Mynet 05.04.2012

Balık burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

14 Nisan tarihine kadar etkili olacak Mars geri hareketi sizleri yine geçtiğimiz ay olduğu gibi testten geçiriyor. Ben bu geri hareketin 4-14 Nisan tarihleri arasındaki bölümünü sizler açısından çok önemsiyorum. 6 Nisan tarihindeki Dolunayı da içine alan bu süreçte öncelikle ilişki konusunda gayet iyi gözlemde bulunmanın önemi büyük. Çünkü bir yandan merhametinizi ve vicdanınızın sesini dinlemenizi sağlayan enerjiler diğer yandan acaba bu kadar iyi niyetli düşünmekle hata mı yapıyorum diyen iç sesiniz. İki yönlü düşündüren bu süreçte, ben derim ki, ne gerçeklerden uzaklaşın ne de kuruntulu davranın. Mutlaka önünüzde duran gerçek resme odaklanın. Bazen hayat görmek istemediğimiz halde türlü yollarla bizi uyaran olaylar yaşamamıza neden olur. Biz iyi niyetimizden veya artık yorulduğumuzdan can sıkıcı gerçekler yerine, hayalini kurduğumuz düşlere kendimizi bırakırız. Bu bakış açısı bazı ilişkilerde geçerli olabilir. Hatta rahatlatıcıdır da. Ancak yeni başlayan veya sorunlu ilişkilerde bu daha sonra üzülmemize neden olur. Ben derim ki, konuşmalara, tavırlara, kararlara, karşımıza çıkanlara, elimizde olanlara dikkatle bakarak durumumuzu ele alalım.

14 Nisan sonrası düz seyre geçecek Mars etkisini yine iki tarih aralığında ele alacağım. 17-9 Mayıs. Bu tarihler hem Mars geri hareketinde yaşanılanları, karşılaştığımız durumları hem de şu andaki mevcut hali ele almamızda önem taşıyor. Açıkçası kişisel olarak bu dönemde kendi değerlerinize çok daha ateşli ve aktif bir şekilde müdahalede bulunmaktan yana olacağınızı söyleyebilirim. Yani bir önceki geri hareket döneminde bizi durduran veya ılımlı düşünmemize neden olan şartlar yerine bu tarih aralığında hakkımız olanı korumaktan yanayız. Bu ister mali ister ilişki, isterse iletişim anlamında olsun fark etmez. Hatta 22 Nisan tarihinde çok hızlı bir şekilde sürpriz bir karar alarak, kendi egemenliğiniz ve geleceğiniz adına harekete geçebilirsiniz. İlişkisi düzgün seyirde olanlar için bu dönem, çalışma hayatınızla ilgili konularda yeni bir kararın da simgesi olabilir.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs döneminde önemli görünümler söz konusudur. Sırasıyla gözden geçirelim. 6 Nisan tarihinde hem Dolunay hem de Venüs-Neptün arasında bir zorlu görünüm oluşacak. Bu durum ailevi konulardan girişimlere, ilişkilerden evliliğe kadar geniş bir yelpaze üzerinde bastığımız yeri görerek hareket etmenin önemini gösteriyor. Artık hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Balıklar, bu tarihte kendi ideallerine, hayallerine sahip çıkarak doğru düzgün bir yaşam kurmaktan yanalar. İç dünyanızda sizi baskı altına alan ve sürekli alttan almaya sevkeden durumlara tabii ki göz yummanız mümkün değil. Zaten bu tarihte neyin ne olduğunu anlamaya çalışarak, doğru bir yol kendinize tayin edebilirsiniz. 8 Nisan tarihinde özellikle geçmiş meseleler tekrar gündeme gelerek düzenlemelerde bulunmanız anlamında önem taşıyor. Bazı görüşmeler, konuşmalar gündeme gelebilir. Eviniz, duygusal dünyanız, geleceğiniz konusunda alı başında bir yol çizmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. 9 Nisan tarihinde mali konular ve yine ilişkiler anlamında bazı yenilikler söz konusudur. Ancak bu yenilikler için hem duygularınızı hem parasal durumunuzu gözden geçirmeden ani kararlar almamakta yarar vardır. 12 ve 13 Nisan çok önemli. Hem mesleki hem ilişki hem de parasal konularda gelecek vaat etmeyen durumların ayıklanma zamanıdır. Gelişim için sizi dış dünyada kendinizi göstermeye itekleyici gelişmeler yeni bir döngünün başlamasına neden olabilir. Bu döngüde lütfen artık kendi önünüzdeki yola bakınız. Kafanızı hiç kimsenin, hiçbir şeyin karıştırmasına izin vermeyiniz.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi biterek tekrar düz seyre geçecek Merkür sizi birebir ilgilendiren konular üzerinde hem geri hareket sırasında gözden geçirdiklerinizi hem de şu andaki mevcut durumunuzu ele almanız yönünde etkilidir. Ancak her zaman şunu söylüyorum. Merkür-Balık burcunda pek etkili bir enerji değil. Gölge yanlarına mutlaka dikkat çekmek zorundayım. Ne olursa olsun, düz seyre geçmiş bile olsa, yeni başlayan ilişkilerde de en başından her şeyi baştan konuşmakta fayda var. İyimserliğin sınırlarını iyi çizelim. Şuraya kadar tamam ama burayı aşarsan ben de yokum diyecek kadar yürekli olmak lazım. Bazen iyi niyetli düşündüğümüz bir şey aslında kendimize yaptığımız eziyetten başka bir şey değildir. Onun için lütfen gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Sizin de beğenmediğiniz hususlar olabilir. Kırılmasın gücenmesin diye kendinizi üzmek zorunda değilsiniz.

12 Nisan tarihinde Merkür-Satürn arasındaki görünüm, hem başkalarıyla olan maddi-manevi paylaşım hem de yeniliklerin uygulanmasına engel şartları önümüze getiriyor. Burada kişi, belirsiz durumlar nedeniyle zorlanabilir. Ancak sabırlı olunursa bunlar Merkür-Koç burcu seyrinde yavaş yavaş aydınlanmaya başlar. Bu geçiş, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında karşınıza çıkan-yaşanan-düşünülen veya tasarlanan ancak bir türlü yoluna koyulamamış mevzuları tekrar önünüze getiriyor. Umarım bu sizler için bir şans olur. En azından o zaman halledemediklerinizi şimdi toparlama imkanı bulursunuz.

İŞ VE KARİYER

19 Nisan tarihine kadar etkisi devam edecek Güneş, 15 Nisan tarihinde son derece önemli bir görünüm yapıyor. tarihleri arasında devam edecek iş evinizin yöneticisi Güneş gezegeninin Koç burcu seyri, her ne kadar Venüsün geri hareketiyle hafif bulutlu geçse de, bu süreçte yaşamınızın ana gayesinde, sahip olduğunuz değerleri koruma, yeniden hayatınızı kurgulama ve güvenlik içinde yaşama arzusu yoğun. Yani çalışayım, çabalayayım ama yeter ki kendi ayaklarımın üstünde durabileyim. Yani ne aşk ne de başka bir şey, hırsla öne atılarak geleceğinizi garanti altına almak kadar sizi ilgilendirmiyor dersek doğru olur. Hani şu kimselere bağımlı kalmadan yaşama isteği vardır ya, işte siz Balıklarda bu dönemin tam olarak anlamı bu. Yeteneklerin iş alanında ifade edilmesi mutlaka şart. Bunların ortaya konması ve ben buradayım denmesinin size getireceği en önemli fayda parasal kazanımlarda görülebilir. Bu enerjinin titreşimleri devam ederken Venüs gezegeninin de Güneşle beraber kimi zaman elele tutuşarak ilerlemesi gösteriyor ki, zaman kavramı çok önemli. Geri hareket bitene kadar sabırlı olmak durumundayız. Ama boş durmayacaksınız tabi. Kapıları çalmaya devam etmelisiniz. Kendinizi kimi zaman ilkokula başlayan bir öğrenci gibi hissedebilirsiniz. Yaşam alfabesini yeniden ama bu sefer sadece kendiniz için sökmeye çalışabilirsiniz.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Güneş dönemini etkili görünümleri ve yansımaları doğrultusunda ele almak gerekiyor. 4 Tarih gayet olumlu ve sizler açısından hakikaten kıymetli buluyorum. 22 Nisan tarihinde hem yakın çevre, hem girişim hem de iletişim konularında kendinizi gayet güçlü ve ideallerinize uygun bir şekilde ifade edebilmeniz kolay. Bu sizin bir iş bulmanızı, iş sorunlarınız varsa çözüme kavuşturmanızı hem de vizyonunuzu tekrar öne sürmenizde ışıklandırıcıdır. Özellikle medya, sanat hayatı, iletişim, şifalanma, mistik uğraşılarda çevreniz tarafından el üstünde tutulmanızı sağlar. 24 Nisan tarihinde hem iş hem ilişki konularında artık yapılması gerekenleri daha net görebildiğiniz bir gün. Hedefiniz ne ise, ona göre hareket etmek için tek dikkat edeceğiniz husus, göstergelere bakmak. Önünüzde duran herhangi bir teklifi veya kişiyi çok iyi analiz etmek olmalıdır. Bunu yaparsanız kimsenin sizin hakkınıza el uzatması mümkün olmaz. 28 Nisan sıkıntılı olduğunuz konularda şifalandırıcı bir yansımadır. Bu yansıma hem zayıf noktalarınızın güçlenmesinde hem de kendinizi dış dünyada ifade edebilmenizde ışığınız olur. İş girişimleri içinde uygun bir gündür. 29 Nisan tarihinde dönüşüm ve yenilenme anlamında gücünüz yükselişe geçer. Maddi ve manevi değerlerinizi koruma altına alarak ve de karşınıza çıkan fırsatlarla yeni bir dünya kurarak ilerlemeniz mümkün olur.

YENİAY BOĞA BURCUNDA - 21 Nisan saat 10:18

Sevgili Balıklar 21 Nisan saat 10:18 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay ve aynı gün Ay-Mars ve Ay-Neptün arasındaki olumlu görünümler, hem iletişim hem de girişim anlamındaki konular üzerinde etkili olup, kendinizi sağlama almanız ve maddi yönden güçlenmeniz adına destekleyicidir. Eğer fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek, önyargısız bir şekilde düşünmek ve güçlü insanlarla sıkı bağlar kurarak ilerlemek istiyorsanız, işte bu yeniay sizlere bu konuda gayet güçlü bir ışık olabilir. Boğa burcu kökleşmek, sağlamlaştırmak ve uzun süreli kılmak demek olduğuna göre, Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay siz Balıklar için çevrenizle olan bağınızı kuvvetlendirici ve sağlamlaştırıcıdır.

Eğitim hayatında olanların başarı için disiplinli çalışmalarını, iş hayatında olanların maddi güvenlikleri için yeni adımlar atmalarını, ev yaşamında olanların huzurlu bir hayat için ruhlarını dinlendirmelerini sağlayacak bu Yeniay, yeni insanlar, yeni fikirler, yeni ortamlarda kendinizi ifade edebilmeniz açısından da bütünleştiricidir. Bu enerjiden daha olumlu bir şekilde yararlanmanın yolu öncelikle, öncelikle hedefinize kitlenmek, sabırlı ve kararlı olmaktır. Yeniay toprağa atılan yeni bir tohum gibidir. Bu tohumun filizlenmesi ve çiçek açması için özenle büyütülmesi lazımdır. O zaman size düşen, yeni amaçlarınız adına hayallerinizi güçlü tutmak ve inançla bu yolda ilerlemek olmalıdır.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi özellikle maddiyatla alakalı ilişkiniz olan kişi, kuruluş veya konularla ilgili işlerinizi mutlaka geri hareket başlamadan önce halletmenizde yarar var. Geri hareket süresince kimseye kefil olmayınız. İster iş ortağınız, ister eşiniz ister kardeşlerinizle ilgili parasal meselelerde yaşanabilecek krizlere karşı şimdiden tedarikli olmanızda yarar var. Cinsel hayatınızı ilgilendiren veya engelleyen şartlarla baş etmeniz gerekebilir. Eşiniz veya partnerinizden kaynaklanan ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde son derece dikkatli olunuz. Hijyeninize ve korunmaya önem veriniz. Bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmeyiniz. Sağlığınıza özen gösteriniz.

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA-6 Nisan saat 22:19

Sevgili Balıklar 6 Nisan saat 22:19 Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay ve aynı gün oluşacak Venüs-Neptün arasındaki zorlu görünüm önemlidir. Hem maddi hem ilişki hem çevre hem de idealleriniz yönünde aceleci kararlardan uzak durmak kaydıyla durumunuzu ele almanızda yarar vardır. risk altına girmemeniz, agresif tepkilerde bulunmamanız, ödemelerinizi zamanında yapmanız, sabırlı olmanız lazım.

Sigorta, hisseli paralar, banka kredisi, başkalarıyla yoluyla elde etmeyi düşündüğünüz paralar, kendi kazancınız ve eskiye ait alacak ve borçlarınız bütün bunların aklı başında düzenlenmesi gerekiyor. İnsan çıkarlarını gözetmek isterken, evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Bekleme veya gecikmeleri normal karşılamanız ve ne olursa olsun, ilişkilerinizi yine de güçlü tutmaya çalışmanız gerekiyor. Yani yine sabırlı olmayı sürdürmek lazım. Karşınıza çıkabilecek teklif ve önerileri lütfen dikkatli bir şekilde gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrini sürdüren ilerlemesini sürdürecek olan Merkür geçişini önemli görünümlere göre ele almakta yarar var. 22 Nisan tarihinde mali konularda sürpriz gelişmeler söz konusu. Hızlı ve aktif bir para akışı, yenilenme ve değişim anlamında iletişimsel konular gündeme gelebilir. İsteklerinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Bu bir iş girişimimin sonuçlanması veya ele geçecek bir miktarın işareti olabilir. 23 Nisan tarihinde mesleki ve parasal konularda geleceğinizi kurgulama anlamında enerjiniz yüksektir. Ancak burada önemli olan ne olursa olsun kendinize güvenmenizdir. Çünkü bu güven sizi hırslandırır ve hedefinize varmanızda itekleyebilir. 25 Nisan tarihinde parasal kazanç ve mesleki konularda güçlü insanlarla olan iletişiminize önem veriniz. Çünkü bu alandaki mücadeleci görünüm aslında gayet yararlıdır. Ancak siz kendinize güveniyor ve dışa açılmayı kabul ediyorsanız. Öyle bir hareket edin ki, sizin kendi alanınızda ne kadar tecrübeli olduğunuzu görsünler.

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Güneş, 15 Nisan tarihinde Satürn ile son kez karşı karşıya geliyor. Bir dahaki Satürn-Terazi geçişi 29 yıl sonra yaşanacak. Demek oluyor ki, dikkatli bir şekilde hareket etmekte, düzenlemelerde bulunmakta yarar var. Hangi konularda etkili ve nelere özen göstermek lazım birlikte inceleyelim. Öncelikle bu oluşum sizi kendi kazancınızı elde etme ve mutlaka hayatınızı garanti altına alarak özgür biçimde yaşama arzunuzu körüklüyor. Kişi başkalarına taviz vermekten yana değil. Ancak şartlar gereği çıkar ilişkisinde olduğumuz veya birlikte alışverişimiz olan kişilerle irtibatta bulunmaya zorluyor. Son senelerde sürekli birilerinin dayattığı sorumluluklar, eş veya ortaklarınızın mali konulardaki durumu ister istemez sizi yoruyor. Siz kendi başınıza kendi ekmeğiniz için mücadele ederken, gereksiz borçlar ve meseleler yüzünden sırtınızı doğrultmakta zorlanıyorsunuz. Ödeye ödeye bir türlü bitmeyen borçlar, apansız karşınıza çıkan alacaklılar, tabii ki rahat vermiyor. Şimdi burada artık net olarak yapılması gereken şudur. Sizi başka kişilere taviz vermeye zorlayan nedir? Üzerini kapadığınız ancak bir türlü çözüme kavuşmayan ilişki-para-cinsel-sağlık gibi problemlerinizi aklı başında bir gözden geçirmeniz gerekiyor. Adil olmayan, böyle devam etmesi mümkün olmayan meseleleri, çözümlemek için lütfen önce sakin olunuz ardından aklı başında çözümler için neler yapabilirsiniz bunlar üzerinde düşününüz. Böylece 15 Ağustos tarihindeki Mars-Satürn kavuşumunda her şey temizlenmiş, ayıklanmış olsun. Alacağınızı, vereceğinizi artık bilmek ve kimle ilişki kurulur, kimle iş birliği yapılır bunları iyi ayırt etmek lazım.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 8-12-13-16-17-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 4-10-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 26-27
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19-20
Yeniay: 16-17-18
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 3-4-5
(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER