Mynet 01.11.2011

Kova burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Kova Burcu-Kasım Ayı Genel Değerlendirmesi

Kova burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

2 Kasım tarihinde Merkür ve Venüs Yay burcunda seyirleri, hayata, dostluklara, ideallerimize daha olumlu bir şekilde bakmamız ve hoşgörülü yaklaşımlar içinde insanları oldukları gibi kabul ederek ilerlememiz anlamındadır. Bu süreçte insan keşfetmekten, yenilikler yaşamaktan hoşlanır. Hatta farkına bile varmadan limitlerini bile zorlayabilir. Bu etkiler altında arkadaşlarla paylaşım, vizyonunuzu geliştirme, umutlarınıza sahip çıkma ve hayatın güzel yanlarının tadına varma anlamında güçlenirsiniz. Küçücük şeyler sizi mutlu eder, bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alırsınız. 11 Kasım Mars Başak burcunda seyrine başladığında, parasal ve işinizle alakalı konularda titiz çalışmanız ve durumları iyi analiz etmeniz gerekir. Mücadelenizi verirken çıkarlarınızı öne alabilirsiniz ancak tam olarak umduklarınızı bulmakta zorlanabilirsiniz. Zaman faktörünü öne alarak düşünmek şarttır. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda geri hareketine başlayacak Merkürün dispozitör gücü Jüpiter Boğa burcunda olduğundan başta yuvanızla alakalı konular üzerinde hedef bilinci içinde hareket etmek gerekiyor. Yani, benim bir idealim var, o zaman daha derinlikli düşüneyim, acil kararlar almadan önce iki kez gözden geçireyim dememiz lazım. 25 Kasım tarihinde aynı alanda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması sizler açısından tabii ki olumlu. Ancak bu bölgede Merkür geri hareket yaptığı için bu olumlu sonuçları hemen görmek mümkün olmayabilir. Ancak sabırlı olursanız hedefinize varma ve isteklerinizi elde etme anlamında olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 26 Kasım tarihinde Venüs Oğlak burcunda seyrine başladığında, ister aileniz, ister iş ortamınızdaki kişiler isterse diğer kişilerle olan ilişkinizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmeye çalışınız.

Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

2 Kasım Merkür Yay Burcuna Girişi 18:54
2 Kasım Venüs Yay Burcuna Girişi 10:51
9 Kasım Neptün Düz Seyrine Geçişi 20:54
11 Kasım Mars Başak Burcuna Girişi 06:15
11 Kasım Chiron Düz Seyrine Geçişi 01:14
22 Kasım Güneş Yay Burcuna Girişi 18:08
24 Kasım Merkür Geri Hareket Başlangıcı 09:19-Yay Burcunda
25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması 08:20-Yay Burcunda
26 Kasım Venüs Oğlak Burcuna Girişi 14:36

AŞK VE İLİŞKİLER

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri yine önemini koruyor. Geçtiğimiz ay olduğu gibi bu paragrafı tekrar hatırlamamızda fayda var. Ardından Ekim ayındaki önemli görünümleri üzerinde dururuz. Kral ve kraliçeliğin sizin tarafınızdan tescil edilmesini beklediği için, baskın bir tavrı vardır. İlişkinizin gidişatı ve niteliği tabii ki bu dönemde son derece belirleyici bir unsurdur. Eğer huzurlu bir beraberliğiniz varsa onun bu kendinden emin hali canınızı sıksa da, bu dönemi zor da olsa geçiştirirsiniz. Fakat ilişkinizde sorunlar varsa, her iki taraf ta sabit fikirli davranıyor, inadından vazgeçmiyor, haklı olduğunu düşünüyorsa doğal olarak hakimiyeti ele geçirmek için sertliğe baş vuracak demektir. Peki sizin bilinçli istekleriniz ile, partnerinizin aktif gücü arasındaki bu savaşı kim kazanacak diye sorarsanız ilişkinizdeki sevgi, saygı ve güveni sağlayan olgun ve ılımlı yaklaşımlar kazanacak. Kişisel ego, kabalık, agresiflik, bencillik kaybedecektir. Hiçbir zaman savaşarak, karşılıklı zıtlaşarak, birbirinizin inandıklarına saldırarak ilişki yaşanılmaz. Bu süreçte yapılması gereken dengeyi muhafaza etmek adına biriniz konuşurken öbürünüzün susması, biriniz susunca da öbürünün susarak sakin bir ortam hazırlayarak medeni insanlar gibi konuşulmasıdır. Özellikle 7 Kasım tarihi son derece önemli. Mars-Neptün arasındaki karşıtlık ilişkisi sağlam zemine oturmayan çiftleri kopma noktasına getirebilir. Değerleriniz, görüş ve ideal farklılıklarınız, hayata bakış açılarınız, eylemleriniz, girişimlerinizin birbirinizle uyumsuzluğu hakikaten rahatsızlık vericidir. Her ikiniz de inatçı davranabilir, geri adım atmaya yanaşmaz dediğim dedik bir şekilde birbirinizi yaralarsınız. Yeni ilişkiye başlayanların mutlaka birbirlerini iyi tanımaları gerekiyor. En başından her şeyin konuşulması, ayrılabileceğiniz noktaların gözden geçirilmesi lazım. Ayrılmaya karar vermiş çiftler ise, nafaka veya diğer ortak paralar konusunda uzunca bir süre anlaşmaya varmakta zorlanabilirler. Kaldı ki, Mars-Aslan burcu seyrinin ardından Mars-Başak burcunda ilerlediğinde ileri geri hareketlerle neredeyse Temmuz 2012 olana dek parasal veya diğer konularda ortak bir noktada buluşmanız güç olabilir. Onun için lütfen ilişkinizi, aranızdaki problemleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Hele, eşleşim haritanızda Neptün veya Mars açılarınız zorlayıcı ise, Kasım ayında çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek Venüs, sizler açısından anlamı özellikle yabancı uyruklu kişilerle tanışmanız, sosyal faaliyetlerinizin ön plana gelişi olduğu gibi, yolculuk, eğitim, ekip halinde yapılan çalışmalar esnasında karşılaşacağınız özel bir kişinin işareti de olabilir. Bu enerji kısa sürelidir. Aralık ayının kendi içindeki yoğunluğu nedeniyle geri hareketler başlayana kadar bu olumlu dönemin keyfini sürünüz. Size yeni dostluklar kazandırması ve herkesin yararına olabilecek çalışmalarda ön sıralarda yer almanızı sağlayıcı olan bu enerjiyi bir hediye paketi gibi düşünün. İçini açın, keyfini sürün ve lezzetinden yararlanın. Sosyal haklarınız konusunda duyarlı, barış dolu bir dünya kurmak için elbirliği, farklı kültürleri araştırmaya gönüllü bir ruh haliyle hareket edeceğiniz bu dönemde, ilginç projelerde yer alarak, ülke dışına çıkarak güçlü insanlarla bir araya gelerek kendinizi geliştirebilir, büyütebilirsiniz. 3-14-22-25 Kasım tarihleri ise gayet önemli. Özellikle 3 Kasım tarihindeki Venüs-Chiron arasında meydana gelecek zorlu görünüm, özellikle eşleşim haritalarında Venüs ve Chiron arasında problemli görünümü olanlar için ayırıcı, yaralandırıcı, rahatsız edici bir enerjidir. Dikkatli olmanızda fayda var. Bu görünümü günlük yorumlarınızda geniş bir şekilde ele alacağım. 14 Kasım tarihi ise Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu gerçekleşecektir. Bu enerji, ileriye dönük olarak karar vermek isteyen düzgün ilişkisi olan çiftler için gayet olumludur.

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA-10 Kasım saat 22:16

10 Kasım saat 22:16 itibariyle Boğa-Akrep burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında, başta ailenizi oluşturan kişilerle aranızdaki eski veya yeni oluşabilecek sorunlar karşısında temkinli hareket etmeniz, olayların üstüne giderek daha da içinden çıkılmaz hale getirmeniz sakıncalı olabilir. Özellikle ailesiyle birlikte yaşayan genç kardeşlerimizin sorumluluklarının bilinci içinde hareket etmeleri gayet faydalıdır. Evli olanlar ise, eşleriyle aralarında meydana gelebilecek sorunlar karşısında, ne vurdum duymaz tavırlar içinde olmalı ne de olayları büyütebilecek herhangi bir duruma meydan vermemelidirler. Mesleki konularda da sakinliğinizi korumalı, inatlaşmalardan uzak durmalısınız.

Yeni yuva kurmaya karar vermiş çiftlerin bu aralar herşeyi daha dikkatli bir şekilde gözden geçirmeleri, ev satın alma ve kiralama konusunda beklemede kalmaları yararlıdır. Kira artışı veya ev satışı gibi meselelerinizde taraflar olarak uzlaşı içinde hareket etmeye özen göstermeli, esnek düşünmeye veya diğer alternatifleri değerlendirmeye çalışmalısınız. Yukarıdaki konularda ani, beklenmedik durumlar oluşması halinde, soğukkanlılığınızı muhafaza etmeli, mümkünse karşılıklı olarak konuşarak iyi niyetle çözmeye çalışmalısınız. Ayrıca işinizdeki sorunları evinize, evinizdeki problemleri de işinize aksettirmemeye çalışmalısınız.

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Oğlak burcu seyri, ilişkinizle ilgili konularda geri plana çekilerek son derece ciddi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz anlamı taşıyabilir. Bu dönemde oldukça hassas duygular altında olacağınız için, hayata bakış açınızda kimi zaman kuruntulu kimi zaman karamsarlık kimi zamansa gerçeklerden uzaklaşma isteği görülebilir. Normal zamanlarda gayet mantıklı hareket eden bir kişi olmanıza ve özgürlük kavramına değer vermenize rağmen, 24 Kasım sonrası Merkürün geri hareketine başlaması nedeniyle garip bir sessizlik ve bir şeyleri iyi gitmeyeceğine dair bir inanç geliştirebilirsiniz hatta kendinizi dış dünyadan soyutlamaya çalışabilirsiniz. Benim tavsiyem mantığınızı devrede tutmanız, yanlışlarınızı ve eksiklerinizi olgun bir bakış açısı altında değerlendirmenizdir. Bu dönem bir arınma, temizlik ve bir anlamda yeniye yer açmak şeklinde görülürse, emin olunuz ki her türlü sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz. Hani bir laf vardır. Sel gider kum kalır diye. İşte Venüs Oğlak burcu geçişi, sağlam olanların tespiti ve kalıcı olanların anlaşılması anlamında etkilidir. İnancınız bu kısa sürecek dönemde ayakta tutmalı, meditasyon, dua, zikir ve çeşitli rahatlama teknikleriyle uğraşarak kendinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Yanlışlarınızı savunmaya kalkmak yerine, durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek çok daha yararlıdır. Böylece hem yuvanızla ilgili konularda hem de ilişkinizle alakalı meselelerde çok daha yerinde ve mantıklı tespitlerde bulunabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

11 Kasım tarihine kadar etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri, mesleki konularda, kendinize olan güven duygunuzun son derece önemli olduğunun göstergesidir. Başarıya ulaşmak için gücünüzün sınırlarını bilmeniz, durumunuza göre düzenlemelerde bulunmanız dönemi verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir. Mars bu dönemde ortaklık evinizde seyrini sürdüreceğinden, özellikle ilişkiler büyük öneme haizdir. Sinirli, dışa dönük, kimi zaman fazla özgüven iş ilişkiniz olan insanlarla aranızda çatışmalara neden olabilir. Kimileriniz için bu durum, güçlü bir ortağın üzerinizde denetim uygulaması ve sabit fikirlilikle isteklerini kabul ettirmesi anlamına gelebileceği gibi, sizin başkaları üzerinde baskın olmaya çalışmanız şeklinde de görülebilir. Söz gelimi ileri adımlar atmak istemenize rağmen otorite konumunda bulunan kişiler önünüze bazı engeller çıkarabilirler. Bu engel bazen eşiniz bile olabilir. Çalışmamanızı isteyebilir veya huzursuz evliliğiniz, ilişkiniz yüzünden başarılı olmanız mümkün değildir. Bu örnekler çoğaltılabilir. Birebir ilişkilerin son derece önem taşıdığı bu süreçte, kimi insanlar size açık ve net şekilde düşmanlıkta bulunabilirler. Çekememezlik diyebileceğimiz bu durum sizin açınızdan rahatsız edicidir. İş konusunda alışveriş halinde olduğunuz insanlarla iyi geçinmek zorunluluğu sizler gibi kurallardan hoşlanmayan kişiler için keyifsizlik yaratıcı olabilir. 7 Kasım tarihi gayet önemli. Bu tarihte Mars-Neptün ile karşıtlık yapacak. Bu görünüm, iş hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek bir hayal kırıklığının işareti olabilir. Biriken öfkeniz veya su üstüne çıkan anlaşmazlıklar ani tepkilerde bulunmanıza veya bulunmalarına sebebiyet verebilir. Sakin olmakta yarar var.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Akrep burcu seyri, genel anlamıyla bir yıl sonra, girişimleriniz, kontrol ve irade gücünüz üzerinde tesirli olup, yenilik anlamındaki işleri yerli yerine oturtma konusunda mücadele verdiğinizi gösteriyor. Eskiye git yeniye gel deme zamanı da diyebiliriz buna. -Değişmeliyim, bütünleşmeliyim ve dönüşmeliyim sözlerini sürekli tekrarlayabilirsiniz. Tabi ki dışarıdan yine müdahalede bulunmak isteyen güçler karşınıza geçerek, -Yapamazsın dur, beceremezsin diyerek yıldırmaya çalışabilirler. Sizler ise bu dünyaya geliş hedefinizin olan Kova burcu sürecini gerçekleştirmek zorunda olduğunuz bilincinden bir an bile uzaklaşmadan hedeflerinize kilitleneceksiniz. Kapıları zorlayacak ve ne olursa olsun hiç çekinmeden defalarca çalacaksınız. Bugüne dek oluşturduğunuz ne kadar beceri ve başarı varsa şimdi bunları mesleki alanda göstermek için girişimci davranacaksınız. Güç ve kontrolü elinizde tutmak için öncelikle gönüllü olmayı ve beklenmeyen sürprizlerin bugüne dek yarattığı kaygıları ve terslikleri elinizle iterek, yüreğinizin içindeki o muazzam orijinal fikirleri hayata geçireceksiniz. Bu süreçte patron konumundaki kişiler veya gücü elinde bulunduran insanlar sizin bu dirilişiniz karşısında takdir edebilir övgüde bulunabilir ve siz mesleki statünüzü bir kademe daha yukarıya taşıyabilirsiniz. En azından 24 Kasım tarihinde Merkür geri harekete başlayana kadar gerçekten emin olduğunuz konularda kendinizi ifade etmekten çekinmeyiniz.

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, mesleki konularda işbirliğinin önemini gösteriyor. İşinizde ustalaşmak adına her şeyden önce detaylı ve mantıklı düşünmeniz, başkalarıyla uyum içinde çalışmanız menfaatiniz icabıdır. Yeteneklerinizi tespit etmek, hatalarınızı ve eksiklerinizi saptamak, işinizde gelişebilmek için bir öğrenci gibi herşeyi baştan öğrenmek sizi yıldırmasın. Belirli bir kurs veya eğitimden geçmeniz gerekebilir. Sırf kendiniz adına değil, herkesin yararına olacak şekilde hareket etmeniz son derece önemlidir. Yaşamınızla ilgili bir dönüşümde bulunabilmeniz için, takıntılardan, saplantılı fikirlerden ve düşüncelerden uzak durmanız bu dönemde çok önemli. Neye ihtiyacınız olduğunun veya sizin açınızdan en önemli konunun ne olduğunun saptanması, girişimlerinizde size ışık olacağından bunu es geçmemeniz gerekiyor. İş hayatınızda başarılı olmanızın bir başka önemli kıstası ise, başkalarıyla iyi ilişkilerde bulunmak, üzerinizde denetim uygulayabilecek kişilerle çatışmadan ve amacınızdan uzaklaşmadan gerekli düzenlemeleri yapmaktır. Hani bir söz vardır. Köprüyü geçene kadar diye. Aynen öyle. Bu dönem sabırlı olmak, akıllı davranmak, kendinizi ifade etmek, kısacası akıllı olmak gerekiyor. Duygusal ve ruhsal anlamda güven içinde olmanın yolu, hayatı biraz akışına bırakmak. Bir şeyler umduğunuz gibi gitmediğinde, kuşku ve endişe içinde yaşamı kendinize zehir etmemek. Evet bir yavaşlama olmasını doğal sayalım. Çünkü 24 Kasım sonrası Mars-Başak burcu geçişini dispozite edecek olan Merkür nedeniyle tüm burçlar olarak geriye dönük olayları, bundan sonrasını ve şimdiki durumu mercek altına almamız gerekiyor. Şartlar ister istemez bilinçli ve tedbirli düşünmemize neden olacağı için, bu durumu sırf kendiniz açısından değil, diğer insanların da bir geçiş dönemi yaşadıkları bilinciyle ele alırsanız bence kendinize yüklenmemiş olursunuz.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş etkilerini öncelikle genel anlamıyla ele aldıktan sonra Kasım ayındaki önemli görünümleri hakkında sizleri bilgilendireceğim. Gerek sosyal hayatınızı düzenlemenizi sağlayacak olanaklarla karşılaşmanız gerekse mesleki hayatınız açısından size destek verecek insanlarla bir araya gelmeniz anlamında etkili bir kuvvettir. Liderlik gücünüzü destekleyen grup faaliyetlerinde öncü bir rol oynayabilir, kendi çevreniz dışındaki dünyanın kapılarını kolaylıkla açabilir, kendinizi ve yeteneklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu etki altında sabit görüşlerinizde inat etmemeli, orijinal fikirlerinizden herkesin istifade edebilmesini sağlamalı, öncelikle kendinizi yeniden gözden geçirerek eksiklerinizi tamamlamalısınız. Şimdi size yaşam kısa süreli de olsa umutlarınızı gerçekleştirmeniz için olanak vermektedir. Bundan yararlanmak için öncelikle sizi huzursuz eden zincirlerinizden kurtulmakla işe başlayınız, yeniliklere açık olunuz, eskiyle alakalı olan tüm kötü anılarınızı geride bırakınız. Zaman değişim zamanı bunu unutmayınız. Sizler Uranüs gezegeninin sıradışı kişilerisiniz, değişim sizin diğer adınız olduğuna göre geçmişe takılmanın anlamı olmadığını biliniz. Bu enerjiyi doğru bir biçimde kullanmanın yolu, kibirden ve abartılı düşünmekten uzak durmak, dünya görüşünüzü inancınızla güçlendirerek yol almaktır. Kovalar için bu zaman dilimi, sosyal hayatın renklenmesi olduğu gibi, ideallerinize sahip çıkarak, sadece kendiniz adına değil, tüm insanlık için yararlı bir şeyler yapabilmektir. Yine bu etki altında yeni faaliyetlerde bulunabilir, sıradışı kişilerle tanışabilir, büyük bir grubun önemli bir parçası haline gelebilirsiniz. Yüksek eğitim, iş hayatı, dostluk ilişkileri, güçlü insanlarla işbirliği, bu enerjinin güçlü titreşimleri altında mümkündür. Yukarıdaki gelişmeler özellikle 24 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında yani Merkür-Yay burcu geri hareketi sırasında kendinizi ifade etme, yenilik anlamında harekete geçme ve projelerinizi öne sürme anlamında yavaşlamalara neden olabilir. Ancak bunlar eksiklerinizi görebilmeniz ve bunları tamamlamanız anlamında kişisel yönden gerekli bir mola olabilir. Bu durumu doğal karşılayınız.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Arkadaşlık ilişkileriniz (paylaşımlar), tanıdığınız tüm kişiler, aynı amacı paylaştığınız insanlar, grup faaliyetleriniz, size yardımcı olanlar (geri planda), siyasi amaçlarınız, birlik ve beraberlik duygunuz, sosyal ilişkileriniz, insancıl davranışlarınız, ihtiraslarınız, projeleriniz, toplumsal hareketleriniz, modern görüşleriniz, öncelikleriniz, kendinizi yönlendirme gücünüz, stratejik ortaklıklarınız, arzularınız, geleceğe dönük beklentileriniz ve bu yöndeki çalışmalarınız, liderlik kabiliyetiniz, organizasyonlar, özgürlük duygunuz, tanıtım çalışmaları, toplumsal hizmetlerimiz, sosyal girişimleriniz, karşı cinsle olan arkadaşlık ilişkiniz (arkadaşlıkla başlayan ilişkiler), yenilikler yapma isteğimiz, işvereninizin mali durumu, üvey çocuklarınız, güven ve rahatlık duyduğunuz ortamlar, temyiz davalarınız, acenteler, aracı kurumlar ile ilgili konular.

Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?

- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular
- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

PARA KONULARI

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Başak burcu seyri başkaları (eş, iş ortaklığı)kaynaklı, banka ve benzeri kuruluşlardan elde ettiğiniz gelirler, yabancı şirketlerle olan parasal işleriniz, miras, vergi, sigorta mevzularında, ölüm, vasiyet, dulluk maaşı, yabancı ülke bağlantılı para transferleri, veraset davaları, borçlarınız, iflas işlemleriniz, nafaka davalarınız gibi geniş bir yelpazeye yayılan alanlardan elde edilecek gelirlerle ilgili yaşanabilecek belirsizliklerde öncelikle sabırlı olmanız gerektiğinin işaretidir. Ek kazançlar konusunda, şu an için bir sorun yokmuş gibi görünse de, içten içe huzursuzluk yaşamanız mümkündür. Sanki işler ters gidecekmiş gibi düşünmenize neden olabilir. Bir de önemli husus, Mars gezegeninin dispozitörü olan Merkürün 24 Kasım tarihinde başlayacak geri hareketi nedeniyle özellikle hedef anlamında kafanızın içinde belirlediğiniz değişimleri tam olarak yerli yerine oturtmak ve gelir elde etmek geri hareket döneminde kolay olmayabilir. İş görüşmelerinde özellikle maddiyatla alakalı konularda arzu ettiğiniz sonuçları alabilmek için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Eğer yeni bir projeniz varsa, bu proje için para desteğine ihtiyaç duyuyorsanız görüşmelerinizi gölgeli günler dahil olmak üzere 14 Kasım tarihine kadar halletmenizdir. O tarih sonrası işleri halletmek insanların iki dudağı arasındadır. Siz beklersiniz, umarsınız, onlar bekletebilirler. Bu durum huzursuzluğun daha fazla artmasına neden olabilir.

Peki 11 Kasım tarihinde başlayan ve 24 Kasım tarihine kadar ne yapmalıyız? Parasal konulardaki girişimlerinizi güven duygunuzu ön planda tutarak, kuşku ve kuruntularınızın kökenine inerek, mantıklı bir şekilde düşünmelisiniz. Yakınlarınızla veya otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkilerinizi, normal zamanlara göre iki kat daha olumlu tutmaya çalışınız. Görüşmelerinizi bu tarihe kadar hallediniz. Bu tarih sonrasına kalırsa, daha dikkatli konuşmaya, bilinçli şekilde eksiklerinizi tamamlamaya çalışınız. Çünkü insanların gözü daha fazla üzerinizde olacağı için, bir işi yaptırmak, bundan kazanç sağlamak, alacaklarınızı tahsil etmek iki misli güç isteyebilir. yukarıdaki gibi durumlar yaşandığında hem kendinizi yalnız hissetmemiş hem de güçlü bir şekilde ayakta tutmuş olursunuz. Şunu unutmayınız ki, gezegen transitlerinde yaşanan olumsuzlukların en büyük sebebi sizin yaşam karşısındaki sorumluluklarınıza sahip çıkmamanız, gereksiz yüklerin altına elinizi sokmanız, olmayacak kişilerle bağlantıya geçerek veya tutkularınızın esiri olarak iradenize sahip çıkmamanızdan kaynaklanmaktadır. Eğer siz geçtiğiniz dönemin astrolojik olarak bilincinde olursanız, uyarıları göz ardı etmez önlemlerinizi alabilirseniz emin olunuz ki, herhangi bir gezegeninin olumsuz transiti sizi etkilemez.

Kasım Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-8-11-12-13-21-22-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-17-18-23-24
Aşkta En Şanslı Günler : 11-12-13
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5
Yeniay : 2-3-29-30
(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 16-17-18
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kasım ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER