Mynet 04.02.2013

İkizler burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

İKİZLER BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

İkizler burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayının özellikle ilk haftası, işlerinize odaklanmakta ve hızlı hareket etmekte zorlanmalar görülür. Bir işi sonuçlandırmak için bir hayli efor sarf etmeniz gerekir. Ancak enerjiniz pek de yüksek değildir. Sanatsal alanlardaki faaliyetlerde başarınız yüksektir. Sezgileriniz, yaratıcı kabiliyetiniz size yol gösterir. Ancak somut işlerde çok akıllı ve hedefinizin farkında olmanızda yarar var. Yoksa kolayca dağılırsınız. Şubat ayının ikinci haftasında toplumsal yaşamınız renklenmeye başlar, yeni arkadaşlıklar, yeni projeler içinde yer alabilirsiniz. Mesleki, eğitim veya günlük hayatta hızlı ve olumlu değişimler gündeme gelir. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Özgür hareket edebilirsiniz. Sizi baskı altına alan bir iş veya durumdan kurtulabilirsiniz. Hiçbir nedenin sizi baskı altına almasına izin vermezsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi, iş konularında dağılmamak, ani kararlar vermemek, iyice düşünmekte yarar var. 26 Şubat sonrası umutlarınızı arttırıcı gayet hoş gelişmeler var. Fedakarlıklarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Kurulan bağlantılar size ışık olabilir. Sorumluluklarınız azalır, kendinizi daha iyi hissedersiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs döneminde, farklı görüşten insanlarla kültürel paylaşımlarda bulunabilir, uzmanlık alanınızla ilgili çalışmalara, faaliyetlere katılabilir, sergilere, aktivitelere katılabilirsiniz. Özgür yaklaşımlarınız, farklı görüşleriniz, ilişki kurma biçiminiz, insanlarla aranızda hoş bağlantılar kurulmasını sağlayıcıdır. Yurtiçi ve yurtdışı gezileri sizin için geliştirici olabilir. Hatta bu geziler sırasında yeni biriyle tanışmanız mümkündür. İlginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişilerle kuvvetli dostluklar kurabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda size destek verecek, sizinle el birliğinde bulunacak insanlardan yardım görebilirsiniz. Beğendiğiniz, ilginizi çeken konularda hobilerinizi geliştirebilirsiniz.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Bu kişiden bir hayli hoşlanırsınız. Diyelim ki sevgiliniz başka bir şehirde. Onu görmeye gidebilirsiniz. O sizi görmek için yanınıza gelebilir. Bir ürünü, bir çalışmanızı sergileyebilirsiniz. Bir aktiviteye katılabilirsiniz. Sergiler, yaratıcı çalışmalar, grup faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. 7 Şubat tarihinde önceden planladığınız bir geziye çıkabilirsiniz. Yararlı bağlantılar kurabilirsiniz. Bir işiniz beğenilebilir, yabancılarla ortaklaşa bir iş üzerinde görüşebilirsiniz. İşiniz ve özel hayatınızda yenilikleri hızlı biçimde uygulayabilirsiniz. Gayet aktif olacağınız bir tarih diyebilirim. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde, çalışma hayatında yoğunluk bir hayli yükselir. Bir yandan görüşmeler diğer yandan kurulan bağlantılar sizi yorabilir. Çok disiplinli ve acele etmeden çalışmanız gerekir. Yenilikleri uygulamak kolay olmayabilir. Bir iş veya ilişki hakkında karar vermeniz, bu kararı uygulamanız kolay olmayabilir. Eğer bir değişiklik istiyorsanız, bunun alt yapısının mutlaka sağlam olması gerekir. Onun için, sabırlı olmanızda yarar var. Bir proje üzerinde çalışmaya başladıysanız, Temmuz ayına kadar bir hayli yoğun olacaksınız demektir.

İŞ VE KARİYER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş dönemi genel yeniliklerin uygulandığı bir süreç ve İkizler burcunun kendini bir hayli özgür hissettiği ve özgürce ifade ettiği zaman dilimidir. Sosyalleşme yakın çevrenizden başlamak üzere, suya atılan taş misali giderek büyüyebilir. Gruplarla temas, insanlarla bir araya gelmek, farklılıklarınızı ortaya koyabilmek gayet kolaydır. Bu süreçte eskiye, geçmişe, rutin olana tahammülün düştüğü zaman dilimidir. Böyle olduğu için, kişi değişimden yana kararlar almak ister. İşlemeyen, yavaş olan, engelleyen ilişkiler ve çalışmalar anında bırakılmaya müsaittir. İstenir ki, çabucak girişimler sonuçlansın ve hale yola koyulsun. Eğitimde yeni bilgilerin öğrenildiği, iş hayatında yeni gelişmelere, teknolojiye meraklı olunduğu, çevre ilişkilerinde paylaşımın önemsendiği bu dönemde, ileri atılan her adım ve değişim hoşunuza gidecektir. Eğer son haftalarda durgun bir dönem geçirdiyseniz ve bazı haberler bekliyorsanız, bu süreçte istediğiniz gibi gelişmelerle karşılaşmanız kolay olur. Şimdi dönemi bir de görünümler çerçevesinde ele alırsak, süreci çok daha iyi anlamış olacağız. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat.

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında mesleki konularda etkili olacak Merkür-Balık burcu seyri kariyer yaşamınız, aile hayatınız, kişisel anlamdaki gelişiminizle alakalı olup, bu konularda gerçekçi düşünmeye özen göstermeniz gereken zaman dilimidir. Merkür astrolojik olarak Balık burcunda çabucak dağılmaya, duygularınızın esiri olmaya, gerçekçi düşünmemeye neden olabilir. Bazılarımız bu dönemde yaratıcı düşünebilir, becerilerimizi ortaya koyabilir, hayallerimize uygun şekilde eserler verebiliriz. Kimileri sorumluluklarını boş verebilir, hiç bir şeyi kafasına takmadan, problemlerini, eksiklerini umursamadan vaktini geçirmeyi tercih edebilir. Bu tepkiler, kişilik yapımıza, yaptığımız işe, yaşadığımız ortama göre değişecektir. Ancak burada söz konusu olan, yanılmamak için işimize gücümüze önem vermek, yanıltmamak için ilişkilerimizde dikkatli olmaktır. Ne, fazla verici davranıp kendimize haksızlık edelim ne de kaderimize küsüp geriye çekilelim. Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri dönemi kadar etkilidir. Benim tavsiyem 16 Şubat tarihine kadar önemli ve acil işlerinizi bitirmeniz, iş arıyorsanız başvurularınızı yapmanız, girişimlerde bulunmanızdır. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili İkizler Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda geri harekette olacak. Gölgeli günlerin başlangıç tarihi 16 Şubat itibariyle, mesleki konumumuz, ailevi meseleler, iç dünyamız, yuvamız ve geleceğimizle ilgili her mesele üzerinde dikkatli ve derinlikli bir şekilde düşünmemizde yarar var. Gerçekler çoğu zaman göz ardı edilir. Eğer, can acıtıyorsa, işimize gelmiyorsa yok sayarız. Geri hareket dönemlerinde kişi, zihnini hayallere değil, hakikatlere yönlendirirse neler sorun çıkartıyor, nelerin düzeltilmesi gerekiyor, hangi noktalar önem taşıyor bunları sezgilerinin de yardımıyla tespit edebilir. Aslında her geri hareket geriye dönüp, eksikleri görebilmek anlamında şanstır. Ama nedense sürekli negatif anlamda ele alınır. Klişe sözlerle, kulaktan dolma bilgilerle hareket edildiği için, insana kattığı ders, dikkat, iç gözlem, kazandırdığı farkındalık hesaba bile katılmaz. Bilgisayarlar arızalanacak, şu olacak bu olacak. Dostlarım, geri hareket felaket senaryolarının aracı değildir. Bilakis geldiğimiz noktayı, geçmişi ve bugünü değerlendirme anlamında algılama, kendinizle bağlantınızı güçlendirme, eksiklerinizi saptama yönünde gayet olumludur. Sizler bu süreçte, mesleki hayatınızı şu anki mevcut durumunuzu, işinizi, ideallerinizi ele alarak, kimlerle çalışıyor, işbirliğinde bulunuyorsunuz bunlara bir bakınız. Siz nasıl çalışıyor, işinize sahip çıkıyor musunuz? Kendinizle bir yüzleşiniz. Düşünmeden, hani bazen aceleyle verilebilecek, sonradan pişman olunması muhtemel kararlardan kaçınınız. Hangi konularda çok hassas, verici veyahut gergin oluyorsunuz. Bunları tespit ediniz. Patronunuz, menajeriniz, aileniz, büyükleriniz, çalıştığınız şirket, iş arkadaşlarınızla alakalı her bir noktayı analiz ediniz. Projelerinizi, planlarınızı, girişimlerinizi, tetkik ediniz. Neler neler göreceksiniz. Belki de bugüne dek üstünde durmadığınız birçok ayrıntıyı, iç gözlem, sezgileriniz ışığında fark etmiş olacaksınız. Venüs Balık burcu seyri 26 Şubat tarihinde başladığında, karşınıza fırsatlar çıkararak, yaptığınız tüm bu gözlemlerin sonuçlarını olumlu şekilde alabilmenizde destek olacaktır.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

PARA KONULARI

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, mesleki konularda ve sorumluluklarınızla başa çıkma anlamında, dayanıklılık gücünüzü bir miktar düşürebilir. Hızlı ve aktif hareket etmek isteyen İkizler, bu enerji altında motivasyon sıkıntısı çekebilirler. Duygusal kontrol zayıfladığı için kendini ortaya koymakta zorlananlarınız olabilir. Burada dikkat edilecek husus, içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmektir. Hedefleriniz nedir? Hangi yolları izlemektesiniz, şu anki mevcut sorunlarınız neler? Veya ne yaparsanız kendinizi daha başarılı bir şekilde ifade etmeniz kolay olur bunları düşünmektir. Yani içinde bulunduğunuz şartların bilincinde olmalı, yavaş olsun güç olmasın cümlesini ilke edinerek günlük hayatınızı sürdürmelisiniz. 26 Şubat sonrası geçmişe dönük olan ancak bir türlü halledilmeyen konularda kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz. Hem inancınız yükselir hem de hayata daha ılımlı bir şekilde yanaşırsınız. Şimdi dönemi, bir de önemli tarihler çerçevesinde ele alalım.Böylece yukarıdaki genel etkilerin bize olan yansımasını daha net anlamış oluruz.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, planlarınızı gerçekçi bir temel üzerine kurabilmek, uygulamak pek kolay olmasa da, siz işinize ve amacınıza sıkıca sarılınız. Kimseye çok fazla eğilmek, ödün vermek zorunda değilsiniz. Ancak etrafınızdaki insanlarla da ılımlı tarzda bağlantılar kurmanız faydalı olur. 10 Şubat tarihinde, işiniz veya hayatınızı ilgilendiren konularda fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirmek isteseniz de, çok fazla aktif ve azimli şekilde ilerleyemediğinizi hissedebilirsiniz. 15 Şubat tarihinde finansal konularda ve işinizi ilgilendiren meseleler üzerinde yoğunlaşacaksınız. Dikkati elden bırakmayın, hesabınızı bilin. Kredi borçlanma konularında tedbirli olmakta fayda var. 16 Şubat tarihinde, sorumluluklarınızı titiz ve dikkatli bir şekilde yerine getirmekte zorlansanız da, dağılmadan, tedbirli bir şekilde ve de amacınızın farkında olarak hareket ederseniz her şey yolunda gidebilir. 26 Şubat tarihinde iş konularında zihinsel anlamda durgunluk görülebilir. Kafanız karışabilir. Ancak o gün, Venüs Balık burcunda seyrine başlayacak. Size şifalandırır, rahatlatır. Gün doğmadan neler doğar deriz ya, aynen öyle.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi



2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-9-10-13-14-18-19-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler: 5-11-12-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 1-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

Yeniay: 17-18-19-20

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 4-5-6

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER