Habertürk 03.10.2011

Başak burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

BAŞAK

Başak burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Başak Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9-13-23 Ekim tarihlerinde Venüs, Merkür ve Güneş Akrep burcunda seyrine başladığında hiçbir durumu hafife almadan başarılı bir şekilde iletişimde bulunmak ve kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde bulunan güçlü insanlar kendinizi rahat hissetmenizi sağlayabilir. Güven olgusu burada devreye giriyor. Yani bazı kişiler veya olaylar sizde soru işareti uyandırıyorsa bunların üzerinde mutlaka durmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir de bu devrede ser verip sır vermeyebilirsiniz. Yani ne yapmak istiyorsanız bunu sizden başkasının bilmesi kolay kolay mümkün değildir. Tutkularınız son derece yoğun. Başarılı olma arzunuz limitlerin üzerinde. Kararlılığınız oldukça yüksek. Eğer bu arada Mars Aslan burcunda bazı sıkıntılara yol açarsa veya sizi durdurucu faktörler meydana gelirse lütfen üzerine gitmeyin. Sakin kalarak neler yapabilirsiniz bunları düşünün.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

15 Eylül-9 ekim Venüs Terazide bilinçli veya bilinçsiz olarak sakinleşme, huzur bulma hayatın güzellikleri, lüksü ve konforu yaşamaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Maddiyat bu konuda önemli hale geliyor. Çünkü herşeyin paraya endeksli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Eğer gelir düzeyiniz veya işinizden elde ettiğiniz gelirinizde bir sorun varsa tabi ki insanın aşkı hissetmesi veya aşkın tadına varması zor. İşte bu yüzden öncelikle hayatınızı bu anlamda düzene koymaktan yanasınızdır. Tartışmak, çekişmek veya uyumsuzluk canınızı sıkabilir. Durum böyle olunca ilişkinize gösterdiğiniz özen veya ilişkinizle alakalı problemleri çözme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yani ne olursa olsun düzenimi sürdüreyim görüşünü savunabilirsiniz.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Mars-Aslan burcu seyrinde, tutkularınız yüreğinizde büyümeye başlar. Aşkta liderliğinizi ortaya koymak adına epeyce hırslanırsınız. Ancak isteklerinizi elde etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yandan hayranlık toplamaya ve gücünüzü kabul ettirme çalışırsınız, diğer yandan elinizin kolunuzun bazı nedenlerden dolayı bağlı oluşu sizi rahatsız edebilir. Durum böyle olunca gururlu ve kibirli hareketler, ben haklıyım demeler hem kendinizin hem de beraberliğinizin zorlanmasına neden olabilir. Oysaki huzur arıyordunuz. Peki ne oldu? Olan şu. Dışa karşı mutlu ve ihtiyaçları konusunda dikkatli olan siz, kimseye belli etmeseniz de yüreğinizin içinde savaş halindesiniz.

Eğer gerek siz ve gerekse partneriniz gerçekten huzur ve güvenliği önemsiyorsanız veya başka bir alternatifiniz yoksa, ilişkiyi sürdürmekten yana olursunuz. Tutkular ve fanteziler ağır basabilir. İki kişi de beraberliklerinin kendileri için ne anlama geldiğinin farkındadırlar. Yani buna danışıklı döğüş diyebiliriz. Venüs sayesinde maddi konularda sağlanan iyileşme problemleri es geçmenize neden olabilir.

İlişkisi düzgün seyirde gidenler ise bu dönemde maddi açıdan güçlenmeleri sayesinde düşündükleri bazı projeleri için hazırlıklara girişebilirler. Örneğin evlenmeye karar verebilirler. İlişkisi olmayanlar ise bu süreçte tutkulu bir beraberliğe adım atabilirler. Özellikle Bay Başaklar cinsel yönden oldukça isteklidirler. Bu ilişkinin temelinde erotizm yüksek olabilir. Fakat biri diğerine oranla kendini gizlemek taraftarıdır. Her iki kişi de birbirine aniden aşık olur. Ancak içinde bulunduğunuz şartlar veya farklı görüş yapınız, sağlıklı bir ilişki yaşanmasının önünü tıkayabilir. Ancak aranızdaki çekim gücü öylesine yoğundur ki, kopmak zorlaşır.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs, tutkularınızı yükselten, aşkın muhteşem dehlizlerinde kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayan son derece önemli tarih aralığıdır. Bu enerji, kendinizle veya yaşadığınız ilişkinizle yüzleşmenizde de yardımcıdır. Venüs Akrepte seyrini sürdürürken, Aslan burcunda ilerlemesi devam etmekte olan Mars ile tutkuları yoğunlaştırıcı bir görünüm oluşturacak. Bu durum, aşkın duygusal yanından ziyade ihtirası körükleyicidir. İlişkilerde cinsel paylaşımı kuvvetlendiren, gizli bir ilişkide kıskançlığı ve sahiplenmeyi arttıran, dişilik ve erkeklik yanımızı coşturan, karşılıksız bir aşkta acı bir kin duygusunu yüreğimize kazıyan bu enerji Venüsün astrolojik olarak kendi doğasındaki uyum, uzlaşı, eşit hak ve özgürlük altında ilişki kurma gibi özelliklerinden uzaklaşır. Beklentiler artar, doyum hissine ulaşmak için sahiplenme duygusu daha da fazlalaşır. Sonunda yaşadığımız ilişki, ya bizi tümüyle hakimiyeti altına alır veya çileden çıkarır. İlişki tiplerine göre hissedilecek etkiler farklı farklıdır. Her Başak aynı olayları yaşamadığına göre herkesin yüreğini kendince ortaya koyarak bu genel enerjinin ne gibi sonuçlar doğuracağını tahmin etmesi güç değildir.

İlişkisi olanların dikkat etmeleri gereken en önemli nokta, partnerleriyle olan paylaşımlarının ne gibi bir özellik arzettiğini tespit etmeleridir. Bu hem beraberliğinizin adını koymanızda hem de yaşadığınız ilişkide dönüşümde bulunmanızı sağlar. Bu tarihler arasında, bir yandan ona olan tutkunuzu daha fazla hissettirmeye çalışırken diğer yandan derinlemesine olarak ilişkinizi gözden geçiriyor olabilirsiniz. Onun yaşamının merkezi olmak isteğiniz, böyle bir durumdan hoşlanmayan bir partneriniz varsa sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Kimi zaman ilişkinizde güvensizlikler yaşarken kimi zaman da ayrılmanız halinde dünyanın sonunun geleceğini hissedebilirsiniz. Bir Başak mantıklı ve analizci bakış açısına sahip olmasına rağmen bu enerji altında hem kusursuzluk özlemi içindedir hem de yaşadığı beraberlikteki aksayan noktalar üzerinde fazlasıyla durabilir. Oysaki burada yapılması gereken, öncelikle kendinizi gözden geçirerek, bu enerjinin yarattığı güdüsel hareketleri belli bir dengede tutmaya çalışmaktır. Eğer ilişkiniz gizli saklı ise, tutkular bir kat daha yoğunlaşır ve her kaçışınızda sizi daha fazla içine çeker. Yaşadığınız aşk karşılıklı ise sorun yoktur. Bu gizlilik birbiriniz açısından oldukça heyecanlı bir serüvene dönüşür. Fakat tam tersine tek taraflı ise, durum oldukça güçleşir. Ona ulaşamamak, dokunamamak, kimi zaman sahip olup çoğu zaman beklemek beklenmedik gelişmeler yaşamak, her defasında medcezirler yaşamak kolay değildir.

Bütün bunlar bu enerjinin olabilecek yansımaları arasındadır. Dikkat edilmesi halinde tabi ki bütün bunların üstesinden gelmek mümkündür. Şimdi de bu enerjinin olumlu kullanımdan söz etmek istiyorum. Örneğin yapıcı bir şekilde hareket etme yoluyla beraberliğinizdeki problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Aksayan noktalar üzerinde durarak, soruna neden olan ayrıntıları birlikte aşabilirsiniz. Yararsız ve gereksiz mevzuların üzerinde durmak yerine asıl ihtiyacınız olana odaklanabilir, zamanı daha faydalı kullanabilirsiniz. Sahip olduğunuz beraberlikten haz duyabilir veya sevginizi haz duyulacak hale getirebilirsiniz. Birlikte zevk alacağınız paylaşımlar yaratabilir veya varsa bunları yaşamaya öncelik tanıyabilirsiniz. Karşılıklı olarak isteklerinizin, beklentilerinizin farkında olabilir ve sevdiğiniz kişiye destek olarak güç birliğinde bulunabilirsiniz. Bu enerji sizler açısından yakın çevrenizle olan ilişkiniz açısından da aynı şekilde önem taşımaktadır. Çünkü Venüs gezegeni bu dönemde iletişim evinizde seyrini sürdürdüğü için, aşk ve ciddi ilişkiler evinizdeki etkilerine göre daha değişiktir. Burada önemli olan iletişimi güçlü tutmak ve karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunarak bu dönemi en huzurlu manada geçirmektir. Yani işin sırrı tamamen sağlıklı bir iletişimden geçmektedir. Ancak o zaman beraberlikteki sorunlar çözülür veya aşkta haz noktasına varılabilir.

İŞ VE KARİYER

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür, gelişiminizle alakalı konularda yakın çevrenizle olan ilişkiler ağınızı yeniden düzenlemek, bencil veya ben merkezci düşünmek yerine paylaşımlarda bulunmak ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanmak anlamına geliyor. Genel anlamda güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkacağınız için, sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmayacaktır. Yolculuklar genel anlamda sizin için önemli hale gelecek, iletişim konusunda genel olarak dikkatli olmaya çalışacak, birlikte olduğunuz kişileri dikkatle inceleyeceksiniz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşacak ve diğer insanların dikkatini çekebileceksiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde gösterecek, sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bileceksiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandıracaksınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilecek, yeni insanlarla tanışabilecek iletişim çemberinizi genişleteceksiniz. Maddi yönden size yararı olabilecek destekler bulmanız kolaylaşacak, girişimlerinizde başarılar elde edeceksiniz. Bu süreç içinde, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, zorba tavırlardan, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Güneş genel olarak, yakın çevrenizle olan ilişkiler ağınızı yeniden düzenlemek, bencil veya ben merkezci düşünmek yerine paylaşımlarda bulunmak ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanmaktır. Genel anlamda güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkacağınız için, sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmayacaktır. Yolculuklar genel anlamda sizin için önemli hale gelecek, iletişim konusunda genel olarak dikkatli olmaya çalışacak, birlikte olduğunuz kişileri dikkatle inceleyeceksiniz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşacak ve diğer insanların dikkatini çekebileceksiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde gösterecek, sahip olduğunuz herşeyin kıymetini bileceksiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandıracaksınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilecek, yeni insanlarla tanışabilecek iletişim çemberinizi genişleteceksiniz. Maddi yönden size yararı olabilecek destekler bulmanız kolaylaşacak, girişimlerinizde başarılar elde edeceksiniz.Bu süreç içinde, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, zorba tavırlardan, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız. Dikkati çeken tarihler: 24 ve 29 Ekim olarak öne çıkıyor.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Başaklar 26 Ekim saat 22:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Yeniay, etrafınızdaki dünya ile temasınızda sizi kuvvetlendirici, iletişim konusunda her türlü insanla bağ kurabilmenizde destekleyici ve merak duyduğunuz her alanda sizi tatmin edici bir yansımadır. Fiziksel açıdan sizi canlandıran bu enerji sayesinde, girişimlerinizde hızlı ve aktif, kendinizi ifade ederken güvenli ve emin, isteklerinizi elde ederken hırslı ve çalışkan olabilirsiniz. Yakın çevrenizde olan biten karşısında duyarlı olacağınız bu enerji sayesinde haklı ve haksızı, doğru ve yanlışı, güzel ve çirkini kolaylıkla saptayabilir, hatta müdahalede bulunarak başka insanlara yardımcı olabilirsiniz. Başka insanlarla ortak hareket hazzını yüreğinizin derinliklerinde hissedebilirsiniz.

Kimi zaman istemeden de olsa, anlaşmazlığa düştüğünüz insanlarla aranızı düzeltmek adına girişimde bulunacağınız bu etki altında, bu sorunların biraz da sizden kaynaklandığını keşfedebilir, daha sıcak ve daha güçlü bir iletişimde bulunabilirsiniz. Yakın ilişkinizdeki tutku ve ateşi alevlendiren bu enerji sayesinde, birbirinize olan sevginizi dile getirebilir, duygularınızı gizlemek yerine bölüşebilirsiniz. Sizi rahatsız eden hatta kimi zaman tedirgin eden insanlar üzerinde etkili olabilir, hatasız ve ön yargısız bir şekilde anlaşarak, birbirinize dostça sarılabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konularda zihin açıklığı sağlayan bu enerji sayesinde daha başarılı olabilir, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz seçimlerde bulunabilir, ortaklaşa çalışmalar içinde yer alabilirsiniz. Şimdi bu güçlü enerjiyi önünüzdeki bir aylık süre için kazanılmış bir bonus gibi düşünerek, en çok istediğiniz bir konuya odaklayınız. Ve hayallerinizin gerçeğe dönüşeceğini hissedin.

PARA KONULARI

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında güçlü olduğu Terazi burcunda seyrine başlayacak Venüs, maddi ve manevi değerlerinizle alakalı konularda uyum, güzellik ve dengeli paylaşımlara oldukça ihtiyaç duyduğunuzdur. Rahatlık, estetik ve zevkli herşeyin ilginizi çektiği bu dönemde farkında bile olmadan fazla para harcamanız mümkündür. Rahata düşkünlük veren bu enerjinin sizin gibi sistemli ve mantıklı insanlar açısından büyük bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Ama yine de dikkatli olmanızı öneriyorum. Bu enerji, yaratıcı sanatsal çalışmalar, estetik ortamlar, halkla yakından ilgili meslekler, kültür çalışmaları, arabuluculuk ve eş kaynaklı konular aracılığıyla para kazanmak açısından oldukça etkilidir. Kimileriniz ortaklık yoluyla gelir elde edebilirsiniz, kimileriniz yeni bir tanışma sayesinde maddi açıdan verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde başkalarından gelir elde etmek sizi destekleyen insanlardan faydalar görmek mümkündür. Arabuluculuk, kadınlar sayesinde elde edilecek faydalar, güzellikle alakalı her konu, para kazanımlarınız açısından gayet etkilidir. Bu süreçte manevi değerleriniz de baş sıradadır. Sevdiklerinize karşı daha ince, nazik davranabilir, hatta şımartabilirsiniz.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş bildiğiniz gibi astrolojik olarak, kimlik duygumuzu ifade etmek ve bilinçli isteklerimizi elde etmek dürtümüzle birebir alakalıdır. Güneş Terazi burunda ilerlerken bir yandan yaşamın güzellikleri ve kaliteli olan şeylerine sahip olmak isteğiniz artar, diğer yandan içinde bulunduğunuz duruma göre bütçenizin kontrolünü iyi yapmanız lazımdır. Yani mantığınız ön planda olmak zorundadır. Bu etki altında, maddi ve manevi değerler konusunda birebir ilişkilerin önemli hale geleceğinin göstergesidir. Bu durumda sizin kendi içinizde mutlu ve huzurlu olmak için herşeyden önce güvencenizin sağlanması gerekecektir. Bu durum iki ayrı duygu oluşturabilir. Paranız varsa kendinizi mutlu ve rahat hissedersiniz tam tersi durumda ise geçimsiz ve anlaşmaya yanaşmayan bir profil çizerek iletişiminizi kesebilirsiniz. Güneşin Terazi burcundaki güçsüz konumu, finansal anlamda tam olarak kendi yeteneklerinizin değerinin anlaşılmamasına neden olabilir. Yeni bir dönemin başlayacak olması ve eksiklerinizi görmek bakımından da etkili olacak bu süreçte, daha fazla sosyal olmak ve daha fazla insanla bir araya gelerek kendinizi tanıtmanız oldukça yararlıdır. Fakat kurulan ilişkilerin bu dönemde yüzeysel kalması da ayrı bir durumdur. Bunun bilincinde olarak kendinizi ayarlamalı, verilen sözlerin yerine gelip gelmeyeceği konusunda iyice araştırmada bulunmalı ve tam olarak emin olmadığınız durumlarda güvencenizi sarsacak riskler almaktan uzak durmalısınız. Kazanımlarınızı değerlendirmek konusunda da, ne olursa olsun önünüzü göremediğiniz harcamalar yapmak yerine daha tutarlı hareket etmek önemlidir. Ayrıca bir dip not olarak, bu bir aylık süre içinde, sorunlarınızı ve sizi rahatsız eden durumları, ılımlı ve hoşgörülü bir şekilde, nezaketle çözmeye çalışmanız faydalıdır.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek yönetici gezegeniniz Merkür yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi alanda kendinizi ifade etmeniz anlamındadır. İşinizden elde edeceğiniz gelir, ortaklık konuları(iş) veya eş kaynaklı gelirleri gündeme getirecektir. Bilginizi sergileyeceğiniz iş alanları yaratarak, akıl gücünüz, detaylı düşüncenizle pratik olarak hareket etmeniz halinde çok büyük kazançlar olmasa da, en azından şu süreci ferah olarak geçirmeniz mümkün olacaktır. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu, size maddi getiri sağlayacak kişilerle aranızdaki bağı güçlü tutmaktır. Bunun anlamı, illa uyum sağlamak için yanlışa doğru demek değil, gerektiği yerde düşüncelerinizi izah etmek, gerektiği yerde onların isteklerini gözden geçirmek ve aradaki dengeyi çok iyi korumaktır. Kararlarınızı iyice gözden geçirin fakat emin olduğunuz konularda kesinlikle kararsızlığa düşmeyin. Terazideki Merkürün en negatif etkisi budur. Siz yaptığınız işten gayet eminsinizdir fakat nedense öyle bir hava eser ki, acaba doğru mu? diye bir çelişkiye düşürür insanı. Artık bu etkinin bilincinde olduğunuza göre umarım gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Venüs gezegeninin görünümleri, mali konularda mücadelenin ön planda olacağını gösteriyor. Bir yandan kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme isteği, diğer yandan elinizde olmayan nedenlerle kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanmanız mümkün .Özellikle iletişim konularında, iş hayatınızla ilgili meselelerde başkalarıyla bütünleşmekte zorlanmalar yaşanabilir. Yaşanan zorlukların en önemli nedeni, yoğun enerjinizin çıkış yolu bulamaması yüzündendir. Yani siz geri planda o kadar çok şeyle uğraşırsınız ki ve size göre olması gereken güzel şeylerin ortaya çıkması için girişimlerin düzgün seyirde gitmesi lazımdır. Kimileriniz ortak yapılan işler yüzünden giderlerle karşılaşırken, bazılarınız vergi, bankayla alakalı konular, eş veya ortakla paylaşılan paralar, ödenmesi gereken borçlar ve gizli düşmanlarla uğraşmak zorundadır. Sabit açılar arasında oluşan bu sert görünüm, maddi konulardaki tutkunuzun yüksekliğini gösteriyor. Bu son derece doğal. İnsan kazanmak ister kaybetmekten korkar. Ancak para evinizin yöneticisi Venüs, çevrenizle olan ilişkinizde dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. İnatçı davranmak yerine doğal akışa göre bir strateji belirlerseniz her işin altından kolayca kalkabilirsiniz. Çünkü ortada güçlü bir enerji var. Bu enerji, size hırsla öne atılmanızda destek. Birlikte çalıştığınız kişilere özellikle iş çevrenizdeki insanlara dikkat ediniz. İyi niyetinizin su istimal edilmesine izin vermeyiniz.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Başaklar 12 Ekim saat 05:06 itibariyle Koç-Terazi burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay önümüzdeki birkaç gün boyunca etkilidir. Hangi konularda dikkat etmek gerekiyor beraberce gözden geçirelim. Öncelikle duygusal ve ruhsal açıdan başkalarıyla olan paylaşımlarınız konusunda olmak üzere, kredi başvurularınız, elden alınan borçlar veya değişimde bulunmak istediğiniz bir çok konuda, beklentileriniz dışında gelişmeler yaşamanıza neden olabilir.

Yine bu enerji altında yeni bir girişimde bulunmak sakıncalıdır fakat daha önceki başvurularınız veya işlerinizin sonucunu almanız mümkün hale gelebilir. Cinsel paylaşımlarınız, ortak kaynaklarınız, eşinizin kazanç durumu veya borçlarınız mevzularında olabilecek sıkıntılar karşısında dikkatli olmanız gerekebilir.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-18-19-22-23-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-15-16-17-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-30-31

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25

Yeniay: 22-23

(Ay gezegeninin Başak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze

Dolunay: 8-9

(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,
iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER