Habertürk 01.09.2011

Kova burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay kovalara, aile olarak birbirlerine daha sıkı sarılacaklarını söylüyor.

KOVA

Kova burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Kova Burcu-Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Eylül tarihinde Merkür yöneticisi olduğu Başak burcunda seyrine başladığında hem aşk hem maddi ortaklıklar hem de iş hayatınızla ilgili konularda kendinizi çok daha olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Böylece Temmuz sonu itibariyle sekteye uğramış veya yanlış anlaşılmalar nedeniyle problem yaşadığınız konularda iyi bir analiz yaparak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. 15-23-26 Eylül tarihlerinde Venüs, Güneş ve Merkür Terazi burcu seyirleri, başta ilişki olmak üzere hayata bakış açınızla alakalı her konuda olumlu gelişmelerin işaretidir. Venüs yuva evinizin yöneticisi olduğu için bu süreçte aile huzurunuzun yerine gelmesi anlamında birbirinize daha sıkı sarılabilirsiniz. Yeni bir yere taşınabilir yeni bir çevrede kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. İlişkinizle ilgili mevzularda dengeli paylaşımlar içinde huzuru yakalayabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bir iş ortaklığı gerçekleşebilir. Bunun gibi gelişmeler Terazi burcunda konumlanan gezegenler sayesinde Eylül ayını olumlu bir şekilde geçirmeniz mümkündür. Bir de 19 Eylül tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başladığında, biraz önce sözünü ettiğimiz gezegenlerle olumlu bir etkileşim yapacaktır. Böylece ilişkinizle ilgili mevzularda birbirinize güç aşılayabilir, engelleri kolayca aşabilirsiniz. Ancak 10-19 Eylül tarihlerinde tedbirli olmakta yarar görüyorum.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında etkili olacak bu süreçte, ailevi yaşamınız, ilişkileriniz, yuvanızla alakalı konulardaki sorunları gayet bilinçli bir şekilde ele alınız. Bugün vereceğiniz karar Aralık sonrası pişmanlık yaratıcı olabilir. Enine boyuna düşünmekte fayda var. Bu süreçte, kendi bütçeniz çerçevesi içinde hareket ediniz. Tutumlu olunuz. Sanki her şey yolundaymış gibi para harcamaya çalışmayınız. Ailenizle olan ilişkinizde pürüzler varsa, bunları mutlaka gözden geçiriniz. Sorunların üstünü örtmeyiniz. Yeniden her şeyi ele alarak nerelerde kısıtlanıyorsunuz bunları gözlemleyiniz.Kendi değerinize, öz kaynaklarınıza sahip çıktığınızda zaten yanlış yolda ilerlemez, abartılı kararlardan uzak durursunuz. Eğer ev almayı, yatırımda bulunmayı istiyorsanız Aralık sonuna kadar araştırmanızı sürdürünüz. Aralık sonrası uygulamaya koyabilirsiniz. Eski bir mülkünüzü satışa çıkarmak niyetinde misiniz yine aynı şekilde bekleyiniz. Dediğim gibi, Jüpiterden yararlanmanın yolu sizin kendinize ve kaynaklarınıza ne kadar önem verdiğinizle birebir alakalı. Bu süreçte yapmayı düşündüklerinizi gözden geçiriniz veya yaptıklarınızın yerine oturması için sabırlı olunuz. Uzman kişilerden destek alınız, aileniz için hangi konuda bir değişim istiyorsanız o değişimin size olabilecek artı ve eksisini mali ve manevi açıdan iyice hesaplayınız.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda etkili olacak Venüs, yabancı ülkelerle olan temasınız ve orada bulunan insanlarla birebir ilişki kurabilmeniz açısından gayet destekleyicidir. Bu ister eğitim amaçlı isterse özel bir durum olsun sizin belirli bir süreliğine de olsa değişim yaşamanız anlamına gelebilir. Tabii ki doğum haritanızda oluşumlar nispetinde başka bir şehir veya ülkeye yerleşim anlamına da gelebilir. Bu etki altında yaşama bakış açınız, inancınızla alakalı konularda da girişim anlamına gelen bu enerji, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz açısından önemli bir deneyim olabilir. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıradışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir.

Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir. Yasal konularda özellikle beraberlik anlamında bir söz veya ileriye yönelik bir bağ kurulmasında da etkili olan bu enerji sayesinde gerek sosyal gerekse özel yaşamınız açısından rahat bir nefes almanız mümkündür. Mesleki konularda bir ödül veya bir gelişimin habercisi olabilecek bu etki altında, fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur. Venüs geçişinde dikkat edilecek tarihler: 6-17-30 Eylül. Bunların içinde en önemlisi ilk ikisidir. Bunları mynet ve habertürk astroloji köşemizdeki günlük yorumlarda sizlere geniş bir şekilde açıklayacağım.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında ilişki evinizde seyrini sürdürecek Mars döneminde partneriniz kendinden gayet emin haldedir. Kral ve kraliçeliğin sizin tarafınızdan tescil edilmesini beklediği için, baskın bir tavrı vardır. İlişkinizin gidişatı ve niteliği tabii ki bu dönemde son derece belirleyici bir unsurdur. Eğer huzurlu bir beraberliğiniz varsa onun bu kendinden emin hali canınızı sıksa da, bu dönemi zor da olsa geçiştirirsiniz. Fakat ilişkinizde sorunlar varsa, her iki taraf ta sabit fikirli davranıyor, inadından vazgeçmiyor, haklı olduğunu düşünüyorsa doğal olarak hakimiyeti ele geçirmek için sertliğe baş vuracak demektir. Peki sizin bilinçli istekleriniz ile, partnerinizin aktif gücü arasındaki bu savaşı kim kazanacak diye sorarsanız ilişkinizdeki sevgi, saygı ve güveni sağlayan olgun ve ılımlı yaklaşımlar kazanacak. Kişisel ego, kabalık, agresiflik, bencillik kaybedecektir. Hiçbir zaman savaşarak, karşılıklı zıtlaşarak, birbirinizin inandıklarına saldırarak ilişki yaşanılmaz. Bu süreçte yapılması gereken dengeyi muhafaza etmek adına biriniz konuşurken öbürünüzün susması, biriniz susunca da öbürünün susarak sakin bir ortam hazırlayarak medeni insanlar gibi konuşulmasıdır.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda seyrine başlayacak olan Güneş, yeni insanlar yeni yerler keşfetme arzunuzun işaretçisi. Güneşi dispozite eden Venüsün olumlu yansıması da dikkat alırsak bu dönemde, kendiniz dışındaki dünyayı yeniden algılamanızı ve farklı şekilde düşünmenizi sağlayan kişiler hayatınıza girebilir. Ayrıca siz yüksek eğitim yoluyla farklı kişilerle bağlantıya geçebilir ve gelecekteki mesleğinizi belirleyecek iletişimlerde bulunabilirsiniz. Yabancı ülkeler ve yabancı kültürlerle bağ kurmanızı sağlayacak insanlar sayesinde, kendi ülkeniz dışındaki hayat şartlarını ve yaşam kalitesini yakından gözlemleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Bütün bunlarda dikkat edilecek husus, kendinizi ifade ederken düşüncelerinizin doğruluğu konusunda diretmemek ve sizin dışınızdaki insanları anlamaya, algılamaya çalışarak uyum sağlamaktır. Uyum duygunuz derken bu, sırf iletişim kurmak veya anlaşılır olmak adına, başkalarının yanlışlarına göz yummak anlamı taşımamaktadır. İlişkilerinizle ilgili mevzularda da, birebir iletişim kurarken, karşınızdaki insanı yakından tanımayı ve değişik yanlarını keşfetmeyi ve kendi kişiliğinizi de dengeli bir şekilde ılımlı bir ifadeyle sunmayı muhakkak başarmalısınız. Prensipleriniz konusunda da aynı şekilde, sertlikler yerine daha ince bir nezaket ölçüsü içinde hareket etmek her zaman için faydalıdır. Bu dönemde, din, inanç ve felsefik düşünceler, medya, yayın organları, seyahatler, ticaret, uzak akraba ilişkileri, yabancı ülkelere yerleşim konusunda da birebir ilişkilerin önemi ortaya çıkacaktır. Girişimlerinizi destekleyen kişilerle tanışarak kafanızın içindekileri hayata geçirecek olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Ayrıca hayatın anlamı üzerine düşüneceğiniz bu süreçte, bugüne dek yaşadığınız ilişkileri yeniden gözden geçirecek ve sağlıklı beraberlikler kurarak mutluluğu yakalayacağınız deneyimler yaşayacaksınız.

25 Eylül-13 Ekim Terazi burcunda ilerleyecek Merkür, öncelikle yabancı kişilerle tanışma ve evlilik konuları, yüksek eğitimle ilgili ne yönde hareket etmeniz gerektiğini, akademik eğitim ve hukuk konularını, yine iş veya ilişki amaçlı yapılması muhtemel seyahatleri gösterdiği gibi, beraberlik konusunda şu an içinde bulunduğunuz durumun tam olarak ne olduğunu belirlemenizi, yabancı ülkelerle bağlantılı tüm ortaklık girişimlerinizi, evlilik nedeniyle düşündüğünüz yurtdışı seyahatlerinize kadar uzanan geniş bir yelpazeyi içerebilir. İletişimsel olarak insanlarla anlaşmanızda, değişik kişilerle tanışmanızda, fikirlerinizi paylaşmanızda, etkili arkadaşlıklar ve ilişki yaşamınızda size destek bir enerjidir.

İŞ VE KARİYER

19 Eylül tarihine kadar Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Mars, kariyeriniz ve çalışma yaşamınızın gündelik temposuyla alakalı konularda birebir etkili bir seyirdir. Karar aşamasında olduğunuz bir dönemde iseniz veya kafanızın içinde uygulamayı düşündüğünüz plan ve projeleriniz varsa, bu dönemde meydana gelebilecek belirsizlikler veya farklı nedenler yüzünden, uygulamada zorluklarla karşılaşmanız mümkündür. Normal zamanlara göre fiziksel manada güçsüzlük veya aşırı duyarlılık görülmesi gayet normaldir. Bu enerjinin sadece sizin üzerinizde değil, diğer burç mensuplarının yaşamlarında da etkili olabileceğini düşünerek, herhangi bir olumsuzlukta hemen umutsuzluğa düşmemeniz, özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz, kendinize yüklenmemeniz yerindedir. Ancak Ağustos ayına göre, dış çevrelerde kendinizi gösterme, ifade edebilme enerjiniz gayet yüksek. Sırasıyla Venüs, Güneş, Merkür ve 27 Eylül tarihinde oluşacak Yeniay, geçtiğimiz ayın tüm durgunluklarını ortadan kaldıran ve uzlaşı içinde başkalarıyla kucaklaşmanızı sağlayan enerjiler olarak ben Eylül ayını gayet olumlu bulmaktayım.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, mesleki konularda, kendinize olan güven duygunuzun son derece önemli olduğunun göstergesidir. Başarıya ulaşmak için gücünüzün sınırlarını bilmeniz, durumunuza göre düzenlemelerde bulunmanız dönemi verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir. Mars bu dönemde ortaklık evinizde seyrini sürdüreceğinden, özellikle ilişkiler büyük öneme haizdir. Sinirli, dışa dönük, kimi zaman fazla özgüven iş ilişkiniz olan insanlarla aranızda çatışmalara neden olabilir. Kimileriniz için bu durum, güçlü bir ortağın üzerinizde denetim uygulaması ve sabit fikirlilikle isteklerini kabul ettirmesi anlamına gelebileceği gibi, sizin başkaları üzerinde baskın olmaya çalışmanız şeklinde de görülebilir. Söz gelimi ileri adımlar atmak istemenize rağmen otorite konumunda bulunan kişiler önünüze bazı engeller çıkarabilirler. Bu engel bazen eşiniz bile olabilir. Çalışmamanızı isteyebilir veya huzursuz evliliğiniz, ilişkiniz yüzünden başarılı olmanız mümkün değildir. Bu örnekler çoğaltılabilir. Birebir ilişkilerin son derece önem taşıdığı bu süreçte, kimi insanlar size açık ve net şekilde düşmanlıkta bulunabilirler. Çekememezlik diyebileceğimiz bu durum sizin açınızdan rahatsız edicidir. İş konusunda alışveriş halinde olduğunuz insanlarla iyi geçinmek zorunluluğu sizler gibi kurallardan hoşlanmayan kişiler için keyifsizlik yaratıcı olabilir. Ancak tabii ki yorumlarda genel şartlardan söz ediyorum. Döneme baktığımızda şansımız geçtiğimiz aya göre gayet yüksek. Demek oluyor ki, bazı problemler yaşansa veya sürüyor olsa da, sırtımız bu ay pek yere gelmez dostlarım. Özellikle 15-23-25 ve 27 Eylülde etkili olacak geçişler, fikirlerinizi kabul ettirmenizde, sorunları dengeli ve tarafsız bir bakış açısıyla uyumlu şekilde ele almanızda yardımcınızdır.

Bu enerji, iş konusundaki yasal sorunları ve mahkeme davalarını da, anlaşma yoluyla halledebilmenizde size yardımcıdır. Yeni bir yere taşınmanın işareti olabilir. Çünkü yerleşim yerinizin belirteci olan Venüsün konumu, 15 Eylül sonrası size destektir. Eğer daha önceden böyle bir şey gerçekleştiyse, düzene girmenizde size destek olur. Halkla ilişkiler meslek alanında aktifliğin, diplomasinin, sosyal ilişkilerin öneminin arttığı böyle bir dönemde ortaklığınızda eşit hak ve adil paylaşım önemlidir. Mücadele ve çekişmelerden uzak kalmak gerekir. Fevri ve düşüncesizce hareket edilebilir, ciddi tartışmalar gündeme gelebilir. karşınıza çıkan insanlar veya birebir ilişkiniz olan kişiler sanki el birliği yapmış gibi sizin değerlerinize karşı çıkar veya muhalefette bulunabilirler. Bu süreçte herhangi bir ortaklık için en başından her şeyi konuşmak gerekir.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

Sevgili Kovalar 27 Eylül saat 14:10 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay, adı üstünde yeni bir yaşam kurmak için eğitim veya evlilik yoluyla yurtdışına açılmaları anlamında siz Kovalar için destekleyicidir. Eğitim hayatınızın kariyer anlamındaki tüm girişimleri için de bu enerjiden yararlanmak mümkün. Öncelikle son yıllarda sizler de diğer burçlar gibi farklı yaşam alanlarında zorluklar yaşadınız ve hala yaşamaktasınız. Bundan sonrası adına daha sağlıklı ilişkiler yaşamak ve sağlam adımlar atabilmek için her şeyden önce kendi yaşam felsefenizi oluşturmanız gerekmekte. Hedeflerinizin çıtasını yükseltmeli ve ideallerinizi hayata geçirmek için yeni gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Daha doğrusu orijinal fikirlere sahip ve çağın ötesinde düşünen kişiler olarak hedeflerinizi olabildiği kadar yüksek tutmanız menfaatinize olacaktır. Hayatın her an gelişmekte olan ve bir amacı bulunan olgu olduğunun bilincinde, hareket etmeli, geleneksel ve katı kuralları bir pranga gibi ayağınıza bağlamaktan uzak durmalısınız. Sizler özgün ve özgür kimlikte insanlarsınız. Fırsatları yerinde kullanmalı veya fırsatlar yaratmayı bilmelisiniz. İdeallerinizin peşinden koşmalı, her ne olursa olsun yılmamalısınız. Her an yeniye, yeni düşüncelere açık olmalı, sabit görüşlerden ve bakış açılarından uzaklaşmalısınız. Deneyimlere açık olmalı, hata yapmaktan korkmamalı ve hiçbir baskı altında ezilip kalmamalısınız. Kendinizi sırça bir köşk içine hapsetmek yerine, her an ileriye ve bilinmezleri keşfe doğru adım atmaya istekli olmalısınız. Kendiniz dışındaki dünyayı keşfetmeli, gerekirse, o dünyayı yakından incelemek için yolculuklar yapmalısınız. Hep aynı rutin hayatın içinde ve keşmekeşin ortasında ne yapacağını bilmez halde durmak yerine, nasıl kendinizi daha iyi ifade edebilir ve huzur bulabilirsinizi kafanızın içinde oturtmalısınız.

PARA KONULARI

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle Başak burcu üzerinde meydana gelecek Yeniay. Dispozitör gücü Merkürün düz seyre geçişiyle faydalı yönlerini daha fazla hissedeceğimiz bu Yeniayı, iki tarih aralığı ve iki farklı alanda etkili buluyorum. Birincisi, 9 Eylüle kadarki dönem. Bu dönemdeki yansımaları birlikte gözden geçirelim. İlişkinizle ilgili mevzularda eşinizle aranızdaki sorunları tekrar konuşabilirsiniz. Eş veya iş ortaklarınızla maddi konular üzerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. 8 Ağustos tarihinden bu yana çözümlemekte zorlandığınız konular üzerinde muhataplarınızla karşı karşıya gelerek fikirlerinizi sunabilirsiniz veya sorabilirsiniz. Evlilik, ortaklık veya birebir ilişkilerinizdeki iletişimsel sorunlar üzerinde görüş alışverişinde bulunabilirsiniz. Adli davalarınız, kontrat ve yasal sözleşmelerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, çıkarlarınızı iyi koruyacak şekilde düzenlemeler yapmanızdır. Size karşı durduğunu düşündüğünüz kişilerin baskın tavırları ve sözleriyle karşılaştığınızda siz de kendinizi savunmak için cesur bir şekilde öne çıkabilirsiniz.

9 Eylül sonrası, Merkür Başak burcunda ilerlemeye başladığında, maddi konulardaki işlerinizi mutlaka iyi analiz ediniz. Çıkarlarınızın farkında olunuz. Kanuni işleriniz için uzman kişilere başvurunuz. Yaşamınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz projeleriniz için maddiyat gerekiyorsa, kredi olanaklarını bütçeniz dahilinde gözden geçiriniz. Bankalarla alakalı işlerinizi aceleye getirmeyiniz. Sağlık problemleriniz için tedavinize özen gösteriniz. İlgilendiğiniz konularda gündemi iyi takip etmenizi sağlayan Yeniay,,, borsa finans gibi sektörlerde yeni yatırımlarda bulunmanız için karşınıza fırsatlar çıkarabilir. Ortaklıkla ilgili parasal mevzuları akıllı bir şekilde konuşarak yürürlüğe koyabilirsiniz.

9 Eylül-25 Eylül tarihleri arasında ortak kazanımlar evinizde ilerleyecek Merkür-Başak burcu seyri dışarıdan elde edilen gelirler konusunda(eş aile, iş ortağı, banka, miras, hisseli paralar, sigorta gelirleri v.b) konularındaki karmaşık durumları düzenlemek adına gayet akıllıca planlamalarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Ayrıca geçtiğimiz Ağustos ayındaki geri hareket esnasında gözden geçirilmiş olanları da yürürlüğe koyma anlamında destekleyicidir. Pratik ve gerçekçi davrandığınız zaman doğal olarak çıkarlarınızın farkında olmanız kolaydır. İlişkiler yoluyla kaynakların birleştirilmesi hususu yine bu sürecin etkileri arasında yer alır. Yani özel birlikteliğiniz size maddi yönden rahatlamanızda kuvvet verebilir. Bütçenize dışarıdan sağlanacak bu katkılar kuruntulu veya kuşkulu olduğunuz durumları daha net görmenizi ve önlem almanızı sağlayabilir. Ayrıca sizden kaynaklanan bir yanlışlık varsa bunları çözebilmeniz kolaydır. Bu enerji altında bazı görüşmeler meydana gelebilir. İş akdinin feshi veya uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelişiyle elinize para geçmesi gibi. Duygusal ve ruhsal güvenliğinizle ilgili mevzularda da etkili olan bu enerji maddi konulardaki sıkıntılarınızı tarafsızca gözlemlemeniz anlamına etkilidir. Böylece aksaklık yaratan herşeyi düzelterek içinde bulunduğunuz duruma iyileştirmeniz mümkün olur. Parasal gelirlerinizi pratik bir şekilde kullanmanızı sağlayan bu enerji, elinize geçen veya geçecek paralarla ilgili nasıl ve kimlerle iletişimde bulunmanız gerektiğinin simgesidir. İş kaybı veya sağlık nedeniyle parasal konularda sorun yaşadıysanız bunlarla ilgili görüşmelerin simgesidir. Bazı düzenlemeler yapılarak bunlar tahsil edilebilir. İş ortaklığınızın maddi bölümüyle ilgili düzenlemelerin göstergesidir. Herhangi bir kayıp nedeniyle miras veya hisseli paraların görüşülmesi söz konusu olabilir. Kısaca bu dönem artık geçerliliğini çoktan yitirmiş sorunların çözüme kavuştuğu veya aydınlandığı bir dönem olarak dikkat çekicidir. Benim sizlere önerim bu süreçte aşırı saplantılı düşüncelerden, sanki her şey olumsuz sonuçlanacakmış gibi düşünmekten uzak durmanızdır. Duygusal yönden kargaşaya gerek yoktur. Bu çelişkiler, olumlu sonuçlanabilecek durumların kilitlenmesine neden olabilir. Dikkate alınması gereken tarihler: 10-19 Eylül olarak öne çıkıyor. Tedbirli olmakta yarar görüyorum.

Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-13-14-18-19-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-3-15-16-17-23-2429-30

Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11-12

Yeniay: 8-9

(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 23-24

(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER