Mynet 03.06.2012

Koç burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrine devam edecek Güneş, karşı cinsle arkadaşça paylaşımın, zeki, konuşkan ve çok yönlülüğün işaretçisi olmaya devam ediyor. Birlikte olduğunuz veya yeni tanışacağınız kişiyi gözlemlemek ancak pek de sıkıntıya gelememek bu dönemin yansımasıdır. Partnerin hayata bakış açısı, kültür düzeyi ve nelerden zevk aldığını bilmek hoşunuza gidebilir. Eğer bütün bunlar sizin kafanızın içindeki kriterlere uyuyorsa o zaman paylaşımda bulunmak size fazlasıyla zevk verir. Anlaşmak bu zaman dilimi içinde gayet önemli diyebiliriz. Ve her şeyden önemlisi arkadaşlık etmek. Kısa yolculuklar yine bu tarihler arasında fazlasıyla görülebilir. Bu yolculuklarda yeni insanlarla tanışmak size keyif katabilir. Yeni düşünceleri ve fikirleri öğrenip bunları dağarcığınıza katmak, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak zevkli olabilir. Bu süreçte önemli olan hareketliliktir. Tekdüze bir ilişki veya ağır seyreden bir aşk, sorunlu beraberlikler size zevk vermez.

Güneş İkizler burcu geçişinin Haziran ayında dört önemli görünümü var. 4 Haziran Kısmi Ay Tutulması. 6 Haziran geçmiş meselelerin üzerinde konuşulması, aksayan noktaların tespit edilmesi, farklı bir açıdan ele alınması yönünde fayda sağlayabilir. Ancak yeni bir tanışma söz konusu olursa lütfen beklemede kalınız ve gözlemde bulunmaya çalışınız. 8 Haziran ilişki konularında belli bir sıkıntı yaratabilir. Gülün dikenine katlanmak haline benzer. Kişi tatminkar bir yaşam sürmediğini veya beraberliğin pek haz vermediğini düşünerek sıkılabilir. Sakin kalmalı, bilinçli hareket edilmelidir. 13 Haziran rahatlatıcıdır. Kişi hem geçmişe yönelik hem de bugünkü durumunu ciddi bir şekilde gözden geçirerek mantıklı düzenlemelerde bulunabilir. Satürn 25 Haziranda düz seyre geçtikten sonra baskılar azalır. Ancak Ekim ayına kadar ilişkideki sorumluluk ve paylaşım anlamında dengeli davranmakta yarar var.

27 Haziran tarihine kadar etkili olacak Venüs geri hareketinin etkili tarihleri: 5, 6, 17, 21 Haziran. 5 Haziran tarihinde ilişkinizle alakalı konular üzerinde ani kararlar vermeyiniz. Bazı çıkmazlar veyahut düzenlenmesi gereken pürüzler yorucu gelebilir. Bir yandan geri hareket diğer taraftan Mars-Başak burcu geçişinin yarattığı endişeler yüzünden sağlıklı bir karar vermek kolay değildir. 17 Haziran tarihinde iç dünyanızda fiziksel ve ruhsal anlamda gelgitler oluşabilir. Kişi beraberliği konusunda gelgitli düşünebilir. Bazı meselelerin kendisini yorduğunu, yaraladığını düşünebilir. 21 Haziran tarihi hoş bir yansımadır. En azından farklı bir pencereden ilişkiyi ele almak mümkündür. Bu tarihte bir yolculuk, görüşme veya ilişkiniz yoksa yeni bir tanışma anlamında sürprizler yaşanabilir.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, genel anlamıyla eviniz ve ailevi ilişkileriniz, duygusal güvenceniz ve huzur duygunuz odak noktanız haline gelebilir. Bir koç her zaman kendi bildiği yolda ilerlemekten yanadır. O bir önderdir ve hiç kimsenin yaşamı üzerinde söz hakkı olmasını istemediğinden dolayı bu süreçte evinin güvenliği veya ev içindeki konumunun tam olarak belirlenmesi için, gerektiğinde her türlü savaşı verecektir. Bu süreçte, gerek maddi ve gerekse manevi açıdan güvence son derece kıymetli hale gelir. Bugüne dek yaşadığınız ailevi sorunlar, maddi yetersizlikler, yetişme ortamınızdaki zorluklar veya erken çağlarda güvence peşinde koşmanın sizde yarattığı etkiler ne olursa olsun, bunları olumsuz manada değil, bilakis size kattığı güç olarak görürseniz, yuvanızdaki dirlik ve düzeni sağlamanız hatta yarınlarınızı garanti altına alacak girişimlerde bulunmanız da kolaylaşır. Kendinizi eksiksiz ve tam olarak ifade etmenin yolu, alışkanlıklarınızı düzene koymak, ev içindeki ilişkileri güçlü tutmak, sizden farklı görüşlere sahip olsalar da, birlikte yaşadığınız insanları koruyup, kollamaya çalışmaktır. Etkili olan tarihler: 24 ve 29 Haziran. Özellikle 29 Haziran tarihinde dikkatli olmakta yarar var. Ailevi veya dış dünyadaki insanlar, olaylar üzerinizde baskı yaratabilir. Bu baskı doğal olarak sizi istemeden de olsa fevri çıkışlarda bulunmanıza neden olabilir. Evinizle alakalı meselelerde ve iş hayatında sakin davranmanızda fayda var. Bastırdığınız veya önemsemediğimiz durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

*SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012-5 Ekim 2012

Önce geri hareketin anlamı neydi onu hatırlayalım. Bizi ilişki mevzularında iki misli teste tabii tutmuştu. Çünkü hala halledilmemiş mevzular bulunmaktaydı. Yavaşlama ve hazmetme süreci yaşadık. Satürn, dengeli bir ilişki nasıl olmalı ve tarafsız bir bakış açısı altında bir ilişki nasıl yaşanmalı, sen ve ben demeden biz olmayı nasıl başarmalı sorularına cevap aramamızı sağladı. Beraberliğimizi sorguladık. Büyük bir resmin tamamlanmayan parçalarını aradık. İlişkide BİZ olmak için -İçe yönel ve kendini gözden geçir diyen Satürnün sesini duymak zorundaydık. Geri hareket süresince yanlışları düzeltmek için önce kendimizle sonra partnerimizle sonra da ilişkimizle alakalı konular üzerinde önemle durduk. Çünkü bu son derece gerekliydi. Kısaca ikili ilişkiler, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri ve kontratlarınız konusunda geri hareket süresince bilinçli bir şekilde ele aldık veya almaya çalıştık. Geri hareketin bitimiyle nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine karar vermiş olmalıyız. Devam eden ve temeli sağlam bir ilişkimiz varsa geri hareket süresince, ileriye yönelik kararlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Evlilik, çocuk sahibi olmak, birlikte iş kurmak gibi. Sorunlu bir ilişki yaşıyorsak geri hareket süresince edindiğiniz izlenime göre beraberliğinizi sürdürebilir veya sona erdirebilirsiniz. Diyelim ki ilişkiniz yok, geri hareket sonrası yeni bir beraberliğin başlaması mümkündür. Ancak ister geri hareket isterse düz seyir olsun Satürn-Terazi burcu seyrinde dikkat edeceğiniz en önemli nokta, evlilik veya uzun süreli ciddi beraberlik, iş ortaklığı konularında sabırlı olmak, bir arada yaşıyor olmanın zorluklarını ve sorumluluklarının bilincinde olmak, ancak gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmemektir.

26 Haziran tarihinde Aslan burcunda seyrine başlayacak olan Merkür, 15 Temmuz tarihinde geri harekete geçecek. Genel anlamıyla aşk hayatınızla ilgili her konuda düşüncelerinizi aktif bir biçimde ifade etmenizi sağlar. Kendinizden gayet eminsinizdir. Sözlerinizin dinlenmesinden ve görüşlerinizin alınmasından ve de el üstünde tutulmaktan zevk alırsınız. Tabii ki bu geçişin dikkatli edilecek noktaları bulunmakta. Sürekli kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünmemek, gerektiğinde başkalarının da görüşlerini almaktır.

Merkür-Aslan geçişinde 29 Haziran tarihi önemlidir. Genel olarak o günkü diğer enerjiler nedeniyle fevri çıkışlara yer vermemek gerekiyor. Hem aşk hem geleceğe dönük hem de yenilikleri hayata geçirebilme yönünde sizi zihinsel anlamda ateşliyor. Eğitim-iş-aşk konularında da düşünme fırsatı bulursunuz. Merkür-Aslan burcunda, iletişimde kendi bakış açınızı öne alma yönünde bir etki yaratabilir. Buna özellikle dikkat edelim. 29 Haziran sosyal ilişkiler, yeni arkadaşlıklar edinmenin işaretçisi. İçinizden geldiği gibi kendinizi ifade edersiniz. Ancak akıllıca hareket etmekten vazgeçmeyelim. Önümüze ardımıza karşımıza çıkan insanlara iyice bakalım. Böylece olumlu şekilde günümüzü değerlendirelim.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda düz olarak seyrine devam edecek Venüs, gerek yeni tanışma gerekse hayatın lezzetli yanlarının keyfini çıkarma anlamında etkilidir. Bazılarımız için tatil programı, aktivitelerde bulunmak, yeni insanlarla tanışmak, hobilerinize vakit ayırmak yönünde etkili olabilir. Devam eden ilişkinizde pürüzler aşkın sıcaklığı, erotizmin güçlenmesiyle yoluna koyulabilir. Ayrıca Satürn geri hareketinin bitişiyle bir rahat nefes alabilirsiniz. En azından artık sapla samanı birbirine karıştırmadan ne yapmanız gerektiğini kafanızın içinde belirleyebilirsiniz. Bu tarihler arasında hem geçmiş pürüzler temizlenir hem de coşku dolu bir şekilde aşkla yol alınabilir. İlişkisi olmayanlar için bu dönem gayet olumludur. Bir yolculukta, iletişimde bulunarak, bir yakınınız aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz. Ayrıca geri hareket döneminde gözden geçirdiklerinizi ve karşınıza çıkması muhtemel eskiye ait meseleleri yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz.

İŞ HAYATI VE KARİYER

7 Haziran tarihine kadar, güçlü olduğu İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, çalışma hayatınız, iletişim, haberleşme, bilgi sahibi olma ve bilgiyi gerekli alanlarda kullanma dönemi anlamındadır. İş sorununuz varsa, girişimde bulunarak çözmeye çalışabilirsiniz. Zihniniz ve bedeniniz uyarılara açık, aktif bir şekilde çalışır. Ticaret, bilgi işlem, ulaşım, satış ve pazarlama, turizm, eğitmenlik, medya, yayıncılık, yazma ve konuşmanın geçerli olduğu meslek alanlarında ikna kabiliyetiniz yükselir. İş seyahatleri genel olarak bu dönemde yoğundur. Yetenekli olduğunuz alanlarda ekmeğinizi kazanabilir, ustalaşabilirsiniz. Sağlıklı yaşamak, fiziksel açıdan formda olmak için gerekli tedbirleri almanızda yarar var. Böylece daha verimli çalışabilirsiniz. Bu dönemde kurslara katılma, staj görme, bir yandan çalışıp diğer yandan para kazanmak mümkündür. İlgilendiğiniz alanda sabır göstermelisiniz. Merak ettiğiniz konuları araştırarak, doğru bilgiye ulaşabilir ve bu bilgileri uygun alanlarda kullanabilirsiniz. İletiş ve haberleşmenin yoğun olduğu bu dönemde yakın çevrenizle ilişkiniz gayet aktiftir. Yazı ve söz aracılığıyla, medya faaliyetleri yoluyla fikirlerinizi hızlı biçimde dile getirebilirsiniz. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Haziran.

21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrini sürdürecek Güneş, genel olarak çevresel ilişkileri, iletişim, haberleşme, yolculukları, eğitim veya iş hayatınızla ilgili gözden geçirmeleri, mantıklı bir şekilde hareket etmek anlamı taşır. 6 Haziran tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda yeni çevreye alışmak veya yeni gelişmelere göre kendinizi ayarlamak, eskiyi şöyle bir gözden geçirmek yönünde faydalıdır. İş meselelerinde kafanızın içinde soru işaretleri oluşabilir. 8 Haziran tarihinde iş ilişkilerinde eğer belli bir rutinlik söz konusu olursa çabuk sıkılabilirsiniz veyahut işiniz, iş çevresi ve ilişkileri size pek zevk vermeyebilir. Hele bir alışma dönemi söz konusuysa bu durum çok daha etkilidir. Sabırlı olmakta, fevri hareketlerden kaçınmakta yarar var. 13 Haziran tarihinde iş ortaklığı, sözleşmeler, yeni iş girişimleri, devam eden iş sorunlarının bilinçli bir şekilde ele alınması kolaylaşır. En azından ne yapmanız gerektiği konusunda kafanızın içinde bir şekil belirmiş olur.

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda ilerlemesi devam edecek Mars geçişine artık iyice aşinayız. Aylardır yaptığı görünümlerle bizi, usta veya patron konumundaki kişilerle iyi geçinmeye, çalışma hayatına ağırlık vermeye, sağlığımızla ilgilenmeye çağırıyor. Özverili, disiplinli ve sorumluluklarınıza sahip çıkmamızda yarar var. Birlikte çalıştığınız insanlarla ılımlı, hoşgörülü bir şekilde bağlantıda bulunmaya devam ediniz. Çünkü iş şartlarında yaşanabilecek huzursuzluk böyle bir enerjiyle birleşti mi, kişinin sağlığını bozucu bir etki yaratabilir. Sağlık ve hijyeninize yine geri hareket döneminde olduğu gibi dikkat etmeniz lazımdır. Çalıştığınız ortamdaki düzen, intizam veya gündelik aktiviteniz esnasında kullandığınız her türlü alet ve ekipmanın yeteri kadar temiz olup olmadığı bu süreçte önemlidir. Ayrıca sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeli, beslenme düzeninize dikkat etmeli. Temiz olmayan, sağlık kurallarına dikkat edilmeyen ortamlardaki yiyecekleri tüketmemelisiniz.Mars-Başak burcu seyrinin etkili tarihleri: 5-8-21 Haziran.

YAY BURCUNDA DOLUNAY VE KISMİ AY TUTULMASI-4 Haziran saat 14:12

Sevgili Koçlar 4 Haziran saat 14:12 itibariyle 14 derece Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, geri hareketini sürdürmekte olan Venüs ve Mars ile zorlayıcı görünümler oluşturmaktadır. Tutulmanın gerçekleştiği alana baktığımızda sırasıyla, akademik uzmanlık veya yüksek eğitimle alakalı konuların, uzak şehir ve ülke bağlantılı yerleşim, yolculuk ve çalışma yaşamının, hukuk ve yasalarla alakalı davaların, gelişim ve büyüme anlamındaki gelişmelerin içsel manada sizi etkilediğini, düşündürdüğünü, hassas hale getirdiğini söyleyebiliriz. Ay Tutulmaları duyguların en yoğun şekilde ortaya çıktığı zamanlardır. Yaklaşık 6 ay boyunca bu konular üzerindeki gelişmelerin işaretçisidir. Yay burcunda oluştuğu için, ani kararlar vermenize, içinde bulunduğunuz durumun farkında olmadan, cesaretle ilerlemenize neden olabilir. Oysaki eksiklerimizin bilincinde olarak enine boyuna düşünmekte yarar vardır. Değişim isteğini gayet doğal karşılıyorum. Çünkü bu istek gelişiminiz yönünde tabii ki faydalıdır. Ancak olur ve olmazları üzerinde düşünmeden uygulamaya geçilirse sonrasında eksiklerimiz olduğunu, acele ettiğimizi, yetersiz olduğumuzu görebiliriz. Tutulmanın gerçekleştiği günlerdeki gelişmelerin dikkatle incelenmesinde, fevri çıkışlarda bulunulmamasında yarar var. Ben tutulmaları genel olarak kişinin istek ve duygusal gelişim basamaklarını çıkışı olarak gördüğümden, bu tutulmanın paragrafın en başında sözünü ettiğim konularda ve dikkat edilmesi gereken noktalara özen gösterilmesi halinde, yaşamınızı yeni bir bakış açısı ile ele anlamında olgunlaştırıcı görüyorum. Kısmi Ay Tutulması sadece yukarıdaki konularda değil, aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmelerin iyi takip edilmesini, çalışma hayatınızla ilgili meselelerin düzgün bir şekilde oturtulmasını, çevrenizle olan ilişkinizin gözden geçirilmesini, ailenizi ilgilendiren konuların tekrar ele alınmasında da etkilidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yengeç burcundaki seyri, ailenizi yakından ilgilendiren konular üzerinde duyarlı hale gelmenize neden olabilir. Ev alanı içindeki iletişimin sakin ve sabırlı olacak tarzda düzenlenmesi, dışarıdan gelebilecek etkilere karşı dikkatli olunması gerekir. Sorunlarınız ne olursa olsun aile birliğinizi muhafaza etmeye çalışmalısınız. Tepkisel davranışlarda bulunmamalı, eğer haksızsanız bunu kabul edebilecek kadar olgun ve çözüm bulmaya istekli olmalısınız. Yengeç burcunda ilerleyen Merkürün en zorlu yanı tarafsız düşünmeyi engellemesidir. Olaylara sadece kendi bakış açınızla yanaşabilir ve haklılığınız konusunda ısrar edebilirsiniz. Kısaca duygusal düşünmenin etkili olduğu bir süreçtir. Objektif düşünülerek ayarlamalar yapılırsa herhangi bir sorun çıkmaz. Bu dönemde evinizin, ailenizin güvenliği konusu önem arzeder. Sık sık bir araya gelmeniz, bütünlüğünüzü korumak adına dışarıya ser verip sır vermemeniz, kendi yağınızla kavrulmaya çalışmanız mümkündür. Geçmişte yaşanan ve ailenizi yakından ilgilendiren konular bu dönemde ev sınırları içinde görüşülebilir. Aslında bunların tümü sizi duygusallaştırıcıdır. Bu dönemi olumlu geçirmenin yolu, elbirliğinde bulunmak, ılımlı hareket etmek, olayları büyütmemektir. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 9-11-12-20-21 Haziranda gerçekleşecek. 11-12-20 Haziran günlerinde ailevi-mesleki-ilişki konularında dikkatli olmak lazımdır.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yengeç burcundaki seyri, ailenizi yakından ilgilendiren konular üzerinde duyarlı hale gelmenize neden olabilir. Ev alanı içindeki iletişimin sakin ve sabırlı olacak tarzda düzenlenmesi, dışarıdan gelebilecek etkilere karşı dikkatli olunması gerekir. Sorunlarınız ne olursa olsun aile birliğinizi muhafaza etmeye çalışmalısınız. Tepkisel davranışlarda bulunmamalı, eğer haksızsanız bunu kabul edebilecek kadar olgun ve çözüm bulmaya istekli olmalısınız. Yengeç burcunda ilerleyen Merkürün en zorlu yanı tarafsız düşünmeyi engellemesidir. Olaylara sadece kendi bakış açınızla yanaşabilir ve haklılığınız konusunda ısrar edebilirsiniz. Kısaca duygusal düşünmenin etkili olduğu bir süreçtir. Objektif düşünülerek ayarlamalar yapılırsa herhangi bir sorun çıkmaz. Bu dönemde evinizin, ailenizin güvenliği konusu önem arzeder. Sık sık bir araya gelmeniz, bütünlüğünüzü korumak adına dışarıya ser verip sır vermemeniz, kendi yağınızla kavrulmaya çalışmanız mümkündür. Geçmişte yaşanan ve ailenizi yakından ilgilendiren konular bu dönemde ev sınırları içinde görüşülebilir. Aslında bunların tümü sizi duygusallaştırıcıdır. Bu dönemi olumlu geçirmenin yolu, elbirliğinde bulunmak, ılımlı hareket etmek, olayları büyütmemektir. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 9-11-12-20-21 Haziranda gerçekleşecek. 11-12-20 Haziran günlerinde ailevi-mesleki-ilişki konularında dikkatli olmak lazımdır.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA-19 Haziran saat 18:02

Sevgili Koçlar 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burç düzlemi üzerinde oluşacak Yeniay iletişim ve haberleşme konuları ile, eğitim hayatınız, bilgilenme ve kısa seyahatler, yakın akrabalık ilişkileri anlamındaki aktivitelerin işaretidir. Çevrenizdeki her şeyle yakından ilgilenmenizi, tanımanızı, anlamanızı, öğrenmenizi sağlayan Yeniay zihinsel anlamda hızlı düşünme ve yeni insanlarla tanışma açısından zenginleştirici bir oluşumdur. Bu enerji sayesinde gözünüzden bir şey kaçmaz desek yeridir. Girişken tavırlarınızla aklınıza koyduğunuz ne varsa üzerine gidebilirsiniz. Özellikle fikirlerinizi sunabilme beceriniz son derece etkili olduğundan, her konuda söyleyecek bir söz bulabilirsiniz. Öğrenmeye hevesli haliniz ve okuduklarınızı anlama kapasiteniz sayesinde, merak ettiğiniz her konuda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeniay etkisi, rutin seyirde giden yaşamınızı renklendirmeniz, eğitim ve iş hayatınızda daha ileri noktalara gelebilmeniz, hayatın aslında ne kadar anlamlı ve şükran duyulması gereken bir armağan olduğunu anlamanız, her olaydan bir ders çıkararak bundan sonrasını planlayabilmeniz adına son derece önemli bir kuvvettir. Sizler bu güç sayesinde eğitim hayatınızdan iş yaşamınıza kadar gerek yakın gerekse uzak çevrelerde kimliğinizi ifade edebilmek ve Ben kimim? sorusuna net olarak cevap verebilmek, ihtisaslaşmak ve mesleki anlamda büyümek, düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yönlendirmek, yeni ufuklara açılabilmek ve inancınızı geliştirmek için, uzun zamandır düşündüğünüz konulardaki planlamalarınızı gözden geçirebilir eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek iş evinizin yöneticisi Merkür, etkisi altında egonuz öndedir. İsteklerinizin kabul edilmesi için kimi zaman bir çocuk gibi diretmeniz mümkündür. Bu tarihler arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda yaratıcı fikirler, güçlü ifade, düşünme kapasitesinin yükselişi söz konusu olduğundan siz Koçlar için olumlu bir dönem olabilir. İş yerinizdeki ortamla ilgili sorunlarınız varsa, bunları ön plana getirerek konuşabilir, sosyal haklarınızdan kişisel isteklerinize kadar her şeyi ortaya koyarak kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç çalışma hayatınızla ilgili düşündüklerinizi olduğu gibi ifade etme dönemi olarak faydalıdır. Tabii ki yerini ve dozunu tam olarak ayarlamanız halinde. Sosyalleşmenin ön planda olduğu bu dönemde sanatsal alanlar başta olmak üzere, spor, aktiviteler, hobilerinizden para kazanmak(iş kurmak), eğlence yaşamı, sahne sanatları, çocuklarla ilgili konular, zeka oyunları, sosyallik, moda tasarımı, grafik, iç dekorasyon, web sayfası tasarımı, fotoğraf, dans, müzisyenlik gibi meslekler yoluyla hayatınızı kazanmak ve kendinizi ifade etmek mümkündür. Bu tarihlerde yenilik anlamındaki işler ilginizi çekebilir.

PARA KONULARI

27 Haziran tarihine kadar geri hareketi devam edecek, para evinizin Venüs süresince doğaldır ki, gereksiz harcamalara dikkat etmekte yarar var. Düzenleyici Merkür 7 Haziran tarihine kadar akıllıca düşünmenizi sağlar. Yeni iş girişimleri, işe başlama, ticari, satış ve pazarlama gibi alanlarda iletişim trafiğiniz yoğundur. Bunlar ön görüşmeler, işe alışma dönemi veya daha sonra yapılacak girişimlerin hazırlayıcısı tarzdadır. 7 Haziran sonrası genel olarak ev ile alakalı ihtiyaçlar gündeme gelir. Yine temkinli olunmalıdır. İleriye dönük düşünülerek paranızı değerlendirmekte yarar var. Eğer uzun zamandır taşınmayı düşünüyorsanız 7-26 Haziran arasında ben yine de düşünmenizi öneriyorum. Hangi konuda olursa olsun duygusal değil mantıklı hareket ederek paranızı değerlendiriniz.

Bu süreçte üç önemli görünüm var. 5-6-17-21 Haziran. 5 Haziran, çalışma hayatınızla ilgili konulardaki gelir miktarının yeterli oranda olup olmadığı üzerinde belli bir gerilim oluşabilir. Şu andaki mevcut işinizden memnun değilseniz bu etki altında ani bir karar verebilirsiniz. Oysaki geri harekette beklemede kalmakta yarar vardır. Sadece durumu şöyle bir gözden geçirmenizde yarar görüyorum. İş görüşmeleriniz olursa, parayla alakalı konuları iyice öğrenin. Yaptığınız iş ile aldığınız ücret arasındaki farklılıklar sıkıntı yaratabilir.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda düz olarak seyrine devam edecek para evinizin yöneticisi Venüs, finansal konularda özgür hareket etmek istersiniz. Paranın son derece önemli bir güç olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Ancak harcama anlamında dikkatli olmanızda yarar vardır. Çünkü bazen irademizi kullanmakta zorlanırız. İhtiyaç dışı alımlar, iletişimle alakalı teknolojik ürünlere meraklılık, yolculuk, tatil gibi konularda para harcama sıkça rastlanabilir. Farkında bile olmadan bütçenizi aşabilirsiniz. O zaman gelin bu etkilerin bilincinde olarak tedbirli olalım. Parayla olan ilişkinizi en iyi şekilde belirleyeceğiniz bu dönemde, akıllıca düşünüp karar vermek kolay. Bu süreçte hangi alanlar benim için uygun derseniz, yenilikçi işler, ticaret alım satım gibi, yeni trendleri takip etmek ve uygulamak, satış temsilciliği, yeni bir ürünü pazarlamak ve satışa sunmak, müşteri ilişkileri, yayıncılık, editörlük, seyahat, otomobil tasarımcılığı, dekorasyon, imalat, nakliye, ithalat şeklinde sıralanabilir.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında
2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi
4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-9-12-13-17-18-22-23
Zayıf Enerjili Günler: 6-20-21-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 22-23
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16
Yeniay: 12-13-14
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 26-27-28
(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER