Mynet 03.09.2012

İkizler burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)
6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, sosyal hayatınızı canlandırıcı, hayattan zevk almanızı sağlayıcı, yeni ortamlara girmenizde yardımcıdır. sahne ışıkları, göz önünde olma, herkesin dikkatini çekebilme yönünde bir hayli şanslısınız. Aşkta egonuzu yükseltici bir süreç olduğu için, ilişkide ipleri kendi elinizde tutmaktan hoşlanırsınız. Kısa süreli aşklar yaşanabilir, popülerliğiniz bir hayli yükselebilir. Fakat etkisi çok hızlı ve gelip geçici tarzdadır. Yaşadığınız özel duygunun kalıcı olması için hem çaba göstermek hem de karşınıza çıkan kişiyi iyi tanımak önemlidir. Bu dönemde toplum içinde kendinizi bir hayli üstün biri olarak lanse edebilirsiniz. Beğenilmeyi arzu ettiğiniz için, dikkat çekmeye çalışırsınız. Girdiğiniz ortamlarda ilgi uyandırmak hoşunuza gider. Fiziksel anlamda bir hayli beğenilirsiniz. İlişkiniz hakkında olumlu konuşulması hoşunuza gider. Eğer ilişkiniz yoksa dert etmeyiniz. Çünkü bu süreçte fazlasıyla göz önünde olacağınız için, size hayır denmesi pek mümkün olmaz.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihindeki Venüs-Uranüs görünümü, uzaklara gitmek, kendini ifade etmek ve aşkın kollarında delice yaşamak isteyen bireyin göstergesidir. İnsan böyle bir etki altında yerinde durmak istemez. Hep yeniye, hep farklı olana yönelir. Artık eskisi gibi düşünmediğini veya düşünmeyeceğinin farkındadır. Öyle bir şey yapmak ister ki, sesini duyurabilsin ve önündeki engelleri aşabilsin. İşte bu görünüm ona bu gücü sağlayabilir.21 Eylül yolculuk, yeni bir aşk, iletişime geçme, sevgilinizle birlikte aktivitelerde bulunma yönünde bir hayli olumludur.

22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Kardeşi veya evladı okula başlayacaklar, ilk kez iş hayatına adım atacaklar, tayin olanlar, ev değişiminde bulunanlar, kiralamak, evi işyeri haline getirmek, hasta bakmak gibi aktiviteler bu süreçte yaşanabilir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verilebilir. Dikkat edilmesi gereken bir noktayı da belirmek isterim. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster istemez her mesele dikkatle ele alınır. Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde aileniz ve evinizle ilgili konularda abartılı kararlar vermeyiniz. Her olasılığı gözden geçiriniz. Sürekli haklı olduğunuzu düşünmek yerine, diğer görüşleri de gözden geçirmenizde yarar var. 10 Eylül tarihi ev-aile-yerleşim-iş hayatınızla ilgili konularda doğru kararlar verilmesini sağlayıcıdır. 21 Eylül tarihi hem ailevi hem ev hem de iş yaşamınızla alakalı konularda yapılacak düzenlemelerin işaretçisidir. İleri dönük olarak düşünülmesini sağlar.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda uyumlu, nazik, tarafsız, adil olmaya çalışmanın göstergesidir. Diplomatik tarzda hareket etmeye neden olabilir. Sözgelimi partnerinizin görüşleri size uymasa da, mecburen uyuyormuş gibi davranabilirsiniz. Bunun nedeni, huzursuzluktan uzak durmak, sorunlarla uğraşmak istemeyişinizdir. Ancak böyle bir bakış açısı altında problemlerin üstü kapatıldığı için, sanki her şey hoşmuş gibi bir hava yaratılabilir. Çözüm olur mu? Sanmıyoruz. Ama enerji geçişinin özündeki bu durumu bir deneyim gibi kabul ederek düşünmek durumundayız. Bazı kişiler böyle davranmayabilir. Problemlerini nazik ama mantıklı bir şekilde ele alarak dönemi gayet olumlu yönde değerlendirmiş olurlar. Merkür-Terazi burcunda sosyal ilişkileri güçlendirir. Girdiğiniz ortamlarda konuşmalarınızla, üslubunuzla ilgi uyandırabilirsiniz. Estetik düşünürsünüz ve sanatsal alanlara merak duyarsınız. Hatta bu konuda faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihinde, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşünseniz de, kendiniz adına kararlar verebilirsiniz. Bu durum aşk hayatınızla ilgili konularda bazı sorunlara neden olabilir.Yıllardır oturtmaya çalıştığınız bu düzen, yaşanan son gelişmelerin ışığı altında sizi başka platformlara, projelere, başka bir dünyaya çekebilir. Uranüs-Koç burcu geçişi, -Dışarıya çık ve kendine başka bir dünya kur, artık bulunduğun yer sana yetmiyor, birilerine uymak zorunda değilsin diyerek uyarı gönderiyor. Değişmek yenileşmek arzusunu yüreğinizin içinde durdurmak mümkün değildir. Bu karşıtlık etkisi altında siz de bu uyarıya cevap verebilir, yeni bir girişimde bulunabilir, adım atabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bu yenilikleri gayet bilinçli bir şekilde ele alarak gerçekleştirmenizdir. Kurulan yeni dostlukları, yaşanan arkadaşlıkları ve yeni tanıştığınız insanları, ilişkilerinizi gözden geçirin ve sizin için en faydalı yol hangisi olacaksa ona göre hareket edin.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında aşk evinizde ilerlemesini sürdürecek Güneş-Terazi burcu etkinliği, bay ve bayan İkizlerin cazibelerini, çekiciliklerini yükseltici, nazik, hassas ve dengeli bir şekilde hareket etmelerini sağlayıcı gayet hoş bir yansımadır. Güneş Terazi burcunda benlik kavramının bizliğe dönüşmesi anlamına geldiğinden, bu tarihler arasında partnerinizle paylaşımda bulunmaya gönüllü olmanız gayet faydalıdır. Eğer gerçekçi gözlemlerde bulunup, karşılıklı konuşmalar yaparak yanlış ve doğruları bir kefeye oturtabilirseniz bu dönemi gayet olumlu geçirmiş olursunuz. İlişkisinde sorun olanlar, özellikle sakin davranmak, birbirlerine karşı anlayışlı olmak ve güven olgusunu ön planda tutmak durumundalar. Burada önemli olan ben haklıyım veya sen haksızsın şeklinde tepkilerde bulunmak yerine biz olmanın keyfine varmaktır. Terazi burcu seyirlerinde kendi zararınıza bile olsa haktan ve haklılıktan yana gerçekçi yüzleşmelerde bulunmak gerekiyor. Çünkü bilirsiniz aşk daima kazanır.

Öyleyse size düşen kazanan aşkın tadına varmaktır. Amaç bir arada olmaksa her iki tarafın da kendi payına düşen düzenlemelerde bulunması ve aksayan noktalar üzerinde işbirliği yapması faydalıdır. Hem birbirinizi dinlemeli hem de ne yapmanız gerektiğini saptamalısınız. Bunu başardığınızda Güneş ışığıyla sizleri aydınlatabilir. Böyle bir enerji altında aşk hayatınız başta olmak üzere, yaratıcı özelliklerinizin ortaya çıkmasıyla, hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. Güneş Terazi burcu süreçlerinde en fazla üzerinde durmanız gereken konu, birbirinize karşı nazik ve saygılı bir şekilde davranmaktır. İster yeni tanışacaklar isterse uzun süredir aşk yaşayan bir çift olun fark etmez, bu noktaya özelikle dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü beraberliğin güçlü bir şekilde sürmesi bu sayede mümkün. Bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullandığınız zaman, daha uzun süre beraber olabilir hatta ciddiyete dökebilirsiniz. Bu yeni tanışan kişiler açısından önemli bir detay. Bu enerjinin evli veya birlikte yaşayan kişiler açısından önemi ise, her ikinizin de mutluluğunuzu ön planda tutmaya çalışacağınızı söylemek mümkündür. Aranızdaki bağın güçlenmesi için, özverili davranışlar sergileyebilir herhangi bir olayı sadece kendiniz açısından değil, partnerinizin de çıkarlarını gözeterek değerlendirmeyi tercih edebilirsiniz.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihinde aşk hayatınız, çocuklarınız, çocuk sahibi olabilmeniz, hayatın zevkli ve eğlenceli yanlarını hissedebilmenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmak için vereceğiniz mücadelenin göstergesidir. Aşk konusunda kişinin kendi ve korkularıyla yüzleşmesine sebebiyet verebilir. Kendinizden daha büyük bir gerçekle savaşarak geniş çaplı bir dönüşümde bulunmanızı gerektirebilir. Yaşanan ayrılıklar veya yoksunlukların kişiyi olgunlaştırıcı bir sınav olduğunu anlamanızı sağlar. Bir amaç için verilen güçlü bir savaşın göstergesidir. Ancak bu savaştan başarılı çıkabilmeniz için saplantılarınızdan, takıntılarınızdan kurtulmanız gerektiğini söyler. Ancak ideallerinin peşinden gidebilen güçlü kişilerin başarabileceği bu mücadelenin ödülü oldukça büyüktür. Yeri gelir aşk sizi baltalayıcı bir unsur gibi işlev görebilir, yeri gelir bir başkasıyla ortak hareket etmek adına, onun sorumluluklarını kabul etmek adına kendinizi yeniden dönüştürmeniz gerekebilir.

İŞ VE KARİYER
7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yenilenmek için, düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. Mars Akrep burcunda güçlüdür. Tepkileriniz sertleşebilir veya size sert tepkilerde bulunabilir. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda ılımlı hareket etmek şart. Rekabet, uyumsuzluk hem ilişkilerinizi bozar hem de verimsiz çalışmanıza neden olabilir. Güçlü kişi olmanın sınırını bilmekte yarar var. İş hayatına yeni atılacak olan gençlerimiz disiplinli bir şekilde çalışarak, işi iyice öğrenmeliler, çalışma hayatına alışmalılar. Ben buna staj dönemi olarak bakıyorum. İşi öğrendiğinizde başka bir iş başvurusunda bulunabilir veya bulunduğunuz yerde kalıcı olarak çalışabilirsiniz. Çalışma hayatının içinde uzun süredir bulunan kişiler, disiplinli bir şekilde çalışarak, hem bulunduğunuz konumda ilerleyebilir hem de yapmayı düşündüğünüz yenilikleri nasıl uygulayacağınızı saptarsınız. Şu cümle size bu dönemde faydalı olabilir. -Değişimde bulunmaya gönüllü olmalıyım, fakat bunu yaparken, hem enerjik olabileceğim hem de gelişebileceğim, yeteneklerimi gösterebileceğim alanları tercih etmeliyim. Sağlık konusunda da birkaç şey eklemek isterim. Bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünenler için enerjiler oldukça yoğun. Belli bir tedavi süresi veya Bayan Akreplerin veya Akrep eşinizin hamilelik döneminin doktor gözetiminde sürdürülerek başarılı bir şekilde geçirilmesi mümkün.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 3 Eylül tarihinde çalışma hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konularda enerjiniz bir hayli yüksektir. Faaliyetlerde bulunarak kendinizi ispat edebilir, gücünüzü yeniden kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Enerjinizi doğru işler ve uğraşılar adına kullanmalı, baskıcı tavırlardan uzak durmalısınız. 5 Eylül tarihinde iş güvenliğiniz, geleceğinizle alakalı konular üzerinde bir hayli titiz düşünürsünüz. 27 Eylül tarihinde iş konularında kendinizi ispat etmek arzunuz, başarılı olmak isteğiniz bir hayli yüksektir. Enerjinizi doğru biçimde yönlendirmek için bir hedef belirleyiniz.

1-17 Eylül tarihleri arasında güçlü olduğu Başak burcunda seyredecek Merkür ailevi konular başta olmak üzere, güvenceniz, bilinçaltınızdaki tüm geçmişe ait düşünceler, gizli bazı meseleler ve duygusal hayatınızla ilgili her durum gözden geçirilerek, içinde bulunduğunuz durum hakkında net bir karar verilmeye çalışılır. Aslında bu dışarıdaki olayların veya ev içinde yaşanan bazı durumların sizde yarattığı psikolojik baskılara verdiğiniz bir yanıt gibidir. Amacınız, mantıklı kararlar almak ve ne kadar güvende olduğunuzu saptamaktır. Yalnız Merkür Başakta eleştirel bir bakış açısı getirebilir. Bu durumda sorunlar çözüleceği yerde daha fazla çıkmaza girebilir. Yapmanız gereken tarafsız gözlemdir. Yani herkesin yararına olacak şekilde hareket etmektir. Akıllı değerlendirmelerde bulunmak için bu dönemde olayları büyütmeyelim. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için sağduyulu davranalım. Bu süreçte özellikle iş hayatınızla ilgili meseleler ev içinde sıkça gündeme gelir.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihindeki açılar altında ev ve mesleki konularda akıllıca değerlendirmelerde bulunalım. Eğer iyi bir gözlemde bulunursak, hislerimizin bizi yanıltmasına izin vermezsek arzu ettiğimiz kararın alınması ve istediğimiz sonuçlarla karşılaşmamız mümkün olur. 5 Eylül tarihinde iş hayatınız ve ailenizi yakından ilgilendiren konularda karşınıza çıkan fırsatlar ilgi çekici olabilir. 16 Eylül tarihinde iş yaşamınızla alakalı, eviniz, aileniz ilgili ileriye dönük bir karar verilebilir.

PARA KONULARI

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili İkizler, 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz İkizler bu süreçte, sağlığınızı ilgilendiren konularda tetkik ve incelemeler kısaca check-up yaptırabilirsiniz. Çünkü bu incelemelerin sağlıklı yaşamak adına önemli olduğunu bilirsiniz. Kontrollerinizi asla ihmal etmemelisiniz. Ancak bu, sürekli endişelenmek, saplantılı bir şekilde en ufak bir sorunu büyütmeniz anlamına gelmiyor. Sadece verimli çalışmak ve yaşamak için kendinize daha fazla dikkat etmek demektir. İşinizi, çalışma hayatınızdaki konumu, büyümeyi, çıkarlarınızı gözetmeyi, işinizde ustalaşmayı, yetki sahibi olmayı tercih edebilirsiniz. Başkalarına faydalı ve yardımcı olmayı mutlaka bilmelisiniz. Çünkü insanların sizin yardımınıza ihtiyaç duymaları mümkündür. Öfke, nefret veya rekabet gibi olumsuz duygulardan uzak durmalısınız. Çünkü bu duygular hem zihinsel hem de bedensel sağlığınız için risk oluşturur.

Bu süreçte iş ortamınızda değişimler ve yenilenmeler oluşur. Sizin de buna göre bir strateji belirlemeniz, işinizde mükemmelliği tercih ederek, gelişmeniz gayet faydalıdır. Eğer işinizde başarılı olmayı kafanıza koyarsanız, hiçbir engelin sizi durdurması mümkün olmaz. Ancak insanlar üzerinde baskı, kontrol kurmaya kalkışmayınız. Tıp konusunda alternatif yöntemleri takip edebilirsiniz. Yaptığınız her işi artık daha fazla önemsersiniz. Kararlı ve planlı şekilde çalışmanın önemini bu dönemde anlayacaksınız. Çünkü bu gelişiminiz için son derece önemli olacak. Sizler bu süreçte işinize odaklanarak, dağılmadan çalışmayı öğreneceksiniz. Şifa alanında ustalaşabilirsiniz. Yeni bir iş deneyebilir, bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Spor ve diyetinizi ihmal etmezsiniz.Yoga ve meditasyon gibi ritüeller aracılığıyla rahatlayabilirsiniz. Bilimsel, gizemli konulara merak duyarsınız, astroloji, psikoloji, arkeoloji, askerlik, polislik, spor dalları, maliye, ticaret alanlarında çalışmayı tercih edebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-9-12-13-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler: 1-15-21-22-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 17

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

Yeniay: 7-8-9

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 20-21-22

(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER