Mynet 01.11.2012

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)
21 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal hayatınızı, arkadaş çevrenizi, ilişkilerinizi, hedeflerinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde gayet olumludur. İdeallerinizi belirleyebileceğiniz bu dönemde etrafınızdaki dünya ile olan her türlü temasınızda karşılıklı güven ihtiyacınız bir hayli yükselir. Birlikten kuvvet doğar mantığı bir slogandır bu dönemde. Hakikaten kıskançlıklar, paylaşımsızlık, öfke ve önyargılı davranmaktan uzak durmak gerekir. Toplumsal hayatta verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Elinizden geldiğince problemler karşısında yıkılmadan, kararlılıkla hareket ederseniz bu süreci gayet olumlu şekilde geçirebilirsiniz. Genelde Güneş-Akrep burcu seyirlerinde insan kendini bir hedefe yönlendirmeli, diğer insanlarla koordine halinde çalışmayı bilmelidir. Bazen tek başına yetersiz kalabilirsiniz. Böyle bir durumda bencil davranmak yanlış olur. Ne de olsa Mars idaresinde olan Güneş-Akrep burcu seyir dönemlerinde kendi içinde ateşlilik, fevrilik taşır. Ama mademki bu yönünü biliyoruz. O zaman süreçte biraz tedbirli davranırız. Bildiğiniz gibi, Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda henüz ilerlemeye başladı. Bu yeni bir dönem ve yeni bir yol. Bu geçişlerin işaret ettiği konulara, yansımalara yavaş yavaş alışacağız ve sonunda ileriye yönelik olarak kalıcı hedeflerimizi belirlemiş olacağız.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek güçlü Mars, hem ilişkiniz hem yaşamsal hedefiniz hem de genel olarak kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir. Doğanızda bulunan sabır, kararlılık, disiplin ve sorumluluk özellikleri, Mars geçişiyle cilalanır. Burcunuz üzerinde iki yıl sonra geçiş yapan Mars hakikaten gayet olumludur. Evet belki Merkür geri hareketleri sizi bazı alanlarda durduracak. Ama emin olun ki, sizi pek zorlamaz. Zaten ne yaptığını bilen insanlarsınız. Hedef saptamasında bulunursunuz. Rutin işlerinizi, görevlerinizi gayet başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem vererek, yolunuzda ilerlersiniz. Bu süreç, amaca uygun şekilde insanın kendini yönlendirmesini sağlar. Sağlığınızı güçlendirir. Bay Oğlaklar bu dönemde yuvalarının ve eşlerinin, bayan oğlaklar ise dar günlerin özverili kadınları olarak zaten aşk gibi geçici tutkudan ziyade daima uzun süreli ilişkiyi tercih etmişlerdir. İşte bu dönemde siz Oğlaklar, ilişkinizde her ne kadar gücü elinde bulunduran kişi gibi dursanız da, aslında amacınız geleceğinizi garanti altına almak ve yuvanızdaki dirlik, düzeni sağlamaktır. Bu bakış açısıyla hareket eden Oğlaklar dönemi gayet olumlu yönde değerlendireceklerdir. Bir de unutmadan şunu ekleyeyim. Satürn Akrep burcunda olduğu için yöneticisi Marsın Oğlaktaki ilerleyişi ile derinlikli bir şekilde hayatınızı gözden geçirerek amacınızı kilitlenerek yolunuzda ilerlersiniz. Hiç merak etmeyiniz. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00:08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Oğlaklar 14 Kasım saat 00:08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00:12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, sizi artık topluma, yeni insanlarla olmaya, can olmaya, candan olmaya, bugüne dek biriktirdiğiniz, oluşturduğunuz bütün deneyimleri başka canlarla paylaşmaya çağıran bir ışık. Her ne kadar tutulmalar hakkında ileri geri konuşulsa da, ben derim ki, bu Tutulma sizin için yepyeni bir döngünün başlangıcı. Kuzey düğüm ucunda oluşan bütün Tutulmalar gelişimin işaretçisi ve hızlandırıcılarıdır. Önümüzdeki altı ay ve toplam bir yıllık süre çok önemli. Artık bugüne dek ekilenlerin, sabrın sonuçlarını alma vakti. Bu bir süreç. Yavaş yavaş sizi arzu ettiğiniz yere ulaştıracak. Artık sadece kendi kabuğunuz içinde bir inci tanesi değilsiniz. Bu inciyi başkalarına gösterme zamanınız. Tutulmanın oluştuğu günkü gökyüzü pozisyonlarına baktığımda, sizi sınırlayan, özgürlüğünüzü kısıtlayan, bazı iş veya özel meselelerin hayal kırıklığını yarattığını söyleyebiliriz. Ancak Merkür geri hareketi iki ayrı burçta oluştuğu için oluşan bu durum, sizi rahatsız etmesin. Siz ideallerinizden vazgeçmeyin, kendinizden emin olun. Mars iki yıl sonra 17 Kasım tarihinde burcunuzda ilerleyecek. Bu sizin için gayet olumlu. Tutulmanın oluştuğu gün sakin oldunuz mu o günü rahat geçirirsiniz. Güneş ve Ay Tutulmaları bundan böyle hedef ve aşk evinizde etkili olacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda veya çocuk meselelerinde duyarlılığınız yüksek olabilir. Ancak Güneş Tutulması size, artık bir şeyleri kafanıza takmak yerine, amacınız doğrultusunda becerilerinizi ifade etmeniz, kişisel değil toplumsal alanda kendinizi göstermeniz için uyarıda bulunuyor. Bunca senedir çabalıyorsunuz. Şunu biliniz ki önümüzdeki altı ay, bir yıl içinde konum olarak gayet gelişmiş bir yere uzanıyorsunuz. Bireysel değil, toplumsal alandaki işlere yönelin.

İŞ VE KARİYER

17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, fiziksel canlılığınız ve yükselen enerjinizi, geri planda yapacağınız çalışmalarda kendinize yakıt olarak kullanabilirsiniz demiştim. Aslında bu dönem sizler için hem olumlu hem de dikkatli olunması gereken zamandır. Öncelikle olumlu yönlerinden bahsedelim. Kişisel projelerinize eğilme ve bunlar üzerinde çalışma zamanı olarak gayet etkili bir enerjidir. Gayet faal olacağınız bu dönemde, daha sonra uygulamaya koyacağınız yenilikler için hararetli bir şekilde çalışabilirsiniz. Aslında sessiz ve dingin duruşunuza rağmen, kendinizi motive etme ve cesaretinizi toplama dönemi olarak bu süreç değerlidir. Eğer kararlılık gösterir, ideallerinize sahip çıkar ve ona göre azimle hareket ederseniz, hem yeni bir adım atabilecek hale gelirsiniz hem de kendinize olan güven duygunuzu yükseltmiş olabilirsiniz. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim, Merkür 7 Kasım tarihinde geri harekete geçti. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki bilip bilmeden bir işin içine girmek, karar vermek konusunda dikkatli olmamızda yarar görüyorum. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

22 Kasım tarihine kadar Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, iş ilişkilerinin önemini vurguluyor. Uyumlu ve dengeli bir şekilde alışverişte bulunmak lazım. Özellikle patronlarınız veya aynı ortamda çalıştığınız kişilerle olan bağlantıların nazik, duyarlı bir şekilde yürütülmesi yararlı olur. Oğlak sorumluluk bilinci yüksek bir burç olduğu için, işi gereği bu tarzda davranmakta zorlanmaz. Ancak karşısındaki kişiler ondan eğilip bükülmesini isterlerse Oğlak buna müsaade etmeyecektir. Bu süreçte huzur olgusu sizin için kıymetlidir. Eğer işinizden memnun değilseniz, iş ortamınızda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyorsanız, yeni bir iş aramayı düşünebilirsiniz. Fakat iş bulmadan asla çıkmazsınız. İş arayanların bu dönemde sosyal ilişkilerini güçlü tutmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışma ve bazı ortamlarda güçlü insanlarla bir araya gelmenizde yardımcı olur. Venüs-Terazi burcunda gayet olumludur. Diplomatik ilişkiler güçlenir, tartışmalar sona erer, ilişkilerde girişken davranılır, güzellik, çekicilik ve tarafsız bakış açısıyla insanlara yaklaşımınız ilgi uyandırır.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi dış dünyadaki ilişkilerimiz, ortak çalışmalarımız, otoritelerle aramızdaki münasebet ve kariyerimizle ilgili mevzulardaki ciddiyetin ve işbirliğinin göstergesidir. İşimiz ile evimiz arasındaki dengenin bozulmamasına gayret göstermeliyiz. Temmuz ayından bu yana Uranüsün geri hareketi nedeniyle gönlümüzden geldiği gibi değişimlerde bulunamıyor olabilirsiniz. İstiyoruz ki, daha rahat yaşayalım, gönlümüzce ailemizle ilgilenelim veya yeni bir düzen kuralım. Fakat görülüyor ki, sorumluluklar yine peşimizde. Ve bize düşen işbirliğinde bulunarak oyunu kuralına göre oynamak. Bu çaba, bu işbirliği sizi yoruyor biliyorum ama Aralık 2012 sonrası bize, yenilikler ve değişimler olarak geri dönebilir. Onun için lütfen sakin olunuz. Bir şeyler istediğiniz gibi gitmiyor diye gerginleşmeyiniz. Bu sizi hasta edebilir. Boşaltılamayan enerji, sıkıntıların insanları nasıl etkilediğini duyuyoruz. Bizim güce ihtiyacımız var. Gereksiz yere, sabırsız davranarak birileriyle karşı karşıya gelmeyelim. Sakin olalım, bastığımız yeri bilelim.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda kısa süreliğine ilerleyecek Merkür bu sene, 7 Kasım tarihinde geri hareketine başlayacak. Geri hareketin bir hafta öncesi, 1-7 Kasım tarihleri arası gölgeli günler. Tabii ki dikkatli olmak lazım.
Önce bu geçişi iki tarih aralığında izah edeyim. 29 Ekim-1 Kasım arasında zihinsel anlamda içe dönüyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Dış dünyada olan bitenleri dışa yansıtmadan kendimizce değerlendiriyoruz. Bazen aşırı iyimser bazen de tam tersine gergin ve abartılı düşünebiliriz. Bu süreçte rutin işlerimizi sürdürürüz. Bir yandan da, geçmişi, son zamanlarda yaşanan olayları, hayatı şöyle bir ele alabiliriz. Zaten bu süreç dört günlük bir zaman dilimidir. Eğer uygulamaya dökeceğiniz işler varsa bu tarihlerde start verebiliriz. Genelde ister geri ister düz seyir olsun Merkür, astrolojik olarak Yay burcunda pek etkili değildir. Dağılmalara, çabuk sıkılmalara, ufak şeyleri abartmaya yol açar. Ben derim ki, 7 Kasım tarihinde geri hareket başlamadan işlerinizi yoluna koyunuz ki, daha sonra yorulmayınız. 1-7 Kasım tarihlerindeki gölgeli günlerde karşımıza çıkabilecek teklifleri mercek altına alınız. Yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Anlamadan dinlemeden ne kendinizi ne başkalarını yargılamayınız.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım(saat 01.04)-14 Kasım(saat 09.42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Gizlilik içinde yürütülmesi gereken meseleler, ilişki, projeler, ruh ve beden sağlığı, hukuki davalar, kardeşiniz, eşinizin sağlığı ve iş hayatı, sosyal hizmetler, hayaller, geri planda halledilmesi gereken işler, ticari ilişkiler, eğitimle alakalı konular, dini inancınız gereği kapanma, hayır işleri, aranızda düşmanlık bulunan kişilerle alakalı mevzular, herkesten sakladığınız sırlarla ilgili konularda etkilidir.

DİKKAT

Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

PARA KONULARI

AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım (saat 09.42)-27 Kasım(saat 00.47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince, öncelikle arkadaşlarınızla olan iletişiminizi güçlü tutunuz. Yakın bulduğunuz dostlarınızla sıkıntılarınızı paylaşarak rahatlayabilirsiniz. Yani tümüyle dünyaya kendinizi kapatmayın. Bir proje üzerinde çalışıyorsanız bunun sunumunu geri hareket dönemine denk getirmeyin. İyice odaklanın ve eksikleriniz var mı diye bir kontrolünü yapın. Eski bir dostunuzla aranızda açıksa, hiç üzülmeyin çünkü geri hareket döneminde ya siz onu veya o sizi arayacaktır. Oturup ılımlı bir şekilde konuşursunuz. Merkür genç kardeşler demektir. Eğer kardeşinizle bir sorununuz varsa bu dönemde tekrar bu mesele önünüze gelebilir. Baktınız ki kafanız bozuk, müsaade isteyin ve daha sonra görüşmek istediğinizi söyleyin. Kendinizi zorlamayın. Güvenmediğiniz insanlara sırrınızı vermeyin. Zaten akrep burcundaki Merkür zamanları hepimizin sus pus olduğu günlerdir. Sözleşme ve kontrat konularında dikkatli olun. Karşınıza bir teklifle gelirlerse, düşüneceğinizi söyleyin. Sözleşme altına imza atmayın. Önceden yapılmış sözleşmeleri gözden geçirin. İlişki-iş-para-eğitim-evlilik-proje hangi olursa olsun daima geleceğe dönük düşünün. Paranıza, değerli kağıtlarınıza, evraklarınıza dikkat edin. Güvenliğinizi düşünün. Alım-satım konularında uzmanlara danışın. Miras, hisseli paralar, banka kredileri gibi konularda bilinçli davranın. Haklarınızı koruyun. İletişimde yavaşlamalar, işlerinizde durgunluk, gereksiz bazı meselelerin yaratabileceği sıkıntılar söz konusu olabilir. Siz kendinizden emin olun. Moralinizi güçlü tutun. Üçüncü şahıslarla, ikili meseleler üzerinde konuşmayın. Kimse muhatabınız geri hareket sonrası karşı karşıya gelir, halledersiniz.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ

27 Kasım(saat 00.47)-11 Aralık(saat 03.40) tarihleri arasında, Akrep burcunda düz seyre geçecek Merkür, geri hareket döneminde ele aldığınız, üzerinde çalıştığınız, değerlendirmek istediğiniz işlerin yürürlüğe konması veya henüz hazır değilse tamamlanma süreci olarak değerlendirebilir. Geri hareket dönemindeki fırsatların değerlendirilmesi yönünde de yararlıdır. Eğer gerekiyorsa başkalarından yardım veya destek olmaları istemekten çekinmeyiniz. Merkür, siz Oğlakların haritanızdaki iş hayatı, sağlık ve gelişim evinizin yöneticisidir ve burcunuzla uyumlu bir görünümdür. Bu sayede sıkı çalışmak, bir meseleye odaklanmak, bir işi derinlikli bir şekilde düşünmek, toplum önüne sunmadan önce eksikleri tamamlamak, derinlikli gözlem yapabilmek için uygundur. Tek başınıza altından kalkabilmeniz zor olabilir veya çalıştığınız proje, birileriyle ortak çalışmanızı gerektirebilir. Bu sizin gibi liderlik gücü yüksek biri için sıkıcı gelse de, buna olumlu bakınız. En azından iş anlamlında çok fazla zorlanmazsınız. İşinizden memnun değilseniz, işten ayrılmadan önce mutlaka iyi düşününüz. bir fırsat karşınıza çıkarsa, geniş vadeli olmasına dikkat ediniz. İlişkinizle alakalı konularda veya iş ortaklıklarında bu dönem güven olgusu yine önemli. Merkürün bu seyri devam ederken, Mars burcunuzda ilerlediği için, gayet faydalıdır. İş anlamında gücünüz bir hayli yüksek olacak. Sadece kuruntu yapmayın, saplantılı düşünmeyin yeter.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler: 8-9-13-17-21-22-26-27

Zayıf Enerjili Günler: 3-4-5-11-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 26-27

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19

Yeniay: 16-17-18

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-5-30

(Ay-Yengeç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER