Mynet 03.09.2012

Boğa burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)
22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Güneş, her yıl bu dönemlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızdan geçerken, burcunuzla olumlu bir görünüm yaptığı için faydalı gibi durabilir. Çünkü bilinçli isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan taze bir kuvvet sizinledir. Fakat Başak burcunda ilerleyen Güneş geçişleri, kusursuz olanı istememiz, mükemmeli arzu etmemiz anlamı taşıdığından, özünde titizlik hatta bazen endişe ve doyumsuzluk vardır. Aşk hayatınızı, ilişkinizi, partnerinizi veya karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleyebilirsiniz. Eğer bu inceleme, sağlıklı bir şekilde yapılırsa tabii ki gayet iyi. Ancak yerme, eleştirme, hani eskilerin sözüyle armudun sapı, üzümün çöpü anlamında olursa hem sizi yorar hem karşınızdaki kişiyi sıkar. Düzgün bir ilişkiniz varsa, ufak sorunları gözümüzde büyütmeyelim. Ancak gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Sizin aşktaki kıstaslarınız nedir, nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Yaşadığınız deneyimlerden bugüne dek sizde arta kalanlar nedir, eksikleriniz nedir gibi sorulara cevap bulmak lazım. Bunu yaparken son derece gerçekçi davranmanız gerekiyor. Yaptığınız gözlemler sonucu eğer karşınızdaki kişi doğru bir seçim değilse sırf alışkanlık diye sürdürmek ne kadar yanlışsa, mutlu bir ilişkiyi gereksiz ayrıntıların üzerinde durarak boş yere bitirmek de yanlıştır.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 10 Eylül tarihi aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde gayet bilinçli bir şekilde düşünmenizi, mevcut durumu gözden geçirerek karar vermenizi sağlayıcıdır. Ilımlı bir şekilde konuşarak güven duygunuzu tazeleyerek aşkta verimli sonuçlar alabilirsiniz. 21 Eylül tarihinde Güneş-Kuzey düğüm(akrep burcunda) hoş bir görünüm yapacak. Bu görünüm ilişkinin ciddiyete dönüşmesini sağlayıcıdır. Burada önemli olan, birbirinizin farklılıklarını bilinçli bir şekilde gözden geçirerek paylaşıma açık olmak, ilişkinin her ikiniz açısından önemini karşılıklı olarak tespit etmektir. İlişkisi olmayanlar için de bu görünüm aradığınız kriterlere uygun biriyle tanışmanın işaretçisidir.

1-17 Eylül tarihleri yöneticisi olduğu Başak burcunda ilerleyecek Merkür, kısa süreli flört, çocuklarınızla alakalı meseleler, romantik ilişki, maddi konular üzerinde etkilidir. Gerçekçi düşünmenizi, mantıklı davranmanızı, ilerisini göremediğiniz bir şeye atılmamanızı sağlar. Hisleriniz sizi koruyucu ve aklınız doğru kararlar verebilmenizi destekleyici olduğu için, yaş tahtaya pek ayak basmazsınız. Mevcut ilişkinizde sorunlar varsa, bunların neden oluştuğu üzerine bir hayli düşünürsünüz. Bazen sizden beklenileni yapsanız da, gerektiği yerde tavrınızı koymayı bilirsiniz. Tanıştığınız kişi veya birlikte olduğunuz insanın çalışkan, becerikli, işini bilen bir kişi olması sizin için son derece önemlidir. Gerektiğinde sevgilinize destek olursunuz. Eğer birisiyle konuşmak ve hislerinizi ifade etmek istiyorsanız uygun bir zamandır. Ellerle yapılan işler, hızlı düşünme, edebiyat sanat, tiyatro gibi alanlarda çalışabilir, faaliyette bulunabilirsiniz. Becerikliliğiniz bir hayli yüksektir. Hobilerinizi geliştirerek ufak çapta işler yaparak ekmeğinizi kazanabilirsiniz.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde aşk hayatınızla ilgili konularda hislerinizi çok iyi tartmalısınız. Bir arkadaşlık teklifi alabilirsiniz veya biriyle tanışabilirsiniz. Sevgilinizle aranızda önemli konuşmalar geçebilir. Çocuk, aşk veya mali konularda akıllıca tespitlerde bulunmakta yarar var. Hislerimiz epey güçlüdür. Aklımıza gelen veya rüyamızda gördüğümüz bir durum karşımıza çıkar. Hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmak isteriz. Yaşadığım gerçek mi yoksa hayal mi diye düşünebiliriz. 5 Eylül tarihinde aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde gayet akıllıca hareket edebilir, kararlar verebilirsiniz. 16 Eylül tarihindeki Yeniay, yeteneklerinizi uygulamaya dökmek, hislerinizi doğru anlamda tartma, yenilik anlamındaki kararlar alma yönünde uygundur.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, genel anlamıyla, iç dünyanızda sevgiyi ifade edişiniz ve ev alanı içindeki aktivitelerin simgesi. Bu dönemde övgüye oldukça ihtiyaç duyabilir, elinizdekilere daha fazla sahip çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların tepkileri ne olursa olsun siz kendinizi olduğunuz gibi ifade etmeye ve bunun diğer kişilerce de kabul edilmesinden yana bir tavır alabilirsiniz. Eviniz sınırları içinde güzellikleri yaşama arzunuz yoğundur ve dışarıdaki o sakin ve sessiz halinizin tam tersine kendi alanınızda her şeye hakim olmayı ve liderliğinizin mutlak kabulü için dayatmalarda bulunabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz yüksek güven bazı kişilerce itici bulunsa da, tecrübeleriniz doğrultusunda taviz vermeye niyetiniz yoktur. Zor kadın veya zor adam olmaktan hoşlanırsınız. Sizinle olmak isteyen insanın isteklerinize saygı duyması, kabullenmesi ve sizi desteklemesi gerekecektir.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihindeki Venüs-Uranüs görünümü, uzun vadeli düşünmenin ve hiçbir şeyi aceleye getirmemenin işaretidir. Sizin risk olarak görmediğiniz durumlar şartların kaygan olması sebebiyle sorun yaratıcı olabilir. Bu enerjiyi olumlu yönde değerlendirmek için bilincimizi uyanık tutmakta fayda var. Karşınıza ansızın çıkabilecek kişiyi mutlaka iyi tanıyınız veya ilişkinizi ilgilendiren konularda bilgi edininiz ve sağlam düşünmeye çalışınız.

7 Ekim tarihine kadar ilişki evinizde etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, ilişkinin niteliği ne olursa olsun, birbirinizin kişilik özellikleri, beraberliğinizin özel yapısı ve mevcut durumun iyice gözden geçirilerek dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Çatışmak veya birbirinize karşı güç uygulamak yerine problemlerinizi uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısı ve anlaşmaya gönüllü bir ruh haliyle ele alarak çözümlemeniz. İlişkisi sağlam zemine oturmuş kişilerde özellikle bu dönemde cinsellik bir hayli güçlü. Böyle çiftler, birbirlerini gayet iyi tanıdıkları için önemli bir sorun yaşamaları pek mümkün değil. Bir mesele üzerinde ayrı düşünseler dahi ortak bir noktada buluşabilirler. Söz gelimi bir çocuk sahibi olma anlamında karar verebilirler. Cinsel açıdan değişik fanteziler yaşayabilirler. Birbirlerinin derinliklerini keşfedebilirler. Eğer çocukları varsa, onlarla ilgili oturup konuşabilirler. Kısaca birbirleri üzerinde dayatmalarda bulunmadan olan biteni ele alabilir, hayatı doğal akışı içinde değerlendirebilirler.

İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini seven çiftler açısından duruma bakarsak, partnerinizin size olan tutkusu nedeniyle üzerinizde hakimiyet kurması, ya hep ya hiç tarzı bir tavır içinde olması mümkündür. En başında belirttiğim gibi eğer sevgi birliğinizde bir sorun yoksa, birbirinize tekrar yönelmeniz, bedensel arzularınızın esiri olmanız mümkündür. Yani aranızdaki çekim gücü, farklı bakış açınız ve sorunlara rağmen sizi birbirinize bir mıknatıs gibi çekebilir. İlişkisi yeni başlayan Boğalar birbirinizi arzulamanız ve cinsel çekim gücünün etkisi altında bedensel hazzın doruklarından dolaşmanız mümkündür. Partnerin baskın tavırları, tutkulu oluşu ve sizi sahiplenmesi bir hayli ilginizi çekebilir. Ancak ben derim ki, önce birbirinizi iyice tanıyınız. Çünkü daha sonra bu hakim halleri sorun yaratabilir.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 3 Eylül tarihinde ilişkinizin niteliğine göre bir yorumda bulunmak lazım. Eğer temeli sağlam bir beraberliğiniz varsa, partnerinizle ortak kararlar alarak geleceğinize yön verebilirsiniz. Eğer problemli bir çift iseniz, eşinizin baskın taraf olarak bazı kararlar verebilir. İlişkiniz yoksa, kendine son derece hakim ve ideallerini belirlemiş bir kişiyle tanışabilirsiniz. 5 Eylül tarihinde beraberliğinizi ilgilendiren konularda konuşabilir, kararlar alabilirsiniz. 27 Eylül tarihinde partnerinizin verdiği karar üzerinde tartışabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Boğalar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Boğalar bu dönemde, evlilik, uzun beraberlik, ortaklık konularında kendinizi geliştirmeyi öğreneceksiniz. Sürekli kendi geleceğiniz üzerine odaklanıp mal, mülk biriktirip güven içinde yaşayayım diye düşünmek yerine, bir başka kişiyle bedensel ve ruhsal anlamda bütünleşmeyi, haz duygusuna erişmeyi, birlikte yol almanın kuvvetini, size destek verebilecek bir kişiyle yaşamanın bir gelişim dersi olduğunu öğreneceksiniz. Kendinizle yüzleşmeyi bilmelisiniz. İlişki demenin, bütünlük olduğunu, her durumu kendi bakış açınızla değerlendirmek yerine, partnerinizin de sizden beklentileri olabileceğini ciddiye almalısınız. Ben güçlüyüm, varlıklıyım demek güzeldir. Ancak biz güçlüyüz demenin yolu, karşınızdaki kişiyle birlik bütünlük oluşturmakla mümkündür. İnatlaşmak yerine esnek düşünmeyi bilmelisiniz. Bu dönemde, karşınıza çıkacak kişi, sizin yanlışlarınızı, haksız davranışlarınızı size söyleyebilir, eşiniz sevgiliniz değişmeniz gerektiğinden bahsedebilir. Bunları makul bir şekilde oturup konuşmalısınız. Mal, mülk biriktirme, sağlıksız bir ego ile keseri sürekli kendinize yontmamayı öğrenmelisiniz. Eşinizin, sevgilinizin, iş ortağınızın çıkarlarını da gözetmelisiniz. Sonuçta bu hayatı birlikte yaşıyorsunuz. Bana ne olacak diye düşünmek yerine, bize bir şey olur mu demekte yarar var. Kuzey düğüm eşiniz kanalıyla gelişmenizi, güce kavuşmanızı, desteklenmenizi sağlayabilir. Eş ruhunuzla tanışabilirsiniz. Bir bütünün iki yarısı olduğunuz gerçeğini kabul etmelisiniz. Sürekli aynı çember içinde kalmak yerine, trendleri takip etmelisiniz. Bu zaman zarfında evlenebilir veya uzun süreli bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Ancak yorumda yazdığım noktaları lütfen dikkate alınız.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında çalışma evinizde seyrine başlayacak olan Merkür, hayatın güzelliklerinin tadına varabilmeniz ve parasal açıdan güçlenmeniz için işbirliğinde bulunmanın size yarar sağlayacağını göstermekte. Merkür Terazi burcunda, ortaklıklar konusu ve karşılıklı olarak tarafların anlaşabileceği şekilde düzenlemelerde bulunmak gerekebilir. Siz bir iş başvurusunda bulunsanız dahi, kendi ihtiyaçlarınız kadar işin koşullarını ve sektörün durumunu yakından bilmeniz gerekiyor. O yüzden düşünmeden fevri hareket etmemek lazım. Önemli olan hesabı kitabı iyi yapmak. Diğer taraftan otoriteler bu dönemde size pek istemediğiniz bir teklifte bulunurlarsa, isyan etmek yerine uzlaşı içinde çözümlemeye çalışmak gayet önemli. Çünkü direndikçe daha fazla gerilim yüklenmeniz mümkün. Aslında onlar da eğer sizinle ilgili uzun süredir bunu düşünüyorlarsa, yapmalarında sakınca yoktur. Ancak sizin için bu durum beklenmedik bir şeyse oturup sakin ve ılımlı bir şekilde konuşmanız, hoşnutsuzluğunu veya neden istemediğinizi mantıklı bir şekilde ortaya koymanız etkili olabilir. Hakkınız olanı alabilmek için diğer insanlarla iyi ilişkiler içinde olmak son derece önemli. Siz çalışmıyor olabilirsiniz, o zaman bu yazılanları partnerinizin iş durumu olarak görebilirsiniz. Onun iş şartları veya ortaklık ilişkisi varsa o zaman sizin destek olmanız ve sabırlı davranmanız önemli demektir.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 221 Eylül tarihinde İş hayatınız veya gerekse günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. İşinizi, hayatınızı verimli bir şekilde geçirmeniz için bunun şart olduğunu görüyoruz. Ancak bir yandan da bunca yıllık birikmiş sıkıntılar, bastırılmışlıklar, haklı olduğunuz halde yaşanan haksızlıklar nedeniyle işbirliği yapmak size ağır geliyor. İşte bugünkü karşıtlığın yarattığı bu durum, bir anda düşünmeden tepki göstermenize ve ne olacaksa olsun diyerek isyan etmenize neden olabilir.

PARA KONULARI
22 Eylül-23 Ekim olana dek, çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Güneş gezegeninin uyumlu Terazi burcu etkinliği altında iş ilişkileri ve genel olarak huzur ihtiyacınızın yükseldiğini görüyoruz. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa, çıkmazlar içindeyse, bu iş verimliliğinin düşmesine neden olabilir. Ayrıca sağlık açısından da zorlanır. Güneş Terazi burcu seyirlerinde enerji genel olarak tüm burçlar için azalır. Çünkü Güneş bu burçta pek etkili değildir. Bir Boğa kendi işini kendi görmek ister, bildiği şekilde olsun ister. Fakat bu dönemde dengelerin yerine oturması lazımdır. Bu yüzden de her konuda, diğer kişi ve kişilerin fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmak lazımdır. Zaten bu süreçte ilişkiler aracılığıyla denge oluşturmaya çalışacağımız için en başından kendimizi buna alıştırmamız gerekir. Artık benlik kavramından ziyade bizlik duygusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Durum böyle olunca hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur. Bu bir aylık süreçte iş veya özel hayatınızda nasıl bir rol oynadığınızı, çalışma hayatındaki kimliğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Başkalarıyla olan güçlü irtibatlarınızın ve işine karşı sorumluluğunuzun düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için ılımlı yaklaşımlar içinde olmanız kesinlikle şart.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihinde zorunluluklarınızla yakından ilgilenme, başta çalışma hayatınız olmak üzere, iş ortamınızdaki kişilerle olan ilişkinizi belli bir ayarda tutabilme, eş veya başka kişilerle ortak işler yapma gibi konularda yapılması gereken ayarlamaların göstergesidir. Toplumda bir yer edinmek, statü kazanmak için ilerisini düşünerek dünya görüşünüzü ve düşüncelerinizi geliştirmeye çalışmak çok önemli. Bu nasıl yapılır? Kurallara uyarak, tepeye tırmanırken karşınıza çıkabilecek engellerle mücadele ederek, uzun vadeli bir yapılanmayı kabul ederek ve kararlı davranarak. Bu görünüm, kalıcı ve kapsamlı bir yenilenme için size hiç uymayan ve belki de uzlaşmak istemediğiniz kişilerle yan yana çalışmak zorunluluğunun da göstergesi olduğundan bizleri ılımlı hareket etmeye zorluyor. Yapmamız gereken, öyle veya böyle şu anki mevcut duruma göre tedbir almak ve bilinçli olmaktır.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-15-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 12-13-19-25-26

Aşkta En Şanslı Gün: 15

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8

Yeniay: 4-5-6-7

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 18-19-20

(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER