@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2013

Koç burcunda yeniay hayatınıza neler getiriyor?

Bu dönem bizi kararlı ve mücadeleci olmaya yönelten pek çok neden var. Astrolog Hakan Kırkoğlu Pudra.com'da Koç burcundaki yeniayı anlatıyor.

10 Nisan'da, öğle saatlerinde yeniay Koç burcunda gerçekleşti. En son gerçekleşen Güneş tutulması yine Mars yönetiminde olduğu için bu dönemde bizi kararlı ve mücadeleci olmaya yönelten pek çok neden var. Bu sıcak, sabırsız ve tartışmacı tutum özellikle Mars’ın Koç burcunda kalacağı 20 Nisan’a kadar çok fazla dikkat çekiyor olacak.

Koç burcunda yeniay hayatınıza neler getiriyor?

18 Nisan ve çevresinde Koç burcunun son derecelerinde yan yana gelen Mars, hayatın pek çok alanında odaklı ve sert bir tutum takınabileceğimizi göstermekte. Henüz içerisinde olduğumuz Akrep güneş tutulması dönemi özellikle bu dönemde tutkularımızı kontrol etme konusunda test altında olduğumuzu anlatmakta. Bu nedenle, Mars haritanızda hangi evde ilerlediğine özellikle dikkat etmelisiniz. Bu konularda yapacağınız değişiklikler ve adımlar sizi tek başına hareket etmeye ve koşulları cesur bir şekilde değiştirmeye neden olabilir.

Bu yeniay haritasında yan yana gelen Venüs ve Mars, aynı zamanda ilişkilerimiz ve ilişkilerimizdeki beklentilerimiz açısından da sabırsız ve kimi zaman bencilce olabilecek tutumlara işaret edebilir. Her ne kadar 15 Nisan’dan sonra Venüs Boğa burcuna geçerek daha tatminkar ve yapıcı koşullar üretse de, 20’sinden itibaren yine bu burca geçecek olan Mars, bu dönemde özellikle maddi konularda, finansal alanda daha stresli ve güvensiz koşullar getirmekte. Kuşkusuz bu durum 25 Nisan’da gerçekleşecek dolunay/ay tutulması sırasında daha belirgin hale geliyor.

25 Nisan’a kadar aktif olacak bu koşullar içerisinde, yükselen burcu su elementinden olanlar, yükselen Yengeç, Akrep ve Balık duygusal enerjisini daha başarılı biçimde kullanabilir. Bununla birlikte, yükselen Aslan, Saka ve Yay burçları için daha endişeli koşullar gündeme gelebilir.

Yükselen burçlara göre değerlendirme
Yükselen Koç’lar özellikle mesleki alanda ve gelecek hedefleri konusunda çok atılganlar, kişisel alanda yeni başlangıçlar ve sabırsızlıklar devam ederken, ev ve ailevi işlerle, toprağa ait konularla da yakından ilgilenmek gerekebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan aşırı riskli durumlar sağlık konusunda daha dikkatli olmayı gerektiriyor.

Yükselen Boğa’lar bu dönemde parasal açıdan riskli konularda daha endişeli bir süreç içerisinde olabilirler. Yakın çevre, ailevi nedenler buna eşlik edebilir. Ancak bir yandan da dah önce yaşadıkları kayıpları ya da riskli koşulları daha iyi anlamış olacaklar. Bu dönemde maddi alanda kontrolsüz bir gidiş söz konusu olabilir. 20’si sonrasında bu alanda harekete geçmek gereği doğabilir.

Yükselen İkizler bu dönemde yeni hedefler ve beklentilerin heyecanı içerisinde. Gruplar içerisinde ve sosyal alanda daha aktif bir tutum gösterebilirler. Ancak maddi konularda, özellikle 20’si sonrasında daha akılcı olmaları gerekmekte. Bu dönemde iş hayatında ve gelirleri söz konusu olduğunda ellerindekini korumaya özen gösterecekler.

Yükselen Yengeç’ler bu dönemde hayatın pek çok alanında yeni bir adım atmaya ve kendini cesur bir biçimde ortaya koymaya açıklar. Gösterecekleri cesaretle dikkatleri üzerinde toplayabilirler. Ayrıca kişisel planlar, yeni başlangıçlar ve hayatlarını daha iyi yönetebilecekleri bir dönemdeler. Ancak 20’si sonrasında özellikle maddi beklentileri konusunda onları huzursuz edebilecek gelşmeler gündeme gelebilir.

Yükselen Aslan’lar bu dönemde başkalarının görüşlerini ve bakış açılarını değerlendirme konusunda aşırı bir tutum ve tartışmacı bir konum içerisinde kalabilirler. Uzaklarla, yabancılarla ilgili yeni başlangıçlar da mümkün. Eğitimde, akademik alanda ve inançları çerçevesinde yeni adımlar var. Ancak bir yandan da onları duygusal ve özellikle ailevi yönde etkileyen koşulları daha derinden anlamak durumundalar.

Yükselen Başak’lar bu dönemde korkularını yenmek durumundalar. Son zamanlarda daha sık gündeme gelen koşullar bazı riskler almalarına ve onları tek başına hareket etmeye, karar almaya götürdüğü için endişeli olabilirler. Bu dönemde, miras, borç alacak işleri gibi ortaklı konular, yatırımlar gündemlerine daha sık gelebilir. Gelecek beklentilerini güven altına almaya bakıyorlar.

Yükselen Terazi için bu dönemde yeni değerlendirmeler ve yeni dengeler bulma arayışı söz konusu. Son altı aydır süregelen koşulların değişmesi ile özellikle ilişkilerinde yeni bir karar aşamasındalar. Ancak tek başına hareket etmeleri pek kolay değil. Bu dönemde gerek evlilik ve eve ait konular, gerekse iş alanında yeni deneyimlere açık durumdalar.

Yükselen Akrep’ler bu dönemde özellikle onları iş hayatında meşgul eden ve fiziksel açıdan yoran konulara, sağlıklarına daha duyarlı olmak durumundalar. İş koşullarında yeni adımlar var ancak bu arada uzaklarla ilgili olabilecek yenilikler de yapabilirler. Bu bir yandan da ailevi nedenler yüzünden söz konusu olabilir.

Yükselen Yay’lar bu dönemde kendilerini daha yaratıcı ve girişimci bulabilirler. Tek başlarına gösterdikleri cesaretle öne çıkabilecekler. Çocuklarla ilgili konular ya da aşk hayatlarına yansıyan hareketlilik onları daha hareketli kılıyor. Ancak duygusal alanda yorucu, bağlayıcı ve kimi zaman kriz çıkaran koşulları da iyi yönetmeleri gerekmekte.

Yükselen Oğlak’lar bu dönemde hayatlarının kritik konularında son derece dikkatli adımlar atabilirler. Bu durum özellikle evlilik hayatı, eve ait konular ve ortaklaşa alanda onları zorlamakta. Karşıtlıklar ve muhalefet söz konusu. Davalar, tartışmalar ilişkilerde yeni bir tutumu zorunlu kılıyor. Bu dönemde ev hayatında hem bitişler hem de yeni başlangıçlar var.

Yükselen Saka’lar bu dönemde yakın çevrelerinde ve iletişim içerisinde oldukları alanda daha bağımsız ve tek başlarına hareket etme konusunda kararlılar. Zihinsel konularda aktif olabilirler ancak tartışma yaratan koşullar içerisinde daha dengeli olmaya özen göstermeliler. İşe ait konular, zaman alan uğraşlar ve ailevi nedenler bu dönemde daha yorucu olabilir.

Yükselen Balık’lar bu dönemde yeteneklerini ve cesaretlerini ortaya koyarak kendilerine yeni gelir kaynakları elde edebilirler. İş hayatına ait başlangıçlar onlara yeni bir dönem açmakta. Ayrıca bu dönemde harcamalarını da daha iyi yönetmek durumundalar. Para hızlı biçimde gelebileceği gibi, hızla da harcanabilir. Bu dönemde onları ev ve ailevi alanda mutlu edecek deneyimler, çocuklarla ve yaratıcı konularla ilgili uğraşlar da var.

Hakankirkoglu.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER