Mynet 01.02.2012

Balık burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

19 Şubat tarihine kadar etkili olacak Güneş-Kova burcu seyir döneminde ilişkinizi tarafsız bir bakış açısı çerçevesinde gözden geçirmeli ve aksayan noktaları ele alarak çözümlemeye çalışmalısınız. Bütün bu düzenlemeler için fazlasıyla vaktiniz var. İster yaşadığınız ilişkide olsun, isterse bundan sonraki seçiminizde, kendinize uygun ve hayata ayrı noktalardan baksanız bile ortak bir nokta oluşturabileceğiniz bir kişiyi tercih etmeniz lazımdır. Yani eskisi gibi, fazla fedakarlıkta bulunmak, onun yerine düşünmek, onun isteklerini merkez almak gerekmiyor. Çünkü bu bakış açısının, üzülmek dışında bir yarar getirmediğini, yaşadığınız tecrübeler dolayısıyla anlamış olmalısınız. Zaten bu enerji, bir türlü karar veremediğiniz konularda da etkili olacağından şimdi çok daha mantıklı bir şekilde durumları gözden geçirerek kendinizi düşünmeyi öğrenebilirsiniz. Bu dönemde, sevdiğiniz kişiye karşı bir süre belli bir mesafe koymanız mümkündür. Bireyselliğinizi korumak isteyebilir, ilişkinizin sorunlar yüzünden zarar görmemesi için, soğuk bir tutum sergileyebilirsiniz. Aslında yapılması gereken, egonuzu güçlendirmektir. Çünkü bir Balık beraberliğinde genel olarak, elindekini paylaşmaktan yanadır. Hatta bu paylaşım duygusu bazen öyle ileriye gider ki, Balık kendinden ziyade, karşısındaki kişi olup çıkar. Oysaki kendini de düşünmesi şarttır. İşte sizler bu enerjinin etkisi altında öncelikle eşit hak ve sorumluluklar içinde ilişkisini sahiplenen kişilere doğru yönlenebilir, ilişkinizde ise, bu olgunun ön planda olmasına önem verebilirsiniz. Çünkü sizler özel haklara sahip olması gereken kişilersiniz. Bu enerji altında eski bir arkadaşlığın gizlice sürdürülmesi mümkündür. Bu ilişki son derece özgür paylaşımlardan oluşabilir. Yani her iki taraf da, süresi konusunda ısrarlı davranmayabilir. Amaç, ortak fikirlerin paylaşımı ve biraz olsun sorunlardan uzaklaşmak olabilir.

Özgürlük konusu bu dönemde çok önemlidir. Aileniz içinde sağlık veya başka bir problemle ayrı mekanlarda yaşamak zorunda olduğunuz kişilerle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Yardımseverlik hisleriniz bu enerjinin etkisi altında yoğunlaşabilir. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta. 18 Şubat tarihinde Güneş-Satürn arasında olumlu bir etkileşimi var. Ancak Satürn geri hareketini sürdürdüğü için, ilişki konularında geçmiş tecrübelerin ışığı altında değerlendirmede bulunulmasında yarar var. bir ilişkide paylaşımın anlamı nedir? Nasıl olmalıdır? İlişkide yerli yerine oturmayan durumlar var mı? Eğer ilişkimiz yoksa, ilişki kriterlerimiz nedir? Biz nasıl bir beraberlik arzuluyoruz. Gizli dünyamızda fiziksel ve ruhsal anlamda kaygı ve korkularımız nedir? Bunların gözden geçirilmesinde yarar görüyorum. Yeni bir ilişkiye başlamanız söz konusu ise, öncelikle zaman mevhumunu göz önüne alınız. Bu kişinin mali durumu nasıldır? Daha önce bir ilişki yaşamış mı? Bunları lütfen göz ardı etmeyiniz.

*BİLGELİK YOLUNDA

3 Şubat tarihi itibariyle Balık burcunda seyrine başlayacak Neptün, sezgilerinizi güçlendirici, vizyon kazanmanızda destek verici, ideallerinizi hayata geçirme anlamında yardımcı ilahi bir kuvvettir. Yükselen inancınız sayesinde hem kendinizi hem dünyayı farklı bakış açısıyla görmeye başlıyorsunuz. Bunun sizin neslinize denk gelmesi ne büyük bir nimettir. Hakikaten bu büyük şanstır. Biliyorum, hayat bazen adil davranmıyor sizlere. Hatta çoğu zaman direncimizi kırıyor, bizi ıssızlaştırıyor. Ancak Neptün-Balık burcu seyri emin olunuz ki, siz Balıklar için ulvi, mistik, rahatlatıcı, şifalandırıcı, vizyonunuzu güçlendiricidir. Yaratıcı yeteneklerinizi artık tüm dünya duymaya, görmeye hazır. Geçen yıl bu enerjiyi size açıklarken hatırlarsanız şöyle demiştim. Hayat o kadar güzel ki, yaşanılan sıkıntıların bile bize kattığı olumlu tesirleri yıllar geçtiğinde daha iyi anlayacağız ve belki de şu an üzüldüğünüz olayları sonrasında dudaklarınızda bir gülümseme ile hatırlayacağız. İşte o günlere adım atmak üzeresiniz dostlarım. Rahat olunuz. Bundan böyle Neptünün, diğer gezegenlerle olan her olumlu görünümünde, inanın arındığınızı, temizlendiğinizi, bilgeleştiğinizi hissedebilirsiniz. Ben sizler adına bu etkiyi son derece olumlu buluyorum.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında etkili olacak ilişki evinizin yöneticisi Merkür süresince dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, bağımlılıklarınızı, bir türlü çözüme kavuşturamadıklarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek. Burcunuzda ilerleyen Merkür astrolojik olarak pek güçlü bir enerji değildir. Her ne kadar Neptün tarafından dispozite edilse de, 19 ve 23 Şubat tarihlerindeki görünüm, geçmiş meselelerin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. 23 Şubat Merkür-Mars karşıtlığı iletişimsel sorunlara davetiye çıkarabilir. Çünkü durumları her iki taraf da kendi tarafından görmeye meyillidir. Oysaki hem geçmişi önünüze koyup olan bitene bakmak hem de gelecek için kendinize yeni bir yön çizmek lazım. İlişki evinizin yöneticisi olan Merkür seyrinde genel olarak insan bağlandığı ve kendisinin saydığı hiçbir şeyden kolay kolay vazgeçemez. Aklı duygularına teslim olan kişi ister istemez güvendiği limana sığınır. Eğer hayatında hiç kimse yoksa masallardaki gibi bir aşkın hayalini kurmaya başlar. Kimi Balıklar kendilerince yaşananları, bugüne dek geçirdikleri tecrübeleri, hatta acıları hayat heybelerinin içine koyarak bundan sonrası adına akıllı seçimlerde bulunmaya çalışırken, bazılarınızın bunu yapmaya bile cesareti olmayabilir.

Balık söz konusu olduğunda duygusal med-cezirler doğaldır. Ancak bir ileri iki geri giden bir ilişkinin kime ne faydası vardır. Tabii ki bir de Satürn geri hareketinin etkisini hesaba katalım. Yeni başlayan ilişkilerde de en başından her şeyi baştan konuşmakta fayda var. İyimserliğin sınırlarını iyi çizelim. Şuraya kadar tamam ama burayı aşarsan ben de yokum diyecek kadar yürekli olmak lazım. Bazen iyi niyetli düşündüğümüz bir şey aslında kendimize yaptığımız eziyetten başka bir şey değildir. Onun için lütfen gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Böylelikle bu dönemi kolayca atlatabilirsiniz. Sizin de beğenmediğiniz hususlar olabilir. Kırılmasın gücenmesin diye kendinizi üzmek zorunda değilsiniz. Şimdi ipler sizin elinizde. Neptün-Balık burcu seyri size şifadır. Size gerçekten aşık olacak kişiyi, ruh eşinizi mutlaka getirir veya sevginiz gerçekten güçlü ise tüm sorunları yok etmenizde sihirli değnek olur. Hiç merak etmeyiniz.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemeye başlayacak Güneş, dış dünyada kendinizi ifade etme anlamında güçlü bir yansımadır. Bugüne dek edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri gerek özel ilişkiniz gerekse diğer insanlarla paylaşarak kendinizi ortaya koyabilmeniz kolaylaşır. Bu süreç içinde fiziksel görünümünüzdeki çekicilik karşı cins üzerinde etkinizi arttırabilir ve size girişimde bulunacağınız tüm konularda joker kartı gibi destekler. Yaşadığınız dünya ile buluşmayı, birlik bilinci içinde hareket etmeyi, hayallerinize kavuşmak adına cesur olmayı bilmek gerekiyor. Güneşin burcunuz üzerindeki geçişini yöneten Neptün artık burcunuzda ilerliyor. Böylece her yıl Güneş veya bir başka gezegen, kısa süreli Ay-Balık burcu geçişleri bile olsa, Neptün tarafından şifa gücü kazanmış oluyorsunuz. Kim bilir nerelerden geçtiniz, nelerle karşılaştınız ve hangi olaylarla mutlu oldunuz hangileriyle dibe vurdunuz. Ancak artık kendinizi, hayata inanma ve umut etme zamanınızdır. Hayallerinizin peşinden gitme vaktidir. Chiron da sizden yana. Zayıflıklarınızın farkına vararak bunları güçlendirmek için sizi tedavi etmekte. Hadi artık gülümseyin dostlarım. Hayallerinize yer açmak için var gücünüzle ilerleyiniz.

İŞ VE KARİYER

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu seyri, ideallerinizi hayata geçirmeniz için geri planda çalışmanız gereken bir süreç olarak dikkat çekicidir. Belki bireysel anlamda tam olarak kendinizi ifade etmekte ve dış dünya ile irtibatta bulunmakta kimi günlerde zorlanma yaşayabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun umutlarınızı ayakta tutarak, güven duygunuzu kaybetmeden hareket etmenizde fayda vardır. İnsanların sizinle ilgilenmediklerini, hoşlanmadıklarını sanarak kendinizi boş yere tedirgin etmeyiniz. Bakın, aslında istersek ve dikkat edersek, Güneşin enerjisinden bu dönemde olumlu şekilde yararlanabiliriz. Astroloji ilmi, zaten kendimizi geliştirmek, bilinçlendirmek anlamında başvurduğumuz bir rehber değil midir? O zaman ilerlediğimiz bu yolda karşımıza çıkabilecek engelleri bilelim ve bu dönemi nasıl olumlu yönde değerlendirebiliriz onun üzerinde duralım. Sözgelimi, kendinizi yeniliklere alıştırmanız, geçmişin gereksiz duygusal yüklerinden kurtulmanız, bir birey olarak öneminizin farkında olmanız için bir parça geriye çekilerek bir mola vermek bazen öyle iyi gelir ki. Eksiğimizi görürüz, tamamlamamız gerekenleri yoluna koyarız, hobilerimizle ilgilenebiliriz, dünyada ne gibi yenilikler var onları yakından takip edebiliriz. Kitap okuyabiliriz, internet üzerinden bilgilerimizi tazeleyebiliriz. Kendimizi geliştirebilir, ne zamandır yapmaya fırsat bulamadığımız hobilerimizle uğraşabiliriz. Farklılıklarımızı keşfedebilir, zihnimizi güçlendirebiliriz. Yüreğimizin içindeki karmaşık sorulara alışılmışın dışında cevaplar bulabilir, zorlu problemlerimize yenilikçi bir bakış açısıyla yanaşmaya çalışabiliriz.

14 Şubat tarihine kadar etkili olacak Merkür-Kova burcu seyri mevcut durumunuzu zihinsel anlamda gözden geçirmenizi sağlıyor. Eğer şu anda memnun olmadığınız şartlar altındaysanız, doğal olarak bunları değiştirip ideallerinize uygun şekilde düzenlemek sizin elinizde. Özellikle ailevi ilişkiniz, evlilik kriterleriniz, eşinizle aranızdaki paylaşım veya iş ortaklarınızla aranızdaki alışverişin mutlaka mantıklı bir şekilde ele alınması gerekiyor. Bu geçiş süresince düşüncelerinizi dış dünyaya sunma aşamasında belli bir zorlanma yaşanabilir. Sağlık anlamında yaşanan stres, kalp ve kan dolaşımınız, el ve ayaklarınızda üşüme, varis gibi şikayetlere yol açabilir. Değiştirmeye çalıştığınız ancak bir şekilde hale yola koymakta zorlandığınız meselelerin sizi baskı altına almaması için inatçılıktan uzak durmanız gerekiyor. Savunduğunuz görüşlerinizi eğer uygulama aşamasında dağılıyorsanız o zaman sorun sizde demektir. Bu dönemde özgür düşünmenizin önüne geçen şartları mutlaka ele alınız. Eğer amacınız mutlu ve huzurlu bir ilişki ise, öncelikle bir ilişkiden ne beklediğinizi mutlaka düşününüz. Bir takım sorunlardan uzak durmak için, kendinize duvarlar örmeyiniz. Belki aradığınızı henüz bulamadınız veya mevcut ilişkiniz sizi tatmin etmiyor veyahut da beklenmedik durumlar nedeniyle hayatınıza yeni bir yön vermek niyetindesiniz. İşte bütün bunları başarılı bir şekilde yerli yerine koyacağınıza dair umudunuzu koruyunuz. Merkür-Kova burcu geçişinin 3 ve 13 Şubat tarihlerinde yapacağı görünümler önemli. 13 Şubat tarihinde kredi, eskiye ait borçlar, halledilmesi gereken ilişki sorunlarınızı sakin ve aklı başında şekilde hareket ettiğinizde çözebilirsiniz. Yeter ki siz bastığınız yeri bilin. Gerisi kolay.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Balıklar 7 Şubat saat 23:54 de, Aslan-Kova burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay başta çalışma hayatınız, sağlığınız, beraber görev aldığınız iş arkadaşlarınız, iş yeri ortamınız, hizmet konularınız kısaca rutin yaşamınızla alakalı mevzularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzu yükselticidir. Sorunlarınızla başa çıkmak ve bir an önce çözüm bulmak niyetiyle ani ve dürtüsel hareket edebilirsiniz. Hakimiyeti elinize almak ihtiyacınız fazlasıyla ön plandadır. Değişimde bulunma arzunuz yüksektir. Tabii ki bütün bunlar gayet yararlıdır. Fakat burada dikkat edeceğiniz nokta, elinizde olmayan ve sizin müdahalede bulunamayacağınız mevzularda kendinize yüklenmemeniz, sakin olmanızdır. Ayrıca ani kararlar almamalı, içinde bulunduğunuz şartları net olarak gözlemlemelisiniz. Sağlığınız konularında da dikkatli olunuz. Stres, heyecan gibi durumların yaratabileceği rahatsızlıklarınızı es geçmeyiniz. Sakinleştirici, motive edici, pozitif düşünmenizi sağlayıcı uğraşılarda bulununuz. Acele davranmayınız işlerinizi düzgün bir biçimde yapmaya gayret gösteriniz. Sıkıştığınız konularda alternatif yollar deneyiniz. Yedek bir planınız mutlaka olsun. Böylece herhangi bir gelişmede çabucak harekete geçmeniz kolay olur.

19 Şubat-20 Mart arası dönemde burcunuzda ilerlemesi devam edecek Güneş, sizler için tazelik, ferahlık zamanları başlamış demektir. Dış dünyada kendinizi ve potansiyel gücünüzü ortaya koyarak girişimde bulunmanız adına sizi bir gökkuşağı gibi saran bu pozitif enerjiden yararlanarak bugüne dek edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri gerek özel ilişkiniz gerekse diğer insanlarla paylaşarak ortaya koyabilirsiniz. Fiziksel canlılığınız joker kartı gibi destekleyecektir. Yaşadığınız dünya ile buluşmayı, birlik bilinci içinde hareket etmeyi, hayallerinize kavuşmak adına cesaretle ilerlemeyi başarabilirsiniz. Her zaman şunu söylerim. Bilgi kişiye ayrıcalık kazandırır. Yani bir konuda ne kadar bilgi sahibi olursanız, farkınızı diğerlerine kabul ettirmeniz o denli kolay olur.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Balık seyri, kimi zaman gerçekçi düşünmenin önüne geçer. Yani düşündüklerinizin hayata geçirilmesi kolay türden şeyler olmayabilir. Mantıklı düşünmek gerekir. Bu nedenle yukarıdaki Güneşin etkileri bölümündeki olumlu durumların ortaya çıkabilmesi için düşünceleriniz de buna iştirak etmesi gerektiğini biliniz.Bu olmadığı takdirde elde ettikleriniz kalıcı olmaz Ayrıca sahip olduğunuz değerler mantıklı bir düşünce ile desteklenmediği, köklendirilmediği için uzun ömürlü olmaz. Yapmanız gereken en basit şekliyle şudur. Ne olursa olsun araştıracağız, soruşturacağız, kendimizi garantiye alacağız, fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirmeye çalışacağız. Hedeflerimizin, bu dünyanın gerçekleri ile uyuşması lazım. İki tarihe dikkat etmek gerekiyor. 19 ve 23 Şubat. Ayağınızın sağlam olarak yere basmasından yanayım. Bu iki tarihi aşk bölümünde farklı açıdan ele almıştım. Burada ise iş ortaklığı konularında önemli görmekteyim. Zorluklarla karşılaştığımızda, bu benim başıma niye geldi dememek için, kimlerle işbirliği halindeyiz, ortağımızla aramızda geçmişe dair sorunlar var mı, bunları gözden geçirelim.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda oluşacak Yeniay, dış dünyada itibarınızı güçlendiricidir. Yenilenme ve değişim anlamında bir kuvvettir. Bu enerjinin güçlü titreşimleri sayesinde hem özgüveniniz yerine gelmeye başlar hem de sorunlarınızı daha kolay çözüme kavuşturabilirsiniz. İlgilendiğiniz alanda söz sahibi olabilmek için girişimci davranmanızı sağlayabilir. Uzun zamandır zorlanmakta olan Balıklar için Yeniay, manevi konularda şifalandırıcı, yeni bir yön tayin edebilmeniz için umutlandırıcıdır. Bu sayede özünüzdeki cevheri yakından keşfedebilirsiniz. İnancımız başarımızın yarısı olduğuna göre, inancınızı yükseltici bu Yeniay sayesinde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzdeki 15 gün boyunca karşınıza çıkan fırsatları, insanları, durumları iyice gözlemleyiniz. Bırakmanız gerekenleri, hakikatler ile hayaller arasındaki ince çizgiyi net olarak görebilmenizi sağlayan Yeniay sizi koruyucudur. Kaderi suçlamak yerine, kaderinizi ellerinizle şekillendirmenizi sağlayan Yeniayın sesine kulak veriniz. Farklı yanlarınız, hiç kimsede bulunmayan özellikleriniz olduğunu unutmayınız. Siz çaresiz değilsiniz. Aksine her sorununuza, her çıkmazına çözüm bulacak kadar güçlüsünüz. Yeniay bu gücü ruhunuzun derinliklerinde hissedebilmeniz adına size ışık tutacaktır. O ışık, sizin için en gerekli olanı karşınıza çıkaracaktır. Umudunuzu asla kaybetmeyiniz.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi özellikle maddiyatla alakalı ilişkiniz olan kişi, kuruluş veya konularla ilgili işlerinizi mutlaka geri hareket başlamadan önce halletmenizde yarar var. Geri hareket süresince kimseye kefil olmayınız. İster iş ortağınız, ister eşiniz ister kardeşlerinizle ilgili parasal meselelerde yaşanabilecek krizlere karşı şimdiden tedarikli olmanızda yarar var. Cinsel hayatınızı ilgilendiren veya engelleyen şartlarla baş etmeniz gerekebilir. Eşiniz veya partnerinizden kaynaklanan ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde son derece dikkatli olunuz. Hijyeninize ve korunmaya önem veriniz. Bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmeyiniz. Sağlığınıza özen gösteriniz. 2 Şubat tarihi tüm burçlar için olduğu gibi sizin için de gayet önemlidir. Geri hareketini sürdürmekte olan Mars, Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. Bu durum, ilişkinizle ilgili konularda bilinçli hareket etmenin önemini gösteriyor. Ayrıca iş konularında eksiklerin tamamlanması, şu anki mevcut durumun artı ve eksileri üzerinde düşünülmesi anlamında önem taşıyor. Acele etmeyelim. Karşımızda duran resme iyi bakalım.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Hedefleriniz
27 Ocak-14 Şubat: Bağımlılıklarınız, sağlığınız
14 Şubat-2 Mart: İfade gücünüz, fiziksel eforunuz
2 Mart-24 Mart: Parasal meseleler
24 Mart-14 Nisan: Girişim, kendinizi ifade

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Balıklar 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında, neredeyse yılın yarısını geri harekette geçirecek olan Satürn etkisi, birazdan düz seyirle ilgili paragrafta ele aldığım konular üzerinde tabii ki dikkatli olmayı gerektiricidir. Gelişmelerin yavaş oluşu veya istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi, başkalarından elde ettiğiniz gelirler, bankalarla alakalı işleriniz, cinsel yaşamınız, geçmiş bazı mevzuların kendini tekrar hissettirmesi her ne kadar canınızı sıksa da, özellikle dış kaynaklı gelirler anlamında lütfen sakin olunuz ve en ufak bir gecikme veya terslikte hayattan umudunuzu kesmeyiniz. Borçlarınız veya alacaklarınızı tahsil etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz veya zorluklarla mücadele etmek için adil ve tarafsız düşünmek mecburiyetinde kalabilirsiniz. Ancak bunlar büyük felaketler değildir. Belki hesabınızı bilmemenin veya yanlış kişiler yüzünden iyi niyetinizin suistimal edilmesinin, yaptığınız işlerin sonucunu almanın zamana gebe kalışının yarattığı sıkıntılardır. Geri hareket bu anlamda kendinizi gözden geçirmeniz ve neler yapmanız gerektiğini kafanızın içinde oturtmanız anlamında olumludur.

Belki zaman yavaş işler ancak şu var ki, durumu mercek altına almanız kolaydır. Ne olursa olsun inancınızı mutlaka muhafaza ediniz. Bu inancın sizin etrafınızda oluşturacağı kalkanı göremeseniz de biliniz ki o sizi koruyucudur. Kendi içinizdeki güveni kaybetmedikçe zamanı gelen güzellikler sizi bulacaktır. Satürn, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilerek bir düzene oturtulması açısından son derece önemlidir. Finansal, cinsel ve duygusal konularda partnerinizle ortaklaşa hareket etmeniz gereken bu dönemde, benim isteklerim yerine bizim arzularımız demenin vaktidir. Bireysel istekleriniz konusunda bencil olmanız, davranmanız sonucunda zorluklar yaşanabileceğini biliniz. Öncelikle kendinizi, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Bu dönemde ne kadar sakin, kararlı olursanız o denli mutlu olmanız mümkündür. Ortaklaşa iş veya özel ilişkilerde, yatırım ve girişimlerinizde, parasal konularda karşınıza çıkan olanakları değerlendirmeden önce lütfen kontrol ediniz. İş hayatınızla ilgili mevzularda yaratıcı gücünüzün açığa çıkabileceği bu dönemde hedefinizi iyi saptarsanız neler yapabileceğinizi de gayet iyi bilirsiniz. Bankalarla alakalı borçlarınız, kredi girişimleriniz kısaca başkaları kaynaklı maddi meseleler çözümlenmek adına tekrar karşınıza çıkabilir. Kimileriniz maddi açıdan eşiyle nafaka konularında çıkmazlar yaşayabilir. Böyle durumlarda uzlaşmacı hareket etmek son derece önemlidir. Vergi, miras, hukuk konuları, ortak iş ve eş kazançları mevzularında zorluklar yaşanabilir. Bu mevzularda önleminizi almalı, ılımlı şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Destek gördüğünüz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek Venüs, maddi anlamda güçlenmek ve geleceğinizi garanti altına alabilmek açısından oldukça hırslı bir şekilde çalışma arzunuzun göstergesidir. Maddi konularda elinizin açıklığı ve parayı açıkçası kendinize pek fazla dert etmeyen kişiler olduğunuz için genel olarak sıkıntıya tam olarak düşmeden durumunuzun farkına varmanız güçtür. Ancak 10 Şubat tarihinde Venüs-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor, 15 Şubat tarihinde ise Venüs-Pluto arasında zorlu bir görünüm var. Üzerinizden haksızca kazanç sağlamaya çalışan kişilere karşı mücadele etmeniz, bugüne dek sizin iyi niyetinizden yararlanan insanlara farklı bir yüzünüzü göstermeniz mümkün. Ancak bunu yaparken dikkatli olun. Yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak gerekiyor.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-10-15-16-29
Aşkta En Şanslı Günler: 4-5
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25
Yeniay: 21-22-23-24
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 8-9-10
(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER