Mynet 01.03.2012

Boğa burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık yorumu (Mart 2012)

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Aşk hayatınızla ilgili konularda deyim yerindeyse armudun sapı, üzümün çöpü arama hallerimiz devam ediyor. Bu yüzden de aşkı öyle tadı damağınızda kalacak şekilde yaşamanız pek kolay değildir. Özellikle Bekar Boğalar karşılarına çıkan kişiyi normalden çok daha fazla inceden inceye süzebilirler. Hatta bu yüzden ellerinden kaçırabilirler. Gözler sürekli bardağın hep boş tarafını gördüğü için, kişi yaşadığı ilişkiden pek memnun değildir. Duygular hep kontrol altına alınmaya çalışılır. Kişi aşk konusunda kendi inandığı şekilde davranmayı tercih edebilir. Bu süreçte pek sıcak, hoş, sempatik tavırlar içinde olmadığınız için, genelde soğuk ve mesafeli biri olarak görülebilirsiniz. Detaylar öylesine gözünüze çarpar ki, sanki karşınızdaki kişinin röntgenini çekiyor gibisinizdir. Tabii ki mükemmele ulaşamayınca da aşkta şanssız biri olduğunuzu düşünebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, aşk konusundaki kriterlerimizi, durumumuzu gözümüzde büyütüp kendimizi de üzmeden sakin bir şekilde bu dönemi geçirmektir. Mars geri hareketinin Mart ayındaki etkili tarihleri: 14-15-22 Mart.

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda seyrine başlayacak Merkür, 12 Mart tarihindeki geri hareketine kadar, aşk hayatınızla ilgili mevzulardaki düşüncelerinizi, dış dünyada ifade etmek yerine içinize atabileceğinizi ve bu içe atmanın da doğal olarak öfkeyi, kızgınlıkları büyütebileceğini gösteriyor. Şöyle bir düşünürsek, Merkür gibi fikirlerinizi insanlarla paylaşımın işareti olan bir gezegeninin Koç gibi öncü ve ateşli bir burçta ilerlemesi hızlı, keskin ve güçlü bir şekilde isteklerinizi söylemeniz, ifade etmeniz demektir. Fakat bu süreçte bunları birileriyle paylaşmanızın önünde engeller oluştuğu için sıkıldığınız veya sizi tedirgin eden her şeyi kendi yüreğinizde, kafanızın içinde çözümlemek zorunda kalabilirisiniz. Yani ne kadar gergin olursanız olun düşüncelerinizi gizlemeye çalışabilir, sözcükleri seçerken kimi zaman çelişkili kimi zamansa kesin kararlı bir şekilde konuşabilirsiniz. Yeni bir şeyler yapmak, yaşamak isterken bir takım engeller nedeniyle bunları kendi içinizde durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu dönemde aşk hayatınızla ilgili mevzularda birçok şeyin gözden geçirilmesi lazımdır. Karar vermeye dönük düşünseniz bile beklemede kalmanız faydalıdır. Ayrıca yeni bir adım atabilmek için öncelikle geçmişte yaşananların hesabını kendi içinizde bitirmeniz gerekir. Önyargılı bir düşünce biçiminiz olabilir. Hatta olayları fazlasıyla abartabilirsiniz. Örneğin aşk konusunda bir çocuk gibi sabırsız olabilirsiniz. Bağımlılıklarınızdan kurtulmaya çalışırken aslında kendi kendinizle kavga ediyor gibisinizdir. Bunu bir örnekle açıklayayım. Diyelim ki ilişkinizde sorunlar var. Bunları çözümlemek dururken siz kendi kendinize gerilir fakat dile getirmeye çalışırken asıl düşündüklerinizi söylemek yerine saman alevi gibi çabucak parlayabilirsiniz. Bir başka örnek ise, aşkı şiddetle istiyorsunuzdur, yani yeni bir insan hayatınıza girsin ve tutkulu bir şeyler yaşansın. Fakat içinizde hala bitmemiş bir eski hesap varken, gelecek insana şans veremeyeceğinizi veya verseniz bile eski yaşanmışlıklar nedeniyle bu insanı üzebileceğinizi bilmelisiniz. Unutmayalım ki, 12 Mart tarihinde hareket başlıyor. Gölgeli günleri hesaba katarsak 5 Mart itibariyle sakinlikle durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında burcunuzda ilerlemeye başlayacak Venüs siz Boğalar başta olmak üzere tüm burçlar açısından olumlu bir yansımadır. Bu süreçte maddi ve manevi değerlerimiz konusunda gayet akıllıca hareket etmemiz gerektiğinin farkına varırız. Toprak grubunda ilerleyen Venüs ister istemez güvence konusunu, üretimi, parayı, güzelliklere sahip olma arzunuzu körükler. Kaliteli yaşamak, hayatın lezzetlerinin tadını çıkarmak için daha fazla kazanmak ihtiyacı duyarız. Rahat yaşamak için paranın ne kadar önemli bir kuvvet olduğunun bilincindeyizdir. İlişki konusunda da durum budur. Sevdiğimizi sahiplenir, kıskanır onu kaybetmekten korkarız. Bizi güçlü kılan ne varsa ona sarılır, hakimiyetimiz altında tutmaya çalışırız. Sevdiklerimizi şımartır, varlığımızla onu etkileyerek yanımızda tutmaya çalışırız. Bütün bunlar aslında Venüsün yansıması olduğu gibi, genel olarak Boğaların hayata bakış açılarının karşılığıdır. Bir Boğa için para demek, herkesi dize getirebilecek ve hayatı en güzel şekilde yaşatabilecek son derece önemli bir kuvvettir. Ben bu sürecin sizler açısından gayet olumlu bir şekilde değerlendirileceğini düşünmekteyim. Venüs Boğa burcu geçişinde en önemli tarihleri, 6-11-14 Mart. 6 Mart Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji akışı, hem aşkı güçlü bir şekilde yüreğinizde hissetmenizi sağladığı gibi size fiziksel anlamda çekicilik kazandırıcı. Neptünle olan etkileşim romantizmi yükseltici. Kişi böyle bir etki altında aşkı idealleştirebilir ve ılımlı bir şekilde aşkı kucaklayabilir. Gayet hoş bir etki. 11 Mart tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki olumlu yansıma problemlerin azalmasını, aşkın sihirli gücünü üzerinizde hissetmenizi sağlayıcıdır. 14 Mart Venüs-Pluto olumlu görünümü, aşkta tutkuların yoğunlaşması, yeni ve oldukça etkileyici birinin hayatınıza girişi, aşkla büyüdüğünüzü, derinlik kazandığınızı hissetmeniz anlamında etkileyicidir. Ancak aynı gün Mars geri hareketiyle görünüm yapacak Venüse dikkat etmek lazım. Durumunuz hakkında aceleci kararlar vermeden önce iyi düşününüz.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Boğalar 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak burcunda yani aşk evinizde oluşacak Dolunay, beraberliğinizde sorunlar varsa, kendinizi mutsuz hissediyorsanız, bu güçlü yansıma altında ilişkinizin kalitesi ve geleceği konusunda tepkisel düşünmeniz, eleştirel yönde hareket etmeniz mümkündür. Dolunay günlerinde gerilim yüksektir. İnsanın bilinçaltındaki bastırılmış olanlar yüzeye çıkarak rahatsızlık vermeye başlar. İşte tam bu noktada bardağın dolu tarafından ziyade boş olan tarafı önemsenir. Bir yandan özverili davranmak diğer yandan aradığınızı bulamadığınızı düşünmek zorlayıcıdır. Tabii ki dolunayın ne gibi reaksiyonlara sebep olduğu, öncelikle ilişkinizin niteliğiyle birebir alakalıdır. Bu yansımayı aşk hayatınızla ilgili konulara çevrilmiş bir projektör olarak kabul ediniz. Bu ışık birçok güzelliğin veya olumsuzluğun net olarak görülmesi açısından gayet yararlıdır.

Gerçekten tatmin olmak ve huzura kavuşmak istiyorsanız karmaşık durumların mutlaka çözüme kavuşması gerektiğini biliniz. Yani birilerini mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyiniz veya tam tersine yanlış yapan siz iseniz buna bir son veriniz. Aşk zulüm çekmek değildir. Aşk duyguların lisanını iyi konuşabilmek ve bir başka insanla el ele yürümek demektir. Eğer bunu başarmaya gönlünüz varsa Dolunay kendinize gelebilmeniz açısından destekçinizdir. İlişkisi olmayanlar açısından bu Dolunay, aşk hakkındaki görüşlerinizi titizleştirici, ince eleyip sık dokurken kendinizi garanti altına alma ihtiyacınızı yükseltici bir oluşumdur. Ne istediğinizi iyi düşünün. Çünkü Dolunay bir sayfanın kapanıp diğerinin açılması anlamına gelir.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Boğalar, 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay meydan okumalara, yüzleşmelere hevesli olduğumuz zamanın işaretidir. Kendini ifade etmek isteyen bireyin ön planda olma hevesinin işaretidir. Duygular ve düşüncelerin aynı paralelde ilerlemesi anlamına gelir. Hayalleriniz ve iç dünyanızın dinamiklerini yeniden keşfetmek, Ruhsal yapınızı manevi dünyanızı fiziksel gücünüzü yeniden kazanmak, korkularınız, endişeleriniz, gizlilikleriniz, güvensizliklerinizle mücadele etmek, rüyalar, mistik aydınlanma, edebiyat ve sanat yoluyla kendinizi ifade edebilmek, gizli düşmanlarınızla mücadele edebilmek yönünde etkilidir. Egomuzun başkaları üzerinde baskınlık aracı olarak kullanmamalıyız, kendimizden daha büyük bir bütünün parçası olduğumuzu kabullenmemiz bizi stresten, hayatın karmaşasından koruyabilir. Yani diğerleriyle birlik ve beraberlik içinde olmalı, ne olursa olsun ben haklıyım dememeliyiz. Hayatın gerçeklerinden kopuk yaşamamalı, güç ve prestij kazanma arzumuzun bizi esir almasına izin vermemeliyiz. Sağlığımıza özel önem göstermeli, ufak rahatsızlıklarımızı hafife almamalıyız. Diğer insanlarla aramızdaki empatiyi güçlendirmeli, kibirden uzak durmalıyız. Bütün bunlar ruhumuzun güçlenmesini ve çok daha bilinçli bir şekilde hayatı kucaklamamızı sağlayabilir.

İŞ VE KARİYER

20 Mart tarihine kadar Balık burcunda ilerleyecek Güneş kimlik duygunuzu en iyi şekilde ifade ettiğiniz alanın, arkadaşlık ilişkileriniz ve oluşturduğunuz grup içi faaliyetleriniz olabileceğini göstermekte. Ortak bir amaç çerçevesinde yeni arkadaşlıklar kurabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Siz, sahip olduğunuz her şeyi fazlasıyla önemsediğiniz için, dikkat ettiğiniz en önemli şey, en başından güvenilir ve sağlam adımlar atmak, verdiğiniz mücadeleye değecek faaliyetlerde bulunmaktır. Çünkü herhangi bir şeyi elde etmenin kolay olmadığını ve bu yüzden de risk almamak gerektiğini en iyi bilen kişi sizsiniz. Ve siz bu tarihe kadar, birlik ve beraberlik adına, rahatınızdan ve zamanınızdan fedakarlık ederek, elinizden geleni yapmaktan kaçınmazsınız. Çünkü dost eli uzattığınız kişilerin bir gün sizin için de bu yardıma koşacaklarını düşünürsünüz. Ayrıca, yapınızda bulunan üretkenliği çevrenizdeki insanların görmesi size haz duygusu yaşatabilir. Şimdi gelelim bu seyir esnasında dikkat etmeniz gerekenlere. Öncelikle böyle bir enerji altında hayalci yaklaşımlar ve ütopik fikirlere bolca rastlamaktayız. Burada durup mutlaka mantıklı bir şekilde düşünmeniz lazım. Amaçlarınız konusunda ne kadar kararlısınız. Yani gerçekten değişimden yana mısınız yoksa birilerinin gelip sizi kurtarmasını mı bekliyorsunuz? Bu çok önemli. Yoksa kolayca dağılır, hedefinizden uzaklaşırsınız. Oysaki kararlı olmak ve ben bu yolda şu şekilde ilerlemeye söz verdim demeniz gerekiyor. Böylece Güneşin enerjisini doğru manada kullanmış olursunuz. Hangi yönde ilerlediğinizi, kimlerle çalıştığınızı, ne gibi değişimler uygulamak istediğinizi kafanızın içinde, çok iyi belirlemek gerekiyor. Bunu yaptığınız zaman ona göre bilinçli hareket edebilir, hayal kırıklığı yaşamadan yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek iş evinizin yöneticisi Venüs geçişi sizler açısından son derece yararlı. Gerek birlikte çalıştığınız insanlarla olan ilişkinizde ve gerekse dış dünyada kendinizden emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu enerji sayesinde ayaklarınız sağlam olarak yere basar ve iş hayatında çok az hata yaparsınız. Önünüze fırsatlar çıkabilir ve siz sağlam bir şekilde düşünerek bu girişimleri güce dönüştürebilirsiniz. Başlangıç yapmayı düşündüğünüz konularda, dış veya iç nedenlerle kendinize set koyduğunuzu farkettiğiniz anda, bu durumu moral motivasyon gücünüzü ayakta tutarak aşabilirsiniz. Sonra tekrar amacınız için atak olmayı sürdürürsünüz. Yoğunluk içinde olsanız bile, çevrenizle sıkı bağlar kurmayı ihmal etmeyiniz. Günün birinde insanın karşısına nasıl bir fırsat çıkacağını kimse bilemez. Amacınıza kilitlendiğiniz zaman, her işin üstesinden gelebilecek gücünüz olduğunu biliyorsunuz. İstikrarlı ve ne yapacağını, tepkilerini rahatlıkla bilen bir kişi olarak her türlü yeniliğe açık olunuz. O zaman alışmanız da o kadar kolaylaşacaktır. Örneğin teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmaya çalışın, sosyal trendleri takip edin. Ayrı bir iş kurmayı veya ortaklık yapmayı düşünüyorsanız, durumları iyice analiz edin.

İşlerinizi evden yapıyorsanız, oturduğunuz mekandaki rahatlığınıza özel önem verin. Bankacılık, parayla alakalı meslekler, güzel sanatlar, değerli sanat eserleri, güzellik ve bakım, moda, her türlü takı gibi faaliyetlerde liderliğinizi gösterebilir, müşteri portföyünüzü geliştirebilir, bereketli bir dönem geçirebilirsiniz. İş hayatınızda genel olarak güvenli biri olduğunuzdan söz etmiştik. Bu itibarınız açısından önemli olduğu gibi, diğer kişiler tarafından tercih edilmenizde de çok önemli bir kriter. Güçlü yönleriniz arasında yer alan çalışkanlık, işinize bağlılık ve iş yapma kapasiteniz zaten sizi, diğer kişilerden ayıran en önemli özelliklerinizdir. Bütün bunlara, bir de bu dönemde enerjilerin sizden yana olduğunu düşünürsek, ben sürecin sorumluluklar konusunda sizi itekleyici ve her türlü güçlüğü yenebilmenizde destekleyici ve maddi açıdan da verimli geçeceğini düşünmekteyim. 6-11-14 tarihleri olumlu. Ancak 14 Mart tarihinde Venüs, geri harekette olan Mars ile bir görünüm yapacak. İş konularında dikkatli hareket etmekte, aceleci davranmamakta yarar var. Eski bir sorun tekrar kendini hatırlatabilir.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Genel olarak belli bir öfke, gerginlik hali üzerinizde hakimdir. Elinizde olmadan en ufak bir şeyi kafanıza takarak tepkilerde bulunabilirsiniz. Ancak bu tepkiler dışa değil hem kendi içinizde kendinize yöneliktir. Bu yüzden de verimli çalışmakta zorlanmalar görülebilir. Maddi konularda görüştüğünüz insanlara dikkat etmekte yarar vardır. Gizli işler, gizli görüşmelerden kaçınmakta yarar var. Parasal sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun beklemede kalınız, incelemelerde bulununuz. Sağlığınıza dikkat ediniz.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Merkürün Balık burcuna gerilemesi, hedeflerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi, bireysel değerlerinizi, kendinizi daha iyi hissetmeniz için gerekli olanları, içsel anlamda dağılmadan tekrar ele almanız halinde verimli bir şekilde değerlendirilmiş olur. Soyut çalışmalar için uygundur. Sanatsal el becerileri, spritüel konularla ilgilenmek gibi. Organize işlerde sorunlar yaşanabilir. Amacınıza göre eksiklerinizi tamamlamanız faydalıdır.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında, kişisel kararlarınızı uygulama veya kafanızın içinde düşündüklerinizi yürürlüğe koyma anlamında etkili olması muhtemel Güneş-Koç burcu geçişi süresince geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu halinizi olumsuz görmeyin. Bilakis kendinizi yeniden düzenlediğiniz, yapacaklarınızı kafanızda kurgulayacağınız bir dönemdir. Bu dönemde düşündüğünüz işlerde, daha önce başarılı olmuş kişilerle ilgili araştırmalar yaparak onların hangi yöntemleri izlediklerini öğrenebilirsiniz. Güneşin Koç burcunda ilerlediği bu tarihler, aileniz, yuvanızla alakalı konularda gizlilik içinde ancak aktif olarak hareket edebileceğinizin göstergesidir. Bunun anlamını açarsak, ev içi aktivitelerinin fazlalaşması, fakat bunların dış dünyada pek görülmesini istememeniz anlamına gelebilir. Yalnızlığı tercih edeceğiniz bu süreçte aslında kendinizi gözden geçirerek neler yapabileceğinizi tasarlıyor olabilirsiniz. Yani sizin bir takım planlarınız vardır ve siz bunların bilinmesini istemediğiniz için paylaşmaktan yana olmazsınız. Bu içine kapanık bir dönemmiş gibi gözükse de, aslında hiç öyle değildir. Sadece projeler üzerinde çalışılması gereken bir aylık bir süreci gösterebilir. Dış dünyada kişi sessiz ve sakin gibi gözükse de, iç aleminizde müthiş bir aydınlanma ve güç kazanımı söz konusudur.

Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız. İçsel öfkelerin sizi esir almasına izin vermeyin. Bu enerjiyi hedeflerinizle alakalı konularda araştırmalar yaparak, çalışarak, kendinizi gözden geçirme anlamında kullanabilirsiniz. Sizin için anlamını çoktan yitirmiş bazı kişi veya olguları devre dışında bırakabilirsiniz. Derinliklerinize çekilerek kendinizi yeniden gözden geçirebilir eksik kaldığınız durumlar için kendinizce önlem alabilirsiniz. Güneş-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri: 21-24-28-29 Mart. 21 tarihinde özellikle gizli ilişki veya bir mesele üzerinde karar verirken çok iyi analiz ediniz. İster istemez gerginliğiniz, sonradan pişman olabileceğiniz konuşmalara neden olabilir. Unutmayalım ki, Merkür bu tarihte geri hareketini sürdürmekte. 24 Mart tarihinde, değişim anlamındaki konularda enerjiniz yüksek. Bu yenilik arzunuzu körükleyen bir gün. Hangi konuda olursa olsun geri planda kendinizi gözden geçirmenizde yarar görüyorum.

PARA KONULARI

2 Mart-12 Mart tarihleri arasında parasal kazanç evinizin yönetici gezegeni Merkür astrolojik açıdan zorlu bir yaşam evinden geçmesi sebebiyle anlıyoruz ki, bu tarihler arasında maddi konularda dikkatli hareket etmek gerekiyor. Mademki durum temkinli olmayı gerektiriyor, o zaman gelin bu dönemin olabilecek etkileri hakkında sizi bilgilendireyim ki, neden bu dönemde tam bir verimlilik elde edemeyeceğiniz hakkında bilginiz olsun. Bir kere Merkür dış dünya ile iletişimde bulunmamızı sağlayan astrolojik bir güç. Fakat Koç burcunda ilerlerken çevremizle olan ilişkilerimizde esnek olmamız güçleşebilir. Yani yerine ve zeminine göre hareket edemiyoruz. Her şeyden önce heves dolu ve isteklerinin peşinden giden bir enerjidir. Bu yanıyla iyi gibi gelebilir fakat sabırsız bir enerji ve keyfi düşünmeye açık. Kavgacı ve tartışmadan yana. Ayrıca görüşlerinizi alaycı bir şekilde açıklamanıza yol açacak kadar rahat. Ayrıca geçtiği yaşam evi nedeniyle bütün bunları dış dünyada ifade edemeyecek kadar hayalci bir özelliğe sahip oluyor. Sizin de kolayca anlayacağınız gibi bu süreçte girişimde bulunurken çok iyi düşünmeliyiz.

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Genel olarak belli bir öfke, gerginlik hali üzerinizde hakimdir. Elinizde olmadan en ufak bir şeyi kafanıza takarak tepkilerde bulunabilirsiniz. Ancak bu tepkiler dışa değil hem kendi içinizde kendinize yöneliktir. Bu yüzden de verimli çalışmakta zorlanmalar görülebilir. Maddi konularda görüştüğünüz insanlara dikkat etmekte yarar vardır. Gizli işler, gizli görüşmelerden kaçınmakta yarar var. Parasal sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun beklemede kalınız, incelemelerde bulununuz. Sağlığınıza dikkat ediniz.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-16-20-21-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-18-19
Aşkta En Şanslı Günler: 7-8
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-28-29
Yeniay: 24-25-26-27
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 11-12-13
(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER