Mynet 01.05.2012

Balık burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrini sürdürecek Mars, Mayıs ayında 3 önemli görünüm yapacak. Ancak bunları açıklamadan önce, bir konuda sizi rahatlatmak isterim. Mars-Başak burcu geçişinin düzenleyicisi olan Merkür, 9 Mayıs itibariyle Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu durum, ilişkinizle alakalı konularda yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesinde son derece yardımcıdır. İletişimi güçlendirdiği gibi, güvenilir bir şekilde yol almanızda da destekleyicidir. Onun için şimdi izah edeceğim görünüm tarihlerinde lütfen sakin ve sabırlı olunuz. 5 Mayıs tarihinde Mars-Kuzey düğüm arasındaki zorlayıcı görünüm, ilişkinizi geleceğe taşıma anlamında sorumlulukların birlikte ele alınmasını gerektiriyor. Çünkü bu tarihte, düzeltilmeyen pürüzler kendini tekrar hissettirebilir. Yeni başlayan ilişkilerde ise en başından beklentilerinizi konuşmakta yarar görüyorum. 16 Mayıs tarihini olumlu buluyorum. Hem ilişkinizde el birliğinde bulunabilirsiniz hem de hedeflerinizi birlikte gözden geçirebilirsiniz. Kimileri o tarihte eski bir sorunu halledebilirler. 17 Mayıs tarihinde dikkatli olmak gerekiyor. Eğer ilişkinizde bugüne dek yanlışların üstü sıvazlanmış ve çözülmemiş ise, daha açık söylemek gerekirse, bir taraf kurban olmuş diğeri sürekli eleştirel davranmış ise, bir kopuş meydana gelebilir. Ancak en başta da belirttiğim gibi Merkürün desteğiyle sorun tatlıya bağlanabilir.

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, düzenleyicisi Merkürün desteğiyle(9 Mayıs sonrası) ilişki konusunda hem düz seyrinde hem de geri hareket boyunca dağılmadan yol almanızı destekleyicidir. Tabii ki dikkatli olmamızı gerektiren durumları, Venüs geri hareket bölümünde size açıklayacağım. Ancak şunu biliniz ki, bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçirdiğinizde kendiniz için gerekli olan en doğru seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz. Ailevi konularda ve parasal alışverişlerde size düşen, bundan böyle çıkarlarınızı çok iyi kollamanızdır. Kimlerle işbirliği içindeyseniz, lütfen en başından doğru şekilde düşününüz. Böyle yapınız ki, bir daha sıkıntılarla karşılaşmayınız. Venüs-İkizler burcunda ilerlerken 4 Mayıs tarihinde Merkür ile güzel bir görünüm yapacak. Bu görünüm biraz tedbirli olmayı gerektiriyor. Acele karalar vermemeli, ilişkiniz ve iş ortaklığınızla alakalı alışverişlerde içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelisiniz.

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerlemesi devam edecek Güneş, yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda sizler açısından gayet destekleyici bir enerjidir. 13 Mayıs tarihinde ikinci yöneticiniz Jüpiter ile kavuşum yapacak Güneş, maddi ve manevi anlamda doğru ve temeli güçlü bir iş anlaşmasının işareti olabileceği gibi, kendinizi en doğru ve en huzurlu şekilde ifade edebilmenizde de destekçinizdir. Yakın çevrenizle güçlü bağlantılar kurabilmenizde size rehberlik edici olan bu enerji, iç dünyanızda kararsız kaldığınız veya dağıldığınız meseleleri mercek altına alarak ilerlemenizde de yardımcı olacaktır.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Ailevi ilişkiniz veya aynı evi paylaştığınız kişilerle olan iletişiminize, paylaşımlarınıza lütfen bu süreçte tekrar ele alarak gözden geçiriniz. Maddi konular başta olmak üzere yakınlarınızla olan her türlü meselenin ev sınırlarınız için sorun yaratması, konuşulması mümkündür. Evinizdeki huzuru hiç kimsenin bozmasına izin vermeyiniz. Komşularınıza, çevrenizde bulunan diğer kişilere dikkat ediniz. Dedikodu, söylenti, gevezelik türünden olumsuz durumlara karşı önleminizi alınız. Evinizin güvenliğine önem veriniz. Ani taşınma, ev içinde plansız yapılan değişimlerin maddi açıdan sizi zorlayabileceğini unutmayınız. Mümkünse bunları erteleyiniz. Ev içinde aksayan, sorun yaratan onarım gerektiren tadilat gibi işlerinizi ehil insanlara yaptırınız.

İKİZLER BURCUNDA YENİAY (Saat 02:47) VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI (02:53)

En başta ev yaşantınız, eviniz, aileniz ile ilgili konulardaki değişimlerin işaretçisidir. Evden ayrılabilirsiniz veya bir büyüğünüzle aynı evi paylaşabilirsiniz. Bay Balıklar anneleri ve eşleriyle, Bayan Balıklar Babaları ve eşleriyle daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirler. Eşinizin veya size destek olan kişiler üzerinizde hak iddia edebilirler. Bir miras veya davanızın sonuçlanması gecikebilir. Ev borcunuzun ödemeleri sizi zorlayabilir.

İŞ VE KARİYER

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerleyecek Güneş, çalışma hayatınız başta olmak üzere, eğitim hayatınız, maddi ve manevi değerleriniz adına verilen çabanın göstergesidir. Bu enerji altında, kendinizi geliştirmek ve bilgi birikiminizi ortaya koyabilmek için var gücünüzle mücadele edebilirsiniz. Amacınız güven içinde yaşamak ve uzun vadeli hedeflerinizi ortaya koymaktır. Gerçek olan şudur ki, sağlam olan, emek sarf edilen her iş karşılığını mutlaka alacaktır. Planlı çalışmak ve disiplinli hareket etmekte yarar vardır. Gelir geçer olan her şeyden uzak durmalı, kısa değil ömürlük olana yönelmelidir. Zaten sizin de bu enerji sayesinde düşünceniz bu yöndedir. Şimdi birlikte Güneşin, Mayıs ayı içinde diğer gezegenlerle yapacağı görünümleri birlikte inceleyelim. Böylece yaşanması muhtemel gelişmeleri anlamış oluruz.

Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Bu tarihte ikinci yöneticiniz Jüpiter, Güneş ile el sıkışıyor. Bu hakikaten olumlu bir gün. Çalışma hayatınızla ilgili önemli bir görüşme başarıyla sonuçlanabilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir iş, meyvesini verebilir. Bir şans elde edebilirsiniz. Çevreniz üzerindeki saygınlık kazanabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili önemli bir gelişme ile dikkatleri çekebilirsiniz. İnancınızı yükselten bu kavuşum sağlığınız anlamında da sizi rahatlatıcıdır.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - Saat 06:35

Sevgili Balıklar 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasında meydana gelecek karşıtlık, bir yandan parasal meseleler üzerinde yapılacak değerlendirmeleri diğer taraftan iletişimle alakalı her konuda dikkatli hareket etmeyi. Hayata bakış açınız ve çevrenizle olan her türlü bağlantınız bu Dolunayın güçlü ışığı altında net olarak görülecektir. Ayrıca 21 Nisan tarihinden bu yana yaşanan gelişmeleri ve o tarihte verilen kararların sonuçlarını da almış olacağız. Eğer yasal bir davanız varsa, bir işinizin halledilmesini istiyorsanız veya tek başınıza ilerlemekte zorlanıyorsanız Dolunayın etkili olduğu bugün, işbirliği yapmanızda, uzlaşmaya varmanızda fayda vardır. Bu uzlaşı size olumlu sonuçlar almanızda yardımcı olabilir. Endişeli davranmanız, kendinizi güvencesiz ve zihinsel açıdan huzursuz hissetmeniz mümkündür. Fırtınalarla boğuşan ve derin sularda kendi yolunu bulmaya çalışan bir kişinin her şeyden önce güven duygusunu ayakta tutarak yetenekli olduğu konular üzerinde kendisini göstermesi, geliştirmesi lazımdır. İşte o zaman dış dünyada başarılı olur. Dolunay bir projektördür. Yani size yol gösterici, eksiklerinizi görmenizi sağlayıcı ve yeni bir rota çizebilmeniz adına güç aşılayıcı olabilir. Duruma böyle bir bakış açısıyla yaklaşırsanız tedbirinizi almanız da kolay olabilir düşüncesi taşıyorum. Onun için lütfen, kendinize inanmaktan, güvenmekten vazgeçmeyiniz.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek ciddi ilişki evinizin yöneticisi Merkür süresince, ilişki konularında ciddi ve kararlı bir şekilde düşünebilirsiniz. Karşı cinste en çok dikkat ettiğiniz nokta, hem sizin değerlerinizi önemsemesi hem de sizi etkilemeyi başarabilmesidir. Bulunduğu ortamda konuşmaları ve düşünceleriyle saygınlık uyandırmayı bilen bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir. Duruşu, tavırları ve inandığı değerlerine sahip çıkan biri, asla gözünüzden kaçmaz. Bu süreçte özellikle bir yakınınız veya siz, biriyle tanışabilme şansı yakalarsınız. Sürece şöyle bir baktığımızda Merkürün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlerin önemi son derece büyüktür. Böylece hangi tarihlerde şansımızın yüksek olacağını veya nelere dikkat edeceğimizi tespit edebiliriz. Şimdi birlikte gözden geçirelim.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. Ben bu dört tarihi sizler açısından hem çevresel ilişkilerde hem girişimlerde hem de ciddi ilişki konularında gayet olumlu buluyorum. 11 Mayıs tarihinde ruhunuzu dinlendirici, hayallerinize uygun ve idealleriniz doğrultusunda sizi gerçekten huzurlu kılacak biriyle tanışabilirsiniz. İlişkiniz varsa o tarihte sevdiğiniz insanla gayet ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. 13 Mayıs tarihinde ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde olumlu yönde gelişmeler yaşanabilir. Daha önceden sorun çıkarmış olan meseleler ciddi ve tutarlı bir şekilde konuşularak çözümlenebilir. Hedefinize uygun şekilde ilerlemeniz kolaylaşır. 14 Mayıs tarihinde iki olumlu görünüm yaşayacağız. İlişki anlamında kuvvetlenmenizi, amacınıza uygun hareket etmenizi sağlıyor. Ayrıca zayıf kaldığınız meseleleri tedavi edici yönde gözüküyor. 22 Mayıs tarihinde hem ilişki hem mesleki hem de kendinizi ifade etme yönünde enerjiniz oldukça yüksek. Girişimlerinizde, ilişkilerde başarılı bir günü müjdeliyor.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak çalışma evinizin yöneticisi Güneş, bilgilenmeye verdiğiniz önemin göstergesidir. Gelişim için, dikkatli, sabırlı, azimli bir şekilde hareket etmenizi sağlayan bu enerji altında, gayet hızlı ve aktif bir şekilde hareket edebilir, kafanızın içindekileri uygulamaya koyabilirsiniz. Uyarılara açık ve desteklenmeniz halinde kolaylıkla başarıya ulaşabileceğiniz bu dönemde, yüzeysel düşünmek yerine derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Bu sizi olabilecek yanlışlıklardan koruyabilir. Astrolojiye meraklı olanlar bilirler. İkizler burcu seyir zamanları iletişim, medya, haber, ulaşım, eğitim konularında yapılacak bağlantıların simgesidir. İnsan böyle zamanlarda pek sıkıntıya gelemez. Bunun için de çabucak yön değiştirmekten yanadır ve her alanda kendini göstermeye çalışır. Birden fazla konuyla ilgilenir fakat bunların kalıcılığı yoktur. Oysaki yapılması gereken, bilgi ve tecrübenizi gösterebileceğiniz alanları belirlemek veya belirlediyseniz bu konularda harekete geçmektir. Böylece dağılmanın önüne geçilmiş olur.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 Mayıs tarihinde hem işlerinizi organize etme hem de ideallerinize uygun şekilde düzenleme yönünde etkili bir gün. Kendinden emin ve yaptığı işten memnun olan kişiler için böyle bir günü olumlu buluyorum. Yeter ki dağılmadan kararlarınız doğru biçimde vermeye çalışınız. 26 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda kısa vadeli olan değil, uzun vadeli ve güvenli olanı tercih ediniz. Seçenekler kafanızı karıştırsa dahi, siz zirveye ulaşmak adına düşünmelisiniz. 27 Mayıs tarihinde iş konularında aktif bir gün. Görüşmelerde bulunabilir, ev alanı veya ofiste sıkı bir şekilde çalışabilirsiniz. 28 Mayıs tarihinde yenilikleri uygulama yönünde sabırlı olmak gerekiyor. Henüz yerli yerine oturmamış işleri düzenleyebilirsiniz. İlginç fikirler aklınıza gelebilir.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda seyredecek Merkür, ev sınırları veya ofis ortamındaki hızlılık ve aktiviteyi işaret ediyor. Bir yandan haberleşmeler diğer yandan işlerinizi hızlı bir şekilde yapmanız gereklidir. Hem zekanızı çok fazla çalıştırmanız hem de düşüncelerinizi iyi bir şekilde sunmanız lazımdır. İfade tarzınız bilgili bir insan olduğunuzun göstergesi olmalı ve karşınıza çıkabilecek iki farklı iş veya proje seçeneğinden birini tercih etmelisiniz. Kolay değildir hangi tercihi yapacağınız. Burada mantıklı düşünmek esastır. Tarafsız bir gözlem gücüyle hayatınızı, bundan sonrası adına yapmayı düşündüklerinizi kafanızın içinde mutlaka oturtmalısınız. Kimileri bu süreçte hayatı kendi akışına bırakarak karşısına çıkanları mantıklı bir şekilde değerlendirir, bazıları bilgisini geliştirmeyi tercih edebilir, birçoğunuz home-ofis tarzı internet üzerinden çalışmalarını sürdürebilir. Öğrenmeye hevesli olduğunuz için, topladığınız veriler ışığında, işinizde gelişmeniz gayet kolaydır.

PARA KONULARI

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyri devam edecek para evinizin yöneticisi Mars Güneşinizle karşıtlık etkisi altında olduğundan tabii ki dikkatli olunması gereken bir enerji olduğu gibi, güçlendiricisi Merkürün 24 Mayıs tarihinde İkizler burcunda seyrine başlamasıyla sizler açısından parasal açıdan doyurucu yönde gelişmeler görülür. Mars, Mayıs ayında üç önemli görünüm yapacak. Şimdi bu görünümleri ve maddi yöndeki etkileri birlikte gözden geçirelim. 5 Mayıs tarihinde özellikle iş ortaklarınız veya kimlerle iş birliği içindeyseniz bu kişilerle geleceğe dönük anlamda mutlaka görüşmekte yarar var. Ortaklığınızın maddi yönde gelişimi için, her iki tarafın da düzenlemelerde bulunması, pürüzleri giderilmesi açısından önemlidir. 16 Mayıs tarihi gayet önemli. Hem ortaklık ilişkisi hem maddi konularda gücünüzü kanıtlayabilir. En azından devam eden sorunlarınızı, ileriye dönük çözümler bularak giderebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda parasal anlamda görüşmelerde bulunabilirsiniz. 17 Mayıs tarihi, her ne kadar sert gibi görünse de, parasal konularda hiç kimsenin kurbanı ve kölesi olmadan, kendinize güvenerek ve titiz bir şekilde analiz ederek kazanca dönüştürebilirsiniz.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda düz olarak seyrini sürdüren ilerlemesini sürdürecek olan Merkür maddi konularda iyimser düşünmeye, kararlı bir şekilde kendinizi ifade etmeye çalışmanın göstergesidir. Hızlı düşünürsünüz ve bir o kadar risk almaya hazırsınızdır. Eğer kendinizden, yaptığınız işten, ürününüzden memnunsanız kesinlikle ne yapar eder onu gerektiği şekilde pazarlamaya çalışırsınız. Bu bir Balık için hakikaten faydalıdır. Bilirsiniz bazen yavaşlayıp başkalarının sizi geçmesine izin vermiş olursunuz. Çünkü ikiyüzlü davranmayı ve ticari anlamdaki manevra yapmayı pek sevmezsiniz. Ancak Merkür koç burcunda siz de bir işi nasıl pazarlayacağınızı gayet iyi bilirsiniz. Merkür Mayıs ayının ilk dokuz günlük ilerleyişinde iki görünüm yapacak. 4 Mayıs tarihinde Venüs ile hoş bir enerji alışverişi var. Bu ev alanı içinde parasal meselelerin görüşülmesini sağlıyor. İhtiyaçlarınızı tespit ederek halletme yoluna gidebilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde dikkatli olmak lazım. Dolunay ve Merkür-Satürn arasındaki karşıtlık özellikle başkalarıyla olan parasal alışverişlerde veya el sıkışmalarda temkinli olmanızı gerektiricidir. Önünüzü göremediğiniz borçlar altına girmeyiniz veya daha önceden verilen yanlış işbirliklerinin yol açtığı durumları sakin biçimde çözmeye çalışınız.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 5-6-9-10-14-15-19-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler: 1-2-7-8-21-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17
Yeniay: 13-14-15-16
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 1-2-3-28-29-30
(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER