Mynet 05.04.2012

Boğa burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

14 Nisan 2012 tarihine kadar aşk evinizi etkilemeye devam edecek Mars geri hareketi, benzetme yerindeyse, armudun sapı, üzümün çöpü arama hallerimizi devam ettiriyor. Bu yüzden de aşkı öyle tadı damağınızda kalacak şekilde yaşamanız pek kolay değildir. Özellikle Bekar Boğalar karşılarına çıkan kişiyi inceden inceye gözlemlemeyi sürdürebilirler. Hatta bu yüzden ellerinden kaçırabilirler. Gözler sürekli bardağın hep boş tarafını gördüğü için, kişi yaşadığı ilişkiden pek memnun değildir. Duygular hep kontrol altına alınmaya çalışılır. Kişi aşk konusunda kendi inandığı şekilde davranmayı tercih edebilir. Bu süreçte pek sıcak, hoş, sempatik tavırlar içinde olmadığınız için, genelde soğuk ve mesafeli biri olarak görülebilirsiniz. Detaylar öylesine gözünüze çarpar ki, sanki karşınızdaki kişinin röntgenini çekiyor gibisinizdir. Tabii ki mükemmele ulaşamayınca da aşkta şanssız biri olduğunuzu düşünebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, aşk konusundaki kriterlerimizi, durumumuzu gözümüzde büyütüp kendimizi de üzmeden sakin bir şekilde bu dönemi geçirmektir.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda düz seyre geçecek Merkür, aşk hayatınızla ilgili konularda hem geri hareket dönemindeki gözden geçirdiklerinizi hem de şu andaki mevcut durumunuzu hayalleriniz çerçevesinde ele almanızı sağlıyor. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında yaratıcı çıkış yolları arıyor. İdeallerine uygun bir aşk arayışında. Bazen gerçekler canını acıtıyor bazen de dünyayı farklı bir gözle görmeye, anlamaya gayret ediyor. Merkür-Balık burcunda astrolojik olarak zayıf bir enerji. Eğer ilişki sağlam temelli ise bu partnerinizle yaşamsal hedefleriniz üzerindeki konuşmaların simgesi. Ancak sorunlu bir ilişkiniz varsa, gerek siz gerekse o, birbirinize karşı gayet açık ve net bir şekilde konuşmalı, idealleriniz aynı mı, arkadaşça neler paylaşıyorsunuz, neler yanlış gidiyor bunlar üzerinde durmalısınız. Bazen bir taraf kendinden ödün vermeye diğer taraf da bunu kullanmaya meyillidir. Oysaki bu sağlıklı bir ilişki olmaz. Bu dengenin gerçekçi bir şekilde oturtulması gerekir. İlişkisi olmayanlar için bu süreç karşınıza çıkabilecek hassas düşünceli bir kişinin göstergesidir. Ancak bu ilişki hakkında karar vermek için 14 Nisan sonrasını beklemekte yarar vardır.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Mars, bildiğiniz gibi Ocak ayından bu yana geri hareketini sürdürmekteydi. Sizleri epeyce yorduğunu biliyoruz. Şimdi düz seyre geçiyor. Düzenleyicisi Merkür ise, 17 Nisan tarihinde Koç burcunda ilerlemeye başlayacak. Nisan ayının tümüne baktığımızda kafamızın fazla karışmaması için ne olursa olsun ne yaptığımızı bilmemiz lazım. Çünkü bir yandan iç dünyamızda tepkisel düşünmeye açığız diğer yandan mükemmel bir aşkın arayışındayız. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, beraberliğin ciddiyete dönüştürülmesi anlamında özellikle 21 Nisan tarihi olumlu gözüküyor. İlişkisinde sorun olanlar ise hem geri hareket döneminde yaşanılanları hem de şu anki şartları bir daha gözden geçirmeyi tercih edebilirler. Genel olarak bu süreçte kişi değerlerini hiç kimseye ezdirmek veya taviz vermekten yana değildir. İster istemez kendine dönük düşünebilir. Tam olarak karar vermekte zorlanabilir. İlişkisi olmayanlar için bu süreç bazen gerilimli tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Hayatın size karşı pek adil yanaşmadığını düşünmenize sebep olabilir. Her ne kadar geri hareket bitmiş olsa da, düzenleyici Merkürün Koç burcu etkisi nedeniyle kişi aşk hayatıyla ilgili meselelerde sert düşünür. Mars Başak burcunda astrolojik anlamıyla çok güçlü bir enerji dönemi değildir. Burcunuzla uyumlu bir görünüm oluşturması tabii ki aşkta neyi isteyip istemediğinizi belirlemenizde size yardımcı olacaktır. Mars-Başak burcu geçişinin bu tarihleri arasında çok etkili bir görünümü yok. Ancak düzenleyici Merkürün 22 Nisan tarihinde Uranüs ile kavuşumu, aşk konusunda hızlı ve oldukça sürpriz bir karar vermenize sebep olabilir. Bu kararın sizde pişmanlık uyandırmaması için dikkatlice düşünmenizde yarar var.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, geçtiği yaşam evi nedeniyle derinlemesine düşünmenin işaretçisi olsa da, kişi böyle bir etki altında pek sabırlı değildir. Yeniliklere açıktır ve aşk konusunda fazlasıyla ateşli düşünür. 3 tarih son derece önemli. 22-23 ve 25 Nisan. 22 Nisan tarihindeki gelişmeler özellikle ruhsal ve fiziksel anlamda hızlılığın işaretçisidir. Kişi konuşmak, fikirlerini dile getirmek, aşk hayatıyla ilgili meselelere bir an önce çözüm bulmak ister. Eğer o tarihte yalnızsanız daha fazla gerilimli tepkilerde bulunabilirsiniz. Oysaki bu tarihte kişinin yapması gereken, bulunduğunuz durum ve şartları aklı başında bir şekilde gözden geçirerek uygun çıkış noktaları bulmaktır. İster problemli, ister gizli-saklı, ister yalnız olun fark etmez. Bu tarihte elden geldiğince akıllı bir şekilde hareket edin. Eğer bir yenilik uygulamak, yeniden bir şeyleri kafanızın içinde oturtmak istiyorsanız bunu yaparken bastığınız yeri bilin. 23 Nisan tarihi, özellikle gizli ilişki yaşayanların dikkatli olması, bu beraberliğin gelecek vaat edip etmediğini akıllı bir biçimde düşünmeleri gereken zaman. 25 Nisan sert etkili bir gün. İletişiminize, paylaştığınız sırlara, beraberlik konusunda hakimiyetçi tavırlarda bulunmamaya özen gösterin.

İŞ VE KARİYER

19 Nisan tarihine kadar, kişisel kararlarınızı uygulama veya kafanızın içinde düşündüklerinizi yürürlüğe koyma anlamında etkili olacak Güneş 15 Nisan tarihinde geri hareketini sürdürmekte olan Satürn ile karşıtlık yapmakta. Bu karşıtlık iş ilişkilerinizden tutun da, işinizle alakalı her türlü konuda, çevrenizdeki insanlarla işbirliği yapma zorunluluğunu gösterirken, diğer yandan bunun sizi epeyce gerilime sürüklendiğini görüyoruz. Çünkü kişi kendi dünyasında özgür olmaktan yana. Fakat koşullar böyle bir özgürlüğe izin vermediği için insan kendini kurulmuş bir saat gibi hissedebilir. Hayat belli bir otomatiğe bağlanmış gibidir. Sabah işe, akşam eve veya iş durumunuza göre farklı saatler hayatın içinde bölünmüştür. Diğer taraftan iş koşullarındaki sorunlar veya zorluklar sağlık yönünden kişiyi kimi zaman rahatsız edebilir. Bu karşıtlık Satürn-Terazi burcu sürecini Ekim ayında yolcu ederken, Kasım 2009 tarihinden bu yana çalıştığınız alanda yaşanan gerek iş gerekse ilişkiler anlamındaki her durumun şöyle bir gözden geçirilmesi anlamında da önem taşıyor. Başkalarına sürekli hizmette bulunan veya kariyer hesapları yaparken hala işin kaymağını yiyemiyor olmak kimi Boğalar için hakikaten sıkıntı arzediyor. Ancak Yükselen noktanız ilk derecelerde ise, yavaş yavaş Satürn eğitici baskıları bitmek üzere diyebiliriz. Ben bu karşıtlıkta sağlığınız konusuna da değinmek isterim. Hangi yaşta olursak olalım. İnsan ilişkileri, işin durumu veya iş sorunları kişiyi çoğu zaman içine atmaya, mücadele edeyim derken şartlar gereği susmaya zorlayınca, fiziksel ve ruhsal yönden zorlanıyoruz. O nedenle kontrollerinizi, kendinizde hissettiğiniz ufak tefek rahatsızlıkları önemsemeyi biliniz. Yükselen dereceniz eğer sağlık evinizin Akrep bölümünü de içeriyorsa, buna daha fazla dikkat etmenizde yarar görüyorum. 15 Ağustos 2012 tarihinde Mars, Satürn ile kavuşum yapacak. Ben derim ki, bu Güneş-Satürn karşıtlığında hem fiziksel hem de ruhsal olarak yüklerinizden, gereksiz yere sizi rahatsız eden her ne varsa onun üzerine eğilip iyice düşünün. Sağlığınızı önemseyin. İş ilişkilerinizi, iş şartlarınızı, kendinizi ve bugüne dek yaşadıklarınızı iyice bir düşünün. Sizi verimsiz kılanları ayıklayın ki, Ağustos ayında arınmış bir şekilde yola devam edin.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek çalışma evinizin yöneticisi Venüs, iş hayatınızla ilgili konularda özellikle 17 Nisan sonrası tüm yoğunluğun parasal konular üzerinde toplanmasını sağlayıcı. Bu enerji altında iletişim ve ilişkiler konusu ön plana gelmeye başlar. Yenilikçi görüş açısı altında hareket etmeniz halinde hem sosyal yönden güçlenebilir hem de tarafsız bir şekilde içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili veriler toplamak, araştırmalarda bulunmak bu dönemde ön plandadır. Çeşitli insanlarla irtibata geçerek onlarla fikirlerinizi paylaşabilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Tek bir alanda değil, birçok konuda faaliyette bulunacağınız bu süreçte hareketlilik ve aktivite son derece önemlidir. Ortaklık ilişkilerinde kimi zaman bazı tatsızlıklar yaşanması mümkün olduğundan dikkatli olmakta fayda vardır. Her konuşulan konunun veya önem arzeden detayları es geçmemeli, derinlemesine düşünmeye, ele almaya çalışmalısınız. İletişimin yoğunluğundan söz etmiştik. Bu dönemde yolculuklar işinizle alakalı olup farklı kişilerle tanışmanızı sağlayıcıdır. Bu seyahatlerin bir çoğu hem iş hem alışveriş tarzında gelişeceğinden sıkılmanız pek mümkün değildir. Bir Boğa için yerleşik düzeni önemlidir. Fakat söz konusu işi ise, bir de bundan maddi bir getirisi olacaksa, hiç çekinmeden kabul edebilir.

Venüs-İkizler burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan hedefleriniz konusunda istikrarlı ve aklı başında düşünmenin işaretçisi. 8 Nisan tarihinde Mars geri harekette olacağı için halledilmesi gereken eskiye dair meseleler gündeme gelebilir. 12 ve 13 Nisan tarihlerinde geleceğe dönük düşünülmesi, çıkarınızın bilincinde olarak ilişkilerinizi gözden geçirmeniz şart. Ne kimse sizin ekmeğinizle oynasın ne de siz kendinizden taviz vermek zorunda kalmayasınız.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi biterek tekrar Balık burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında zihinsel anlamda duyarlılığınız yüksektir. Eğer bu enerji doğru şekilde kullanılmazsa, tembellik, yavaştan almalar, kaygısızlık, iş yaparken isteksizlik gibi durumlar oluşabilir. Balık burcunda ilerleyen Merkür kişiyi bağımlılıkları yönünde etkilediği için, aynı noktada saymanız mümkündür. Ruhsal sağlığınız ve sinirleriniz özellikle zayıf olduğundan, girişim ve cesaret arzusu tam anlamıyla geri planda kalır. Bu süreci olumlu yönde değerlendirmenin sırrı, kimsenin etkisi altında kalmadan ilerlemek, kararlı olmak bastığınız yerin bilincinde olarak iletişimde bulunmaktır. Kaldı ki düzenleyici Jüpiter hala burcunuz üzerinde ilerlerken maddi ve manevi meseleleriniz üzerinde düşünmek çok daha faydalıdır. Nisan ayında parasal kazanç evinizdeki yoğun enerjiler, zaten iyice düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Dağılmamak için ne yaptığınızı biliyor olmanız önemli.

Merkür-Balık burcu geçişi, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında yaşanmış durumları, uygulamak istediğiniz halde bir türlü yürürlüğe koyamadıklarınızı veyahut karşınıza çıkan gelişmeleri tekrar gündeminize taşıyabilir. Bunları üzerinde çok bilinçli düşünmenizi tavsiye ediyorum. 12 Nisan tarihinde bir görünüm var. Bu görünüm, iş hayatınızla ilgili konularda belirsizlik yaratarak kafanızı karıştırabilir. Biraz önce dediğim gibi dikkatli bir şekilde hareket etmekte yarar vardır.

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA-6 Nisan saat 22:19

Sevgili Boğalar 6 Nisan saat 22:19 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Dolunay, 22 Mart tarihinden bu yana yaşananların gözden geçirilmesi anlamında da etkilidir. Gün sadece bu enerjiyle sınırlı değil. Aynı gün Venüs-Neptün ve Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm çalışma hayatımızla konularda taktik anlamında düzenlemelere ihtiyacımız olacağını gösteriyor. Yeniayın düzenleyicisi Venüsün İkizler burcunda olması, maddi konularda kısmetliliğin işaretçisi olsa da, biz bastığımız yeri bilmemiz lazım. Kimlerle iş birliği içindeyiz, bize söylenenler ne derece doğru, parasal anlamda bize getirisi ve götürüsü nedir bunları mutlaka gözden geçirmemiz gerekiyor.

Satış, pazarlama gibi meslek sahipleri ve genel anlamıyla bu Dolunay, iş ilişkilerinde insanlarla kurulan iletişimin gayet önemli olduğunu, yanlış yönlendirmede bulunmamak için çok dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor. Güçlü olmak, baskın olmak niyetindeyiz. Fakat bunun dozunu iyi ayarlamak lazım. Verilen sözlere, verdiğimiz sözlere, kazandığımız parayı döküp saçmamaya, gereğinden çok kazanacağım diye sağlığınızı riske atmamaya dikkat ediniz. Hesabınızı iyi yapınız. Para kazanacağım diye, gücünüz aşan tekliflere evet demeden önce iyi düşününüz. İyi not alınız, ajandanızı kontrol ediniz.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, çalışma hayatınızla ilgili konularda kendinizi dış dünyada ifade edebilmeniz ve kararlılık gösterebilmeniz adına destekleyicidir. Genel olarak Boğalar, öyle pek savaşçı ve körü körüne mücadeleci bir profil çizmezler. Sizin için önemli olan güvencenizdir. Yani siz, elinizdekine ve elinize geçirebileceklerinizi önemsersiniz. O yüzden hayali hedefler içinde yer almanız pek mümkün değildir. Yaşamın keyifli yönlerinden zevk aldığınız için, huzurunuzu kaçırabilecek, rahatınızı bozabilecek durumlarda olabildiğince uzak durmaya çalışırsınız. Ancak kafanıza bir şeyi takmaya görün. O zaman elinizden hiçbir şey kurtulmaz. Hele bir de maddi ve manevi açıdan bir fayda elde edecekseniz mutlaka üzerine gidersiniz. Güneş-Boğa geçişinin etkili tarihleri: 22-24-28-29 Nisan olarak öne çıkıyor.

YENİAY BOĞA BURCUNDA-21 Nisan saat 10:18

Sevgili Boğalar 21 Nisan saat 10:18 itibariyle burcunuza üzerinde oluşacak Yeniay, yeni bir tohumun toprağa ekilmesi gibi heyecan verici ve umutlandırıcıdır. Burcunuz üzerinde oluşan bu güçlü enerji, hedeflerinizi, isteklerinizi, duygularınızı tümüyle gözden geçirme ve sağlamlaştırma anlamında kıymetlidir. Yeniay hangi burçta doğuyorsa o burcun nitelikleri ve kalitesi öne çıkar. Boğa burcu güvenliktir, maddi ve manevi değerlere sahip olma ihtiyacıdır. Yeniayın gerçekleştiği gün Ay-Neptün ve Ay-Mars arasında olumlu bir etkileşim söz konusu olduğundan hedef belirlemeniz, ideallerinize göre yaşamınızı şekillendirmek üzere sağlam olana yönelmeniz kolaylaşır.

Kişi sağlam adımlar atmak ister. Enine boyuna düşünür. Yapmak istediklerinin artısını ve eksisini hesap eder. Maddi ve manevi değerleri öylesine önemlidir ki, kişi kaybetmemek için elinden geleni yapar. Çünkü geleceğe güvenle bakması gerektiğinin bilincindedir. Şimdi sizler bu Yeniay sayesinde çalışarak elde etmenin, elde ettiğiniz değerleri korumanın ve üretmenin hazzını yaşamak için güç elde etmiş durumdasınız. Bu gücü iyi değerlendirmek için lütfen bilinçli hareket etmeye özen gösteriniz. Özellikle, iş hayatınızla ilgili konularda ayaklarınızı sağlam olarak yere basmaya çalışın.

PARA KONULARI

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında kazanç evinizde seyrini sürdürecek Venüs, para konusunda tarafsız bir bakış açısı altında hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Venüs astrolojide sadece aşk ve sevgiyi göstermez, hayatın keyifli ve zevkli yanlarını hissetmek için gerekli olan paranın da göstergesidir. Sizin gibi hesabını bilen, yaşamı boyunca güvencesine önem veren burç mensubu için bu dönemde paranın kazanabileceği alanları mantıklı bir şekilde gözden geçirerek hareket etmek kolay olabilir. Çünkü bir boğa hiçbir zaman para konusunda duygularıyla hareket etmez, mantığını kullanarak kendi bildiği yoldan gitmek niyetindedir. İkizler burcundaki Venüs ise aklın ve muhakeme gücünün siz Boğalar için bu dönemde devrede olması demektir. Lakin dikkat edilecek durumlar da vardır. Venüs İkizlerde olduğu süreçler kişi aynı anda iki seçenek arasında karar vermek zorunda kalabilir. Acaba hangi seçenek daha fazla güvence sağlayabilir diye düşünür. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu başta da söylediğim gibi tarafsız, mantıklı ve bilgi birikiminize, tecrübenize göre hareket etmektir. Aklınızı ve hünerlerinizi doğru insanlarla, doğru zamanda görüşmeler yaparak, ilişkide bulunarak değerlendirmeniz halinde size çifte şans bile sunabilir. İnternet üzerinden bağlantılar kurarak kendinizi, yeteneklerinizi, bilgi ve tecrübelerinizi diğer insanlarla paylaşmanız yararlıdır.

Venüs-İkizler burcu seyrinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan tarihinde parasal konularda özellikle dikkatli olmak lazım. Kimlerle alışverişteyiz, amacımız, hedeflerimiz nedir, bunlara göre aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Yanılmamak veya suistimal edilmemek için temkinli olmamızda yarar var. 9 Nisan tarihinde maddi konularda hızlıca hareket etmek isteyebiliriz. Ancak şartlarımızı gözden geçirmeliyiz. 12 Nisan çok önemli. Özelikle kredi, borçlanma, boşanma, miras gibi başkalarından beklediğimiz destekler hususunda zorlanmalar yaşanabilir. Geleceğimizi garanti altına almak istiyorsak, derinlemesine düşünmemizde yarar var. 13 Nisan maddi konularda bazı eski borçların yarattığı sıkıntılar oluşabilir veya alacaklarımızı tahsil etmek isterken zorluk yaşanabilir.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek kazanç evinizin yöneticisi Merkür, parasal konularda zaman ve zeminine göre hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Kişi kazanmaya ve kendini güçlü biri olarak görmeye ihtiyaç duyuyor. Ancak dozunu bilemediğinizde kendi kendinize baskıda bulunabilirsiniz. Bu baskıların özünde para sahibi olma arzusu öylesine yükselir ki, kaybetmenize neden olabilecek en ufak bir engele dahi tahammül göstermekte zorlanırsınız. Eğer Merkür-Koç geri hareket dönemini iyi değerlendirdiyseniz, yani planlarınızı iyi yapıp, eksiklerinizi tamamladıysanız 22 Nisan yenilikçi Uranüs ile kavuşum yapacak Merkür hızlı düşünmenin, gelişimlere açık bir şekilde hareket etmenin göstergesidir. Aşk-iş-para konularında geleceğinizi şekillendirmek adına geri planda şöyle akıllıca düşünmekte yarar var. Yeni yöntemlere, planlamalara ihtiyacınız olacaktır. Siz belki buna hazır olmadığınızı düşünerek boş verseniz de, bu kavuşum sizi ruhsal yönde etkileyici ve değişimler adına itekleyicidir. Ancak değişime kapalı radikal bir Boğa iseniz, bu tarihte ruhsal olarak gerilimli ve öfkeli tavırlar sergileyebilirsiniz. 23 Nisan tarihinde başkalarıyla olan maddi paylaşımların geleceğe dönük bir şekilde düzenlenmesinde, pürüzlerin ayıklanmasında yarar var. 25 Nisan Merkür-Pluto görünümü mücadeleci bir enerji. Kişi bir yandan hırslı düşünüyor, diğer yandan güç ve kontrol sahibi olmak için önündeki tüm engelleri yıkmaya çalışıyor. Fakat bu durum gereğinden fazla efor sarfetmenize neden olabilir. Makul ve mantıklı bir şekilde hareket etmenizde yarar var. Zamanı iyi değerlendirmek için sabırlı olunuz. Hem yorulmazsınız hem de akıllıca hareket etmiş olursunuz.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-12-13-16-17-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 2-8-14-15-29-30
Aşkta En Şanslı Gün: 4
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25
Yeniay: 21-22-23
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 7-8-9
(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER