Habertürk 02.05.2011

Balık burcu aylık yorumu (Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su bu ay balıklara, kendilerine olan güven duygularının yükseleceğini, maddi anlamda rahatlayacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

BALIK

Balık burcu aylık yorumu (Mayıs 2011)

Balık Burcu-Mayıs Ayı Genel Değerlendirmesi

Merkür geri hareketinin kazanç evinizdeki zorlayıcı etkinliğinin sona ereceği Mayıs ayına adım atmış bulunmaktasınız. Mayıs ayı sizler açısından olumlu enerjilere ev sahipliği yapmakta. 11-16-21 Mayıs tarihlerinde Mars, Venüs ve Merkür Boğa burcunda seyirlerine başlıyorlar. Bu bir Balık için çevrenizle olan münasebetinizden tutun da yuvanıza- ilişkinizden değerlerinize kadar her mevzuda sağlamlığa, güzelliğe, huzura ve kökleşmeye verdiğiniz değeri gösteriyor. Bu enerjiler kendinize olan güven duygunuzu yükseltici ve maddi anlamda da rahatlatıcı gözüküyor. Elinize geçenler, yaşadığınız güzellikler sayesinde hayatı çok daha olumlu yönleriyle ele alabilirsiniz. Hakikaten olumlu ve gayet keyifli dingin ve tutarlı bir zaman dilimi sizi bekliyor diyebilirim. 21 Mayıs Güneş İkizler burcunda seyrine başladığında yuvanız sınırları içinde iş hayatınızla alakalı konular sıkça söz edilmeye başlanır. Bu bazen sağlığınızı ilgilendiren meselelerin de göstergesi olabilir.

Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

11 Mayıs Mars Boğa burcuna girişi 10:03
16 Mayıs Venüs Boğa burcuna girişi 01:12
16 Mayıs Merkür Boğa Burcuna girişi 02:18
21 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi 12:21

AŞK VE İLİŞKİLER

2 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemesi devam edecek Mars etkisi altında karşınıza çıkabilecek yeni bir kişi hakkında hemen karar vermeden önce bu kişinin mali durumu, değerlerini sahiplenişi, özgüven duygusu ve paraya bakış açısını iyice gözden geçirmek lazımdır. Bu maddiyatçı düşündüğünüz anlamına gelmesin. Sadece zihinsel ve duygusal anlamda bu kişiye güven duyup duymamanız gerektiğini anlamanız açısından önemi vardır. Yani kendi değerlerini oluşturmak, finansal açıdan belli bir gelire sahip olmak için mücadele vermeyen, kar ve zarar hesabını iyi yapamayan bir kişiyle ilişki kurmanın ileride size yaşatabileceği üzüntüyü tabii ki es geçemeyiz. O nedenle yaşadığınız ilişki ne olursa olsun benim önerim bu kişiyi inceden inceye tetkik etmeniz ve değerlerine sahip çıkma gücünü anlamaya çalışmanızdır.

İlişkisinde veya genel anlamda maddi sorunları olan kişilerin bu dönemde dikkat etmeleri gereken en önemli nokta öncelikle bütçe konusunda titizlik göstermeleridir. Elinize geçen paranızı, ödemeleriniz başta olmak üzere ihtiyaçlarınız için düzenlemeniz, sistem dışı hareket etmenizin önüne geçtiği gibi, başkalarına muhtaç olmaktan da sizi koruyabilir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte maddi açıdan güçlü kişileri tercih edebilir, kendi kazançlarına ek olan bir gelir çerçevesinde hayatlarını kurmak isteyebilirler. Erkeklerin çalışan bir bayanı, bayanların iş güç sahibi birini tercih etmeleri, bu enerjiler altında mümkündür.

16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Boğa geçişi, uyum, paylaşım, sevgi alış verişi konularında yakın çevrenizle olan bağlantınızı olumlu yönde etkileyicidir. Ayrıca aşk adına düşünürken ve karar verirken, sevgi, saygı ve güven üçlüsü içinde hareket edeceğinizin göstergesidir. Bu dönemde yanılmanız, birileri tarafında duygusal yaralar almanız, kendinizi mutsuz hissetmeniz mümkün değildir. Bilakis öyle sağlamcı ve öylesine temkinli davranırsınız ki, yanlış bir karar vermeniz pek mümkün değildir. Kolay değil tabii ki, nicedir mücadele etmektesiniz. İşte şimdi karşınıza çıkabilecek kişi ile veya şu anda hayatınızda bulunan insanla sağlam, ileriye dönük bir şekilde konuşabilme, bağlantıda bulunabilme şansına sahipsiniz. Artık geleceğiniz adına düşünüyorsunuz görmek istediğinizi değil, gerçek olanı istiyorsunuz. Hayal değil, bilakis gözlerinizi dört açarak ilerlemekten yanasınız. Çünkü artık, iyi niyet, empati kurmak, kendinden önce başkasını düşünmek zamanı olmadığının, bu iyi niyetliliğin başınıza ne gibi sorunlar açtığının, bu izlerin kapanmasının zaman alacağının farkındasınız.

Şimdi önemli olanın ayaklarınızı sağlam olarak yere basmak olduğunun farkına bir kez daha varacaksınız. Venüsün güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemesi böylesine güçlü bir etki. İnsanı şöyle bir kendine getirir ve akıllı ol diyerek uyarır. İnsan böyle bir transit etki altında yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğini bilir. Önlemini alır, hayata ona göre bakar. Ayrıca bu Haziran ayında başlayacak Jüpiter-Boğa burcu seyrinin bir ön provası. Hakkınız olan için mücadele bile vermenize gerek kalmadan lezzetli bir Venüs dönemi yaşamaya bakınız. Sen yanlış bir seçimdin ve ben doğruydum diyerek gitmesi gerekenleri uğurlayın, mantıklı gözlerle dünyaya bakın. Bunu öylesine inançlı yapın ki, dışarıdaki dünya hak ettiğiniz güzellikleri size sunsun. Şöyle bir etrafınıza bakın, size bakan sevgi dolu bir gözle karşılaşmanız bu süreçte mümkün. Siz de ona bakarken, bugüne dek yaşadıklarınızı unutun. Çünkü şimdi çiçek açma zamanınız, aşkta baharı yakalama, yaşama ve hissetme zamanınız. Venüs Boğa geçişindeki en etkili ve olumlu tarihler, 16, 20, 21, 23 Mayıs olarak göze çarpıyor ve bunların tümü de gayet hoş ve rahatlatıcı. Dilerim hepiniz bu pırıltıyla çevrelenirsiniz.

16 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Boğa burcu seyri, siz Balıklar için, gayet olumlu gelişmelerin işaretçisi. Sağlam ve tutarlı bir ilişki yaşama şansınız oldukça yüksek veya ilişkinizde arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanız mümkün. Bu süreçte bir yandan değerlerinize sahip çıkmak diğer yandan kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz bir ilişki yaşamaktan yana olabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerji, yakın çevreniz, kardeşleriniz, arkadaşlarınız veya bazı kişiler aracılığıyla tanışacağınız bir insanı gösterdiği gibi, iletişim veya herhangi bir sanatsal aktivite dolayısıyla karşılaşmanın da simgesi olabilir. Merkür bu alanda son derece güçlü olduğundan değerleriniz konusunda en az sizin kadar hassas biri veya ortak bir uyum içinde irtibat kuracağınız bu insan, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Sabırlı, oldukça dayanıklı ve güvenilir tarzda hareket edebilir, düşünebilirsiniz.

Güzellik ve rahatlık duygusunu yüreğinizde hissedebilirsiniz. Bu haliniz ilkbaharda tomurcuklanmaya hazırlanan çiçeklere benzeyebilir. Ürkeksinizdir ama kendinizden oldukça emin bir duruşunuz vardır. İletişimde sağlam ve güvenilir tarzda konuşabilir, herşeyi en başından sağlama almaya çalışabilirsiniz. Maceracı olmaktan gayet uzak güvence isteyen açık tutumunuz karşı cins üzerinde epey etkilidir. Güzellik içeren her şey bu zaman diliminde ön planda tutulduğundan, beraberliklerde sorunlarla uğraşmaktan ziyade keyifli paylaşımlarda bulunmayı önemseyebilirsiniz. Ayrıca niyetiniz ciddi ve uzun süreli bir ilişkidir. Bunu hemen ortaya koymazsınız ama partnerinizi incelerken, onun bu konuda nasıl bir tutum izleyeceğini de gözlemlemekten yanasınızdır. Kimileriniz bu etki altında evlilik kararını yakınlarıyla paylaşarak, artık bu yönde hareket etmek istediğinizden söz edebilirsiniz. Örneğin çevrenizde bulunan bir büyüğünüzden böyle bir hayırlı iş için aracı olmasını isteyebilirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar, bu süreçte yakınlarıyla bu durumu paylaşarak destek ihtiyacı duyabilirler veya partnerinizle dürüst bir şekilde konuşarak uyum ve huzurunuzu yeniden sağlamaya çalışabilirsiniz. Merkürün öne çıkan tarihleri, 16, 19, 20 Mayıs. Bu tarihlerde cazibeniz yükselir, dış dünyada gözler üzerinize çevrilir ve kendinizi güçlü hissedersiniz.

11 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Mars etkisini yorumlarken, Venüs, Merkür ve Güneşin geçişlerini birbirinden ayıramadım. Çünkü Boğada oluşan bu güçlü toplanma Venüs tarafından dispozite edildiği için o kadar anlamlıydı ki, sizlere bir an evvel hoş haberler vermek istedim. İletişim evinizde gerçekleşecek bu geçişler gösteriyor ki sahiplenme, sadakat, dürüstlük ve doğruluk olguları içinde ilişki yaşamaktan oldukça keyif duyabilirsiniz. Aşk konusunda güçlenmenizi, sadakat duygusu içinde hareket etmenizi sağlayan, bir ilişkiden ne beklediğinizi, partnerinizle neleri paylaşmaktan hoşlandığınızı, aranızdaki iletişimde neleri merkez aldığınızı belirleyebileceğiniz bu dönemde, ilkbaharın tohum vermeye hazır toprağı gibi, sizler de aşk konusunda verimlilik, kalıcılık, sadakat olgularını ön planda tutarak ilişkinizi büyütebilir, böylece güzellikler biçebilirsiniz.

Mars-Boğa ve diğer geçişler Mayıs ayına damgasını vuruyor ve Haziran ayında başlayacak Jüpiter-Boğa burcu etkinliğini hevesle beklememizi sağlıyor. Marsın 23 Mayıs tarihinde Venüs ile yapacağı kavuşum, bonus niteliğinde bir etki. Böylece dönemin çok daha olumlu geçmesini sağlıyor. Böylece güçlü duygularınız, istek gücünüzü harekete geçirerek, hayata daha olumlu bakmanızı, umudunuzu içinizde büyütmenizi, aşkla büyümenizi, aşkla verimli hale gelmenizi ve her alanda kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayıcı bir etki yaratarak dönemi harika bir şekilde geçirmenizde destekleyici.

Duygularınızı bir oya gibi işleyeceğiniz bu dönemde, aşkın teninizdeki yansıması, size ayrı bir canlılık, yaşama sevinci ve fiziksel açıdan taze bir görünüm sunabilir. Duygularınızdan emin olmanız nedeniyle, artık hangi yolda yürümek istediğinizin bilinciyle ilerleyebilirsiniz. Boğada ilerleyen Mars, Venüs tarafından yüceltildiği için, kendi bünyesinde sahipliği, elde edileni korumak içgüdüsünü, yeri geldiğinde yüreğinizin kalesini savunabileceğinizin de göstergesidir. İşte tam bu noktada, eğer ilişkinizde sorunlar devam ediyorsa sağlamlık çerçevesi içinde gözden geçirilerek, karşılıklı güven duygusu öne alınarak çözümlenebilir. İlişkisi sağlam temelli olanlar bu dönemde, cinselliklerini doyasıya yaşayabileceklerini, arzularının karşılıklı olması nedeniyle, birbirlerine kenetleneceklerini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Tabi bunun sonucunda hayatı güzel görmemek, mutluluğu yüreğinizde hissetmemek mümkün mü? ilişkiye yeni başlayacaklar açısından bu enerjinin önemi, ilişkinin niteliğine ve kişilerin karakter yapılarına göre değişse de, en başta dikkat etmeleri gereken nokta, birbirlerinin ilkelerine, inandıklarına ve beklentilerine karşı duyarlı olmaları, birbirlerinden ne beklediklerini net bir şekilde ifade edebilmeleridir. Böylelikle kişiler ileride yaşanabilecek her türlü sorunu beraberce çözmüş olurlar. Bu çözüş ise, hayal kırıklığı gibi bir durumun ortadan kalkması anlamına gelir. İşte bütün bu güçlü enerjiler altında aşk yüreğinizde alevlenirken, aşkı yüreğinizde ihtirasla sarıp sarmalarken yüzünüzdeki o tatlı gülümseyişi görmeyi ne kadar isterdim bilemezsiniz.

İŞ VE KARİYER

20 Nisan-21 Mayıs Güneş-Boğa burcu süreci, eğitim hayatınız, öğrenim süreciniz, girişimleriniz, düşünme ve algılama gücünüz, kültürel etkinlikleriniz, maddi ve manevi değerler oluşturmak için vereceğiniz çabalar, birlikte olacağınız kişiler, ticari faaliyetleriniz, parayla alakalı tüm işleriniz, sadakat ve sabır isteyen tüm olgularınız açısından son derece önemlidir. Güneş Boğa sürecinde öncelikle hatasız ve ön yargıdan uzak bir kavrayış hakimdir. Kimileriniz için bu sosyal düzeyde kendinizi geliştirmek adına edineceğiniz bilgi birikimidir, kimileriniz için karşınıza çıkacak kişiler aracılığıyla kendinizi yeniden keşfedeceğiniz tecrübe sürecidir. Her ne olursa olsun gerçek olan şudur ki, sağlam olanlar kalacak, sarfedilen emekler karşılık bulacak, planlı çalışmak ve disiplinli hareket etmek faydalar sağlayacak, yalan olan yanlış olan sadık olmayan, sizin için hiçbir faydası olmayan ne varsa yaşamınızdan çekip gidecektir. Zihinsel ifadeniz, konuşma biçiminiz gayet sakin ve kontrollü, geleceğinizi güvence altına almaya dönük ve içinde bulunduğunuz şartları çok daha köklü hale getirmek için istekli olacaksınız. Ben bu sürecin siz Balıklar için oldukça başarılı ve sağlam temeller üzerine inşa edileceğini düşünmekteyim. Bazı okurlarım sınav ve iş girişimlerinden söz ediyorlardı. İşte bu süreçte maddi ve manevi değerlere sahip olmak istiyorsanız muhakkak disiplinli bir şekilde çalışmanız ve kendinizi garantiye alacak şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Eğer bugüne dek özenle, canla başla çalıştıysanız, emek sarfettiyseniz emin olun ki başarı, huzur, güzellikler ve güven veren her şey sizinle olur hiç merak etmeyiniz.

YENİAY BOĞA BURCUNDA

Sevgili Balıklar 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, hem iletişim hem de girişim anlamındaki konular üzerinde etkili olup, kendinizi sağlama almanız ve maddi yönden güçlenmeniz adına destekleyicidir. Eğer fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek, önyargısız bir şekilde düşünmek ve güçlü insanlarla sıkı bağlar kurarak ilerlemek istiyorsanız, işte bu yeniay sizlere bu konuda gayet güçlü bir ışık olabilir. Boğa burcu kökleşmek, sağlamlaştırmak ve uzun süreli kılmak demek olduğuna göre, Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay siz Balıklar için çevrenizle olan bağınızı kuvvetlendirici ve sağlamlaştırıcıdır.

Eğitim hayatında olanların başarı için disiplinli çalışmalarını, iş hayatında olanların maddi güvenlikleri için yeni adımlar atmalarını, ev yaşamında olanların huzurlu bir hayat için ruhlarını dinlendirmelerini sağlayacak bu Yeniay, yeni insanlar, yeni fikirler, yeni ortamlarda kendinizi ifade edebilmeniz açısından da bütünleştiricidir. Bu enerjiden daha olumlu bir şekilde yararlanmanın yolu öncelikle, öncelikle hedefinize kitlenmek, sabırlı ve kararlı olmaktır. Yeniay toprağa atılan yeni bir tohum gibidir. Bu tohumun filizlenmesi ve çiçek açması için özenle büyütülmesi lazımdır. O zaman size düşen, yeni amaçlarınız adına hayallerinizi güçlü tutmak ve inançla bu yolda ilerlemek olmalıdır.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA

Sevgili Balıklar 17 Mayıs saat 14:09 itibariyle Akrep-Boğa burçları arasında meydana gelen Dolunay, 3 Mayıs tarihinden itibaren alınan kararların geldiği son noktayı görebilmeniz yönünde etkilidir. Güven arayışınızın simgesi olduğundan hukuk ve yasalarla alakalı işlerin de işaretçisidir. Eğer bir davanız varsa, bir işinizin halledilmesini istiyorsanız veya tek başınıza ilerlemekte zorlanıyorsanız Dolunayın etkili olduğu bugün, işbirliği yapmanızda, uzlaşmaya varmanızda fayda vardır. Bu uzlaşı size olumlu sonuçlar almanızda yardımcı olabilir. Endişeli davranmanız, kendinizi güvencesiz ve zihinsel açıdan huzursuz hissetmeniz mümkündür.

Ancak bunun abartılmaması gerekir. Fırtınalarla boğuşan ve derin sularda kendi yolunu bulmaya çalışan bir kişinin her şeyden önce güven duygusunu ayakta tutarak yetenekli olduğu konular üzerinde kendisini göstermesi, geliştirmesi lazımdır. İşte o zaman dış dünyada başarılı olur. Dolunay bir projektördür. Yani size yol gösterici, eksiklerinizi görmenizi sağlayıcı ve yeni bir rota çizebilmeniz adına güç aşılayıcı olabilir. Duruma böyle bir bakış açısıyla yaklaşırsanız tedbirinizi almanız da kolay olabilir düşüncesi taşıyorum. Onun için lütfen, kendinize inanmaktan, güvenmekten vazgeçmeyiniz.

21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak çalışma evinizin yöneticisi Güneş, bilgilenmeye verdiğiniz önemin göstergesidir. Gelişim için, dikkatli, sabırlı, azimli bir şekilde hareket etmenizi sağlayan bu enerji altında, gayet hızlı ve aktif bir şekilde hareket edebilir, kafanızın içindekileri uygulamaya koyabilirsiniz. Uyarılara açık ve desteklenmeniz halinde kolaylıkla başarıya ulaşabileceğiniz bu dönemde, yüzeysel düşünmek yerine derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Bu sizi olabilecek yanlışlıklardan koruyabilir. Astrolojiye meraklı olanlar bilirler. İkizler burcu seyir zamanları iletişim, medya, haber, ulaşım, eğitim konularında yapılacak bağlantıların simgesidir. İnsan böyle zamanlarda pek sıkıntıya gelemez. Bunun için de çabucak yön değiştirmekten yanadır ve her alanda kendini göstermeye çalışır. Birden fazla konuyla ilgilenir fakat bunların kalıcılığı yoktur. Oysaki yapılması gereken, bilgi ve tecrübenizi gösterebileceğiniz alanları belirlemek veya belirlediyseniz bu konularda harekete geçmektir. Böylece dağılmanın önüne geçilmiş olur.

Bu dönemin bir başka yansıması, işinizle alakalı konularda kavrayışın yükselmesi, becerikliliğin artışı, algılamanın yoğunluğudur. Atak, gayet uyanık, hünerlerinizi ortaya koymanızı sağlayan enerjiler, iş hayatında sizi bir ışık gibi takip edebilir. Ayrıca çevrenizle olan irtibatınız, sosyal yönden gelişiminizi sağladığı gibi, yeni kurduğunuz arkadaşlıklar mesleki girişimlerinizde size destek olabilirler. Gelip geçici hedefler yerine tutarlı ve dengeli paylaşımlar sayesinde işlerinizi yürürlüğe koymanız kolaylaşır. Hızlı zihinsel faaliyetler yargı ve mantık gücünüz, şu anki işiniz veya kurmayı düşündüğünüz işle alakalı olarak daha tutarlı kararlar vermenizi sağlar. Böylece net bir şekilde ben bu yolda ilerleyeceğim veya şu alanda sesimi duyuracağım demeniz mümkün olur.

PARA KONULARI

2 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda seyrini devam edecek kazanç evinizin yöneticisi, Mars, parasal kazanımlarınız ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konularda güçlenmek, geleceğinizi garanti altına almak düşüncesini daha fazla ön plana getirici bir süreçtir. Ayakları sağlam olarak yere basmak isteyen birey oldukça hırslıdır. Girişimleriniz konusunda şöyle bir oturup durumunuzu gözden geçirmek, eksiklerinizi tamamlamaya çalışmak, elinizdekine sahip çıkmak, yani akıllıca ilerlemekte fayda vardır. İnsanız ihtiyaçlarımız hatta zaaflarımız var. Güzelliklere sahip olmak istiyoruz ve azla yetinmek hele hele bir de genç isek tabii ki bu dürtüye yenilmemek mümkün mü? Ancak dediğim gibi Mayıs ortasından itibaren enerjileriniz yükselişe geçiyor. Onun için –bekle gör şeklinde düşünmekte fayda var. 1 Mayıs tarihindeki Mars-Jüpiter kavuşumu birkaç gün boyunca etkili. iki yönlü etkisi var. Kişinin bir yandan para ve kendisi için önem arzeden değerleri konusundaki özgür hareket etme arzusu. İkincisi ise, kişinin parasını doğru yatırımlarda bulunarak ve doğru şekilde değerlendirmesi. Biliyorum ki yıllardır çabalıyorsunuz. Bir çok şeyden maddi anlamda mahrum kaldınız. Ancak ne gariptir ki Jüpiterin bolluk verici etkisi, Satürnün sağlam temel kurmanız için test eden enerjisi kadar uzun soluklu değil. İşte bu yüzden su akarken doldurmak gerektiği gibi, abartılı hareket etmemek gerekiyor. Yani harcamalarınız, yenilik anlamında düşündüğünüz her şey, yatırımlarınız, kazancınızla alakalı konularda ne yapmak istediğinizin bilincinde olunuz.

21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek ve 1 Mayıs günü geri hareketli Satürn ile karşı karşıya gelecek Venüs etkisinden günlük yorumunuzda bir başka özelliği ile bahsetmiştim. Şimdi bir de parasal açıdan duruma bakalım. Siz ortaklık paraları ve dış destekler konusunda 2009 yılından bu yana pek bir şifa bulamadınız. Olduysa da bir şeyler uzun soluklu ve kalıcı değil. Bunun nedeni Satürn gezegeninin Terazi burcundaki geçişi. Ne zaman kısa seyirli gezegenler Terazi, Oğlak, Koç üzerinde ilerleseler, yasal davalar, miras, vergi, hukukla alakalı alacak ve borçlarınız konusunda zorlanıyorsunuz. Evrensel enerjiler, -güvenemediğin borcun altına girme, kendi yağınla kavrul diyor. Son bir yıldır maddi yönden hırsla başla çalışıyorsunuz ancak hiç kimseden destek göremiyorsunuz. İş ortaklarınız ve eşinizden gelir anlamında bir akış yok. İşte bu karşıtlık size bireysel istekleriniz konusunda sabırsız davranabilirsin, ancak soğukkanlı davran, risk altına girme diyor. Jüpiteri artık yolcu ediyoruz. Ancak üzülmeyiniz. Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiter size destek verecek. Kariyer anlamındaki yeni gelişmeler sağlam bir gelir artışı elde etmeniz yönünde Haziran itibariyle destekleyici gözüküyor. Sadece Mayıs yanın ilk iki haftası boyunca, ortaklaşa iş veya özel ilişkilerde, yatırım ve girişimlerinizde, parasal tüm konularda endişeli davranmayınız, vergi, miras, hukuk konularında yaşanan zorluklar sizi yıldırmasın. Bu mevzularda önlemlerinizi alınız, soğukkanlı davranınız ve Mayıs ortası itibariyle yaşanması muhtemel olumlu gelişmeleri karşılamaya hazır olunuz. Hani derler ya Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye. Aynen öyle. Bu iki hafta boyunca destek gördüğünüz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz. İşte bütün bunları göz önüne alarak hareket ederseniz Mayıs ortasını birlikte hoş şekilde karşılayabiliriz dostlarım.

11 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Mars-Boğa burcu seyri, kazanç evinizin güçlü Venüsle 16 Mayıs sonrası temas halinde olacağı için gayet olumlu. Hatta 23 Mayıs tarihinde başkaları tarafından da destek görmeniz mümkün. Alacak-Borç konularında rahatlama imkanı bulabilirsiniz. Görüşmeler başarılı bir şekilde geçebilir. Siz sakin, aklı başında konuşun, iletişimde bulunun gerisini merak etmeyin dostlarım. Sadakatle işlerinizi yapıyor oluşunuz doğal olarak maddi kazançlar elde etmenizde sizi destekleyicidir. Elinizdeki parayı geleceğiniz adına kullanmanız anlamında destekleyici, hedef bilinci içinde hareket etmenizi sağlayıcı olan enerjiler altında bütçenizi rahatlıkla kontrol edebilir hale gelirsiniz. Ödemelerinizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde belli bir rahatlama oluşacağı için, uzun zamandan sonra gelen bu ferahlıkta dengenizi kaybetmemek için, belli bir sistem içinde hareket etmeniz faydalıdır. Yani beş duyunuzun sizi esir almasına izin vermemiş olursunuz. Ödemeniz gerekenleri en başta, ardından ihtiyaçlarınızı daha sonra da kalıyorsa birkaç kuruş kenarınızda bulundurmanız faydalıdır.
Mayıs Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-4-7-8-16-17-20-21-24-25-26-29-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-12-13-18-19

Aşkta En Şanslı Günler: 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-27-28

Yeniay: 24-25-26

(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 12-13

(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER