Mynet 01.05.2012

Oğlak burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerleyecek Güneş aşk hayatınız ve yaşamı güzel yanlarıyla görebilmeniz yönünde size huzur vermeye devam edecektir. Kişi hem değerlerine sahip çıkmayı hem onları korumayı, her alanda üretmeyi, verimli bir şekilde yaşamayı tercih edebilir. Aşkta sağlam ve gerçekten uzun vadeli olana yönelir. Kararlarını çabuk ve düşünmeden vermez. Yararını ve zararını hesap eder. 13 Mayıs tarihinde Jüpiter ile kavuşum yapacak Güneş, yılın en güzel tarihini işaret ediyor. Aynı gün gökyüzündeki değer enerjilere de baktığımda Oğlaklar açısından şanslı bir gün olduğunu söylemeliyim. Hele yükseleniniz Oğlak, Boğa ve Başak ise, değmeyin keyfinize. Jüpiteri Haziranda yolcu edeceğiz. Bu görünümün bir daha oluşması için 12 yıl geçmesi lazım. O zaman gelin bu tarihte gerek aşk, gerek çocuk gerekse yaşamımızla ilgili olarak bir dilek tutalım. Yaşanmış acı tecrübeleri unutalım ve arınarak yeni bir sayfa açmaya hazır olalım dostlarım. Böyle bir gökyüzü pozisyonu her zaman görülmez. Hep şunu derim, tohumundan emin olan, ürününden kaygı duymaz. Güzellikler eken, güzellikler biçer. İnancımızı koruyalım. Bize huzur verecek 13 Mayıs tarihini ajandamıza işaret edelim.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında aşk evinizde seyrini sürdürecek Merkür, dönemi en olumlu şekilde değerlendirmenizi, ileriye yönelik bir ilişki yaşamak adına en doğru kararları vermenizi sağlayıcıdır. Sizin gibi ciddi niyetli ve güvenilir bir kişi için bu dönem zihinsel anlamda huzur vericidir. Sağduyulu ve yapıcı bir şekilde durumunuzu ele alarak kararlarınızı verebilirsiniz. İstikrar sizin için her zaman önemli olmuştur. Tutku ve arzularınızın aşırı kaçmasına izin vermeden karşınızdaki kişiyi değerlendirirsiniz. Öyle gelir geçer olana değil, gerçekten anlamlı ve sağlam olanı bu dönemde tercih edebilirsiniz. Eğer gerçekten güvenilir bir kişiye rastlarsanız ciddi bir karar bu dönemde verebilirsiniz. Sizin için karşınızdaki kişinin bastığı yeri bilmesi önemli. Sizin değerlerinize önem vermesi gerekiyor. Bu enerji sizin için biçilmiş kaftandır. Uzun zamandır tanıdığınız biriyle veya yeni biriyle sağlam temelli bir ilişki adına ciddi konuşmalar yapabilirsiniz.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. Bu dört tarih son derece olumludur. Hem hayallerinize, ideallerinize uygun hem kafanızdaki ilişki kriterlerine uygun hem maddi ve manevi anlamda umutlandırıcı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Evli veya çocuk sahibi olmayı düşünenler için de bu dönemi gayet olumlu bulmaktayım.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER