Habertürk 01.08.2011

Kova burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay kovalara, iş ve parasal konularda sakin, sabırlı ve mantıklı olmaları gerektiğini söylüyor.

KOVA

Kova burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Kova Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos tarihinde yöneticisi olduğu Başak burcunda geri hareketine başlayacak Merkür, özellikle işinizden elde ettiğiniz gelirler, otoritelerle olan ilişkinizi, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili meseleler gibi geniş bir alanda yaşanabilecek yavaşlamaların, yanlış anlaşılmaların işareti olduğu gibi, duygusal ve ruhsal açıdan belli bir miktarda güvensizlik yaratıcı olabilir. Özellikle iş, parasal ve paylaşım gerektiren konularda 27 Ağustos tarihine kadar sakin, mantıklı ve sabırlı olmak faydalıdır. Aynı gün başlayan Mars Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda ve yakın çevrenizle ilgili mevzularda hassas tepkilerde bulunmaya müsait olursunuz. Aslında bu hassasiyet kendinize ait sınırları koruma ve kollama gayretinizdir. İş, sağlık, iletişimle alakalı konularda huzursuzluk, dış etkilere açık olma, özgüven zayıflığı görülebilir. Yapmanız gereken kendinize ve yeteneklerinize inanmaktan vazgeçmemeniz ve mantıklı düşünmeye çalışmanızdır. 8 Ağustos tarihinde Merkür Aslan burcuna dönerek geri hareketini sürdürecek. Geri hareketin bu burçtaki etkisi sizin açınızdan ilişki konularında, iş ortaklıklarında geçerlidir. Eşlerin birbirlerine karşı anlayışlı olmaları, bencil davranmamaları gerekiyor. Yeni başlayan ilişkilerde ise her iki tarafın da birbirini tanımadan acil bir karar vermemeleri lazım. Yani bu demek oluyor ki, Başak burcundaki geri hareketle Aslan burcundaki geri hareketin etkileri birbirinden farklıdır. 22-23 Ağustos Venüs ve Güneşin Başak burcundaki seyri, Merkürün geri hareketinin bitmesine yakın olduğu için tabii ki iş hayatı, paylaşımlar ve maddiyatla ilgili işleriniz hususunda biraz daha sabırlı olmanızı gerektiriyor. Nitekim 27 Ağustos tarihinde geri hareket sona erdiğinde bu enerjilerin olumlu yansımaları sizlere ulaşacaktır.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcu seyrini yaşayacağız. Bu süreç, öncelikle kendinizi, ilişkinizin hayatınızdaki önemini iyice belirlemeniz ve aynı şekilde sevdiğiniz kişiyi gerçekçi manada gözden geçirmeniz anlamında önem taşır. Her iki taraf da, eksiklerinin farkına vararak dürüst bir şekilde hareket ederse ve ilişkisine sahip çıkarken öz benliğini kaybetmeden, birbiriyle inatlaşmadan biz olmayı başarabilirse hakikaten faydalı bir dönem geçirilmiş olur. Burada bir önemli husus, partner adayının veya birlikte olduğunuz kişinin sizden farklı olan yönlerini tespit etmektir. O bu süreçte -Ben güçlüyüm, hakimim tarzında kendini ifade edebilir, hatta kabul ettirmeye çalışabilir. Ancak bunu yaparken, sizin de gücünüzü görmek isteyecektir. Birbirinizle ortak bir nokta ve duyguda buluşmanız için her ikinizin de birbirinize öğretecekleriniz olduğunu kabul etmeniz gerekir. Bu süreçte dengeleme son derece önemlidir. Eğer sizin beraberliğinizde bu dönemde böyle bir dengeleme oluşmuyorsa bir taraf adil davranmıyor demektir. O zaman oturup düşünmeli ve bir karara varılmalıdır.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs, aşk hayatınız ve özellikle ciddi ilişkinizle ilgili konularda, sizin istekleriniz ve hayata bakış açınızla partnerinizin sevgiye yaklaşım tarzı arasındaki dengenin sağlanması zamanıdır. Bu enerji genel olarak, egonun yükselişi ve kişinin kendi beklentileri konusunda hırslı davranması anlamına gelir. Aynı durum, partneriniz açısından da geçerlidir. Ancak unutmayalım ki, Ağustos ayı Merkür geri hareketinin etkili olduğu bir zaman. Geçmişe ait meselelerin gündeme gelmesi, eski bir ilişkinin kendini yeniden hissettirmesi, partnerin baskın tavırları söz konusu olabilir.

İlişkisi düzgün yürümekte olan çiftler açısından bu dönem, beraberliğin geleceği, huzur ve mutluluğunuz adına elbirliğinde bulunmanız kolaydır. Her iki taraf da, beraberliğin güçlenmesi adına neler yapılması gerektiğini gayet iyi bilir. Siz ilginç ve sıra dışı hallerinizle partneriniz de size karşı oldukça sıcak, samimi şekilde davranabilir.

İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönem, her ne kadar zorlu gibi gözükse de eğer birbirinizi gerçekten seviyor ve değerli buluyorsanız sorunlarınızı kolayca çözebilmeniz mümkündür. Nasıl mı? Daha dikkatli ve ılımlı davranarak. Böylece eksileri artıya çevirmek kolaylaşır. İnsan iradesi, sevgi ve inancı sayesinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilir. Yeter ki hırsına yenilmesin ve dürüst yüzleşmelerde bulunarak gerçekçi düşünsün. Eğer bir beraberlikte kişi sadece kendine yönelik düşünüyor ve herşeyde ben diyorsa, karşısındaki kişi melek olsa, yine de anlaşmak mümkün değildir. O zaman kalkıp, Merkür geri hareketini, Venüsü suçlayabilir miyiz? Tabii ki hayır. İlişki bir sorumluluktur. Tek taraflı yürütmek kendinize işkence olur ki, bunun hiçbir mazereti yoktur. Merkür geri hareketi her ikinize de şunu söylemekte ve şu sorulara cevap bulmanız gerektiğini bildirmektedir. Siz gerçekten bu ilişkiyi sürdürmeye kararlı mısınız? Birbirinizi iyi tanıyor musunuz? Hangi konularda anlaşamıyor hangi mevzularda çatışıyorsunuz. İşte bu sorulara gerçekçi bir şekilde cevap vermek gerekiyor. Ayrıca gerek Venüs Aslan burcu seyri gerekse Merkür geri hareketi ve diğer tüm etkiler, varolan sorunların veya üstü sıvazlanan her türlü problemin tetiklenmesi anlamına geldiğinden şimdi oturulup iyice bir düşünülmelidir.

İlişkisi yeni başlayacaklara veya daha önceden aralarında sorun olup tekrar bir araya gelmek isteyenlere sözüm şudur ki, aranızdaki her şeyi dürüstçe ele alınız. Dogmatik, kendini beğenmiş, hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınınız. Ani evlilik, uzun vadeli ilişki veya boşanma ayrılık gibi keskin kararlar vermeyiniz. Sabırlı bir şekilde zamanı geçiriniz. Birbiriniz hakkında gerçekçi bir gözlemde bulununuz.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

-Cinsellikle alakalı olan herşey (seksüel tecrübeler)
-Kanuni işler, örgütlenmek, kalıcı değişiklikler(yaşamınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz),
-Bitişler ve yeni başlangıçlar, mistik konular, hayat ve sağlık sigortası, gizli işler,
-Merak ettiğiniz konularda iz sürme ve öç alma gibi kavramlar,
-Cinselliğin duygusal tatmin ve değişik amaçlarla kullanılması, hırslar, yüksek idealler
-İlişkinizdeki paylaşımlar, birbirinizle olan bütünlük duygunuz.
-Tutkularınız, duygusal bağımlılıklarınız
- Bankalarla alakalı kredi işlemleriniz ve her türlü maddi konu
- Sigorta, vergi, miras, nafaka, hisseli paralarla ilgili mevzular
-Eşinizin parası veya iş ortaklarınızla alakalı her türlü para konusu

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

- Evlilik veya uzun süreli ciddi ilişkiler
-İlişkilerin ciddiyete dönüşme aşaması
-İlişkide dengelerin yerine oturtulması adına her türlü konu
-İlişkilerde görüş farklılıklarının saptanması aşaması
-Yeni bir ciddi ilişki kararı alma veya boşanmaya karar verilmesi
-Karşıt görüşteki insanlarla olan iletişiminiz
-Birebir ilişkilerdeki bağlılık ve ciddiyet
-Yeni yapılacak kontratlar(iş-ev veya v.b)
-Yasal konular

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Kovalar 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, dış dünyadaki kimliğiniz ve yaşamınızla alakalı mevzularda alabileceğiniz yeni kararların göstergesi olarak önem taşıyor. Bu etki altında gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz son derece önemli. Öncelikle davranışlarınızdaki netlik, yeni girişimlerde bulunurken dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışmanız gayet yararlı. Yaşam yolunda iradenize sahip çıkarak, kimlik duygunuzu dış dünyada tutarlı bir şekilde ifade etmek adına mantıklı olmak durumundasınız. Duygularınızın sizi esir altına alarak felç etmesine izin vermemeli, güven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmalı, korkularınızdan arınarak özgüvenli bir şekilde hareket etmeniz lazım.

Amaçsız bir halde, gerginlik içinde, ne yaptığınızı bilmez bir vaziyette kararlar almaya çalışmak yanlış olabilir. Öncelikle dış dünyadan kendinizi soyutlamadan, başkalarıyla ortak paylaşımlarda bulunmaya devam etmelisiniz. Bugünlerde ne durumda olursanız olun, insanlara karşı katı, agresif ve bencil tavırlar içinde olmayınız. Gerektiği zamanlarda esneklik göstererek anlaşmaya gönüllü olduğunuzu ifade edebilmelisiniz. Böylece dolunayın sert etkilerinden korunabilir, güçlü bir şekilde hayata karşı durabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, kariyeriniz ve çalışma yaşamınızın gündelik temposuyla alakalı konularda birebir etkili bir seyirdir. Karar aşamasında olduğunuz bir dönemde iseniz veya kafanızın içinde uygulamayı düşündüğünüz plan ve projeleriniz varsa, bu dönemde meydana gelebilecek belirsizlikler veya farklı nedenler yüzünden, uygulamada zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için özellikle ilişki ve ortaklık konular üzerinde meşgul olması doğaldır. Bu nedenle kişi özellikle sağlığıyla yakından ilgilenmeli, ayrıca iş hayatının kendi içindeki tuhaf hallerini mantıklı bir şekilde gözden geçirmelidir. Normal zamanlara göre fiziksel manada güçsüzlük veya aşırı duyarlılık görülmesi gayet normaldir. Bu enerjinin sadece sizin üzerinizde değil, diğer burç mensuplarının yaşamlarında da etkili olabileceğini düşünerek, herhangi bir olumsuzlukta hemen umutsuzluğa düşmemeniz, kendinize bu kadar çok yüklenmemeniz faydalıdır. Mesleki anlamda hırsla öne atılmanın, yeniliklerde bulunmanın zorlaştığı bu tarihlerde, bir de Merkür geri hareketini hesaba katarsak, gecikmeler, beklenmedik durumlar oluşması mümkündür. Bu durumda isteklerinizi dolaylı yollardan elde etmeye çalışabilirsiniz. Kimi günlerde fiziksel dürtüleriniz nedeniyle duygusal tepkilerde bulunabilir, bazen de tam tersine her şeyi içinize atabilirsiniz. Sizler genel olarak iş hayatında dönüşüm ve yenilenmek adına hırslı davranabilen kişilersinizdir. Profesyonel yaşamınızda tüm enerjinizi amaca yönelik tarzda kullanabilir, diğer kişilere kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Fakat bir önemli özelliğiniz de, ortamınızdaki şartlara boyun eğip hedeflerini gerçekleştirmek yerine kendinizi akışa bırakmanızdır. İşte Mars gezegeninin Yengeç burcu seyrinde bu tip reaksiyonların görülmesi, durgunluklar yaşanması, eski sorunların kendini yeniden hissettirmesi ve bunların çözümlenmesi adına gerekli saptamaların yapılması, eğer gerekiyorsa acil olanlara müdahalede bulunulması şarttır.

Bu yıl Merkür geri hareketi Başak ve Aslan burçlarında etkili. Başak burcundaki geri hareket, gölgeli günleri dahil olmak üzere 28 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında önem taşıyor. Bulunduğunuz ülkede yaşanabilecek sorunlar, çalıştığınız sektörün kendi içindeki sorunları maddi-manevi sıkıntılar, bir türlü sona ermeyen problemler nedeniyle huzursuzluk yaşanabilir. Ancak çaresiz olmadığınızı biliniz. Eğer amacımız ilerlemek ve iyi bir noktaya gelmek ise, moralinizi yüksek tutmaya çalışmanız şarttır. Yani gelişmelerin sizi yılgınlığa düşürmesine izin vermeyiniz. İş çevresindeki kişilerle ilişkinizi düzgün tutunuz. Etrafınızdaki kişilerin küçük oyunlarının üzerinde durmak yerine yarım kalan tüm işlerinizi bitirmeye çalışmak ve kendinizi geliştirmeyi sürdürmek gayet faydalıdır. Eğer başka bir iş düşünüyorsanız, incelemelerde bulunmak, işinizle alakalı yenilikleri takip etmek, araştırmak gayet yerinde olur. Gereksiz yollar ve yöntemler denemek yerine, bir şeyin kökünden halledilmesi için ne yapılması gerekiyorsa onun üzerinde durunuz. Yetenekli olduğunuz konuları gözden geçirerek, etrafınızdaki insanları bilginiz ve çalışmalarınızla susturabilirsiniz. Eğitim, yabancı dil, ilişkiler, gelişim konularına ağırlık vermek, hangi alanda ilerlemek istiyorsanız staj, kurs, pratik kazanma gibi eğitsel çalışmalarda bulunmak gayet faydalıdır. Güçlü insanlarla konuşmak, eğer yurtdışı düşünüyorsanız o konuda her türlü incelemeyi yapmadan harekete geçmemek lazımdır. Ortaklık konularında dikkatli olmak, el sıkışmadan önce durumları mercek altına almak gerekir.

PARA KONULARI

Merkürün iki ayrı burç üzerindeki (Başak-Aslan) geri hareketi, gölgeli günlerini de hesaba katarsak 28 Temmuz-3 Eylül arasında etkilidir. Maddi işbirliğiniz, eş kaynaklı gelirleriniz konusunda uyumlu, anlaşmaya açık şekilde hareket etmenin, acil kararlar almamanın, menfaatlerinizin farkında olarak ilişkilerinizi düzgün seyirde sürdürmeniz gayet yerinde olur. Ayrıca bu tarihler arasında yapılacak görüşmelerde para konusunda acele etmemeniz, öncelikle karşınızdaki kişileri tanımaya çalışmanız, sözlü ve yazılı anlaşmalarda, sözleşmelerde her maddeyi sıkı sıkıya kontrol etmeniz gerekir. Özel hayatınızla ilgili mevzularda ise, partnerinizin kaynaklarını kullanma biçimini, maddi durumunu, yakın akrabalarıyla olan ilişkisini gözden geçiriniz. Birbirinizle dürüst bir biçimde konuşunuz. Sırf uyumlu olmak adına, gereksiz taahhütlerin altına girmeyiniz. Şehir dışı görüşmelerde özellikle yabancılarla alakalı işlerde paranızı iyi kontrol ediniz. Başkalarının parasını idare eden bir kişi iseniz iki misli dikkat ediniz.

Yazılı anlaşmalarda, bankalarla alakalı tüm işlerde dikkatli olunuz. Yaşanması mümkün olan zorlukların, gecikmelerin, hesap hatalarının kısaca ayağınızı yorganınıza göre uzatmamanın sıkıntısını yaşamamak için bilinçli düşünmek şart. Çıkarlarınızın farkında olmayı ihmal etmeyiniz. Hesaplarınızı sürekli kontrol ediniz. Disiplinli hareket etmenin önemli olduğu bu geri harekette dağılmamanız önemlidir. Eski borçlar, hukuki sorunlarınızla ilgili, nafaka, hisseli paralar, miras gibi mevzularda ince eleyip sık dokumaya çalışınız. Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmayınız.

Aksaklıkları mercek altına alarak düşündüğünüzde daha önceden fark edemediğiniz birçok olguyu saptamanız bu süreçte mümkün olabilir. İş ortaklığınızla alakalı parasal bölüşümle ilgili sorunlar adına yeni bir adım atmak yerine her iki taraf ta durumları tekrar tartabilirse, geri hareket sona erdiğinde bütün bunları çözebilmeniz gayet kolay olabilir. Eşinizin maddi geliriyle alakalı problemlerde ise ona destek olmanız, birlikte çözüm bulmaya çalışmanız veya bütçenizi yeniden kontrol ederek yapılması gerekenleri tespit etmeniz gayet faydalıdır. Hele böyle bir zamanda hiç düşünmeden kredi, borç alımı gibi bir girişimde bulunmamalısınız. Öncelikle durumunuzu gözden geçirmeli ve bu fikrinizi mümkünse geri hareketin gölgeli günlerinin bitimi olan 3 Eylül sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz. Başkalarının parasını işletmekte olan birisi iseniz, yine son derece dikkatli olmaya çalışmalı, yatırım gibi konularda uzman kişilerle görüşerek planlamada bulunmalısınız. Şunu unutmayınız ki, geri hareket dönemlerinde herhangi bir konuda yeni bir girişim başlatmak, anlaşmaya çalışmak, yürürlüğe sokmak oldukça güçtür. Sakin bir şekilde beklemede kalarak düşünmek gayet faydalıdır.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, para-ilişkinizdeki paylaşımlar-cinsel deneyimler-sırlarınız-bölüşülen kaynaklar konularında mevcut durumun gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Başak süreçlerinde genel olarak öngörülü olmak, şartlara göre geleceği görebilmek önemlidir. Nitekim Venüsü dispozite eden(güçlendiricisi)Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, şöyle geçmişi ele almak gayet faydalıdır. Tabii ki, mükemmeli isteyen ve buna ulaşmak için mücadele eden insan, bu dönemdeki yavaşlamalar, uyarılara açık olmak, sinirlilik, kurallara uyma zorunluluğu nedeniyle huzursuzluk duyabilir. Bir ilişkiden(iş veya özel) ne beklediğini, paylaşımlarını gözden geçirme gereği duyar. Eğer bu paylaşımda sorunlar varsa, dengesizlik veya kuşku uyandıran durumlar yaşanıyorsa doğaldır ki, kişi takıntılı tepkilerde bulunabilir. Geçmişi sürekli kurcalarken, kendine ettiği eziyetin farkında bile olmayabilir. Ancak şu da var. Tabii ki bir şeyler yanlış gidiyorsa, sürekli sorun çıkartıyorsa bu duruma bir son vermek gerekir. Fakat geri hareket döneminde bu sorun bilinçli bir şekilde tekrar ele alınmazsa, Venüs-Başak burcu seyri gereksiz eleştirilerle kişinin hem kendini hem de ilişkide bulunduğu insanı yorması anlamına gelir. Sağlıklı yaşamak hem fiziksel hem de ruhsal açıdan son derece kıymetlidir. Bu devrede sizi rahatsız eden problemlerinizi mutlaka uzman kişilerle görüşmeniz yerinde olur. Eğer bu rahatsızlık psikolojik ise terapi görmek, fiziksel ise ameliyat olmak gerekebilir. Hele bunlar acilse eskiye ait bu sorunun mutlaka halledilmesi lazımdır. Düzen, temizlik, hijyen kurallarına mutlaka uyulmalı, bilmediğiniz kişilerle cinsel ilişkiye girmemeli korunmaya özen gösterilmelidir.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dispozitör gücü Merkür geri hareketi nedeniyle deyim yerindeyse her alanda kılıkırk yarmamıza neden oluyor. Özellikle iş-sağlık-para konularında bu geçerli olacağa benziyor. Bu dönemde içinde bulunduğunuz durumu net olarak tespit etme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Bu tespit esnasında kuruntulu ve kuşkulu tavırlar içinde olmak yerine, eksik kalan noktalar üzerinde düşünmeye çalışmanız çok daha yararlıdır. Ayrıca kendinizi ifade etme konusunda, her şeyi beğenmeyen tavırlar göstermeniz bu enerjinin yansımalarından biri olarak önemlidir. Böyle bir düşünce şekli ise, gerek ilişkiniz gerekse diğer insanlarla olan her türlü paylaşımınızda itici bulunmanıza neden olabilir. Paylaşmaya gönüllü olmanız sorununuz varsa da, bunları olgun bir şekilde ele alarak çözüme kavuşturmaya çalışmanız lazımdır. Bankalarla alakalı her türlü alış verişinizde kazancınıza göre hareket etmeniz gerekebilir. Bu süreçte cinsel konularda özellikle hijyeninize fazlasıyla önem verebilirsiniz. Burcunuzun en özgür düşünce yapısında olan kişileri bile, bu etki altında, karşılarındaki kişiyi didiklemeye kalkışabilirler. Eleştirilerde bulunabilir, olmayacak konuların üstünde durabilirler. Güneş Başak burcunda seyrederken, yarar ve zarar hesabı fazlasıyla yapılabilir. Kalbinizle sevmekten ziyade bilinçli bir seçimde bulunmak arzunuz yoğun olacağından çok fazla tutkulu, derin aşklar yaşanması pek enderdir. İlişkide hizmet olgusu ön plandadır. Kusursuzluğa olan düşkünlüğünüz artabilir. Birlikte olduğunuz insanı inceden inceye süzmeniz ve hangi konularda aksamalar yaşıyorsunuz bunları tespit etmeniz mümkündür. Yapmanız gereken ne olursa olsun, paylaşımda bulunmaya özen göstermek, yanlışları sen ve ben ayrımı yapmadan bizim yanlışımız olarak değerlendirmek ve sevgi bütünlüğü içinde çözüme kavuşturmaya çalışmaktır.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-9-12-13-17-18-22-23

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-19-20-21-26-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15-16

Yeniay: 12-13

(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 26-27-28

(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER