Mynet 04.02.2013

Kova burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

KOVA BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Kova burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ilk hafta boyunca, maddi konularda hayallerinize uygun bir iş arayışı ön plandadır. Huzurlu bir şekilde ekmeğinizi kazanmak, harcamak istersiniz. Sıkıntıya pek gelemezsiniz. Hele borç harç meseleleri, ilişkideki sorunlar veya genel olarak yorgunluk gibi tedirgin edici konulardan bir hayli uzak durmaya çalışırsınız. Bu arada yardıma ihtiyacı olan kişiler sizden destek isteyebilirler. Bu kişilerin size olan yakınlığı ve sizin hayatınızdaki önemine göre elinizden geleni yaparsınız veya duymazlıktan gelebilirsiniz. Risk altına bu devrede girmek yanlış olur. Paranıza sahip çıkmanızda yarar var. Mistik faaliyetler, ritüeller, ruhsal danışmanlık, psikiyatri alanındaki meslek sahipleri için gelir sağlayıcı bir dönemdir veya siz bu işlere yönelebilir, bütçenizde yer ayırabilirsiniz. Sanatsal konular, yaratıcılık, hayale dayalı işler için uygun bir zamandır. Şubat ayının ikinci haftasında hem ilişki hem fiziki anlamda kendinizdeki yenilenmeyi, değişimi nasıl da sevinçle karşılayacaksınız kim bilir? Burcunuzdaki Yeniay sizi bir hayli tazeleyecek ve hayata umutla sarılmanızı, canlanmanızı sağlayacaktır. Girişim, arkadaşlık ilişkileri, özel hayatınızla ilgili konularda gayet olumlu bir hafta. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketinde mali konularda ve her anlamda şöyle bir sakin olmak, yavaşlamaları doğal saymak lazım. Ani kararlar vermeyiniz. 26 Şubat sonrası işleriniz başarıyla sonuçlanır. Elinize toplu bir para ulaşabilir ve işleriniz açılmaya başlar.

AŞK VE İLİŞKİLER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş değişime gayet açık bir yüreklilikle katılmanız, yeniliklere hevesli bir şekilde yanaşabilmeniz mümkündür. Siz Kovalar zaten düşüncelerinize, hayatı ele alış biçiminize her zaman önem verirsiniz. Bağımsızlığınızı kimsenin tekeline bırakmaya niyetiniz yoktur. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların özgürce yaşamaları gerektiğini düşünürsünüz. Bu yüzden haksızlıklar karşısında dayanamazsınız. Büyük buluşların özgün sahipleri olarak kendinizle gurur duymalısınız. Objektif ve tarafsız bakabilen Kovalar bu süreçte yenilikleri uygulamak, eskiyi geride bırakmak için harekete geçmelidirler. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat.

Sevgili Kovalar 2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs dönemi çevresel ilişkilerde, aşk hayatınızla ilgili konularda, paylaşım ve yenilik anlamındaki gelişmelerde şanslı bir zamanın işaret eder. Özgürlüğünüz, bireylik duygunuz, insanlarla olan irtibatınız, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanız mümkündür. Arkadaşlarınızla paylaşım, çevrenizle temasınız bu süreçte ön plandadır. Fikir paylaşımlarında bulunmak, sosyal medyada güçlenmek, değişime açık bir yüreklilikle katılmak sizin için kolaydır. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla karşılaşırsınız. İdeallerinizi gerçekleştirmek arzunuz yoğunlaşır. İnsanlar sizi ilgiyle takip ederler. İlgi çekici bulunursunuz. Düşünülmemiş, sıra dışı işler, uğraşılar, hobiler, kültürel faaliyetler, çocuklarla ilişkiler bu dönemde etkilidir. Başkalarına göre farklı özelliklerinizle öne çıkarsınız. Kimseye baskıda bulunmaz, size de aynı şekilde yanaşılmasından hoşlanırsınız. Şubat ayının ilk on günü sizler açısından bilhassa olumlu gelişmelere işaret olacaktır.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde şansınız oldukça yüksek. Yenileştirici, canlandırıcı, keyiflendirici gelişmeler sizinle olacaktır. Çevreniz sizi el üstünde tutacaktır. İstediğiniz bir konuda veya alanda başarı elde edebilirsiniz. Tanıştığınız insanlar, bir araya geldiğiniz kişiler sizi hayranlıkla izlerler. Yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Çevreniz genişler. Yaptıklarınız beğenilir. 7 Ocak tarihinde, aşkta şansınız ikiye katlanıyor. Yeni bir aşka, işe, uğraşıya, aktiviteye adım atabilirsiniz. İki ayrı alanda veya işte başarı kazanabilirsiniz. Fırsatlar sizden yanadır, başarı sizinledir, güzel sürprizler keyiflendiricidir. Hayatın güzelliklerini hissedersiniz. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde mesleki konularda sabırlı olmalı, ciddi çalışmalı, sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Temmuz ayına kadar yoğunluğunuz yüksek olacak. Ancak bu yoğunluk ve baskıya isyan etmeyiniz. Çünkü gelişiminiz için bunlar gereklidir.

İŞ VE KARİYER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, kariyer hayatınız, çevrenizle olan bağlantılarınız hem de finansal konularda dayanma gücümüzü azalttığı gibi, savaşmak ve mücadele etmek yönünde bizi güçsüz bırakabilir. Balık burcunda ilerlemesi hedefe direkt olarak varmak yerine, hedefin etrafında dolanarak zaman kaybetmek anlamına da gelir. Bu dönemde esasen dikkat edilmesi gereken nokta, kimlerle parasal alışveriş içinde olmamız gerektiğini bilmek ve kazancımızı akıllıca değerlendirmektir. Birilerine güvenerek nasıl alırım diyerek para kaptırmayalım. Bizi iyi niyetimizi kullanmalarına izin vermeyelim. Söz ile değil sözleşme ile işlerimizi bağlayalım. Yanlış kararlar vermeyelim. İş, girişim ve finansal konularda önümüzü tam net görmeden, hayali umutlar içine girmeyelim. Harcamalarımıza dikkat edelim. Şimdi beraberce Mars geçişinin önemli görünüm tarihleri inceleyelim. Bu etkilerin ışığında süreci daha net anlamış oluruz. Ben bu sürecin özellikle sanat, mistik uğraşılar, şifa alanında çalışanlar için olumlu kazançların işaretçisi olduğunu söylemeliyim.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, iş hayatında kazancınızı doğru alanlarda değerlendirin. Kimlerle iş yapıyorsanız işinizi sağlama alın. Bildiğiniz işlere bakın. Fikir sahibi olmadığınız işlere kalkışmayın. Paranızı peşin alın, size verilen ve sizin verdiğiniz sözlere dikkat edin. 10 Şubat tarihinde elinize geçecek paraları gerçekçi bir şekilde değerlendirin. Karşınıza çıkabilecek fırsatların size ne getireceğini veya ne derece doğru olduğunu bilerek, tartarak hareket edin. 15 Şubat tarihinde kazandırıcı ve hedefinize uygun işler, girişimler söz konusu olabilir. Bunların hepsi azimle çalışmayı, ilerisi adına düşünerek mücadele etmeyi gerektirir. Kendini bilen, yolunu belirlemiş Kovalar için olumlu bir tesirdir. Geleni değerlendirmek lazımdır. Dağınık ve hassas Kovalar için, haydan gelen huya gider misali durumlar söz konusudur. 16 Şubat tarihinde, rahatlatıcı, en azından üstünüzdeki baskıları bir parça azaltıcı bir enerji devrede olacak. İşinize dört elle sarılabilir, paranıza sahip çıkabilirsiniz. Bu tarih itibariyle Merkür gölgeli günleri başlayacak. Maddi konularda yavaşlayacağız, düşüneceğiz. 26 Şubat tarihi, daha önce yapılmış, düşünülmüş işlerin önümüzü gelmesi ve bunların tekrar ele alınması yerinde olur. Acil kararlar verilmemelidir. Bu tarihte Venüs Balık burcunda seyrine başlayacak ve size mali açıdan şans ve bereket getirecektir.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Kovalar 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda gerileyecektir. 16 Şubat tarihi, gölgeli günlerinin başlangıcıdır. Bu tarih itibariyle sizler, bütçenizi, içinde bulunduğunuz şartlar çerçevesinde gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Yatırım düşünüyorsanız, piyasanın durumuna bakınız. Benim tavsiyem geri harekette araştırmanız, beklemeniz ve geri hareketin gölgeli günlerinin sonunda kararınızı uygulamanızdır. Acelemiz yok. Zaten Balık burcundaki Merkürün özünde acele yoktur. Dağılmak, kararsızlık, rehavet, çelişki, hayalcilik yer alır. Bu olgulara dikkat edilirse, yanlış yapılmaz. Ayrıca yön değiştirmek, karamsar veya tam tersine aşırı iyi niyetli düşünmek sakıncalıdır. Elimizde olmadan duygularımız bizi yönlendirebilir. Düşüncelerimiz sık sık değişebilir. Birilere söz veririz, tutamayabiliriz. Lütfen bunlara dikkat edelim. Tedbirli olmayı bilelim. Kırılganlık, amacımızın farkında olmamanın, duyarlılığın bizi esir almasına izin vermeyelim. Geri hareket dönemleri genelde hep yanlış yorumlanıyor ve tedirginlik yaratıyor. Oysaki içe yönelim ve kendini gözden geçirme sürecidir. Fakat insanoğlu her tersliğe bir mazeret bulur misali, bu dönemde olan biten ne varsa, geri harekete yükler. Geri hareket mazeretimiz değil, kendimize bakışımız, yönelişimiz, dikkat edişimiz, gözlem altına alış sürecimiz olarak görülürse, akıllıca değerlendirilmiş olur. Bazen olanlar da, hayrımızadır. Kaldı ki, 26 Şubat tarihinde Venüs Balık burcunda seyrine başladığında kısmetimiz açılır, destek görürüz, paramız bereketlenir. Şu sürece kaygılı değil, hayırlısını isteyerek güzel bir niyetle ve farkındalıkla adım atalım olur mu?

PARA KONULARI

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, parasal kazançlarınız başta olmak üzere parayı harcama şeklinizle de yakından ilgilidir. Ayrıca aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, aşka bakış açınız, aşkın hayatınızdaki önemi üzerine düşünmenin de belirtecidir. Öncelikle şu para konusuna bir bakalım. Merkür Balık burcunda akılcı düşünmenin önüne geçer. Hassasiyeti yükseltir. Detaylar göz ardı edilir. Üzerinde analiz yapılmadan, araştırılmadan verilen yatırım kararları, borç alımları, kredi ve harcamalar problem çıkarabilir. Bizim yapmamız gereken, neye yatırım yaptığımızı, neye para harcadığımızı bilmektir. Uygulanabilir hayallerin peşinden gitmek tabii ki güzeldir. Ancak bir varsayımla yola çıkmak, nasılsa ödenir, halledilir demek yanlış olur. Alacağımıza vereceğimize dikkat etmeli, borçlarımızı zamanında ödemeliyiz. Aşk hayatımızla ilgili konularda da etkisi var demiştik.

Sözgelimi tanıştığımız kişinin mali durumu, iş hayatı, borcu harcı var mı, bu konularda doğru mu konuşuyor, yalan mı? bunları bilmek lazım. Çocuklarımızla ilgili konularda da sözgelimi küçük yaşta ise, biriktirmeye özendirmeliyiz. Çocuk sahibi olmayı düşünürsek, mali gücümüzün çok önemli olduğunu bilmeliyiz. Bu dönemde mistik çalışmalar, sanatla alakalı işler, şifa, danışmanlık gibi alanlardan para kazanabiliriz. Yeteneklerimizi becerilerimizi para kazanmak amaçlı geliştirmemizde yarar var. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar etkilidir. 16 Şubat itibariyle yukarıdaki hususlara dikkat ederiz. 26 Şubat tarihinde Venüs Balık burcunda seyrine başladığında sizlere mali anlamda şifa ve bereket getireceğine inanıyorum. O nedenle Merkür geri hareketinin çok fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Genelde tedbiri elden bırakmıyorsa, dikkatli bir kişiysek problem çıkmaz. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-9-10-13-14-18-19-28

Zayıf Enerjili Günler: 3-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11-12

Yeniay: 8-9-10

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 23-24-25

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER