Mynet 01.05.2012

Boğa burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda ilerlemesi devam edecek ilişki evinizin yöneticisi Mars, genel olarak değerlerinizi hiç kimseye ezdirmek veya taviz vermekten yana olmadığınızı gösteriyor. İster istemez kendinize dönük düşünebilirsiniz. Tam olarak karar vermekte zorlanabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için bu süreç bazen gerilimli tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Hayatın size karşı pek adil yanaşmadığını düşünmenize sebep olabilir. Geçtiğimiz Nisan ayında da belirttiğim gibi, Mars Başak burcunda astrolojik anlamıyla çok güçlü bir enerji dönemi değildir. Burcunuzla uyumlu bir görünüm oluşturması tabii ki aşkta neyi isteyip istemediğinizi belirlemenizde size yardımcı olacaktır.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihi aşk hayatınızla ilgili konularda gayet önemli. Hem ortak hedeflerinizi hem de geleceğe dönük beklentilerinizi mutlaka gözden geçirmelisiniz. 16 Mayıs tarihindeki enerjiniz gayet olumlu. İlişkinizle alakalı konularda güçlenme ve pürüzlerin ayıklanması gayet mümkün gözüküyor.17 Mayıs tarihinde ilişkinizin niteliği ve sağlamlığına göre yaşanması muhtemel zorluklar kolaylıkla aşılır. Ancak her iki taraf da, farklı hedefler peşindeyse ve ilişkide dengeler yerli yerine oturmuyorsa, düzene kavuşturma anlamında mutlaka elbirliğinde bulunmak şarttır.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - 6 Mayıs saat 06:35

Sevgili Boğalar 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Akrep-Boğa burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasındaki karşıtlık, sizin istekleriniz ile partnerinizin duyguları arasındaki köprünün sağlam bir şeklide kurulabilmesi ve devamlılığı anlamında etkilidir. İnsan egosu gereği kendi arzularına düşkün bir varlıktır. Güneş burcunuzda ilerlediği günlerde bu isteklilik iki misli artar. Maddeyi elde etmek için çalışmak gerektiğini bilen kişi, geleceğine güvenle bakmak amacındadır. Bu amaç çerçevesi içinde doğaldır ki, bir başka kişinin duygularını, arzularını görmezden gelebilir. İşte bu görmezden geliş, bu umursamazlık karşı tarafla aranızda büyük bir sorun oluşturabilir. Bu durumu sadece ilişki anlamında ele almayalım. Dolunay, bizim isteklerimize karşı duran, önümüze set koyarak, hayır benim dediğim olacak tarzında yaklaşan kişinin göstergesidir. Durumda yapılması gereken öncelikle dengeli bir paylaşımın gerçekleşmesi için işbirliği yapmaktır. Bu olmadığı takdirde her iki uçta gerçekleşen inatlaşma, kopmalara ve arzu edilmeyen nahoş hadiselere sebep olabilir. Sakin olalım ve esnek düşünmeye çalışarak Dolunayı güç birliğinde bulunmak üzere değerlendirelim.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, geçtiği yaşam evi nedeniyle derinlemesine düşünmenin işaretçisi olsa da, kişi böyle bir etki altında pek sabırlı değildir. Yeniliklere açıktır ve aşk konusunda fazlasıyla ateşli düşünür. Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde gerilim duyduğunuz ancak bir türlü dile getiremediğiniz konularda fikirlerinizi rahatça açıklayabilirsiniz. Durumunuzu iki yönlü değerlendirirsiniz. Kafanızın içini kurcalayan meselelere bu şekilde düşünerek çare bulmaya çalışabilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde pürüzlü meseleler veya bu tarihte yaşanan sıkıntılara pek tahammül göstermezsiniz. Ancak adil düşünmenizde yarar görüyorum. En azından bıçak sırtı konuşmamakta fayda var.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemesini sürdürecek Merkür süresi genel olarak, kendinden emin duruşunuzla, ciddiyet ve tutarlılığınızla karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlar. Romantik yaklaşımlar, çiçekler, mum ışığında buluşmalar, tutarlı konuşmalar, ne istediğini bilen sizlerin aşka yaklaşımınızda son derece önemsediğiniz ayrıntılardır. Ayrıca, sadakat olgusu sizin için olmazsa olmaz en önemli kriterdir. Partnerinizin maddi ve manevi anlamdaki gücü de sizi fazlasıyla etkileyebilir. Yaş tahtaya ayak basmaktan asla hoşlanmayan Boğalar için güvence daima kıymetlidir. Bu nedenle karşınızdaki kişinin kendi ayakları üzerinde duran biri olmasını tercih etmenizi doğal karşılamak gerekiyor.

İlişkisi düzgün bir biçimde sürmekte olanlar açısından bu dönem, değerlerinize her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya devam edeceğinizi ve güvenilirliği çoktan kanıtlanmış beraberliğinizde ortaklaşa hareket etmekten hoşlanacağınızı söyleyebiliriz. Zaten bildiğiniz gibi bir Boğanın sadakatinden asla şüphe edilmez. Onun için sizler bu süreçte eşinize sevgilinize karşı gayet ilgi dolu davranabilirsiniz. Belki sözel açıdan pek konuşkan değilsinizdir ama şu bir gerçek ki, ilişkinize oldukça değer verirsiniz. Paylaşımlarda bulunmak, elinizdekini onunla bölüşmek ve aynı şekilde ondan da karşılık bekleyebilirsiniz. Cinsellik konusunda fazlasıyla tutkulu olacağınız bu süreçte eşinizle erotizm duygusunun üst sınırlarına ulaşmak mümkündür.

İlişkisinde sorun olan çiftlerin inatçılıktan uzak durmaları, her iki tarafın da, birlikte olmanın bilinci içinde hareket etmeleri faydalıdır. Ben ve sen demek yerine biz demenin zamanıdır. Eğer aranızdaki sorunlar partnerinizin sizin bazı huylarınızı değiştirmeye yönelik ısrarları nedeniyle oluşursa bunu kabul etmeyeceğiniz gayet açıktır. Çünkü siz kendiniz istemedikçe buna pek yanaşmazsınız. Eğer ilişkiniz uzun yıllardır sürüyorsa sadece şu aralar problem yaşanıyorsa, geri adım atması gereken sizsiniz. Eğer yeni başlamış ise, ipler sizin elinizde demektir. Kısaca aşk ve flört ilişkilerinde siz ne derseniz o olabilir, fakat evliyseniz, ciddi bir beraberliğiniz varsa, ne olursa olsun eşinizin istekleri konusunda duyarlı davranmak durumundasınız. Çünkü bunun tam tersi hareket beraberliğiniz açısından riskli olabilir. Bir de şöyle bir durum var. Eğer hayal kırıklığına uğramış bir Boğa iseniz, yani ilişkinizdeki sorun bu nedenle kaynaklanıyorsa, bu süreçte tamamen kendinize dönük düşüneceğiniz açıktır. Hani bir söz vardır. Kısasa kısas diye. Madem partneriniz sizi üzmüştür o zaman bu dönemde cezasını çekmeli diye düşünür, geri adım atabilirsiniz. Eğer gerçek anlamda haklıysanız partnerinizin çok dil dökmesi ve tekrar güveninizi kazanması gerekecektir. İşi zor diyebilirim. Çünkü enerjiler sizden yana ve ağzıyla kuş tutsa yaranması zaman alabilir.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. 11 Mayıs Merkür-Neptün olumlu yansıması, aşkta romantik iletişimin simgesi. Her iki taraf da aşk konusunda birbirine hoş görünmeye, birbirini etkilemeye çalışabilir. 14 Mayıs Merkür-Chiron ve Merkür-Pluto olumlu görünümleri, sorunları konuşarak çözüme kavuşturmanız anlamında gayet hoş bir yansıma. Bu iki enerji, hoş bir iletişimin simgesi olduğu gibi, aşkta güç ve kontrol arzunuzun yükselmesi anlamına da gelir. Konuşmalar gayet ciddidir ve her iki taraf da birbirini etkileyici tarzda iletişimde bulunmayı tercih edebilir.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında güçlü olduğu İkizler burcunda seyrine başlayacak aşk evinizin yöneticisi Merkür, gayet akıllı ve zeki bir biçimde düşünmenizi sağlar. Detaylara takılarak zaman kaybetmek yerine, asıl olan meseleler üzerinde çözümler bulabilirsiniz. Genel olarak bu süreç, duygusal düşünmek yerine, mantığı öne alarak kararlar verirsiniz. Bazı Boğalar iki aşk arasında tercih etmek durumunda kalabilirler. Kimi Boğalar ise, hem aşkta iletişimi hem de akıllı olan kişiyi tercih ederler. Bir kısmınız hali vakti yerinde, nerde ne yapması bilen kişiyle olmayı tercih edersiniz. Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde Merkür-Neptün arasındaki mücadeleci görünüm, hem mantıklı hem de sevgi hisleriyle dolu olarak ilişkiyi değerlendirmenizi sağlar. Mücadeleci dediğim için sakın rahatsız olmayınız. Çünkü her iki gezegenin yönettiği burçlarda olması bu görünümün zararlarını azaltmaktadır. 28 Mayıs tarihinde iki görünüm önem taşıyor. Birincisi, ilişkinizi iç dünyanızda farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizi sağlıyor. İkinci görünüm, Hani bazen birine hiç kıyamazsınız. Sizi üzse bile ses çıkarmazsınız. Aklınız, yanlış giden bir şey var diyordur ama yüreğiniz kabul etmez. İşte ikinci görünüm, böyle düşünmek yerine mantıklı davranmanın doğru olacağını göstermektedir.

İŞ VE KARİYER

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek çalışma evinizin yöneticisi Venüs, genel anlamıyla işinizle ilgili veriler toplamak, araştırmalarda bulunmak, kazanç anlamında iki ayrı yerden gelir elde etmek, çeşitli insanlarla irtibata geçerek onlarla fikirlerinizi paylaşmak, yeni bilgiler edinmek yönünde aktif bir dönemin işaretçisidir. Tek bir alanda değil, birden fazla konuda faaliyette bulunacağınız bu süreçte hareketlilik ve aktivite son derece önemlidir. Ortaklık ilişkilerinde kimi zaman bazı tatsızlıklar yaşanması mümkün olduğundan dikkatli olmakta fayda vardır. Detayları es geçmemeli, derinlemesine düşünmeye, meseleleri dikkatlice ele almaya çalışmalısınız. İletişimin yoğunluğundan söz etmiştik. Bu dönemde yolculuklar işinizle alakalı olup farklı kişilerle tanışmanızı sağlayıcıdır. Bu seyahatlerin birçoğu hem iş hem alışveriş tarzında gelişeceğinden sıkılmanız pek mümkün değildir. Venüs-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümü: 4 Mayıs. Bu tarihte işlerinizin bazılarını geri planda derleyip toparlayabilirsiniz. Kafanızın içinde kazanç elde etme arzusu fazlasıyla hakimdir. Ancak ben sistemli çalışmanızdan yanayım. Ayrıca kendinizi yormamaya da dikkat ediniz. 15 Mayıs tarihinde başlayacak Venüs geri hareketi en yoğun şekilde parasal konularda etkili olacaktır. Bunları, Parasal Konular bölümünde okuyabilirsiniz.

20 Mayıs tarihine kadar burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, çalışma hayatınızla ilgili konularda kendinizi dış dünyada ifade edebilmeniz ve kararlılık gösterebilmeniz adına destekleyicidir. Genel olarak Boğalar, öyle pek savaşçı ve körü körüne mücadeleci bir profil çizmezler. Sizin için önemli olan güvencenizdir. Yani siz, elinizdekine ve elinize geçirebileceklerinizi önemsersiniz. O yüzden hayali hedefler içinde yer almanız pek mümkün değildir. Yaşamın keyifli yönlerinden zevk aldığınız için, huzurunuzu kaçırabilecek, rahatınızı bozabilecek durumlarda olabildiğince uzak durmaya çalışırsınız. Ancak kafanıza bir şeyi takmaya görün. O zaman elinizden hiçbir şey kurtulmaz. Hele bir de maddi ve manevi açıdan bir fayda elde edecekseniz mutlaka üzerine gidersiniz.
Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Bu tarihte Güneş-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Burcunuz üzerinde oluşacak bu yoğun enerjiyi sizler açısından gayet olumlu bulmaktayım. Hem eviniz, aileniz hem de maddi konularda sizin için gayet rahatlatıcı olacağını söyleyebiliriz.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür genel olarak iletişimle alakalı konularda destekleyici bir enerjidir. Güvenliğinizi ön plana almanız, yavaş ama gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz mümkündür. Zihinsel açıdan size sakinlik getiren bu enerji, maddi ve manevi güvencenizle alakalı mevzuların da altını belirleyicidir. Yani bir adım atmadan önce, durup düşünme gereği duyabilirsiniz. Etrafınızla olan iletişimsel bağınızda, güvenlik olgusuna fazlasıyla önem verebilirsiniz. Bir konu üzerinde uzun uzun düşünerek anlamaya çalışabilirsiniz. Tabi ki bir Boğa her zaman sabit bir görüş çerçevesinde olayları gözden geçirdiği için, girişimde bulunacağınız mevzularda dışarıdan gelebilecek önerileri kendi kıstasları çerçevesinde değerlendirmeyi tercih edebilir. Denenmiş ve kanıtlanmış usullerle çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bu bakış açısı ayaklarınızı sağlam olarak yere basmanızı sağlayabilir.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. 11 Mayıs tarihinde hedeflerinizi gerçekleştirme ve hayallerinize uygun şekilde gelişmeler yaşanması mümkündür. Bazı kişilerle görüşebilir, yetenekli olduğunuz konularda sağlam kararlar alabilirsiniz. Özellikle yaratıcı çalışmalar açısından gayet güzel bir gün olarak görmekteyim. 13 Mayıs gayet olumludur. İş anlamında önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ayrıca aylardır düşündüğünüz bir iş üzerinde net bir karar verebilirsiniz. 14 Mayıs tarihi de aynı şekilde gayet olumludur. Hem fikirlerinizi ve projelerinizi öne sürebilir hem başka işlerle ilgili görüşmelerde bulunabilirsiniz. Aynı gün Merkür-Chiron arasındaki olumlu görünüm, amacınıza uygun şekilde hareket ederek, zayıf kaldığınız konularda güçlenmenizi sağlar. 22 Mayıs bonus bir gün diyebiliriz. Merkür-Jüpiter kavuşumu her alanda inancınızı besleyici, maddi ve manevi açıdan güçlenmenizi sağlayıcıdır. Zenginleşmeniz, bereketlenmeniz, kendinizi gayet iyi hissetmeniz, iletişim anlamında arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanız gayet kolaydır.

PARA KONULARI

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek kazanç evinizin yöneticisi Merkür, parasal konularda zaman ve zeminine göre hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Kişi kazanmaya ve kendini güçlü biri olarak görmeye ihtiyaç duyuyor. Ancak dozunu bilemediğinizde kendi kendinize baskıda bulunabilirsiniz. Bu baskıların özünde para sahibi olma arzusu öylesine yükselir ki, kaybetmenize neden olabilecek en ufak bir engele dahi tahammül göstermekte zorlanırsınız. Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor.

15 Mayıs tarihine kadar kazanç evinizde seyrini sürdürecek Venüs, para konusunda tarafsız bir bakış açısı altında hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Venüs astrolojide sadece aşk ve sevgiyi göstermez, hayatın keyifli ve zevkli yanlarını hissetmek için gerekli olan paranın da göstergesidir. Sizin gibi hesabını bilen, yaşamı boyunca güvencesine önem veren burç mensubu için bu dönemde paranın kazanabileceği alanları mantıklı bir şekilde gözden geçirerek hareket etmek kolay olabilir. Çünkü bir boğa hiçbir zaman para konusunda duygularıyla hareket etmez, mantığını kullanarak kendi bildiği yoldan gitmek niyetindedir. İkizler burcundaki Venüs ise aklın ve muhakeme gücünün siz Boğalar için bu dönemde devrede olması demektir. Lakin dikkat edilecek durumlar da vardır. Venüs İkizlerde olduğu süreçler kişi aynı anda iki seçenek arasında karar vermek zorunda kalabilir. Acaba hangi seçenek daha fazla güvence sağlayabilir diye düşünür. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu başta da söylediğim gibi tarafsız, mantıklı ve bilgi birikiminize, tecrübenize göre hareket etmektir. Aklınızı ve hünerlerinizi doğru insanlarla, doğru zamanda görüşmeler yaparak, ilişkide bulunarak değerlendirmeniz halinde size çifte şans bile sunabilir. İnternet üzerinden bağlantılar kurarak kendinizi, yeteneklerinizi, bilgi ve tecrübelerinizi diğer insanlarla paylaşmanız yararlıdır. Venüs-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümü: 4 Mayıs. Bu tarihte Koç burcunda ilerleyen Merkür ile uyumlu görünüm yapan Venüs, parasal konular üzerinde kafanızın içinde hesaplamalarda bulunduğunuzu gösteriyor. Umudunuz yüksek fakat yine de her şartı göz önüne alarak konuşmakta yarar görüyorum.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Öncelikle çalışma hayatınız ve sağlığınızı yakından ilgilendiren konularda etkilidir. Harcamalarınız, iş ilişkileriniz ve iş ortamınızı birlikte paylaştığınız kişilerle olan finansal bağlantılarınız konularında dikkatli olmanızı gerektiren bu geri hareket süresince lütfen bilinçli davranınız. Size söylenenlere ve kendi söylediklerinize özen gösteriniz. Venüs hayatın lezzeti ve güzelliklerinin astrolojik simgesidir. Geri hareket dönemlerinde deyim yerindeyse ağzımızın tadı kaçsın istemiyorsak, güvenmediğimiz kişilerle maddi bağlantılar kurmamaya, kurmak zorunda kalmışsak bunları tekrar gözden geçirmenizde fayda görüyorum. Harcamalarınızın bir ölçüsü olmalıdır. Ben geri hareketin, 24 Mayıs-7 Haziran arasındaki sürecini olumlu bulmaktayım. Bu tarihler arasında karşınıza çıkacak fırsatların maddi açıdan ilerisi adına yararlı olacağını düşünüyorum.

21 Mayıs İkizler burcunda Halkalı Güneş Tutulması: Parayı tutmayı bilen, para konusunda yaş tahtaya basmaktan hoşlanmayan Boğaların bile, dikkatli olmasını gerektiriyor. Çünkü Venüsün geri hareket zamanına denk gelen bu tutulma çalışma hayatınızla ilgili konulardaki ilişkilerin önemini de vurguluyor. Kimlerle alışverişimiz var, bize söylenenler ne kadar doğru bunları düşünmeliyiz. Sağlık konusu da önemlidir. Harcamaların bir kısmının bu yüzden yapılması söz konusu olabilir. Bu tutulma aslında paranın ne kadar önemli olduğunu anlamamızı sağlayan bir uyarı işareti gibi. Geliri düzeyinizde değişimler oluşabilir. İş yaşamınızla ilgili gelişmeler otomatik olarak parasal meseleleri gündeme taşıyabilir. Kardeş, yakınlarınız, miras hisseli paralar, eşinizle alakalı gelişmeler, gelir-gider, harcama gibi alışkanlıklarınızın değişmesi anlamına gelebilir.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-9-10-14-15-19-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-26-27
Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22
Yeniay: 18-19-20-21
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 5-6-7
(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER