Mynet 03.06.2012

İkizler burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

27 Haziran tarihine kadar burcunuz üzerinde geri hareketini sürdürecek Venüs, gerçekten neyi arzuladığınızı tam olarak kafanızın içinde oturtmanız yönündeki etkisini sürdürüyor. Duygusal dünyanızdaki gelgitlerin durulması, beraberlik anlamında düzgün bir kararın alınması, ikilemde kalınmaması için bu süre boyunca bilinçli düşünmekte yarar. Venüsün düzenleyicisi Merkür 7 Haziran tarihine kadar mantıklı düşünmenizde yardımcınız. Bu enerji sizin açınızdan biçilmiş kaftan. Böylece geri hareketin yarattığı eskiye dair sorunları mantıklı bir şekilde ele almanızda yardımcı oluyor. Eski ile yeni veya geçmişte yaşanmışla bugünkü arasındaki farkın tespit edilmesi ve birbirine karıştırılmaması gerekiyor. Ani karar vermemek veya verilmiş kararlar üzerinde değişiklikte bulunarak yürürlüğe koymak sakıncalı olabilir. Siz sadece durumunuza iyi bakın ve neler görmektesiniz bunlar üzerinde düşünün. Aşk evinizin yöneticisi olan Venüs, çabucak bir ilişkiye girmenin bu süreçte doğru olmayacağını göstermektedir. Çünkü bağlanmak, ilişkiyi ciddi ve uzun ömürlü görmektense sadece yüzeysel şekilde duygu alışverişinde bulunmak daha fazla işinize gelebilir. Özellikle gizli ilişkiler, yaşanan kaçamaklara da dikkat etmekte yarar görüyorum. Güzellik, estetik, imaj değişimleri için uygun zaman değildir. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor. İç dünyanızda, eviniz sınırları içinde ilişki konularını ele alabilirsiniz. Ancak bunu yaparken mantıklı düşünmelisiniz. Düzeltmeye çalışayım derken bozmamalısınız. 17 Haziran özellikle ilişki haritalarında sorunlu enerjileri olan çiftlerin veya genel olarak sizin zayıflıklarınızın farkında olarak bunları iyi etmek adına ölçülü davranma zamanınız. Böylece kopuşların veya yaşanması muhtemel krizin önüne geçilmesi mümkün olur. 21 Haziran hoş etkili bir gün. Olumlu yönde sürprizler yaşanabilir.

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili İkizler, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunun 14. derecesinde meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, evlilik(uzun süren ciddi beraberlik), anlaşma veya anlaşmazlıklar(ilişki ve iş ortaklığı), rakipleriniz, size karşı olan tüm insanlar, sizinle işbirliği yapan insanlar, eşinizin statüsü (iş gücü), partnerinizden beklentileriniz ve arzuladığınız ilişkinin kalitesi gibi geniş bir alana yayılan konular üzerinde etkilidir. İlişkinizi ilgilendiren problemler varsa, bir araya gelerek ne yapmanız gerektiği yönünde düşünebilirsiniz. Yürümeyen bir evliliğiniz varsa, taraflar olarak anlaşmazlıkları eğer sevgi birliğiniz devam ediyorsa olgun bir şekilde konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Tabii ki tek taraflı bir çaba, yeterli değildir, bu olsa olsa acı çekmekten başka bir işe yaramaz. O nedenle karşı görüşlerinizi belirli bir denge içinde oturtmaya çalışarak, birbirinizin farklılıklarını kabullenerek, evliliğiniz adına yeniden düzenlemeler yapmak en akıllıca yöntemdir. Yalnız bunları gerçekleştirirken, bir daha aynı durumların yaşanmaması adına kararlı olmalısınız. Detayları gözden geçirmeli, yüzeysel davranmamalısınız. Birbiriniz için ne ifade ettiğinizi kendinize sormalısınız. Bu enerjinin etkisi altında, bazı şeyler artık yoluna girmekten uzaksa, yaşamınıza yeni bir sayfa açabilmek için kararlı olmalısınız. Kısmi Ay Tutulması ayrıca, çevre değişimi, yuvanızdaki düzenlemelerin, ilişki konusunda kendinizi gözden geçirmenin, kazancınızla ilgili her türlü meselenin dikkatle takip edilmesi yönünde de etkilidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

5 Ekim 2012 tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Satürn aşkın sevgiye dönüşmesi, sevginin sorumluluk duygusu çerçevesinde büyütülüp beslenmesi anlamındaki münasebetlerin göstergesidir. Bu ister bir annenin yavrusu, ister bir insanın birlikte olduğu kişi, isterse emek verdiğiniz bir uğraşınız olsun fark etmez. Burada önemli olan sevgiyi adım adım sabırla büyütmektir. Sevdiğiniz insanların sorumluluklarını üzerinize almayı, onlarla ortak yaklaşımlar içinde hareket etmeyi öğreneceğiniz bu süreçte, yeni bir çocuk sahibi olabilir ve ilk kez anne ve baba olmanın tatlı heyecanını yaşayabilirsiniz. Gayet akıllıca hareket edeceğiniz bu dönemde, aşkta gerçekçi, partner seçiminde oldukça başarılı, uzun bir ilişkide sabırlı davranabilirsiniz. Artık sen ve ben demek yerine biz olmayı öğreneceğiniz bir aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Devam etmekte olan ilişkinizi evlilikle noktalayabilir veya yaşadığınız aşka sahip çıkabilirsiniz. Hatta bugüne dek özgür şekilde yaşayanlarınız, aşk konusunda daha seçici ve özenli düşünmeye başlarlar. Kısaca sevgide başarısızlığa düşmeniz böyle bir etki altında ancak ve ancak sizin bencil ve havai düşünmeniz nedeniyle oluşur ki, böyle durumda kendinize çeki düzen vermeniz gerekir. Satürn karmik bir gezegen olduğu için, yıllar önce bitmiş bir ilişki yeniden canlanabilir. Zaman sizi oldukça değiştirmiştir fakat o aşk hala yüreğinizin bir yanında durmaktadır. İşte şimdi tekrar elele bir hayat kurabilmek için mücadele verebilirsiniz. Bu süreçte yaşanan ve başlayan aşklar uzun ömürlüdür ancak sabırlı olmanız halinde. Çocukları olanlar bu dönemde geçmişte yaşananları tekrar gözden geçirebilirler. Yaratıcı yeteneklerinizi hayata geçirebileceğiniz bu süreçte sanatsal ortaklıklar kurulabilir. Başarılı sanat eserleri üretebilirsiniz. Güzel Sanatlar alanında kariyer sahibi olabilirsiniz. Kısaca akılcı, gerçekçi, disiplinli ve sorumlu davranacağınız bu dönemde sorumluluklarınızın farkında olmanız, birleşmeci ve uyumlu bir bakış açısı altında hareket etmeniz halinde Satürn size en çok istediğiniz güzelliği sunacaktır.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında düz olarak seyrine devam edecek Venüs, iletişim, arkadaşlık, hız, aktivite, popülerlik anlamında gücünüz oldukça yüksek. Yani karşı cinsin gözü üzerinizde diyebiliriz.

1-İlişkisi düzgün seyirde yürümekte olan çiftler için bu dönem, hayatın zevkli yanlarının tadına varılması, eğlence anlayışınıza göre keyifli bir dönem geçirilmesi anlamına gelebilir. İlişkinin duygusal boyutlarından ziyade, arkadaşlık bölümü çok daha ön plandadır. Her ne kadar bu enerji altında özgürlük ön planda olsa da, başta da belirttiğim gibi, ilişki eğer düzgün seyirde gidiyorsa, bu dönemi birlikte geçirmenin hiçbir eksisi yoktur. Çünkü her iki kişi de beraberliklerini çoktan oturtmuşlardır. Ama şu var ki, bireyselliğiniz öyle veya böyle kendini bazı anlarda hissettirecektir.

2-İlişkisi yeni başlayanlar açısından bu dönem, birbiriniz hakkında oldukça meraklı, tanımaya istekli heyecanlı bir sürecin işaretidir. Farklı dil veya din, farklı ülkelerden gelmiş olsanız da bu aşkın başlamasına hiçbir şey mani değildir. Belki uzun sürmeyecek diye en başından adını koyduğunuz bir aşktır veya yapınız gereği, uzun veya kısa ne farkeder, önemli olan eğlenmek ve hayattan keyif almak değil mi diye yüzeysel düşünüp adım attığınız bir ilişkidir. Uzak bir ihtimal ama, belki de doğum haritalarınızdaki kadersel olgular uzun bir aşkın ilk startını vermiş olabilir. Bütün bunlar bir yana, bir gerçek var ki, bu aşk bir ömür boyu, o ilk heyecanıyla hatırlanacak gayet hareketli ve hızlı bir dönemin işaretidir.

3-İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemin anlamı, her ikinizin de öncelikle aranızdaki iletişimi güçlendirmeniz ve eskilerin tabiriyle yüzgöz olmamanızdır. Çünkü sinirli anlarda söylenen sözler yaralayıcı olduğu gibi, sonrasında değil problemi çözmek bir arada durmak bile mümkün olmayabilir. Bu dönemin altın sırrı, ılımlı, gerçekçi, mantıklı ve sağduyulu bir şekilde birbirinizi anlamaya çalışmak ve bu olgular çerçevesinde anlaşmaktır. İlişkinize değer veriyorsanız, sürdürmek istiyorsanız, el birliği içinde olmanız ve bu dönemi olumlu bir şekilde geçirmenizdir. Çünkü güçlü enerjinizle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun yok.

İŞ VE KARİYER

7 Haziran tarihine kadar burcunuzda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, gerek mesleki anlamda ve gerekse yaşamınızı birebir ilgilendiren konularda akıllıca ilerlemenin ve zihinsel açıdan hızlı düşünmenin işaretidir. Dış dünya ile temasınızda konuşma, yazışma, haberleşme ve çevrenizdeki insanlarla birebir bağlantıya geçme, hızlı bir şekilde kendinizi ifade etme olanağına kavuşmaktasınız. Bu enerji önemli kararları verebilmeniz açısından da destekleyici. Yaşam mücadelenizde size zihinsel anlamda destek verecek bu enerjiden yararlanarak girişimlerde bulunmanızı öneriyorum ve önermekle kalmıyorum bilhassa aktif olmanız halinde başarılı olmamanız için hiçbir sebebin kalmadığını da ekliyorum. Sizler bu etki altında, kendinizi ve kafanızın içindekileri her şeyi hayatınızda uygulamak adına enerjik olacaksınız. Kişisel ilgi alanlarınızı yeniden belirleme, potansiyel yeteneklerinizi sergileme, her türlü bağlantıyı kurma ve temasa geçmek açısından pozitif bir dönem. Başkalarına uymak zorunda olmadığınız gibi, isteklerinizi kabul ettirme yönünde de etkilisiniz. Kültürel konularda bilgilenme ve bu bilgileri iş ve özel dünyanızda gösterme, fikirlerinizi aktif olarak sunabilme yetiniz de bu süreçte yükselecektir. Mantıklı bir bakış açısı altında her problemi kolaylıkla çözebilir, topladığınız bilgileri belirli bir alana yönlendirebilir, çeşitli aktivitelerde boy gösterebilir objektif düşüncelerinizle takdir toplayabilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Eğer kafanızda daha aktif olacağınız bir mesleki konum varsa, gerekli kişilerle diyalog kurmanız size faydalar sağlayabilir. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Haziran.

21 Haziran tarihine kadar burcunuz üzerinde ilerlemesini sürdürecek Güneş, insanlara olan yaklaşım tarzınızdan tutunda iş hayatınıza kadar geniş yelpaze üzerinde etkin hale gelmenizi sağlayıcıdır. Neşeli, candan ve şirin oluşunuzla son derece sempatik görünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla yakından ilgilenebilir ve durumlarını yakın takibe alabilirsiniz. Zamanınızı herkese sunmaktan hoşlanır, ilgi çekmekten zevk alabilirsiniz. Kıpır kıpır, yerinizde duramayan görüntünüzle insanlar sizin son derece hareketli bir kişi olduğunuzu düşünürler. Güneş size kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde ve doğuştan özünüzde bulunan iletişim kurma becerikliliğinizle ilgi uyandırmanızda güç kazandırır. Sizin için konuşmak, haberleşmek, yeni insanlar tanımak ve içinizdeki her şeyi paylaşmak çok kolay hale gelir. Zekanızla her işi kolaylıkla çözdüğünüzü, sizi tanıyan tanımayan herkes şahit olur. Her alanda bilginizi ve deneyimlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Güneş-İkizler burcu seyrinin, Haziran ayındaki önemli görünümleri: 4-6-8-13 Haziran.

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda ilerleyecek Mars Haziran ayında da mükemmellik ölçünüzü yine test etmeye devam edecek. Özellikle ailevi ilişkiler, eviniz sınırları içinde, ruhsal anlamda belli kriterler çerçevesinde hareket edeceğinizi söyleyebiliriz. Oysaki hiçbir şey gerektiği kadar mükemmel değildir. Olması da mümkün değildir. Bazen detayların üzerinde durmak, bütünü işler hale getirmemizde etkili olabilir. Fakat bunun da bir ölçüsü mutlaka bulunmalıdır. Eğer siz başta kendinizi olmak üzere ailenizi ve sevdiklerinizi sırf sizin kıstaslarına uymuyor diye eleştiriyorsanız ne kendinizi ne de başkalarını huzurlu kılmanız mümkün değildir. Ev veya yerleşim anlamında değişimler gündeme gelebilir. Ancak fazla açılmamalı, ölçünüzü mutlaka bilmelisiniz. Mars-Başak burcu seyrinin etkili tarihleri: 5-8-21 Haziran.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

11 Haziran 2012 itibariyle burcunuz üzerinde ilerlemeye başlayacak Jüpiter, sizler için benzetme yerindeyse vites büyütmeye benzer. Önündeki yolun ve kendi gücünün farkında olan kişi artık hızlanarak hedefine daha çabuk varabilir. Hani üstünde şeytan tüyü var derler ya bazı kişiler için. İşte bu dönemde başkaları tarafından fark edilmemeniz kesinlikle mümkün olmaz. Tek düze yaşamak, birilerine uymak, birilerinin peşinden gitmek gibi bir duruma tahammülünüz pek yoktur. Birçok fikriniz ve bir o kadar uygulamak istediğiniz alanlar vardır. Sanki zaman bir rüzgar gibi sizi estirip, oradan oraya koşturmaktadır. Tabii ki yolunu bilen için bu çok faydalıdır. Ancak ya bilmeyen için? Dağılmalar, yoldan çıkmalar, nereye gittiğini bilmemeler. Bunlardan sakınmak için benim tavsiyem bu dönem başladığında planlı bir şekilde yapmak istediklerinize odaklanmaktır. İşte bunu yaptığınızda önünüzde virajlar olmadan rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. Yeni bir dil, yeni bir hayat, yenilikler sürekli sizi takip edebilir. Tartışırsınız, konuşursunuz, koşuşturursunuz ve sürekli heyecan ve değişiklik arzusuyla dolu bir şekilde bazen verdiğiniz sözleri bile unutabilirsiniz. 12 yıl sonra burcunuz üzerinde ilerleyen Jüpiter enerjisini olumlu yönde kullanmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bu dönem, bir rüzgarın hızlı bir biçimde esişi gibidir. Başlar ve sizi götürmek istediğiniz yere kadar ulaştırır. Eğer siz gerçekten gitmek istediğiniz yeri biliyorsanız, bu esintiyle çok yol alırsınız. Bilmiyorsanız, gittiğiniz yerde kaybolabilirsiniz. Özellikle konuşmaya dayalı meslek sahipleri, yazarlar, avukatlar, halkla ilişkiler, seyyahlar, pazarlamacılar, haberleşme alanında çalışanlar için olumlu bir süreçtir.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili İkizler 19 Haziran saat 18:02 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, kişisel eğilimleriniz ve bunlara dış dünyaya sunma biçiminiz ile karşı cinsle olan ilişkiniz açısından son derece etkileyici bir oluşumdur. Gerek duygu dünyanız gerekse bilinçli olan tavırlarınızın tümünde, mantığınız ön plandadır. Bir olayı, insanı veya durumu kafanızın içinde analiz ederek, gördüğünüz veya düşündüğünüz her şeyi net bir şekilde algılayabilir, bu sayede kendinizi ayarlayabilirsiniz. -Göründüğün gibi ol, Olduğun gibi görün sözü, bugün sizin için söylenmiş gibidir. O kadar maskesiz ve o kadar doğal davranabilirsiniz. Bunun tam tersi tavırlar, çevrenizdeki kişiler tarafından dengesiz ve istikrarsız görünmenize neden olabilir. Bu güçlü enerji, karşı cinsle olan ilişkinizde de gayet etkilidir. Partnerinizi yakından izlemeyi ve gerçek yönleriyle tanımayı bu oluşum altında başarmanız mümkündür. Sorunlu bir beraberliğiniz varsa bu enerji sayesinde konuşarak anlaşabilirsiniz. Yeni bir tanışma gündeme gelirse karşınızdaki kişinin kimliğini, size verebileceklerini, ilerisini, ilişkinin niteliğini Yeniayın güçlü enerjisi altında kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

27 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek yönetici gezegeniniz Merkür, seyahatlerin, çocuklarla ilgili konuların, aşk hakkında kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Takdir görmek, başkaları tarafından beğenilmek, konuştuğunuzda dinlenmek istersiniz. İnsanların dikkatini çekmekten hoşlanırsınız. Bunda da gayet başarılı olursunuz. Bulunduğumuz ortamda merkez olmak isteyeceğiniz bu süreçte, olayları coşkulu ancak bir o kadar da kendimize dönük açıdan ele alabilirsiniz. Kimlik duygumuz, ikna yeteneğimiz fazlasıyla yüksektir. Dikkat edeceğiniz önemli husus, Aslan burcunun egoyu ön plana aldırıcı etkisinin bilincinde olarak, ayarı kaçırmamaktır. Sadece kendinizi haklı görmek, abartılı konuşmak, sabit fikirli olmak sorun yaratabilir. Aynı anda iki mesele üzerinde veya iki farklı alanda koşuşturma içinde olabilirsiniz. Özellikle yeni tanışmalar, çevrenizle alakalı aktiviteler bu dönemde hızlanabilir. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

PARA KONULARI

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, parasal kazanımlarınızla ilgili konularda güvenliğinizi sağlamak üzere daha fazla yoğunlaşmanız anlamı taşıyabilir. Zihinsel olarak bu mevzularda konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak hoşunuza gidebilir. Bu paylaşımlarda eskiye dair konular daha fazla yoğunluk taşıyabilir. Size göre bütün bunlar halledilmeden kafanızın içinde yeni bir adım atmak mümkün değil gibidir. Bir İkizler için bu enerji doğal olarak durdurucu bir etki yaratabilir, duygusallaşmanız anlamına gelebilir, hatta oldukça değişken hale geldiğiniz de açıktır. Çevrenizdeki kişiler ne düşündüğünüzü bu süre içinde pek anlamasalar da hassasiyetiniz yükselmiştir. Bu enerji olayların sadece sizin kontrolünüzde olmadığını söylüyor gibidir. Bağlantı kuracağınız diğer insanların da, ne düşündüğünü ne gibi kararlar vermeye çalıştıklarını öğrenmeniz gerekmektedir.Yengeç burcunda ilerleyen Merkürün yarattığı bir diğer yansıma ise, parayla alakalı konularda ihtiyaçlarınız hakkında fazlasıyla hassaslaşmanız, güvencenizi kaybetmekten korkmanız, işlerin istediğiniz gibi gitmeyeceğine dair panik duygusu yaşamanızdır. Oysaki burada yapmanız gereken, öncelikle kendinizden emin olmak, dalgalanan düşüncelerinizi belirli bir netlik içinde kilitlemek ve öncü bir şekilde harekete geçmektir. Çünkü sizin durmanız veya kendinizden emin olmamanız demek, başkalarının gözünde kararsız bir insan haline gelmeniz anlamı taşıyabilir. Bu dönem içinde ev, aile, yakınlarınızla alakalı maddi ve manevi değerlerinize fazlasıyla sahip çıkabilir, iç dünyanızdaki güvenlik arzunuzun çıtasını yükseğe çıkarabilirsiniz. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş, parasal konularda hem aileniz hem kendiniz adına güvence arzunuzun işaretçisidir. Siz maddi kazanımlarınızı her türlü yoldan elde edebilecek gücü bu tarihler arasında bulabilirsiniz. Bununla beraber, gayet çalışkan, sabırlı ve gerektiğinde azla idare edebilen fakat bütün bunlara rağmen azimli bir şekilde ilerlemeye öylesine istekli olursunuz ki, sizi kimsenin durdurması mümkün olmayabilir. Amacınız güven olduğundan bunu iki alanda daha fazla gösterebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazanımlarınızı doğru yer ve doğru alanlardan değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemeniz de kolaylaşabilir. Sizin için bu süreçte para son derece önemli olabilir. Mutluluk ve huzur bulabilmenin finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğunu düşünmeniz doğaldır ve hatta gerçektir. İşte bu dürtü sizi girişimde bulunmak adına yönlendirebilir. Kafanızın içindeki planların yerine gelmesi halinde arzuladığınız yaşam şartlarına kavuşmak ve yarınları garanti altına almak kolaylaşacaktır. Yengeç burcu süreçleri her ne kadar duyarlılığın yüksek olduğu dönemler olsa da kişiyi öncü bir enerjiyle donattığını da söylemek mümkündür. İşte bu enerji bir İkizleri sırf güvence elde etmek adına hızla öne itekleyebilir. Sizin gibi atak, zeki ve girişimcilik kabiliyeti olan bir kişinin bir de bu enerjiyi arkasına alarak hareket ettiğini bir düşünsenize kimbilir neler başaracaksınız. O zaman şimdiden kollarınızı sıvayın ve güvence sağlamak adına girişimleriniz için start vermeye hazırlanın. Göreceksiniz ki hem maddi güvencenizi hem de aradığınız huzuru bulmak ancak ve ancak sizin içinizdeki inanç ve yüreğinizdeki sabır sayesinde gerçekleşiyor. Güneş-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 24 ve 29 Haziran

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 8-9-12-13-14-17-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 4-10-11-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21

Yeniay: 17-18-19

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-5

(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER