Mynet 05.04.2012

Oğlak burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs dönemini ben iki bölüm halinde ele aldım. 17 Nisan tarihine kadar ki süreçte aşk hayatınızla ilgili konularda yakın çevre ilişkileri, şefkat duygusu, empatide bulunmak gibi olgular son derece önemli. 6 Nisan tarihindeki Dolunay ve o günkü görünümlere baktığımızda üzerinde durulması gereken en önemli nokta, ilişkinizde aksayan noktaların mutlaka ele alınması ve sorun yaratan kısımların ayıklanması. Hani deriz ya, gülü seven dikenine katlanır diye. İyi hoş ama, o diken her tarafı sarmışsa ve bir türlü gülü kokmaya izin vermiyorsa demek ki şöyle bir resme iyi bakmakta yarar var. Yeni başlayan bir ilişki bu tarihte zorlayıcı etkiler altında olabilir. İnsan aşık olduğunu düşünür fakat şöyle bir etraflıca bakmakta yarar vardır. Karşınızdaki kişinin sözlerine, hareketlerine çok fazla dikkat etmeniz gerekir. Aldanmamak için akıllı olmak bize düşüyor. 8 Nisan tarihinde eski meseleler tekrar gündeme gelebilir. Bunlar üzerinde yine gerçekçi bir gözlemde bulunmak şarttır. Yeni başlayacak bir ilişkide ise, her iki tarafın da yerleşim ve hayata bakış yönlerini iyi bir şekilde analizde bulunmaları, daha sonra çıkabilecek sorunların önüne geçer. 9 Nisan tarihinde yenilik anlamındaki kararlar, bazı sürpriz gelişmeler aşka konusunda heyecan vericidir. Ancak bu yeniliğin bize olabilecek yarar ve zarar hesabını mutlaka yapmalıyız. Ben bu dönemde iş yeri, eğitim hayatı veya bir yolculukta biriyle karşılaşılması veyahut bir tanıdığınızın sizi biriyle tanıştırması gibi durumların yaşanması ihtimalinizi yüksek görüyorum. 12 ve 13 Nisan tarihleri çok önemli. Gelecek vaat etmeyen, sorunları bir türlü düzelmemiş çiftler arasında bir kopma yaşanması ihtimaline karşı sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Eğer aranızdaki sevgi birliği köklenmemişse, ben derim ki, lütfen tekrar herşeyi bir gözden geçiriniz.

YENİAY BOĞA BURCUNDA - 21 Nisan saat 10:18

Sevgili Oğlaklar 21 Nisan saat 10:18 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay ve aynı gün oluşan Ay-Mars ve Ay-Neptün görünümleri gayet olumlu. Bunların tümünü harmanladığımızda bu enerjilerin, aşk hayatınız olmak üzere her konuda size yeni bir bakış açısı kazandırabileceğini ve yaratıcı yönlerinizi açığa çıkararak ifade etmenizi sağlayacağını, aşkta sağlam ve güvenilir olanı bulmanızda destekleyici olacağını belirtmeliyim. Her Oğlak aynı durumları yaşamayacağına göre bu Yeniay, kimileriniz için yeni bir aşk, bazılarınız için yuvanıza katılacak sağlıklı bir bebek, bir çoğunuz için sanatsal bir aktivitede yer almak anlamına gelebilir. Bu oluşum altında, kendinizi ifade konusunda o denli rahat davranırsınız ki, başarısızlık kelimesi sizden epeyce uzak durabilir. Hatta kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmeniz bile mümkündür. Aşk hayatınızla ilgili sorunlar bu oluşumun güçlü desteği altında çözüme kavuşurken, partnerinizin size karşı çok daha sevgi dolu davrandığına şahit olabilirsiniz.

Çocukları olan Oğlaklar bu etki altında anne ve baba olmanın haklı gururunu yaşarken, evlatlarınız sizin gibi bir aileye sahip oldukları için gurur duyabilirler. İlişkisi olmayanlar için yeni ve sağlam bir beraberlik anlamına gelebilecek bu oluşum sayesinde, geçmişte olanları size yavaş yavaş unutturacak bir kişi hayatınıza girebilir. Bu kişinin Boğa burcu ağırlıklı olması kimileriniz için mümkündür. Benim sizlere önerim, karşınıza çıkabilecek fırsatlardan yararlanmayı bilmeniz veya kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratacak kadar cesur olmanızdır.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Güneş etkisini 4 tarih vererek açıklamak isterim. 22 Nisan tarihindeki enerjileri çok olumlu buluyorum. Sizin aşk konusunda ideallerinize uygun, hayallerinize yakışır bir ilişki için ilahi bir yardım görmeniz mümkündür. Bu enerji bugüne dek aşkta kendini mutlu hissedememiş olanların yüreklerine serpilen su misali bir etki yaratır. 24 Nisan tarihi geçmiş aşk problemlerinin çözüme kavuşmasında, yeniden bir takım noktaların gözden geçirilmesinde önem arzediyor. Sakin bir şekilde pürüzleri ele alırsak üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yok. Kaldı ki bu tarihi de çok olumlu bulmaktayım. Yeni hedefler belirlemenizde, önemli bir kişiyle tanışmanızda, iş hayatında başarılar getireceğini düşünüyorum. 28 Nisan gayet olumlu. Sıkıldığınız noktaları şifalandırıcı ve düzene kavuşturucudur. 29 Nisan dönüşümde bulunmanız, aşkta güce kavuşmanız, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde ışıklandırıcıdır.

İŞ VE KARİYER

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Güneş, 15 Nisan tarihinde Satürn ile bir karşıtlık oluşturacaktır. Bu karşıtlık, Satürn(Terazi)-Güneş(Koç) arasında son kez yaşanacak. Bir daha böyle bir enerjinin oluşması için 29 yıl geçmesi lazım. Kariyer hayatınızla ilgili konularda dengeli, sorumluluk sahibi, ilişkilerine önem vererek yükselmeyi bilenler tabii ki bunun ayarını da iyi tutturmaları lazım. Bazen insan egosu gereği her durumu kendi bakış açısıyla ele alır. Oysaki iş hayatında kurallar vardır. Bazen de öylesine işe güce dalar ki, kendini, evini, ailesini unutur. İşte bu karşıtlık size, dengeli hareket edilmesi gerektiğini gösteren bir uyarıdır. Bir başka etkisi şu olabilir. Kişi gerçekten inandığı bir işe kendini adamıştır ve bu yolda ilerleyip gelişmekten yanadır. Ancak yükseldiği yerin ona neler kazandırıp kazandırmayacağını iyi bilmelidir. Geleceğin garanti altına alınması için hakkınız olanı istemeyi bilmek, ancak bunun da ayarını iyi tutturmak lazımdır. Ailevi ve iş ilişkilerindeki dengelerin yerli yerine oturtulması anlamında da etkili olan bu karşıtlık, dış dünyadaki sorumlulukların artması ve sizin de bu nedenle bağınız olan insanlara vaktinizi ayıramamanıza neden olabilir. Bu nedenle gerilim yaşanabilir. Bir başka örnek daha vereyim. Siz iş hayatınızla ilgili bir değişim düşünüyorsanız, bu karşıtlıkta bu değişimin, yerleşim anlamındaki önemini gözden geçirmeniz gerekir. Eğer işinizle, ev hayatınız arasında zorlanacaksanız o zaman iyi düşünmek lazımdır. 15 Ağustos 2012 tarihinde Mars, Satürn ile kavuşum yapacak. Ben derim ki, bu Güneş-Satürn karşıtlığını iyi değerlendirin. Hem mesleki hem özel hayatınızla ilgili köprüyü sağlamlaştırın. Ne birine daha fazla ne ötekine daha az önem vermekten uzak durun. Bunu yapınız ki, Ağustos ayında sağlam temelli düzenlemelerde bulunmanız kolay olsun. Dengeli ve sağlıklı olanla olmayanı düzenlemekte yarar var.

14 Nisan tarihine kadar Başak burcunda geri hareketi devam edecek olan Mars iş seyahatlerinizin amacınıza uygun şekilde gelişmeme riskini göz önüne alarak planlarınızı mutlaka tekrar kontrol etmenizde yarar görüyorum. Hedeflenen noktaya gelmek zaman alıcı olabilir. Siz rutin bir yaşamı seven bir Oğlaksanız bu dönemdeki detaylı işler ve çoğu zaman yaşanan hedefiniz dışı gelişmeler can sıkıcı olabilir. Belli bir zorlanma söz konusu olduğundan kendinizi başarısız hissetmeniz, dışarıdan birilerinin size karşı en ufak bir eleştirisi dahi sinirlenmenize yol açabilir. Oysaki fikrini söylüyor diyerek soğukkanlı davransanız büyük bir sorun çıkmaz. 14 Nisan tarihinde Mars düz seyre geçecek ve düzenleyicisi konumundaki Merkür 17 Nisan tarihinde Koç burcunda seyrine başlayacak. Böylece birbirlerini destekleyecekler. Kısaca ay ortasına kadar yine dikkatli olalım. Ondan sonrası rahatlamaya başlarız. Endişelerden lütfen uzak durun. Sadece yapmanız gereken, önünüze ardınıza dikkat etmek, bir karar almadan önce iyi araştırmalarda bulunmak.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs gündelik hayatınız içinde uğraştığınız, hizmet verdiğiniz her konu, sağlığınız ve verimli bir şekilde kendinizi düzenlemeniz açısından önemlidir. Bu süreçte özellikle iş yerindeki arkadaşlarınızla olan uyumunuz, verimliliğinizde önemli bir paya sahiptir. Usta, patron konumundaki kişilerle iyi geçinmeniz, karşılıklı bilgilenmeyi sağlamak amaçlı mütevazi tavırlarınızın sizin açınızdan faydalıdır. Venüs-İkizler burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor.

6 Nisan tarihi çok önemli. Öncelikle sağlığınıza dikkat ediniz. Sakın bir şey var da söylüyorum değil. Sadece her şeyden daha önemlisi olan sizsiniz, onun için başta belirteyim dedim. Bu tarihte iş hayatınızla ilgili konularda iki ayrı proje üzerinde çalışma, iki ayrı alanda koşuşturma, ideallerinize göre hayatınızı şekillendirme arzunuz yoğundur. Ancak ben yine de sizi rahatsız eden, size uymayan iş şartlarını çok iyi gözden geçirmenizi istiyorum. Bu tarihte acil kararlardan, gözünüzü boyayan tekliflerle karşılaşırsanız mutlaka iyi düşünmenizi öneriyorum. 8 Nisan tarihinde iş konularında geçmiş bazı meselelerin tekrar ele alınması gerekebilir. Eğer geçtiğimiz ay bir girişimde bulunduysanız bir haber gelmesi halinde sakin bir şekilde duruma bakınız. 9 Nisan tarihinde yenilik hevesi, değişik bir şeyler yapma arzusu veya karşınıza çıkabilecek bir fırsat ilginç gelebilir. 12 ve 13 Nisan tarihlerinde sağlığınıza önem veriniz. Çalışma koşullarınız veya üstünüze yüklenen sorumluluklar konusunda dikkatli olunuz.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda düz seyre geçecek iş evinizin yöneticisi Merkür, öğrenme, iletişim, algılama konularında yanılmamak için dikkatli olalım. Sezgileriniz ve çevrenizle olan güçlü ilişkileriniz, inancınız size yardımcıdır. Etrafınızdaki insanlardan destek görmeniz ve işinizle alakalı mevzularda size yardımcı olmaları mümkündür. İş hayatında beraber çalıştığınız kişilere destek olabilir, fikirlerinizi hoş bir şekilde açıklayabilir ve onlarla iyi geçinmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte, tarafsız ve objektif davranmaya çalışmanız faydalıdır. Çünkü bu sizi, hem iş hayatında yanılmaktan hem de ileri adımlar atarken, başkaları tarafından etkilenmekten koruyabilir. Birlikte aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle iletişiminizi mutlaka güçlü tutmaya çalışın. Mesleği sanat, mistizm, yazarlık(roman-edebiyat, senaryo), şiir, oyunculuk alanında olanlar için bu enerji verimlidir. Çünkü bu meslekler yaratıcılık ve psişik farkındalık içerir. Ayrıca pazarlama ve satış alanlarında da yardımcı olabilir. Ürününüzü veya fikirlerinizi, yeteneklerinizi ne kadar iyi pazarlarsanız sonuç o denli başarılı olabilir. El işçiliği, güzellik ürünleri, fotoğrafçılık, doktorluk v.b gibi. Bu enerji altında düşüncelerin hayallerle süslenmesi ve bu süslemenin ortaya eser olarak çıkması mümkün olduğundan, eğer amacınız aile bütçenize katkı ise, Merkür Balık sürecinde bu işleri size önerebilirim. Birilerinin sizin kaderinizi şekillendirmesini değil, sizin bizzat kendi yaratıcılığınızı ortaya koyarak ekmeğinizi kazanmanız gerektiğini bilin. Bu son derece önemli. Dönemi, geçtiğimiz geri hareket dönemine göre, ideallerinizi gerçekleştirme anlamında olumlu geçirebilirsiniz.

Bu geçişte en etkili tarih 12 Nisan. Çünkü o gün Satürn ile bir görünüm oluşturan Merkür, sizleri hem mesleki-iletişim-yakın çevre-eğitim-iş girişimleri konularında belirsizlik içeren noktaları hatırlatıcıdır. Kişi bir yenilik için bu tarihte durumların, şartların daha iyi farkına varır. Ve yapmak istediklerini kafasında düzenlerse, hiçbir problem çıkmaz. Ne istediğimizi bilmemiz ve dağılmamamız lazım. Bu geçiş, 26 Şubat-2 Mart tarihindeki meseleleri, karşımıza çıkmış ancak değerlendiremediğimiz konuları veyahut yaşanmışlıkları tekrar hatırlatıcıdır. Bu sefer duruma bilinçli bakabilirsek olumlu yönde değerlendirmede bulunabiliriz.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında düz olarak seyrine devam edecek Mars, geçtiğimiz Mart ayındaki gelişmeleri, önüne çıkan fırsatları veya yaşanılan engelleri tekrar aklı başında bir şekilde ele almanızda yardımcınızdır. Ne de olsa Mars, burcunuzla olumlu bir görünüm yapmakta. Burada çok önemli bir noktayı belirteyim. 17 Nisan tarihine kadar yakın çevrenizle olan her türlü irtibat, girişim, hedef anlamındaki işlerde siz önünüze çıkana, gelene, söylenene mutlaka dikkat edin. İyi niyetinizin su istimal edilmemesine gayret edin. Ekilenlerin mutlaka verimli sonuçlarının alınacağından lütfen kuşkunuz olmasın. 17 Nisan tarihi sonrası genel olarak ev ve ailevi konular daha fazla gündeminizde olur. Bir yandan iş hayatınız diğer yandan yapmayı düşündüğünüz girişimlerde aceleci davranmayın. Zaten yorumun tümünü okuduğunuzda siz de göreceksiniz, Nisan ayı o kadar da zorlayıcı değildir. Yeter ki, biz bastığımız yerin farkında olalım.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek çalışma evinizin yöneticisi Merkür iş alanındaki kişilerle veya işinizle alakalı konularda bağımsız düşünce ve özgür ifade gücünüz yükselebilir. Üzerinizde denetim uygulanmasından hoşlanmadığınız için kimi zaman sıkılabiliriz. Çünkü zihniniz oldukça hızlı çalışır ve kimi zaman gerilimlerin sebebi de budur. Oysaki bir Oğlak daima düşünerek, planlayarak, ölçüp tartarak hareket etmeyi sever. Fakat bu etki altında işine karışılmasından veya yönlendirilmekten hoşlanmadığı için tepki gösterebilir. Bu durumda sorunlar yaşanması ihtimal dahilindedir. Halbuki bu dönemi olumlu anlamda kullanmanın yolu özellikle iş çevrenizdeki insanlarla sakin ve ılımlı şekilde anlaşmaya çalışmak, iş girişimleriniz için araştırmalarda bulunmak, fikirlerinizi, planlarınızı girişimci davranarak çevrenizdeki insanlarla paylaşmak, yetkili kişilerle ilişkinize dikkat etmek. Ben ay ortası gelişmelerini Boğa burcunda ilerleyen Güneşin görünümlerini göz önüne aldığımda olumlu görüyorum. O nedenle büyük bir sorun çıkmaz.

PARA KONULARI

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA - 6 Nisan saat 22:19

Sevgili Oğlaklar 6 Nisan saat 22:19 Terazi burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Venüs-Neptün, Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümler dikkatli, tedbirli ve aceleci kararlardan, hareketlerden uzak durmamız gerektiğini gösteriyor. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili konularda dengeli ve etrafınızdaki insanlarla gayet güçlü bir işbirliği içinde olmanın faydası büyüktür. Dolunay, ekilenlerin, verilen emeklerin karşılığını alma zamanlarıdır. Ancak bu Dolunay beklememizi, sabırlı olmamızı, her şeyi enine boyuna düşünmemizi gösteriyor. Hayatın üzerine gitmek, insanlarla takışmak özellikle ailevi konularda tartışmak sakıncalı olabilir. Kariyer evinizdeki Satürn geri hareketi otoritelerle ilişkilerinizin önemini gösteriyor.

Dış dünyanın kendi içindeki kuralları ister istemez üzerimizde etkili olabilir. Karşınıza çıkabilecek teklifleri değerlendirmeden önce şöyle iyice bir ölçüp tartmakta yarar görüyorum. Birileri sizin ne kadar çok çalıştığınız veya emek sarfettiğinize bakmayabilir. Bunları doğal karşılamak ancak kendinize olan güveninizi de ayakta tutmanız lazım. Aslında bu Dolunay benim kanaatimce sizleri test ediyor. Eğer diyor kendinden eminsen, geleceğinle alakalı konularda şüpheye düşmez, zorluklarla karşılaşsan da yılmazsın. O zaman bir ağaç gibi fırtınada yıkılmamak için yeri geldiğinde dallarını eğmeyi bil. Bu senin kökünü sağlam tutacak ve sonrasında ayakta durmanı sağlayacaktır

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, maddi konulardaki harcamalara dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Evin ihtiyaçları veya evle alakalı konularda paraya ihtiyaç duyabilir veya yenilikte bulunacakların dışarıdan kaynak arayışına geçmeleri mümkündür. Bir aile büyüğünüzün desteğini görebilirsiniz veya eviniz sınırları içinde yapacağınız yeni uğraşılardan para kazanabilirsiniz. Ancak ben yine de tedbirli olunması gerektiğini söylemeliyim. 15 Nisan tarihindeki görünüm önemli. Güneş-Satürn arasındaki karşıtlık başkaları destekli paralar, yatırımlar, alacak ve verecek konularında biraz temkinli hareket edelim. Kariyer ve ev yaşamımızla ilgili gelişmelere bilinçli yönden bakabilirsek, parasal konulardaki girişimlerde başarılı olabiliriz. Ben iş ve kariyer bölümündeki Güneş-Koç burcu bölümünü dikkatle okumanızı öneriyorum. Orada en geniş şekilde bu görünümden bahsettim.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-12-13-16-17-21-22
Zayıf Enerjili Günler: 6-19-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler: 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15
Yeniay: 11-12-13
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 26-27-28
(Ay-Yengeç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER