Mynet 03.06.2012

Başak burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

3 Temmuz tarihine kadar burcunuz üzerinde etkisi devam edecek Mars sürecinin Haziran ayının ilk yedi günlük bölümünde kafanızın içi karışık olabilir. Aslında oturup düşündüğünüzde bir çok şeyi yerli yerine koyabileceğinizi sanırken, aklınız başka bir yere takılı olduğundan hangi alanda hangi şekilde karar vermeniz, bir yol izlemeniz gerektiğini tam olarak kestiremezsiniz. İş konuları, toplum içindeki yeriniz, mesleki durumunuz gayet önemlidir. Bunların yanı sıra, cinsel hayatınızla alakalı problemler, partnerinizle olan her türlü paylaşım, aranızdaki iletişim sorunları, bir türlü yerli yerine oturmayan meseleler veya bir ilişki yaşamıyor olmanız sizi düşündürücüdür. 7 Haziran sonrası özellikle güvence, ailevi durumunuz, sosyal ilişkileriniz ve hayatınızı garanti altına alma yönündeki arzularınız ön plandadır. Ne olursa olsun, geçmişte yaşanılanlar üzerinde durarak, eski bir ilişkiyi veya mevcut ilişkinizdeki eskiye ait anıları düşünerek teselli bulmaya çalışırsınız. Bir Başak için bu durumlar sıkıcıdır aslında. Çünkü o mantık insanıdır ve durumları bu çerçevede almak ister. Ben yine de bu tarih sonrası kendinizi daha rahat hissedebileceğinizi düşünüyorum. Arkadaşlarınızla, ailenizle sıkı sıkıya sarılarak sorunlarınızı paylaşarak rahatlayabilirsiniz. Eski dostlarınız size yardımcı olabilirler. Amaçlarınızı gerçekleştirmek üzere harekete geçmenizde yarar vardır. Mars-Başak burcu seyrinin etkili tarihleri: 5-8-21 Haziran olarak öne çıkıyor.

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili Başaklar, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulmasını, bilinçli düşünürsek olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Nelere dikkat edilmeli, hangi konular üzerinde durmalıyız? Başta, eş, anne,babanızla olan ilişkileriniz veya aynı evi paylaştığınız insanlar, tek başına yaşıyorsanız evinizle alakalı her türlü konu, emlak alım-satım, evinizi yenileme (değiştirmek veya tadilat), ileride yaşamayı düşündüğünüz yuvanızla ilgili şartlar, duygu dünyanızla ilgili güvence gibi konularda mevcut durumunuz gözden geçirmeli, neler yapılabilir, bunları kafanızın içinde şekillendirmelisiniz. Söz gelimi, belirli bir yaşa geldiğiniz halde hala ailenizle birlikte mi yaşıyorsunuz? O zaman değişime direnmeden bir yuva kurmak adına öncelikle sorumluluk almaya istekli olun. Sürekli onlarla yaşayacaksınız ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek, kendinizle alakalı yanlışları saptayın veya sizin görüşlerinizle onların beklentileri arasında denge sağlamaya çalışın. Şu an yaşadığınız ortam sizi rahatsız ediyorsa, yeni bir yer arayışı için maddi şartlarınızı gözden geçirerek girişimde bulunun eğer şartlarınız elverişli değilse içinde yer aldığınız durumu nasıl güzelleştirebilirsiniz bunu düşünün. Yuvanızda ailevi sorunlar yaşıyorsanız eşinizle sizin aranızdaki problemleri gerçekçi bir şekilde ele alarak konuşmayı deneyin ve gerekirse birbirinize kalıcı sözler verin. Kiracınız veya ev sahibinizle sorunlar yaşıyorsanız kontratınızı yenilemek veya gözden geçirmek üzere bir araya gelin. Bütün bunları yaparken, yeniden yapılandırma sürecinin kendi içindeki sancılarını baştan kabul ederek, sonunda varacağınız noktanın güzelliklerini düşünün. Dış veya iç etkenli baskılar olsa dahi, eğer siz kararlı olursanız, her türlü güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Kısmi Ay tutulması, fiziksel ve ruhsal olarak sizi etkilemekte olan meselelerin ele alınması, iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konuların gözden geçirilmesi, hedefinizin ciddi şekilde belirlenmesi, sosyal ilişkilerin düzenlenmesi anlamında da önem taşır. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında burcunuz ile uyumlu bir enerji olan Güneş-Yengeç burcu seyri, her yıl Kuzey Yarım Kürenin aydınlık ve sıcaklığa kavuşmasını sağlar. Sosyal hayatın içinde yer alarak yaşamınızın güvenliği ve mutluluğu adına çaba sarfetmek anlamına gelen bu dönemde ekip çalışmaları, organize faaliyetler ve yeni kurulacak dostlukların da içeriğinde hep bu iki olgu yer almaktadır. Bir Başak daima çalışkan, analizci ve özverili çalışabilen kişidir. Güneş yengeç burcunda ilerlediği süre içinde o, öncelikle hedef duygusunun ve ihtiyaçlarının ne olduğunu saptamakla işe başlayabilir. Arınmak ve huzuru bulabilmek adına karanlıklardan çıkması gerektiğinin bilincindedir. Bugüne dek ne olduysa olmuştur ama bundan sonrasında mutlaka başarılı olmak zorunluluğu vardır. İşte bu nedenle eski dostları, eski aşina ortamları, eskiden beri tanıdığı insanları kısaca geçmişe ait ne var ne yoksa heybesine koyarak yeniye doğru koşmayı tercih edebilir. Sevdikleriniz için son derece özverili davranacağınız bu dönemde yardımseverliliğiniz ve iyi niyetinizle herkesi kucaklayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın her zaman olduğu gibi bu dönemde de farkındasınızdır. Bu yüzden de başarılı olmak için geçmiş tecrübelerinizden yararlanmak gerektiğinin bilincindesinizdir. Kimileriniz için bu süre ailenizi yönlendirmek adına her türlü zorunluluğu gönüllü kabul etmenizdir, kimilerinize göre yeni bir aile düzeni kurabilmek adına girişimci olmanızdır. Her ne olursa olsun faydalı ve verimli geçeceği muhakkaktır. Bu dönemi olumlu geçirebilmenin yolu, ekip halinde çalışmayı kabul etmek, sizinle aynı amacı taşıyan insanlarla buluşmak ve uzun yıllardır hedefiniz olan herşeyi gerçeğe dönüştürmek olmalıdır. Güneş-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 24 ve 29 Haziran.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda geri hareketini bitip düz olarak seyrine devam edecek olan Venüs, ilişkisi düzgün seyirde giden çiftler açısından en önemli etkisi, her ikinizin de birbirinize, kariyer ve mesleki konularda destek oluşunuz şeklinde özetlenebilir. Hangi alanda ilerlemeniz ve neler yapmanız gerektiği konusunda uyarılar getirebilir, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Uyarılarda bulunarak yönlendirebilir, iş sorunlarınız veya iş hayatınızla ilgili konularda el birliğinde bulunabilirsiniz. Bu uyarım doğal olarak, teşvik edici ve yapıcı olduğundan, başkalarının gözüne çarpmadan yanlışlarınızı düzeltebilirsiniz. Amacınız, toplum içinde iyi bir çift izlenimi yaratmak ve geleceğinizi garanti altına alacak seçimlerde bulunmaktır. Yaşamınızın yönünü belirlemek adına, birbirinize güç vermeye çalışacağınız bu tarihler arasında, ilişkinizi ailenize açabilirsiniz. Bireysel arzularınızla partnerinizin isteklerini aynı potada birleştirebileceğiniz bu dönemin, mutlu çiftler açısından besleyici ve büyütücü olacağını düşünmekteyim. Yaşamsal hedefleriniz için her ikiniz de elinizden geleni yapar, ilişkinizi güçlendirmek adına hareket edebilirsiniz. Tabii ki bunun sağlanmasında en önemli etken, birbirinize duyduğunuz sevgi, saygı ve güvendir. Ben bu dönemin böyle çiftler açısından gayet olumlu geçeceğini söyleyebilirim.

İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemi incelersek, öncelikle dikkatinizi kendinize çevirmelisiniz. Yaşamdaki hedefinizi, şu anki konumunuzu, bundan sonra yapmak istediklerinizi iyice belirlemelisiniz. Ardından nasıl bir ilişki istiyorsunuz, partnerinizle aranızdaki sorunlar nedir, hayata aynı gözlerle bakıyor musunuz, birinizin hedefi, diğeriyle örtüşüyor mu. Bu soruların ardından, partnerinizi ve onun yaşamsal istek ve hedeflerini düşünmeye çalışınız. Eğer, bu hedefler birbirinden farklıysa, bakış açılarınız birbirinizle uyumsuzsa doğal olarak bu beraberliğin anlamını ve önemini mantıklı bir şekilde belirlemeniz lazımdır. Bu belirleme yapıldıktan sonra her ikiniz de, gerçekçi bir şekilde oturup konuşunuz. İlişkinizin, sizler için önemini, birbirinizle olmanın sizin için ne anlam ifade ettiğini saptayınız. Bunu beraberce yaptıktan sonra, hala anlaşmanız güç ise, analiz gücü yüksek bir insan olarak kendinize yeni bir sayfa açmanız en doğrusudur.

İlişkisi yeni başlayan veya başlayacak kişiler açısından dönemi incelersek, genelde tanışmalar, karşılaşmalar iş ortamında meydan gelebilir. Karşınızdaki kişinin hoş ve sevimli davranışları, kariyerindeki yükselişi ve popülerliği dikkatinizden kaçmaz. Çevresindeki insanları incelediğinizde veya onlarla konuştuğunuzda, hep güzel şeyler duyabilirsiniz. Size karşı sevgi ve dostça yaklaşım tarzı vardır. Bu hali, tabi ki ilginizi kolaylıkla çekmesini sağlar. Ses tonu güçlü, kendine olan güveni ortadadır. Hedefleri hemen hemen sizinle aynı gibidir. İkiniz de, mesleki alanda ilerlemek ve yaşamınızı kurmak niyetindesinizdir veya kurmuşsunuzdur. Statü ve gücü fazlasıyla önemsemektesinizdir. Aşk ve romantizm konularında kültürel, duygusallıktan ziyade paylaşımların altını çizen bu enerji, gönül meselelerinde dikkatli olmanızı da sağlayabilir. Daha önceden yaşadığınız ilişkinin üzerinizde bıraktığı izler, daha önceki partnerinizle ilgili hayal kırıklığınız nedeniyle, bu süreçte karşınıza çıkacak kişiye hemen alışmanız güç olabilir.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olmayı sürdürecek Mars, isteklerinizin peşinden gitmenizi sağlayan bir kuvvettir. Astrolojik olarak Mars engellerle mücadele gücümüz, hedeflerimizin peşinden cesaretle gitme güdümüz kısaca savaşçı yanımızdır. Mars Başakta ilerlediği süreçlerde ise mantık ve analiz gücü delice cesaretin üstünü örter. Çünkü temkinli olmanız gereken bir zamandır. Detaylar öylesine kafanızın içinde dolaşır ki, doğal olarak akıllı seçimlerde bulunmak için hedef üzeride iz sürülür. Burnunuzun iyi koku alması gerekir. Sistemli ve pratik şekilde hareket edilmelidir. Ki bu Mars gibi bir gezegen için zorlayıcı bir durumdur. Hani deyim yerindeyse Mars bir küçük çocuk gibi terbiye edilmektedir.

7 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür genel olarak sizler açısından son derece aktif, yenilikçi düşünebileceğiniz, ince eleyip sık dokuyarak zaman kaybetmek yerine, fırsatlar yaratabileceğiniz bir süreç olarak önemli gözüküyor. Bu durumun sadece iş anlamında olmayıp, kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade etmenizde de önemi büyük. Ne de olsa Merkür yaşam boyu arkanızda destek güç. İkizlerde ilerleyişi bu gücü ikiye katlıyor. Kıvrak zekanız, analiz yeteneğiniz, iş bilirliğiniz bu enerji altında gayet mümkün. Çok yönlü yeri geldiğinde esnek, iletişime açık ve gayet zeki, kültürlü ve kendisini ifade edebilen, kısaca genç ruhlu ve hayat dolu bir kişi olarak, gerek dış dünyada gerekse mesleki konularda, ben de varım diyebilmeniz gayet mümkün gözüküyor. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Haziran.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek yöneticiniz Merkür, hedef alanınız içinde olan konuları geçmişten ders alarak, bir kez daha düşünecek, gözden geçirecek, güvenliğinizi sağlamak ve kontrolü ele geçirmek adına kullanabileceksiniz. Siz bu süre içinde aileniz, içinde yer aldığınız grup, arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ve sosyal hayatınızla ilgili her konuya hassasiyetle eğilmeli, fakat yenilikte bulunmaktan vazgeçmemelisiniz. Geleceğinizle alakalı plan ve projelerinizi hayata geçirilmek için öncelikle dış dünyada kendinizi ifade etmekten çekinmemelisiniz. Ürkeklik veya hassasiyet göstermeniz, geçmişte olanlara saplanıp kalmak gibi duygularınızı şimdi bir kenara koyarak ilerlemeye çalışınız. Bunların size bu dönemde faydası olmadığı gibi, duraklamanıza da sebep olabilir. Sizi amacınıza ulaştırabilecek kişilerle ilişkilerinizi bu süre zarfında özellikle güçlü tutmaya çalışınız. Konusunda deneyimli insanlarla bir araya gelmeye çalışınız. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olmayı sürdürecek Mars, isteklerinizin peşinden gitmenizi sağlayan bir kuvvettir. Astrolojik olarak Mars engellerle mücadele gücümüz, hedeflerimizin peşinden cesaretle gitme güdümüz kısaca savaşçı yanımızdır. Mars Başakta ilerlediği süreçlerde ise mantık ve analiz gücü delice cesaretin üstünü örter. Çünkü temkinli olmanız gereken bir zamandır. Detaylar öylesine kafanızın içinde dolaşır ki, doğal olarak akıllı seçimlerde bulunmak için hedef üzeride iz sürülür. Burnunuzun iyi koku alması gerekir. Sistemli ve pratik şekilde hareket edilmelidir. Ki bu Mars gibi bir gezegen için zorlayıcı bir durumdur. Hani deyim yerindeyse Mars bir küçük çocuk gibi terbiye edilmektedir.

7 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür genel olarak sizler açısından son derece aktif, yenilikçi düşünebileceğiniz, ince eleyip sık dokuyarak zaman kaybetmek yerine, fırsatlar yaratabileceğiniz bir süreç olarak önemli gözüküyor. Bu durumun sadece iş anlamında olmayıp, kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade etmenizde de önemi büyük. Ne de olsa Merkür yaşam boyu arkanızda destek güç. İkizlerde ilerleyişi bu gücü ikiye katlıyor. Kıvrak zekanız, analiz yeteneğiniz, iş bilirliğiniz bu enerji altında gayet mümkün. Çok yönlü yeri geldiğinde esnek, iletişime açık ve gayet zeki, kültürlü ve kendisini ifade edebilen, kısaca genç ruhlu ve hayat dolu bir kişi olarak, gerek dış dünyada gerekse mesleki konularda, ben de varım diyebilmeniz gayet mümkün gözüküyor. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Haziran.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek yöneticiniz Merkür, hedef alanınız içinde olan konuları geçmişten ders alarak, bir kez daha düşünecek, gözden geçirecek, güvenliğinizi sağlamak ve kontrolü ele geçirmek adına kullanabileceksiniz. Siz bu süre içinde aileniz, içinde yer aldığınız grup, arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ve sosyal hayatınızla ilgili her konuya hassasiyetle eğilmeli, fakat yenilikte bulunmaktan vazgeçmemelisiniz. Geleceğinizle alakalı plan ve projelerinizi hayata geçirilmek için öncelikle dış dünyada kendinizi ifade etmekten çekinmemelisiniz. Ürkeklik veya hassasiyet göstermeniz, geçmişte olanlara saplanıp kalmak gibi duygularınızı şimdi bir kenara koyarak ilerlemeye çalışınız. Bunların size bu dönemde faydası olmadığı gibi, duraklamanıza da sebep olabilir. Sizi amacınıza ulaştırabilecek kişilerle ilişkilerinizi bu süre zarfında özellikle güçlü tutmaya çalışınız. Konusunda deneyimli insanlarla bir araya gelmeye çalışınız. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, yaşamınızı, bugüne dek yaptıklarınızı, dışarıdan size yönelen veya sizin içinizde oluşturduğunuz her bir olguyu tekrar ele alarak yüzleşmenizi sağlayacak önemli bir hesaplaşmadır. Bilirsiniz insan denilen canlı egosunu şişirmek pahasına birçok yanlışının eksiğinin farkına dahi varmak istemez. Çünkü bu oldukça güç bir iştir. Kişinin kendini bilmesi ve düzenlemeye çalışması son derece önemli bir sınavdır. Eğer yapılan hataları gözünüzde çok fazla büyütürseniz, tersliklerin tüm sorumluluğunu kendinize veya kadere yüklerseniz gereksiz yere zor bir dönem geçirirsiniz. Oysaki yaşanılanların bir tecrübe olduğunu düşünerek, yeni bir sayfadan hayata bakabilmek için hedefleriniz üzerine odaklanırsanız bu dönemi olumlu yönde değerlendirirsiniz. Bu dönemin olumlu bir yönü, sanat-spor-tiyatro-müzik gibi alanlarda geri planda yapılacak çalışmaları içerebilir. Bir oyun sahneye koymak adına çalışabilirsiniz. Özellikle senaryo yazımında yaratıcılık gücünüz yükselir. Sağlıklı yaşamak adına spor yapabilirsiniz. Ortaya koymak istediğiniz işleri, birikmiş olanları bitirebilirsiniz. Dikkat edeceğiniz nokta, aşırı gurur, gereksiz tepkiler, her olayı kendinizce değerlendirmekten kaçınmaktır. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Maddiyat, hayata bakış açınız, mesleki durumunuzu ilgilendiren konularda şöyle genel olarak bir değerlendirmede bulunmanın önemli olduğu bir zaman dilimi. Patronunuzla, ailenizle, parayla ilişkiniz ne durumda, siz sorumluluklarınız konusunda ne düşünüyorsunuz? Bunları dağılmadan gözden geçirmekte yarar var. Yaşanan bazı durumlar sizi iş yerinizde rahatsız ediyor olabilir. Parasal anlamda yetersiz gelir artışı sizi yeni arayışlara sevk ediyor olabilir. Ne olursa olsun bu zaman dilimi içinde ani kararlardan kaçınmalısınız. Yeni tanıştığınız kişilere dikkat ediniz. Bilgi ve tecrübenizi daha verimli alanlarda değerlendirme hususunda enine boyuna düşününüz. Dağılmayınız. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda düz olarak seyrine devam edecek Venüs, mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanızı ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz anlamındadır. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konularda sosyal ilişkilerinize önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte ihtisas alanınız olan konularda her türlü seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalı, tanıştığınız insanlarla bu bağı sürdürmelisiniz. Tarafsız bir şekilde hareket ederek, mantıklı bir şekilde düşünerek bilginizi ifade etmeniz sizin açınızdan son derece etkili olabilir. Tabii ki bir başak için düzen son derece önemlidir. O bir işletmenin beyni olduğundan, kimi zaman karşısına fırsatlar çıksa bile bulunduğu alanı tercih edebilir. Bu tercih ise kimi zaman, onun bulunduğu konumda ikinci kişi olarak kalmasına neden olur. Benim tavsiyem ise, eğer buna benzer bir sorun nedeniyle yıllardır bir atakta bulunamıyor ve hep aynı kadronun içinde asgari bir ücretle görevinizi sürdürüyor ve zor şartlar altında yaşamak zorunda kalıyorsanız, karşınıza iyi bir fırsat çıkarsa, olumlu bir teklifle karşılaşırsanız bunun size getirilerini ve geleceğiniz adına artılarını göz önüne alarak kabul ediniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmalı, ben buradayım diyebilmelisiniz.

PARA KONULARI

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

5 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda seyrini sürdürecek Satürn, iş veya özel ilişki yoluyla maddi ve manevi alanda güçlenmeniz ve yeni ortaklıklar kurabilmeniz ve değerlerinize sahip çıkmanız yönünde sizleri etkilemeye devam ediyor. Bu tarihler arasında, hayatınızda neyin değerli olduğunu anlamanızı sağlayan deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde etmeniz mümkün olduğu gibi, kimi zaman bu gelirlerin sizi kısıtladığını, disiplin altına aldığını fark edebilirsiniz. Ortaklık ilişkisi ister evlilik isterse iş anlamında kurulmuş olsun, öncelikle kimle beraber olduğunuzu iyi bilmelisiniz. Aynı şekilde sizin haliniz vaktin yerindeyse, birlikte olduğunuz kişi üzerinde parasal denetim uygulayabilirsiniz. Bu ise karşı tarafın sıkılmasına neden olabilir. Tutumluluk bu sürecin etkili yansımalarından biridir. Kendinizi güvende hissetmek için en gerekli ihtiyaçlarınızı bile karşılarken aşırı dikkat sarf edebilirsiniz. Maddi konularda sistemli ve planlı şekilde hareket etmeniz gereken bu dönemde, birikimlerinizi değerlendirirken dikkatli düşünmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle evli Başaklar bütçeleri konusunda hassas davranmalıdırlar. Yeteneklerinizi maddi kazanç sağlamak adına yönlendireceğiniz bu zamanda, düzenli bir gelir için, disiplinli çalışmak esastır. Ortaklık teklifleriyle karşılaştığınızda, kimlerle iş yaptığınızı iyi bilmelisiniz. Eğer ortaklaşa işlerde bir eksiklik ve engel oluşursa açık ve net bir şekilde sıkıntınızı dile getirmelisiniz.Kimileriniz bu dönemde aşkı parayla karıştırabilir, maddi gücü yerinde olan bir kişiyle evlilik yapmayı düşünebilirler. Sizden yaşça büyük veya kariyer sahibi insanlar dikkatinizi çekebilir. Ne durumda olursanız olun bu enerji altında dikkat edeceğiniz husus, kendi değerinizi para, şöhret, güzellik ve karizmatik görünümünüzle eş değer görmek değerlerinizi sağlam bir şekilde oluşturmaya gayret etmelisiniz.

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-6-15-16-20-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 4-10-11-17-18-19

Aşkta En Şanslı Günler: 6

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 27-28

Yeniay: 24-25-26

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 9-10-11-12

(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER