Habertürk 02.07.2011

Başak burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay başaklara, fazla sahiplenici davranışlar sergileyebileceklerini söylüyor.

Başak Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Başak burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Tutulmalar mevsimindeyiz. Üst üste gerçekleşen ve farklı alanlarda yansımalar doğuran tutulmalar ister istemez bizi etkilemeye devam ediyor. 1 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Tutulma, hassasiyetiniz olan kişi ve durumlar konusunda muhafazakar düşünmenizi sağlıyor. Yani ne olursa olsun fazla sahiplenici davranabilir, kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. İşin ilginci geçtiğimiz ay İkizler burcunda mesleki alanda meydana gelen tutulma yenilik hevesiniz yükselmişti. Sonrasında Yay burcunda oluşan Ay tutulması iç dünyanızda değişim arzusunun işaretiydi. Yengeç burcundaki bu tutulma ise, geleneksel değerlerinize sahip çıktığınızı gösteriyor. Demek oluyor ki, değişim arzusu ne kadar yüksek olsa da, yine de bastığınız yeri görmekten yanasınız. 2 Temmuz Merkür Aslan burcu düşüncelerinizi içselleştiriyor. Ancak bu pes edeceğiniz anlamına gelmiyor. Bilakis daha kuvvetli olmak için neler yapabilirim sorusuna cevap bulmanızı sağlıyor. 4 Temmuz tarihindeki Venüs Yengeç burcu seyri, eski arkadaşlarınızla ilişki kurmanızı sağladığı gibi, sevdiklerinize olan aşırı düşkünlüğünüzün işareti. 23-28 Temmuz Güneş ve Venüs Aslan burcu seyirleri, gururunuzu yükseltici. Aşk hayatınızla ilgili mevzuları çok güvenmedikçe kimseyle paylaşmaktan yana değilsiniz. Bazılarınız bu tarihte her ne kadar geri planda kalmaktan hoşlanmasanız da bazı şeylerin tamir edilmesi için bunun şart olduğunun bilincindesiniz.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs, en başta sosyal aktiviteler evinizde seyrini sürdüreceği için, aşk konusunda aşırı duygusal davranmaktan ziyade, nazik, sakin, bazen çekingen, ilk başlarda karşısındaki kişiyi tam manasıyla tanımak isteyen, güvenmesi halinde yine de belli sınırlarda kendini anlatmayı tercih edecek bir kişi profili çizmeniz anlamına gelebilir. Fakat kısa süre sonra hem karşınızdaki insanı hem de çevrenizdeki insanları etkiniz altına almanız mümkündür. Bu seyir ilişki konusunda, sevilmenin, kendinize önem verildiğini bilmenin, güvende olduğunuzu düşünmenin ne kadar değerli olduğunun göstergesidir. Şefkat hissi yoğun bir kişi olarak insanlar hakkında nasıl iyi niyetli davranıyorsanız, size de aynı şekilde davranılması hoşunuza gideceğinden, Venüs gezegeninin bu seyri esnasında eski ilişkilerinizi hatırlayabilir ve sizin dışınızda gelişen durumlar nedeniyle bitmişse, aslında iyi bir tecrübe ise, geçmişi özlemle yadedebilirsiniz. Aslında Başaklar çoklarının söylediği gibi dengesiz veya tutarsız kişiler değillerdir. Ancak karşısındaki kişiye güvenmiyorsa ve kendini emniyette hissetmiyorsa bir Başak bu durumda gergin tepkiler verebilir ve ne kadar güvende olduğunu sorgulayabilir.

Bu dönem ilişkisi sağlam olanlar açısından gayet hoş geçebilir. Sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı yönlerinizi ön planda tutarak, partnerinizle yakından ilgilenebilir, hedeflerinizi birlikte olmanın verdiği güçle gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Bayan Başaklar bu dönemde aile üyeleriyle yakın temastadır. Hatta ailelerinin desteğini üzerlerinden hissedebilirler. Evli Başaklar yuvalarındaki güveni maddi anlamda oturtmak için çabalarken, Nişanlı Başaklar evlilik yolunda ilk adımı atmış olabilirler. Başak çiftleri için bu enerji, evleri ve ailevi ilişkileri bakımından olumlu bir zamanın göstergesidir.

İlişkisinde sorun olanlar veya yakın zamanda ayrılmış olanlar, Venüs Yengeç burcu seyrinin etkisiyle geçmişe bir dönüş yapabilirler. Partnerleriyle arkadaş kalmak niyetindedirler veya böyle kalırlarsa sorunların zamanla düzelebileceğini düşünürler. Arkadaşlığı ön plana almaya çalışabilirler. Bir de bu dönemin en önemli özelliği, kişinin yakın ilişkilerinde bulamadığı huzur ve güvenliği, sevdiği dostlarıyla veya ailesiyle gidermeye çalışmasıdır. Kafanızın içinde kuşkularınız vardır. Bu dönemin bir başka yansıması, yuva özleminizin artmasıdır. Sizin için eviniz, sevdiğiniz kişi huzur ve güven anlamına gelmektedir. Doğal olarak seviliyor ve seviyorsanız sizden daha mutlu bir kimse yoktur.

İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönem, beraberliğinizdeki güven olgusunu, arkadaşlığı, sadakati ve yaşananları gözden geçireceğiniz bir inceleme zamanı anlamı taşıyabilir. Bireyselliğinizi koruma dürtünüz yüksektir. Fakat geçmişin gölgesi sizi izlemekte gibidir. Anılar, birlikte tanıdığınız arkadaşlar, gittiğiniz yerler, yaşadıklarınız hep eskiyi hatırlatmaktadır. Dostlarınız ve aileniz gereken desteği vermektedir. Sizin için onların varlığı güvendiğiniz bir liman gibidir. Fakat duygularınız inişli çıkışlıdır. Bazen kafanız oldukça karışıktır. Benim tavsiyem özellikle, 8-9 ve 13 Temmuz tarihlerinde önünüzdeki resme iyice bakmanızdır. Çünkü ortak uyum haritanızda eğer partnerinizle olumlu bir enerji akışı söz konusu değilse, sizi birbirinizden ayırıcı enerjilerin varlığı sorun yaratabilir.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Başaklar 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, kendinizi özgürce ifade etme, bireysel davranma isteğiniz ile belli bir grup içinde belli sınırlar içinde hareket etme mecburiyetinin yarattığı kutuplaşmanın göstergesidir. Bu tutulma başta aşk hayatınız olmak üzere, varsa çocuklarınız, hayatın keyifli anlarının tadını çıkarma isteğinizle alakalı olup, meydana gelebilecek bazı değişimler veya baskılar nedeniyle kendinizi keyifsiz hissetmeniz anlamına gelebilir. Bugünlerde özellikle yeni bir aşk veya yeni bir girişim konusunda lütfen dikkatli olunuz. Ne kadar heyecan verici olsa da, karşınızdaki kişiyi muhakkak tanımaya özen gösteriniz. Yaratıcı ve keşifçi yönlerinizi bastırmak yerine ön planda tutunuz. Gevşetici, sizi sorumluluklarınızdan uzaklaştırıcı zararlı alışkanlıklarınıza dikkat ediniz. İçki, sigara, ilaç gibi bağımlılıklardan uzak durunuz. Yaşadığınız ilişkiyi gözden geçiriniz. Eğer sizi mutsuz ediyor ve hiçbir şey kazandırmıyorsa ilerisini düşünerek gerçekçi hareket ediniz.

Bugünlerde ilk buluşma anlamında tarih belirlemeyiniz. Çocuk sahibi olma kararınızı tekrar gözden geçiriniz. Çocuklarınızla ilgili her konuya özen gösteriniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda tartışmalardan kaçınınız. Olur olmaz kişilerle cinsel paylaşımlarda bulunmayınız. Macera hevesinizi belli sınırlarda tutmaya özen gösteriniz. Sosyal çevrenizle birebir ilişkinizde bağımlılıklarınızın esiri olmayınız. Kendinize uygun kişilerle arkadaşlık etmeye özen gösteriniz. Geçmişte yaşanan ilişkilerinizden ders alınız. Eski bir aşkın yeniden alevlenmesi konusunda dikkatli olunuz. Risk taşıyan spekülatif konulardan, borsa gibi yatırımlardan uzak durunuz. Yatırımlarınıza dikkat ediniz. Arkadaşlarınıza dikkat ediniz, ileriye yönelik hedeflerinizi tekrar gözden geçiriniz.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, yaşamınızı, bugüne dek yaptıklarınızı, dışarıdan size yönelen veya sizin içinizde oluşturduğunuz her bir olguyu tekrar ele alarak yüzleşmenizi sağlayacak önemli bir hesaplaşmadır. Bilirsiniz insan denilen canlı egosunu şişirmek pahasına birçok yanlışının eksiğinin farkına dahi varmak istemez. Çünkü bu oldukça güç bir iştir. Kişinin kendini bilmesi ve düzenlemeye çalışması son derece önemli bir sınavdır. Bir Başak bu sınavı başarmanın, tüm yaşamındaki terslikleri kendine bir silah gibi doğrultmak olduğunu düşünürse bu dönemi çok zor geçirebilir. Oysaki bu enerji kendini daha güçlü ifade etmek adına bugüne dek yaşanılanlardan edindiği tecrübe ve birikimi ortaya çıkarmak adına yapılmalıdır. Böylelikle bu süreç gayet olumlu bir şekilde değerlendirilmiş olur.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan Mars-İkizler burcu seyri Temmuz ayında da etkisini devam ettirmekte. Genel olarak plan ve projeleriniz üzerinde çalışma konusunda aktif bir süreçtir. Durmadan dinlenmeden, her çeşit uğraşı ve aktiviteyle meşgul olabilir, hepsiyle aynı oranda ilgilenmeye çalışabilirsiniz. Nereye varmak istediğinizi ve amacınızı gayet iyi tespit edebileceğiniz bu süreç sizin için hazırlık dönemi gibi bir şey olabilir. Zeki ve becerikli oluşunuz, size yeni kararlar aldırabilir. Hedeflerinizi kafanızın içinde iyi belirlediğiniz için, ona göre ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Fakat burada dikkat edeceğiniz husus, dağılmamaktır. Çünkü Mars İkizler sürecinde, zihinsel açıdan fazla aktif oluşunuz, iş yaşamınızla ilgili konularda destekleyici olduğu kadar, yorgunlukların belirgin artışı anlamına da gelebilir. Benim önerim, öncelik sırasına göre işleriniz tanzim etmektir. Bunu başarmanın yolu ise, deneyim ve soru sormakla mümkün olabilir. Merak duygusu size gideceğiniz yön üzerindeki ipuçlarını toplamanızda yardımcıdır. Konusunda deneyimli insanları dinlemek, uzun yolunuzu kısaltabilir. Bu dönemin dikkat edilmesi gereken bir başka noktası, amacınızı iyi belirlemekten geçer. Bunu başaranlarınız olduğu gibi, başarmakta, seçmekte zorlananlarınız da olabilir. Böyle durumda olanlar yeteneklerini göz önüne alarak karar verirlerse, gerçekleştirmede zorluk çekmezler. Şimdi gelelim dikkat edilmesi gerekenlere: Öncelikle 2 Temmuz tarihinden itibaren Marsı dispozite eden Merkür Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu durum sözel anlamda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin önüne geçici bir yansıma yaratabilir. Bu kimi Başaklar için geçerli olsa da ben yine de size bildirmek durumundayım. Ben derim ki, egonuza yenilmeyiniz. Eğer bir amacınız varsa ve gerçekleştirmek istiyorsanız kibirli davranmayın. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek için yaratıcı yeteneklerinizi gözden geçirin. Güven duygusu iyidir. Ancak gereksiz yere her şeyi gurur meselesi yapmak başkalarıyla aranızda uçurum oluşturur. Tam tersine kendinizden şüphe etmek, hayattan uzaklaşmak da bir o kadar yanlıştır. Bu süreci yorumun başında da belirttiğim gibi bir hazırlık dönemi gibi düşünmekte, heybenizde olanları tespit etmekte kullanın.

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında, burcunuzla uyumlu görünüm yapacak Güneş bu süreçte Yengeç burcunda ilerleyecektir. Her yıl Kuzey Yarım Kürenin aydınlık ve sıcaklığa kavuşmasını sağlayan bu geçiş sosyal hayatın içinde yer alarak yaşamınızın güvenliği ve mutluluğu adına çaba sarfetmek anlamına gelen bu dönemde ekip çalışmaları, organize faaliyetler ve yeni kurulacak dostlukların da içeriğinde hep bu iki olgu yer almaktadır. Bir Başak daima çalışkan, analizci ve özverili çalışabilen kişidir. Güneş Yengeç burcunda ilerlediği süre içinde o, öncelikle hedef duygusunun ve ihtiyaçlarının ne olduğunu saptamakla işe başlayabilir. Arınmak ve huzuru bulabilmek adına karanlıklardan çıkması gerektiğinin bilincindedir. Bugüne dek ne olduysa olmuştur ama bundan sonrasında mutlaka başarılı olmak zorunluluğu vardır. İşte bu nedenle eski dostları, eski aşina ortamları, eskiden beri tanıdığı insanları kısaca geçmişe ait ne var ne yoksa heybesine koyarak yeniye doğru koşmayı tercih edebilir.

Sevdikleriniz için son derece özverili davranacağınız bu dönemde yardımseverliliğiniz ve iyi niyetinizle herkesi kucaklayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın her zaman olduğu gibi bu dönemde de farkındasınızdır. Bu yüzden de başarılı olmak için geçmiş tecrübelerinizden yararlanmak gerektiğinin bilincindesinizdir. Kimileriniz için bu süre ailenizi yönlendirmek adına her türlü zorunluluğu gönüllü kabul etmenizdir, kimilerinize göre yeni bir aile düzeni kurabilmek adına girişimci olmanızdır. Her ne olursa olsun faydalı ve verimli geçeceği muhakkaktır. Bu dönemi olumlu geçirebilmenin yolu, ekip halinde çalışmayı kabul etmek, sizinle aynı amacı taşıyan insanlarla buluşmak ve uzun yıllardır hedefiniz olan herşeyi gerçeğe dönüştürmek olmalıdır.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili Başaklar, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve Parçalı Güneş Tutulması istenirse pekala olumlu yönde değerlendirilebilir. Yeter ki kişi, Tutulmanın hangi alan ve konularda etkili olduğunu bilsin. İnsan güçsüz, kaderin elinde mahkum ve çaresiz değildir. Kendinin ve hayatının, kimliğinin ve duygularının farkında olan ve bunlarla yüzleşebilen kişi yaşamına yepyeni bir sayfadan bakabilir. Neden mutsuzuz? Neden her şeyi bir şeylere bağlıyor ve umutsuzca yaşıyoruz? Çünkü bilinçli düşünmüyoruz. Nerede garip nerede olumsuz bir şey duysak kepenkleri indiriyoruz. Tamam diyoruz. İşte her şey bunun yüzünden, şunun yüzünden. Oysaki bakış açımızı gözden geçirsek neler göreceğiz neler. Belki de olmayan bir durum hayrımıza, belki de giden sevgili daha çok acı verecekti, belki de yaşadığınız zorlu olay aklınıza başınıza getirdi. Neden bu tarafından da bakmayalım. Bu tutulma benim yorumumla, sosyal faaliyetlerinizin canlanması anlamında değerlidir. Eski arkadaşlıkların yeniden gündeme gelmesini sağlayabilir. Yıllardır görmediğiniz veya küs olduğunuz bir dostunuzla yeniden karşılaşabilirsiniz. Ne zamandır düşündüğünüz eski bir planınızı düzenleyerek diğer kişilerin beğenisine sunabilirsiniz. Ailenizin rahat ve güvende olması adına yeni bir hedef tayin edebilirsiniz. Güçlü insanlarla bir şekilde tanışır, amaçlarınızı gerçekleştirme umudu kazanabilirsiniz. Sıra dışı bir iş veya proje teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Size yardımı dokunan kişilerle tanışabilirsiniz. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren yeni bir iş için start verebilirsiniz. Gelişmek istediğiniz her konuda bu tarihi bir başlangıç kabul ediniz ve umudunuzu içinizde yüksek tutunuz. Ben yorumlarımda bardağın hep ihmal edilen diğer tarafını görmekteyim. O dolu taraf biziz, o dolu taraf inancımız, güven duygumuz. Bağımlılıklar, illaki olsun demeler, inatlaşmalar, sorumlulukları gözünüzde fazla büyütmeler, birilerinin yolunuza taş koyduğunu düşünmeler kolaydır. Önemli olan siz ne yapmak istiyorsunuz. Engeller karşısında yılarak, hayata havlu mu atacaksınız. Yoksa direnip mücadelenizi sürdürecek misiniz? İşte bu çok önemli. Yukarıdaki hususlar göz önüne alındığında bu Tutulma hem dikkatinizi doğru tarafa yönlendirmenizi hem de hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında size pusula olabilir kanaatindeyim. İnsan iradesi ve inancının aşamayacağı hiçbir oluşum yoktur. Yeter ki biz, kendimizin farkında olalım.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, her burç için farklı alanlarda farklı bir gücün açığa çıkması anlamı taşımaktadır. Sizler için anlamı ise, yeni planlamalarda bulunmak ve gücünüzü toparlamak açısından son derece etkilidir. Kimliğimiz özümüzdür. Bizi başkalarından ayıran özelliklerimizin toplamıdır. Güneş ise astrolojik açıdan kimliğimizi dış dünyada ifade etmemizdeki en önemli kuvvetimizdir. Bazen kişi, hayatıyla ilgili önemli bir dönemece geldiğini hissedebilir. Fakat tam olarak kafasında bazı şeyler oturmuyordur. Kaybetmek istemediği için önüne çıkan fırsat, teklif veya düşündüğü bir girişimle alakalı daha fazla bilgi toplamak, yetenekli olduğu konularda geldiği son noktayı görebilmek veya eksiklerini giderebilmek için geriye çekilir. Bu bir bekleme sürecidir. Bu dönemde toparlanan güçlenen ego, öne çıkmaya hazır hale gelir.

Sizin için de, kişisel girişimleriniz açısından etkili olacak bu süreç 23 Ağustos tarihinde Güneşin burcunuza geçeceği güne kadar bir tür arınma, gözden geçirme ve karar verme anlamı taşıyacaktır. Demek oluyor ki, kendinizi gözden geçirmeli ve hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. Bazılarınız için bu bir inziva dönemi olarak görülse veya hissedilse bile, aslında hiç öyle değildir. Çünkü ne kadar geri planda olursanız olun Güneşin Aslan burcu süreci her Başak için güçlü bir planlamanın yapıldığı gayet olumlu bir dönem anlamı taşır. Çünkü amaç duygusu etkindir, kişi hedefine kitlenmiştir sadece zamana ihtiyacı olduğu için beklemede kalması gerekmektedir. Genel tanımlaması bu doğrultuda olan bu dönem haritalarınızdaki enerjiler doğrultusunda sizlere yansıma yapacaktır. Umarım hepiniz için her şeyin en güzeli olsun. Ben Astroloji Danışmanınız iremsu olarak bunu diliyorum.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Başaklar 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, siz Başaklar için, taze enerji dönemi ve girişim arzusu demektir. Yapmanız gereken, hangi yöne gitmek istediğinize karar vermek, kurtarılmayı beklemek yerine, hayatınızı bir hamur gibi şekillendirmeye hevesli olmak, kendinizi bir kurban gibi hissetmemek için, o muhteşem zekanızı ve gözlem gücünüzü devreye sokarak planlar yapmaktır. Kafanızın içindeki dünya görüşünüzü uygulama alanı yaratabilmek için, öncelikle gereksiz yüklerinizden ve ego saplantılarınızdan vazgeçmeniz gerekir.

Size siz bile ulaşamıyorken, dış dünyada hangi kişi sizin adınıza harekete geçebilir. Siz kendinizi geliştirmedikçe, sizi hedefe götürecek ayarlamaları nasıl yapabilirsiniz. Kafanızın içindeki herşeyi gerçek kılmak için, gündelik iş hayatınızda ikincil roller üstlenmek yerine, lider olmayı seçmelisiniz. Bu Yeniay, sizin önümüzdeki iki hafta için, geri plana çekilerek güç toplamanızı, ayarlamalar yapmanızı ve kendinizi düzenlemenizi teşvik edecektir. Belki biraz suskun kalacak, kimsenin eylemlerinizi bilmesine izin vermeyecek, ince eleyip sık dokuyarak yaşamınızdaki eksikleri onaracaksınız. Sabırlı olun, böyle geri çekildiğiniz için kendinizi suçlamayın, bu güç toplamak için düşünmek zamanıdır.

PARA KONULARI

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs, kendi sınırlarınız çerçevesinde hareket etmekten ziyade daha sosyal, başkalarıyla ilişki kurmaya istekli ve ekip halinde çalışmaya özen göstermenizin faydalı olacağını göstermektedir. Bu dönemde parasal imkanlarınızın artışı söz konusu olabilir. Ayrıca çevrenizle geliştireceğiniz ilişkiler, kulüp, dernek faaliyetleri, emlak konuları, ortaklık yoluyla gelen gelirlerin de simgesi olabilir. Bu dönemde sosyal çevrenin önemi son derece büyük. Dostlarınızla yapacağınız faaliyetlerin güce dönüşmesi, evlilik yoluyla elde edilebilecek gelirler, aile desteği de önem arzetmekte. Bugüne dek oluşturduğunuz bilgi ve tecrübelerin, maddi gelir ve büyümenin sağlanması adına öncü gücünüzü de işin içine katarak size gelir kaynakları sağlayabileceğini bilmelisiniz.

Bu süreçte gelir kaynaklarını çoğaltmanın en önemli sırrı, hayalinizi güçlü tutmak, hedeflerinizin ne olduğunu tam olarak saptamak ve bu hedeflere göre sizi destekleyecek kişilerle bağlantıya geçmek. Sevdikleriniz için son derece özverili davranacağınız bu dönemde yardımseverliliğiniz ve iyi niyetinizle herkesi kucaklayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın her zaman olduğu gibi bu dönemde de farkında olacağınız muhakkaktır. Bu yüzden de başarılı olmak için geçmiş tecrübelerinizden yararlanmak gerektiğinin bilincinde olunuz. Kimileriniz için bu süre ailenizi yönlendirmek adına her türlü zorunluluğu gönüllü kabul etmenizdir, kimilerinize göre yeni bir aile düzeni kurabilmek adına girişimci olmanızdır. Bu dönemi olumlu geçirebilmenin yolu, uzun yıllardır hedefiniz olan herşeyi gerçeğe dönüştürmek olmalıdır. Bu size hem maddi yönden hem de çevrenizi genişletmeniz açısından rehber olacaktır.

Bu süreçte, aile ile ortaklaşa yapılan işlerden veya aileye dönük mesleklerden para elde etmek mümkündür. Yengeç zamanları tutumluluk içerdiğinden ailenize destek olma veya ailenizden destek görmeniz mümkündür. Arkadaşlık ilişkileri bu zamanda gayet güçlüdür. Onlar aracılığıyla para kazanma gibi durumlarda yaşanabilecekler arasında yer alır. Bu süreçte evliliği, geleceğinizi güvence altına almak için düşünmeniz mümkündür. Ayrıca kooperatif veya birkaç kişinin ortaklaşa kurduğu bir grubun içinde yer alarak ev sahibi olmayı düşünmeniz, parasal konularda yaşanabilecek olasılıklar arasında yer alır. Evinize ve ailenize fazlasıyla düşkünlük gösterebileceğiniz bu süreçte onlarla ilgili yatırımda bulunmak veya kazandıklarınızı onlarla paylaşmak hoşunuza gidebilir. Zor günler için, bir kenarda birikim yapmayı ihmal etmemenizi tavsiye edebilirim. Bu süreçte bir başka önerim, parasal konularda kendinize yeni bir yön çizmeniz, kabuğunuzdan çıkmanız, liderlik gücünüzü gösterebileceğiniz alanlara yönelmeniz gayet yararlıdır. Karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeniz halinde bu enerji özgür ve sıradışı yöntemlerle para kazanmanızda etkili olabilir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler:1-2-5-6-9-10-13-14-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 11-12-18-19-25-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8

Yeniay: 5-6

(Ay gezegeninin Başak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 18-19

(Ay gezegeninin Balık burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER