Mynet 01.02.2012

Koç burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

19 Şubat tarihine kadar Kova burcunda ilerleyecek Güneş, genel anlamıyla sosyal hayatın canlanması ve yeni arkadaşlıklar edinilmesi, kişinin hedeflerine uygun seçimlerde bulunması anlamında etkili bir seyirdir. Özgür yaklaşımlar sergilemek, bireyliğinizi ön planda tutmak ve kendinizi sıra dışı bir şekilde ifade etme arzusu yoğundur. İlişkisi olmayan Koçlar için bu enerjinin anlamı, farklı ve sıra dışı bir aşk yaşama arzusudur. Fakat bu aşk bağlayıcı, sınırlayıcı olmaktan ziyade, her iki kişinin de, ilginç paylaşımlarda bulunacağı, birbirleriyle hem aşkı hem de arkadaşlığı doyasıya yaşayacakları, çeşitli aktivitelere birlikte katılacakları, birbirlerine gerektiği zaman özgürlük tanıyacakları ama bir o kadar da, sosyal hayatın içinde görünecekleri tarzda olmalıdır. Bu süreçte genel olarak tanışmalar, bir grup aktivitesinde, bir davette, bir arkadaş aracılığıyla başlar. İlişkisi olanlar beraberlikte arkadaşlık olgusunu bu süreçte fazlasıyla önde tutarlar. Bedensel arzuların ötesinde, genel olarak düşüncelerin, ideallerin, hayata bakış açılarının paylaşıldığı bir dönemdir bu. İlişkinin özünde anlaşmak olgusu son derece kıymetlidir. Kimsenin kimse üzerinde baskı kurmasına izin verilmez. Genel olarak kendinize olduğu gibi karşınızdaki kişinin de özlük haklarına saygı duyulur. Bu süreçte çiftler arasında belli bir mesafe vardır. Ancak bu olumsuz manada değil tam aksine saygı nedeniyledir. Güven olgusu yine kıymetlidir. Ancak bu kıskançlıklar şeklinde açığa çıkmaz. Bilakis taraflardan biri bu anlamda sorunluysa, diğer taraf onunla ilişkisini noktalar. Bu süreçte sorunları olan çiftlerin birbirlerine karşı iki medeni insan gibi davranmalarında fayda vardır. Ayrıldığınız noktalar mantıklı bir şekilde gözden geçirilirse bir çıkış noktası bulunabilir. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta. 7 Şubat yeni arkadaşlıklar edinme, tanışma anlamında etkili. 18 Şubat ciddi ilişki konularında geçmişe dair bazı meseleler üzerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aranızda sorun olan sevgiliniz veya siz geri dönüş sinyali verebilirsiniz. Ancak yeni bir ilişkiye başlama, evlilik kararı alma, daha önce verdiğiniz bir kararı değiştirmek sakıncalı olabilir. Satürn geri harekette olduğu için, zaman faktörünü mutlaka göz önüne alınız.

*DERİNLİKLERİNİZLE TEMAS

3 Şubat 2012 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Neptün, ilginç ve ruhsal açıdan zenginleştirici uhrevi bir etki yaratabilir. Maddi dünyanın gerisinde maneviyatın, inancın ne kadar değerli olduğunu, insanın önce kendisini tanıması gerektiğini ancak ve ancak insanın kendisini bilmekle dışarıdaki dünya ile mücadelesinde başarılı olabileceğini söylüyor. Neptün geçişinde asıl önemli nokta Koçların yaşam hakkında tevekkül dediğimiz dayanmak, güvenmek anlamındaki ruhsallığa ulaşmalarını sağlayacak oluşudur. Neptünün etkisini idrak edebilmek için biraz daha sufi bir bakış açısıyla düşünmek gerekiyor. Geçtiği yaşam evi, zodyakta farklı bir yere sahip. 12.ev olarak bilinen bu alan, ruhsallığın ve bilgeleşmenin evidir. Burası Neptünün öz evi olduğu için, ben bu geçişin, Koçların hayatında hakikaten ruhsal anlamda çok büyük değişimlere yol açabileceği kanaatindeyim.

O sabırsız, her istediğini istediği anda yapmaktan hoşlanan sizler, bu seyir esnasında kendi özünüzü ve yaşamda durduğunuz yerin önemini, farkındalığınızı çok daha iyi algılamış olacaksınız. Hayatın mücadeleci, karmaşık hatta bazen çileden çıkarıcı yanlarını farklı açılardan ele alarak sakinlik içinde gözden geçirebilme kuvveti kazanabilirsiniz. Adanmışlık nedir? Fedakarlık kavramının kökünde ne yatar, teslimiyet içinde amaca ulaşmak nasıl gerçekleşir bütün bunları öğrenebilirsiniz. Neptün enerjisini bu alanda kullanmak için etrafınızdaki dünyayı tüm benliğinizle kucaklamanız gerekiyor. Bunu yapabilmek için sevgi olgusunu yüreğinizin içinde bir çiçek gibi büyütmelisiniz. Çünkü sevgi tüm kirlilikleri ve sahtelikleri ortadan kaldıran bir duygu. Hayatın kendi içindeki zorluklar, insafsızlıklar, kavgalar, maddi hırslar, egomuz bizi diğerlerini sevmekten çoğu zaman uzaklaştırıyor. İşte Neptün geçişinde yüreğinizin içindeki o saf çocuğu ortaya çıkarabilirsiniz. Hani o kirlenmemiş, bozulmamış, bir takım nedenlerle yok edilmemiş olan kısmınızla temasa geçebilirsiniz.

SATÜRN GERİ HAREKETİ- 7 Şubat-24 Haziran 2012

Sevgili Koçlar, 7 Şubat-24 Haziran 2012 tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek olan Satürn, iş veya özel ortaklık mevzularında yine bizi geçmişe sürüklüyor. Bazılarınız için hala halledilmemiş mevzular bulunmakta. Yavaşlama ve hazmetme sürecindeyiz. İster yeni bir ilişki isterse bitmeye çoktan yüz tutmuş bir beraberlik isterseniz hala aradığınız kişiyi bulamadığınızı düşünen biri olun, hiç farketmez. Satürn, dengeli bir ilişki nasıl olmalı ve tarafsız bir bakış açısı altında bir ilişki nasıl yaşanmalı, sen ve ben demeden biz olmayı nasıl başarmalı sorularına cevap aramanızı isteyecektir. Hala büyük bir resmin tamamlanmayan parçalarını arayacağız. Çünkü biliyoruz ki, eğer bu yolu yalnız yürümek istemiyorsak BİZ olmayı başarmak zorundayız. İşte bunu başarmamız için Satürn bize -içe yönel ve kendini gözden geçir diyecek. Geri hareket süresince yanlışları düzeltmek için önce kendimizle sonra partnerimizle sonra da ilişkimizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmamız gerekiyor. Bu son derece gerekli. Çünkü ileride bir gün, geriye dönüp baktığınızda Satürn-Terazi burcu seyrinde verdiğiniz kararların sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Onun için lütfen ikili ilişkiler, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri ve kontratlarınız konusunda bu devrede bilinçli düşünmenizde fayda var.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri-Tüm Burçlar Açısından

-Önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Koçlar 7 Şubat saat 23:54 itibariyle Aslan burcunda meydana gelecek Dolunay, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetlerinizle alakalı konularda dışa karşı kendinizi güçlü bir şekilde gösterme ve liderlik özelliklerinizi kabul ettirme anlamında baskın tavırlar sergilemenize yol açabilir. İçgüdüsel olarak bilinçaltınızdaki duygularınız sizi yönlendirmeye başlar. -Ben önemliyim, benim bakış açım doğru, isteklerim kesinkes kabul edilmeli tarzı bir havanız vardır. İşte bu güçlü duruş, hedeflerinizi gerçekleştirme, ileriye yönelik kararlar alma konusunda özgür hareket ederek, bir an önce sonucuna gitmeniz, yaşamınıza yeni bir yön çizmeniz anlamında sabırsız davranmanıza neden olabilir. Ancak önünüze çıkan fırsatlar göründükleri gibi olmayabilir. Bu yüzden doğruluğu konusunda bilgi sahibi olmadığınız konularda temkinli hareket etmek ve iyice araştırmak lazımdır. Yenilikte bulunmak için acele etmemeli, hedefleriniz konusunda içinde bulunduğunuz şartları net olarak saptamaya çalışmalısınız.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs süresince hem çevrenizle olan temasınızda hem de partnerinizle olan münasebetinizde kendinize dönük tavırlarınız ön plandadır. Sınırlanmaktan hoşlanmadığınız için, hakim taraf olmayı tercih edersiniz. Bir ilişkiniz varsa ve uzun yıllardır devam ediyorsa, oldukça renkli, birbirinizle tutku dolu bir zaman geçirmeniz mümkündür. İçgüdüsel isteklerinizi sosyal çekiliğinizle birleştirerek hem sevdiğiniz üzerinde etkili olmaya devam edebilir hem de başka gözleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Çünkü bu dönem Venüsün cinselliğe dönük ve tatmin üstüne kurulu olan titreşimleri bir radar işlevi görebilir. Kimseye hesap vermek zorunluluğu duymazsınız. Bu süreç erkek Koçlarda çapkınlığın üst seviyeye çıkması Bayan Koçlarda ise çekiciliğin yükselmesini sağlar. Bu dönemde kendi isteklerinizle meşgul olacağınız için sorunlarla uğraşmak yerine beraberliğin keyifli yanlarının tadına varmak sizin için önemlidir. Bu durumda partnerinizin ses çıkarması veya sizi eleştirmeye kalkması sizin açınızdan kaçış için bir bahane anlamına gelebilir. Etrafınızdaki seçeneklerin artması sonucu pek naz niyazla uğraşmak gibi bir niyetiniz yoktur. Açıkçası birlikte olduğunuz kişinin oldukça anlayışlı davranması gerekecektir. Genel anlamda Venüs burcunuzdan geçtiği sürelerde erotizm gücünüz oldukça yüksektir. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat tarihinde ilişkide özgürlük ihtiyacınız oldukça yüksek. Sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir. Ancak ne olursa olsun mutlaka bilinçli hareket etmenizde fayda var. İlişki sorunları böyle bir etki altında pek çözümlenmez. Çünkü problemlerle uğraşmak yerine hayatınızı sıra dışı bir şekilde yaşama arzunuz yoğundur. 15 Şubat güç ve kontrol arzunuz yoğundur. Bu durum ilişkide krizler yaşanmasına sebebiyet verebilir. 17 Şubat ilişki konularında daha özgür davranmanızı sağlar. Kimsenin baskısı altında kalmak istemezsiniz. Bu görünüm yeni bir ilişkinin gelecek şansını yükselticidir. Ancak ben yine de şöyle detaylı bir şekilde ilişkiyi mercek altına almanızdan yanayım.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında devam edecek aşk evinizin yöneticisi Güneş-Balık burcu seyri, ilişkisi sağlam temellere dayalı bir Koç için, sevdiği kişiye karşı özverili davranarak, ona yardımcı olmaya çalışarak ve empati bulunmaya çalışarak geçirdiği dönemdir. Bunun tam tersi sadece bireysel arzularını temel almaktan hoşlanan ve açıkçası ilişkisi pek umurunda olmayan bir Koç ise geriye çekilerek, kendini ele vermekten ziyade karşısındaki kişide soru işaretleri uyandırmayı tercih edebilir. Hatta kimi zaman, gizli ve yasak olanın güzelliğine kapılarak, uzun süreli olmasından ziyade, gelir geçer türü aşklar yaşayabilir.
Aşkın elinde tutsak olmak yerine güzelliklerini ve keyfini çıkarmak isteğiyle dolu olduğu için, partnerinin ne düşündüğü veya ne hissettiği onun için önemli olmayabilir. O doğasına uygun şekilde davranmaktadır ve kimliğini bu şekilde ifade etmekle kendini mutlu hissetmektedir. Bu tarihler arasında ilişkisinde sorun olan Koçların yapması gereken herşeyden önce geri planda kendilerini gözden geçirmeleri ve yanlışlarınızı dürüst bir şekilde ele almalarıdır. Beraberliği olmayanlar açısından bu dönemin anlamı farklıdır. Size farklı bir dünyanın kapılarını açabilecek, sizi kısıtlamayacak kişiye yönelirsiniz. Bu kişi hesap sormamalı, özel duygular hissettirmeli ve cinsel anlamda uç noktalara çıkarabilmelidir. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat. İlk dört tarih olumlu gözükmekte. 29 Şubat tarihi ilişkinin geleceğiyle ilgili konular üzerinde dağılmadan, bilinçli bir şekilde hareket etmeyi gerektiriyor.

İŞ VE KARİYER

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi çalışma hayatımız, sağlığımızla ilgili konularda temkinli hareket etmenize, iş ve girişim konularında yavaşlamanıza, normal zamanlara göre fazla efor sarf etmenize neden olabilir. Gerginlik, endişe, huzursuzluklar karşısında elden geldiğince iki düşünüp bir hareket etmekte yarar var. Özverili çalışmanız, eleştirilere maruz kalmanız, aşırı yoğunlukla başa çıkmanız, detaylı çalışmaların önünüze gelmesi gibi geri hareketin neden olabileceği tesirlerle başa çıkabilmenin yolu, öncelikle fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize dikkat etmenizdir. Planlanmış işleri yoluna koymakta kimi zaman güçsüzlük, isteksizlik, verim düşüklüğü yaşanabilir. Bu gibi durumlarda amacınızın farkında ve şartlara göre kendinizi ayarlayabilirseniz sorun çıkmaz. İş ortamınızda, iş ilişkilerinde bazı düzenlemeler söz konusu olabilir. Bu düzenlemeler size iki misli yorgunluk yaşatabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Eksikleriniz var mı yok mu gözden geçiriniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayınız. Yeni bir hedef tayin edip uygulamak yerine, bunun size olabilecek artı ve eksilerini lütfen iyice hesap ediniz.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Kariyer yaşamınız
27 Ocak-14 Şubat: İleriye dönük hedefleriniz. Özellikle 2 Şubat tarihindeki Venüs-Mars karşıtlığı geçmişe yönelik olarak iş ve hedefleriniz anlamındaki gözden geçirmelerin işaretçisi.
14 Şubat-2 Mart: Takıntı ve bağımlılıklarınız
2 Mart-24 Mart: İfade gücünüz
24 Mart-14 Nisan: Hayalleriniz ve beklentileriniz

Sevgili Koçlar, 27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek iş evinizin yöneticisi Merkür, dış dünya ile olan irtibatınızda destekleyicidir. Ekip çalışmaları kendinizi gösterebileceğiniz alanların başında yer alır. Gruplarla temas etmeniz ve bu gruplar içinde kendinizi gösterebilmeniz kolaylaşır. Eğer iş sorunlarınız varsa ve atılımda bulunmak istiyorsanız bu enerjiden yararlanmanızı tavsiye edebilirim. Çünkü düşünceleriniz ve sözel ifadenizdeki hızlılık, orijinallik ve sıra dışılık size plan ve projelerinizi açıklamanızda yardımcıdır. İş başvurularında bulunurken, özel yetenekleriniz olduğunu ifade edebilir veya tecrübelerinizi akıllıca sunabilmeyi başarırsınız. Sözel açıdan kuracağınız irtibatlar, mantıklı ve stratejik hareket etmek son derece önemli. Öğrendiğiniz ve bildiğiniz her şeyi diğer insanlarla paylaşım içinde olmanız da sizi başarıya götürebilecek yöntemlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Ayrıca işinizle ilgili konularda yenilikleri takip etmeye çalışın ancak başkalarının fikirlerine de kulak vermeyi ihmal etmeyin. Bu dönemde algılama yüksek ve mantıklı düşünmek gayet ön plandadır. Duygularınızdan arınarak sadece geleceğinizi düşünerek nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Merkür Kova burcu dönemi doğru seçimlerde bulunabilmenizde joker kartı gibidir. Şimdi gelelim dikkat edeceğiniz noktaya. Bildiğiniz gibi Mars, iş evinizde geri harekette. Bu durum doğal olarak tedbiri elden bırakmamanız gerektiğini gösteriyor. Yani üzerinde düşünmeden, enine boyuna araştırmadan hareket etmemeliyiz. Evet yenilikçi düşünelim. Ancak bunun bize olabilecek artı ve eksilerini de hesap edelim. Merkür Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 3 ve 13 Şubat. Bu iki tarih hedef anlamında sağlam ve geleceğe yönelik düşünmenizi sağlıyor. Özellikle 13 şubat tarihinde iş ortaklığı veya sözleşmeler anlamında geçmişe yönelik tecrübelerimizi göz önüne alarak hedef tayininde bulunmamızda yarar var.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek iş evinizin yöneticisi Merkür, sınırların belirsizleştiği, geriye çekilerek neler yapmanız gerektiğini düşüneceğiniz zihinsel açıdan sakin bir süreç olarak dikkat çekiyor. Etkilenmelere açık oluşunuz, çevrenizdeki kişilerin ruh hallerini bir sünger gibi kendinize çekmeniz, kimi zaman anlaşılmaz ve alıngan bir kişi gibi düşünmeniz mümkün. Ayrıca dış dünyadaki olayları kendi içinizde süzgeçten geçirme arzunuz bu dönemin etkileri arasında yer almakta. Bu süreç şairler, yazarlar, edebiyatla uğraşan kişiler için biçilmiş kaftan gibidir. Çünkü bu tarzda ifadelere öncülük eden bir enerji. Yalnız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, gerçeklerden uzaklaşmamak, hayalci davranmamak olmalı. Çünkü böyle bir düşünce sizin gibi atak bir kişinin aynı noktalar üzerinde takılıp kalması demek olacağından sakıncalıdır. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat. Bunların içinde en dikkate değer olanı 23 Şubat. Merkürün geri hareketli Mars ile olan zıtlaşması, iş ve sağlık anlamında zorlanmalara neden olabilir. Zihninizi arındırıcı ritüellere mutlaka yer veriniz.

BALIK BURCUNDA YENİAY

Sevgili Koçlar 22 Şubat saat 00:35 itibariyle, Balık burcunda oluşacak Yeniay başta ailevi konular olmak üzere, eviniz sınırları, ruhunuzun derinliklerindeki güzellikleri hissedebilmeniz açısından son derece kıymetlidir. Her Yeniay yeni bir tohumun toprağa ekilmesi ve sabırla büyümesinin gözlemlenmesi demektir. Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ise, siz farkında olmadan kozmik enerjilerin sizin adınıza en hayırlı olanı hazırlaması anlamına gelir. En güzel tarafı, hayatı çok daha iyimser bir şekilde algılamanızı, hissetmenizi sağlar. Bu bakış açısıyla değerlendirdiğimizde tabii ki biz insanoğlu açısından destekleyicidir. Hassasiyet ve duyarlılığınızın artışı, manevi değerlere verdiğiniz önemin yükselişi ve sevdiklerinize karşı merhamet ve sevgi hislerinizin yoğunlaşması anlamına gelen bu Yeniay, duygusal ve ruhsal düzeyde hayatın anlamını, sağlığınızın değerini, her şeyin zamanla bir şekilde halledilebileceğini fakat yaşama sevincinin hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamanızda destekçinizdir. Kendinizi daha iyi hissetmenizde, yaşamın inişleri, çıkışları karşısında güçlü durabilmenizde, endişelerden kurtularak içinizdeki manevi güce sarılmanızda size yardımcıdır. Tabii ki hepimiz farklı sorunlar ve zorluklar yaşamaktayız. Bunların kimi yanlış seçimlerimiz bazıları ise kontrolümüzün dışındaki gelişmeler nedeniyle olmakta. Bazen bütün bunlarla kolaylıkla mücadele ederken bazen de yılgınlık göstermekteyiz. Bir de sorunlar üst üste geldi mi, içinde çıkılmaz hale dönüştü mü, doğal olarak kaçacak yer aramaktayız. Fakat ne olursa olsun yine sorumluluklarımız bizimle. İşte bugünkü Yeniay sorunların tümüyle ortadan kalkmasını sağlamaktan öte, moralinizi yükseltici ve umutlarınızı tazeleyicidir. Böylece üzerinizdeki baskılardan bir parça olsun kurtulabilir rahatlayabilirsiniz.

PARA KONULARI

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesini sürdürecek para evinizin yöneticisi Venüsün seyri, girişimcilik gücünüzün ön plana gelmesi anlamı taşıdığından, para kazanma konusunda itekleyici bir faktör olarak etkili gözüküyor. Ancak Venüsü dispozite eden Mars bildiğiniz gibi geri harekette. Bu durumda yorganınıza göre bacağı uzatmakta yarar var. Evet, farkında olmadan bütçenizin sınırlarını aşabileceğinizden söz ediyorum. Çünkü bu enerji diğer konularda olduğu gibi maddi açıdan da özgürce hareket etmek arzusu içinde, kendinize sınır koymakta zorlandığınıza çoğu kere şahit oluyoruz. Koç astrolojik olarak zodyaktaki afacan çocuksu yanlarımızın simgesidir. Doğum haritasında Koç burcu hangi yaşam alanında konumlanmışsa orada özgürlük var demektir. Siz bir Koç olarak doğal yapınız gereği zaten kısıtlanmaktan pek hoşlanmazsınız. Eliniz açıktır. Dostunuza, can bildiğiniz insanlara, sevdiklerinize maddi ve manevi anlamda destek olursunuz. Ancak dikkat ederseniz ne zaman sıkışsanız yanınızda çok az insan bulursunuz. O nedenle ben para evinizin yöneticisi Venüsün burcunuzda ilerleyeceği bu süreci, kazancınızı arttırmak amaçlı faaliyetlerde bulunmanız, ancak savurganlıktan uzak bir şekilde geçirmeniz şeklinde değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Harcama alışkanlıklarınızı lütfen gözden geçiriniz. Risk taşıyan girişimlerde bulunmadan önce durup iki kez düşününüz. Dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri: 10-15-17 Şubat. 15 Şubat tarihinde iki görünüm birbirinden farklı ancak gayet önemli. Jüpiter-Chiron olumlu görünümü maddi konularda iyi niyetimizin sınırlarını belirlememizde, paramıza sahip çıkmamızda ruhsal anlamda destekleyici. Aynı gün oluşan Venüs-Pluto mücadeleci görünümü parasal konulardaki hevesliliğin işaretçisi. Kazanmak son derece önemli. Gerekirse her türlü güç ve baskı aracını kullanabiliriz. Ancak unutmayalım ki, Mars geri harekette. Bu durum iş konularında tekrar kendimizi ve durduğumuz yeri gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi 21:03
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı 16:03 Terazi burcu
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi 08:01
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi 03:38
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi 08:18

Mars geri hareketi devam ediyor

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-15-16-20-24-25-29
Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-12-17-18
Aşkta En Şanslı Günler: 7
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 27-28
Yeniay: 24-25-26
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 10-11-12
(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER