@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.03.2014

Nisan 2014 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun Aralık 2013 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Nisan 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart - 19 Nisan)
Ay boyunca oldukça önemli gelişmelere adım atıyor olmalısınız. Başta kendinizle ilgili konulara, sağlığınıza, kişisel ilişkilerinize daha önem vermelisiniz. Geçmişi bir kenara bırakıp, cesurca yeni adımlar atmalısınız. Ancak olası zorluklarda inat etmemeli, değişime ayak uydurmalısınız. Ayın 20’sinden sonra maddi konulara önem vermeli, tutumlu olmalsınız. Yeni kazanımlar için üretime ağırlık vermelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Olaylara karşı daha sabırlı olmanız gerekebilir. Özellikle ayın ilk kısmında kontrol edemeyeceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Ayın 20’sine kadar beklemede kalmalısınız. Sonrasında sizin için önemli olaylar gündeme gelebilir. Kendinize yönelik kararlar alacağınız, yeni bir dönem başlayacaktır. Hayatınızda bazı bitişler, başlangıçlar olması oldukça olası. Kaderin vaad ettiklerini almak için sakinliğinizi korumalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Kendi başınıza yaptığınız planlarda değişikliğe açık olmalısınız. Sizin dışınıda gelişen olaylarla içinde bulunduğunuz grup ya da arkadaş çevrenizde değişiklik olabilir. bu da sizin gelecek günlere ilişkin planlarınızı değiştirebilir. Ayın 20’sinden sonra daha sabırlı olmalısınız. Başkalarına yardımcı olmak için hareket etmelisiniz. Yakınlarınızın bakımı, hastalık, sağlık gibi konularda refakat etmeniz gerekebilir. Fedakar olmaya çalışmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran - 22 Temmuz)
İşinizle ilgili konulardaki gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. En mümkün değil dediğiniz konularda bile değişiklikler olabilir. Yöneticilerinizle, idarecilerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Beklemediğiniz bir görev alırsanız sabırla yaklaşmalı, şartları sakince değerlendirmelisiniz. Ayın sonuna doğru, 20’sinden başlayarak, arkadaşlıklar önem kazanacak. Dostlarınıza yardım etmeniz gerekebilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Ay içinde yurtdışı, yabancılar, ithalat, ihracat gibi konularda ve hukuksal işlemlerde dikkatli olmalısınız. Karşınıza çıkan zorlukları çözmek için daha tahammüllü olmanızı öneririm. Söylediğiniz bir söz, attığınız bir imza için iyi düşünmelisiniz. Ayın 20’sinden başlayarak, işle ilgili konulara daha dikkat etmelisiniz. Yeni bir bağlantı ya da görevle beklemediğiniz değişiklikler olabilir. Yöneticilerinizle ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Ay boyunca maddi konulara önem vermelisiniz. Kendi harcamalarınız dışında, ortakalaşa harcamaları da gösden geçirmenizi tavsiye ederim. Eşiniz, partneriniz ya da ortağınızla maddi konular üzerinde durmalısınız. Borç, alacak ve kredi konularında hızlı karar vermenin zararını görebilirsiniz. Ayın 20’sinden itibaren olaylara daha iyimser bakacaksınız. Ancak işin içinde hukuksal konular varsa işi şansa bırakmamalısınız. Konusunda uzman kişilerle yapacağınız görüşmeler, maddi, manevi avantaj sağlayacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül - 22 Ekim)
Ay içinde ikili ilişkilere normalden daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Evlilik, ortaklık gibi konularda daha özverili hareket etmelisiniz. Partnerinizle işbirliği yapmalı, tek başınıza hareket etmemelisiniz. Kadersel konuların öne çıktığı bu ay, işbriliğ yaparak başarı kazanabilirsiniz. 20’sinden sonra daha derin çalışmalısınız. Özellikle maddi konularda risk almadan hareket etmelisiniz. Ortaklaşa gelir giderlerinizi gözden geçirmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
( 23 Ekim - 21 Kasım)
Bu ay, sağlığınıza, çalışma koşullarınıza ve kendinize dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizi baştan başa düzenlemelisiniz. Sabah kalktığınız, akşam yattığınız zaman içinde iyileştirmeler yapmalı, yüklerinizi size yardımcı olabilecek kişilere paylaştırmalısınız. Hijyene, diyete, sağlığa daha zaman ayırmalısınız. 20’sinde sonra ise ilişkileriniz önem kazanıyor. Eşiniz, ortağınızla ilgili konularda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım - 20 Aralık)
Bu ay hayatın keyifli yönleri olduğu kadar, sorumluluk almanız gereken konular da ön plana çıkacak. Aşk hayatınızı ciddiye almalısınız. Yanı sıra kişisel zevkleriniz, sanat, spor, hobi gibi uğraşlarınızı gözden geçirmelisiniz. Çocuklarla ilgili konularda da sorumluluk almalısınız. Ayın 20’sinden sonra çok daha disiplinli çalışmanız gereken bir süreç başlayacağı için dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı, ofis koşullarınızı, gündelik hayatınızı düzenlemelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık - 19 Ocak)
Evde yapmanız gereken değişiklikler bu aya ve seneye damgasını vuracağa benzer. Aşıma, tadilat, tamirat gibi konular gündeme gelebilir. Tersliklere hazırlıklı olmanız, sizi daha güçlü kılacak. Yanı sıra ebeveynlerinize, ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız. Ayın 20’sinden itibaren daha rahatsınız. Ancak kadersel olayların olacağı bir aydan geçemekteyiz. Aşk hayatınızı, kişisel zevklerinizi gözden geçirmeniz yararlı olur.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Yakın yerlere gideceğiniz, bolca seyahat edeceğiniz bir aya başlıyorsunuz. Bir yandan da yakınlarınızla ilişkiler gündeme gelebilir. Kardeşiniz, komşunuz ya da kuzeninize yardım etmeniz gerekebilir. Yakınlarınıza vakit ayırmalısınız. 20 Nisan’dan sonrasınd ise, dikkatinize evinize vermelisiniz. Yapmanız gerekenleri, sorumluluklarınızı ertelemeniz pek mümkün görülmüyor.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat - 20 Mart)
Kişisel kazançlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir yadan geçmektesiniz. Para harcamak yerine, daha tutumlu olmaya çalışmalısınız. Üretiminizi artırarak, yatırımlarınızı çoğaltabilirsiniz. Yapacağınız bir bütçe, gelir ve giderlerinizi gösterecektir. Ancak olası masraflar için tedarikli olmalısınız. Ayın 20’sinden itibaren hareketli bir dönem başlıyor. yeni anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Önemli imzalar atabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER