Mynet 01.11.2011

Oğlak burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

Oğlak Burcu-Kasım Ayı Genel Değerlendirmesi

Oğlak burcu aylık yorumu (Kasım 2011)

2 Kasım tarihinde Merkür ve Venüs Yay burcunda seyrine başladığında iş hayatınızın geri planındaki çalışmalar yoğunlaşır. Hızlı ve aktif bir şekilde işlerinizi yapmanız ancak dağılmamak için sistemli ve programlı hareket etmeniz son derece yararlıdır. Eğer hazır olduğunuz hissettiğiniz ve üzerinde çalışarak bitirdiğiniz işleriniz varsa bunları 24 Kasım tarihine kadar öne sürebilirsiniz. Ayrıca bu Kasım ayını yorgunluklara sebebiyet vereceğini bilerek kendinize dinlenme aralıkları tayin etmeyi unutmayınız. 11 Kasım tarihinde Mars Başak burcunda seyrine başladığında iş yoğunluğunuz, mücadele vermeniz gereken konularda prensiplerinize sadık kalınız. Başarılı ve verimli işler çıkarmak için her şeyden önce saatli bir iş listesi yapınız. O saatlere uygun şekilde çalışınız. Böylece dağılmazsınız. 22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda ilerlemeye başladığında, gerçeklerden uzaklaşma riskiniz artabilir. Maddi konularda özellikle başkalarıyla olan ilişkilerinize dikkat ediniz. 24 Kasım tarihinde Yay burcunda başlayan Merkür geri hareketi geriye çekilerek yarım kalan işlerinizi bitirmeniz, derleyip toparlamanız anlamında oldukça etkilidir. Bu süreçte sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Hele iş konularındaki planlarınızdan kimseye söz etmeyiniz. Bilgi hırsızlığından nasibinizi almamak için evraklarınızı düzenli takip ediniz. 25 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, sağlığınız konusunda dikkatli olmanız, paranıza sahip çıkmanız, kendinize zaman ayırmanız gerektiğinin işaretidir. Gizli yolculuklar, görüşmeler konusunda da dikkati elden bırakmayınız. 26 Kasım tarihinde Venüs burcunuzda seyretmeye başladığında hem iş hayatınız hem de aşk yaşamınızla alakalı konularda kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilir, ciddi tutumunuzla takdir toplayabilirsiniz.

Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

2 Kasım Merkür Yay Burcuna Girişi 18:54
2 Kasım Venüs Yay Burcuna Girişi 10:51
9 Kasım Neptün Düz Seyrine Geçişi 20:54
11 Kasım Mars Başak Burcuna Girişi 06:15
11 Kasım Chiron Düz Seyrine Geçişi 01:14
22 Kasım Güneş Yay Burcuna Girişi 18:08
24 Kasım Merkür Geri Hareket Başlangıcı 09:19-Yay Burcunda
25 Kasım Parçalı Güneş Tutulması 08:20-Yay Burcunda
26 Kasım Venüs Oğlak Burcuna Girişi 14:36

AŞK VE İLİŞKİLER

2 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Venüs, ruhsal olarak içe yönelen coşkulu ve iyimser duyguların işaretidir. Bu durum hem kariyer hem de aşk konusunda şöyle geriye çekilerek hayatın özünü yakalama arzunuzu pekiştirir. Kişi dış dünyadan ziyade kendi dünyasında duygularıyla baş başa kalmayı tercih edebilir. Uzak yollarda bulunan kişilerle bağlantıya geçmek, gizli saklı ve hatta yasak bir ilişki yaşamak gibi özel durumlar da, yine bu dönemin etkilerinden sayılabilir. Deneyimsel ilişkilere pek meyilli olmadığınız halde, öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, gizli hayranlarınız olduğunu öğrenmeniz bile mümkündür. Kimileriniz için bu süreç kimselerin bilmesini istemediğiniz bir yolculuk esnasında tanışılacak özel bir kişiyi gösterebilir. Uzak ülkelerde veya şehir dışında bulunan sevdiklerinizle irtibata geçebilir ve yeniden aşkı keşfedebilirsiniz. Yay burcu keşif, macera ve genişlemeyle birebir alakalıdır. Venüs gezegeni ise bağ kurmak, popülerlik ve hayatın keyifli yanlarının tadına varmaktır. Bu iki güçlü etki, duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmek ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, yasak ilişkiler evinizde oluşacağı için doğal olarak, gizli yürütülen ve oldukça heyecanlı bir ilişkiyi de gösterebilir. Bu enerjinin kimileriniz açısından önemi, bilmediğiniz, düşünemediğiniz hatta hayal bile edemeyeceğiniz güzellikleri ruhsal dünyanızda hissetmeniz, farklı ritüeller aracılığıyla kendiniz geliştirmeniz anlamını da gelebilir.

Özellikle ruhsallıkla alakalı her türlü faaliyetin gizlice sürdürüldüğü bu dönemde amaç, hayatın bütün kirliliklerinden arınarak, farklı dünyaları keşfetmek ve kendinizle yüzleşmektir. Böyle bir enerjinin desteği altında, iyimserlik ön planda yer aldığından, geçmişte yaşananların sizde bıraktığı izleri silebilirsiniz. Yorumun başında bahsi geçen, yasak ilişki sözünün anlamı, sizin için beraberliğinizin kutsallığıyla alakalıdır. Yani birilerinin anlaması ve algılaması mümkün olmayabilir. Fakat onunla bir arada olmak ve sonu ne olacak diye düşünmeden, birbirinizi keşfetmek, farklı güzelliklerin tadına varmak mutluluk vericidir. Kendinize kurduğunuz dünyanızda mutlusunuzdur ve bunun dışında hiçbir şey umurunuzda olmayabilir.

Venüs-Yay burcu dönemini olumlu yönde değerlendirmek için öncelikle yapılması gereken geçmiş deneyimlerin üzerinizde bıraktığı izleri silebilmektir. Bu nasıl olur? Yaşamın benzetme yerindeyse kirli yüzünü kabullenmekle. Bu demek değildir ki, çaresiz ve kadersizsiniz. Hayır, bilakis siz bunu kabul ettiğinizde aslında yaşadığınız anın ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaksınız. Bu yaşam alanında gerçekleşecek Merkür geri hareketi ve diğer gezegen toplanması, mücadelenizi nasıl sürdürmeniz gerektiğini size öğretebilir. İş hayatınızdan aşk yaşamınıza, ilişkilerinize kadar her konuda kendi içinizdeki asıl gücünüzü bulmanız, ruhunuzu onarmanız bu sayede kolaylaşabilir. Bunu bir ruhsal onarım süreci gibi düşününüz. Bu sürenin sonunda kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA-10 Kasım saat 22:16

10 Kasım saat 22:16 itibariyle Boğa burcunda ve aşk evinizde gerçekleşecek Dolunay, aşk hayatınızla alakalı konular başta olmak üzere, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, yaratıcılık ihtiva eden her türlü aktivitenizde dikkatli ve temkinli hareket etmeniz gerektiğinin işaretidir. Dolunay zamanlarında duygular ve düşünceler birbiriyle zıtlaştığı için, kişinin kendi içinde veya çevresiyle olan ilişkisinde sorunlar yaşaması mümkündür. Bugünlerde özellikle aşk yaşamınızla ilgili konularda yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için, gerginlik yaratabilecek noktaları fazla didiklemek, her şeyin altında bir şey aramak veya esnek düşünmek yerine illa benim dediğim olacak tarzında düşünmek sakıncalıdır. Gerek devam eden ilişkiniz ve gerekse karşınıza çıkabilecek yeni bir kişi konusunda acil karar vermemeli, öncelikle her noktayı incelemeye çalışmalısınız. Yanılgılar yaşamamak için dikkatli olmalı, haklı dahi olsanız, karşı karşıya gelerek üstünlüğünüzü kabul ettirmeye çalışmamalısınız. Paranızı risk altına alabilecek yatırımlardan uzak durmalı, şans oyunları, borsa konusunda temkinli olmalısınız. Çocuklarınızla ilişkinizde bugünlerde sakin yaklaşımlarda bulunmalı, çocuk sahibi olma konusunu tekrar düşünmelisiniz.

26 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek olan Venüs duyguların aşırı ciddileşmesi anlamına gelse de, bu durum sizler için gayet doğaldır. Çünkü sizler yaşadığınız ilişkide güvence, sorumluluk ve ciddiyet arayan bir burcun insanısınız. Doğal olarak bu seyir, dış dünyadaki imajınız, ilişkinize bakış açınızın sorumluluk olgusu çerçevesi içinde ilerleyeceğinin simgesidir. İlişkide aradığınız en önemli olgu saygınlıktır. Genelde bu süreçte, duygularınızı kontrol etmeniz ve yönlendirmeniz mümkündür. Bazılarınız için bu süreç, beraberliğin daha ciddiyete dönüştürülmesi adına hareket edeceğinizin göstergesi olabilir. Venüs Oğlak burcu sürecinde beraberlikte belli bir hedef belirlenebilir ve bu hedef doğrultusunda hareket edilmeye çalışılabilir. Aşk bu dönemde son derece ciddiye alındığından, ilişkisi olmayan Oğlaklar flört konusunda çekimser düşünebilir veya oldukça tedbirli davranabilirler. Güven, sorumluluk ve saygı bu sürecin kilit olguları sayılarak fazlasıyla önemsenebilir. Ayrıca bu etki altında karşınıza çıkabilecek yeni bir kişinin sizinle arasında yaş farklılığı olması mümkündür veya siz, aranızda yaş farkı olan birisiyle beraberseniz, bu dönemde partnerinizin size karşı çok daha ilgili olduğunu farkedebilirsiniz. Bu enerjinin duyguların aşırı ciddileşmesi anlamına geleceğinden söz etmiştik. Bunun dozunu iyi ayarlamak gerekebilir. Unutmayalım ki, bu geçiş başlamadan iki gün önce Merkür geri harekete geçmiş olacak. Onun için lütfen tedbirli olunuz. Bilirsiniz Oğlaklar için güven olgusu herşeyden önemlidir. Karşılarındaki insanı ister istemez denetlemeye ve yönetmeye kalkabilirler. Bu durumun sebebi, ilişkilerinin bozulmaması ve güven olgusunun ön planda olması tutulma isteğindendir. Yalnız bunun aşırısı karşınızdaki kişiyi bunaltmak olacağından, özellikle hakimiyetin yoğun olacağı bu enerji altında, bunu sert bir şekilde uygulamaya kalkmamalı siz de kendi payınıza ılımlı davranmaya çalışmalısınız.

İŞ VE KARİYER

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Akrep burcu seyri her yıl olduğu gibi genel anlamıyla, gerçekçi bir şekilde tüm hedeflerinizi gözden geçirme, ileriye yönelik girişimler için güç elde etme ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanma dönemidir. Hakikaten oldukça güzel bir döneme adım atmış durumdasınız. Þimdi yapmanız gereken bu enerjiden yararlanarak liderlik gücünüzü ve bugüne kadar oluşturduğunuz tüm değerleri ortaya koymak ve yenilikte bulunmak olmalıdır. Gerektiği yerde başkalarıyla işbirliğinde bulunmanızı sağlayacak destekler göreceğiniz bu süreçte, çevrenizi genişletmenin ve insan kazanmanın aslında ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Artık hedeflerinizi belirli bir sınır içinde tutarak hareket etmek yerine, uzun vadeli düşünebilir ve hiç korkmadan geleceğinizi yönlendirebilirsiniz. Sosyal yönden aktif olduğunuz sürece inanamayacağınız kadar değerli girişimlerde bulunabilme şansı yakalayabilirsiniz. Eskiyle olan tüm bağlarınızı yeniden gözden geçirerek bağlantınızı kesmeyi düşündüğünüz her alan ve her kişiyle alakalı kararlar verebilir sadece önünüze çıkan aydınlığı takip edebilirsiniz.

2 Kasım-23 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay burcu süreci, belli bir plan dahilinde hareket edilmesi ve kendinize fazlasıyla özen göstermeniz gereken zamanın belirtecidir. İş evinizin yöneticisi olan Merkür, çalışma koşullarınızın, iş ortamınızın ve iş ilişkilerinizin gözden geçirilmesi anlamında etkili bir dönemdir. Oğlaklar zirveye endeksli, sorumluluk sahibi kişiler oldukları için kimi zaman durmayı, dinlenmeyi bilmezler. Hatta yorulduklarının bile farkına varmazlar. Oysaki yaşanılan sağlık problemlerinin astrolojik açıdan anlamı, yüklenen enerjinin boşaltılamaması nedeniyledir. Yani siz dinlenme boşluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Tek başına çalışmayı, fakat bilginizi, tecrübelerinizi hayata geçirmekten de hoşlanacağınız bu enerji altında, dağılmamak için verilerinizi kaydetmeyi unutmayınız. Araştırma alanları bu dönemde ilginizi çekebilir. Mesleğinizle alakalı bilgiler toplayabilirsiniz ve bu bilgileri iletişimle alakalı alanlarda yazı ve sözle açıklamaya çalışabilirsiniz. Felsefe ve inanç konularında da etkili olan bu dönem, tutkuyla kendinizi ifade edebilmenizde gayet etkilidir. Düşüncelerinizde genellikle fazla iyimserlik göze çarpabilir. Fikirlerinizi fanatik bir şekilde sunabilirsiniz. Gizli ilimler ilginizi çekebilir. Uzak ülkeler, yabancı kültürlerle yakından ilgilenebilirsiniz. Metafizik konuları da yine ilgi alanlarınız arasında yer alabilir. Ben bu dönemin siz Oğlaklar için, yaşamınızla alakalı her şeyi şöyle bir gözlemleyerek, arınmanız adına etkili olacağını düşünmekteyim. Bu süreçte geri planda, sahne arkasında yoğun bir iletişim trafiği söz konusu olabilir. Ancak bu genel olarak gizlidir ve dışa pek sezdirilmez.

11 Kasım-23 Ocak 2012 tarihleri arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars etkisinden söz etmeden önce önemli bir hatırlatmada bulunayım. Mars geçişini dispozite eden (güçlendirer) Merkür, 24 Kasım itibariyle geri harekete başlayacağı için, aşağıdaki yazıda belirttiğim girişim, aktivite, görüşme ve değişim anlamındaki gelişmeleri 11-24 Kasım olarak düşünmekte yarar var. 24 Kasım sonrası ise, temkinli olmak, acil kararlar vermemek, seçimlerinizi yaparken enine boyuna düşünmekte yarar var. Bir de abartmamak, kendinizi kaf dağında görmemek lazım. Evet gelelim Mars-Başak burcu sürecinin genel yansımalarına. Bu enerji, kendinizi geliştirme, mesleki ihtisas, bilgilenme, uzmanlık ve kariyer hayatınıza hazırlanma ile alakalı yaşam evinde ilerlediği için doğal olarak kimlik duygunuzu dış dünyada ispat edebilmenizi, bugüne dek edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizi gösterebilmenizi ve yeni bir dünya kurabilmenizi gerektirici çalışmaların işareti olarak önem taşımakta. Mars Başak süreçlerinde hedefinize ulaşmanın sırrı, pratik hareket etmek ve düzenli tertipli çalışmaktan geçer. Ancak karamsarlık, şüphe, kuruntu, hayata kötümser bir bakış, nasılsa beni bulmaz böyle güzellikler diyerek düşünmek son derece sakıncalıdır. Ayrıca sizinle aynı görüşte olmayan iş ve özel hayatınızdaki insanlarla çatışmak, görüş ayrılıklarına düşmek, onlar üzerinde eleştirel davranmak yanlıştır. Madem ki bir amacınız var. İleride rahat etmek, bunca yıllık çabalarınızın karşılığını almak, meslek hayatınızda bir yerlere gelmek istiyorsunuz, o zaman düzenli çalışmaya devam diyorum.

22 Kasım-22 Aralık Güneş-Yay burcunda seyrine başlayacak oluşudur. Sizler bu etki altında, geriye çekilerek ruhsal manada kendinizi ve yaşamınızı gözden geçirebilir, sizi ilgilendiren meseleler üzerine odaklanabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Güneşin bu pozisyonu sizler açısından geçmişin tüm kirliliklerinden ve olumsuzluklarından kurtulmak, inancınızı yükseltmek anlamında faydalı olabilir. Sezgi gücünüzün artacağı bu süreçte, şu ana kadar kaybettiğiniz ve kazandığınız ne varsa bunların ardındaki gerçeklere ulaşabilirsiniz. Dispozitör güç Jüpiter Boğa burcunda geri hareketini sürdürdüğü için, doğal olarak aşk hayatı, maddi ve manevi değerleriniz gibi konular üzerinde de kendinizi ve yaşamınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu geri çekiliş gibi gelse de, süreci olumsuz değerlendirmeyiniz. Bazen insanın kendiyle baş başa kalması farkındalık kazanması, güçlenmesi ve toparlanması anlamında gayet faydalıdır. Bu dönem bittiğinde sağlığınızdan tutun da iş hayatınıza, varsa çocuklarınıza, planlarınıza kadar kadar her konuda net bir görüş sahibi olabilirsiniz. Bazı şeyleri önceden sezebildiğinizi fark edebilir kendinizdeki bu ruhsal gücün karşısında, hayatın size sunacağı fırsatları şimdiden öngörebilirsiniz. İçinizi ferah tutun. Olumlu gelişmeleri yaşamak adına bilge insanların yaptığı gibi sakin ve sabırlı bir şekilde kendinizi dinlendirin, arındırın, temizleyin.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKETİ-24 Kasım-14 Aralık

Hangi Konularda Etkili:

Gizli ilişkiniz, bastırılmış öfkeleriniz, seçimleriniz, geçmişe ait deneyimleriniz, bilinçaltınızdaki tüm meseleler, dünyadan uzaklaşma isteğimiz (inziva), kaçışlarınız, kaçamaklarınız, gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular, rüyalar, geçmiş hayatınızla ilgili tecrübeler, edebiyatla ilgili çalışmalar (roman, şiir, senaryo), kaçışlarınız (televizyon izlemek, alkol, ilaç bağımlılığı, uyuşturucu, sürekli bilgisayar başında olma hali, sürekli uyumak gibi), meditasyon, iyileşme ve tedavi yeteneğiniz, yüksek bilinci, istekleriniz ve zorunluluklarınız, yaşamdaki yönünüzü etkileyen güdüleriniz, fizikötesi deneyimleriniz (mistizm, ibadet, zikir ve arınmak için yapılan tüm eylemler), şefkat ve merhametiniz, gizlilik içinde yaptığınız iyilikleriniz, hapishane, hastane ile ilgili durumlar, gizli görüşmeleriniz, ruhsal sınır ve sınırsızlıklarınız, sırlarınız kısaca kendinizi yeniden gözden geçirmeniz ve kurtulmak için çaba sarf ettiğiniz konular.

Merkür Geri Hareket süresince Neler Dikkat Edilmelidir?

- Belirtilen tarihler arasında yeni bir karar alınmamalı, dikkatli olmalı.
- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
- Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
- İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
- Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular
- Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.
- İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.
- Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
- Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.
- Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günler dahil olmak üzere 21 Aralık sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve sonrası önem taşır. 17 Kasım itibariyle dikkatli olunmalı ve 21 Aralık sonrası planlarınızı yürürlüğe koymalısınız. Bu tarihler geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş, duygusal ve ruhsal anlamda geriye çekilerek yaşamınızla ilgili konulara odaklanabilir ve bundan sonrası adına girişimde bulunacağınız mevzularda, büyük bir içsel güç ve hoş bir huzur duygusu olanağı yakalayabilirsiniz. Güneşin Yay burcundaki bu geçişi, hem sezgilerinizin yükselmesine hem de geçmişin tüm kirliliklerinden ve olumsuzluklarından kurtulmak adına çok önemli bir etkidir. Sezgi gücünüz hiç olmadığı kadar artacağı için, hayatın şu ana kadar size kaybettirdikleri konusunda mükemmel bir olgun görüş sahibi olabilirsiniz. Her yıl Güneş bu burçta ilerlerken, tüm burçlar için yeni bir şans ve genişleme imkanı demektir. Bu da gösteriyor ki, biz insanoğlu için, her sene Yay burcu seyirleri altında, içsel ve dışsal anlamda anlamda kendimizi yeniden keşfetmek mümkün. Tabi ki siz Oğlaklar bu dönemdeki geri çekilişi kafanızın içinde yanlış algılayabilirsiniz. Bu dönem Merkür geri hareketine de rastladığı için, ileriye yönelik mükemmel adımlar atmanız için hem gözden geçirme hem de içsel manada yüzleşme yapmanız yerinde olur. Bu etki altında öyle şeyler yaşarsınız ki, bu dönem bittiğinde sağlığınızdan tutun da, tüm yaşamınıza kadar net bir görüş sahibi olabilirsiniz. Bazı şeyleri önceden sezebildiğinizi fark edebilir kendinizdeki bu ruhsal gücün karşısında, hayatın size sunacağı fırsatları şimdiden öngörebilirsiniz. İçinizi ferah tutun. Olumlu gelişmeleri yaşamak adına bilge insanların yaptığı gibi sakin ve sabırlı bir şekilde kendinizi dinlendirin, arındırın, temizleyin. Bunun faydasını yakın bir zamanda almaya başlayacağınızı size şimdiden haber vermek istiyorum.

PARA KONULARI

11 Kasım tarihine kadar devam edecek Mars Aslan burcu geçişi Kasım ayının ilk 11 günlük süresinde yine etkisini sürdürmekte. Mantıklı bir şekilde parasal durumunuzu, kaynaklarınızı gözden geçirebilir, düzenli bir para akışı için yapılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. Bu süreçte babanız, mesleğiniz, eşiniz yoluyla para kazanma olasılığınız var. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta, onların üstünde baskı uygulamamak, size destek olmaları yönünde imalarda bulunmamak, güç uygulamaya kalkmamaktır. Mesleğiniz yoluyla kazanımlarda sanat, spor ve yaratıcı yetenekleriniz baş sırayı alabilir. Bu alanlarda mesleği olan eşinizden de gelir sağlayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken noktaları göz ardı etmeden hareket etmek en doğrusu olacaktır. Harcamalarınıza son derece dikkat ediniz, bu dönemde Mars sizi meydan okumanız adına sizi itekleyicidir. Paranıza sahip çıkınız. Sınırlarınızı aşmayacak şekilde harcamalar yapın ve kendinize belirli bir limit koyarak hareket etmeye özen gösterin. Özellikle 7 Kasım ve civarı günlerde sakin ve aklı başında hareket etmeye özen gösteriniz.

22 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek başkaları kaynaklı gelir evinizin yöneticisi Güneş seyri maddi açıdan duygusal ve ruhsal anlamda –herşey iyi olacak görüş açısı içinde düşünmeye çalışmanın göstergesi olarak dikkat çekiyor. Kişi, büyük bir gücün varlığına inanmak ve ona güvenmek istiyor. Ancak Jüpiterin Boğa burcundaki geri hareketi ve Merkürün Yay burcundaki geri hareketi bir de bu geri hareketlerin arasında yaşanacak Parçalı Güneş Tutulmasını hesaba katarsak ben derim ki, öyle abartılı hareket etmeyiniz. Ne yapmayı düşünüyorsanız o konularda geri planda akıllıca düşününüz. Ortak paralar veya dış destekli gelir elde etme anlamındaki girişimlerinizi gölgeli günlerin bitiminin ardından 21 Aralık sonrasında halletmek üzere planlarınızı yapınız.

Kasım Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler :1-4-5-9-10-19-20-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-8-14-15-21-22
Aşkta En Şanslı Günler : 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30
Yeniay : 1-27-28
(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 14-15
(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kasım ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER