Mynet 03.06.2012

Balık burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrini sürdürecek Mars, Haziran ayında çok önemli görünümlere ev sahipliği yapıyor. Kasım ayından bu yana zorlandığınızı biliyorum. Çünkü karşıt evlerdeki tüm geçişler, bir başkasının size, sizin de ona aynalık etmenizdir. Bu örnek öylesine yerindedir ki, astrolojik olarak 7.ev konularında daima kullanılır. Ben de kullanmayı seviyorum. Şimdi görünümlere göre Haziran ayını mercek altına alalım. 5 Haziran tarihinde geri hareketi devam eden Venüs ile Mars mücadeleci bir görünüm yapacak. Bu görünüm, iç dünyanızda, yuvanız sınırları içindeki tüm paylaşımların eş ile olan ilişki alışverişinizin mutlaka sakin bir şekilde ele alınması gerektiğini gösteriyor. 7 Nisan tarihine kadar özellikle tartışmalardan gereksiz çıkışlardan uzak durulması gerektiğini söylemeliyim. Çünkü kısmi Ay tutulması bildiğiniz gibi yay-İkizler burç aksı üzerinde oluşacak. Bu durum ailevi ve toplumsal anlamdaki hassasiyeti gösteriyor. Karar vermenizi zorlaştırıyor, odaklanmanızda sorunlar yaşatıyor. Bir ufak problem geçmişte yaşanmış meseleler sanki el birliği edinilmiş gibi öne çıkıyor. Bu arada anne ve baba, patron konumundaki kişiler, mesleki durumunuz hemen hepsi bunlara dahil olunca işler arap saçına dönebiliyor. O zaman bunu biliyorsak tedbirimizi almakta yarar var. 8 Nisan tarihinde Güneş-Mars arasındaki zorlayıcı görünüm, özellikle kişisel ve hedefler anlamında aile birliğiniz, iç dünyanız, partnerle olan paylaşımlarda dikkatli olmayı gerektiriyor. Oysaki yapılması gereken sapla samanı birbirinden ayırmaktır.

27 Haziran tarihine kadar geri hareketi devam edecek olan Venüs, özellikle 5 ve 17 Haziran tarihlerinde iki mücadeleci görünüm yapacak. Gerek yeni başlayan bir ilişki gerek devam eden beraberliklerde, vereceğiniz yeni bir kararın mümkünse çok iyi analiz edilmesi şarttır. Uzun vadeli düşünme zamanındayız. Sonuçlarını mutlaka iyi hesap etmeliyiz. Yuvanız alanı içindeki bir değişim çok önceden hesaplanmış olsa bile, yine de üstünde düşünmek iyi olur. Kısa aralıkta uygunmuş gibi görünen bir fırsat ileride umulmadık zorluklar yaşatabilir. Biz eskilerin deyimiyle atımızı sağlam kazığa bağlayalım derim. Zaten tutulmalar ikizler-yay aksında bir tane kaldı. Ondan sonra boğa-akrep aksında başlayacak. Değişime direnmek zor. Ancak gereksiz yere olayları tırmandırmanın da bir faydası yok. Bırakın zaman sizin için en hayırlı olanı hazırlasın. Parasal durumunuzu mutlaka göz önüne alınız. Aile içindeki uyumu, evliyseniz eş ile olan durumu, evlenmeye karar verdiyseniz partnerinizi, ev satın almak istiyorsanız mali şartları, borçlanacaksanız gelirinizi iyi kontrol edin. Hesapsız hareketlere, çıkışlara, kararlara ay sonuna kadar dikkat edin. Bir de 15 Temmuz 2012 tarihinde Merkür Aslan burcunda çalışma evinizde geri hareket yapacak. 24 Haziran da yaklaşık mart 2015 olana dek fasılalı bir şekilde sizleri etkisi altına alacak Uranüs-Pluto görünümü var. Bütün bunlar mali konularda, hedefleriniz yönünde bilinçli düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. Aman sakin olalım. Yaşadıklarımızın ne anlama geldiğini, geçmişe dönük tecrübelerimiz ışığında değerlendirelim. Aceleye gerek yok. Hele şu geri hareket bir bitsin dostlarım.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, eskiye ait anıları hatırlatıcı, duygusal açıdan size güven verebilecek kişilerle iletişimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Bazılarınız eski bir sevgiliyle yeniden karşılaşabilir ve tekrar denemeye karar verebilirler. Bir kısmınız ise, geçmişi hatırlamak dahi istemeyebilirler. İlişkisi olmayanlar, karşılarına çıkacak kişinin hemen etkisi altına girebilirler. Aşkı çok derin ve yoğun hislerle yaşamak istediğiniz için karşınızdaki kişinin bunları olumlu karşılamasını istersiniz ve size hassasiyetle davranmasını beklersiniz. Sevilmek ve sevmek isteği öyle yoğundur ki, hemen aşık olduğunuzu sanabilirsiniz. Düşüncelerinizde, yaşadığınız ilişkiye hemen bağlanmak ve iletişimde bulunurken öncelikle duygusal konulara yer vermek isteği vardır. İlişkisi düzgün seyirde gidenler bu süreçte sevdiğiniz kişiyi fazlasıyla benimseyebilirsiniz. Aile olmak, bir yuva kurmak, çocuk sahibi olmak gibi düşünceler bu dönemin yansımaları arasında sayılabilir. Sözlerinizle, karşınızdaki insanı sahiplenip koruduğunuzu hissettirebilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, eski meseleleri, problemleri didiklememek ve alınganlıktan uzak durmaktır. Eğer bir problem varsa, oturup konuşmalı ve birbirinize destek çıkmalısınız. Üçüncü şahıslar veya gereksiz konular için ne kendinizi ne de sevdiğiniz kişiyi üzmeye değmez. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 9-11-12-20-21. Bunların içinde olumlu tarihler 9 ve 21. Dikkat edilmesi gereken tarih 12 Haziran Merkür-Pluto karşıtlığı ve 20 Haziran Merkür-Satürn mücadeleci görünümü. Bunları mynet.com astroloji köşemizdeki günlük yorumlarda geniş bir şekilde açıklayacağım.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

*EV İÇİ AKTİVİTELER

11 Haziran-4 Ekim tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, ev yaşamınızı hareketlendirici, yeni bir yere taşınma anlamında etkileyici, iletişimin ailevi konularda artmasını sağlayıcı bir dönem olarak dikkat çekiyor. Ben Jüpiter İkizler burcu ilerleyişine temkinli yaklaşıyorum. Çünkü yönettiği burcun karşıtında ilerleyen bir gezegen transiti mutlaka önemle mercek altına alınmalıdır. Jüpiter genişlemenin ve yeni ufukların göstergesi. Ancak bu dönemde aşırı yoğunluk, aşırı yayılma ister istemez yanlış kararlar alınmasına ve sonradan anlamanıza sebebiyet verebilir. Mal, mülk sahibi olmak iyidir. Ancak gücünüzü aşan bir borcun altına girerek olmamalıdır. Seyahatler veya işiniz gereği yapılan yolculuklara çıkmadan önce evinizin güvenliğini mutlaka gözden geçirmeniz lazımdır. Yabancı kişilere evinizin kapılarını açarken lütfen iyi düşününüz. Bu dönemde, bazen içinizden ben buraya ait değilim, yeni arayışlara geçerek hayatımı kurmalıyım, yeni bir yere taşınmalıyım gibi kararlar verebilirsiniz. Hatta bunu uygulamaya dökebilirsiniz. Ancak bu uygulamalar için Eylül 2012-Nisan 2013 tarihleri arasında durumunuza bir bakınız. Başkalarıyla ortak bir evde yaşamak istiyorsanız, bu kişileri yakından tanımadan böyle bir karar vermeyiniz. Bu süreçte evdeki yoğunluklar artabilir. Bir yakınınız sizinle yaşamak isteyebilir. Böyle bir durumda da bu kişinin karakter özellikleri size ne kadar uygun iyi düşününüz. Evde beslediğiniz küçük hayvanlarınızın bakımıyla yakından ilgileniniz. Tadilatlar, onarım gibi faaliyetleri usta kişilerle yapmaya özen gösteriniz. Kiracınızla veya ev sahibinizle sözleşmenizdeki maddeleri birlikte gözden geçiriniz. Evinizi başkalarına kiraya verirken bu kişiler ne kadar güvenilir araştırınız. 1 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında partnerinizle olan ilişkinizde mantıklı düşünceyi öne alınız. Ani evlilik kararlarından kaçınınız. 17 Eylül-5 Ekim tarihlerinde parasal konulardaki durumunuzu, ev ve aileyle konuları ortaklık bilinci içinde gözden geçiriniz. 7 Kasım-14 Kasım tarihleri arasında mesleki konulardaki gelişmelere göre aile ve yuvanızı ilgilendiren meseleleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Venüs, yuvanızla alakalı konulardaki paylaşımların, iletişiminin göstergesi anlamına gelen bu enerji, aile içindeki her türlü bağlantının, problemlerin gündeme gelerek çözülmesi adına etkilidir. Kimi zaman kardeşlerinizle ilgili kimi zaman yakınlarınızla alakalı her konu eviniz içinde konuşularak çözümlenilmeye çalışabilir. Zihinsel uyumun ev alanı içinde mutlaka sağlanması gereken zamandır. Kişisel olarak ahenk içinde ve huzurlu bir dönem geçirmek için, öncelikle dengeli bir paylaşımın sağlanması gerekmektedir. Venüs İkizler burcunda mantıklı bir bağ kurmak gerektiğini de göstermektedir. Aile içi ilişkiler yüzeysel olmamalı, birlikte yaşadığınız kişiyle paylaşımlarınızı düzene koymalı, dışarıdan hiç kimsenin evinizdeki sorunlara karışmamasını sağlamalısınız. Bu dönemde duygularınızı tarafsız bir bakış açısı altında incelemeniz ve bilinçaltınızdaki çelişkilerden muhakkak uzak durmanız, karar verilmesi gereken konularda her ayrıntıyı gözden geçirmeniz lazımdır. Sizler bu dönemde evinizi sosyal hayatın merkezi gibi görerek, dostlarınızla, arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç yuvanızda vakit geçirmek isteğinizin belirtecidir. Bekar balıklar için bu dönem evlilik konusunun kimi zaman aile üyeleriyle konuşulduğu fakat kararsız kaldığınız bir süreç olabileceği gibi, aynı anda iki ev arasında koşuşturmanız da mümkündür. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, hassasiyet içinde düşünmemek, olaylara ne kayıtsız ne de fazla duygusal bakmamaktır. İç dünyanızdaki güven hissinizin yükselmesi için, balık hassasiyetini dengede tutmanız kesinlikle gereklidir.

İŞ VE KARİYER

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili Balıklar, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, meslek hayatınızla ilgili her türlü konu(terfi, şöhret, kariyer, yeni iş girişimi), toplum içindeki yeriniz (evlilik yoluyla veya iş değişimi), mesleğinizle ilgili ödüller, yaşamınızın bundan sonrası için düşündüğünüz statü değişikliği, işverenlerle ve ebeveynlerinizle olan ilişkiniz(mesleki olarak size olan etkileri) karşınıza çıkabilecek fırsatların iş anlamında değerlendirilmesi gibi geniş bir alanda etkilidir. Şimdi siz, üstteki konuları veya sizi rahatsız eden durumları gözden geçirebilirsiniz. Bu gözden geçirme sonucunda, değişim ihtiyacı duyanlar olduğu gibi, mevcut durumun düzeltilmesi adına çaba sarfetmeyi isteyenleriniz de bulunabilir. Bazılarınız pek arzu etmediğiniz bir pozisyonda çalışıyor veya mutsuz bir yaşam sürüyor olabilirsiniz. Fakat ne yöne gitmeniz ve ne yapmanız gerektiğini bilemediğiniz için mecburen katlanmak zorunda kalıyor da olabilirsiniz. İşte bu Tutulma tespitlerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Ancak bu durum bazılarınızın işine gelmeyebilir. Yüzleşmekten kaçınabilir. Olanı, olduğu haliyle yaşamayı tercih edebilir. Fakat şunu unutmayalım ki, eğer sorun varsa ve tedavi edilmiyorsa sürekli kabuk bağlanmasına izin veriliyorsa, biliniz ki, bir başka zaman bunlar tekrar önünüze gelecektir. Benim tavsiyem sınırını aşan bir iyimserlikle olaylara yaklaşmamanız, gerçekçi davranmanızdır. Eğer siz bütün bunlara rağmen hala aynı yolda ilerlemeye çalışıyorsanız biliniz ki, dışarıdan gelen baskılar bir gün sizi değişimde bulunmanız adına zorlayacaktır. Kısmi Ay Tutulması, çalışma hayatınız, sağlığınız, verimliliğiniz yönünde gözden geçirmelerde bulunulması, ilişki ve evlilik konuları, yuvanız-ailenizle ilgili gelişmeler ve aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde de etkilidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili Balıklar 19 Haziran saat 18:02 itibariyle meydana gelecek Yeniay, eviniz, aile yaşamınız ve duygusal dünyanızı ilgilendiren konularda etkilidir. Özellikle uzun bir süredir yeni bir ev almayı veya yeni bir eve taşınmayı düşünenler için gayet uygun bir oluşum olduğunu belirtmeliyim. Bu enerji, evinizdeki yoğun faaliyetlerin simgesi olup, dostlarınızla, aile büyüklerinizle vakit geçirebileceğiniz zaman dilimi demektir. Mesleki yaşamınız üzerinde de etkili olan Yeniay, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz işler adına girişimde bulunma gücünüzün göstergesidir. Ayrıca kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz adına etkilidir. Fikirlerinizi mantıklı bir şekilde açıklamanızı, duygularınızın esiri olmadan hareket edebilmenizi, kimlik duygunuzu ev sınırlarınız dahilinde ifade edebilmenizi sağlar. Yeniay evle alakalı konularda etkili demiştim. Geçmiş bazı mevzular tekrar gündeme gelebilir. Bunlar önemli konular olabilir. Ancak hangi mevzuda olursa olsun iletişim gücünüz her türlü sorunun üstesinden gelmenizde sizi destekleyicidir. Hassasiyetinizin farkındayım. Ancak İkizler burcu Yeniayı yüzeysel düşünmenin belirteci olarak eminim ki size iyi gelecektir. En azından derin derin düşünüp kendinizi üzmemeniz, hayatı biraz kendi haline bırakmanız gerektiğini size hatırlatabilir.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Güneş aşk hayatınız, çocuklarınız, iş yaşamınızdaki verimlilik ve kendinizi ifade konularındaki gayet olumlu bir dönemin başlaması anlamı taşır. Şimdi sizler, duygu dünyanızla alakalı her konuda güvencenizi ön planda tutarak ilişkiler yaşamak isteyebilir, sizde bu hissi uyandırmayan, tedirgin eden ve geleceği olmayan kişilerle bir araya gelmemeye özen gösterebilirsiniz. Duyarlılığın yoğunlaşacağı bu süreç, bir Balık için büyümek ve gelişmek adına sesini yükseltmeyi ve kendine yeni bir yol çizmek için eskiyle alakalı her şeyi geride bırakmayı kabul etmelidir. Çünkü artık bir dönem kapanmak üzeredir, yeni bir pencereden hayata bakabilmek için gözlüğünün rengini değiştirmesi lazımdır. Şimdi öyle durumlar olur ki, hem geçmiş ve hem gelecek aynı anda sizi kendi tarafına çekmeye çalışabilir. Bir bakarsınız geçmiş bildiğiniz yerde durmakta ve boynunu bükerek dön demektedir ama gelecek ise tam önünüzde size gülümsemekte hadi gel diyerek çağırmaktadır. Burada vereceğiniz karar, eskinin deneyimlerini ve yaşanılanlarını unutmadan yeniye yer açmak ve edindiğiniz tecrübelerin ışığında yol almaktır. Güneşin bir daha bu alandan transit geçmesi için en az bir yıl beklemek gerekeceğinden aşk hayatınızla ilgiyi konularda bu seyir müddetince hem ilişkilerdeki rolünüzü hem de yaşamsal anlamda ne yapmak istediğinizi, kişisel açıdan gelişmeniz adına yapmak istediklerinizi kafanızın içinde belirlemenizi tavsiye ediyorum. Güneş-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 24 ve 29 Haziran. 29 Haziran tarihindeki Güneş-Pluto ve Güneş-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümler çok önemli. Şöyle söyleyeyim. Bütün burçlar için 29 Haziran gayet dikkatli olunması gereken bir tarihtir. Günlük yorumlarınızda bunları ele alacağım. Ancak şimdiden ajandanıza işaret etmenizi tavsiye ediyorum.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. Gündelik hayatınızda çevrenizde bulunan insanlarla veya çalışıyorsanız iş ortamınızdakilerle iletişiminizde dikkatli olmanız gereken bir sürecin işaretidir. Dikkat derken olumsuz yönde konuştuğumu sanmayın. Konuşurken, yazışmalarınızda, haberleşmelerde meramımızı uygun bir dille ifade etmeye çalışmanız. Merkür astrolojik olarak tamamen mantık yönümüzün göstergesidir. . Onun işlevinde duygulara yer yoktur. Ancak doğum haritanızda yengeç, balık, akrep gibi burçlara düştüyse bu durum bir derece değişir. Bilirsiniz duygular işin içine fazla girince mantık devreden çıkar. Merkür Aslan burcunda transitine başladığında kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz adına size güç verir. Bu durum Balıklar için hangi alanda oluşuyor. İş hayatı ve yaşamınızın verimli hale gelmesiyle alakalı her konuda. Fakat bu dozunu iyi ayarlamazsanız, konuşurken hiç yapmadığınız halde ben diyerek söze başlarsanız, etrafınızdakilerin sizin kral ve kraliçeliğinizi onaylamasını beklerseniz hele bir de bunları bulamazsanız ne olacak? İşte bu yüzden dikkatli olalım diyorum. Zaten sizler son derece duyarlı kişilersiniz. Bunun ayarını en iyi şekilde yapacağınızdan eminim. Bu dönem, sanat, borsa, spekülasyon, organize işler, yaratıcılık gerektiren alanlarda size hem kendinizi ifade gücü hem de yeteneklerinizi uygun bir biçimde sergilemenizde rehberlik edebilir. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

PARA KONULARI

Para evinizin yöneticisi Mars, Haziran ayında üç önemli görünüm yapacak. 5-8-21 Haziran. 5 Haziran tarihinde özellikle iş ortaklarınız varsa bu kişilerle, iş sözleşmenizin yenilenmesi durumunda işvereninizle, boşanma gibi durumlarda ise hukuksal açıdan haklarınızı lütfen iyi gözetiniz. Sadece söz ile iş yapmayınız. Mutlaka yasal olmasına dikkat ediniz. Eski sözleşmenizi gözden geçiriniz. Kimseye öyle güvenmeyiniz. Ev satın alma, kiralamalarda mutlaka bütçenizi göz önüne alınız. Satürn geri hareketi ortaklaşa paralar alanında 25 Haziran tarihinde sona eriyor. Ancak sanmayın ki, etkileri geçti. Borçlanma, hukuki konular, ilişkilerdeki paylaşımların dengeli yapılması veya tümüyle bir problemin kökünden halledilmesi adına dikkatli ol diyor. Satürn 8.ev olgusunu ben severim aslında. Neden? Çünkü insana kime güveneceğini kime neyi emanet edip etmemen gerektiğini, kime sırtını dayayacağını insana iyi öğretir. Size öyle dersler yaşatır ki, siz bir daha bunları asla unutmazsınız. Kötü niyetli bir iş ortağı veya sizi borca harca sokan bir eş, nasılsa öderim diye düşünerek girdiğiniz bir borç size ter döktürür. Eh Satürnün de işi, ders vermektir zaten. İster kabul edin ister etmeyin. Sonunda şunu öğretir. Kendine güven, yaptığına dikkat et, kimler oturup kalktığına iyi bak. Bunlar sizce kötü mü? Ders almadan önce insan önüne ardına iyi bakmalı.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

5 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda düz olarak seyrine devam edecek Satürn, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilerek bir düzene oturtulması açısından önemini koruyor. Finansal, cinsel ve duygusal konularda partnerinizle ortaklaşa hareket etmeniz gereken bu dönemde, benim isteklerim yerine bizim arzularımız demenin vaktidir. Bireysel istekleriniz konusunda bencil olmanız, davranmanız sonucunda zorluklar yaşanabileceğini biliniz. Öncelikle kendinizi, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. İş hayatınızla ilgili mevzularda yaratıcı gücünüzün açığa çıkabileceği bu dönemde hedefinizi iyi saptarsanız neler yapabileceğinizi de gayet iyi bilirsiniz. Bankalarla alakalı borçlarınız, kredi girişimleriniz kısaca başkaları vasıtasıyla elde edilecek her türlü parasal konularda dikkatli olunuz. Kimileriniz maddi açıdan eşiyle nafaka konularında çıkmazlar yaşayabilir. Böyle durumlarda uzlaşmacı hareket etmek son derece önemlidir. Yani çıkarlarınızı düşünerek hareket ediniz. Vergi, miras, hukuk konuları, ortak iş ve eş kazançları mevzularında zorluklar yaşanabilir. Bu mevzularda önleminizi almalı, ılımlı şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Destek gördüğünüz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz.

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-6-10-11-15-16-20-21-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 4-17-18-25

Aşkta En Şanslı Günler: 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

Yeniay: 9-10-11-12

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 24-25-26

(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER