Habertürk 01.09.2011

Boğa burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay boğalara, ailevi ilişkilerde dikkatli olmalarını öneriyor.

BOĞA

Boğa burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Boğa Burcu Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

Ay ortasında etkili olmaya başlayacak Venüs Terazi burcu seyri, yöneticiniz olması nedeniyle iş konularında, ortaklık ilişkilerinde ve iş yerindeki paylaşımlarda sizin açınızdan olumlu bir zamanın işaretidir. Uyum ve denge arayışında olan birey, günlük yaşamında huzursuzluktan uzak durmak niyetindedir. Paylaşmaya hazırdır. Genel olarak böyle enerji dönemlerinde rahatınıza düşkünlük, sosyal ilişkilere önem verme gibi olumlu tesirler ön plandadır. 19 Eylül Mars Aslan burcu seyri, ailevi ilişkilerde dikkatli hareket etmenin gerektiğini göstermektedir. Mademki huzurdan yanasınız o zaman Mars etkisi altında davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekir. 23-26 Eylül Güneş ve Merkür gezegenlerinin Terazi burcu seyri, diplomatik tavırların iş ve günlük yaşamınızdaki önemini göstermektedir.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ve aşk evinizde seyrini sürdürecek Venüs etkisi altında yaşanan veya yaşanılacak aşkı öylesine süzgeçten geçirir ve öylesine analiz edersiniz ki, aşk, aşk olmaktan çıkar ve sanki bir görevmiş gibi görülmeye başlar. Huzur duygusu yerini huzursuzluğa, paylaşım duygusu bencilce didiklemelere dönüşür. Oysaki aşk bu türlü zorluk ve baskılara gelmeyecek kadar özgürdür. Ancak 9-15 Eylül arasında Merkürün güçlü Başak burcunda yer alışı ve Venüsü dispozite etmesi, ilişkimizi doğru şeklide analiz etmemizi sağlar. Böylece ilişkisinde sorun olanlar bu dönemde öncelikle beraberliklerini şöyle bir çerçeve içine alarak anlaşmazlıkların kaynağına inebilirler. Neden anlaşmakta zorluk çektiklerini, bunun bireysel mi yoksa genel bir sorundan mı kaynaklandığını tespit edebilirler. Eğer problem ikiniz arasında ise, oturup konuşmalı, dürüst yüzleşmelerde bulunarak eksikleri, yanlışları gidermelisiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem, aşkta daha bilinçli seçimlerde bulunmanızı, huzur ve paylaşımı önemsemenizi, bildiğiniz gibi hareket etmek yerine kuracağınız ilişkide karşılıklı anlaşımı ön planda tutmanızı sağlayıcıdır. Bu tarihlerde yaş tahtaya ayak basmayacağınız için, karşınıza çıkacak kişi a dan z ye incelemeniz mümkündür. Bu inceleme ise gayet faydalı olup, güzelliklerin gözünüzü boyamasına izin vermeyerek bilinçli hareket etmenizi sağlayıcıdır. İşte bu dönemde başlayan ilişki mantık temeline dayandığı için tabi ki çok daha uzun ömürlü olabilir. En azından birbirinizi net bir şekilde tanımış olursunuz. İlişkisi mutlu seyreden çiftler açısından bu tarihler arasında doğal olarak büyük bir sorun çıkması söz konusu değildir. Bu dönemde ilişkilerinde akıllı paylaşımlarda bulunmaya devam ederler ayrıca birbirlerine hayati konularda destek vermeyi sürdürürler.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, her yıl bu dönemlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızdan geçerken, burcunuzla olumlu bir görünüm yaptığı için genel olarak faydalıdır. Aşk konusunda isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan taze bir kuvvet sizinledir. Bu dönemde mükemmel yani kusursuz bir aşk istersiniz. Eğer bunun ayarını yapmazsanız tatminiz olmanız zordur. Eğer geçtiğimiz ay, Merkür geri hareketinde ilişkinizi ciddi anlamda gözden geçirdiyseniz artık aşk hayatınızla ilgili mevzulardaki sorunlarınızı daha kolay çözebilirsiniz. Diyelim ki, karşınıza bir kişi çıkmıştı ve siz acil karar vermemek için düşüneceğinizi söylemiştiniz. O zaman şimdi kararınızı verebilirsiniz. Diyelim ki uzun süredir aşktan uzaksınız. O zaman bu seyir sayesinde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu geçiş sırasında dikkat edilecek tarih 12 Eylül olarak öne çıkıyor. Geleceğiniz söz konusu olan konularda her şeyi bir kez daha gözden geçirmeniz yararlı olabilir.

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay hem ailevi konular üzerinde oluşan yanlış anlaşılmaların giderilmesi hem de aşk hayatınızla alakalı konularda dürüstlük, sadakat sorumluluk ve tutarlılık çerçevesinde yaşamınızı düzenlemenizde size destektir. Yeniay etkisinin bana göre iki devresi var. Birincisi, 9 Eylül tarihine kadar aile, iç dünyanız ve aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygunuz yükselerek, neyi yanlış görüyorsanız buna müdahalede bulunmanızda size yardımcı olması. Dispozitör güç olan Merkürün geri hareketinin bitişini de göz önüne alırsak, aile içindeki meselelerin sevgi dolu bir şekilde ele alınması mümkün hale geliyor. Yani kral ve kraliçeliğinizi hissetmeniz daha kolay. Zaten sizin arzunuz, hem ailenize yararlı ve hem de kendiniz adına düzgün bir yaşam kurmak. İşte Yeniayın taze kuvveti size bunu yapabilmenizde destek veriyor. Son haftalarda gerek iş gerek toplumsal hayatınız ve gerekse yuvanız sınırları içinde zorlanmış olabilirsiniz. Ancak şimdi arzu ettiğiniz şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz.

9 Eylül sonrasını ben aşk konusunda çok daha olumlu buluyorum. Böylece Yeniayın asıl etkisini o tarih sonrasını çok daha fazla hissedebilirsiniz. Çünkü Merkür o dönemde aşk evinizde düz olarak seyre geçeceğinden, size arzu ettiğiniz seviyeli bir ilişkiyi yaşamınızda destek olur. Ayrıca ilişkisinde sorunları olan Boğaların pürüzleri gidermelerinde destekçidir. Mükemmele ulaşma arzunuzun altını kalın bir çizgiyle belirleyecek olan Yeniay, iyi ile kötüyü, güzel ve çirkini birbirinden ayırmanızda da size yardımcıdır. Böylece nelerin problem yarattığını çok iyi şekilde analiz edebilirsiniz.

9 Eylül-25 Eylül tarihleri arasında geri hareketi sona eren ve düz olarak seyrine devam edecek Merkür Başak burcunda son derece güçlü bir enerji olup, kusursuzluğa verdiğiniz önemin göstergesidir. Yani aşk hayatınızla ilgili konularda titizlik ve dikkat, detayların üstünde durulması söz konusu olabilir. Bir Boğa zaten aşk konusunda her zaman sağlamlıktan yanadır. O gelir geçer aşkların insanı değildir. Güvenlik ve değerlerine önem veren bir kişi olduğu için, aşk gibi bir duygunun kendisini esir almasına izin vermez. Bu nedenle Boğaların aşkı uzun ömürlüdür. Durum böyle olunca, Merkürün Başak burcu seyri onun mükemmele olan tutkusunun iki misli artması anlamına gelir. Aşk konusunda yararlı ve yararsız, gerekli ve gereksiz gibi tanımlamalar ön planda olabilir. Yani karşınıza çıkacak kişinin size olan yönelişini en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğiniz gibi, bu aşkın size olan artı ve eksilerini kolaylıkla analiz etmeniz mümkündür. Ayrıca geri hareket sırasında verilen kararların uygulanması anlamında da destekleyicidir.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Venüs Terazi burcunda seyredecek. İlişkinizle ilgili düzenlemeler rayına oturmaya başlar. Günlük uğraşılar yönünden hareketlilik, partnerle uyumlu, iyi, güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. Aranızda problem yaratan ne varsa, birbirinizle bütünleşerek çözmeniz kolaydır. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse söz gelimi eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür. Yani sadece aşk değil yaşadığınız günlük hayatın içindeki herşeyde birbirinizin yanında olmanız kolaydır. Böylece mücadelelerden yorgun düşen benliğinizi yine birbirinize dayanarak gidermeniz aranızdaki sevgi birliğinin yeniden kurulması açısından önem taşır. İlişkisi olmayanlar ise bu süreçte aynı ortamda bulundukları bir kişiyle yakın bir temas içine girebilirler. Yani aynı işyerinde veya okulda veya bir sağlık nedeniyle bulunduğunuz ortamda birisiyle tanışmanız mümkündür. Öyle durumlar oluşur ki, başka bir durumla uğraşırken, karşınıza çıkan kişi aşkta ilk kıvılcımı başlatabilir. Yani bulunduğunuz ortam aşka pek elverişli gibi gözükmese de birbirinizden hoşlanmanız mümkündür.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Mars, iç güvenlik duygunuz, eviniz ve ailenizin içinde bulunduğu şartlar ve onlarla olan ilişkiniz, özel hayatınız, kendinizle olan içsel bağlantınız, ruhunuzun derinliklerinde olan size ait her şeyiniz kısaca kimsenin bilmediği yanlarıyla size ait her şeyle alakalı bir dönem dersem daha doğru olacak. Bu süreci doğal olarak psikolojik açıdan değerlendirmek gerekir. Bu tarihler arasında, dikkati çekmek isteğiniz yoğundur ve liderlik gücünüzü herkesin kabul etmesini isteyebilirsiniz. Eğer başkalarıyla birlikte yaşıyorsanız, sizden hiç beklenmeyen, sakinliğinize hiç uymayan ani çıkışlarda bulunabilirsiniz. Eğer yalnız yaşıyorsanız eviniz sınırları içinde kendinize öylesine özen gösterirsiniz ki, sanki alçak dağları siz yaratmış gibisinizdir. Güvenliğinize azami özen gösterirsiniz, yakın arkadaşlıklar kurarak aslında ne kadar güçlü ve bulunmaz bir kişi olduğunuzu evinize gelen kişilere ispat etmeye çalışabilirsiniz. Hayranlık toplamak hoşunuza gidebilir. Eğer yakınınızda bulunan insanlar sizi onaylamazsa, kudretinizi kabul etmezlerse kimi zaman agresif, kimi zamansa tamamen kendi içinize gömülerek tepkilerde bulunmaya çalışabilirsiniz. İç dünyanızda aradığınız huzur ve güvenlik sorununuz olduğu için, bunu bastırmak adına haddinden fazla abartılı davranışlara açık olabilirsiniz. Benim önerim bu süreci kendinizi bir daha gözden geçirerek düzenlemeler yapmak adına sakin geçirmenizdir. Çünkü size uymayan davranışlar çevrenizde insan kaybetmenize, ardından yalnız bir Boğa olarak homurdanmanıza yol açabilir. Eviniz, işiniz ve ailenizle ilgili konularda lütfen sakin, olgun ve ılımlı paylaşımlarda bulunmaya çalışınız.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, iletişim, öğrenim hayatınız, kardeşlerinizle ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız ve yolculuklarınız, düşünceleriniz, algılamanız ve bilgi paylaşımları anlamında dikkatli olmamızı gerektiricidir. Mars savaşma gücümüz ve isteklerimizin peşinden gitmemizi ve ele geçirmemizi sağlayan kuvvetimizdir fakat Yengeç burcunda düşük enerjiye sahiptir. Hassasiyetiniz yükseldiği için doğal olarak, ailenizi ve sahip olduğunuz tüm değerlerinizi korumak ve kollamak istersiniz. Kendinizi yakın çevrenizdeyken veya tanıdıklarınız arasındayken daha rahat hissedebilirsiniz. Herhangi bir ters durumda, tepki vermek yerine olayları kendi bakış açınızla değerlendirerek sakin bir şekilde kontrol etmeye çalışırsınız. Yalnız bu durum kimi zaman huzursuzluklara neden olabilir.

Çünkü kendinizi sürekli bir şeyleri ayarlamak zorunda hissedebilirsiniz. Eğer gerilim yaratmasına izin vermezseniz sorun çıkmayacaktır. Normal zamanlar da, savaşmaktan hoşlanmadığınız için bu süreçte girişimci ve atak olmanız gereken alanlarda pasif davranabilirsiniz. En başta dikkat edilecek husus, kararlarınızı gözden geçirmek ve duygularınızın sizi fazlaca etkilenmesine izin vermemektir. Sonuç umduğunuz gibi olmaz diye, dış dünyadaki herşeyi kontrol altına almaya kalkışmamak gerekir. Sürekli kendinizi savunmak, illa benim dediklerim doğrudur diyerek başka görüşlere kendinizi kapatmak sizi yorabilir. Zamanı doğru şekilde kullanmalı, sağduyulu olmalısınız. Bütün bunlara dikkat edilmesi halinde başta sağlığınız, kendinizle olan tüm içsel hesaplaşmalarınız, gizlilikleriniz ve ikili ilişkileriniz bakımından son derece rahat bir dönem geçirebilirsiniz.

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

Sevgili Boğalar, 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında burcunuz üzerinde geri hareketini sürdürecek Jüpiter, kendinizi geliştirmeye, bilmediklerinizi öğrenmeye ve değer verdiğiniz yeteneklerinizi tekrar gözden geçirmeye çalışınız. Kişisel girişimlerinizde şans faktörünü mutlaka göz önüne alınız. Çünkü geri hareket dönemlerinde hızlı hareket etmeniz, yapmayı düşündüklerinizi hemen yoluna koyabilmeniz kolay olmayabilir. Sağlamlık olgusu çerçevesinde hareket etmek mutlaka şarttır. Kendinizi dev aynasında görmeyiniz. Benim tavsiyem tevazu içinde davranışlarınızla insanlara örnek olacak şekilde davranmanızdır. Öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye devam ediniz. Beslenmenize mutlaka önem veriniz. Geri hareket döneminde aşırı iyimserlik, sırf kendinize dönük düşünme gibi ruh halleri oluşabilir. Sakin aklı başında bir şekilde hareket etmek en doğrusudur.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcundaki seyrini sürdürecek Venüs çalışma hayatınız, sağlığınız, iş koşullarınız, ustalığınız konularında etkilidir. Yöneticiniz olması sıfatıyla Venüsün güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ister iş isterse gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanlarla olan ilişkiniz konusunda sizler açısından son derece önemlidir. Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bencil hareket etmekten ziyade birbirinizin fikrini almanız daha sonra meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu süreçte diplomatik tavırlar gayet önemli olup, içinde bulunduğunuz iş şartlarını veya işverenlerinizle olan ilişkinizi, aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle ortaklaşa görüşebilir ve neler yapılması gerektiği üzerinde durabilirsiniz. Bu enerji altında paylaşım duygusu son derece önemli olduğundan, çevrenizle bilginizi paylaşabilir, sizden daha tecrübesiz insanlara yardımcı olabilirsiniz. Parasal konularla da ilgisi olan Venüs, hizmet, halkla ilişkiler, güzelleştirme, danışmanlık, dekorasyon, sanatsal çalışmalar, konforlu ve lüks olan herşeyle alakalı konularda parasal kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Yapıcı, saygılı, şefkatli yaklaşımlarınızla bu süreçte hizmet vermeniz daha kolaydır. Güzellik duygunuz yüksek olduğundan, elinizi attığınız her işi titizlikle yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Denge ve uyum içinde oluşunuz takdir edilmenizi sağlayabilir.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, fikirlerinizi ve dünya görüşünüzü gerekli platformlarda ifade etmeniz adına son derece etkili bir seyirdir. Hayatınızla ilgili gelişmelerde size ışık olacak inanç gücünüzü yükselten bu etkiden yararlanarak, yüksek öğrenim alanında faydalı sonuçlar alabilir, mesleki konularda ihtisaslaşma yolunu tercih ederek gelişebilir, inandığınız değerlerle ilgili her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Kimileriniz için belirli bir eğitimden geçerek meslek seçiminizde bulunmanızı sağladığı gibi, öğrendiğiniz bilgileri işinizde kullanmanız adına da faydalıdır. Ayrıca, görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmek amacıyla kendinizi geliştirmenizi sağlayıcıdır. Bu süreçte sadece gerçeklere dayalı şekilde hareket edeceğiniz için, karşınıza çıkabilecek fırsatları da değerlendirirken bu olguyu ön planda tutabilirsiniz. Yolculuklar özellikle işinizle alakalı konularda olacak, kendinizden daha güçlü insanlarla bir araya gelerek neler yapabilirsiniz bunları tespit edebilirsiniz. Sistemli ve sabırlı bir şekilde çalışabilir, hedeflerinize yavaş ve emin adımlarla gidebilirseniz hem daha kalıcı girişimlerde bulunabilir hem de hayatın anlamını yeniden keşfedebilirsiniz. Size önerim bu enerji altında abartıya kaçmamanız, kanun ve yasalar doğrultusunda doğruluktan ayrılmamanız, sabırlı olmanız ve inancınızı daima güçlü tutmanızdır.

23 Eylül-23 Ekim olana dek, çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Güneş gezegeninin uyumlu Terazi burcu etkinliği altında iş ilişkileri ve genel olarak huzur ihtiyacınızın yükseldiğini görüyoruz. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa, çıkmazlar içindeyse, bu iş verimliliğinin düşmesine neden olabilir. Ayrıca sağlık açısından da zorlanır. Güneş Terazi burcu seyirlerinde enerji genel olarak tüm burçlar için azalır. Çünkü Güneş bu burçta pek etkili değildir. Bir Boğa kendi işini kendi görmek ister, bildiği şekilde olsun ister. Fakat bu dönemde dengelerin yerine oturması lazımdır. Bu yüzden de her konuda, diğer kişi ve kişilerin fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmak lazımdır. Zaten bu süreçte ilişkiler aracılığıyla denge oluşturmaya çalışacağımız için en başından kendimizi buna alıştırmamız gerekir. Artık benlik kavramından ziyade bizlik duygusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Durum böyle olunca hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur. Bu bir aylık süreçte iş veya özel hayatınızda nasıl bir rol oynadığınızı, çalışma hayatındaki kimliğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Başkalarıyla olan güçlü irtibatlarınızın ve işine karşı sorumluluğunuzun düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için ılımlı yaklaşımlar içinde olmanız kesinlikle şart.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

Saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, gündelik iş temponuz, işyeri ortamınız, sağlığınızı tehdit eden konular, hizmet verdiğiniz insanlar, iş arkadaşlıkları, işinizdeki verimliliğiniz, beslenme düzeniniz gibi geniş bir yelpazeye dağılmakta. Yeniay, tazelenmek, yenilenmek anlamı taşır. Kimileri için bu durum, uzun bir süredir mesleğinde ustalaşmak adına, adım atmayı bekleyenler için, yeni girişim, kimileri için iş ortamında yeni bir sorumluluk üstlenmek, kimileriniz içinse, işiniz vasıtasıyla tanıştığınız bir kişiyle özel yakınlık anlamına gelebilir. İş konularında sorunlarınız varsa, bu taze enerji altında görüşmeler yapabilir, sosyal ve hukuksal haklarınızı gözden geçirebilir, iş ortamınızdaki şartlar sağlığınıza uygun değilse, bunları tek tek ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Uzun süredir hizmet vermek için, tayin bekleyenler için de müjdeli bir haber olabilir. Ayrıca uzun zamandır halledilmeyen iş problemlerin adil ve tarafsız bir şekilde çözümlenmesi mümkündür. Kilo problemi olan fakat bir türlü yeni bir diyet programına başlamakta kararsız olanlar, kronik sağlık problemine yeni çareler arayanlar ve yeteneği olan bir konuda beceri edinmek isteyenler de, yine bu enerjiden istifade edebilirler.

PARA KONULARI

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında çalışma evinizde seyrine başlayacak olan Merkür, hayatın güzelliklerinin tadına varabilmeniz ve parasal açıdan güçlenmeniz için işbirliğinde bulunmanın size yarar sağlayacağını göstermekte. Merkür Terazi burcunda, ortaklıklar konusu ve karşılıklı olarak tarafların anlaşabileceği şekilde düzenlemelerde bulunmak gerekebilir. Siz bir iş başvurusunda bulunsanız dahi, kendi ihtiyaçlarınız kadar işin koşullarını ve sektörün durumunu yakından bilmeniz gerekiyor. O yüzden düşünmeden fevri hareket etmemek lazım. Önemli olan hesabı kitabı iyi yapmak. Diğer taraftan otoriteler bu dönemde size pek istemediğiniz bir teklifte bulunurlarsa, isyan etmek yerine uzlaşı içinde çözümlemeye çalışmak gayet önemli. Çünkü direndikçe daha fazla gerilim yüklenmeniz mümkün. Aslında onlar da eğer sizinle ilgili uzun süredir bunu düşünüyorlarsa, yapmalarında sakınca yoktur. Ancak sizin için bu durum beklenmedik bir şeyse oturup sakin ve ılımlı bir şekilde konuşmanız, hoşnutsuzluğunu veya neden istemediğinizi mantıklı bir şekilde ortaya koymanız etkili olabilir. Hakkınız olanı alabilmek için diğer insanlarla iyi ilişkiler içinde olmak son derece önemli. Siz çalışmıyor olabilirsiniz, o zaman bu yazılanları partnerinizin iş durumu olarak görebilirsiniz. Onun iş şartları veya ortaklık ilişkisi varsa o zaman sizin destek olmanız ve sabırlı davranmanız önemli demektir.
Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 6-7-10-11-12-15-16-1720-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-3-8-9-23-24-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

Yeniay: 15-16-17

(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-3-29-30

(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER