek son derece önemlidir. 22 ve 28 Haziran tarihlerini önemsiyorum. Dağılmamakta, ne yaptığınızı bilmekte, paranıza sahip çıkmakta fayda var. Böylece hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilecek durumlar içine girmemiş olursunuz.

Haziran Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-12-13-16-17-21-22-26-27-30

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-14-15-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24-25

Yeniay: 21-22

(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 8-9

(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER