Mynet 01.11.2011

Başak burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Başak Burcu-Kasım Ayı Genel Değerlendirmesi

Başak burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

2 Kasım tarihinde önce Venüs ardından Merkür Yay burcunda seyirlerine başladığında, kaldı ki Merkür Yay burcunda ay sonuna doğru bir geri hareket yapacak, benim size tavsiyem hangi konuda olursa olsun iyi düşünülmemiş ve planlanmamış işlere kalkışmamanızdır. Bir yenilik düşünüyorsanız ve her şey ayarlanmış ise bunları ayın başında uygulayın. Baktınız ki eksikleriniz var ve ay sonuna kadar düzenlemeniz mümkün değil. O zaman yavaşlayın ve gözden geçirmelere devam edin. 11 Kasım Mars gezegeninin burcunuz üzerinde başlayacak seyri doğaldır ki sizler açısından olumlu. Ancak burada da sizi uyarmak durumundayım. Çünkü Mars etkisi altında uygulamayı düşündüğünüz konularda iyi düşünmek lazım. Neden? Çünkü dispozitör güç Merkür gölgeli günleri hesaba katarsak 17 kasım itibariyle temkinli hareket etmemiz gerektiğini göstermekte. Yapılması gereken 11-17 Kasım tarihleri arasında iyice incelediğiniz ve uygulamakta sakınca görmediklerinizi yürürlüğe koymanız. Eğer hazır değilseniz abartılı kararlar vermeden önce iyi düşünün. 24 Kasım tarihinde başlayan Merkür geri hareketi ve ardından bir gün sonra 25 Kasım tarihinde oluşan Yay burcundaki Parçalı Güneş Tutulması bir yandan yeni bir değişimin işaretçisi olsa da, belli bir süre beklenmesi gerektiğinin göstergesidir.

Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

2 Kasım Merkür Yay Burcuna Girişi 18:54
2 Kasım Venüs Yay Burcuna Girişi 10:51
9 Kasım Neptün Düz Seyrine Geçişi 20:54
11 Kasım Mars Başak Burcuna Girişi 06:15
11 Kasım Chiron Düz Seyrine Geçişi 01:14
22 Kasım Güneş Yay Burcuna Girişi 18:08
24 Kasım Merkür Geri Hareket Başlangıcı 09:19-Yay Burcunda
25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması 08:20-Yay Burcunda
26 Kasım Venüs Oğlak Burcuna Girişi 14:36

AŞK VE İLİŞKİLER

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri genel anlamıyla aşkta liderliği elinde tutan taraf olmak istediğinizi gösteriyor. Ancak isteklerinizi elde etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Bir yandan hayranlık toplamaya ve gücünüzü kabul ettirme çalışırsınız, diğer yandan elinizin kolunuzun bazı nedenlerden dolayı bağlı oluşu sizi rahatsız edebilir. Durum böyle olunca gururlu ve kibirli hareketler, ben haklıyım demeler hem kendinizin hem de beraberliğinizin zorlanmasına neden olabilir. Oysaki huzur arıyordunuz. Peki ne oldu? Olan şu. Dışa karşı mutlu ve ihtiyaçları konusunda dikkatli olan siz, kimseye belli etmeseniz de yüreğinizin içinde savaş halindesiniz.

Eğer gerek siz ve gerekse partneriniz gerçekten huzur ve güvenliği önemsiyorsanız veya başka bir alternatifiniz yoksa, ilişkiyi sürdürmekten yana olursunuz. Tutkular ve fanteziler ağır basabilir. İki kişi de beraberliklerinin kendileri için ne anlama geldiğinin farkındadırlar. Yani buna danışıklı döğüş diyebiliriz. Venüs sayesinde maddi konularda sağlanan iyileşme problemleri es geçmenize neden olabilir. İlişkisi düzgün seyirde gidenler ise bu dönemde maddi açıdan güçlenmeleri sayesinde düşündükleri bazı projeleri için hazırlıklara girişebilirler. Örneğin evlenmeye karar verebilirler. İlişkisi olmayanlar ise bu süreçte tutkulu bir beraberliğe adım atabilirler. Özellikle Bay Başaklar cinsel yönden oldukça isteklidirler. Bu ilişkinin temelinde erotizm yüksek olabilir. Fakat biri diğerine oranla kendini gizlemek taraftarıdır. Her iki kişi de birbirine aniden aşık olur. Ancak içinde bulunduğunuz şartlar veya farklı görüş yapınız, sağlıklı bir ilişki yaşanmasının önünü tıkayabilir. Ancak aranızdaki çekim gücü öylesine yoğundur ki, kopmak zorlaşır. 7 Kasım tarihi önemli. O gün Mars-Neptün karşıtlığı oluşacak. Bu durum iç dünyanızda birikmiş öfkeyi, bastırılmış olan duyguları ortaya çıkartıcı bir enerjidir. Düzeltemediğiniz sorunlar beraberliğiniz için risk faktörüdür. Ciddi ilişki evinizin yöneticisi olan Neptün iki yıl öncesini hatırlatan problemleri tekrar önünüze getirebilir. Dikkatli olmakta ve olan bitene bilinçli bir şekilde bakmakta yarar görüyorum. Ayrıca bu yansıma altında yeni bir ilişkinin temelinin pek güçlü olmayacağını söylemek isterim.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek Venüs, eviniz sınırları içindeki hareketliliğin simgesi. Aile fertleriyle veya eşiniz, çocuklarınızla farklı ve değişik aktivitelerde bulunmak hoşunuza gidebilir. Kimileriniz bu seyir başlamadan önce evlenmiş olabilirsiniz. Şimdi yeni bir yuvada yeni yaşam stilinizi oluşturuyor olabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde farklı şehirde olan bir yakınınızı, sevdiğiniz kişiyi ağırlayabilirsiniz. Yatırım amaçlı bir ev satın alma işini de, yine bu dönemin etkileri arasında yer alabilir. İlişki kurmaya açık olacağınız bu enerji altında, sosyallik ihtiyacınızın çoğunluğunu eviniz sınırları içinde yaşamanız da mümkündür. Dostlarınız, sevdiğiniz kişiyle sık sık ziyaretinize gelebilirler. Bu etki altında sorunlardan ve huzursuzluklardan uzak durmayı tercih edeceğiniz için, aynı ortamı paylaştığınız kişilerin de size anlayış göstermesini bekleyebilirsiniz. Bu dönemin bir başka yansıması ise, yuvanızla alakalı masrafların çoğalmasıdır. Yeni bir eşya alımı, tadilat, güzelleştirme veya yeni doğacak yavrunuzla alakalı alışverişler genelde bu enerjinin etkili yansımaları arasında yer alabilir. Ayrıca bu dönem aile desteğinin yükseldiği fakat dış dünyadaki aktivitelerden ziyade kendi alanınız ve yuvanız içindeki yoğunluğun, aktifliğin göstergesi olarak dikkat çekiyor. Venüs-Yay burcu geçişinde dikkate alınması gereken tarihler 3-14-22-25 Kasım. Bunların içinde temkinli olunması gereken tarih 3 Kasım. Bu tarihte Venüs-Chiron zorlu görünümü olaşacağı için, ilişkiniz ister yeni başlamış, ister sorunlu isterse ilişkiniz olmasın hiç fark etmez. Yanılmamak, yanlış tercihlerde bulunmamak, hayal kırıklığı yaşamamak için, enine boyuna, bilinçli bir şekilde düşünmeniz gerekiyor. Gözümüzü dört açalım ve olana bitene tekrar bir bakalım. Gerekirse 24 Kasım tarihinde başlayan Merkür geri hareket döneminde gözden geçirmelerde bulunalım. Nasıl ki trafikte bir sağa bir sola sonra tekrar sağa bakarak karşıdan karşıya geçiyoruz. O zaman şimdi biz de ilişkide emniyet olgusunu önemseyelim. Bunu yapalım ki, sonradan üzülmeyelim.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Yay burcu seyir etkinliği altında eviniz, aileniz ve içsel güvenlik duygunuzla alakalı konuları odak noktanız haline gelir. Yeni bir eve taşınma, satın alma veya kiralama mevzularında etkili olabilecek bu enerji altında, Evinizdeki onarım çalışmaları veya değişimlerle ilgili bütçenizi sarsmadan hareket etmeniz halinde arzu duyduğunuz yenilikleri yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilişkiniz konusunda problemleriniz varsa bu kısa süreli titreşim sayesinde onlarla konuşma olanağı bulabilir, yuvanızdaki ahengin çoğaldığına tanık olabilirsiniz. Eğitim hayatında olan kardeşlerimiz için bu enerjinin anlamı, ev sınırları içindeki yoğun çalışmaların göstergesi olabileceği gibi, yurtdışında yaşayan kişilerin, bayram dolayısıyla ailelerini görmek amaçlı ülkelerine gelişinin de simgesi olabilir. Güneş astrolojide kişisel yaşama gücü ve kendini ifade etme dürtüsü olduğundan, siz Başaklar bu enerjinin etkisi altında, otoritenizi hissettirmekten ve kendi haklarınızı her türlü şekilde ispat etmekten hoşlanabilirsiniz. Bu durumu belli bir denge içinde sürdürmeniz önemlidir. Özellikle anne ve babanızla olan ilişkileriniz açısından etkili olan bu enerji, düşüncelerinizi ve isteklerinizi onlarla paylaşırken abartılı davranmaktan kaçınmanız gerektiğinin simgesidir. Neden dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü 24 Kasım sonrası Merkür geri harekete başlıyor ve doğal olarak öz yöneticiniz olması sıfatıyla düşünmeden yenilikte bulunmamak, kararlar almamak, alınmış kararları bir daha gözden geçirmekte yarar var.

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacak Venüs- Oğlak burcu seyri, her zaman olduğu gibi genel olarak aşk konusunda ciddiyet ve güvenilirliği önemsediğiniz, sadakat ve dürüstlük olguları çerçevesinde aşkı ele aldığınız bir süreçtir. Deneyimsel yani her önüne gelenle aşk yaşamak yerine, gerek yaşadığınız aşkı veya gerekse ilişkiniz yoksa karşınıza çıkabilecek kişiyi biraz önce saydığım nitelikler çerçevesinde kritik etmeniz mümkündür. Tabii ki her Başak burcu aynı düşünmeyebilir. Ancak mükemmeli arayan ve çoğu zaman aşkta kurban durumuna düşürülme riski taşıyan Başak burcu mensubu için Venüs-Oğlak burcu enerjisi, mantığını devrede tutmasını sağlayan faydalı bir yansımadır. Hatta bir beraberlik güven-saygı-sevgi üzerine kurulduğu zaman yaşanan cinselliğin birlikte keşfedilen fantezilerin lezzeti bir başkadır. Başak kadını ve Başak erkeği güvendiği insana hizmet etmekten, değer vermekten, maddi ve manevi anlamda destek olmaktan çekinmez. Ancak şartları vardır. Dürüstlük ve güvenilirlik.

İşte Venüs-Oğlak burcu sürecinde bir Başak ister istemez bazı sorgulamalar yaşayabilir. Kafasının içindeki sorulara cevap bulmaktan yanadır. Örneğin, ilişkinizin toplum içindeki imajı, gidişatı ve durduğu noktaya alakalı ciddi ciddi düşünebilirsiniz. Ayrıca Venüs Oğlak burcunda ilerlediği tarihlerde, aşk konusunda, mücadele ve istek gücünüz henüz çok fazla dışa açılacak kadar güvenli olmadığınızı ama umutlarınızın kimi zaman yükseldiğini göstermektedir. Evet sevgili Başaklar kendi içinde karmaşık gibi görünen bu sürecin kendinizle bir hesaplaşma ve yaşamınızı sadece aşk konusunda değil her alanda gözden geçirme dönemi olacağını söyleyebiliriz. Çünkü 24 Kasım tarihinde yöneticiniz Merkür geri harekete başladığı için, özellikle yuvanız içinde, ailenizle olan iletişiminizde çok dikkatli olmak gerekiyor. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız, mutlaka gelir durumunuzu tetkik etmelisiniz. İç ve dış kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmak için el ele verebilecek bu çiftler için geri hareket onarım, sağlamlaştırma ve sırt sırta vererek birbirlerine güçlendirme dönemi olarak gayet olumludur. Çünkü zaten bu çiftler gayet dürüst ve olumlu bir paylaşımda bulunmaya hazır oldukları için dönemi verimli bir şekilde değerlendirebilirler. Eğer çalışmak zorunda olan bir Anne Başaksanız, çocuğunuza kimin bakacağı, nasıl bir ayarlamada bulunacağınızı geri hareket süresince düşünmenizde yarar var.

İlişkisi sorunları olan ancak birbirlerini seven çiftlerin bu dönemde dikkat etmeleri gereken en önemli nokta, problemlerinin ne olduğunu gerçekçi bir şekilde dürüstçe ortaya koyarak, özdeğer duygularını kaybetmeden çözümlemeye çalışmalarıdır. Ayrılmak kolay bir çıkış yolu gibi gözükebilir. Ancak birbirlerini seviyorlarsa hayatın zorluklarının üstesinden el ele vererek gelebilirler. Bu çiftlerin de, 24 Kasım sonrası iyice düşünmelerinde fayda var. Birbirinizi ne kadar seviyorsunuz veya problemleri beraberce çözmeye hazır mısınız? Bu dönemin bazı Başaklar için anlamı daha değişiktir. Hayatınıza giren insan size kuvvet ve güven vermektedir. Ancak maddi ve manevi anlamda bazı sorunları vardır. Böyle durumda olanların da ilişkilerini gerçekçi bir şekilde ele almaları, sevgi birliği tam ise, birbirlerine destek vermeleri 14 Aralık sonrasına kadar beklemeleri beraberliğin oturması açısından yararlı olur. Ayrıca şunu da belirteyim ki, maddi sorun sadece hayatınıza giren insan için değil sizin için de geçerli olabilir. Aynı şekilde karşı tarafın anlayış göstermesi yerinde olur.

İlişki olmayanlar bu süreçte, bir beraberlikten ne anladıklarını ve nasıl bir ilişkinin onları mutlu edebileceği yönünde fazlasıyla düşünceli olabilirler. Çünkü aradıkları her şeyden önce maddi ve manevi güvenliktir. Daha rahat bir yaşam sürmek, güzel ve refah bir yuvada yaşamak, çocuk sahibi olmak gibi doğal isteklerinin artık bir şekilde gerçekleşmesidir. Ayrıca sadece aşk anlamında değil, Başaklar bu süreçte yaşamın zevkli yanlarının tadına varmak için paranın ne kadar önemli bir güç olduğunun farkındadırlar. Yani cepleri dolu ise, üretiyor ve kazanmaya çalışıyorlarsa doğal olarak yaşama bakış açıları umut doludur. Kazanç yetersiz ise, bir güvence yok ise, zemin kaygansa tabii ki moral duyguları pek yüksek değildir. Merkür hareketi işte bu konularda Başakları zaman konusunda daha sabırlı olmaları için uyarır. Yani bize diyor ki, -Aralık ortasına kadar bütçene dikkat et, kazanmak için akıllı ol ve kazanç elde edebileceğin alan ve kişilerle olan ilişkine özen göster.

İŞ VE KARİYER

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Güneş genel olarak, yakın çevrenizle olan ilişkiler ağınızı yeniden düzenlemek, ben merkezci düşünmek yerine paylaşımlarda bulunmak ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanmaktır. Genel anlamda güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuz bu dönemde, çevrenizde oluşan olaylarda sağlıklı şüpheler duyarak araştırabilirseniz oldukça ilginç bilgiler sahibi olabilirsiniz. İradenize son derece sahip çıkacağınız için, sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek pek bir güç olmayacaktır. Yolculuklar genel anlamda sizin için önemli hale gelecek, iletişim konusunda genel olarak dikkatli olmaya çalışacak, birlikte olduğunuz kişileri dikkatle inceleyeceksiniz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşacak ve diğer insanların dikkatini çekebileceksiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde gösterecek, sahip olduğunuz herşeyin kıymetini bileceksiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandıracaksınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilecek, yeni insanlarla tanışabilecek iletişim çemberinizi genişleteceksiniz. Maddi yönden size yararı olabilecek destekler bulmanız kolaylaşacak, girişimlerinizde başarılar elde edeceksiniz.Bu süreç içinde, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, zorba tavırlardan, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay burcu seyri genel anlamıyla eviniz sınırları içinde eğitim hayatınızla alakalı çalışmalarda bulunmanızı, yabancı kişilerle sözel ve yazı anlamında temasa geçebilmenizi, dünyayı keşif arzusu içinde hareket edebilmenizi sağlayıcı bir dönemin işaretidir. Fakat madalyonun ters yüzü gibi Merkür, Yay burcunda dikkatli olunması gereken önemli bir etkisi daha vardır. Abartılı düşüncelere neden olması. Bu nedenle bu süreçte özellikle ailenizle aranızda sorunlar oluşmaması için dikkatli hareket etmeye özen gösterirseniz faydalıdır. Merkür kariyer evinizin de yöneticisi olduğundan bu etki altında, ev dışından yönetilebilen uzmanlık dalları ve yazarlık konularında gayet etkilidir. Hatta mesleği yazarlık olan Başaklar için iyi bir süreçtir. Gezi, inceleme, araştırma, tercümanlık, bilgi işlem gibi mesleki konularda ilerlemeler sağlanabilir.

Örneğin ev ortamınızı ofis haline getirmeniz veya evden işinizi yürütmeniz yine bu dönemin etkileri altında yer alabilir. Yazışmalarda bulunabilir, eğitim hayatınızla ilgili tez hazırlayabilirsiniz. Gördüğünüz gibi oldukça yoğun bir trafik sizi bekliyor gibi. Kurban Bayramı süresince bazılarınız hem dinlenmek hem de yarım kalan işlerini evlerinde tamamlayabilirler. Kimileriniz internet yoluyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca bu enerji altında, eviniz ve ailenizle olan ilişkinizi düzgün tutmaya çalışmanız faydalıdır. Eğer aile birliğiniz kuvvetli ise, bu etki altında ebeveynleriniz veya eşinizden destek görmeniz mümkündür. Eviniz güvenliğinizin kalesi gibidir. Tam tersi durumda ise, abartılı reaksiyonlar gösterebilirsiniz. Genel olarak bu süreçte halledilmemiş, bir türlü yoluna koyulmamış işleriniz için üzülmeyin. 24 Kasım tarihinde Merkür Yay burcunda geri hareketine başladığında bu işleri yoluna koyma anlamında olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak yenilik anlamında karşınıza çıkabilecek teklif veya benzeri gelişmeleri mercek altına almakta yarar görüyorum.

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA-10 Kasım saat 22:57

10 Kasım saat 22:57 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Dolunay, başta eğitim hayatınız olmak üzere, uzak ülkelerle olan her türlü ticari ve parasal bağlantılarınız konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanması ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerektiğinin işaretidir. Özellikle medya dünyası, yasal davalarınız, mesleki ihtisas durumunuzla ilgili atama, tayin veya parasal konulardaki pürüzlere karşı dikkatli olunmalıdır. Olayların üstüne gitmek yerine, durumları sakin ve mantıklı emin bir şekilde incelemeniz son derece faydalıdır. Bu tarihin ve beş gün öncesi ve sonrasında acil kararlar alınmamalı, herşeyi enine boyuna düşünmeli, hangisi daha mantıklı ve hangisi daha çok gelecek vadediyorsa ona göre hareket edilmelidir. Seyahatler konusunda güvenli firmaları tercih etmeli, görüştüğünüz yabancı kişilere dikkat etmeli, size yeni dünyaların kapısını açacağını söyleyen bilmediğiniz kişilerin etkisi altında kalmamalı, o muhteşem analiz gücünüzü devrede tutmaya özen göstermelisiniz. İnancınızı asla kaybetmeden, her türlü güçlüğün üstesinden geleceğinize olan güven duygunuzu yitirmeden, hayale kapılmadan işlerinizi organize etmeye çalışırsanız, hiçbir olumsuz enerjinin size zararı dokunması mümkün değildir.

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Mars, temkinli dikkatli ve titiz bir şekilde isteklerinizin peşinden gitmenizi sağlayan bir kuvvettir. Astrolojik olarak Mars engellerle mücadele gücümüz, hedeflerimizin peşinden cesaretle gitme güdümüz kısaca savaşçı yanımızdır. Mars Başakta ilerlediği süreçlerde ise mantık ve analiz gücü delice cesaretin üstünü örter. Çünkü temkinli olmanız gereken bir zamandır. Detaylar öylesine kafanızın içinde dolaşır ki, doğal olarak akıllı seçimlerde bulunmak için hedef üzeride iz sürülür. Burnunuzun iyi koku alması gerekir. Sistemli ve pratik şekilde hareket edilmelidir. Ki bu Mars gibi bir gezegen için zorlayıcı bir durumdur. Hani deyim yerindeyse Mars bir küçük çocuk gibi terbiye edilmektedir. Ayrıca Marsı dispozite eden yöneticiniz Merkürün geri hareketini hesaba katarsak gölgeli günleri dahil olmak üzere 17 Kasım sonrası planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz, yenilik anlamındaki girişimlerinizi beklemeye almanız veya tamamlanması gereken eksikleriniz var mı diye kontrol etmenizde yarar görüyorum. Rutin çalışmalar açısından bir sorun çıkmaz. Ancak karar değiştirmeler, ansızın karşınıza çıkabilecek teklifleri değerlendirmek daha sonra zorlayıcı olabilir. Merkür yöneticiniz olduğ için, Mars-Başak burcu seyrini birebir etkileyici olan bir kuvvettir. Bu kuvvetin zayıflaması, istek gücümüzü, girişimlerimizi de durdurucu, yavaşlatıcı bir etki yaratabilir. Eğer bir görüşme veya çok acil halledilmesi gereken işleriniz varsa bunları 17 Kasım tarihine kadar halletmenizde yarar görüyorum.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Evinizi veya ev yaşamınızla alakalı her türlü konu, aile, toplum, anne - baba konumundaki kişilerle olan ilişkileriniz ve birbirinize olan tutumunuz, derin duygularınız, bilinçaltı, gayrimenkul, çiftlik, maden, toprakla ilgili her şey, anayurdunuz, duygusal güvenliğinizle alakalı meseleler, ruhsal bağlılıklarınız, anneliğiniz, korunma ve sahip olunma ihtiyacınız ve hayatımızda temel teşkil edecek meseleler.
Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?
- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular
- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

PARA KONULARI

2 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi olan Venüs, gayet önemli bir seyirdir. Bu tarihler arasında, yuvanızla alakalı masraflarınız çoğalabilir. Yeni bir eşya alımı, yeni bir yere taşınma, tadilat, güzelleştirme veya yeni doğacak yavrunuzla alakalı alışverişler genelde bu enerjinin etkili yansımaları arasında yer alabilir. Ayrıca bu dönem aile desteğinin yükseldiği zamanlardır. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Kısaca bu enerjinin kısa süren titreşimlerinden yararlanırken abartıya kaçmamaya, ne olursa olsun dikkatli adımlar atmaya çalışınız. Bütçenizi aşmayınız ve israftan kaçınınız. Bu etki altında kimi Başaklar, ailesinden destek görebilirler. Ayrıca bu etki altında maddi olarak bonkörleşmek, kazanımların evle alakalı konularda değerlendirilmesi de görülecek yansımalar arasında yer alıyor. Kimileriniz eğitim hayatınızla ilgili giderleriniz, bazılarınız özel ihtiyaçlarınız dolayısıyla paraya fazlaca gereksinim duyabilirsiniz. Yalnız belirtmeliyim ki, Venüs Yay burcu geçişlerinde, tahmininizde olmayan veya farkında bile olmadığınız şeklide, bütçeniz sınırlarını aşmanız mümkün. Bu nedenle kazanımlarınızla ilgili konularda dikkatli olmalı ve belli bir plan içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Doğaldır ki, bu enerji kendi içinde oldukça iyimser bir hava yaratıyor. Yalnız belirtmeliyim ki, Venüs Yay burcu geçişlerinde, tahmininizde olmayan veya farkında bile olmadığınız şeklide, bütçeniz sınırlarını aşmanız mümkün. Bu nedenle kazanımlarınızla ilgili konularda dikkatli olmalı ve belli bir plan içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Kasım Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-15-19-20-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-13-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 1-27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22
Yeniay : 19-20
(Ay gezegeninin Başak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze
Dolunay :4-5
(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Kasım ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER