Mynet 01.08.2012

Boğa burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

22 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Güneş-Aslan burcu seyri ev hayatınız, ailevi ilişkileriniz ve duygusal yaşamınızda etkili bir süreçtir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz bu dönemde, aile olma güdünüz yüksektir, değerlerinize sahip çıkarsınız ve güvenliğinize önem verirsiniz. Evinizin kral ve kraliçesi olarak kendinizi görürsünüz ve buna saygı gösterilmesini istersiniz. Kimseye taviz vermezsiniz. Duygusal ve fiziksel anlamda gururunuzu okşayan her insan sizin için değerlidir. Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Onurlu bir yaşam sürmek, güçlüklerle mücadele etmek, engellerin üstesinden gelmek isteğiniz yoğundur. Size zarar verilmesi veya umursamamaları halinde tepki gösterirsiniz. Ailenizle alakalı her konu sizin için önem arz eder. Bu dönemde, emeğinizin karşılığını almak istersiniz. Ailenizin veya partnerinizin sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını beklersiniz. Genelde sakin ve sessiz bir insan olmanıza rağmen bu dönemde özellikle hassas olduğunuz konularda sesinizi çıkarırsınız. Son bir yıl içinde yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirmekte yarar vardır. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Mobilya almak, tadilat yapmak, gösterişe önem vermek gibi. Ancak ailevi ilişkilerde aşırı gurur, bencil yaklaşımlar, kibirli tavırlardan uzak durmakta yarar vardır. Mümkün oldukça ılımlı davranmaya çalışınız. Merkür geri hareketi, gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustos tarihine kadar etkili. Yenilik anlamındaki girişim, değişim ve kararların dikkatlice gözden geçirilmesi, mümkünse beklemede kalınması yararlı olur. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21 Ağustos.

8 Ağustos tarihine kadar devam edecek Merkür geri hareketi, gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustosa kadar tedbirli olmayı gerektiriyor. Eviniz, aileniz ve genel olarak iç dünyanız, güvenliğinizle ilgili meseleler üzerinde bu süreçte şöyle geriye dönük bir şekilde düşünmekte yarar vardır. Kendinizi net bir şekilde ortaya koymanızın önüne geçen problemlere yeni bir bakış açısıyla bakmanız halinde bulduğunuz çıkış yolları aydınlatıcı olabilir. Aile içindeki iletişimin gayet önemli olduğu bu süreçte, sizleri birbirinizle ayrı gayrı kılan nedenler masaya yatırılarak konuşulabilir. Evle ilgili bir düşündüğünüz varsa, bunun üzerinde şöyle bir hesap kitap yapılır. Geri hareketten sonra uygulanabilir. Kendinizi yeniden oluşturmak, özel hayatınızı hale yola koyabilmek adına bu süreçte egonuzun kurbanı olmadan hareket etmekte yarar vardır.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Venüs, sahiplenilmeye, korunmaya ve kollanmaya olan ihtiyacınızın yükseldiği bir dönem anlamı taşır. Genel olarak duygularınız ilişkide baş plandadır. İlişkisi sağlam olarak devam edenler açısından bu enerjinin anlamı, birbirinizle kuvvetli bir bağlantı kurarak, maddi ve manevi açıdan geleceğinizi garanti altına almak amaçlı hareket etmeniz demektir. Sevgiyle birbirinize sarılır, sorunlara birlikte göğüs gererek, mantıklı çıkış yolları bulmaya çalışırsınız. Bu arada sevdiğiniz kişi göz bebeğiniz gibidir. Beraberliğinizde bağımlılık olgusu ön plandadır. Uyum ve bütünlük içinde dönemi geçirmeniz mümkündür. İlişkisinde sorun olan Boğalar bu dönemde, bir yandan beraberliğiniz hakkında akıllıca ve gerçekçi bir şekilde düşünmeye çalışırken Venüs-Yengeç burcu seyri nedeniyle kopmakta zorlanabilir, alışkanlıklarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Oysaki gerçekçi düşünmek gerekir. Kimileri bunu başarabilir bazıları alışkanlıklarının esiri olabilir. Aklınız git, derken yüreğiniz kalmanız gerektiğini söylüyor gibidir. Ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsanız da, bağlılığınız yoğundur. Bu yoğunluk, kolayca etkilenmenize neden olmaktadır. Aslında birlikteliğinizin çıkmazlarının siz de farkındasınızdır. Aradığınız sıcak bir yuva, sevgi ve şefkattir. Durum böyle olunca gerçeklerin farkında olan siz, yine geçmişin gölgesi altında yönelişlerde bulunabilirsiniz. Fakat şu bir gerçek ki, bir Boğa gerek doğal yapısı, gerekse bu dönemde iletişimsel konularda ve mücadelesinde mantıklı hareket etmesini sağlayan enerjilerle çevrili olduğundan, problemli ve sorunlu ilişkisi hakkında gerçekçi düşünmeyi başaracak kadar iradeli bir kişidir. İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde güçlü duygusal bağlar kurmaktan, sürdürmekten fazlasıyla hoşlanırlar. Bayan Boğalar maddi ve manevi anlamda güçlü erkeklere, Bay Boğalar ise aynı şekilde sahiplenici, koruyucu sevgi ve şefkat dolu bir kadına arzu duyabilirler. Akıl maddi konularda savaş verirken, yürek sevgiyle sarıp sarmalayanları istiyor gibidir. Bu bakış açısı ne kadar baskın duruyor gibi olsa da, karşınıza birinin çıkması halinde mantığınızı devrede tutmanız mümkündür. Kimileriniz için bu dönem daha da özel bir durumun göstergesi olabilir. İlişkiniz çoktan bitmiştir. Hatta herkes yoluna gitmiştir bile. Fakat tarihler 7 Ağustosu gösterdiğinde başlayan Venüs Yengeç burcu seyri garip bir şekilde tekrar karşılaşmanız veya bir şekilde eski ilişkinin tekrar gündeme gelmesi anlamı taşıyabilir.

Peki bu durumda ne yapılmalıdır? Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki, bu enerji kısa bir yansımadır ve açıkçası Ay denetiminde olduğu için duyguların değişkenlik arz etmesi gayet kolaydır. Ayrıca eski ola hatıralar, birlikte yaşanılanlar sizi öylesine etki altına alır ki tekrar eskiye dönüş yapmanız bazılarınız için gayet kolaydır. Fakat burada durup, gerçekçi bir şekilde düşünülmesi lazımdır. Her iki taraf da, ayrılıktan ders aldıysa, hatalarını tamir etmişse, geçen süre zarfında eksiklerini görüp kendini geliştirmişse kader tekrar sizi bir araya getirmiş olabilir. Tabi ki bütün bunların kişisel anlamda nasıl gelişeceği ancak iki kişinin geçtikleri sürece, aralarındaki etkileşime ve eşleşim haritalarındaki uyuma bağlıdır. Fakat genel bu ilişkinin sürmesinin zor olacağını söyleyebiliriz. Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, aşk hayatınızla ilgili konularda bencil düşünmenizi sağlayıcı bir enerji olarak önemlidir. Sabit fikirlilik verebilir. Yani değerleriniz ve güvenliğiniz söz konusu olduğunda benim dediğim doğru şeklinde tavırlar içine girmeniz mümkündür. İlişki konusunda son sözü de ilk sözü de söyleyen ben olmalıyım diyebilirsiniz. Size göre, siz hiçbir zaman hata yapmayan birisisinizdir. Sizi eleştirmesini anlamanız mümkün değildir. Onu dinlemek yerine, sadece kendi konuştuklarınızı duyabilirsiniz. Sanki krallığınızı veya kraliçeliğinizi ilan etmiş gibisinizdir. Bu durum doğal olarak aşk hayatınızla ilgili konularda sorunlara yol açabilir. Yani sizin gibi düşünmeyen sevgiliniz buna itiraz edebilir. Problemlerin halledilmesi aşamasında, egonuz ön planda olduğundan, tarafsızlık ortadan kalkar. Bu ise, çözüm bulmak yerine, yeni bir sorunun oluşmasına sebebiyet verebilir. Benim tavsiyem durumları geniş açıdan incelemeye, görmeye çalışmanız ve aşkta iletişimi ön planda tutmanızdır. Tarafsız düşünmek, yapıcı olmanızı sağlayacağından tabii ki sorunların çözümünde birbirinize kulak vermeniz de kolaylaşacaktır. Kısaca bu dönemde ılımlı hareket etmekte fayda vardır. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerji, yeni bir aşk yaşamaya olan ihtiyacınızın göstergesidir. Fakat geçmişte yaşadığınız tecrübeler gözünüz korkuttuğundan ve yapı olarak maceracı bir insan olmadığınızdan ilişkiye girmeniz zor olabilir. Eski veya devam etmekte olan fakat henüz adı konmamış bir ilişkinin üzerinizdeki etkisi bu dönemde daha fazla hissedilebilir.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili Boğalar 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, ev ve ailenizle ilgili her konuda öne atılmaya ve onları korumaya yönelik düşünmenizi sağlayıcıdır. Bu enerji altında yeni bir ev değişikliği, evinizde büyük bir tadilat, ailenizden ayrılarak yeni bir yuva kurmak, ileride oturacağınız bir ev için yatırım planları yapmak konusunda destekleyicidir. Ağustos ayının kendi içindeki zorlu enerjileri altında olduğumuzu düşünürsek yeniayın ne olursa olsun güçlü ışığı bizi rahatlatıcı olabilir. Ancak gerçekçi düşünmeniz gerektiğini biliniz. Yeniay sayesinde güven duygunuzu tazeleyebilirsiniz. Ancak bu güven abartılı davranmanıza, kendinizi dünyanın merkezinde görmeniz anlamına gelmemelidir. Kişisel egonuzun esiri olur illa kendi fikirlerinizin kabulü konusunda diretirseniz, huzur bulmanız zordur. Yeniay, yuvanız, iç huzurunuz ve güvenliğinizle ilgili konularda gerekli planlamaların gözden geçirilmesi ve hangilerinin önceliğiniz olduğunun tespit edilmesi anlamında etkili olduğu gibi, çevreniz ve aile üyelerinizin size saygı göstermeleri anlamında da etkilidir. Hani bir söz vardır. Evinde huzurlu olan, mesleğinde de başarılı olur. Öncelikle yuvamız içindeki dirlik ve düzenin korunmasını sağlarsak, sevgi, saygı ve güven üçlüsünü düzgün bir biçimde yerleştirirsek elbirliği ile zorlukların üstesinden gelebiliriz. Yeniay enerjisi bunların yerleştirilmesi adına size ışık ve rehberdir.

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, her yıl bu dönemlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızdan geçerken, burcunuzla olumlu bir görünüm yaptığı için faydalı gibi durabilir. Çünkü bilinçli isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan taze bir kuvvet sizinledir. Fakat Başak burcunda ilerleyen Güneş geçişleri, kusursuz olanı istememiz, mükemmeli arzu etmemiz anlamı taşıdığından, özünde titizlik hatta bazen endişe ve doyumsuzluk vardır. Aşk hayatınızı, ilişkinizi, partnerinizi veya karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleyebilirsiniz. Eğer bu inceleme, sağlıklı bir şekilde yapılırsa tabii ki gayet iyi. Ancak yerme, eleştirme, hani eskilerin sözüyle armudun sapı, üzümün çöpü anlamında olursa hem sizi yorar hem karşınızdaki kişiyi sıkar. Düzgün bir ilişkiniz varsa, ufak sorunları gözümüzde büyütmeyelim. Ancak gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Önce kendimizi gözden geçirelim. Sizin aşktaki kıstaslarınız nedir, nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Yaşadığınız deneyimlerden bugüne dek sizde arta kalanlar nedir, eksikleriniz nedir gibi sorulara cevap bulmak lazım. Bunu yaparken son derece gerçekçi davranmanız gerekiyor. Yaptığınız gözlemler sonucu eğer karşınızdaki kişi doğru bir seçim değilse sırf alışkanlık diye sürdürmek ne kadar yanlışsa, mutlu bir ilişkiyi gereksiz ayrıntıların üzerinde durarak boş yere bitirmek de yanlıştır.Güneş-Başak burcu seyrinin önemli tarihleri: 23, 24, 30, 31 Ağustos.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, ilişkinin niteliği ne olursa olsun, birbirinizin kişilik özellikleri, beraberliğinizin özel yapısı ve mevcut durumun iyice gözden geçirilerek dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Çatışmak veya birbirinize karşı güç uygulamak yerine problemlerinizi uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısı ve anlaşmaya gönüllü bir ruh haliyle ele alarak çözümlemeniz. İlişkisi sağlam zemine oturmuş kişilerde özellikle bu dönemde cinsellik bir hayli güçlü. Böyle çiftler, birbirlerini gayet iyi tanıdıkları için önemli bir sorun yaşamaları pek mümkün değil. Bir mesele üzerinde ayrı düşünseler dahi ortak bir noktada buluşabilirler. Söz gelimi bir çocuk sahibi olma anlamında karar verebilirler. Cinsel açıdan değişik fanteziler yaşayabilirler. Birbirlerinin derinliklerini keşfedebilirler. Eğer çocukları varsa, onlarla ilgili oturup konuşabilirler. Kısaca birbirleri üzerinde dayatmalarda bulunmadan olan biteni ele alabilir, hayatı doğal akışı içinde değerlendirebilirler.

İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini seven çiftler açısından duruma bakarsak, partnerinizin size olan tutkusu nedeniyle üzerinizde hakimiyet kurması, ya hep ya hiç tarzı bir tavır içinde olması mümkündür. En başında belirttiğim gibi eğer sevgi birliğinizde bir sorun yoksa, birbirinize tekrar yönelmeniz, bedensel arzularınızın esiri olmanız mümkündür. Yani aranızdaki çekim gücü, farklı bakış açınız ve sorunlara rağmen sizi birbirinize bir mıknatıs gibi çekebilir. İlişkisi yeni başlayan Boğalar birbirinizi arzulamanız ve cinsel çekim gücünün etkisi altında bedensel hazzın doruklarından dolaşmanız mümkündür. Partnerin baskın tavırları, tutkulu oluşu ve sizi sahiplenmesi bir hayli ilginizi çekebilir. Ancak ben derim ki, önce birbirinizi iyice tanıyınız. Çünkü daha sonra bu hakim halleri sorun yaratabilir. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

İŞ VE KARİYER

23 Ağustos tarihine kadar çalışma evinizde etkili olacak Mars-Terazi burcu seyri, genel olarak bakıldığında işbirliğini gerektiriyor. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde olmakta yarar var. Mars savaşma ve mücadele gücümüz olmasına rağmen Terazi burcunda bireysel olarak sizi sakinliğe davet ediyor. Yani isteklerinize erişebilmek için diplomasi çok önemli. Genelde belirsizlik hakim olabilir. Karar vermekte zorlandığınız veyahut yaşanılan gelişmeler karşısında yön belirlemeniz için çok sakin olmalısınız. Güvenliğine, düzenine, alışkanlıklarına önem veren Boğalar kendilerine uymayan bazı kişilere, sisteme taviz vermek istemezler. Bir yandan da sağlığını düşünmek zorundadır. Risk almak da yanlış olur. Fakat bir bakarsınız huzurunuz için, ortama ayak uydurmakta yarar var. Mecburen suyun akışına göre ilerlemek gerekecektir. Birilerini veya olan biteni mantıklı bir şekilde gözden geçiriniz. Sessizliğinizi muhafaza ediniz.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21, 26 Ağustos. Bunların içinde en önemsediğim 15 Ağustos Mars-Satürn kavuşumudur. Onun için geniş bir şekilde değineceğim. Başta iki konu üzerinde önemi bulunmaktadır. Birincisi, üzerinizdeki baskılar nedeniyle oluşan sağlık sorunları, ikincisi işinizin niteliği gereği insanlarla bir arada olmak ve onlara hizmet etmek zorunda kalışınızın sizde yarattığı sıkıntı, üçüncüsü bir işte ustalaşmak adına sabırlı ve sistemli bir şekilde çalışmak zorunluluğunun yarattığı sıkıntı, dördüncüsü kararsızlık ve ne yönde gideceğinizi bilememenin verdiği iç huzursuzluğu. Oysaki can sıkıcı gibi duran bütün bu sorunların özünde, hayatın gerçekleri yatmakta ve bu iki gezegeninin kavuşumu size, yeniden düzenlemelerde bulunmanız ve eksiklerinizi tamamlamanız, kendinize daha fazla dikkat etmeniz adına sizi uyarmaktadır. Sevgili Dostlarım akıllı hareket etmek durumundayız. Satürn gezegeninin son iki buçuk senedir size öğretmeye çalıştığı ders, taşlarımızı bir satranç ustası gibi doğru hamlelerde bulunarak oynamanızdı. Siz olan biteni baskı gibi görseniz de, aslında hiç de öyle değil. Verdiğimiz kararların, attığımız adımların, gittiğimiz yolun artısını, eksisini iyi hesap etmeliyiz. Eğer sonunda pişmanlık yaratacaksa, daha büyük sorunlara yol açacaksa o zaman tekrar düşününüz. Hayat bize uzlaşı içinde olmanın son derece akıllıca olduğunu söylüyorsa bu sese kulak vermekte fayda var diye düşünüyorum. İşte Satürn-Terazi burcu seyrine veda etmemize az kala, bu kavuşumu akıllıca değerlendirmekte yarar var.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28

Sevgili Boğalar, 2 Ağustos saat 06:28 Kova-Aslan burç düzleminde meydana gelecek Dolunay, otorite konumundaki kişilerle olan iletişiminizi güçlü tutmanız gerektiğinin göstergesidir. Bu size kariyer yaşamanız açısından önemli faydalar sağlayabilir. Ayrıca iş çevrenizde diğer kişilerle grubun yararına olacak şekilde bilginizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız gerekiyor. Nasıl ev hayatınız ve yuvanız sınırları içinde benlik duygunuzu önemsiyorsanız, iş hayatınızda da diğer kişilerin fikir ve önerilerine açık olmanız lazım. Bir boğa genel olarak kendi bildiği yolda ilerlemekten hoşlanır. Fakat bazen öyle bir noktaya gelinir ki, çevremizdeki insanlarla sıkı bağlar kurmamız ve sıra dışı yeniliklere açık olmamız lazımdır. İşte bu dolunay enerjisi sizin, bulunduğunuz alan içinde yenileşmeniz, eski düşünceler ve kalıplardan uzaklaşarak modernleşmeniz adına son derece önemli. Bildiğiniz yöntemlerden ziyade denenmemiş ve farklı olanı keşfetmeniz gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili veya ihtisaslaşma alanınızla alakalı her türlü yeniliğe açık olmanız, tekil düşünmekten ziyade çoğunluğa ayak uydurmanız gerekebilir. Yani işin mutfağında pratiğini öğrenmeli, daha sonra da öğrendiklerinizi herkesin yararına olacak şekilde öğretmeye başlamalısınız. Bütün bunları gerçekleştirirken, çevrenizdeki insanlara kendi doğrularınızı dayatmaya çalışmamalı, otoritenizi kullanarak egemenlik sağlamaya uğraşmamalı, inatçı ve dik başlı bir şekilde hareket etmemeli, illa onaylanmayı beklememeli, farklı dünyaların kapılarını çalmaya istekli olmalısınız. Siz hala eski kurallar ve kalıplar içinde ilerlemeye çalışırsanız, yukarıdaki şekilde ayarlamalarda bulunmaz, benim dediğim doğru, ben haklıyım şekilde diretirseniz mesleki açıdan zor bir durumda kalabilirsiniz.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek çalışma evinizin yönetici gezegeni Venüs, emniyet ve güven olgusunun son derece önemli hale gelmesidir. Bu nedenle risk almak istemez, mevcut durum zorlayıcı olsa bile devam ettirirsiniz. Bu dönem bazılarınız için, eski iş yerine dönmeniz veya kardeş, akraba, yakın çevrenizde bulunan kişilerle çalışmaya karar verişiniz anlamı da taşır. Bu seyir altında, ailenin desteğini almanız, mesleki konularda size arka çıkmaları, ortaklaşa hareket etmeniz dönemin etkileri arasında yer alabilir. Kazancınızın büyük kısmını evinize aileniz sarf edebilirsiniz. Onların her istediğini yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Bu enerjinin bir başka göstergesi, iş hayatınızla ilgili konulardaki hassasiyetinizi gösterebilir. Uyum ve paylaşmaya olan ihtiyacınız yoğundur. Bu durum, iş çevrenizle olan ilişkilerinizde de ön plandadır. Çevrenizdeki kişilerle iyi geçinmek, işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaktan zevk alırsınız. Çevrenizle olan iletişiminizde arabulucu rolü üstlenebilirsiniz. Bu enerjinin bir başka yansıması, eşle yapılan ortak çalışmaların göstergesi olabilir. Birlikten güç doğar tanıma uygun bir şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken bir önemli nokta, işinizle ilgili konulara idealist bir şekilde yanaşmanızdır. Çünkü bu dönemde duygularınız, ailevi bağlarınız veya bir başka sebeple, karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmekte zayıf kalabilirsiniz. Örneğin bir başka şehirde çalışmanız gerekebilir fakat bulunduğunuz yeri terk etmezsiniz. Söz gelimi evlenmeyi düşünüyorsunuzdur fakat eşiniz bir başka şehirde yaşamak istiyordur. Bu arada iyi bir iş teklifi alırsınız. İki arada bir derede kalmışsınızdır. Duygularınız baskın gelir, kabul etmezseniz. Oysaki sizin için gayet olumlu bir tekliftir. Böyle durumlarda benim tavsiyem öncelikle enine boyuna düşünmeniz, cesaretinizi toplamanız ve gerekirse kabul etmenizdir. Bilirsiniz inatçısınızdır. Ama bazen insanın karşısına yol ayrımları çıkar. İyi bir karar veremediğinizde hayatınız boyunca pişmanlık duyarsınız. Onun için iyi düşününüz. Eğer amaç iyi bir gelecekse o zaman doğru bir adım atmaya çalışınız. Eskiye ve kurallara bağlı kalmayınız. Eğer şimdiki işinizden memnun değilseniz, bu sorunları çözüme kavuşturmaktan kaçınmayınız. Eğer sizi üzen durumlar varsa bunları sıcağı sıcağına çare bulunuz. Kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyiniz. Hedeflerinizi koyarken gerçekçi davranınız. Hayalleriniz olması tabi ki güzeldir. Ama bunların sadece hayal olarak kalmaması için elinizden geleni yapınız. İyi bir fikir veya konu dikkatinizi çekerse tuttuğunuz şeyi asla bırakmayınız. Kendinize güveniniz.

Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Boğalar 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle Balık-Başak burç ekseni üzerinde meydana gelecek Dolunay astrolojik olarak bilinçli isteklerimizle bilinçaltımızdaki çatışmanın simgesidir. Aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve her türlü yaratıcı faaliyetleriniz kısaca hayatı daha güzel hissetmenizi sağlayan konularda abartılı tavırlar içinde olmamanız, düzgün bir ilişki yaşamadığınızı düşünerek kendinize yüklenmemenizdir. Tabi ki insan sevilmek ve sevmek ister. Buna layık olacak birinin hayatına girmesini diler. Zenginlik ve lüks içinde yaşamak için gereğinden fazla didinir, çabalar hatta kıyasıya mücadele eder. Yaşadığı ilişkinin uzun ömürlü olmasını ister. Lakin bu beklentileri yerine gelmiyor diye, kendini umutsuz, hayattan zevk almayan, şanssız biri olarak görmesi ne derece doğrudur.

Eğer aşkta sorunlarınız varsa, daha önce hakikaten zorlu ilişkiler nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıysanız bundan sonrasında da hep böyle olacak diyebilir misiniz? Tabii ki hayır! Veyahut çocuğunuz sizin gibi değil diye, onu suçlayabilir misiniz? Üzerinde baskı kurarak hayatını yönlendirebilir misiniz? Sonuçta bir anne baba olarak elinizden geleni yaparsınız. Fakat bu onun hayatıdır. Sevgiliniz sizi, sizin istediğiniz gibi sevmiyor diye, onu sevmekten vazgeçebilir misiniz? Bu sizce ne derece doğrudur. Hayatı sadece eğlence ve zevk olarak görmek, fiziksel bedenini tatmin etmek adına uçlara kaymak veya tam tersine her şeyi kategorize ederek, disipline sokarak, iyi, doğru, güzel insan tanımına uymak için sürekli dikkat etmek sizce doğru olabilir mi? Gördüğünüz gibi bugün kendimizle yüzleşme günümüz. Yaşadığımız aşkı, çocuklarımıza olan ilgimizi, kendimizi öne çıkarmak adına yaptıklarımızı, eleştirilerimizi, mutluluklarımızı gözden geçirerek düzenlemelerde bulunma günümüz. Şimdi tarafsızca kendinizi ele alınız. Bunu tarafsızca yaptığınızda hedeflerinize daha kolay ulaştığınızı görebilirsiniz.

PARA KONULARI

8 Ağustos tarihinde sona erecek olan ancak gölgeli günlerini de hesaba kattığımızda 15 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Merkür geri hareketi, eviniz, aileniz veya yapmayı düşündüğünüz yenilikler hususunda dikkatli olmanızı gerektiriyor. Lütfen paranıza dikkat ediniz. Hesabınızı iyi yapınız. İsraftan kaçının. Daha önceden ayarlanmış ve bütçenizi aşmayacak olan harcamalarda sorun yoktur. Yatırım veya dekorasyon, tadilat, yenilik, borç alma ve verme gibi konularda hesabınızı lütfen biliniz. Mümkünse beklemede kalınız. Eviniz için gerekli olan ve rutin olarak yapılan harcamalar açısından sorun yoktur. Zaten onları belli bir bütçe içinde halledilmektedir. Benim sözüm onlar dışındaki fuzuli masraflardan kaçınmak adınadır.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yuvanızla ilgili yaşam alanında ve Aslan burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi Merkür, ev alanı içinde veya ailenizle ilişkinizde dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak gerekiyor. Sabit fikirlilikten uzak durmak lazım. Özellikle ailenizle alakalı giderlerde hakimiyeti sağlamak adına sert tavırlar içinde olmamak gerekiyor. Boğa için güvence çok önemlidir fakat bazen gelir düzeyi iyi olduğu halde harcamalar konusunda söylenmeye başlayabilir. Aslında esirgediğinden değil sadece hakimiyeti sağlamak için böyle davranmaktadır. Bu tarihler arasında özellikle evli boğaların çocukları, eşi, ailesi, yakınları bu serzenişten nasiplerini alabilirler. Kazanç konusunda benmerkezci düşünmemelisiniz. Bekarsanız evinizle alakalı masraflar veya harcamalar nedeniyle parasal konularda dikkatli olmak gerekebilir. Kimileri bu etki altında yetenekli olduğunuz konularda ev içinde aktivitelerde bulunarak kazanç sağlayabilirsiniz veya işinizle alakalı konularda sabırlı olmanız gereken bir süreçtir. Çünkü para evinizin yöneticisi olan Merkür Aslan burcunda oldukça düşük etkili bir enerjidir. Bu durumda kazanımlarınızı ilgilendiren her konuda ne durumda olursanız olun, planlamalarda bulunarak ve kazanımlarınızın devamlılığı adına yapılması gerekenleri tespit etmeniz faydalı olabilir. Hatta düşüncelerinizi bu alanda yoğunlaştırmanız faydalı olabilir. Kısa sürecek bir etkidir. Fırsat bulduğunuz sürelerde eviniz alanı içinde maddi konularda yapılmasını gerekenleri ailenizle yaşıyorsunuz onlarla, evli iseniz eşinizle, tek başınaysanız bütçenizi düzenlemeniz faydalı olabilir. Bu süre içinde ifade tarzınız, yaratıcı düşünmeniz ve yarınlarınızı düşünerek hareket etmeniz faydalıdır.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi 16.43

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 08.40 Aslan burcu

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 20.07

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi 18.24


Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-10-14-18-19-27-31

Zayıf Enerjili Günler : 2-16-17-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11-12

Yeniay: 8-9-10

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23-24

(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER